TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV 2010 - Strona 29 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-28, 11:46   #841
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Dot.: TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV

Cytat:
Napisane przez Gmyrelka Pokaż wiadomość
Asiulek a ile płacicie za te wakacje?? Drogo?? A może Wercia w ten sposób rozładowuje swoje emocje, a mój Marci się buja Mój mąż bardzo długo sobie tak kręcił w okół palca włosy, może i Werka tak będzie?
Jeszcze mam chwilke więc napiszę

Wakacje wychodzą nas całkiem niedrogo bo płacimy 50 zł od osoby plus 1.80 oplata klimatyczna. Za małą nie płacimy nic.

Możliwe, ze to rozladowywanie emocji... ja własnie też tak kręciłam włosy. Ale ona nie kreci tylko ciagnie. Może jeszcze nie umie krecic a z czasem przejdzie w ten etap

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
ASIULEK_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 11:47   #842
yoonka
Rozeznanie

Dot.: TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV

aaaa myslalam, ze Wercia tak wlasnie "kreci loczka" jak wyrywa, to niefajnie :/ moja ma misia szmaciaka to go sobie mietoli. moze poszukac maskotki z wlosami? jakiegos kucyka np..?
Stary 2011-02-28, 11:49   #843
ASIULEK_23
Zakorzenienie

http://www.pokojegoscinne.mielno.pl/pokoje.html
tu fotki

---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ----------

Cytat:
Napisane przez yoonka Pokaż wiadomość
aaaa myslalam, ze Wercia tak wlasnie "kreci loczka" jak wyrywa, to niefajnie :/ moja ma misia szmaciaka to go sobie mietoli. moze poszukac maskotki z wlosami? jakiegos kucyka np..?
chyba tak zrobię... ona uwielbia nawet wlosy u lalek. Zaraz ciągnie. Ale jej nie daję bo by się ich nawcinała. Ale przed snem musialabym spróbować z jakąś włochatą maskotką

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
Stary 2011-02-28, 11:54   #844
Gmyrelka
Wtajemniczenie

GG do Gmyrelka

Asiulek bardzo fajnie wyglądają te kwatery. Czyli koszt to jakieś 104zł za dobę Faktycznie spoko cena

Gmyrelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 11:57   #845
catro
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mrowak Pokaż wiadomość

Obudziłam się dziś rano i...się poryczałam. Mam nadzieję (już minimalną tylko), że to TYLKO przemęczenie tłumaczeniem, nowo rozpoczętą pracą w szkole i słabo przesypianymi przez Gabrysie nocami...
Przyjrzałam się dziś rano bardzo doładnie temu, jak traktujemy się nawzajem z TZ-tak jakbym nas oglądała przez jakąś szybę z ukrycia. I nie wiem. Nie wiem co się z nami stało. Nie wiem już jak POWINNO być. Nie wiem czy mam siłę na naprawianie, staranie się. Nie wiem od czego miałabym zaczynać. Nie wiem...
mam tylko tę nikłą nadzieję.
a muszę roczek małej wyprawić i udawać przed wszystkimi, że jest fantastycznie...
A ja miałam już parę razy pytać, czy u was lepiej.
Wiesz, u nas też był taki okres - też miałam wrażenie, że między nami coś się skończyło, że już lepiej się rozwieść teraz, kiedy jeszcze możemy na siebie patrzeć, może byłoby to łatwiejsze do przejścia. Teraz tak patrzę na to, że to mogła być jakaś łagodna (mimo wszystko) forma depresji poporodowej...
Co u nas pomogło - obie strony się zaczęły starać. Mój mąż jak sam mówi, stara się "wyprzedzać moje myśli", czyli zanim ja zacznę się wściekać na nieumyte naczynia, czy piach na podłodze (a potrafiłam zrobić niezłą aferę z niczego), bierze się za to. Ale najważniejsze, to ja zaczęłam zdawać sobie sprawę, że ja też ma swoje za uszami, że muszę przestać chodzić sfochowana, że ta druga strona też ma prawo się źle czuć, nie mieć ochoty po powrocie z pracy siedzieć z marudzącym berbeciem (niby to truizmy, ale jakoś tego nie dostrzegałam, wolałam się babrać w swoim "nieszczęściu"). Nie wiem, czy to co napisałam Ci pomoże, nie wiem jak to u Ciebie wygląda w środku, ale mam wrażenie, że Twojemu TZ zależy na was i szkoda, żeby miało się to rozwalić

Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość
możesz natrzeć majerankiem i rozmiażdżonym czosnkiem trochę posolić i upiec w rękawie żeby nie wysechł, albo przed pieczeniem na kilka godzin namoczyć w jogurcie naturalnym wtedy mięso jest kruche i soczyste
To moczenie w jogurcie mi się podoba - ostatnio robiłam piersi w krakersach, które polecałaś i się sprawdziły - piersi były soczyste. Choć osobiście brakuje mi jakiegoś wyrazistego smaku. Jakąś przyprawę do panierki dorzucę następnym razem.

A libra mam pytanie - robiłaś może takie ciasto: http://www.wielkiezarcie.com/recipe17699.html ?
Planuje takie na roczek. Oprócz tego na słodko będą muffinki z poduszkowca i tort z cukierni Poduszkowiec zbyt słodki nie jest, więc chciałam takie słodsze jako drugie. I czy jakbym zamiast upieczonego przeze mnie biszkopta, dodała takie gotowe okrąglinki, to by to proporcji smaku jakoś nie zmieniło?

Edit: nie byłam w klubie, a ty tam dałaś przepis na swoją wersję cappuccino. No i teraz mam zagwozdkę. Chyba jednak ta Twoja wygra, bo sprawdzona

Cytat:
Napisane przez Justys76 Pokaż wiadomość
No i po wszystkim. Jak narazie wszystko jest ok, wszystkie badania dobre, no i Michalek bedzie mial ......................... .............. SIOSTRE!!!:ju pi:Cieszymy sie bardzo!
Zalaczam zdjecia naszej coreczki! (tak zebyscie nabraly wiekszej ochoty!!!)
Gratuluję Justys
Piękny profil ma córcia

Ferrou - spóźniłam się z zamówieniem? Ja się zastanawiałam jak tymi paletami jakby malarskimi? Podobają mi się na prezent dla mojej siostry ciot,. która lubi malować ludzi

Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość
Tam gdzie ja jeździłam np raczej nie było problemów ze znalezieniem miejsca nawet pare dni przed , bo np jak kiedyś byliśmy w węgorzewie to już był problem , ale tutaj to się szukało dzwoniło i zawsze coś było nawet pare dni przed
My jexdzimy tutaj
http://www.obiektyturystyczne.pl/naj...olo-augustowa/
kiedyś jeździliśmy tez do gołdapi ale to już kawałek dalej , pod ruską granicą prawie , ale tam to raczej na jesień na grzyby .
Ogólnie szukaj bardziej wsi to będzie ładnie i taniutko.

O jejj GOŁDAP!! Toż ja się tam wychowywałam! Moja babcia kochana tam mieszkała Uwielbiam to miasteczko - jest tam i jezioro, i góra (z wyciągami narciarskimi), i puszcza wkoło. Jejj aż się wzruszyłam - kiedyś bywałam tam parę razy w roku, a teraz od paru lat tam już nie byłam.

Właśnie też miałam Darii polecać Mazury - może komarów dużo ale naprawdę jest co zwiedzać. Od bunkrów Hitlera, po parki dzikich zwirząt Jakby co mogę podrzucić parę(naście) propozycji spędzenia wolnego czasu
Najważniejsze to wybierać jeziora nie na szlaku Wielkich Jezior Mazurskich - tam to tylko syf jest Dodatkowo jak żeglowałam, to napatrzyłam się na to z drugiej strony i nie polecam nikomu

Edytowane przez catro
Czas edycji: 2011-02-28 o 12:09
catro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 12:01   #846
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Cytat:
Asiulek bardzo fajnie wyglądają te kwatery. Czyli koszt to jakieś 104zł za dobę Faktycznie spoko cena
Dokładnie. Mi też się wydaje, że warunki niezłe i cena tez niezła zresztą już nie mam się co zastanawiać. Już postanowione, kasa wplacona teraz tylko modlić się o pogodę. Ja w przeciwieństwie do darusi uwielbiam upaly... choć jadąc z małą wolałabym po prostu ciepło lub gorąco hmmm.. co za wymagania

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
Stary 2011-02-28, 12:02   #847
Gmyrelka
Wtajemniczenie

GG do Gmyrelka

Ciekawe czemu drcron się już do nas nie odzywa Chyba napiszę do Niej wiadomość, bo własnie widziałam fotkę chodzącej Julki na naszej-klasie

Justys GRATULACJE !! To będziesz miała parkę Super!

Stary 2011-02-28, 12:03   #848
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Cytat:
Napisane przez ASIULEK_23 Pokaż wiadomość
Wygląda fajnie.
Ja niestety nie mam dobrych wspomnień z Mielna a właściwie to były Chłopy k/Mielna. Było strasznie zimno (+15 do max + 20 st. ostatni tydzień lipca), dużo ludzi i koszmarnie drogo. Pokoje były malutkie i dobrze że w pensjonacie było zaplacze (basen, boisko itp.) no i nie lubimy siedzieć w jednym miejscu bo byśmy chyba oszaleli.
Stary 2011-02-28, 12:08   #849
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez izazula Pokaż wiadomość
Wygląda fajnie.
Ja niestety nie mam dobrych wspomnień z Mielna a właściwie to były Chłopy k/Mielna. Było strasznie zimno (+15 do max + 20 st. ostatni tydzień lipca), dużo ludzi i koszmarnie drogo. Pokoje były malutkie i dobrze że w pensjonacie było zaplacze (basen, boisko itp.) no i nie lubimy siedzieć w jednym miejscu bo byśmy chyba oszaleli.
Ja do mielna jeździlam z tz i znajomymi bo tam duzo sie dzieje, duzo imprez a my tacy trochę imprezowi jesteśmy. ja akurat mam miłe wspomnienia. Trafiłam na tydzień mega upałów, zero chmurki przez caly tydzień takze całe dnie na plazy a noce na imprezach. Teraz oczywiscie wyjazd bedzie wyglądał zupelnie inaczej dlatego zrezygnowaliśmy z zatłoczonego Mielna i będziemy w małym Mielenku

---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ----------

Też widzialam Julkę na n-k. A drcron na skype mi nie odpisuje... nie wiem o co chodzi... należy jej się lanie

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
Stary 2011-02-28, 12:11   #850
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Cytat:
Napisane przez ASIULEK_23 Pokaż wiadomość
Ja do mielna jeździlam z tz i znajomymi bo tam duzo sie dzieje, duzo imprez a my tacy trochę imprezowi jesteśmy. ja akurat mam miłe wspomnienia. Trafiłam na tydzień mega upałów, zero chmurki przez caly tydzień takze całe dnie na plazy a noce na imprezach. Teraz oczywiscie wyjazd bedzie wyglądał zupelnie inaczej dlatego zrezygnowaliśmy z zatłoczonego Mielna i będziemy w małym Mielenku

---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ----------

Też widzialam Julkę na n-k. A drcron na skype mi nie odpisuje... nie wiem o co chodzi... należy jej się lanie

Ja Ci życzę powtórki pogody. Na imprezy chyba nie bardzo możecie liczyć . Ale pogody już teraz życzę.

Też chciałabym wiedzieć co się z drcronikiem dzieje.

Edytowane przez izazula
Czas edycji: 2011-02-28 o 12:12
izazula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 12:12   #851
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Cytat:
Też wrzucę mojego bąbelka :

1. mały strażak
2. porządki ???
3. mam miecz i nikogo się nie boję
4. z koleżanką
ta trzecia fotka jak szykuje bacik na mame najlepsza

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 12:14   #852
P0P70
Zakorzenienie

Zosia ślicznosia. I spineczkę ma na włoskach<zazdrość>. I jaka waleczna

A my byłyśmy pochodzić po trawie przed domem. Oliwce bardzo sie podobało tylko trochę niewygodnie jej się chodziło. Ale był to jej pierwszy spacer na własnych nogach po dworze.

P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 12:16   #853
agnieszka09
Wtajemniczenie

dzieci tylko zacalowac i schrupac

ASIULEK moja do zasypiania ma misia i caly czas koncowka czapki od misia mizia sie po twarzy

sorki ale nie mam weny na pisanie...od wczoraj co zjem to mnie mega muli.spac mi sie chce caly czas.wczoraj spalam od 14 do 18 i poszlam spac o 22 i wstalam o 9 nie wyspana
teraz tez siedze i oczy na zapalki
ale przeczytalam Was wiec choc tyle dumna jestem z siebie

http://s6.suwaczek.com/201003261565.png

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
agnieszka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 12:16   #854
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
ta trzecia fotka jak szykuje bacik na mame najlepsza
Chyba już powinnam się bać
Stary 2011-02-28, 12:17   #855
sara 85
Zakorzenienie

Zosia bardzo dziękuje za komplementy

Cytat:
Napisane przez aneczkkaa Pokaż wiadomość
kurde w sumie to też bym się wkurzła mam nadzieje że jednak z nami zostaniesz
pare dni mnie nie było i już narozrabiałyście

głupo to pisać ale pare dziewczyn nie udziela się na wątku przez uszczypliwe wypowiedzi jednej z nas ( nie chodzi tu o yoonkę ) oczywiście nie powiem o kogo chodzi większość z nas się domyśla Przepraszam musiałam to napisać

---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ----------

z powodu remontu u mojej mamuski będę rzadkim gościem na forum postaram się wpadać jak tylko będę mogła
ja też nie wiem o kogo chodzi, mnie nikt nie denerwuje i wszystkich bardzo lubie

Cytat:
P0P Faktycznie Oliwka ma bardzo kształtną głowę, no jak piłeczka, a w tej fryzurce to aż zachęca do głaskania, tak aksamitnie wygląda.

A ja już trzeci dzień zdycham gorączke zbijam, a za 3-4 godzin znowu to samo, wypluwam płuca, i gardło tak strasznie mnie boli
Mam 22 stopnie w domu a chodzę ubrana w kalesony, spodnie dresowe, grube skarpety jedną bluzkę grubszą z krótkim rękawem, druga z długim, i jeszcze na to bluza, a mnie normalnie telepie z zimna, a siedzę w większości pod kocem To się pożaliłam. No i moje dzieci pewnie podobnie się czują, no może bez gorączki, ale kaszel straszliwy. Lekarz powiedział że to wirusowe, i nic na to nie zapisze, wszyscy inhalacje z soli fizjologicznej 3x, i 2 x mucosolwan. Osłuchowo bez zmian. No i lekarz mnie pocieszył, że taki stan może trwać do 2 tyg. Ale spacerować jak najwięcej. Tylko że ja na spacer nie wyjdę bo padnę
mi w końcu przeszła choroba, ale ponad tydzien mnie dusilo;/
madzia -dużo zdrówka

wszystkie dzieciaczki śliczne i wyglądają na szczęśliwe ja też zawsze oglądam wszystkie zdjęcia dzieci, a nie zawsze coś na pisze

ja też polecam mazury, uwielbiam tam jeździć i bardzo nam się podobało tam, a byliśmy w okolicach mikołajek
Zosia uwielbia jezdzić samochodem, od razu usypia i śpi całą droge, we wrześniu jechaliśmy w góry ok 400 km i w oby dwie strony przespała cała droge

Franio 24.07.2014 r.
sara 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 12:19   #856
agnieszka09
Wtajemniczenie

POP my mielismy w piatek pierwszy pieszy spacer...i niestety ale kupilismy jej szelki bo bez tego sie nie obejdzie nie umie chodzic w butach i sie przewraca czesto...a poza tym nie chce za reke isc

ANAKAZAR moglabys jeszcze raz napisac nazwe maskary tej co tak reklamowalas ...chcialam ostatnio kupic i zapomnialam nazwy

http://s6.suwaczek.com/201003261565.png

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
agnieszka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 12:21   #857
sara 85
Zakorzenienie

była właśnie u nas koleżanka z synkiem, który jest starszy od Zosi 6 miesięcy, ale tak fajnie się razem bawili, Zosia kilka razy go pobiła, a on jej buzi dawał za to;/ tłumacze jej że nie wolno bić, a ona i tak swoje

---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ----------

Cytat:
Napisane przez agnieszka09 Pokaż wiadomość
POP my mielismy w piatek pierwszy pieszy spacer...i niestety ale kupilismy jej szelki bo bez tego sie nie obejdzie nie umie chodzic w butach i sie przewraca czesto...a poza tym nie chce za reke isc

ANAKAZAR moglabys jeszcze raz napisac nazwe maskary tej co tak reklamowalas ...chcialam ostatnio kupic i zapomnialam nazwy
LANCOME L'EXTREME - to ta maskara

Franio 24.07.2014 r.
sara 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 12:22   #858
Gmyrelka
Wtajemniczenie

GG do Gmyrelka

Laski do jakiego wieku można wychodzić wcześniej z pracy w związku z karmieniem piersią?? Do roku malucha??

Stary 2011-02-28, 12:26   #859
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość
Zosia ślicznosia. I spineczkę ma na włoskach<zazdrość>. I jaka waleczna

A my byłyśmy pochodzić po trawie przed domem. Oliwce bardzo sie podobało tylko trochę niewygodnie jej się chodziło. Ale był to jej pierwszy spacer na własnych nogach po dworze.
Jeszcze chwilkę i Oliwka też spineczkę założy

My zazdrościmy (troszkę) spacerku na trawie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-28, 12:35   #860
catro
Rozeznanie

Cytat:

1. mały strażak
2. porządki ???
4. z koleżanką
No z tym mieczem to nie na żartów
A na drugim zdjęciu ma taką rozczulającą pozę

Cytat:
Laski do jakiego wieku można wychodzić wcześniej z pracy w związku z karmieniem piersią?? Do roku malucha??
nie ma górnej sztywnej granicy. Ja planuje tak jeszcze pół roku co najmniej. U mnie dziewczyny tak do tego wieku, ewentualnie do dwóch lat mniej więcej z tego korzystają.

catro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 12:49   #861
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

To ja wam wstawię fotki sprzed chwili ta jak się moje chlopaki przed chwilą bawili, bo teraz koszatniczke wypuścili i ćwiczy dzielnie bieganie
a druga fotka z wczoraj Erwi uwielbia jedne paluszki, i tylko te jedne, całymi garściami do buzi pcha, aż czasem cos takiego mu wyjdzie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg dzieciaki 018.jpg (61,3 KB, 43 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg dzieciaki 017.jpg (54,5 KB, 36 załadowań)

Stary 2011-02-28, 12:53   #862
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
Ciekawe czemu drcron się już do nas nie odzywa Chyba napiszę do Niej wiadomość, bo własnie widziałam fotkę chodzącej Julki na naszej-klasie
No ja też się zastanawiałam co z Drcron
Cytat:
Napisane przez sara 85 Pokaż wiadomość

LANCOME L'EXTREME - to ta maskara

izazula nie za często nam pokazujesz swoją córcie i widać jak się zmieniła.Twoja to ma już extra czuprynkę

---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ----------

Cytat:
To ja wam wstawię fotki sprzed chwili ta jak się moje chlopaki przed chwilą bawili, bo teraz koszatniczke wypuścili i ćwiczy dzielnie bieganie
a druga fotka z wczoraj Erwi uwielbia jedne paluszki, i tylko te jedne, całymi garściami do buzi pcha, aż czasem cos takiego mu wyjdzie
Ja uwielbiam patrzeć jak Twój straszak bawi się młodszym braciszkiem.Szkoda tylko,że nie miałam okazji zobaczyć tej dyskoteki w ich wykonaniu

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
anakazar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 12:54   #863
P0P70
Zakorzenienie

Dobra idę do piwnicy po jakieś pudło bo to widzę że hit dla dzieci

Madzia - pożycz mi na jakiś czas tego starszego coby pozabawiał moje dziecko. Strasznie przystojni Ci twoi chłopcy

I zdrowia Madzia Ci życzę

Edytowane przez P0P70
Czas edycji: 2011-02-28 o 12:56
P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 12:56   #864
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Cytat:
Napisane przez anakazar Pokaż wiadomość

Ja uwielbiam patrzeć jak Twój straszak bawi się młodszym braciszkiem.Szkoda tylko,że nie miałam okazji zobaczyć tej dyskoteki w ich wykonaniu
Moze ich za chwile namówię, tylko że już teraz mi 40 stukneła, nie w kalendazu a na term i muszę poczekać aż spadnie po Apapie

Stary 2011-02-28, 13:02   #865
anakazar
Zakorzenienie

Mloda a mogłabyś wrzucić link do domku gdzie byliście na wakacjach nad morzem?

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
Stary 2011-02-28, 13:07   #866
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Eryk powiedział że jutro bo dzisiaj musi latarkę naładować

Stary 2011-02-28, 13:12   #867
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Dziękujemy za komplementy.
Faktycznie dawno Zosi nie pokazywałam a sama ostatnio oglądałam zdjęcia od urodzenia i widać jak się zmianiła

Cytat:

Superaśne chłopaki
Kartony są najlepsze do zabawy widzę

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-02-28, 13:13   #868
Gmyrelka
Wtajemniczenie

GG do Gmyrelka

Madzia że też Ci się nie mylą Twoi E-faceci Ja bym non stop imiona przekręcała

Zosia jest świetna!! Z mieczem to strach się bać I jakie ma pucorki ładne

chłopaki Madzi rzecz jasna PRZYSTOJNIAKI

Edytowane przez Gmyrelka
Czas edycji: 2011-02-28 o 13:15
Stary 2011-02-28, 13:13   #869
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
Mogę polecić z czystym sumieniem Łagów. Byliśmy tam 2 lata temu. Wspaniałe miejsce dla rodzin z małymi dziećmi. Turystów imprezujących jakby mniej. My niestety byliśmy w ośrodku dość drogim ale pewnie można znaleźć tańsze miajsca
No już kiedyś o tym pisałyśmy i to jezioro jest tam piękne
Tyle jest fajnych miejsc w Polszy a ludzie walą tylko w te wybrane

Cytat:

1. mały strażak
2. porządki ???
4. z koleżanką
he he uuff nie tylko ja mam taki sajgon w pokoju jak mała się bawi , pocieszyły mnie te foty

Cytat:
I tak sie ludziom nad naszym morzem w dupach powywracało 117 to ja płaciłam we włoszech , za mieszkanie 45 m z dużym balkonem i aneksem kuchennym 50m od wielkiej plaży . w tej cenie miałam na plaży dwa leżaki i parasol .

Cytat:
Napisane przez catro Pokaż wiadomość

O jejj GOŁDAP!! Toż ja się tam wychowywałam! Moja babcia kochana tam mieszkała Uwielbiam to miasteczko - jest tam i jezioro, i góra (z wyciągami narciarskimi), i puszcza wkoło. Jejj aż się wzruszyłam - kiedyś bywałam tam parę razy w roku, a teraz od paru lat tam już nie byłam.

Przy tym stoku to były super kartacze , jak mówiłam ludziom że jadę na mazury na nartach jeździć to sie na mnie jak na kretyna patrzyli Bo raz tam byliśmy całą ekipą na sylwestra
Cytat:
Moja kolezanka prawie do 2 latek tak ciągnęła
Stary 2011-02-28, 13:13   #870
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
Eryk powiedział że jutro bo dzisiaj musi latarkę naładować
OkPowiedz chłopakom,że wizażowa ciocia nie może się doczekać ich występu

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości