Dziewczyny do dzieła! Zrzucamy zbędne kilogramy ! ;) - Strona 29 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-01-18, 20:57   #841
aniolek__0
Przyczajenie

Dot.: Dziewczyny do dzieła! Zrzucamy zbędne kilogramy ! ;)

no to by bylo akurat miesiac przed Moim slubem mysle ze wystarczy
Stary 2011-01-18, 21:13   #842
agusia814
Zadomowienie

aniolek Jak się postarasz i nie poddasz to w dniu ślubu będziesz mega laska!

Non seulement belle, mais encore sage!

zapuszczam i dbam o włosy
odchudzam się
uczę się cienko obierać ziemniaki
agusia814 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-18, 22:09   #843
aniolek__0
Przyczajenie

hehehe mam nadzieje bo w dniu slubu chyba kazda dziewczyna chce wygladac idealnie

---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ----------

dobra dziewczynki ja zmykam mam nadzieje ze jutrzejszy dien tez bedzie taki udany jak dzisiaj i za Was tez zawsze bede trzymac kciuki
Stary 2011-01-18, 22:10   #844
malinka_070190
Zakorzenienie

Kurcze pół dnia mnie nie było a Wy znowu tu dużo naskrobałyście no ale to dobrze ja już po ćwiczeniach, nie chciało mi się zbytnio;/ no ale jak zaczęłam to już poszło ajć... aniołek jak ja Ci zazdroszczę tego ślubu ja dopiero od sierpnia zaręczona jestem;p jesteśmy w tym samym wieku

30/30 shred
malinka_070190 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-18, 22:55   #845
Michalinka89
Rozeznanie

GG do Michalinka89

Łoł u mnie 22 latka wybiło a ja jeszcze nawet nie zaręczona to u Ciebie i tak dobrze

It always seems impossible until it is done.

Michalinka89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-19, 07:49   #846
happys
Zadomowienie

aniołek tylko weź pod uwagę przestoje wagowe, które męczą, też sobie liczyłam, że do świąt miałam mieć mniej a wyszło jak wyszło.
happys jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-19, 08:38   #847
pestka123
Raczkowanie

Ło! J 23 i nawet nie widzę potencjalnego męża na horyzoncie. Na razie muszę wystarczyć sobie sama, ale przyznam, że niedawno odkryłam jak cenna jest tzw. "samotność" i jak wiele daje możliwości
Ale cieszę się bardzo Waszym szczęściem!!

Ja siedziałam wczoraj do późna nad zadaniami i dzisiaj zaspałam na jogę Ale postaram się polecieć na późniejsze zajęcia o 20:30. Wprawdzie trwają krócej o pół godziny, ale mogłam wstać na odgłos budzika, a nie wyłączyć go i liczyć na cud :P

No ja zaczęłam nierozsądnie dzień od obiadu :P (kotlet mielony z drobiu i dwie łychy kiszonej kapusty). Znalazłam go niedawno na patelni, a nie miałam siły nic przygotować, na usprawiedliwienie powiedziałam sobie, że wrócę do domu dopiero o 22 (od 11) i jakoś dałam się samej sobie przekonać :P
Cel III: 50 kg

Shred: 11/30

www.z-kaktusem.blogspot.com
pestka123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-19, 09:56   #848
malinka_070190
Zakorzenienie

pestka a dla mnie Twoje śniadanie nie jest nie rozsądne. śniadanie jest najważniejszym posiłkiem więc musi dawać siły na cały dzień. Zjadłaś to rano więc nie ma co się martwić.

A ja nie mam humoru.;( całą noc nie mogłam spać. ;/ Moja babcia zmarła 3 lata temu i Mój tato dostał wczoraj po niej spadek, bo to jego mama. Dostał kredyt do spłacenia. Wszystko łącznie ponad 7 tyś. Fakt, że będzie rozłożone na 3 rodzeństwa, ale i tak wychodzi ok 2,5 tys na osobe... Ach jak człowiek się cieszy, że wychodzi z tarapatów to zawsze coś nowego się znajdzie...

