Slimex 15 - Strona 29 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > W krzywym zwierciadle odchudzania

Notka

W krzywym zwierciadle odchudzania
Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
  • Jest to forum stworzone dla osób, które chcą zwalczać wszystkie choroby powiązane z zaburzeniem łaknienia (anoreksja, bulimia, kompulsywne objadanie się) oraz dla osób, które pragną takim osobom radzić, pomagać i wspierać.
  • Na tym forum nie można namawiać do drastycznych metod zrzucania wagi, lecz można pisać o terapii przy ED.
  • Jedynie na tym forum osoby z zaburzeniami łaknienia mogą tworzyć swoje grupy wsparcia.
  • Forum to nie zastępuje psychologa ani profesjonalnej terapii.
  • Redakcja nie bierze odpowiedzialności za udzielane tutaj porady, natomiast z pełną stanowczością będziemy tępić wszelkie wątki "pro-ana".
  • Na forum obowiązuje dodatek do regulaminu, zapoznaj się z nim zanim weźmiesz udział w dyskusji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-21, 16:32   #841
marika39
BAN stały

GG do marika39 Send a message via Skype™ to marika39
Dot.: Slimex 15

Cytat:
Napisane przez aknis Pokaż wiadomość
Dzięki Marika. Cena slimexu mnie przeraziła. Myśle o sibumaxie, jakie macie z nim doświadczenia?
no problem czego się nie robi dla miłych koleżanek z problemami takimi jak ja
a dlaczego myslałaś o slimexie?
marika39 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 17:25   #842
aknis
Przyczajenie

Głównie ze względów cenowych. Jednak czytając opinie, zaczęłam się zastanawiać nad sibutrilem tym za 150zł. Szukam czegoś skutecznego, chciałabym schudnąc jakieś 15 kg.
aknis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 17:38   #843
marika39
BAN stały

Cytat:
Głównie ze względów cenowych. Jednak czytając opinie, zaczęłam się zastanawiać nad sibutrilem tym za 150zł. Szukam czegoś skutecznego, chciałabym schudnąc jakieś 15 kg.
slimex , juz takiego powodzenia chyba nie ma, juz go nie produkują, a teraz inne są w większości w obrocie
REDUCE , SIBUMAX, SIBUSLIM , SIBUTRIL NIEB. kazdy na innego działa inaczej , nie wiem czy bralas już sibutramine, jesli nie to możesz zaczac od sibutril , reduce , sibumax. każdy pomoże po każdym inaczej sie możesz czuć, przy jednym lepiej , przy 2 dorzej
Stary 2012-05-21, 18:03   #844
aknis
Przyczajenie

Nie stosowałam jeszcze niczego, do tej pory próbowałam sama się odchudzać, ale no niestety nie udało mi się. Zastanawiam się tylko czy biust mocno na tym ucierpi... jak myślicie? szkoda by mi go było...

Ogólnie jestem załamana, bo przyszło lato, a jak od zeszłego roku przytyłam 6 kg i żadne moje ubrania na mnie nie pasują, to koszmar. Odechciewa mi się przez to wszystkiego... Ciągle słyszę, żę przytyłam...

Edytowane przez aknis
Czas edycji: 2012-05-21 o 18:32
Stary 2012-05-21, 18:37   #845
Jeanne1990
Raczkowanie

To chyba zależy, jaką masz tendencję. Ja z biustu nie spadałam zazwyczaj bardzo, ale np. moje szczuplejsze koleżanki podczas odchudzania właśnie pierwsze efekty widziały w mniejszym biuście.

Właśnie przymierzyłam górę od bikini, którą kupiłam ze dwa miesiące temu i była ona troszkę ciasna w obwodzie
Teraz nie ma śladu po ciasnocie
Taka moja dieta też coś dała- jednak
No i tydzień temu kupiłam sobie za☠☠☠iste dżinsy- rozmiar mniejsze, niż zwykle

Nie wiem, czy to jest 'presja', ale nie czuję dziś w ogóle głodu, a czuję wręcz wstręt do jedzenia.

Rano zjadłam śniadanie, a po śniadaniu połknęłam Sibumax. W międzyczasie zrobiłam sobie warzywka na parze, żeby podjadać, ale... jak stały na palniku, tak stoją.

