![]() |
#841 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe 2,5-latki :o)
Hmmmmm... ależ nam Pani Wersta zaszlajała
![]() ![]() Maluśna chociaż wpadła się wytłumaczyć z nieobecności ![]() Mati wstała, oczywiście pierwsze co złapała za swojego laptopa (bo jak "mama ma to Dita tes ma" ![]() ![]() ![]() Spadam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#842 |
Zakorzenienie
|
moim zdaniem, to mikrofala z grillem. czasem jak wlasnie chce podpiec jakies zapiekanki czy skrzydelka, to najlepiej sie sprawdza, a mam 2 urzadzenia w jednym i nie grace mieszkania/.
|
![]() ![]() |
![]() |
#843 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Jutro znowu sama jestem bo tż zaczyna kolejną podyplomówkę więc weekend z Olgierdzią przede mną ![]() Co do świąt to wigilię spędzamy u nas - najpierw pewnie pojedziemy na chwilę do mojego taty ![]() ![]() ![]() Ja czekam na czwartek 23.12 bo idę robić pazury i nie mogę się doczekać ![]()
![]() |
#844 |
Zakorzenienie
|
he he
![]() myślałam że tylko ja mam odruch ![]() ![]() ![]() tak ona ma taki tandetny dziwkarski typ urody, pasuje jak ulał do Hustlera czy Playboya mi to podobają sie laski takie piękne i buźką i duszą, takie laski z klasą ![]() Kristi 3 udka pieczesz w piekarniku omg, to mało ekonomiczne, jak ja mam taką niewielką ilość to duszę a potem smażę na patelni, gdzieś z godzinę mi się to robi i jest ok , nie włączam piekarnika ![]() na kamping to faktycznie albo jakaś big patelnia-rondel z przykrywką lub kombiwar byłyby ok ![]() ![]() Kasiulka ale masz przeboje z płaszczykiem, ciekawe jakie komentarze ma sprzedająca, ale jak zdawkowo odpowiada na e-maile to nie wróży mi nic ciekawego ![]() nie wiem czy Wam pisałam , ale kupiłam poza allegro, Mikiemu bluzę polarkową za grosze, przesyłka zwykła zaginęła, ale babka oddała mi kasę, byłam w szoku bo przecież , mogła się wypiąć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#845 |
Zakorzenienie
|
Ania
![]() ![]() ![]() A co do sprzedającej : http://allegro.pl/show_user.php?uid=17007505 Ta Pani ![]() Odpowiedziała mi na jeden e-mail w początkach zeszłego tygodnia i od tego czasu milczy ![]() Jak ktoś nie ma płaszczy/ nie wyrabia się to nie powinien prowadzić firmy, takie jest moje zdanie ![]()
#846 |
Zakorzenienie
|
bryyyyyyy
powinnam leżeć jak Iga ale ją pewnie i tak zaraz obudzi katar. w nocy budziła się średnio co 40min., ledwo dziś żyjemy. z nosa jej się leje, pod nosem ma armagedon bo przecież pojutrze miną 2 tyg. jak się zaczął. jest cienko, nawet nie chce mi się pisać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#847 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Veronko ale ja już mam mikrofalę z grilem i powiem ci że tego grila bardzo rzadko używam co do pieczenia udek w piekarniku to tak piekę jak mam smaka na takie z piekarnika bo te duszone to mają całkiem inny smak //też duszę w garnku z zeptera / A pomysł elektrycznego grila wziął się stąd że na większości polach kampingowych nie można rozpalać tradycyjnego grila / by nie zasmradzać okolicznym ludziom powietrza życzę zdrówka dla Igusi i Mati niech się kurują dziewczyny ![]() Kasiulka moim zdaniem byłaś aż zanadto cierpliwa A może kobitka zaniemogła i nie jest w stanie siąść do kompa |
|
![]() ![]() |
![]() |
#848 |
Zakorzenienie
|
Kristi nowe aukcje z płaszczami wystawia
![]() ---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- No i wystawiłam, teraz tylko czekać kiedy ja dostanę w odwecie... ale mam to gdzieś ![]()
#849 |
Zakorzenienie
|
no sie porobiło Kasiulko
![]() Wiki obudziła sie nie w sosie, popłakiwała troche ze ją brzuszek boli ![]() ![]() ![]() my wigilię spędzamy w domu z moimi rodzicami a w 2 dzien świąt pojedziemy do meblowego. W pierwszy dzien świąt idziemy do pracy na noc, tyle dobrze
#850 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Aniu, panna Krupa już się "udzielała" w takich pisemkach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#852 |
Zakorzenienie
|
Kasiulko, widze, ze pani juz cos odpisala pod komentarzem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#853 |
Zakorzenienie
|
o Kasiulko Pani odpowiedziała Ci gdzie masz szukać przesyłki w Opeku