30/30 shred
Stary 2011-01-19, 10:05   #849
Michalinka89
Rozeznanie

GG do Michalinka89

Cytat:
Napisane przez malinka_070190 Pokaż wiadomość
pestka a dla mnie Twoje śniadanie nie jest nie rozsądne. śniadanie jest najważniejszym posiłkiem więc musi dawać siły na cały dzień. Zjadłaś to rano więc nie ma co się martwić.

A ja nie mam humoru.;( całą noc nie mogłam spać. ;/ Moja babcia zmarła 3 lata temu i Mój tato dostał wczoraj po niej spadek, bo to jego mama. Dostał kredyt do spłacenia. Wszystko łącznie ponad 7 tyś. Fakt, że będzie rozłożone na 3 rodzeństwa, ale i tak wychodzi ok 2,5 tys na osobe... Ach jak człowiek się cieszy, że wychodzi z tarapatów to zawsze coś nowego się znajdzie...
Aj faktycznie nie ciekawie. Ale ułoży się samo napewno bardzo dobrze wszytsko. Zawsze tak jest

Edytowane przez Michalinka89
Czas edycji: 2011-01-19 o 10:31
Stary 2011-01-19, 14:14   #850
happys
Zadomowienie

malina mam nadzieję, że wszystko ułoży się i będzie dobrze, niestety kiedy idzie lepiej coś się psuje, a najgorzej jak idzie lawina paskudnych sytuacji i nie wiadomo jak z tego wyjść.
Stary 2011-01-19, 16:26   #851
agusia814
Zadomowienie

Co Wy dziewczyny już pozaręczane ? Ja dopiero ślub widzę w wieku ok. 30 lat albo później

odchudzam się
Stary 2011-01-19, 16:55   #852
happys
Zadomowienie

pozaręczane a co niektóre i mężate moja siostra też tak mówiła, że po 30 a teraz już co innego mówi
Stary 2011-01-19, 17:44   #853
cypisek72
Raczkowanie

Ja miałam 22 lata jak ślubowałam. Fakt byłam młoda ale czy za młoda ? teraz córka już "panna" wiem że żyję .Ma to swoje plusy
cypisek72 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-19, 19:11   #854
ladykochanowska
Przyczajenie

Witam Kochane Koleżanki
Przepraszam, że tyle mnie nie było, ale miałam dużo obowiązków.
Ogólnie moje odchudzanie jest już od poniedziałku, a dupa mokra, nic mi nie wychodzi
ale ogarniam się !

Widzę, że trwa zawzięta dyskusja o zamążpójściu.. Ja osobiście uważam, że wyjdę za mąż dopiero po 30. Może dlatego, że sakramentalne 'tak' traktuje cholernie poważnie.. i dlatego, że nie spotkałam jeszcze odpowiedniego faceta
ladykochanowska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-19, 20:08   #855
Bafi@Home
Zakorzenienie

GG do Bafi@Home

Witajcie dziołszki - długo mnie nie było - przez tydzień mieszkałam w szpitalu z moim chorym na zapalenie płuc dzieckiem. Ale już zdem szczęśliwa - za to se przywlekłam zapalenie oskrzeli ale co tam... ważne ze w domku

---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ----------

Cytat:
Napisane przez ladykochanowska Pokaż wiadomość
Widzę, że trwa zawzięta dyskusja o zamążpójściu.. Ja osobiście uważam, że wyjdę za mąż dopiero po 30. Może dlatego, że sakramentalne 'tak' traktuje cholernie poważnie.. i dlatego, że nie spotkałam jeszcze odpowiedniego faceta

Lady Kochanowaska, zgadzam, się to poważna decyzja i trzeba spotkać tę właściwą druga połówkę

Ja swoje sakramentalne TAK powiedziałam 14 lat temu w wieku niespełna 21 lat ale fakt, spotkałam pierwszego, właściwego i jedynego i jesteśmy szczęśliwym związkiem od 17 lat

Życzę szczęścia - ono na pewno Cię znajdzie

"Nie wierzysz, mówiła miłość - jak cię rąbnę to we wszystko uwierzysz"
ks. Jan Twardowski
Bafi@Home jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-01-19, 21:24   #856
Michalinka89
Rozeznanie

GG do Michalinka89

Jej to młodo powychodziłyście za mąż Ja mam swojego szczęśliwca ale dopiero o zamążpójściu za 3 lata bo oboje jesteśmy na 3 roku studiów i najpierw musimy znaleść prace, żebyśmy mieli za co żyć i utrzymać przyszłego dzidziusia
Ale tak to prawda to poważna decyzja i trzeba być pewnym co do swojej miłości a o to niełatwo Ale sama się znajdzie już los tak pokieruje

A ja dziś zjadłam popcorn tak mnie naszło, że masakra.
I zjadłam wafelka bez czekolady ale wiecie co, jakoś nie czułam z tego przyjemności. wręcz obojętne mi to już czy zjem czy nie. (więc moge nie jeść )
Także jutro już moja zdrowa rzeczywistość i aerobik popołudniu

Stary 2011-01-19, 21:54   #857
Mati27
Przyczajenie

Uff nareszcie w domu,trwam w mojej diecie 3 dzień ,ale ważyć się będę co tydzień.jak nic nie schudłam to

---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ----------

A ja jestem 11 lat w związku i zaręczona 4 lata ,niby zaręczynysą ważne rok ale jakoś tak przeciągnęliśmy,chcę wyjść za mąż ale chcę żeby to było na spontanie,coś w stylu ślub w las vegas.W lato chcemy lecieć na maderę,więc może tam znajdzie się jakiś duchowny ,który nas połączy na wieki,no i oczywiście po diecie,najpierw 58 kilo potem uszyje suknię ślubną
Mati27 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-19, 22:50   #858
pestka123
Raczkowanie

O masz, ja pięknie trwałam aż do jogi. Po jodze (pan Robert dziś nas bardzo porządnie wymęczył... Było świetnie!) byłam tak strasznie głodna, że zeżarłam dwie kanapki i garść biszkoptów Ale ogólnie w ciągu dnia raczej mało jadłam, bo w środy nigdy nie ma czasu... Więc może jutro nie będzie tragedii...

Ale za to ja zmieniłam dziś fryzurę! Wygoliłam sobie po bokach włosy. I bardzo się sobie podobam, choć widziałam, że moja promotorka na seminarium zerkała na mnie ukradkiem z lekkim przerażeniem :P

Ja się na razie uczę cieszyć samotnością. Byłam długo w dziwnej formie związku, który jest teraz toksyczną przyjaźnią, którą muszę zakończyć i wychodzi mi to coraz konsekwentniej... Szkoda tylko, że prawdziwego męża mego przyszłego jeszcze nie poznałam. Ale może poznam... Choć kto wie, z moją potrzebą niezależności może być krucho :P

Całuję wieczornie!
Cel III: 50 kg

Shred: 11/30

www.z-kaktusem.blogspot.com
pestka123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-20, 07:03   #859
malinka_070190
Zakorzenienie

Witam dziołchy!
A ja tam jestem tego zdania, że nie warto na siłe szukać męża, bo to nie ma sensu!;p No ja ślubować też będę najwcześniej za ok 2 lata nie ma co się spieszyć no i wolimy sami na wesele nazbierać, a nie ładować się odrazu w kredyt... Po co Nam to?

Ach dziewczynki normalnie spać nie mogę! Dziś jade do Polski! Nareszcie! Zobacze Moją rodzinkę! Z wrażenia nie spałąm dziś prawie;D hehe Zostawiam tu co prawda Moją wielką miłość, no ale za tydzień przyjedzie też na urlop a rozłąka dobrze Nam zrobi

30/30 shred
Stary 2011-01-20, 19:14   #860
Michalinka89
Rozeznanie

GG do Michalinka89

Cytat:
Witam dziołchy!
A ja tam jestem tego zdania, że nie warto na siłe szukać męża, bo to nie ma sensu!;p No ja ślubować też będę najwcześniej za ok 2 lata nie ma co się spieszyć no i wolimy sami na wesele nazbierać, a nie ładować się odrazu w kredyt... Po co Nam to?

Ach dziewczynki normalnie spać nie mogę! Dziś jade do Polski! Nareszcie! Zobacze Moją rodzinkę! Z wrażenia nie spałąm dziś prawie;D hehe Zostawiam tu co prawda Moją wielką miłość, no ale za tydzień przyjedzie też na urlop a rozłąka dobrze Nam zrobi
Super I wszyscy powiedzą wow ale schudłaś A to czego jesteście tak rozdzieleni daleko z rodziną ?