Edytowane przez Jeanne1990
Czas edycji: 2012-05-21 o 18:39
Jeanne1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 19:53   #846
nenkaEr
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez crookass Pokaż wiadomość
nenkaEr kurcze przestraszyłaś mnie bo i ja się boję, że u mnie będzie to samo. Już teraz czuję, że mam większy apetyt niż na samym początku.
Czy Sibumax będzie inaczej działał? one chyba oba na sibu są.
Tak,to ponoć prawdaAle z tego co wiem,Sibumax jest tańszy niż Adipex czy Slimex więc jeszcze zobaczę.Zresztą kto wie ile w tych naszych tabsach jest tak naprawdę tej sibu,skoro na mnie niby ta końska dawka 15mg nie podziałała,a Zelixa 10 którą kiedyś brałam zadziałała odrazu Raczej jestem skłonna wypróbować Adipex,bo tam jest zupełnie inna substancja. A nóż widelec zadziałaAle z tego co widzę u Ciebie są efekty i to piękneNie zrażaj się odrazu

nenkaEr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 20:58   #847
marika39
BAN stały

Cytat:
Nie stosowałam jeszcze niczego, do tej pory próbowałam sama się odchudzać, ale no niestety nie udało mi się. Zastanawiam się tylko czy biust mocno na tym ucierpi... jak myślicie? szkoda by mi go było...

Ogólnie jestem załamana, bo przyszło lato, a jak od zeszłego roku przytyłam 6 kg i żadne moje ubrania na mnie nie pasują, to koszmar. Odechciewa mi się przez to wszystkiego... Ciągle słyszę, żę przytyłam...
moja droga , niestety odchudzanie , prócz tego , że ma bardzo dobre strony zdrowotne to te drugie złe, też ma . Biust napewno spadnie bedzie mniejszy, no może nie drastyczne ale ucierpi, więc rob wszysko ażeby tak nie było a jednym dobrym sposobem jest oper
Ty się martwisz 6 kg, poczytaj posty ile tu jest dziewczyn z 40 kg, więc Ty nie użalaj sie , tylko głowa do góry co by było gdybyś była na miejscu tych innych?
Psychike zmień, myślenie , bo to nie nadwaga

---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ----------

Cytat:
Napisane przez Jeanne1990 Pokaż wiadomość
To chyba zależy, jaką masz tendencję. Ja z biustu nie spadałam zazwyczaj bardzo, ale np. moje szczuplejsze koleżanki podczas odchudzania właśnie pierwsze efekty widziały w mniejszym biuście.

Właśnie przymierzyłam górę od bikini, którą kupiłam ze dwa miesiące temu i była ona troszkę ciasna w obwodzie
Teraz nie ma śladu po ciasnocie
Taka moja dieta też coś dała- jednak
No i tydzień temu kupiłam sobie za☠☠☠iste dżinsy- rozmiar mniejsze, niż zwykle

Nie wiem, czy to jest 'presja', ale nie czuję dziś w ogóle głodu, a czuję wręcz wstręt do jedzenia.

Rano zjadłam śniadanie, a po śniadaniu połknęłam Sibumax. W międzyczasie zrobiłam sobie warzywka na parze, żeby podjadać, ale... jak stały na palniku, tak stoją.

tak własnie działaja proszki, ale nie parz na to , że nie chce sie tylko jedz, zobaczysz po około miesiącu jakie bedziesz miała samopoczucie przy takim jedzeniu.

Jak bikini zaczyna byc dobre, to co bedzie za miesiąc? gratki , postepy są

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-05-21, 21:24   #848
Margaritte
Raczkowanie

Hejka jestem tu nowa i już zdążyłam dostać opr za to że szukam czegoś takiego jak większość z Was. Mam nadzieję, że tutaj chociaż trochę znajdę zrozumienia moje BMI 30 .
Czytam te wasze posty.
Piszecie że Slimex to to samo so Adipex ?
A Phentamine 375 ?Czytałam to, że to również to samo co Adipex ?

Dodam że Mieszkam w UK i wcale to nie jest takie proste. Byłam nawet u lekarza tydzień temu to mi powiedział " że Pani BMI jest do Pani informacji a nie mojej " :/ i dziwić się że większość Brytyjczyków chodzi gruba - jak za leczenie się wziąć ciężko. Tyle odwagi kosztowało mnie iść do tego lekarza, że drugi raz nie mam zamiaru ... więc szukam na własną rękę.

A jeszcze dodam że znalazłam jeszcze coś takiego jak sibutril ... też te same pochodne ? wiecie coś na ten temat ?

Proszę poradźcie.
Bo już tyle tego czytam, że nawet nie wiem na ile jesteście wiarygodne a na ile wam płacą za dobre opinie ))

Edytowane przez Margaritte
Czas edycji: 2012-05-21 o 21:26
Margaritte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-22, 00:13   #849
aknis
Przyczajenie

Niestety nie jest to tylko moje nastawienie, bo te 6 kg to tylko ostatnio, przy 165 waże teraz 64 kg i czuje się naprawdę fatalnie w tym ciele...
Stary 2012-05-22, 04:56   #850
crookass
Raczkowanie

aknis to jest żadna nadwaga, a te tabletki są dla osób, które mają dosyć sporą nadwagę. Obawiam się, że mogą Ci bardziej zaszkodzić niż pomóc.
crookass jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-22, 05:31   #851
marika39
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Margaritte Pokaż wiadomość
Hejka jestem tu nowa i już zdążyłam dostać opr za to że szukam czegoś takiego jak większość z Was. Mam nadzieję, że tutaj chociaż trochę znajdę zrozumienia moje BMI 30 .
Czytam te wasze posty.
Piszecie że Slimex to to samo so Adipex ?
A Phentamine 375 ?Czytałam to, że to również to samo co Adipex ?

Dodam że Mieszkam w UK i wcale to nie jest takie proste. Byłam nawet u lekarza tydzień temu to mi powiedział " że Pani BMI jest do Pani informacji a nie mojej " :/ i dziwić się że większość Brytyjczyków chodzi gruba - jak za leczenie się wziąć ciężko. Tyle odwagi kosztowało mnie iść do tego lekarza, że drugi raz nie mam zamiaru ... więc szukam na własną rękę.

A jeszcze dodam że znalazłam jeszcze coś takiego jak sibutril ... też te same pochodne ? wiecie coś na ten temat ?

Proszę poradźcie.
Bo już tyle tego czytam, że nawet nie wiem na ile jesteście wiarygodne a na ile wam płacą za dobre opinie ))
hej , witaj w naszym gronie , z chęcią będziemy wspierać , sa tu kobitki z problemem takim samym , czyli naszymi kg

Na początek , kto napisał że adipex to to samo co sibutramina?

" Czy slimex to to samo co adipex? Nie! Slimex zawiera sibutraminę, Adipex fenterminę. Są to inne leki o podobnym działaniu"

sibutril , slimex, sibuslim, slim trim to pochodne meridi , a adipex to lek na bazie innego składnika , czyli fenterminę.

Bo już tyle tego czytam, że nawet nie wiem na ile jesteście wiarygodne a na ile wam płacą za dobre opinie ))[/QUOTE]??? a to co miało być?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-22, 06:48   #852
Jeanne1990
Raczkowanie

Zaraz biegnę na uczelnię, tylko napiszę Wam kochane co nieco o przeżyciach z dnia wczorajszego i z nocy.

Myślałam, że tak jak przy Meridii, obejdzie się bez większych skutków ubocznych. Choć przy M. też miałam problemy z zasypianiem, to...

nie zdarzyło mi się, by nie przespać CAŁEJ NOCY. Nie zmrużyłam oka, chociaż ziewałam. Miałam sporo energii, o 3. w nocy wstałam, zapaliłam światło i się uczyłam do 5.

W tym zaśnięciu przeszkadzało mi trochę za mocno bijące serce, takie dziwne "czucie" w kończynach, minidreszczyki

Generalnie to nie boję się tego, bo mimo tej nieprzespanej nocy czuję się świetnie, lepiej niż czasem po kilku godzinach snu, jednak myślę, że to nie był taki dobry pomysł, by brać S. teraz- mam ostatni tydzień studiów przed sesją, czyli mnóstwo nauki i zaliczeń. Jutro o 9.50 mam bardzo wazny egzamin i muszę się wyspać

Buziaki!

Aha- witaminki uzupełniam pijąc plusze
Stary 2012-05-22, 07:08   #853
marika39
BAN stały

Cytat:
Zaraz biegnę na uczelnię, tylko napiszę Wam kochane co nieco o przeżyciach z dnia wczorajszego i z nocy.

Myślałam, że tak jak przy Meridii, obejdzie się bez większych skutków ubocznych. Choć przy M. też miałam problemy z zasypianiem, to...

nie zdarzyło mi się, by nie przespać CAŁEJ NOCY. Nie zmrużyłam oka, chociaż ziewałam. Miałam sporo energii, o 3. w nocy wstałam, zapaliłam światło i się uczyłam do 5.

W tym zaśnięciu przeszkadzało mi trochę za mocno bijące serce, takie dziwne "czucie" w kończynach, minidreszczyki

Generalnie to nie boję się tego, bo mimo tej nieprzespanej nocy czuję się świetnie, lepiej niż czasem po kilku godzinach snu, jednak myślę, że to nie był taki dobry pomysł, by brać S. teraz- mam ostatni tydzień studiów przed sesją, czyli mnóstwo nauki i zaliczeń. Jutro o 9.50 mam bardzo wazny egzamin i muszę się wyspać

Buziaki!

Aha- witaminki uzupełniam pijąc plusze
hejka, tak niestety dziła ten lek, pisałam o tym na początku serce wali , ale po około 2 tyg. powinno się wszystko unormować, masz tak jak ja miałam, nie mogłam się normalnie położyć, bo wrażenie było jakbym skakała na łózku. Przy tym nie ma możliwosci zasnąc, ale ważne że czujesz sie dobrze, że nic innego nie dolega. Będzie dobrze, trzymam kciuki .
Może masz racje , że można było odczekać, chociaż z 2 strony , możesz sie więcej pouczyć, a spanie przez 4 godz. nie powonno się odbić na egazaminach , bo na początku brania nie odczuwasz aż tak bardzo tego , że masz kilka godzin przespanych a nie noc, także trzymam kciuki i wirze że bedziemy mieli koleżanke , która zaliczyła sesje. Dasz rade- kto jak kto - ale Ty napewno buziaki

Witaminki obowiązkowo!!!!

---------- Dopisano o 07:08 ---------- Poprzedni post napisano o 07:07 ----------

Cytat:
aknis to jest żadna nadwaga, a te tabletki są dla osób, które mają dosyć sporą nadwagę. Obawiam się, że mogą Ci bardziej zaszkodzić niż pomóc.
witaj jak młoda sie czujesz?
sory za młoda, ale chyba jesteś tu naszym rodzynkiem najmłodszym
Stary 2012-05-22, 07:34   #854
crookass
Raczkowanie

"młoda" mi nie przeszkadza, ale najmłodsza chyba nie jestem, Jeanne1990 - wnioskując po nicku jest 3 lata młodsza heh

a co do mojego samopoczucia to jest wszystko ok.
Nadal żadnych skutków ubocznych, zero suchości, ciśnienie w normie, zasypianie nawet się polepszyło.
Dzisiaj połknęłam 13 tablętkę i na wadze 3 kilo mniej. mało....
Stary 2012-05-22, 08:27   #855
Margaritte
Raczkowanie

.

Edytowane przez Margaritte
Czas edycji: 2012-05-22 o 08:47
Margaritte jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-05-22, 08:27   #856
siekwi
Przyczajenie

GG do siekwi

Hej dziewczyny,
No to ja melduje po pierwszym tygodniu (7 dni/ 5tabletek), że ubyło 3,7 kg. Myślę, że taki wynik to nie do końca to załuga tylko tabletek bo kurację zaczełam w pierwszy dzień okresu a po okresie zawsze "złazi" ze mnie woda. No ale i tak nieźle.
Samopoczucie lepsze ale jeszcze szału nie ma. W sobotę strasznie źle się czułam więc w niedzielę zrobiłam sobie przerwę.
Mam nadzieję, że z tym samopoczuciem będzie coraz lepiej.
siekwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-22, 08:51   #857
Margaritte
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez marika39 Pokaż wiadomość

??? a to co miało być?[/QUOTE]

Wiem wiem, sorki, ale tyle tego ostatnio czytam, że człowiek już głupieje - wybaczcie

I Dzięki Ci za doinformowanie mnie - teraz już przynajmniej wiem

---------- Dopisano o 07:51 ---------- Poprzedni post napisano o 07:46 ----------

Cytat:
Napisane przez Adriana74 Pokaż wiadomość
Działa jak Adipex tylko nazywa się Slimex

A Tutaj na forum coś takiego wyczytałam i tym się zasugerowałam - wiem teraz że nie potrzebnie
Stary 2012-05-22, 09:08   #858
marika39
BAN stały

Cytat:
??? a to co miało być?
Wiem wiem, sorki, ale tyle tego ostatnio czytam, że człowiek już głupieje - wybaczcie

---------- Dopisano o 07:51 ---------- Poprzedni post napisano o 07:46 ----------

A Tutaj na forum coś takiego wyczytałam i tym się zasugerowałam - wiem teraz że nie potrzebnie [/QUOTE]

co to miało być? reakcja na to , ze nie wiesz czy jestesmy wiarygodne i NA ILE NAM PŁACĄ !!!! to raczej my płacimy im - wszystkie , tym co piszemy , bo wiecej chętnych mają przez nasza opinie

---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ----------

Cytat:
??? a to co miało być?

A Tutaj na forum coś takiego wyczytałam i tym się zasugerowałam - wiem teraz że nie potrzebnie [/QUOTE]

---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ----------

Cytat:
Napisane przez marika39 Pokaż wiadomość

A Tutaj na forum coś takiego wyczytałam i tym się zasugerowałam - wiem teraz że nie potrzebnie
co to miało być? reakcja na to , ze nie wiesz czy jestesmy wiarygodne i NA ILE NAM PŁACĄ !!!! to raczej my płacimy im - wszystkie , tym co piszemy , bo wiecej chętnych mają przez nasza opinie

Cytat:
Napisane przez Adriana74
Działa jak Adipex tylko nazywa się Slimex

---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ----------

A Tutaj na forum coś takiego wyczytałam i tym się zasugerowałam - wiem teraz że nie potrzebnie [/QUOTE][/QUOTE]

to wypowiedź z zeszłego roku i widać - osoba wogóle niedoinformowana i dla tego :mur
witaj i powodzonka

---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ----------

Cytat:
Napisane przez siekwi Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny,
No to ja melduje po pierwszym tygodniu (7 dni/ 5tabletek), że ubyło 3,7 kg. Myślę, że taki wynik to nie do końca to załuga tylko tabletek bo kurację zaczełam w pierwszy dzień okresu a po okresie zawsze "złazi" ze mnie woda. No ale i tak nieźle.
Samopoczucie lepsze ale jeszcze szału nie ma. W sobotę strasznie źle się czułam więc w niedzielę zrobiłam sobie przerwę.
Mam nadzieję, że z tym samopoczuciem będzie coraz lepiej.
witaj , fajnie że zadowolona. O to chodzi i spadek bardzo dobry.ba żeby nie powiedzieć super to , że wody troche zeszło to ok, ale wynik szokujący jan na 5 tabl tzrymaj tak dalej , ważne ze samopoczucie jest super

---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ----------

Cytat:
"młoda" mi nie przeszkadza, ale najmłodsza chyba nie jestem, Jeanne1990 - wnioskując po nicku jest 3 lata młodsza heh

a co do mojego samopoczucia to jest wszystko ok.
Nadal żadnych skutków ubocznych, zero suchości, ciśnienie w normie, zasypianie nawet się polepszyło.
Dzisiaj połknęłam 13 tablętkę i na wadze 3 kilo mniej. mało....
no super, napisałam wcześniej post do Ciebie i nie ma, uciekł, w trakcie wysyłania wylogowało mnie z forum ach ten net

po dwóch tyg. 3 kg to nie jest źle, jeszcze masz 2 tyg wiec spoko , zejdzie tyle samo ,więc 5-6 kg na miesiąc to bardzo dobry wynik . Więc nie wiem czemu sie denerwujesz bedzie dobrze, a jak bedziesz chciala to zmien lek , wiem który lepiej Ci pomoże. pozdrawiam

Edytowane przez marika39
Czas edycji: 2012-05-22 o 09:32
Stary 2012-05-22, 09:09   #859
Jeanne1990
Raczkowanie

Wróciłam jak najszybciej z uczelni, zasuwam zasłony i kładę się spać! Nie chce mi się, ale muszę trochę pospać przed nauką na egzamin.

Absolutnie nie czuję głodu, ciągle wręcz ten jadłowstręt.
Ale żeby nie postąpić głupio i nic nie jeść, zrobiłam zakupy na moją sprawdzoną, lekką sałatkę-zapychankę

Mała pierś lub pół piersi z kurczaka (na dziś mam 300g) przyprawiona i ugotowana na parze, woreczek ryżu, ananas w kawałkach, kukurydza. I do tego na koniec dwie łyżki jogurtu naturalnego 0%.
Sporo białka i niestety węglowodanów, jeśli chodzi o proporcje, ale to i tak bardzo lekka, niskokaloryczna i co najważniejsze- smaczna przekąska.

