![]() |
#841 |
Raczkowanie
|
Dot.: WYPRZEDAŻE jesien/zima 2010 !!!
Gonia masz zdjecie tych kozakow?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#842 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cubusa nie ma w Manu. Jest tylko w Galerii i w Porcie.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#843 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
Edytowane przez kitten von mew Czas edycji: 2010-12-27 o 19:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#844 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kupiłam sobie tylko sukienkę w jakimś sklepie, którego wcześniej nie znałam ![]() ![]() A czy ktoś z Poznania był w Pestce i Plazie?
![]() Ćwiczę! Edytowane przez Wenress Czas edycji: 2010-12-27 o 19:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#845 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#846 |
Rozeznanie
|
Ależ obkupiłam się w tym roku
![]() Sromotnie zawiodłam się na h&m - parę wieszaków z letnimi ciuchami by nie powiedzieć szmatami - porażka :/ w tamtym roku było podobnie, coraz rzadziej tam zaglądam. Bershka - sporo przecen (kurtki, masa spodni, koszulek) ale nie rozglądałam się zbytnio bo to nie mój styl i sklep wyglądał jak po przejściu huraganu (przed południem... ![]() House - jak wyżej Pull&Bear - całkiem ok, dużo swetrów i dzianinowych sukienek Orsay[w białej] - tak jak h&m, prawie bez przecen NY - ło jezu, masa ludzi, masa ciuchów upchanych na wieszakach, tak że nie da się przeglądać, chyba jestem za stara na ten sklep Promod - nie duże przeceny ale da się wybrać coś ładnego Ogólnie tegoroczną wyprzedać oceniam pozytywnie. Zrobiłam wcześniej listę, kupiłam to czego brakowało mi w mojej garderobie + parę rzeczy które wpadły mi w oko. Teraz już zawsze będę tak robić (a nie błąkać się między wieszakami jak głupia) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#847 |
Raczkowanie
|
Ja jutro ruszam na zakupy!
![]() Jak myślicie, czy warto kupować spodnie marchewki i koturny-kopytka? Czy już nie będą modne na wiosnę? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#848 |
Raczkowanie
|
Czyli warto pojechać do Sfery? Jak nie mam nic konkretnego do kupienia, tylko jakiś kardigan i spodnie, to się nie zawiodę?
![]() A byłaś może też na Sarnim Stoku? Jeszcze mi się przypomniało: czy w tych CH są szatnie?
Noszę dobrze dobrany biustonosz. A Ty? ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=726809 Mam rozmiar 60G... i jestem z tego dumna! ![]() Edytowane przez greenice Czas edycji: 2010-12-27 o 20:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#849 |
Rozeznanie
|
Właśnie wróciłam z zakupów. Jestem zadowolona
![]() -Mokasyny ZARA- 99 zł (z 199 zl?) -Jeansy Boyfriend szaro-czarne ZARA -99 zl z 169 zl - Szare spodnie sztruksowe baggy ZARA- 89zł z 149 zł - sweter camel z kozuszkiem ZARA - 89zł z 149 zł -Zegarek stradivarius - 19 zł z 29 zł - Spódnizcka sztruksowa w kwiatki Stradivarius - 49 zł z 99 zl Dziewczyny, mam do was pytanie odnosnie Cubusa. czy mogłybyście napisać jak duże sa teraz przeceny, co jest na przecenach? ![]() Edytowane przez Madchen_ Czas edycji: 2010-12-27 o 20:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#850 |
Zakorzenienie
|
jakieś wiadomości z SCC
![]()
![]() |
#851 |
Raczkowanie
|
Już na szczęście po.