Ja właśnie zaliczyłam aerobik

Stary 2011-01-20, 19:34   #861
Mati27
Przyczajenie

http://diety.wieszjak.pl/tabele/2254...ialkowych.html wrzucam może się przyda i to http://www.poradnikzdrowie.pl/odchud...nej_36047.html

---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ----------

Malinka -Udanego pobutu w Polsce,ja do Polski dopiero na lato,może i dobrze bo dopiero 4 dzień jestem na diecie,a wPolsce zawsze nadrabiam-jedząc wspaniałe polskie jedzenie,którego tu niema
Mati27 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-20, 20:31   #862
aniolek__0
Przyczajenie

[QUOTE=malinka_070190;2449 3698]Witam dziołchy!

Ach dziewczynki normalnie spać nie mogę! Dziś jade do Polski! Nareszcie! Zobacze Moją rodzinkę! Z wrażenia nie spałąm dziś prawie;D hehe Zostawiam tu co prawda Moją wielką miłość, no ale za tydzień przyjedzie też na urlop a rozłąka dobrze Nam zrobi[/QU

ja wiem ze jestem mloda ale pewna Tego slubu jestesmy razem od 4 lat
mam od roku stala prace , moj Partner tez na wesele juz odlozone wiedz na co bede czekac skoro i tak kazda chwile spedzamy razem kazdy do tej decyzji dojzewa w swoim czasie przynajmiej ja tak uwazam

---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ----------

Cytat:
Napisane przez happys Pokaż wiadomość
aniołek tylko weź pod uwagę przestoje wagowe, które męczą, też sobie liczyłam, że do świąt miałam mieć mniej a wyszło jak wyszło.

wezme to pod uwage ale mysle ze sie uda , zrobie wszystko zeby sie udalo ,wazyc sie bede dopiero w niedzile i mam nadzieje ze bedzie dobrze
Stary 2011-01-20, 21:25   #863
Michalinka89
Rozeznanie

GG do Michalinka89

[QUOTE=aniolek__0;24510006]
Cytat:
Witam dziołchy!

Ach dziewczynki normalnie spać nie mogę! Dziś jade do Polski! Nareszcie! Zobacze Moją rodzinkę! Z wrażenia nie spałąm dziś prawie;D hehe Zostawiam tu co prawda Moją wielką miłość, no ale za tydzień przyjedzie też na urlop a rozłąka dobrze Nam zrobi[/QU

ja wiem ze jestem mloda ale pewna Tego slubu jestesmy razem od 4 lat
mam od roku stala prace , moj Partner tez na wesele juz odlozone wiedz na co bede czekac skoro i tak kazda chwile spedzamy razem kazdy do tej decyzji dojzewa w swoim czasie przynajmiej ja tak uwazam

---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ----------

wezme to pod uwage ale mysle ze sie uda , zrobie wszystko zeby sie udalo ,wazyc sie bede dopiero w niedzile i mam nadzieje ze bedzie dobrze
A no pewnie to i ja bym się zdecydowała na ślub Właśnie my to musimy najpierw prace znaleść albo otworzyć biznes bo też o tym myslimy Ale też spędzamy każdą chwile razem aż inni się dziwią jak my tak możemy i mówią na nas papużki nierozłączki.. ale to jest dziwne, że od 3 lat codzień razem nawet czasem doba to za mało i ciągle jest o czym gadać dlaetgo wiem, że to moja Miłość

Stary 2011-01-20, 21:35   #864
agusia814
Zadomowienie

O jej, ale tematy. Ja od niedawna się z kimś spotykam właśnie i zobaczymy, co z tego wyniknie. Niby jesteśmy razem, ale to jeszcze nic poważnego.

I też jestem tego zdania, że lepiej najpierw skończyć studia, znaleźć pracę, a wtedy brać ślub dopiero. Tak chyba łatwiej jest. Potem dojdzie dzidziuś i są potrzebne pieniądze

odchudzam się
Stary 2011-01-20, 22:01   #865
aniolek__0
Przyczajenie

[QUOTE=agusia814;24511987]O jej, ale tematy. Ja od niedawna się z kimś spotykam właśnie i zobaczymy, co z tego wyniknie. Niby jesteśmy razem, ale to jeszcze nic poważnego.

I też jestem tego zdania, że lepiej najpierw skończyć studia, znaleźć pracę, a wtedy brać ślub dopiero. Tak chyba łatwiej jest. Potem dojdzie dzidziuś i są potrzebne pieniądze

o Dzidziusiu narazie nie mysle mam pieska z ktorym mam tyle pracy bo teraz jest chory i przed praca musze go odwozic do kliniki na kroplowke a po pracy odbierac i tak go szkoda bo ma dopieri 7 dygodni

---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ----------

[QUOTE=Michalinka89;245117 55]
Cytat:
Napisane przez aniolek__0 Pokaż wiadomość

A no pewnie to i ja bym się zdecydowała na ślub Właśnie my to musimy najpierw prace znaleść albo otworzyć biznes bo też o tym myslimy Ale też spędzamy każdą chwile razem aż inni się dziwią jak my tak możemy i mówią na nas papużki nierozłączki.. ale to jest dziwne, że od 3 lat codzień razem nawet czasem doba to za mało i ciągle jest o czym gadać dlaetgo wiem, że to moja Miłość

Jak sie kogos Kocha to sie Go nigdy nie ma dosc

Dziewczynki jeszcze na fajniejszym forum jak to nigdy nie pisalam . Buziaczki dla WAS

Edytowane przez aniolek__0
Czas edycji: 2011-01-20 o 21:58
aniolek__0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-21, 08:14   #866
Bafi@Home
Zakorzenienie

GG do Bafi@Home

Skoro o dzieciaczkach mowa, my mimo tego, że pobraliśmy się tak młodo to na dzidziusia zdecydowaliśmy krótko przed moją 30 czyli 9 lat po ślubie. Mieliśmy inne priorytety. Kiedy je praktycznie zrealizowaliśmy zostaliśmy rodzicami i nie żałuje tej decyzji.

ks. Jan Twardowski
Stary 2011-01-21, 10:40   #867
mili17199
Raczkowanie

GG do mili17199

Ja jestem obecnie w klasie maturalnej a ślub wzięłam 12 września 2009roku w wieku prawie 19lat pół roku później zostałam mamą Kacperka.Planowaliśmy z mężem dziecko i płeć nie miała znaczenia ważne że był zdrowy i nadal jest pomimo że nasz synek jest niejadkiem. Mój mąż natomiast w tym roku będzie miał obronę pracy magisterskiej. Żyjemy z jego stypendium (1000zł) które mamy do samej obrony oraz z pomocy moich i jego rodziców. Więc nie narzekamy.
30.08.2011.-61,55kg
mili17199 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-01-21, 11:09   #868
happys
Zadomowienie

my tam dziecko byśmy już chcieli najlepiej córeczkę zapewne bym ją rozpieszczała, a rozpieszczała chociaż mąż pewnie bardziejale najpierw chcemy własne mieszkanie a to jeszcze trochę potrwa.

apropos tematu waga znowu leci w dół mam nadzieję, że na stałe

Edytowane przez happys
Czas edycji: 2011-01-21 o 11:10
Stary 2011-01-21, 11:43   #869
Michalinka89
Rozeznanie

GG do Michalinka89

Cytat:
Napisane przez happys Pokaż wiadomość
my tam dziecko byśmy już chcieli najlepiej córeczkę zapewne bym ją rozpieszczała, a rozpieszczała chociaż mąż pewnie bardziejale najpierw chcemy własne mieszkanie a to jeszcze trochę potrwa.

apropos tematu waga znowu leci w dół mam nadzieję, że na stałe
Cieszę się, że odnosimy wytrwale sukcesy Im wolniejsze chudnięcie tym waga potem pozostanie
Ja w ciągu 3 mięsięcy 5kg do tyłu ale moge się założyć, że jak schudne jeszcze chce 4-5kg do wiosny to taka waga mi się utrzyma Bo to jest moje zdrowe życie na stałe już A raz na tydzień raz na dwa.. pozwalam sobie na "dzień rozpusty"

Stary 2011-01-21, 11:48   #870
Bafi@Home
Zakorzenienie

GG do Bafi@Home

Ja teraz cxhora jestem - i antybiotyk daje mi po garach - nie wiem co jeść - ochota średnia

ks. Jan Twardowski
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości