|
|||||||
| Notka |
|
| W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#841 |
|
BAN stały
|
Dot.: Slimex 15
|
|
|
|
#842 |
|
Przyczajenie
|
Głównie ze względów cenowych. Jednak czytając opinie, zaczęłam się zastanawiać nad sibutrilem tym za 150zł. Szukam czegoś skutecznego, chciałabym schudnąc jakieś 15 kg.
|
|
|
|
#843 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
REDUCE , SIBUMAX, SIBUSLIM , SIBUTRIL NIEB. kazdy na innego działa inaczej , nie wiem czy bralas już sibutramine, jesli nie to możesz zaczac od sibutril , reduce , sibumax. każdy pomoże po każdym inaczej sie możesz czuć, przy jednym lepiej , przy 2 dorzej
|
|
|
|
|
#844 |
|
Przyczajenie
|
Nie stosowałam jeszcze niczego, do tej pory próbowałam sama się odchudzać, ale no niestety nie udało mi się. Zastanawiam się tylko czy biust mocno na tym ucierpi... jak myślicie? szkoda by mi go było...
Ogólnie jestem załamana, bo przyszło lato, a jak od zeszłego roku przytyłam 6 kg i żadne moje ubrania na mnie nie pasują, to koszmar. Odechciewa mi się przez to wszystkiego... Ciągle słyszę, żę przytyłam... Edytowane przez aknis Czas edycji: 2012-05-21 o 18:32 |
|
|
|
#845 |
|
Raczkowanie
|
To chyba zależy, jaką masz tendencję. Ja z biustu nie spadałam zazwyczaj bardzo, ale np. moje szczuplejsze koleżanki podczas odchudzania właśnie pierwsze efekty widziały w mniejszym biuście.
Właśnie przymierzyłam górę od bikini, którą kupiłam ze dwa miesiące temu i była ona troszkę ciasna w obwodzie Teraz nie ma śladu po ciasnocie Taka moja dieta też coś dała- jednak No i tydzień temu kupiłam sobie za☠☠☠iste dżinsy- rozmiar mniejsze, niż zwykle ![]() Nie wiem, czy to jest 'presja', ale nie czuję dziś w ogóle głodu, a czuję wręcz wstręt do jedzenia. Rano zjadłam śniadanie, a po śniadaniu połknęłam Sibumax. W międzyczasie zrobiłam sobie warzywka na parze, żeby podjadać, ale... jak stały na palniku, tak stoją. Edytowane przez Jeanne1990 Czas edycji: 2012-05-21 o 18:39 |
|
|
|
#846 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale z tego co widzę u Ciebie są efekty i to piękne Nie zrażaj się odrazu
|
|
#847 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
bedzie mniejszy, no może nie drastyczne ale ucierpi, więc rob wszysko ażeby tak nie było a jednym dobrym sposobem jest oper![]() Ty się martwisz 6 kg, poczytaj posty ile tu jest dziewczyn z 40 kg, więc Ty nie użalaj sie , tylko głowa do góry co by było gdybyś była na miejscu tych innych?Psychike zmień, myślenie , bo to nie nadwaga ---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- Cytat:
tak własnie działaja proszki, ale nie parz na to , że nie chce sie tylko jedz, zobaczysz po około miesiącu jakie bedziesz miała samopoczucie przy takim jedzeniu. Jak bikini zaczyna byc dobre, to co bedzie za miesiąc? gratki , postepy są
|
||
|
|
|
#848 |
|
Raczkowanie
|
Hejka jestem tu nowa i już zdążyłam dostać opr za to że szukam czegoś takiego jak większość z Was. Mam nadzieję, że tutaj chociaż trochę znajdę zrozumienia moje BMI 30 .
Czytam te wasze posty. Piszecie że Slimex to to samo so Adipex ? A Phentamine 375 ?Czytałam to, że to również to samo co Adipex ? Dodam że Mieszkam w UK i wcale to nie jest takie proste. Byłam nawet u lekarza tydzień temu to mi powiedział " że Pani BMI jest do Pani informacji a nie mojej " :/ i dziwić się że większość Brytyjczyków chodzi gruba - jak za leczenie się wziąć ciężko. Tyle odwagi kosztowało mnie iść do tego lekarza, że drugi raz nie mam zamiaru ... więc szukam na własną rękę. A jeszcze dodam że znalazłam jeszcze coś takiego jak sibutril ... też te same pochodne ? wiecie coś na ten temat ? Proszę poradźcie. Bo już tyle tego czytam, że nawet nie wiem na ile jesteście wiarygodne a na ile wam płacą za dobre opinie ))
Szczęście Jest ukryte w drobiazgach ... więc nie czekaj na zrządzenie losu, tylko ciesz się z tego co masz - zazwyczaj Masz więcej niż zauważasz ![]() Edytowane przez Margaritte Czas edycji: 2012-05-21 o 21:26 |
|
|
|
#849 |
|
Przyczajenie
|
Niestety nie jest to tylko moje nastawienie, bo te 6 kg to tylko ostatnio, przy 165 waże teraz 64 kg i czuje się naprawdę fatalnie w tym ciele...
|
|
|
|
#850 |
|
Raczkowanie
|
aknis to jest żadna nadwaga, a te tabletki są dla osób, które mają dosyć sporą nadwagę. Obawiam się, że mogą Ci bardziej zaszkodzić niż pomóc.
|
|
|
|
#851 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Na początek , kto napisał że adipex to to samo co sibutramina? " Czy slimex to to samo co adipex? Nie! Slimex zawiera sibutraminę, Adipex fenterminę. Są to inne leki o podobnym działaniu" sibutril , slimex, sibuslim, slim trim to pochodne meridi , a adipex to lek na bazie innego składnika , czyli fenterminę. Bo już tyle tego czytam, że nawet nie wiem na ile jesteście wiarygodne a na ile wam płacą za dobre opinie ))[/QUOTE]??? a to co miało być? |
|
|
|
|
#852 |
|
Raczkowanie
|
Zaraz biegnę na uczelnię, tylko napiszę Wam kochane co nieco o przeżyciach z dnia wczorajszego i z nocy.
Myślałam, że tak jak przy Meridii, obejdzie się bez większych skutków ubocznych. Choć przy M. też miałam problemy z zasypianiem, to... nie zdarzyło mi się, by nie przespać CAŁEJ NOCY. Nie zmrużyłam oka, chociaż ziewałam. Miałam sporo energii, o 3. w nocy wstałam, zapaliłam światło i się uczyłam do 5. W tym zaśnięciu przeszkadzało mi trochę za mocno bijące serce, takie dziwne "czucie" w kończynach, minidreszczyki ![]() Generalnie to nie boję się tego, bo mimo tej nieprzespanej nocy czuję się świetnie, lepiej niż czasem po kilku godzinach snu, jednak myślę, że to nie był taki dobry pomysł, by brać S. teraz- mam ostatni tydzień studiów przed sesją, czyli mnóstwo nauki i zaliczeń. Jutro o 9.50 mam bardzo wazny egzamin i muszę się wyspać Buziaki! ![]() Aha- witaminki uzupełniam pijąc plusze
|
|
|
|
#853 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
na początku serce wali , ale po około 2 tyg. powinno się wszystko unormować, masz tak jak ja miałam, nie mogłam się normalnie położyć, bo wrażenie było jakbym skakała na łózku. Przy tym nie ma możliwosci zasnąc, ale ważne że czujesz sie dobrze, że nic innego nie dolega. Będzie dobrze, trzymam kciuki . Może masz racje , że można było odczekać, chociaż z 2 strony , możesz sie więcej pouczyć, a spanie przez 4 godz. nie powonno się odbić na egazaminach , bo na początku brania nie odczuwasz aż tak bardzo tego , że masz kilka godzin przespanych a nie noc, także trzymam kciuki i wirze że bedziemy mieli koleżanke , która zaliczyła sesje. Dasz rade- kto jak kto - ale Ty napewno buziaki Witaminki obowiązkowo!!!! ---------- Dopisano o 07:08 ---------- Poprzedni post napisano o 07:07 ---------- Cytat:
jak młoda sie czujesz?sory za młoda, ale chyba jesteś tu naszym rodzynkiem najmłodszym
|
||
|
|
|
#854 |
|
Raczkowanie
|
"młoda" mi nie przeszkadza, ale najmłodsza chyba nie jestem, Jeanne1990 - wnioskując po nicku jest 3 lata młodsza
heha co do mojego samopoczucia to jest wszystko ok. Nadal żadnych skutków ubocznych, zero suchości, ciśnienie w normie, zasypianie nawet się polepszyło. Dzisiaj połknęłam 13 tablętkę i na wadze 3 kilo mniej. mało.... |
|
|
|
#855 |
|
Raczkowanie
|
.
Szczęście Jest ukryte w drobiazgach ... więc nie czekaj na zrządzenie losu, tylko ciesz się z tego co masz - zazwyczaj Masz więcej niż zauważasz ![]() Edytowane przez Margaritte Czas edycji: 2012-05-22 o 08:47 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#856 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny,
No to ja melduje po pierwszym tygodniu (7 dni/ 5tabletek), że ubyło 3,7 kg. Myślę, że taki wynik to nie do końca to załuga tylko tabletek bo kurację zaczełam w pierwszy dzień okresu a po okresie zawsze "złazi" ze mnie woda. No ale i tak nieźle. Samopoczucie lepsze ale jeszcze szału nie ma. W sobotę strasznie źle się czułam więc w niedzielę zrobiłam sobie przerwę. Mam nadzieję, że z tym samopoczuciem będzie coraz lepiej. |
|
|
|
#857 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wiem wiem, sorki, ale tyle tego ostatnio czytam, że człowiek już głupieje - wybaczcie ![]() I Dzięki Ci za doinformowanie mnie - teraz już przynajmniej wiem ![]() ---------- Dopisano o 07:51 ---------- Poprzedni post napisano o 07:46 ---------- A Tutaj na forum coś takiego wyczytałam i tym się zasugerowałam - wiem teraz że nie potrzebnie
|
|
#858 | |||
|
BAN stały
|
Wiem wiem, sorki, ale tyle tego ostatnio czytam, że człowiek już głupieje - wybaczcie
![]() I Dzięki Ci za doinformowanie mnie - teraz już przynajmniej wiem ![]() ---------- Dopisano o 07:51 ---------- Poprzedni post napisano o 07:46 ---------- A Tutaj na forum coś takiego wyczytałam i tym się zasugerowałam - wiem teraz że nie potrzebnie [/QUOTE]co to miało być? reakcja na to , ze nie wiesz czy jestesmy wiarygodne i NA ILE NAM PŁACĄ !!!! to raczej my płacimy im - wszystkie , tym co piszemy , bo wiecej chętnych mają przez nasza opinie![]() ---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ---------- Wiem wiem, sorki, ale tyle tego ostatnio czytam, że człowiek już głupieje - wybaczcie ![]() I Dzięki Ci za doinformowanie mnie - teraz już przynajmniej wiem ![]() ---------- Dopisano o 07:51 ---------- Poprzedni post napisano o 07:46 ---------- A Tutaj na forum coś takiego wyczytałam i tym się zasugerowałam - wiem teraz że nie potrzebnie [/QUOTE]---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ---------- Cytat:
reakcja na to , ze nie wiesz czy jestesmy wiarygodne i NA ILE NAM PŁACĄ !!!! to raczej my płacimy im - wszystkie , tym co piszemy , bo wiecej chętnych mają przez nasza opinie![]() Cytat: Napisane przez Adriana74 Działa jak Adipex tylko nazywa się Slimex A Tutaj na forum coś takiego wyczytałam i tym się zasugerowałam - wiem teraz że nie potrzebnie ---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ---------- Wiem wiem, sorki, ale tyle tego ostatnio czytam, że człowiek już głupieje - wybaczcie ![]() I Dzięki Ci za doinformowanie mnie - teraz już przynajmniej wiem ![]() ---------- Dopisano o 07:51 ---------- Poprzedni post napisano o 07:46 ---------- A Tutaj na forum coś takiego wyczytałam i tym się zasugerowałam - wiem teraz że nie potrzebnie [/QUOTE][/QUOTE]to wypowiedź z zeszłego roku i widać - osoba wogóle niedoinformowana i dla tego :murwitaj i powodzonka ![]() ---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ---------- Cytat:
to , że wody troche zeszło to ok, ale wynik szokujący jan na 5 tabl tzrymaj tak dalej , ważne ze samopoczucie jest super![]() ---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- Cytat:
nie ma, uciekł, w trakcie wysyłania wylogowało mnie z forum ach ten net![]() po dwóch tyg. 3 kg to nie jest źle, jeszcze masz 2 tyg wiec spoko , zejdzie tyle samo ,więc 5-6 kg na miesiąc to bardzo dobry wynik . Więc nie wiem czemu sie denerwujesz bedzie dobrze, a jak bedziesz chciala to zmien lek , wiem który lepiej Ci pomoże. pozdrawiam
Edytowane przez marika39 Czas edycji: 2012-05-22 o 09:32 |
|||
|
|
|
#859 |
|
Raczkowanie
|
Wróciłam jak najszybciej z uczelni, zasuwam zasłony i kładę się spać! Nie chce mi się, ale muszę trochę pospać przed nauką na egzamin.
Absolutnie nie czuję głodu, ciągle wręcz ten jadłowstręt. Ale żeby nie postąpić głupio i nic nie jeść, zrobiłam zakupy na moją sprawdzoną, lekką sałatkę-zapychankę ![]() Mała pierś lub pół piersi z kurczaka (na dziś mam 300g) przyprawiona i ugotowana na parze, woreczek ryżu, ananas w kawałkach, kukurydza. I do tego na koniec dwie łyżki jogurtu naturalnego 0%. Sporo białka i niestety węglowodanów, jeśli chodzi o proporcje, ale to i tak bardzo lekka, niskokaloryczna i co najważniejsze- smaczna przekąska. Dla mnie wystarcza jej na 3 dni
|
|
|
|
#860 |
|
BAN stały
|
uważaj kochana, bo to , że nie czujesz głodu to wcale tak do końca nie jest dobre, ponieważ bedziesz po pewnym czasie bardzo źle sie czuć i bedziesz osłabiona
także jedz, po trochu , ale jedz a ta sałatka super, widze że zapychasz sie tak jak ja sałatkami tylko na samych sałatkach , bez treściwego jedzenia nie dasz rady długo tak pociągnąć, tym bardziej , że masz sesje |
|
|
|
#861 |
|
Raczkowanie
|
Z tymi przesyłkami od Pana Z. to jakaś kpina. Ileż można czekać na przesyłkę? Nie raz zamawiam przez internet, jak pewnie każda z Was i NIGDY nie spotkałam się tak długim oczekiwaniem na dostawę. Tydzień, trochę długo. Żeby było sprawniej i szybciej wysłałam potwierdzenie zapłaty mailem. Nie wiem..czy Pan Z. te tabletki miesza pod stołem?
|
|
|
|
#862 |
|
Raczkowanie
|
Spokojnie- doczekasz się, ja na swoje czekałam prawie tydzień
|
|
|
|
#863 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Pomyśl troche że to nie wina sprzedajacego tylko poczty , ja kiedys czekłam 2 tyg i nie była to wina K.Z - a tez rabanu narobiłam, dziewczyny tez czekały i otzrymały wiec spokojnie , ja po tyg wczoraj tez otrzymałam i jest ok. Spokojnie, nie sprawiedliwa troszke jestes ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- a Ty się już wyspałaś- młoda!!! |
|
|
|
|
#864 |
|
Raczkowanie
|
Hahaha, wyspałam się!
![]() Idę robić swoją magiczną sałatkę i wziąć S. ![]() No co Ty, nie obrażam się, w tym nie ma NIC obraźliwego, a poza tym mam duży dystans do siebie ![]() Wiecie co? trzeba zrobić jakiś meeting Warszawianek
|
|
|
|
#865 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() smacznego ,maz ślinka mi leci , |
|
|
|
|
#866 |
|
Raczkowanie
|
ja jestem jak najbardziej za spotkaniem
|
|
|
|
#867 |
|
Raczkowanie
|
Tylko wyraziłam swoją opinię i rabanu nie robię
|
|
|
|
#868 |
|
BAN stały
|
najmłodsze rządzą!!!!
a Ty kochaniutka w pracy? nudzisz się/? ---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- ja nie napisałam, że robisz RABAN poza tym to był żart
|
|
|
|
#869 |
|
Raczkowanie
|
w pracy, w pracy, nudzę się jak cholera!
gram w jakieś głupie gierki w internecie, bo nie mam co robić |
|
|
|
#870 |
|
BAN stały
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:31.

czego się nie robi dla miłych koleżanek z problemami
takimi jak ja

na początku serce wali , ale po około 2 tyg. powinno się wszystko unormować, masz tak jak ja miałam, nie mogłam się normalnie położyć, bo wrażenie było jakbym skakała na łózku. Przy tym nie ma możliwosci zasnąc, ale ważne że czujesz sie dobrze, że nic innego nie dolega. Będzie dobrze, trzymam kciuki .
nie ma, uciekł, w trakcie wysyłania wylogowało mnie z forum
także jedz, po trochu , ale jedz a ta sałatka super, widze że zapychasz sie tak jak ja sałatkami