![]() a jesteś w plecy za ten płaszczyk, czy za pobraniem wzięłaś ? o Takuśna nie z top model, znamy pannę Krupę, a z reklamy psiarskiej co sie zrobila anielicą z krzyżem ![]() ![]() http://www.koktajl24.pl/Krupa-jako-n...m-reklama-PETA żeby nie było jak z Naomi, co reklamowała anty futrowe sprawy, by za parę lat zalansować sobie fantastyczne futro i nową reklamę http://lula.pl/lula/1,94040,8574911,..._Campbell.html tak więc modelki jak dziwki, zatańczą jak im zapłacą ![]() o la la współczuję chorowitych bobasów, mam nadzieję że to ostatnia fala smarkatych w obecnym stanie bardzo się boję jakiegoś przeziębienia ![]() Kristi zamiast grilla elektrycznego zalansuj sobie na początek patelnię grillową, Miki uwielbia grillowane warzywa ![]() ![]() ![]() Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2010-12-17 o 16:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#854 |
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczynki kochane
A mówicie, że Pani mi odpisała, zaraz looknę bo powiem Wam, że po negatywie dostałam maila z nr nadania i informacją, że płaszczyk do mnie leci ![]() ![]() ![]() ![]() Teściowa wpadła dziś do mnie i wypadła, przytargała ciuszki od chrzestnej Olgierdzianej looknijcie ![]() ![]()
#855 |
Zakorzenienie
|
Jowiszkowa gdybyś była zainteresowana to wkleiłam na blog (w moim podpisie) moje flaszki - można oblookać jak coś
![]() ![]()
#856 |
Zakorzenienie
|
Kasiu fajne ciuszki, zwłaszcza komplet z legginsami
![]() na blogu byłam, ślad zostawiłam ![]() ![]() ![]() ze zdrowiem u nas bez zmian ale łudzę się,że Iga mimo wszystko dziś lepiej pośpi ![]() aaa,dziś wujek dzwonił do mnie co ma kupić cioci na święta, chłopy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#857 |
Zakorzenienie
|
Jowiszkowa kochana bardzo dziękuję za komentarzyk
![]() ![]() Co do ciuszków to mnie ten komplecik też się najbardziej podoba chociaż wszystko jest fajne ![]() Kochana to masz z tymi chłopami ![]() ![]() Odnośnie zdrówka Igulcowego to dziś myślę, że noc będzie o wiele lepsza i tak z każdym dniem ![]() Kochana już się nie mogę doczekać Twojego składziku po dojściu wszystkich flach ![]() ![]()
#858 |
Zakorzenienie
|
Kasik a juz myslalam,z e to tesciowka taki super zestawik kupila
![]() A i dziekuje ![]() ![]() Baby normalnie dzis jetem jak najarana i winkiem sie upilam, bo mialam duzo pozytywnych komentarzy i nawet szef kuchni z Marriotta byl zainteresowany. poza tym pisza do mnie wlasnie ci slawni kucharze z pytaniami o przepisy tradycyjne.. normalnie jeszcze niby nic a juz ile sie dzieje. Cestusiu polecam wykorzystanie facebooka do rozpowszechniania prac.. bardzo potezne narzedzie pozwalajace zapoznac ludzi z tym co robisz ![]() Baby u ans bylo dzis -2° ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#859 | |
Zakorzenienie
|
w ogóle to masz fajne zdjęcie profilowe na blogu
![]() Cytat:
![]() mój to by bardzo chciał żeby mnie w końcu oświeciło i żebym otworzyła coś swojego ![]() ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- to jeszcze tylko białego kału ci życzę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#860 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Jowiszkowa kochana dziękuję ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- a Marti u Was upał, u nas dziś ma być w nocy -15 ![]() ![]() ![]()
![]() |
#861 |
Zakorzenienie
|
ja już nawet nie patrzę na temp., zaciskam zęby i byle do końca marca
![]() w środę już wyjeżdżamy na święta, choć małż już zaczął urlop ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#862 |
Zakorzenienie
|
Marticia, wow
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Facebook... no cóż, mój mąż ma na ten portal, że tak powiem... uczulenie ![]() ![]() ![]() ![]() Dzisiejsza noc już lepsza niż poprzednia ![]() ![]() Kasiunia piękne ciuszki ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Cestia Czas edycji: 2010-12-18 o 07:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#863 |
Zakorzenienie
|
Witam się
jestem dziś druga my się właśnie inhalujemy \ w nocy musiałam kilka razy wstawać do Krystianka bo mu się jakieś koszmary śniły i wybudzał się z panicznym płaczem. Raz mi opowiedział co mu się śniło - że jakieś złodzieje chodzili po domu i po jego pokoju, nawet mi kazał ich szukać na szafie z Karolkiem idę na obsłuchanie //ciekawe co tam u niego w środku / Kasiulka mi się też ciuszki podobają a ta sukieneczka ![]() też bym taką któremuś założyła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#864 |
Zakorzenienie
|
biedna Kristi jestes. caly czas cos. powinnas przejsc jakis przyspieszony kurs pielegniarski conajmniej, tak zebys sama osluchiwala, robila zastrzyki itp... wykoncysz sie kobito!
