|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#841 |
Raczkowanie
|
Dot.: 'Liceum witamy, dzieciństwo żegnamy' czyli rocznik '94 cz.XI
Nierealnaaa
Tak?! To albo u mnie nie ma, albo ślepa jestem, szukam takiej od dłuższego czasu! J ten miałam straszny i następny i następny też się nieźle zapowiada -.- O mam , thx ;P ile ma kuzyn lat ;D? Kamila Mają rację, też wątpie, że się uda. Nierealnaaa, Anita Byłam na imprezie, wypiłam trochę, koło mnie kręcił się taki chłopak, cały czas. No to wyszło na to, że przetańczyliśmy dużo, pocałował mnie raz i odtąd już masakra w ogóle nie myśląc byłam z nim cały czas i tylko pod koniec jak już zaczęłam trzeźwieć próbowałam troszkę 'odczepić' co nie wychodziło za bardzo. Co się zdarzyło 1 raz ;/ .Najgorsze, że dość późno przyszedł taki chłopak, który w sumie od zawsze mi się podobał, a ostatnio wziął mój nr od kolegi. Widział i myślał, że z nim jestem, dlatego odezwał się w sumie może raz,dwa. Zapytał o coś w sms i musiałam mu powiedzieć, że z nim nie byłam, nie jestem i nie będę. Wziął mnie pewnie za taką idiotkę co na każdej imprezie się liże z innym, ciekawe czy napisze jeszcze. -.- Naprawdę nie wiem co mi się stało. Najgorsze jeszcze, że ten z imprezy chciałby, żeby coś między nami było i nie umiem mu na razie odmówić. A byłam taka wkurzona i pisałam z 'S' jakby mi co najmniej on coś zrobił i też chyba zrąbałam, chociaż już tak mi nie zależy. Głupia jestem, głupia, głupia!!! Weźcie coś mi zróbcie ;d
-W jego oczach było coś, czego ona nigdy nie mogła pojąć. . ![]() Edytowane przez LouisaHoeve Czas edycji: 2010-12-03 o 15:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#842 |
Wtajemniczenie
|
Ania byłaś pijana wiadomo że to Cię nie tłumaczy no alee... . trochę głupio że temu co się z nim całowałaś jakiś nadziei narobiłaś ale jeśli nic z nim nie chcesz to mu to może jakoś wytłumacz.. A ten co Ci się podoba może tak wcale nie pomyślał i Jak już wyjaśnisz wszystko z tamtym to może Ty do niego napisz?
"Tylko ten, kto czuje się wolny, kocha bezgranicznie. A ten, kto kocha bezgranicznie, czuje się wolny." Edytowane przez znogamiwchmurach Czas edycji: 2010-12-10 o 18:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#843 |
Zakorzenienie
|
Anita nie poszło z tą chemią?;/
Kara och, jesteś obiektem westnień, piękności Ty ![]() Kamila sądzę, że mogłaś od razu powiedzieć jej, że to nie prawda i udowodnić to pisząc przy niej ponownie. Louisa o kurcze;/ wyjaśnij mu na spokojnie, że nie masz nic z nim wspólnego, że się do Ciebie przylepił i wgl.. że nie jesteś taka, jak mogł sobie o Tobie pomyśleć głowa do góry, zdarza sie i tak;* poddałam sie, jestem zbyt słaba aby znosić rozczarowania... znów nic, zero reakcji od strony M
#844 |
Zakorzenienie
|
Ania..szczerze mowiac gdyby mi się jakiś facet podobal a zobaczylabym ze caluje się z jakas dziewczyna pod wplywem % to nie bylabym zadowolona,
ale mam nadzieje ze uda Ci się to jakos odkrecic, ze wytlumaczysz temu z ktorym się calowalas ze nic do niego nie czujesz a z tym drugim jakos się dogadasz... Kamila..racja, nie spieraj się z nauczycielem nie wygrasz. Pokaz jej ze umiesz. Bound..kurcze, tak mi przykro. Czemu faceci którzy wpadna nam w oko okazuja się takimi tchorzami,dupkami,debilam i itd. nie rozumiem, pisze z Toba i jest ok, a w realu nie potrafi się nawet odezwac ;/ chcialabym zeby Ci się ulozylo! Nie poddawaj się! Chociaz te slowa brzmia banalnie to mam nadzieje ze wiesz ze są szczerze ![]()
![]() |
#845 |
Zadomowienie
|
Anita, Mari- Ah dziekuje za trzymanie kciukow,
kochane jestescie ! ![]() Bound - No racja, nic raczej nie strace. Ale jak to, zero reakcji, kompletnie nic ? ;O Az taki niesmialy jest czy jak, bo inaczej tego nie potrafie wytlumaczyc oO. Szkoda ze tak wyszlo no ale wydaje mi sie ze naleza ci sie jakies wyjasnienia... Nie martw sie ![]() ![]() Nierealna - Wiem wiem, musze podejsc i koniec kropka ![]() Kamila - Ja mysle ze jest sens sie spierac bo ona oskarza cie o cos czego nie zrobilas wiec powinnas to wyjasnic ;]. Lou - No wiesz, czasu nie cofniesz wiec nie ma co myslec ze moglas tego nie robic etc. Powinnas temu ktorym nie jestes zainteresowana wytlumaczyc ze nic z tego nie bedzie bo teraz chlopak bedzie mial nadzieje a uwierz mi ze nie ma niczego gorszego niz miec nadzieje.. a ten ktorym jestes zainteresowana, hm... moze by wypadalo tez z nim pogadac? Bo samo sie raczej nic nie rozwiaze ![]() Weekend ![]() W sumie nie wiem czemu sie ciesze bo i tak nie robie nic ciekawego poza tym ze jutro ide (chyba ![]() mi sie wgl z domu wychodzic. A wy jakies plany macie ? ![]()
Zapuszczam wlosy Ograniczam slodycze Ucze sie hiszpanskiego Cwicze brzuszki Edytowane przez Just_Smile Czas edycji: 2010-12-03 o 18:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#846 |
Wtajemniczenie
|
Sylwia no właśnie myślałam że jakoś mi pójdzie bo się uczyłam tyle na tą poprawę sprawdzianu a jak przyszło do pisania to mi się wszystko pomyliło,pomieszało i nie wiem czy 2 będzie ;(
A co do M to z nim jest chyba jakiś problem. Niech chłopak się zdecyduje.. Just łyżwy ;D fajnie ![]() Mari ;*
#847 |
Zakorzenienie
|
Mari też tego nie rozumiem, zupełnie... wiem, dziekuje Ci ;*
a Tobie udało się coś z Twoim chłopakiem? dawno nic nie wspominałaś.. wgl co słychac? Just żadnej... już nie będę prosiła się o wyjaśnienia, bo wyjde na nachalną nie chce to nie.. oo łyżwy ^^ ja w czwartek z klasą jadę na nie właśnie ja zapewne i sobote i niedziele spedze na hali na turnieju w piłkę nożną chociaż w zasadzie nie wiem po co mi to;d złudne nadzieje . Anita o to nie fajno ;/ może będzie.. ![]() wgl dzieki, ze mi przypomniałaś, musze poprawić 1 z gegry i też nie wiem jak to zrobie... nie wiem co z nim... moze mi sie wydawało, że coś 'zaiskrzyło' zbyt podkoloryzowałam wszystko i o, teraz mam bardzo zimno...
Edytowane przez boundlessly Czas edycji: 2010-12-03 o 18:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#848 |
Wtajemniczenie
|
.
"Tylko ten, kto czuje się wolny, kocha bezgranicznie. A ten, kto kocha bezgranicznie, czuje się wolny." Edytowane przez znogamiwchmurach Czas edycji: 2010-12-10 o 18:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#849 |
Zakorzenienie
|
Anita aż takie postanowienie? troche zbyt powazne mi sie wydaje jezeli chodzi o poprawę jakiegoś spardzianu..
![]() hah... ma racje
#850 |
Wtajemniczenie
|
Sylwia nie chodzi tylko o ten sprawdzian ale ogólnie bo nie tylko z chemią mam tu problemy chociaż z tym najbardziej.
#851 |
Zadomowienie
|
Anita - To milo
![]() A cos zaplanowane macie czy spotkacie sie i na spontana cos? Bound - Faceci to jednak na serio swinie ale tak naprawde czym jest zycie bez szynki ; ) ? No nachalna nie powinnas byc ale czasem na praswde tylko im strzelic za to ich zachowanie -.- O fajnie ze klasa, moze byc ciekawie ![]() Ale spedzisz jako widz? Maroon 5 - She will be loved ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#852 |
Zakorzenienie
|
Anita a chyba, ze tak.... kurcze, nie fajnie... ale to na prawdę jest tak krytycznie?
na jakim jesteś prof? Just racja, bez nich nie byłoby dobrze.. tak, jako widz ![]() chociaż po co mi to ![]() tak mnie kusi, aby do M napisać, ale powstrzymuje sie, chociaż to mi wychodzi
#853 |
Raczkowanie
|
Anita
skąd ja to znam. mi się tak ostatnio z niem pomieszało, ale walić to. będzie 2, mówię ci ;D Bound tłumaczył się ostatnio a dziś zrobił tak samo ? pisał przez te dni ? bo jakoś nie kojarzę;d Mari Ja też tak myślę! Nawet nie wiesz jaka jestem na siebie zła, nigdy tak mi nie odbiło. Może to przez to, że tak mi tego brakowało.. Just chciałabym najlepiej, żeby samo ; d ale wszystko układa się nie po mojej myśli, nie mam jak napisać do niego, nie wiadomo czy bd jutro mogła iść na mecz, a jak pójdę to czy on będzie, czy go spotkam.. weekend, weekend ;D i masakra źle się czuję, a muszę sprzątać ;/ pójdę chyba ze znajomymi jutro na miasto gdzieś ;d dziękuję wam ;*** wiem, wiem, że to mnie nie tłumaczy, chociaż bym chciała, bo na trzeźwo nigdy bym się tak nie zachowała, tym bardziej, gdybym wiedziała, że on później przyjdzie. aa najgorsze jest to ,że wgl nie myślałam wtedy co robię, o konsekwencjach. nic! mam nadzieję, że nie pomyślał. chciałam napisać, to fak jak na złość musiałam pokłócić się z matką i znowu [!] wzięła mi kom. siiick! a jak jednak napisze? ciągle myślę o tym. dziś wszedł na mnie na nk.
#854 |
Wtajemniczenie
|
Just pójdę do niej, posiedzimy, pogadamy
![]() Sylwia I nawet jak będzie Cię bardzo kusić to nie daj się i nie pisz bo nie warto im pokazywać że na czymś zależy. Ania niestety pod wpływem % w ogóle nie myśli się o konsekwencjach. Ale jakoś się ułoży bo musi ![]()
"Tylko ten, kto czuje się wolny, kocha bezgranicznie. A ten, kto kocha bezgranicznie, czuje się wolny." Edytowane przez znogamiwchmurach Czas edycji: 2010-12-10 o 18:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#855 |
Zakorzenienie
|
Louisa w zasadzie tak. nie, nie pisaliśmy, bo jest w tygodniu w internacie i nie ma neta
a nie możesz na nk mu to napisać? Anita rozumiem, kurcze... ![]() ech... racja tylko tak bym chciała... no nie ważne, mam za swoje -.-'
#856 |
Zakorzenienie
|
znogamiwchmurach - Dziś miałam 4h z psychologiem.;d dowiedziałam się ,że jestem uległa, hahahhaa. dobre sobie.;d właśnie wyjaśniam tą sprawę.lol2
Louise - Hmm. u mnie dużo jest takich modeli bluzek. ![]() ![]() A co do tej imprezy.. hmm. nigdy nie byłam w takiej sytuacji jak Ty.. Sama nie wiem co bym zrobiła. Bound - Ja i obiekt westchnień to zupełnie inne rzeczy. ![]() Just - Musisz, musisz. Bo inaczej się fochnę!;D Zabierz mnie na łyżwy! ![]() ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- A ja niedawno wróciłam, wykąpałam się i teraz relax przy Bednarku.;D Mam nowe siniaki na kolanach, bo mamy taki układ gdzie musimy padać na kolana co chwile. ;// I wgl ja nie rozumiem! Kurde jak byłam z D. to nikt się nie odzywał. A teraz? Co chwile jakieś smsy, co u mnie.. nagle sobie wszyscy o mnie przypomnieli. lol2 paranoja! xD ---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- Właśnie się dowiedziałam ,że ładnie dziś wyglądałam.lol2. |
![]() ![]() |
![]() |
#857 |
Wtajemniczenie
|
Sylwia
Może on jak zobaczy że ty jesteś obojętna to mu się odmieni i zacznie pisać no bo w końcu nawet Bednarek śpiewał "kiedy ona jest obojętna wkręca Ci się razy dwa" ![]() Kara nie wierz psychologom ;D hmm no bo to tak jest że zobaczyli że jesteś wolna to myślą że mają szanse a jak miałaś chłopaka to byli na straconej pozycji. To jest zaobserwowane i sprawdzone ;D
"Tylko ten, kto czuje się wolny, kocha bezgranicznie. A ten, kto kocha bezgranicznie, czuje się wolny." Edytowane przez znogamiwchmurach Czas edycji: 2010-12-10 o 18:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#858 |
Zakorzenienie
|
Kara hahaha, a Ty mówisz że to dwie inne rzeczy NIE WIERZĘ CI xD
zazdroszczę Ci tego tańca.. ![]() Anita dobrze, że po prostu jest to twoja decyzja.. hahah... szczerze nie mam nadziei nawet.. w tym wypadku to mi się wkręca razy dwa;p
Edytowane przez boundlessly Czas edycji: 2010-12-03 o 20:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#859 |
Zakorzenienie
|
znogamiwchmurach - Faaakt.;D Nie wierzę...^^ wcale nie jestem uległa.. zawsze muszę postawić na swoim.
