|
|
#841 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie za dobrze??
![]() pamiętałam o życzeniu Madziarskiej ![]() I jeszcze pewnie dla Ciebie też coś chomikuje ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- Cytat:
Chcą gdzieś czmy chnąć na romantycznego Sylwestra we dwoje
|
|
|
|
|
#842 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mój chomiczek - cz. 4 :)
Btw , wykupiłam największą klatkę i kołowrotek ze sklepu
|
|
|
|
#843 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#844 |
|
Zadomowienie
|
tzn , tak duża to ona nie jest , ale większej nie mieli , ale ogólnie jak np. ją dziś myłam no to uważam że ma dużo miejsca
![]() Pewnie , nawet mi zniżkę dali za to że tyle kupiłam [ klatka + kołowrotek + karma + trociny zapachowe ] Jeszcze w najbliższych dniach muszę kupić wapienko , i chyba tyle na razie
|
|
|
|
#845 |
|
Zakorzenienie
|
Kamila to zaszalałaś
![]() . Oby chomiczek zdrowo się chował ![]() Madziarka...pilnuj Sebe w Sylwestra bo zostaniemy babciami
|
|
|
|
#846 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ciekawe kto do kogo ucieknie ![]() Cytat:
oooo romantico ale będzie miał/miała raj Cytat:
|
|||
|
|
|
#847 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze w pracy siedzę
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#848 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ostatnio myślałam, że kupuję trociny o zapachu jabłuszka, a to się okazało, że są po prostu z jabłoni odmiany green apple
![]() ---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ---------- Madziuś...nadgodziny?
|
|
|
|
#849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja kupiłam jakiś czas temu trociny jabłkowe, byłam zachwycona, bo ładnie pachniały i pochłaniały zapachy siuśków ![]() Ale to przez krótki czas po otwarciu, później już były jak zwykłe trociny, bo wywietrzały ![]() Więc po co przepłacać ![]() ---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- Gosia musze czekać na głupiego maila, mam nadzieję, że facet odpisze zaraz |
|
|
|
|
#850 |
|
Zakorzenienie
|
Moje maluchy i tak mało siusiają. Myślałam po prostu, że będą ładnie pachnieć
. Następnym razem wezmę truskawkowe
|
|
|
|
#851 |
|
Zakorzenienie
|
a ja nigdy o zapachowych trocinach nie słyszałam, ale faktycznie skoro i tak wywietrzeją to bez sensu przepłacać
ehh jak się czeka na emaila to czas się niemiłosiernie dłuży :/ |
|
|
|
#852 |
|
Zakorzenienie
|
Cytowanie nie działa
Gosia truskawkowe ![]() Gumisiek to zależy, jak mu się chce, czasami to tyle sika, że masakra, śmierdzi już po dwóch dniach od DWT ![]() A czasami malutko i może wytrzymac dwa tygodnie bez DWT ![]() Madziarka ![]() Czekam jeszcze 5 minut i spadam do domu, nie będę z siebie głupka robiła i traciła czasu, najwyżej jutro dam odpowiedź
|
|
|
|
#853 |
|
Zakorzenienie
|
już dzieciarnia zaczęła strzelanie petardami, jak ja to uwielbiam
|
|
|
|
#854 |
|
Wtajemniczenie
|
hej, mam pytanie
![]() wczoraj kupiłam chomika, pan w sklepie wyciągnął go z kupki śpiących chomiczków. i problem polega na tym, że Bazyl piszczy mi cały czas jak się do niego zbliżę i generalnie jest osowiały. Czy nie jest za późno, żeby dokupić mu towarzysza z tego samego akwarium w sklepie?
|
|
#855 | |
|
Zakorzenienie
|
Tu na szczęście na Sylwestra cicho. Za to w czerwcu na Jana
- Tra-ge-dia! Od tygodnia trzelają petardy, kapiszony, karbid itp.---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- Cytat:
Moje się pogryzły do krwi na drugi dzień, mimo że były z tego samego akwarium. Musisz być cierpliwy/a chomiczek musi przyzwyczaić się do nowego otoczenia. Na razie piszczy, bo czuje się niepewnie. Ogranicz kontakt ze zwierzątkiem do uzupełniania mu jedzenia i wody, a po kilku dniach zacznij oswajanie ![]() Powodzenia! |
|
|
|
|
#856 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zastanawiałam się właśnie, bo parę lat temu mój chomik zagryzł nowego, no ale wtedy o zabójczych skłonnościach chomików nie wiedziałam. |
|
|
|
|
#857 |
|
Wtajemniczenie
|
taa... petardy sa zdecydowanie za wczesnie a jak przyjdzie sylwester to nie ma czym sie specialnym popisac... a ja znowu nie wiem co na siebie na sylwka wlozyc
i teraz zamist robic projekty ja szukam jakiegos stroju Madziu albo poprostu z domu odpisz
|
|
|
|
#859 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Dziś jak byłam z Kamą na podwórku to jakieś gówniarze rzuciły przed nas petardę ![]() Nienawidzę tego okresu przedsylwestrowego i troszkę po, bo boję się normalnie wychodzić z domu, boję się, że coś mi pod nogą wybuchnie ![]() Cytat:
Musi się zaaklimatyzować w nowym miejscu. A co do tego trzuymania stadnego- to zależy jaki to jest chomik. Jeżeli syryjek to absolutnie nie można ich trzymać razem. A o reszcie napisała Gosia ![]() Odwieczny problem ![]() W domu nie mam dostępu do służbowego maila ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ---------- Właśnie w Faktach mówią o bliźniętach, które mają rożnych ojców |
||
|
|
|
#860 |
|
Wtajemniczenie
|
tez to widzialam
a ja sie martwilam ze mam grupe krwi nie po rodzizach a ubior juz mam biore sukienke ze studniowki (dziwie sie ze weszlam, troszke sie nie dopitam ale co tam ) chcialam tez gorset ale w nim kompletnie oddychac nie moge wiec biore do tego tka bluzeczke czarna i na to tabie bolerko z siateczki biale bede taki bialy kapturek do tego kupie maske jakas jak znajde cos ciekawego po za tym mialam konczyc dzisiaj projekty ale jak wrocilam z pracy to jeszcze nic nie zrobilam a mam w sumie 2 dni na nie
|
|
|
|
#861 |
|
Zakorzenienie
|
Maudy bierz się do roboty
|
|
|
|
#863 |
|
Wtajemniczenie
|
Madzius przeciez sie biore
opcja kopiuj wklej ile wlezie musze pomyslec nad fryzura i makijarzem jeszcze i ewnetualnie zakupy zrobic ![]() jednak sie robie na hiszpanke
Edytowane przez maudy Czas edycji: 2010-12-28 o 21:28 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#864 |
|
Zadomowienie
|
To najprawdopodobniej ona. Nie chciałam jej męczyć , więc fotki dość słabe ... Myślę , żeby nazwać ją Mycha / Mysza / Myszka , ale nie jestem pewna ... Macie jakieś propozycje ?
|
|
|
|
#865 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#866 |
|
Wtajemniczenie
|
slodka kruszynka
|
|
|
|
#867 |
|
Zakorzenienie
|
Kamilka, jaaaakaaa piękna blondyneczka
|
|
|
|
#868 |
|
Zakorzenienie
|
Kamila, jaka śliczna
|
|
|
|
#869 |
|
Zakorzenienie
|
Żyję
I mam żaby w brzuchu :X |
|
|
|
#870 | |
|
Zakorzenienie
|
Skąd ja to znam
![]() Cytat:
Może być Myszka ![]() Ja na Gumiśka też mówię Myszko, Mycho i na Kamę też ![]() ---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ---------- Po co ja wczoraj czekałam pół godziny na tego maila facet odpisał 5 minut temu ![]() Następnym razem będę miała to w ![]() ---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- Czemu jeszcze nikogo nie ma? Oby dziś i jutro nikt nie przyszedł po polisę ![]() jeszcze, żeby ten bank był blisko ![]() ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- http://www.pudelek.pl/artykul/29374/...zynie_zdjecia/ ![]() A Polina co?? Tylko się żali w tabloidach
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:14.

jest tu ktooo?