u nas kaszel przeszedl ![]() ![]() tz pojechal do pracy, na 9 mial klienta, ciekawe kiedy wroci... |
![]() ![]() |
![]() |
#865 |
Zakorzenienie
|
Cześć babeczki
My dziś same z Olgierdzią, małż na podyplomówce ![]() ![]()
#866 |
Zakorzenienie
|
wiecie co normalnie zgroza,
pojechałam o 9.30 a przyjechałam o 12 najpierw czekałam na zastrzyk, a w poczekalni zimno jak diabli, wszyscy byli zajęci mieli chyba z wypadku i ni mogli się nami zająć więc poszliśmy najpierw do doktorki potem do apteki i znów na zastrzyk //wszystko w szpitalu więc na zewnątrz nie trzeba było wychodzić /tyle dobrze/ czekaliśmy jeszcze chwilę zanim się zdecydowali żeby nam jednak wbić a teraz jeszcze się inhalujemy wieści obsłuchowe Karol ma już czysto, jeszcze kaszle, zmieniła syropek i dołożyła inhalacje z mukosolwanu zastrzyk wziął ostatni A Krystian znów mu się pogorszyło, ostatnio miał czysto a dziś mu świszczy, przepisała mu w końcu antybiotyk, bo się tak będą zarażać bez końca do tego od nocy go boli brzuch //mam nadzieję że się mu nic nie rozwinie dodatkowego A może to efekt przekarmienia bo wczoraj był przy nich taboret a ona to im ciśnie jak do kaczek jak np. zje za jednym posiedzeniem kromkę chleba to przy niej zje 3 a by chciał jeszcze też by mu dała Już raz był taki efekt kiedyś że tak go nafutrowała /a jaką radochę miała z tego że on tyle zjadł/ a biedak potem całą noc wymiotował z przejedzenia to się rozpisałam aaa Veronko super by było gdybym mogła jeszcze sama obsłuchać i podać zastrzyk i jeszcze recepty bym mogła sobie sama wypisywać ile bym czasu i pieniędzy zaoszczędziła Idę sobie zrobić kawkę bo jeszcze dziś nie wypiłam ani jednej bo nie miałam czasu a inhalacje już kończy I trzeba coś robić |
![]() ![]() |
![]() |
#867 |
Zakorzenienie
|
Kristi mam nadzieję,że już odpowczywasz przy drugiej kawie
![]() my dziś sprzątaliśmy, 2,5h. mieszkanie ogarnięte jako tako, po południu ubierzemy choinkę ![]() tylko mi tu śmierdzi bo małż pstrąga robi. no ale przynajmniej poczęstuje ![]() noc trochę lepsza była, choć bez pobudek się nie obyło. wydaje mi się,że mniej dziś kaszle więc syrop pomaga na tę wydzielinę w gardle. |
![]() ![]() |
![]() |
#868 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wlasnie sobie znalazlam strone, na ktorej mozna posluchac roznych dzwiekow....wiem troche swirnieta jestem, ale lubie wiedziec co i jak jest. http://solutions.3mpoland.pl/wps/por...t-lung-sounds/ Edytowane przez ver_ona Czas edycji: 2010-12-18 o 13:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#869 |
Zakorzenienie
|
U nas dziś niesamowicie zimno, przewietrzyłam się z Ola ze 40 minut, miała czerwone poliki i nawiałam do domu, pospała tylko 40 minut nio i siedzimy sobie
![]() ![]() ![]() ![]()
#870 |
Zakorzenienie
|
no niestety dopiero przed drugą kawą
![]() Veronka no niestety nie mam takich słuchawek a przydały by się czy ty masz te z tych starych ciśnieniomierzy ??? U nas jest zaledwie -8 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:43.