Ale bez przesadyyy! żeby to 1, albo dwóch. Ale to pięciu plus D. ciągle piszą! ;// ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- Bound - No bo na prawdę. to nie podobne do mnie.;D Nie ma czego zazdrościć.;* |
![]() ![]() |
![]() |
#860 |
Wtajemniczenie
|
Sylwia a jak dla mnie najlepszym rozwiązaniem na zaistniałą sytuacje to jest czekać czekać czekać a jak się nie doczekasz to znajdziesz jakiś inny obiekt zainteresowania albo on Cię znajdzie
![]() Kara ale to fajnie mieć takie zainteresowanie chłopaków chociaż fakt w dużych ilościach może męczyć ale ciesz się na razie ze swojego powodzenia ;D
#861 |
Zakorzenienie
|
Anita no i pewnie tak będzie, jak zawsze... ;]
Kara srutututu zaprzeczasz tym zdaniom Twojego kolegi ;D lece spać, do jutra, pa;*
#862 |
Zakorzenienie
|
Ooo Bound, nowy av! Piękny!
![]() ![]() Boże. nie ogarniam ludzi już.. za dużo ode mnie wymagają.;d Znogamiwchmurach - Okkk. będę się cieszyła poki jakieś mam.;d ---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Cierpię na bezsenność. |
![]() ![]() |
![]() |
#863 |
Zakorzenienie
|
ale pustkii!
|
![]() ![]() |
![]() |
#864 |
Zakorzenienie
|
Bound..z nim nic.
Natomiast co u mnie ?tez nic ciekawego, jakos sobie radze, czuje już powoli swieta. A co u Ciebie ? ![]() Ania..mam nadzieje ze będzie ok ![]() Anita..kurcze, glupio. Nie chcesz tam isc ale tak jakby to najlepsze wyjscie. Może jakos uda Ci się jeszcze wyciagnac z tych pał ? Kara..widze rosnie zainteresowanie Twoja osoba ;D
![]() |
#865 |
Zadomowienie
|
♥♥♥♥♥♥
#866 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ♥♥♥♥♥♥
Wróciłam ze spotkania z YX. ;D
|
![]() ![]() |
![]() |
#867 |
Zadomowienie
|
Bound - No jak bedzie na kogo popatrzec to przez
chiwle zapomnisz o M ![]() Lou - O ja tez bym chciala zeby wiele moich spraw sie same wyjasnily ale niestety nie ma tak dobrze ![]() Czemu nie masz jak do niego napisac? Kurcze no wiem ze sie troche sprawy pokomplikowaly ale mysle ze mozna jeszcze je odkrecic ![]() A z mama o co sie poklocilas? Nierealna - Chetnie bym cie na lyzwy zabrala ale troche za daleko mieszkasz ;d. To dobrze ze sie ludzie odzywaja ![]() Mari - Jak tam u Ciebie ? ;* Primadonna - Hej, nie kojarze nicku.. Weronika jestem ;] A dzisiaj na lyzwy nie pojechalam bo musialam zaczac z mama swiateczne porzadki, dopiero co skonczylam swoj pokoj. Pusto tu dzisiaj oO
![]() |
#868 |
Zakorzenienie
|
Just, kolega.;d
boże co za pustki! o.o |
![]() ![]() |
![]() |
#869 |
Wtajemniczenie
|
Sylwia kiedyś musi być inaczej
![]() Mari ja zobaczę w poniedziałek bo ja mam nadzieję dalej że jednak poprawiłam ten sprawdzian bo już się przyzwyczaiłam do tej szkoły, klasy ^^ Kara i jak tam spotkanie? ;D Primadonna no cześć ![]() Just to szkoda ze łyżwy nie wypaliły. co tu się kurde dzieje? ;D
#870 |
Rozeznanie
|
poczytałam Was trochę i w sumie chciałam tylko Anicie przekazać - NIE PODDAWAJ SIĘ. Nie zmieniaj szkoły, bo będziesz żałować, jak pójdziesz gdzieś, gdzie mniej cisną.
![]() Ja zmieniałam gimanzjum. Żałuję, że najpierw się poddałam i przeniosłam się do gorszego, potem, gdy chciałam przenieść sie gdziekolwiek, gdzie ejst trochę wyższy poziom nigdzie nie chcieli mnie przyjąć. Jasne, ludzie mówią - skoro masz sie męczyć i stracić takie piękne lata to lepiej zmień szkołę. Uważam, że to nieprawda. i wgl cześć wszytskim. ![]() PRIMADONNA! ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:29.