Szkoda, że Inditex zawsze zimowe wyprzedaże zaczyna 27.12, bo wszyscy o tym wiedzą i już około godziny 11 robią się tłumy, a później z minuty na minute jest coraz gorzej. Mi udało zawitać do jednego CH przed 11 i jeszcze ubrania były normalnie posegregowane i pełna (no prawie:P) rozmiarówka więc przyjemnie się wybierało. Później już coraz gorzej, ubrania na stołach zamieniały się w stosy wymieszanych różnych ubrań, na jednym stole widziałem tshirty swetry jakiś płaszcz i kilka par jeansów :/ a najgorsze jest to, że w tych sklepach w czasie wyprzedaży jest za mało pracowników, nie nadążają z odkładaniem i segregowaniem ubrań przez co np na stole z wymieszanymi swetrami ląduje wieszak a wiadomo jak to potrafi utrudnić później grzebanie :/ znalezienie w tej kupie swojego rozmiaru jest bardzo trudne i można się zniechęcić. Jak byłem około godziny 16 w innym CH to już masakra, długie kolejki do kas i przymierzalni, ciuchy na podłodze, wszystko wymieszane ... opłaca się jednak wstać rano :P Na letnich wyprzedażach, gdzie mało osób wiedziało kiedy zaczyna inditex to był luksus :P Najbardziej frustrujące jest kiedy okazuje się że upatrzone rzeczy stają się nagle nową kolekcją i nie zmieniają cen:P albo zostają schowane .... tak więc nie udało mi się kupić wszystkiego co chciałem ... ale większość + kilka nieplanowanych ![]() Ceny po obniżce w Zarze są na ich WWW. Najmniej obniżyli grube swetry z 199 na 169. W P&B ceny są takie jak zawsze u nich na wyprzedażach czyli thirty 19 -29, swetry 59-99-169, jeansy 99-139, koszule 59-99. Prawie cały sklep przeceniony. Bershka podobnie. RE wszystko poza akcesoriami, tak mi się zdaje przynajmniej. Piszę oczywiście o męskich ubraniach. Jak ktoś się wybiera to polecam z rana, kiedy wszystko jest posegregowane i nie trzeba czekać 20 min do przymierzalni :/ Jak ktoś miał coś ładnego upatrzonego to wątpię że znajdzie, chyba, że ma niepopularny rozmiar ... ja o 16 już wielu rzeczy nie widziałem w swoim rozmiarze, które udało mi się kupić rano :P Powodzenia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#852 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja nie rozglądałam się za kożuchami, ale na pewno jakieś były ![]() Chciałam kupić płaszczyk w Stradivariusie, ale brakło mi kasy. Jak dojechałam do domu okazało się, że mam już na koncie wypłatę za nadgodziny :Cry:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#853 |
Rozeznanie
|
Ja też dzisiaj z samego rana podążyłam na wyprzedaże. Od początku było mało ludzi i poukładane ślicznie ciuszki. Ok 11 jak już ktoś pisał tylko przyglądałam się coraz większej stercie ciuchów na stołach, w przymierzalniach i przed.Ogólnie jestem zadowolona. w pierwszy dzień kupiłam już kilka fajnych rzeczy i mam upatrzone kolejne.
ŁÓDŹ GALERIA kupiłam : reserved: 2 sweterki rozpinane po 39,90 (pudrowy i różowy) sukienka dzianinowa z haftem-39,90 długi sweterek z guzikami wiązany w talii szary-49,90 w re sporo rzeczy, jest co wybrać, masa sweterków rozpinanych, spódniczek, bluzek, polecam!!! znowu re mnie nie zawiodło, chociaż re w pasażu łodzkim już porażka h&m : dużo szmatek, dużo nie przecenionych, udało mi się kupić jedyne rurki czarne leginsowo-dzinsowe za 30zł ![]() stradivarius: czekam na przeceny zegarków, na razie przecenili tylko kilka modeli, ja kupiłam śliczną portmonetkę portfelik za 19,90 ![]() new yorker: porażka, ful ciuchów, nie chce się szukać w tej stercie,, nie przekonuje mnie ten sklep orsay: też ful przecen, ale ja nigdy tam nic nie kupiłam ![]() carry: porażka ! ceny kosmiczne, a wielki napis -50% a ceny powalają i tak, a ciuchy nic specjalnego Ogólnie przeceny fajne, już czekam na kolejne tury i kolejny wypad,bo dopiero mogę być ok 7 następnym razem
![]() |
#854 |
Zakorzenienie
|
a co Cię interesuje ?....
w Zarze były tłumy ... i właściwie się poddałam jak zobaczyłam kolejkę do kasy ... moim zdaniem warto kupić buty jeśli jakiś wpadły Ci w oko .... płaszcze i żakiety jeszcze dla mnie za drogie .... w Promodzie można znaleźć trochę fajnych rzeczy ... nabyłam 2 pary spodni ![]() w Reserved sporo przecen , dużo ciuchów i jeszcze więcej ludzi ... fajny wybór butów w Venezii ... w Camaieu też coś można wyszukać ...
![]() |
#855 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#856 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#857 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
są ze skóry naturalnej ![]() ![]() ![]() ![]() jak nie zapomnę jutro kupić baterii do aparatu, to wstawię zdjęcia ![]()
21 lat z WIZAŻEM ![]() ![]() Edytowane przez Gonia Czas edycji: 2010-12-27 o 21:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#858 |
Raczkowanie
|
Witam,
ja również zaszalałam na wyprzedażach. Byłam dzisiaj we Wrocławskim Pasażu i w Dominikańskiej. Orsay to jedna wielka porażka, nie wiem skąd oni powyciągali te ubrania, ale szczerze powiem zaglądam tam często i ja tych przecenionych ubrań w większości w kolekcjach nie widziałam :/ Nic ciekawego krótko mówiąc H&M jak dziewczyny zauważyły letnia kolekcja sprzed kilku lat króluje. Byłam gdzieś koło 10 no i pełno ludzi przy kasie w Zarze i do przymierzalni. A tak to jeszcze były lekkie pustki. Pozatym jak koło 12 dojechałam do dominikańskiej to przejść nie szło. Najbardziej jestem zadowolona z mojej torebeczki z Zary ![]() ![]() Pozatym 2 bluzki z Zary (z 99 na 49,90 i z 69 na 49). RE (golf czarny z marszczeniami z 49,90 na 19,90, bluzka wiązana bardziej na lato ale z jesiennej kolekcji z 79,90 na 49.90,no i czarna koszula w paski z 79,90 na 49,90) Stradi jakoś mnie nie zachwycił chyba się starzeje :/ Ale przeceny nawet w miare. Pojechałam z nadzieją do Mohito ale trochę się zawiodłam niby przecena do -50% a wszystko tak koło 25%-30% kupiłam 2 bluzki do pracy (i chyba jedną zwrócę:/) . Więc najbardziej zachęcam po biurowe ciuszki wstąpić do Zary i do Re. W RE naprawde są świetne promocję tylko że większość rzeczy nie ma nowej ceny na metce. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#859 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mnie się udało kupić ramoneskę za 99,50 ze199 zł ![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#860 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jeansy by się przydały ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#861 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, gdzie Wy widziałyście te wyprzedaże w Re ? Byłam kolo 14 w Dominikańskiej i kilka szmat poupychanych na wieszakach z pomarańczowymi metkami, a reszta normalnie ceny jak z kosmosu (sweter jak z bazaru za 150 zł, pfffffff)
![]() W każdym razie Mohito porażka, szmaty o jakości wołającej o pomstę do nieba, -50% to one nigdy nie widziały, co najwyżej 20,30 zł w dół i to też tak 1/3 sklepu, reszta to coś, co nazywają nową kolekcją i nie jest przecenione. Venezia całkiem sympatycznie jeśli chodzi o kompletnie nienadające się do niczego w naszym klimacie buty zamszowe, torebki z 500 na ok. 300 zł, jeśli ktoś szuka. Prima Moda symbolicznie kilka złotych w dół, i strasznie tępe ekspedientki - chwytam torbę, a babka do mnie, że to Hermes i nawija tra la la ![]() Mango stoi z cenami z zeszłego tygodnia, spodziewam się koło piątku drugiej tury. Acha, i jeszcze raz polecam Promod, bo można wygrzebać kurtkę skórzaną za 250 zł przecenioną z 700 zł i swetry z 200 zł na 49.
Edytowane przez szugarbejb Czas edycji: 2010-12-27 o 21:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#862 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#863 |
Zakorzenienie
|
u mnie w Re o 14 nie było NIC ometkowane na wyprzedaż, więc nic nie kupiłam bo skąd miałam wiedzieć co przecenione a co nie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#864 |
Zakorzenienie
|
żartujesz? jak widać co sklep to inna polityka .... w Reserved chyba nie praktykują tego co w H&M ... tzn . w jednym przecenione w innym nie .... bardzo mnie to drażni ..
![]() |
#865 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Zajrzę jutro, zobaczę co się zmieniło. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#866 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#867 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#868 |
Zakorzenienie
|
Czyli najzwyczajniej w świecie opłaca się być wieśniakiem
![]() Dobra, to jutro lecę po jakieś ciepłe swetry. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#869 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
dokladnie... wszystko posegregowane, ale praktycznie nic nie ometkowane... nie popisaly się panie w sklepie ;/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#870 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a ciepłych swetrów fajnych nie widziałam ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:29.