Offtopowe zapuszczanie Część XXVI będziemy spamować nawet jak zakneblują nam usta :D - Strona 29 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-27, 12:35   #841
saming
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie Część XXVI będziemy spamować nawet jak zakneblują nam us

Cytat:
Napisane przez Asia19x Pokaż wiadomość
Saming - nieźle, nie wiem co poradzić, co za palant z niego Co teraz zrobisz?
No nic nie zrobię, pisałam do niego, czekam na odpowiedź teraz, może wcześniej wróci... nawet jak z pracą nie wyjdzie (bo umowę muszę konieczie podpisać najpóźniej w czwartek, i tak chcieli, że niby do jutra a specjalnie dzowniłam i prosiłam żebym później mogła przyjść :/) to chociaż z koleżanką tego sylwka bym spędziła, bo ona sama będzie w stolicy, a ja w domu też nie mam nic specjalnego do roboty i chciałyśmy iść na rynek popatrzeć na Dodę i Roxette

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
Powiedz mu to wszystko. Niech wraca w środę, jak obiecał. Albo skoro razem wynajmujcie mieszkanie- zapłać mu mniej pieniędzy niż zwykle. Bo przez kilka dni nie byłaś w stanie korzystać ze wspólnego lokalu
To jest jego mieszkanie, a raczej jego rodziców Generalnie i tak się pożarliśmy niedawno (a jeszcze wcześniej pisałam, że jest super i w ogóle, eh:/) i póki co mam ochotę się wynieść - a jak faktycznie wróci w niedzielę to tak zrobię, i niech sobie radzi sam, i szuka kogoś innego, a wiem, że będzie mu to mega nie na rękę, ale wtedy ja to będę mieć w

Cytat:
Napisane przez otako Pokaż wiadomość
Mnie też się Saming myli. Nie mogę się przyzwyczaić do nowego portretu
Sama się mylę
Zamierzam zmienić ale nie mam pomysłu na razie.

Cytat:
Za to odżywkę z masłem karite uwielbiam Miałam już dwa opakowania, mojej mamie bardzo podpasowała, była nią zachwycona do tego stopnia, że zużyła mi pół opakowania i tym sposobem mam o kolejną odżywkę mniej
Na pewno kupię za jakiś czas. Ciekawa jestem szamponu, nie mogę się doczekać

Ciekawi mnie jeszcze ta seria aloesowa
Ja miałam szampon ten karite - to duże opakowanie, chyba z pół roku korzystałam, bo wiele nie trzeba go używać i jak dla mnie jest świetny. Odżywkę aloesową też miałam, świetna, ale szampon dziewczyny pisały na wątku, że wysusza.
Szkoda, że są testowane

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
saming co za ****
No.

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Jestem dobrej myśli bo wszystkie maski Joanny mi pasują także pewnie i ta będzie Ciekawa jestem szamponu, czy nie będzie podrażniał
Piszesz o jajecznej serii? Szampon jest bardzo fajny, mnie nie podrażnia, odżywka reelacyjna... a co do maski to mam mieszane uczucia.

saming jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-27, 12:39   #842
Narek
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie Część XXVI będziemy spamować nawet jak zakneblują nam us

Cytat:
Napisane przez szmyrk Pokaż wiadomość
Z drugiej zas strony prostowlose kreca swoje (czesto nie dajace sie skrecic) wlosy na potege i katuja je trwalymi.
Przydaly by sie wec takze porady, jak wydobywac piekno z portsych wlosow i dlaczego proste wlosy sa fajne. Ale juz widze bunt zatwardzialych milosniczek lokow, ze takie chwalenie prostoty tylko odwraca kreconeowlose do cieszenia sie kreciolkami. Tylko, co ma prostowlosa, jedna z druga powiedziec, jak zasypywane sa zewszad poradami dla kreconowlosych
Bez przesady, na Wizażu nie ma żadnej nagonki na proste włosy ze strony Kręciołków
Podforum dla kręconych powstało dlatego, bo pielęgnacja zakręconych włosów różni się od tej naszej. Jasne, że większość fajnych artykułów jest właśnie tam, ale to ze względu na to, że dziewczyny dużo buszują w Internecie i wrzucają ciekawe kąski. My też możemy to robić na zwykłym, Pielęgnacyjnym, bo to właśnie podforum jest dla prostowłosych(a przynajmniej ja tak to rozumiem)
Chcecie, piszcie do Złosia, zróbcie sondę, czy ktoś chciałby, żeby powstało podforum stricte dla prostych włosów, ale wątpię, żeby ten pomysł przeszedł, bo co później stałoby się z Pielęgnacyjnym?

Bry wszystkim

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-27, 12:41   #843
GrazynkaLubicz
Zadomowienie

Zaraz wstawię zdjęcia zestawu na sylwestra
GrazynkaLubicz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-27, 12:44   #844
trinee
Zadomowienie

GG do trinee

Właśnie- zapomniałam się pochwalić, że kliknęłam wczoraj i zamówiłam szampon i maskę Stapiz

Kusicielki jedne
trinee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-27, 12:45   #845
saming
Zakorzenienie

Ale miałam przygodę z netem.
Korzystam z lapka siostry, i ona ma netię, i trzeba sobie kilknąć jakąś ikonkę żeby się połączyć a tam jest ten login i hasło, i jakoś miałam rękę na touchpadzie i mi się coś odliknęło, ten login i hasło zniknęły i nie moglam się połączyć, zrobiłam restert kompa a tu nadal tego nie ma (wcześniej niby były zapisane) to wydzwoniłam do wszystkich gdzie są pochowane dokumenty z tego, to nikt nie wie
W końcu mama oddzwoniła i powiedziała, gdzie ma schowane jakieś papiery to mogę tam poszukać, na szczęście były.

Stary 2010-12-27, 12:50   #846
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Napisane przez saming Pokaż wiadomość
a jak faktycznie wróci w niedzielę to tak zrobię, i niech sobie radzi sam, i szuka kogoś innego, a wiem, że będzie mu to mega nie na rękę, ale wtedy ja to będę mieć w
Słusznie.
Stary 2010-12-27, 12:51   #847
Asia19x
Zakorzenienie

A mnie brzuch rozbolał z tego obżarstwa

09.09.2014 Nasza Królewna przyszła na świat

Przyszła Pani Magister
Asia19x jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-12-27, 12:54   #848
GrazynkaLubicz
Zadomowienie

Cytat:
Ale miałam przygodę z netem.
Korzystam z lapka siostry, i ona ma netię, i trzeba sobie kilknąć jakąś ikonkę żeby się połączyć a tam jest ten login i hasło, i jakoś miałam rękę na touchpadzie i mi się coś odliknęło, ten login i hasło zniknęły i nie moglam się połączyć, zrobiłam restert kompa a tu nadal tego nie ma (wcześniej niby były zapisane) to wydzwoniłam do wszystkich gdzie są pochowane dokumenty z tego, to nikt nie wie
W końcu mama oddzwoniła i powiedziała, gdzie ma schowane jakieś papiery to mogę tam poszukać, na szczęście były.
Ja się nauczyłam tego hasła na pamięć, jeszcze powinnam login zapamiętać .

Zdjęcia, jak zwykle kiepska jakość, ale nie mam fotografa - https://wizaz.pl/forum/album.php?alb...ictureid=85110 .
Stary 2010-12-27, 12:55   #849
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie nie podrażnił, uwielbiam go
Z tym, że nie myję nim co każde mycie, zraziłam się, bo ten nawilżająco-regenerujący z AB strasznie mnie podrażnił, a tak go lubię Myłam nim kilka myć od rząd, może dlatego...
Ja zawsze zmieniam szampony, praktycznie co mycie myję innym bo też miałabym masakrę na głowie

Cytat:

Piszesz o jajecznej serii? Szampon jest bardzo fajny, mnie nie podrażnia, odżywka reelacyjna... a co do maski to mam mieszane uczucia.
Odżywki właśnie nie zamawiałam. Kurczę też mogłam wziąć no ale trudno

Zastanawiam się jeszcze nad tą Vatiką http://allegro.pl/dabur-vatika-150-m...369176580.html Używacie jej też na skórę głowy?

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-27, 12:56   #850
saming
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez GrazynkaLubicz Pokaż wiadomość
Ja się nauczyłam tego hasła na pamięć, jeszcze powinnam login zapamiętać .

Zdjęcia, jak zwykle kiepska jakość, ale nie mam fotografa - https://wizaz.pl/forum/album.php?alb...ictureid=85110 .
Ja nie mam po co się uczyć, skoro w domu jestem raz na kilka miesięcy, zazwyczaj na 2-3 dni, a od święta na 5-7 dni.

Stary 2010-12-27, 12:57   #851
kejtigda
Wtajemniczenie

Dziewczyny mogę zrobić tak że dam olejek rycynowy na włosy, potrzymam zmyje nałożę WAX na godzinkę i zmyje czy już WAX lepiej darować bo to będzie za duże obciążenie?

Ja właśnie dostałam spóźniony prezent na gwiazdkę, prostowice, będę używać okazyjnie bo nie chcę katować włosów ale mam nadzieję że jest w miarę porządna i ich nie popali, philips ceratin care, ma moze któraś ?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-27, 12:58   #852
otako
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Zastanawiam się jeszcze nad tą Vatiką http://allegro.pl/dabur-vatika-150-m...369176580.html Używacie jej też na skórę głowy?
Ja przede wszystkim do skóry głowy świetnie łagodzi podrażnienia, nawet mama mi ją podbiera, bo ma bardzo wrażliwy skalp

otako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-27, 12:58   #853
saming
Zakorzenienie

A ta kreacja świetna - yglądasz dziewczęco, seksi, w sam raz na imprezkę
Nawet jak na domówkę to mogłabyś jakieś obcasiki założyć, chyba że będziecie bez butów hasać, to i tak będziesz wyglądać świetnie
Do tego biżu, i delikatny make up - podkreśl mocniej usta albo oczy i będzie naprawdę fajnie

Stary 2010-12-27, 13:05   #854
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez otako Pokaż wiadomość
Ja przede wszystkim do skóry głowy świetnie łagodzi podrażnienia, nawet mama mi ją podbiera, bo ma bardzo wrażliwy skalp
Super Chyba zamówię ...

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-27, 13:09   #855
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Napisane przez kejtigda Pokaż wiadomość
Dziewczyny mogę zrobić tak że dam olejek rycynowy na włosy, potrzymam zmyje nałożę WAX na godzinkę i zmyje czy już WAX lepiej darować bo to będzie za duże obciążenie?
Ja bym potrzymała dłużej olej rycynowy A Waksa już bym nie nakładała.
Stary 2010-12-27, 13:12   #856
kejtigda
Wtajemniczenie

Dziękuję, to zaraz idę 1 raz w życiu się olejować i dopiero odkryłam że olej rycynowy jest na zaparcia
Stary 2010-12-27, 13:18   #857
saming
Zakorzenienie

A ja w domu wyczaiłam olej z winogron... Sisotra coś tam chciała smażyć, chyba fasolę i mama do niej, żeby wzięła ten olej... a ja z takim wyrazem twarzy głupi "mamy w domu olej z winogron...?" "no tak, on bardzo dobry jest!" i moja mina, ten uśmieszek na dtwarzy "o, to ja wiem co ja z nim zrobię..." To już jeset zboczenie, choroba i w ogóle. Chyba zacznę się leczyć

Stary 2010-12-27, 13:19   #858
Chatul
ma zielone pojęcie

Ale jaja. Właśnie spojrzałam na metkę wiszącego u mnie w domu płaszcza. Kupowałam go wieki tamu myśląc, że to płaszcz skórzany (kosztował też tyle, co skórzany ). Z przyczyn oczywistych przestałam ten płaszcz nosić. A teraz się okazuje, że ten płaszcz jest zrobiony z poliestru i wiskozy czyli włókien celulozowych Możliwe to w ogóle?
Jak tak, to mam fajny, ciepły płaszcz na zimę
Stary 2010-12-27, 13:22   #859
Asia19x
Zakorzenienie

Hehe, widzisz Saming, nawet nie wiedziałaś, że masz takie cuda w domu

---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ----------

Cytat:
Ale jaja. Właśnie spojrzałam na metkę wiszącego u mnie w domu płaszcza. Kupowałam go wieki tamu myśląc, że to płaszcz skórzany (kosztował też tyle, co skórzany ). Z przyczyn oczywistych przestałam ten płaszcz nosić. A teraz się okazuje, że ten płaszcz jest zrobiony z poliestru i wiskozy czyli włókien celulozowych Możliwe to w ogóle?
Jak tak, to mam fajny, ciepły płaszcz na zimę

O, ale fajnie

Przyszła Pani Magister
Stary 2010-12-27, 13:23   #860
saming
Zakorzenienie

No, mam jakiś pojemniczek to sobie odleję i wezmę ze sobą

Dostałam spojrzałam do skrzynki i przeczytałam maila, że mój Stapiz będzie szedł pocztą, w sumie nie przeszkadza mi to, bo się im nie opłacało pewnie samego szamponu za 4,99 kurierem wysyłać
Powinnam go dostać jutro albo w środę, mam nadzieję...

Stary 2010-12-27, 13:25   #861
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
O, ale fajnie
No cieszę się bardzo. Mam nadzieję, że ta wiskoza naprawdę jest w porządku
Stary 2010-12-27, 13:28   #862
Asia19x
Zakorzenienie

4,99 za małą czy duzą butlę Stapiza?

Przyszła Pani Magister
Stary 2010-12-27, 13:29   #863
paputeeek
Raczkowanie

a ja masuję skórę głowy, uzywam maseczek przed kazdym myciem (co dwa dni) dwa zółtka+ łyzka olejku rycynowego, a do tego wax okolo raz w tygodniu i ...
i nic znaczy moze cos urosly, ale nie widze tego, bo zawsze sie na nich zrobi jakaś szopa. ale nie urosły znacząco. mam bardzo zdrowe i lśniące włosy, ale jakoś nie chca rosnac ( chociaz zawsze rosły bardzo szybko)
dosyc szybko rosnie mi grzywka, gorzej z reszta wlosow. moze zle wmasowywuje to wszyskto? ;d

a co do waxa to mi on nie pomaga, mam po nim takie dziwne wlosy ;d
paputeeek jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-27, 13:29   #864
GrazynkaLubicz
Zadomowienie

Cytat:
Ja nie mam po co się uczyć, skoro w domu jestem raz na kilka miesięcy, zazwyczaj na 2-3 dni, a od święta na 5-7 dni.
Ja musiałam zapamiętać, bo mnie się ten internet często wyłącza i żeby go wskrzesić trzeba wpisać od nowa hasło
Cytat:
A ta kreacja świetna - yglądasz dziewczęco, seksi, w sam raz na imprezkę
Nawet jak na domówkę to mogłabyś jakieś obcasiki założyć, chyba że będziecie bez butów hasać, to i tak będziesz wyglądać świetnie
Do tego biżu, i delikatny make up - podkreśl mocniej usta albo oczy i będzie naprawdę fajnie
Dziękuję . Raczej będziemy chodzić bez butów, będzie wygodniej. Z biżuterii planuję długie, srebrne kolczyki i coś srebrnego na szyję (może to, co mam tam na zdjęciu).
A co do makijażu - nie mam w ogóle pomysłu. Nie chcę przesadzić, ale z drugiej strony nie chcę się malować tak samo, jak na co dzień.
Stary 2010-12-27, 13:35   #865
Asia19x
Zakorzenienie

Graziu, śliczny zestawik, napisałam Ci pod zdjęciem komentarz

Skąd te rajtki?

Przyszła Pani Magister
Stary 2010-12-27, 13:36   #866
GrazynkaLubicz
Zadomowienie

Szotta, dziękuję
Asiu, też myślałam o jakimś dłuższym wisiorku, ale niestety nie mam nic takiego. Bransoletek właściwie nie noszę. Ale może jeszcze uda mi się wyrwać kiedyś do galerii i czegoś poszukać
Stary 2010-12-27, 13:41   #867
saming
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez GrazynkaLubicz Pokaż wiadomość
Ja musiałam zapamiętać, bo mnie się ten internet często wyłącza i żeby go wskrzesić trzeba wpisać od nowa hasło

Dziękuję . Raczej będziemy chodzić bez butów, będzie wygodniej. Z biżuterii planuję długie, srebrne kolczyki i coś srebrnego na szyję (może to, co mam tam na zdjęciu).
A co do makijażu - nie mam w ogóle pomysłu. Nie chcę przesadzić, ale z drugiej strony nie chcę się malować tak samo, jak na co dzień.
A nie masz tam czegoś takiego do zaznaczenia "zapamiętaj hasło" ? Bo u mnie to jest własnie, tylko ja odliknęłam, w ogóle coś pousuwałam i z tego był problem
Ale jak miałam neostradę - to i hasło i login pamiętałam

A co do zestawu - ten naszyjnik chyba jest taki różowy, delikatny? Może być, chociaż mi się nie podoba tu akurat. A długie kolczyki będą pasować.

A co do make-upu, zaraz to Asia jeszcze coś poradzi
jaki masz kolor oczu, jak na co co dzień się malujesz (jakie cienie, błyszczyki, szminki) I jeszcze wspomnij jak się na co dzień czeszesz, a jak planujesz tu (a jak pisałaś, to wybacz ale nie doczytałam )

Stary 2010-12-27, 13:47   #868
szmyrk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dymka Pokaż wiadomość
Szmyrk na prezydenta
A przynajmniej moderatora
I masz rację Kochana - przydałby się przynajmniej osobny wątek o pielęgnacji drucików
No cos Ty, moderowanie to jednak spory obowiazek i znajac siebie, wolalabym sie raczej tego nie podejmowac
Ale ciesze sie, ze mnie rozumiecie

Cytat:
A i widzę, że pisałyście o prostych włosach...

Ja jestem za! Sama mam proste włosy i żeby normalnie wyglądały to muszę się tyle przy nich narobić, co kręconowłose przy swoich lokach... Czasem lepiej mi pokręcić włosy na wałkach i ten skręt wygląda lepiej niż moje proste, które pod niczym nie chcą się układać... i co mam niby wtedy zrobić. To się tak wydaje, że jak ktoś ma proste włosy to zero problemów, pielęgnacji, wystarczy szampon i odżywka.
Ano pisalysmy, bo to nie jest sprawiedliwe.

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
Bez przesady, na Wizażu nie ma żadnej nagonki na proste włosy ze strony Kręciołków
Podforum dla kręconych powstało dlatego, bo pielęgnacja zakręconych włosów różni się od tej naszej. Jasne, że większość fajnych artykułów jest właśnie tam, ale to ze względu na to, że dziewczyny dużo buszują w Internecie i wrzucają ciekawe kąski. My też możemy to robić na zwykłym, Pielęgnacyjnym, bo to właśnie podforum jest dla prostowłosych(a przynajmniej ja tak to rozumiem)
Chcecie, piszcie do Złosia, zróbcie sondę, czy ktoś chciałby, żeby powstało podforum stricte dla prostych włosów, ale wątpię, żeby ten pomysł przeszedł, bo co później stałoby się z Pielęgnacyjnym?
Nie przesadzam, troche przejaskrawilam. Forum pielegnacyjne jest dla WSZYSTKICH, nie tylko i nie glownie dla prostowlosych. Nie wiem dlaczego porady dla kreconowlosych nie mogly tam zostac, tylko musialy sie odszczepic w imie niejasnopojetej wyjatkowosci
Problem jest spory, bo nie tylko wizazowy - kaskow dla kreconowlosych nie brakuje, z poradami dla prostowlosych jest tzw. bida z nadza - sprobuj cos znalezc, ja nie raz probowalam, nie tylko na polskich stronach.
Twoim zdaniem tez pielegnacja wlosow prostych jest az tak banalna, ze ma co o tym pisac?

Pytasz, co staloby sie z pielegnacyjnym, gdyby prostowlose rowniez zapragnely miec swoje podforum... Szkoda, ze nikt nie mysla o tym, jak bardzo zuobzeje to forum po wydzieleniu osobnego dla kreconowlosych

Cytat:
Ehh, ja ponarzekam znowu
Spotkałam koleżankę, która nie muszę dodawać opórcz odżwyki i szamponu niczego więcej nie używa, włosy miała krótsze niż moje, a teraz patrzę, z długością mnie prześcignęła No i Ona rozjaśnia do tego te włosy... Ze złości zwinęłam włosy w kok i nie będę rozpuszczać przeznajbliższy tydzień. Jeszcze końcówki mi się starsznie zwinęły, w takie ślimaczki, zawsze tak mam jak podetnę
No co Ty, nie widziwiaj. A jakie wlosy ma kolezanka, proste?

Cytat:
Napisane przez trinee Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny

Ja również mam paskudny nastrój i tak gęstą atmosferę w domu, że siekierę można by zawiesić

W pierwszy dzień świąt popis dał mój brat, który przyjechał na święta z Poznania, w Wigilię mama miała "zły" dzień i krzyczała na wszystkich
A wczoraj brat rano pojechał i mama się z babcią pokłóciła. Już obiad był na stole a my pojechaliśmy... dużo by pisać. W domu wieczorem był ciąg dalszy szopki świątecznej i dziś również. Czepia się o wszystko.
Nie rozmawia z nikim oprócz brata, przez telefon. nienawidzę świąt

Najgorsze, że mama będzie aż do przyszłego poniedziałku w domu

Wolałabym mieć zajęcia teraz, a później jak ona w pracy bym miała wolne

Tato też ma wolne i również wolałby iść do pracy. Wytrzymać się w takiej atmosferze nie da
Wspolczuje

Cytat:
W ogóle wkurzyłam się moooooocno
Mieszkanie które wynajmuję ma 2 zamki - zazwyczaj zamykamy z kolegą na jeden, bo mi jeden klucz nie działa, więc żeby nie robić problemów. Wcześniej też koledze nie działał ale on ostatnio sobie naprawił a z moim nadal jest coś nie tak. No i wszystko ok- tylko on twierdził, że przyjedzie po świętach w ŚRODĘ i nie będzie problemu, bo na święta zamknął na ten mój nie działający klucz, wiecie - mieszkanie zamknięte na 4 spusty, i wszystko byłoby ok gdyby nie napisał mi, że wraca... w NIEDZIELĘ w nocy!!!!
A ja muszę w środę wieczorem tam być, bo w czwartek muszę umowę do pracy podpisać, OBIECAŁAM koleżance że spędzę z nią sylwestra, zaprosiła też innych itd, i pracę mam w sobotę i teraz to ch.jnia z patatajni!!!!!! A ja nawet nie mam żadnego autobusu tak, żeby wrócić w niedzielę wiecozrem tylko popołudniu- a jak wrócę to co? mam stać pod drzwiami kilka godzin?? W poniedizałek będę musiała jechać ale przecież kurde mam też zajecia na uczelni, no to co ten patałach sobie myśli... Jestem mega wkurzona.
Ale pacan. A mozesz sie wyprowadzic, ale tak, zeby jemu to bylo jaknajbardziej nie na reke?

Cytat:
Warszawianki, da się na stronie ZTM-u sprawdzić ile czasu planowo powinien jechać autobus albo tramwaj z jednego przystanku na inny?

Już nieaktualne. Znalazłam ;o A się tego naszukałam
Wasz ZTM jest pod tym wzgledem beznadziejny do potegi Dobrze, ze z KZK GOP-em nie ma (chociaz) takich problemow

Cytat:
Napisane przez kejtigda Pokaż wiadomość
Ja tak czasem robie, z tym, ze zostawiam rycynke na noc, rano myje, nakladam Waxa(Waksa? chyba jednak tak, ale nie pamietam dlaczego), trzymam z godzinke i splukuje. Moim wlosom nie jest za duzo
szmyrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-27, 13:48   #869
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
A co do make-upu, zaraz to Asia jeszcze coś poradzi
jaki masz kolor oczu, jak na co co dzień się malujesz (jakie cienie, błyszczyki, szminki) I jeszcze wspomnij jak się na co dzień czeszesz, a jak planujesz tu (a jak pisałaś, to wybacz ale nie doczytałam )

Ja generalnie postawiłabym na fajny cień z milionem drobinek+np.srebrny eyeliner/czarny/ciemny fiolet/ albo ogólnie cień z brokatem
(ja na Sylwestra bardzo chciałabym użyć Twojego cienia, Saming, tego czarnego ze złotym brokatem, ale nie umiem się nim ładnie pomalować )

Albo jakis neutralny cień, np. beż czy brąz+iskrzący brązowy eyeliner i do tego mocno błyszczące usta Wtedy nie będzie za dużo, bo tylko kreska brokatowa i usta.

Jutro Wam pokażę swój zestaw, a konkretnie dwa, bo nie wiem który założyć

Graziu, poza tym masz prześliczną figurę

Przyszła Pani Magister

Edytowane przez Asia19x
Czas edycji: 2010-12-27 o 13:50
Stary 2010-12-27, 13:50   #870
pamfilia
Zakorzenienie

Cytat:
Z ciekawości zajrzałam na KWC i ma naprawdę bardzo dobre opinie
Moze i ja się na niego skuszę jak skonczę swój, z Avonu.

daj znać jak się spisze.

No patrzcie, jak pytałam Pam o jakiś fajny podkład, to tego mi nie poleciła ( )
Nie bij wtedy jeszcze nie miałam Oriflamu
pamfilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości