|
|
#841 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Jeszcze tylko 5-10 kg! Wiosennie od 14 marca :)
Witajcie!
Muszę się pochwalić Tydzień trzymania diety i ćwiczeń i jest 1.5kg mniej ![]() Cytat:
![]() Moja ma zwykle ponad 400 bez dodatków Muszę się zaraz zabrać za ćwiczenia. Bieganie i 8min.. nie chce mi się bo pogoda średnia, ale że pojadłam kopytek to nie ma rady. ![]()
|
|
|
#842 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() dzis dostalam jakas mega promocje z groupon na vacu i coś tam jeszcze tylko właśnie wiem, że i tak cięzko byloby mi sie zmobilizowac, zeby samej tam chodzic ![]() poki co zostaje przy bieganiu/ skakance. zaraz wychodze na piwo, ale dieta to nie męczarnia przecież ---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#843 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
u mnie dzisiaj kiepsko pod takim względem że w szkole nic nie jadłam a siedziałam od 8 do 15.30, a rano tylko owsianka. potem jak wyszłam to wypiłam jogurt no i przed chwilą obiadek wszamałam, ale niestety maminy, czyli niezbyt dietetyczny, bo żeberka z ziemniaczkami i surówką ![]() no i nie ważyłam się od paru dni, bo czekam na ten 1 kwiecień z nadzieją zobaczenia wyniku poniżej 62kg, co jest raczej niemożliwe ale żeby chociaż było w pobliżu to się ucieszę ![]() no i wczoraj się przewróciłam na rowerze
|
|
|
|
|
|
#844 |
|
Raczkowanie
|
Sofia, właśnie bardzo mi smakowała i byłam zdziwiona... ale to była latte, zwykłej bym chyba nie wypiła...
Ehh, ja mimo to dziś zgrzeszyłam, głodna jak pies po południu na mieście usiłowałam zjeść coś dietkowego, a że sphinx był, to zamówiłam grilowane warzywa z kurczakiem, tylko że to na oleju było smażone, grillowane tylko z nazwy! no i zjadłam bo co miałam zrobić... na usprawiedliwienie dodam, że tylko pół, drugie pół zjadło dziecko, a potem był jeszcze kęs gofra z bitą śmietaną... ale jak to już nie raz stwierdziłyśmy, czasami trzeba odpuścić
|
|
#845 |
|
Raczkowanie
|
anna205 , za niedługo wypijesz, uwierz to tylko kwestia przyzwyczajenia
teraz wole do kawki zjesc sobie jedno ciasteczko niż ją posłodzic ![]() always naughty - 40 gram płatków owsianych ma 140 kcal , najczęściej zalewam je 3/4 wody i 1/4 mleka , i do tego jakies dopełnienie gdzies z 50 kcal, czasami robię sobie bardziej wypasioną np z kilkoma łyżeczkami serka Danio i nie wiem hmm... rodzynkami ( i wtedy daje 30 gram płatków to gdzies z 110 kcal ) , i to juz wychodzi około 300 kcal Płatki z firmy Elovena , najlepsze jakie kiedykolwiek jadłam odkrycie mojej mamy ! ;DGratuluje wyniku ![]() tylko jak ty to zrobiłaś 1,5 kg przy 1500 kcal ;O ja jem 1100/1200 cwicze jak mam czas i powolutku ta waga spada ...
|
|
#846 |
|
Wtajemniczenie
|
ja potrzebuje motywacji, jakiegos kopa...
nie wróciłam do starych nawyków.. ale nie jest to to co powinno być ![]() cały czas ciągnie mnie do słodyczy...
|
|
#847 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie kochane!!
ja dopiero wrocilam do domu, takze jutro jak wstane nadrobie zaleglosci
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#848 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Najlepsze śniadanko![]() Dziewczyny mam wagowy kryzys.. Cały czas 53 kilo, mimo trzymania diety i ćwiczeń! A fitness uwielbiam i chodzę jak tylko mam czas, czyli codziennie ![]() czasami nawet częściej Chciałam was nabrać bo dziś Prima Aprilis ale nie mam czasu, o 8 muszę wyjść z domu...
|
|
|
#849 |
|
Raczkowanie
|
chciałabym dołączyć
|
|
|
|
|
#850 |
|
Raczkowanie
|
1 kwiecień - 62,5 kg
Do świat będzie 59,9
|
|
|
|
|
#851 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
muszę spróbować tych płatków waszych... ehh, u mnie pogoda do bani, pochmurno i pada, a mnie do tego przeziębienie bierze... i jeszcze sobie jakieś ścięgno w udzie naciągnęlam, nie mogłam ćwiczyć przez 2 dni...może dziś się uda jak bede miała siły jeszcze...
|
|
|
#852 |
|
Raczkowanie
|
może ścięgno Achillesa??
ja 1 kwiecień i 54 kg... do świąt będzie 52. |
|
|
|
|
#853 |
|
Raczkowanie
|
Achilles to przy piętach, więc raczej nie : )
To na lewej nodze na wysokości uda, trochę po wewnętrznej stronie, a trochę z tyłu...
|
|
#854 |
|
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny!! Kolejny kilogram w dół!!! Zmieniam suwaczek z 60 na 59! Podoba mi się to! Duzo pomogla grypa i brak apetytu, ale liczą sie efekty
Cieszę się jak gwizdek!
|
|
#855 |
|
Raczkowanie
|
Miluniamis21 - Witamy w naszych skromnych progach
![]() ojalika - chcesz kopa to prosze bardzoo a tak na poważnie , to nie martw się nie jesteś sama , po zmianie czasu czuje się strasznie zmęczona i mam wieeelką ochote na słodycze , ale jakoś daje rade. jak tylko o tym pomyśle , próbuje się czymś zając i pomaga ![]() Nina_47 - zdecydowanie najlepsze śniadanko, Elovena rządzi ! ![]() z czym sobie zajadasz tą owsiankę, bo zaczyna mi brakowac pomysłów ehh.. mnie też dopadł kryzys waga 62,2 trzyma się i nie chce zniknąc, a jem 1100/1200 kcal no i cwicze co drugi dzien. oliws - nasza piąteczka musi sie koniecznie pojawic do świąt ! , trzymam kciuki ![]() Emilius GRATULUJE
|
|
#856 |
|
Wtajemniczenie
|
miał być kop a nie bicze
![]() ale piękna pogoda aż chce się żyć ) no i dietkować... )po 17 mam fitness :P wczoraj z jakimiś obciążeniami ćwiczyłam.. masakra
|
|
#857 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
oj tyy ! ![]() <mega_kop_w_tyłek_ojaliki > mam nadzieje ,że boli <3 ... współczuje cwiczyc z takim mam nadzieje ! obolałym tyłeczkiem ;pu mnie dzisiaj troche pochmurno , ale w sobote ma byc 20 stopni ! zaczyna mi się podobac ten kwiecień kobietki mam dla was bojowe zadanie, mam meble ze sklejki i ta warstwe niby "drewno" zerwę i myślę ,żeby wyryc jakies wzroki i pomalowac na jakis kolorek , może macie jakies pomysły ? pokój pomaluje chyba na kolor gołębi
|
|
|
#858 |
|
Wtajemniczenie
|
na granat ciemny granat pomaluj... no nie wiem
ja ostatnio mam fioła na punkcie tego koloru chociaż nie wiem czy będzie się dobrze komponowąl z kolorem gołębim.. ale ja to widze
|
|
#859 |
|
Raczkowanie
|
gdzie pięjkna pogoda??:O u mnie pochmurno;(
|
|
#860 |
|
Wtajemniczenie
|
A u mnie 15 stopni i świeci słońce
własnie wróciłam ze spaceru, dietowo dobrze ale jutro mam impreze na zakonczenie studiów więc bedzie pewnie kalorycznie no ale nic w poniedzialek wszystko nadrobie.
|
|
|
|
|
#861 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
hmm o granacie nie pomyślałam , coś mam faze na hinduskie klimaty, albo japonskie ... ;D S: owsianka z serkiem Danio i łyżką dżemu (250) Obiad: dużo warzyw , troche serka wiejskiego 100g kurczaka (250) P: jabłko + kisiel (200) K ?;>
|
|
|
#862 |
|
Raczkowanie
|
granat bardzo fajny, sama mam dużo mebli w tym kolorze
![]() OJALIKA jak JA daję radę to i ty musisz dawać więc nie łamać mi się tu ![]() śn: owsianka z danio II śn: 3 marchewki obiad: warzywa na patelnie z makaronem pełnoziarnistym potem zupa pomidorowa kolacja: ? pewnie wiejski
|
|
|
|
|
#863 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie
![]() Ojalika - jaja sobie z nas robisz? Tylko czemu żartujesz tak sobie już od wczoraj skoro prima aprilis dopiero dziś???? Ja wiem, że Ty nie zrezygnujesz... Zawzięte dziewcze z Ciebie przecież No i nie zostawiłabyś mnie na polu bitwy samej, tak w imię starej przyjaźni, po prostu nie możesz ? Ja mam cały ten tydzień tak na 75%... wiem, że mogłoby być lepiej... Pewnie waga będzie przez to stała ![]() Wczoraj zaczęłam ten trening biegowy... i o dziwo dziś nie mam zakwasów... ale trzymałam się wszystkich rad - było rozciąganie i ciepła kąpiel ![]() Soffiaa - ja uwielbiam pokoje łączące szary z cieplum odcieniem fioletu (coś pod jagodowy) ... Trzymajcie się kochane... a co do pogody to u mnie wiało, że szok... chmury i w ogóle nijak
|
|
#864 |
|
Raczkowanie
|
Jagodowy (moje imię :<) jest ładny jako kolor
![]() ja mam wrzosowy też jest ciekawy .
|
|
#865 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A co do mojej wagi.. Wątek rozpoczął się 14 marca ale ja zaczęłam pilnie strzec diety dopiero tydzień temu. A wiadomo, że na początku waga spada dość szybko, tylko że to woda głównie. Nie ma tak lekko ![]() U mnie wczorajszy dzień na plus.. a dziś? Dziś usuwałam zęba (będę aparatką ) no i nawet mi się nie chciało podliczać kcal. Jadłam nawet i słodkie ale raczej skubałam niż jadłam więc konkretnych jednostek przyblizyć nie umiem no ale ani głodna nie jestem ani się najedzona nie czuję. Najważniejsze że na obiad była zdrowa rybka z piekarnika (ja bardzo rzadko jem ryby ).Jutro już postaram się być bardziej konkretna. Znów zero słodyczy itd. Ale ćwiczyć mi nie wolno bo może krwawienie się nasilić. ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- Cytat:
![]() niedawno remontowaliśmy jeden pokój i wciąż jestem pełna inspiracji ![]()
|
|
|
#866 |
|
Wtajemniczenie
|
aparatką też byłam
1,5 roku ) ale to już bardzo dawno temu...... :P u mniej jadlospis dzisiaj dużo lepszy ) więc mam nadzieję, że bedzie tylko lepiej
|
|
#867 |
|
Konto usunięte
|
a ja jestem na weekend w domu i babcia zrobiła mi tonę pierogów ruskich
ale jakoś nie mam wyrzutów sumienia, bo w końcu to nie jest śmieciowe jedzenie tylko po prostu bardziej kaloryczne. no i przede wszystkim mega pyszne ![]() kupiłam dziś troszkę nowych ciuchów i ogólnie widzę po sobie, że schudłam więc jestem bardzo z siebie zadowolona i mogę trochę nagrzeszyć obiadami od babci
|
|
|
|
|
#868 |
|
Raczkowanie
|
Tu nie ma mowy na poddawanie się !
always naughty - oo to może podsuniesz mi jeszcze jakieś ciekawe pomysły ? Ja na szczęście potrafie się najesc tą malutką porcja. Już wiem co jutro zjem na obiadek -> ryba ! ;O kompletnie o niej zapomniałam ojalika - z dnia na dzień będzie coraz lepiej, przyzwyczajimy się do takiego jedzonka i potem poleeeci, byłam pare lat temu na diecie pierwsze 3 tygodnie uczyłam się takiego zdrowego jedzonka , a później poszło z górki , wiedziałam co ile ma kcal. no ale długo to nie trwało bo kończyłam dietke, za długo też nie zdrowo , tym bardziej ,że więcej nie chciałam zrzucic ![]() loloo - > nie mów mi tu o ruskich pierogach , przypuszczam ,że robione przez twoją babcie są 1267894 x lepsze niż te w knajpkach . ja tak mam w przypadku pierogów mojej mamy <3
|
|
#869 |
|
Zadomowienie
|
54, 7 kg na dobry początek dnia
A pierogów to u mnie domowych nikt nie robi. Tych z torebki zaprzestałam jeść ze względu na kaloryczność i mało składników odżywczych. Ale takim robionym pewnie nie mogłabym się oprzeć
|
|
#870 |
|
Wtajemniczenie
|
wstawać śpiochy!!!
ja już po śniadanku (jogurt 0% trusawkowy 250g z kromką razowca z masłem) teraz popijam sobie zieloną herbatkę i maluje paznokcie na granatowo... (co już wspominałam o fazie na ten kolor..?) u mnie niestety spadku na wadze nie widać, ale za to pojawiają się mięśnie więc tak czy siak, wyglądam lepiej , ale jakby ubyło mi 2kg to byłabym bardzo szczęśliwa )słońca coś u mnie nie widać...
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:28.

Tydzień trzymania diety i ćwiczeń i jest 1.5kg mniej 

ja chodzę 4 razy w tygodniu, w tym we wtorek na dwie godziny, gdybym miała bliżej to pewnie chodziłabym częściej