WYPRZEDAŻE jesien/zima 2010 !!! - Strona 29 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-12-27, 19:41   #841
flower21
Raczkowanie

Dot.: WYPRZEDAŻE jesien/zima 2010 !!!

Gonia masz zdjecie tych kozakow?
flower21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-27, 19:49   #842
elizka1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paula-zla Pokaż wiadomość
W H&M śmierdzi? Nie zauważyłam, a może raczej nie poczułam

Byłam w Magnolii i tak jak wczoraj pisałam, odwiedziłam jeszcze Renomę i Arkady w drodze do domu.

Bershka:
- płaszcze i kurtki, zwracałam jedynie uwagę na skóry - fajna krótka ramoneska za 289 zł albo 269 (?) z grubo ponad 300 zł (nie pamiętam dokładnie), skóry z kożuszkiem pod spodem za 149 zł
- sporo grubszych swetrów, te które mnie się podobały kosztowały 99,90, kardigany i cienkie sweterki w różnych kolorach,
- małe czarne w sam raz na sylwestra,
- bardzo duży wybór spodni; głównie jeansy skinny za 49,90 (szperałam w nich, ale znalazłam same małe rozmiary - 32, 34 lub same 40 oraz 42, praktycznie żadnych pośrednich i najbardziej chodliwych rozmiarów) oraz za 89,90, rurki w różnych kolorach za 49,90 i dużo innych spodni materiałowych - jeżeli ktoś szuka spodni to warto się wybrać
- t-shirty zaczynają się od 19,90 - nic specjalnego, nadruki dla gimnazjalistek, widziałam też inne za 39,90 jednak żadne nie wpadły mi w oko,
- żakiety w różnych kolorach, bluzożakiety jak to mówił mój eks za 89,90
- dzianinowe sukienki za 69,90

Zara:
- bardzo dużo płaszczy za 299 zł,
- żakiety za 169 zł,
I to tyle na co zwracałam uwagę w Zarze

---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ----------

W Cubusie jest teraz - 50% Nie zwracałam uwagi na inne promocje, więc ciężko mi powiedzieć. To zależy, o jakie sukienki Ci chodzi. Widziałam kilka małych czarnych, ale nie wiem w jakich cenach, ponieważ mnie nie interesowały.
A nie widziałaś może w Bershka takich spodni przecenionych jak mam w załączniku?

Cytat:
Napisane przez whiskey Pokaż wiadomość
a jak tam CUBUS? (chodzi mi o manu i galerię łódzką )
Cubusa nie ma w Manu. Jest tylko w Galerii i w Porcie.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg z8849669X,Kolekcja-swetrow-MKM--68-zl.jpg (46,3 KB, 179 załadowań)

elizka1987 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-27, 19:55   #843
kitten von mew
Raczkowanie

Exclamation Dot.: WYPRZEDAŻE jesien/zima 2010 !!!

Cytat:
Napisane przez firletka Pokaż wiadomość
Radzę uważać na "przeceny" w New Yorkerze. Nalepione pomarańczowe niby-promocyjne ceny, a wartość rzeczy taka sama jak przed Świętami Uważam, że to dziadostwo.
I wiem to na pewno, bo jakieś 2 tyg. temu spodobał mi się tam sweterek w cenie 59,95, ale że mam już podobny, to go nie kupiłam. A dziś cena promocyjna - 59,95 No rewelacja. Chyba się skuszę...
Trzeba też uważać na produkty w "promocyjnych" cenach w Rossmannie. Kilkakrotnie byłam świadkiem, jak "przeceniano" produkty z ceny niższej na wyższą (pierwotną cenę zasłaniano etykietą z żółtym obramowaniem i napisem "promocja" - jak na tym zdjęciu). Przykładowo - pewne perfumy firmy X kosztowały normalnie 120 zł, a w "promocji" 140 zł i były rzekomo przecenione ze 180 zł. A wystarczyło tylko delikatnie unieść etykietę, aby zobaczyć, że cena danego produktu przed "przeceną" była niższa. Pracownicy sklepu poinformowani o tym procederze, tłumaczyli, że "góra tak im kazała". Od tego momentu bardzo uważam na wszelkie "promocje" w Rossmannie.

Edytowane przez kitten von mew
Czas edycji: 2010-12-27 o 19:58
kitten von mew jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-27, 19:56   #844
Wenress
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aleksandra112233 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny planuje sie wybrac jutro na zakupy w Poznaniu, czy któras moze byla w jakiejś galerii? jak to wygląda np w malcie???? I szczególnie interesują mnie wyprzedaze w New Yorkerze i Orsay, prosze o relacje)))
W NY jak dla mnie dość słabo, fajne rzeczy nie są przecenione, najwięcej t-shirtów dość tanio i tyle. W Orsay nie byłam ale jak przechodziłam to było w środku trochę osób więc pewnie poprzeceniali... Ogólnie najlepiej w Stradivariusie Byłam w Malcie i nie dałam nawet rady obejść całej

Kupiłam sobie tylko sukienkę w jakimś sklepie, którego wcześniej nie znałam a nachodziłam się, że heja. No ale wiadomo jak po świętach, figura nie ta i ubrania jakoś gorzej leżą

A czy ktoś z Poznania był w Pestce i Plazie?

Ćwiczę!

Edytowane przez Wenress
Czas edycji: 2010-12-27 o 19:57
Wenress jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-27, 19:59   #845
Papiszynka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gonia Pokaż wiadomość
Wróciłam z zakupów i jestem bardzo zadowolona

kupiłam:
Długie, skórzane , brązowe kozaki z ..... (128 euro) - 169 zł ( a na kozaki zamierzałam wydać ok. 300 zł )
2 marynarki w RE (69 zł z 89 zł, 79 zł z 139 zł )
2 staniki i do tego majteczki z Cubusa (staniki po 24 zł , majtki po 12 zł )
Szary dzianinowy golfik z bufkami (Forever) - bez przeceny - 49,9 zł
Torebka beżowa Mango - 149 zł z 219 zł

nie kupiłam jeansów - jakoś żadne mi nie pasowały

za tydzień jadę po następne łupy

tak naprawdę jak juz kupiłam te kozaki z Zary , tak się cieszyłam, że już nawet nie chciało mi się chodzić po sklepach
Też jestem ciekawa butów, chociaż niby nie planuję zakupu jakieś botki by się przydały albo baleriny... Czyli ogólnie GB pozytywnie? Jak nie będzie rozmiaru to jeszcze w Klifie nadzieja, oby tylko do czwartku coś dla mnie zostało
Papiszynka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-27, 20:21   #846
mivol
Rozeznanie

Ależ obkupiłam się w tym roku Najfajniejsze przeceny [Białystok] były chyba w stradivariusie, zarze, reserved i mango.
Sromotnie zawiodłam się na h&m - parę wieszaków z letnimi ciuchami by nie powiedzieć szmatami - porażka :/ w tamtym roku było podobnie, coraz rzadziej tam zaglądam.
Bershka - sporo przecen (kurtki, masa spodni, koszulek) ale nie rozglądałam się zbytnio bo to nie mój styl i sklep wyglądał jak po przejściu huraganu (przed południem...)
House - jak wyżej
Pull&Bear - całkiem ok, dużo swetrów i dzianinowych sukienek
Orsay[w białej] - tak jak h&m, prawie bez przecen
NY - ło jezu, masa ludzi, masa ciuchów upchanych na wieszakach, tak że nie da się przeglądać, chyba jestem za stara na ten sklep
Promod - nie duże przeceny ale da się wybrać coś ładnego

Ogólnie tegoroczną wyprzedać oceniam pozytywnie. Zrobiłam wcześniej listę, kupiłam to czego brakowało mi w mojej garderobie + parę rzeczy które wpadły mi w oko. Teraz już zawsze będę tak robić (a nie błąkać się między wieszakami jak głupia)
mivol jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-27, 20:23   #847
xxxxjulia
Raczkowanie

Ja jutro ruszam na zakupy!

Jak myślicie, czy warto kupować spodnie marchewki i koturny-kopytka? Czy już nie będą modne na wiosnę?
xxxxjulia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-12-27, 20:23   #848
greenice
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
tak, są
Czyli warto pojechać do Sfery? Jak nie mam nic konkretnego do kupienia, tylko jakiś kardigan i spodnie, to się nie zawiodę?
A byłaś może też na Sarnim Stoku?

Jeszcze mi się przypomniało: czy w tych CH są szatnie?

Edytowane przez greenice
Czas edycji: 2010-12-27 o 20:36
greenice jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-27, 20:24   #849
Madchen_
Rozeznanie

GG do Madchen_

Właśnie wróciłam z zakupów. Jestem zadowolona Kupiłam:

-Mokasyny ZARA- 99 zł (z 199 zl?)
-Jeansy Boyfriend szaro-czarne ZARA -99 zl z 169 zl
- Szare spodnie sztruksowe baggy ZARA- 89zł z 149 zł
- sweter camel z kozuszkiem ZARA - 89zł z 149 zł
-Zegarek stradivarius - 19 zł z 29 zł
- Spódnizcka sztruksowa w kwiatki Stradivarius - 49 zł z 99 zl

Dziewczyny, mam do was pytanie odnosnie Cubusa. czy mogłybyście napisać jak duże sa teraz przeceny, co jest na przecenach?

Edytowane przez Madchen_
Czas edycji: 2010-12-27 o 20:26
Madchen_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-27, 20:25   #850
aniolusiek_
Zakorzenienie

jakieś wiadomości z SCC

aniolusiek_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-27, 20:31   #851
SkinVision
Raczkowanie

Już na szczęście po.
Szkoda, że Inditex zawsze zimowe wyprzedaże zaczyna 27.12, bo wszyscy o tym wiedzą i już około godziny 11 robią się tłumy, a później z minuty na minute jest coraz gorzej. Mi udało zawitać do jednego CH przed 11 i jeszcze ubrania były normalnie posegregowane i pełna (no prawie:P) rozmiarówka więc przyjemnie się wybierało. Później już coraz gorzej, ubrania na stołach zamieniały się w stosy wymieszanych różnych ubrań, na jednym stole widziałem tshirty swetry jakiś płaszcz i kilka par jeansów :/ a najgorsze jest to, że w tych sklepach w czasie wyprzedaży jest za mało pracowników, nie nadążają z odkładaniem i segregowaniem ubrań przez co np na stole z wymieszanymi swetrami ląduje wieszak a wiadomo jak to potrafi utrudnić później grzebanie :/ znalezienie w tej kupie swojego rozmiaru jest bardzo trudne i można się zniechęcić. Jak byłem około godziny 16 w innym CH to już masakra, długie kolejki do kas i przymierzalni, ciuchy na podłodze, wszystko wymieszane ... opłaca się jednak wstać rano :P Na letnich wyprzedażach, gdzie mało osób wiedziało kiedy zaczyna inditex to był luksus :P
Najbardziej frustrujące jest kiedy okazuje się że upatrzone rzeczy stają się nagle nową kolekcją i nie zmieniają cen:P albo zostają schowane .... tak więc nie udało mi się kupić wszystkiego co chciałem ... ale większość + kilka nieplanowanych

Ceny po obniżce w Zarze są na ich WWW. Najmniej obniżyli grube swetry z 199 na 169.
W P&B ceny są takie jak zawsze u nich na wyprzedażach czyli thirty 19 -29, swetry 59-99-169, jeansy 99-139, koszule 59-99. Prawie cały sklep przeceniony. Bershka podobnie. RE wszystko poza akcesoriami, tak mi się zdaje przynajmniej. Piszę oczywiście o męskich ubraniach.

Jak ktoś się wybiera to polecam z rana, kiedy wszystko jest posegregowane i nie trzeba czekać 20 min do przymierzalni :/ Jak ktoś miał coś ładnego upatrzonego to wątpię że znajdzie, chyba, że ma niepopularny rozmiar ... ja o 16 już wielu rzeczy nie widziałem w swoim rozmiarze, które udało mi się kupić rano :P

Powodzenia
SkinVision jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-27, 20:36   #852
TusiaeM
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wspaniala Pokaż wiadomość
jakie sa sweterki rozpinane w stradim? i za ile?
a w zarze jakie spodnie za 69 mozna dostac? biodrowki? ladny odcien niebieskiego?

jakie to mega rurki ?
Mega obcisłe w łydce

Cytat:
Napisane przez moja imaginacja Pokaż wiadomość
Szczecinianki, a widzialyscie ten kozuszek w Zarze, albo taki bardzo podobny do tego ,tez brazowy, bo nie jestem pewna czy to napewno ten
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...FECTO%2BJACKET
10 dni temu wisiał w miejscu obok wyjscia z dzialu dzieciecego...chyba:rolle yes:
jezeli widziałyście to dajcie znać, ciekawa tez jestem czy cena taka sama jak na stronie
Jak jest na stronie to powinny być
Ja nie rozglądałam się za kożuchami, ale na pewno jakieś były

Chciałam kupić płaszczyk w Stradivariusie, ale brakło mi kasy. Jak dojechałam do domu okazało się, że mam już na koncie wypłatę za nadgodziny :Cry:

I like my money right where I can see it... hanging in my closet!

My life is happening now, not in a one or two years, but now.
TusiaeM jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-27, 20:48   #853
wiatr86
Rozeznanie

Ja też dzisiaj z samego rana podążyłam na wyprzedaże. Od początku było mało ludzi i poukładane ślicznie ciuszki. Ok 11 jak już ktoś pisał tylko przyglądałam się coraz większej stercie ciuchów na stołach, w przymierzalniach i przed.Ogólnie jestem zadowolona. w pierwszy dzień kupiłam już kilka fajnych rzeczy i mam upatrzone kolejne.
ŁÓDŹ GALERIA
kupiłam :
reserved: 2 sweterki rozpinane po 39,90 (pudrowy i różowy)
sukienka dzianinowa z haftem-39,90
długi sweterek z guzikami wiązany w talii szary-49,90
w re sporo rzeczy, jest co wybrać, masa sweterków rozpinanych, spódniczek, bluzek, polecam!!! znowu re mnie nie zawiodło, chociaż re w pasażu łodzkim już porażka
h&m : dużo szmatek, dużo nie przecenionych, udało mi się kupić jedyne rurki czarne leginsowo-dzinsowe za 30złna dziecięcym też mało przecen,a w sumie hm już dawno zaczęło
stradivarius: czekam na przeceny zegarków, na razie przecenili tylko kilka modeli, ja kupiłam śliczną portmonetkę portfelik za 19,90 ogólnie przeceny też ciekawe, warto zajrzeć
new yorker: porażka, ful ciuchów, nie chce się szukać w tej stercie,, nie przekonuje mnie ten sklep
orsay: też ful przecen, ale ja nigdy tam nic nie kupiłam
carry: porażka ! ceny kosmiczne, a wielki napis -50% a ceny powalają i tak, a ciuchy nic specjalnego

Ogólnie przeceny fajne, już czekam na kolejne tury i kolejny wypad,bo dopiero mogę być ok 7 następnym razem
Stary 2010-12-27, 20:52   #854
dooo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniolusiek_ Pokaż wiadomość
jakieś wiadomości z SCC
a co Cię interesuje ?....

w Zarze były tłumy ... i właściwie się poddałam jak zobaczyłam kolejkę do kasy ... moim zdaniem warto kupić buty jeśli jakiś wpadły Ci w oko .... płaszcze i żakiety jeszcze dla mnie za drogie ....

w Promodzie można znaleźć trochę fajnych rzeczy ... nabyłam 2 pary spodni i paski ...

w Reserved sporo przecen , dużo ciuchów i jeszcze więcej ludzi ...

fajny wybór butów w Venezii ...

w Camaieu też coś można wyszukać ...
Stary 2010-12-27, 20:59   #855
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gonia Pokaż wiadomość
Wróciłam z zakupów i jestem bardzo zadowolona

kupiłam:
Długie, skórzane , brązowe kozaki z ..... (128 euro) - 169 zł ( a na kozaki zamierzałam wydać ok. 300 zł )
2 marynarki w RE (69 zł z 89 zł, 79 zł z 139 zł )
2 staniki i do tego majteczki z Cubusa (staniki po 24 zł , majtki po 12 zł )
Szary dzianinowy golfik z bufkami (Forever) - bez przeceny - 49,9 zł
Torebka beżowa Mango - 149 zł z 219 zł

nie kupiłam jeansów - jakoś żadne mi nie pasowały

za tydzień jadę po następne łupy

tak naprawdę jak juz kupiłam te kozaki z Zary , tak się cieszyłam, że już nawet nie chciało mi się chodzić po sklepach
wydaje mis ie ze wiem o jakich kozakach mowisz i niestety one raczej nie sa ze skory naturalnej:/

Zakochana
BBlondyneczkAA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-27, 21:12   #856
monika2806
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez cacharell Pokaż wiadomość
ja dzisiaj byłam w Bonarce i Galerii Krakowskiej. W Bonarce dużo mniej ludzi, chociaż sporo więcej było niż zwykle. Kupiłam:
- torebkę w Zarze za 59,90 ze 119 (special price)
- zegarek w Stradivariusie za 29,90 z 59,90
- Buty zimowe na koturnie w Deichmanie za 49 z 99
- Dwa t - shirty w Berschce po 19,90 z 39,90
Ogólnie wyprzedaże są marne. W Zarze warto zwrócić uwagę na buty i torebki, bo reszta jest przeceniona o śmieszne kwoty. Bardzo dużo ludzi w Stradivariusie, szkoda, że nie przecenili marynarek, bo chętnie skusiłabym się na jakąś.
W Mango w Galerii Krakowskiej pojawiły się napisy informujące o 70 % zniżkach, ale nie zauważyłam niczego bardziej przecenionego niż tydzień temu.
Ogólnie byłam nastawiona na większe przeceny, to co miałam upatrzone, nie zostało przecenione. Czekam na drugą turę.
czy może taki ?? jeśli tak to oby czekał na mnie do czwartku
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 7681.010.148_1_101110_1289397257_54_.jpg (6,0 KB, 128 załadowań)
Stary 2010-12-27, 21:26   #857
Gonia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BBlondyneczkAA Pokaż wiadomość
wydaje mis ie ze wiem o jakich kozakach mowisz i niestety one raczej nie sa ze skory naturalnej:/

są ze skóry naturalnej , długie, z grubej skóry, za kolano, na obcasie.... skóra na zewnątrz i wewn. , kolor bardzo ciemna gorzka czekolada . Co ciekawe wcześniej w Zarze ich w ogóle nie widziałąm , na metce jest wyrażanie zaznaczone, że skóra naturalna

jak nie zapomnę jutro kupić baterii do aparatu, to wstawię zdjęcia

Edytowane przez Gonia
Czas edycji: 2010-12-27 o 21:28
Gonia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-27, 21:29   #858
dreifra
Raczkowanie

Witam,
ja również zaszalałam na wyprzedażach. Byłam dzisiaj we Wrocławskim Pasażu i w Dominikańskiej.
Orsay to jedna wielka porażka, nie wiem skąd oni powyciągali te ubrania, ale szczerze powiem zaglądam tam często i ja tych przecenionych ubrań w większości w kolekcjach nie widziałam :/ Nic ciekawego krótko mówiąc
H&M jak dziewczyny zauważyły letnia kolekcja sprzed kilku lat króluje.
Byłam gdzieś koło 10 no i pełno ludzi przy kasie w Zarze i do przymierzalni. A tak to jeszcze były lekkie pustki. Pozatym jak koło 12 dojechałam do dominikańskiej to przejść nie szło.
Najbardziej jestem zadowolona z mojej torebeczki z Zary (to była miłość od pierwszego wejrzenia z 169 na 79), żakietu i spódniczki z Re (już wcześniej za nimi szalałam i byłam przekonana że się nie ostanie do wyprzedaży ale był komplet zamiast 240 zł- 140 zł .
Pozatym 2 bluzki z Zary (z 99 na 49,90 i z 69 na 49).
RE (golf czarny z marszczeniami z 49,90 na 19,90, bluzka wiązana bardziej na lato ale z jesiennej kolekcji z 79,90 na 49.90,no i czarna koszula w paski z 79,90 na 49,90)
Stradi jakoś mnie nie zachwycił chyba się starzeje :/ Ale przeceny nawet w miare.
Pojechałam z nadzieją do Mohito ale trochę się zawiodłam niby przecena do -50% a wszystko tak koło 25%-30% kupiłam 2 bluzki do pracy (i chyba jedną zwrócę:/) .
Więc najbardziej zachęcam po biurowe ciuszki wstąpić do Zary i do Re. W RE naprawde są świetne promocję tylko że większość rzeczy nie ma nowej ceny na metce.
dreifra jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-27, 21:35   #859
paula-zla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elizka1987 Pokaż wiadomość
A nie widziałaś może w Bershka takich spodni przecenionych jak mam w załączniku?

Cubusa nie ma w Manu. Jest tylko w Galerii i w Porcie.
Powiem szczerze, że zwracałam uwagę wyłącznie na jeansy. Owszem, był wieszak ze spodniami w camelowym kolorze, jednak nie podchodziłam do niego, ponieważ ten kolor mnie nie interesuje.

Cytat:
Napisane przez Madchen_ Pokaż wiadomość
Właśnie wróciłam z zakupów. Jestem zadowolona Kupiłam:

-Mokasyny ZARA- 99 zł (z 199 zl?)
-Jeansy Boyfriend szaro-czarne ZARA -99 zl z 169 zl
- Szare spodnie sztruksowe baggy ZARA- 89zł z 149 zł
- sweter camel z kozuszkiem ZARA - 89zł z 149 zł
-Zegarek stradivarius - 19 zł z 29 zł
- Spódnizcka sztruksowa w kwiatki Stradivarius - 49 zł z 99 zl

Dziewczyny, mam do was pytanie odnosnie Cubusa. czy mogłybyście napisać jak duże sa teraz przeceny, co jest na przecenach?
- 50 % - przecenione jest większość rzeczy: spódniczki, sukienki, bluzki i bluzy.
Mnie się udało kupić ramoneskę za 99,50 ze199 zł
Cytat:
Napisane przez cacharell Pokaż wiadomość
ja dzisiaj byłam w Bonarce i Galerii Krakowskiej. W Bonarce dużo mniej ludzi, chociaż sporo więcej było niż zwykle. Kupiłam:
- torebkę w Zarze za 59,90 ze 119 (special price)
- zegarek w Stradivariusie za 29,90 z 59,90
- Buty zimowe na koturnie w Deichmanie za 49 z 99
- Dwa t - shirty w Berschce po 19,90 z 39,90
Ogólnie wyprzedaże są marne. W Zarze warto zwrócić uwagę na buty i torebki, bo reszta jest przeceniona o śmieszne kwoty. Bardzo dużo ludzi w Stradivariusie, szkoda, że nie przecenili marynarek, bo chętnie skusiłabym się na jakąś.
W Mango w Galerii Krakowskiej pojawiły się napisy informujące o 70 % zniżkach, ale nie zauważyłam niczego bardziej przecenionego niż tydzień temu.
Ogólnie byłam nastawiona na większe przeceny, to co miałam upatrzone, nie zostało przecenione. Czekam na drugą turę.
A we Wrocławiu przecenili marynarki w Stradim, sama kupiłam jedną.
i don't want to get over you

wymienię
paula-zla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-27, 21:37   #860
aniolusiek_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dooo Pokaż wiadomość
a co Cię interesuje ?....

w Zarze były tłumy ... i właściwie się poddałam jak zobaczyłam kolejkę do kasy ... moim zdaniem warto kupić buty jeśli jakiś wpadły Ci w oko .... płaszcze i żakiety jeszcze dla mnie za drogie ....

w Promodzie można znaleźć trochę fajnych rzeczy ... nabyłam 2 pary spodni i paski ...

w Reserved sporo przecen , dużo ciuchów i jeszcze więcej ludzi ...

fajny wybór butów w Venezii ...

w Camaieu też coś można wyszukać ...
dzięki
jeansy by się przydały i o Reserved mi chodziło, bo u niektórych jak czytałam dużo przecen a u innych lipa ale skoro piszesz że jest dużo przecen to również się wybiorę

aniolusiek_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-27, 21:47   #861
szugarbejb
Zakorzenienie

Dziewczyny, gdzie Wy widziałyście te wyprzedaże w Re ? Byłam kolo 14 w Dominikańskiej i kilka szmat poupychanych na wieszakach z pomarańczowymi metkami, a reszta normalnie ceny jak z kosmosu (sweter jak z bazaru za 150 zł, pfffffff)

W każdym razie Mohito porażka, szmaty o jakości wołającej o pomstę do nieba, -50% to one nigdy nie widziały, co najwyżej 20,30 zł w dół i to też tak 1/3 sklepu, reszta to coś, co nazywają nową kolekcją i nie jest przecenione.

Venezia całkiem sympatycznie jeśli chodzi o kompletnie nienadające się do niczego w naszym klimacie buty zamszowe, torebki z 500 na ok. 300 zł, jeśli ktoś szuka. Prima Moda symbolicznie kilka złotych w dół, i strasznie tępe ekspedientki - chwytam torbę, a babka do mnie, że to Hermes i nawija tra la la Dawno sie tak nie uśmiałam.

Mango stoi z cenami z zeszłego tygodnia, spodziewam się koło piątku drugiej tury.

Acha, i jeszcze raz polecam Promod, bo można wygrzebać kurtkę skórzaną za 250 zł przecenioną z 700 zł i swetry z 200 zł na 49.

Cytat:
Napisane przez Hultaj Pokaż wiadomość
(...)
i oczywiście ma mieć ładnego penisa, jasnego i zadbanego a nie jakieś ogóra nabrzmiałego w fuj kolorach.

Edytowane przez szugarbejb
Czas edycji: 2010-12-27 o 21:49
szugarbejb jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-27, 21:56   #862
dooo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniolusiek_ Pokaż wiadomość
dzięki
jeansy by się przydały i o Reserved mi chodziło, bo u niektórych jak czytałam dużo przecen a u innych lipa ale skoro piszesz że jest dużo przecen to również się wybiorę
jeśli nie masz daleko ... to polecam Re w Czeladzi .... zdecydowanie lepiej robi się zakupy .....

---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ----------

Cytat:
Napisane przez szugarbejb Pokaż wiadomość
Dziewczyny, gdzie Wy widziałyście te wyprzedaże w Re ? Byłam kolo 14 w Dominikańskiej i kilka szmat poupychanych na wieszakach z pomarańczowymi metkami, a reszta normalnie ceny jak z kosmosu (sweter jak z bazaru za 150 zł, pfffffff)

W każdym razie Mohito porażka, szmaty o jakości wołającej o pomstę do nieba, -50% to one nigdy nie widziały, co najwyżej 20,30 zł w dół i to też tak 1/3 sklepu, reszta to coś, co nazywają nową kolekcją i nie jest przecenione.

Venezia całkiem sympatycznie jeśli chodzi o kompletnie nienadające się do niczego w naszym klimacie buty zamszowe, torebki z 500 na ok. 300 zł, jeśli ktoś szuka. Prima Moda symbolicznie kilka złotych w dół, i strasznie tępe ekspedientki - chwytam torbę, a babka do mnie, że to Hermes i nawija tra la la Dawno sie tak nie uśmiałam.

Mango stoi z cenami z zeszłego tygodnia, spodziewam się koło piątku drugiej tury.

Acha, i jeszcze raz polecam Promod, bo można wygrzebać kurtkę skórzaną za 250 zł przecenioną z 700 zł i swetry z 200 zł na 49.
u mnie w RE oprócz akcesoriów prawie cały sklep był przeceniony ... ale sporo rzeczy nieometkowanych przecenowo ... dziewczyny nie zdążyły .... posprawdzałam sobie przy kasie
Stary 2010-12-27, 22:01   #863
pamfilia
Zakorzenienie

u mnie w Re o 14 nie było NIC ometkowane na wyprzedaż, więc nic nie kupiłam bo skąd miałam wiedzieć co przecenione a co nie
pamfilia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-27, 22:03   #864
dooo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pamfilia Pokaż wiadomość
u mnie w Re o 14 nie było NIC ometkowane na wyprzedaż, więc nic nie kupiłam bo skąd miałam wiedzieć co przecenione a co nie
żartujesz? jak widać co sklep to inna polityka .... w Reserved chyba nie praktykują tego co w H&M ... tzn . w jednym przecenione w innym nie .... bardzo mnie to drażni ..
Stary 2010-12-27, 22:04   #865
szugarbejb
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dooo Pokaż wiadomość
j
u mnie w RE oprócz akcesoriów prawie cały sklep był przeceniony ... ale sporo rzeczy nieometkowanych przecenowo ... dziewczyny nie zdążyły .... posprawdzałam sobie przy kasie
Cytat:
Napisane przez pamfilia Pokaż wiadomość
Dokładnie. Fakt, rzeczy były posegregowane rodzajowo, ale metki bezprzecenowe widniały jak byk, a latać z każdą upatrzoną szmatką do kasy trochę średnio

Zajrzę jutro, zobaczę co się zmieniło.

Cytat:
(...)
i oczywiście ma mieć ładnego penisa, jasnego i zadbanego a nie jakieś ogóra nabrzmiałego w fuj kolorach.
Stary 2010-12-27, 22:07   #866
dooo
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie. Fakt, rzeczy były posegregowane rodzajowo, ale metki bezprzecenowe widniały jak byk, a latać z każdą upatrzoną szmatką do kasy trochę średnio

e tam ..... ja jestem wieśniak .... jak mi się coś podobało to przymierzałam .... a potem hurtowo weryfikowałam cenę w kasie ... ... wiem , że kolejkowicze pokochali mnie miłością wielką ....
Stary 2010-12-27, 22:07   #867
dreifra
Raczkowanie

Cytat:

Ja byłam koło 13 i czasami było tak że jedna bluzka z jednego rozmiaru była ometkowana a inne tez przecenione nie były tylko ometkowane. Ludzie podchodzili do kasy i się pytali o cenę. Ja akurat miałam to szczęście że to co mi się podobało miało metkę.
dreifra jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-27, 22:09   #868
szugarbejb
Zakorzenienie

Czyli najzwyczajniej w świecie opłaca się być wieśniakiem

Dobra, to jutro lecę po jakieś ciepłe swetry.

Cytat:
(...)
Stary 2010-12-27, 22:10   #869
ImpoliteCherry
Przyczajenie

Thumbs down Dot.: WYPRZEDAŻE jesien/zima 2010 !!!

Cytat:

dokladnie... wszystko posegregowane, ale praktycznie nic nie ometkowane... nie popisaly się panie w sklepie ;/
ImpoliteCherry jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-27, 22:11   #870
dooo
Zakorzenienie

Cytat:
Czyli najzwyczajniej w świecie opłaca się być wieśniakiem

Dobra, to jutro lecę po jakieś ciepłe swetry.
no baaaaa .... .... czasami odrobina wieśniactwa nie zaszkodzi ....

a ciepłych swetrów fajnych nie widziałam

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości