|
|
#841 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe 2,5-latki :o)
Hmmmmm... ależ nam Pani Wersta zaszlajała
Maluśna chociaż wpadła się wytłumaczyć z nieobecności Mati wstała, oczywiście pierwsze co złapała za swojego laptopa (bo jak "mama ma to Dita tes ma" ![]() Spadam
|
|
|
|
#842 |
|
Zakorzenienie
|
moim zdaniem, to mikrofala z grillem. czasem jak wlasnie chce podpiec jakies zapiekanki czy skrzydelka, to najlepiej sie sprawdza, a mam 2 urzadzenia w jednym i nie grace mieszkania/.
|
|
|
|
#843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
planuję jutro przejść się (jak mi się zechce i temperatura pozwoli) obskoczę jeszcze parę stoisk może znajdę coś w turkusie, albo innym pięknym kolorze ożywiającym zimę i coś nabędę Jutro znowu sama jestem bo tż zaczyna kolejną podyplomówkę więc weekend z Olgierdzią przede mną Co do świąt to wigilię spędzamy u nas - najpierw pewnie pojedziemy na chwilę do mojego taty ![]() Ja czekam na czwartek 23.12 bo idę robić pazury i nie mogę się doczekać
|
|
#844 |
|
Zakorzenienie
|
he he
myślałam że tylko ja mam odruch na pannę Krupa tak ona ma taki tandetny dziwkarski typ urody, pasuje jak ulał do Hustlera czy Playboya mi to podobają sie laski takie piękne i buźką i duszą, takie laski z klasą Kristi 3 udka pieczesz w piekarniku omg, to mało ekonomiczne, jak ja mam taką niewielką ilość to duszę a potem smażę na patelni, gdzieś z godzinę mi się to robi i jest ok , nie włączam piekarnika na kamping to faktycznie albo jakaś big patelnia-rondel z przykrywką lub kombiwar byłyby ok Kasiulka ale masz przeboje z płaszczykiem, ciekawe jakie komentarze ma sprzedająca, ale jak zdawkowo odpowiada na e-maile to nie wróży mi nic ciekawego nie wiem czy Wam pisałam , ale kupiłam poza allegro, Mikiemu bluzę polarkową za grosze, przesyłka zwykła zaginęła, ale babka oddała mi kasę, byłam w szoku bo przecież , mogła się wypiąć
|
|
|
|
#845 |
|
Zakorzenienie
|
Ania
![]() A co do sprzedającej : http://allegro.pl/show_user.php?uid=17007505 Ta Pani Odpowiedziała mi na jeden e-mail w początkach zeszłego tygodnia i od tego czasu milczy Jak ktoś nie ma płaszczy/ nie wyrabia się to nie powinien prowadzić firmy, takie jest moje zdanie
|
#846 |
|
Zakorzenienie
|
bryyyyyyy
powinnam leżeć jak Iga ale ją pewnie i tak zaraz obudzi katar. w nocy budziła się średnio co 40min., ledwo dziś żyjemy. z nosa jej się leje, pod nosem ma armagedon bo przecież pojutrze miną 2 tyg. jak się zaczął. jest cienko, nawet nie chce mi się pisać
|
|
|
|
#847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Veronko ale ja już mam mikrofalę z grilem i powiem ci że tego grila bardzo rzadko używam co do pieczenia udek w piekarniku to tak piekę jak mam smaka na takie z piekarnika bo te duszone to mają całkiem inny smak //też duszę w garnku z zeptera / A pomysł elektrycznego grila wziął się stąd że na większości polach kampingowych nie można rozpalać tradycyjnego grila / by nie zasmradzać okolicznym ludziom powietrza życzę zdrówka dla Igusi i Mati niech się kurują dziewczyny Kasiulka moim zdaniem byłaś aż zanadto cierpliwa A może kobitka zaniemogła i nie jest w stanie siąść do kompa |
|
|
|
|
#848 |
|
Zakorzenienie
|
Kristi nowe aukcje z płaszczami wystawia
więc...---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- No i wystawiłam, teraz tylko czekać kiedy ja dostanę w odwecie... ale mam to gdzieś
|
#849 |
|
Zakorzenienie
|
no sie porobiło Kasiulko
pamiętam jak sie cieszyłaś z tego płaszcza a tu taki kanał. Dobrze ze jej walnełaś negatywa, zasłuzyła w pełniWiki obudziła sie nie w sosie, popłakiwała troche ze ją brzuszek boli lekarka mówiła ze moze tak byc bo przy anginie węzły chłonne w jakie brzusznej sie powiększają i wtedy boli. Nigdy o czyms takim nie słyszałam no ale fakt jest faktem ze cos ją tam boli. Zazyczyła sobie danonka i wcina patrząc na Arielkę -mostatnio hit mojego dziecka. Mała syrenka leci ze 3 razy codziennie bo na więcej juz nie pozwalam, pewnie leciałaby non stop ![]() my wigilię spędzamy w domu z moimi rodzicami a w 2 dzien świąt pojedziemy do meblowego. W pierwszy dzien świąt idziemy do pracy na noc, tyle dobrze
|
#850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aniu, panna Krupa już się "udzielała" w takich pisemkach |
|
|
|
|
#852 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiulko, widze, ze pani juz cos odpisala pod komentarzem
Szkoda, ze na maile tak szybko nie odpisuje
|
|
|
|
#853 |
|
Zakorzenienie
|
o Kasiulko Pani odpowiedziała Ci gdzie masz szukać przesyłki w Opeku
a jesteś w plecy za ten płaszczyk, czy za pobraniem wzięłaś ? o Takuśna nie z top model, znamy pannę Krupę, a z reklamy psiarskiej co sie zrobila anielicą z krzyżem ku chwale PETY ![]() http://www.koktajl24.pl/Krupa-jako-n...m-reklama-PETA żeby nie było jak z Naomi, co reklamowała anty futrowe sprawy, by za parę lat zalansować sobie fantastyczne futro i nową reklamę http://lula.pl/lula/1,94040,8574911,..._Campbell.html tak więc modelki jak dziwki, zatańczą jak im zapłacą o la la współczuję chorowitych bobasów, mam nadzieję że to ostatnia fala smarkatych w obecnym stanie bardzo się boję jakiegoś przeziębienia Kristi zamiast grilla elektrycznego zalansuj sobie na początek patelnię grillową, Miki uwielbia grillowane warzywa znaczy cała jego soczystośc zniknie Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2010-12-17 o 17:12 |
|
|
|
#854 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczynki kochane
A mówicie, że Pani mi odpisała, zaraz looknę bo powiem Wam, że po negatywie dostałam maila z nr nadania i informacją, że płaszczyk do mnie leci nio dopsz zaczekam z chęcią odbiorę bo cieszyłam się na ten płaszcz (brałam na szczęście za pobraniem ). Pani do mnie tekstem, że mam szukać w opeku... z chęcią bym szukała, gdyby łaskawie raczyła odpisać na jednego z trzech maili które do niej wysłałam, w ostatnim w środę napisałam że jak nie dostanę żadnej informacji ani płaszcza do piątku wystawiam negatywa, jakoś się nie przejęła. Powiedziałam, że jak płaszczyk dojdzie to napiszę do All żeby jej unieważnili negatywa, ale zaraz zobaczę co mi tam nasmarowała ![]() Teściowa wpadła dziś do mnie i wypadła, przytargała ciuszki od chrzestnej Olgierdzianej looknijcie Tuniczka z pumy + leginsy, dwie bluzeczki, kiecka i bluzeczka świąteczna luks
|
#855 |
|
Zakorzenienie
|
Jowiszkowa gdybyś była zainteresowana to wkleiłam na blog (w moim podpisie) moje flaszki - można oblookać jak coś
teraz mam mini zbiorek
|
#856 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu fajne ciuszki, zwłaszcza komplet z legginsami
na blogu byłam, ślad zostawiłam ![]() ze zdrowiem u nas bez zmian ale łudzę się,że Iga mimo wszystko dziś lepiej pośpi ![]() aaa,dziś wujek dzwonił do mnie co ma kupić cioci na święta, chłopy )
|
|
|
|
#857 |
|
Zakorzenienie
|
Jowiszkowa kochana bardzo dziękuję za komentarzyk
![]() Co do ciuszków to mnie ten komplecik też się najbardziej podoba chociaż wszystko jest fajne Kochana to masz z tymi chłopami Odnośnie zdrówka Igulcowego to dziś myślę, że noc będzie o wiele lepsza i tak z każdym dniem Kochana już się nie mogę doczekać Twojego składziku po dojściu wszystkich flach
|
#858 |
|
Zakorzenienie
|
Kasik a juz myslalam,z e to tesciowka taki super zestawik kupila
piekne ciuszkiA i dziekuje ![]() Baby normalnie dzis jetem jak najarana i winkiem sie upilam, bo mialam duzo pozytywnych komentarzy i nawet szef kuchni z Marriotta byl zainteresowany. poza tym pisza do mnie wlasnie ci slawni kucharze z pytaniami o przepisy tradycyjne.. normalnie jeszcze niby nic a juz ile sie dzieje. Cestusiu polecam wykorzystanie facebooka do rozpowszechniania prac.. bardzo potezne narzedzie pozwalajace zapoznac ludzi z tym co robisz Baby u ans bylo dzis -2° |
|
|
|
#859 | |
|
Zakorzenienie
|
w ogóle to masz fajne zdjęcie profilowe na blogu
Cytat:
![]() mój to by bardzo chciał żeby mnie w końcu oświeciło i żebym otworzyła coś swojego ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- to jeszcze tylko białego kału ci życzę |
|
|
|
|
#860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesteś niesamowita, naprawdę wielka przyszłość przed Tobą ![]() Jowiszkowa kochana dziękuję sama sobie ostatnio cykałam różne fotki i tą wybrałam choć dumałam długo którą wstawić ![]() ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- a Marti u Was upał, u nas dziś ma być w nocy -15 ale pocieszam się bod wtorku zapowiadają temp na plusie 2-3 stopnie ale śnieg też ma sypać
|
|
#861 |
|
Zakorzenienie
|
ja już nawet nie patrzę na temp., zaciskam zęby i byle do końca marca
![]() w środę już wyjeżdżamy na święta, choć małż już zaczął urlop |
|
|
|
#862 |
|
Zakorzenienie
|
Marticia, wow
Gratuluję Będzie o Tobie głosno kobieto ![]() Facebook... no cóż, mój mąż ma na ten portal, że tak powiem... uczulenie Dzisiejsza noc już lepsza niż poprzednia Syrop i krople podziałały Kasiunia piękne ciuszki
Edytowane przez Cestia Czas edycji: 2010-12-18 o 08:34 |
|
|
|
#863 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się
jestem dziś druga my się właśnie inhalujemy \ w nocy musiałam kilka razy wstawać do Krystianka bo mu się jakieś koszmary śniły i wybudzał się z panicznym płaczem. Raz mi opowiedział co mu się śniło - że jakieś złodzieje chodzili po domu i po jego pokoju, nawet mi kazał ich szukać na szafie z Karolkiem idę na obsłuchanie //ciekawe co tam u niego w środku / Kasiulka mi się też ciuszki podobają a ta sukieneczka też bym taką któremuś założyła
|
|
|
|
#864 |
|
Zakorzenienie
|
biedna Kristi jestes. caly czas cos. powinnas przejsc jakis przyspieszony kurs pielegniarski conajmniej, tak zebys sama osluchiwala, robila zastrzyki itp... wykoncysz sie kobito!
u nas kaszel przeszedl tz pojechal do pracy, na 9 mial klienta, ciekawe kiedy wroci... |
|
|
|
#865 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć babeczki
My dziś same z Olgierdzią, małż na podyplomówce
|
#866 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie co normalnie zgroza,
pojechałam o 9.30 a przyjechałam o 12 najpierw czekałam na zastrzyk, a w poczekalni zimno jak diabli, wszyscy byli zajęci mieli chyba z wypadku i ni mogli się nami zająć więc poszliśmy najpierw do doktorki potem do apteki i znów na zastrzyk //wszystko w szpitalu więc na zewnątrz nie trzeba było wychodzić /tyle dobrze/ czekaliśmy jeszcze chwilę zanim się zdecydowali żeby nam jednak wbić a teraz jeszcze się inhalujemy wieści obsłuchowe Karol ma już czysto, jeszcze kaszle, zmieniła syropek i dołożyła inhalacje z mukosolwanu zastrzyk wziął ostatni A Krystian znów mu się pogorszyło, ostatnio miał czysto a dziś mu świszczy, przepisała mu w końcu antybiotyk, bo się tak będą zarażać bez końca do tego od nocy go boli brzuch //mam nadzieję że się mu nic nie rozwinie dodatkowego A może to efekt przekarmienia bo wczoraj był przy nich taboret a ona to im ciśnie jak do kaczek jak np. zje za jednym posiedzeniem kromkę chleba to przy niej zje 3 a by chciał jeszcze też by mu dała Już raz był taki efekt kiedyś że tak go nafutrowała /a jaką radochę miała z tego że on tyle zjadł/ a biedak potem całą noc wymiotował z przejedzenia to się rozpisałam aaa Veronko super by było gdybym mogła jeszcze sama obsłuchać i podać zastrzyk i jeszcze recepty bym mogła sobie sama wypisywać ile bym czasu i pieniędzy zaoszczędziła Idę sobie zrobić kawkę bo jeszcze dziś nie wypiłam ani jednej bo nie miałam czasu a inhalacje już kończy I trzeba coś robić |
|
|
|
#867 |
|
Zakorzenienie
|
Kristi mam nadzieję,że już odpowczywasz przy drugiej kawie
najeździsz się kobieto.my dziś sprzątaliśmy, 2,5h. mieszkanie ogarnięte jako tako, po południu ubierzemy choinkę tylko mi tu śmierdzi bo małż pstrąga robi. no ale przynajmniej poczęstuje noc trochę lepsza była, choć bez pobudek się nie obyło. wydaje mi się,że mniej dziś kaszle więc syrop pomaga na tę wydzielinę w gardle. |
|
|
|
#868 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wlasnie sobie znalazlam strone, na ktorej mozna posluchac roznych dzwiekow....wiem troche swirnieta jestem, ale lubie wiedziec co i jak jest. http://solutions.3mpoland.pl/wps/por...t-lung-sounds/ Edytowane przez ver_ona Czas edycji: 2010-12-18 o 14:35 |
|
|
|
|
#869 |
|
Zakorzenienie
|
U nas dziś niesamowicie zimno, przewietrzyłam się z Ola ze 40 minut, miała czerwone poliki i nawiałam do domu, pospała tylko 40 minut nio i siedzimy sobie
Ola aktualnie na tronie wyprodukowała kasztana teraz czeka aż nabierze mocy urzędowej i da się wytrzeć
|
#870 |
|
Zakorzenienie
|
no niestety dopiero przed drugą kawą
![]() Veronka no niestety nie mam takich słuchawek a przydały by się czy ty masz te z tych starych ciśnieniomierzy ??? U nas jest zaledwie -8 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:28.

- ale na ten temat pisałam już gdzie indziej 

na pannę Krupa

pamiętam jak sie cieszyłaś z tego płaszcza a tu taki kanał. Dobrze ze jej walnełaś negatywa, zasłuzyła w pełni

)

Jesteś niesamowita, naprawdę wielka przyszłość przed Tobą
Gratuluję