Dla mnie wystarcza jej na 3 dni
Stary 2012-05-22, 09:31   #860
marika39
BAN stały

uważaj kochana, bo to , że nie czujesz głodu to wcale tak do końca nie jest dobre, ponieważ bedziesz po pewnym czasie bardzo źle sie czuć i bedziesz osłabiona także jedz, po trochu , ale jedz a ta sałatka super, widze że zapychasz sie tak jak ja sałatkami tylko na samych sałatkach , bez treściwego jedzenia nie dasz rady długo tak pociągnąć, tym bardziej , że masz sesje powodzonka i idź spac
Stary 2012-05-22, 12:30   #861
Dolce32
Raczkowanie

Z tymi przesyłkami od Pana Z. to jakaś kpina. Ileż można czekać na przesyłkę? Nie raz zamawiam przez internet, jak pewnie każda z Was i NIGDY nie spotkałam się tak długim oczekiwaniem na dostawę. Tydzień, trochę długo. Żeby było sprawniej i szybciej wysłałam potwierdzenie zapłaty mailem. Nie wiem..czy Pan Z. te tabletki miesza pod stołem?
Dolce32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-22, 12:45   #862
Jeanne1990
Raczkowanie

Spokojnie- doczekasz się, ja na swoje czekałam prawie tydzień
Stary 2012-05-22, 12:48   #863
marika39
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Dolce32 Pokaż wiadomość
Z tymi przesyłkami od Pana Z. to jakaś kpina. Ileż można czekać na przesyłkę? Nie raz zamawiam przez internet, jak pewnie każda z Was i NIGDY nie spotkałam się tak długim oczekiwaniem na dostawę. Tydzień, trochę długo. Żeby było sprawniej i szybciej wysłałam potwierdzenie zapłaty mailem. Nie wiem..czy Pan Z. te tabletki miesza pod stołem?
hola hola , usuń ten wpis.kochana i nie bulwersuj sie
Pomyśl troche że to nie wina sprzedajacego tylko poczty , ja kiedys czekłam 2 tyg i nie była to wina K.Z - a tez rabanu narobiłam, dziewczyny tez czekały i otzrymały wiec spokojnie , ja po tyg wczoraj tez otrzymałam i jest ok. Spokojnie, nie sprawiedliwa troszke jestes

---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------

Cytat:
Spokojnie- doczekasz się, ja na swoje czekałam prawie tydzień
a Ty się już wyspałaś- młoda!!! jesteś najmłodsza koleżanko, więc się nie obrażaj że tak napisałam to miało być miłe.
Stary 2012-05-22, 12:57   #864
Jeanne1990
Raczkowanie

Hahaha, wyspałam się!

Idę robić swoją magiczną sałatkę i wziąć S.

No co Ty, nie obrażam się, w tym nie ma NIC obraźliwego, a poza tym mam duży dystans do siebie

Wiecie co? trzeba zrobić jakiś meeting Warszawianek
Stary 2012-05-22, 13:03   #865
marika39
BAN stały

Cytat:
Hahaha, wyspałam się!

Idę robić swoją magiczną sałatkę i wziąć S.

No co Ty, nie obrażam się, w tym nie ma NIC obraźliwego, a poza tym mam duży dystans do siebie

Wiecie co? trzeba zrobić jakiś meeting Warszawianek
ha ha popieram w 100% kochaniutka , zrób sałatki więcej bo mi żołądek do kręgosłupa przyklei się zaraz!!!

smacznego ,maz ślinka mi leci ,
Stary 2012-05-22, 13:08   #866
crookass
Raczkowanie

ja jestem jak najbardziej za spotkaniem
Stary 2012-05-22, 13:12   #867
Dolce32
Raczkowanie

Tylko wyraziłam swoją opinię i rabanu nie robię
Dolce32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-22, 13:14   #868
marika39
BAN stały

Cytat:
ja jestem jak najbardziej za spotkaniem
najmłodsze rządzą!!!!
a Ty kochaniutka w pracy? nudzisz się/?

---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ----------

Cytat:
Napisane przez Dolce32 Pokaż wiadomość
Tylko wyraziłam swoją opinię i rabanu nie robię
ja nie napisałam, że robisz RABAN poza tym to był żart
Stary 2012-05-22, 13:18   #869
crookass
Raczkowanie

w pracy, w pracy, nudzę się jak cholera!
gram w jakieś głupie gierki w internecie, bo nie mam co robić
Stary 2012-05-22, 13:22   #870
marika39
BAN stały

Cytat:
w pracy, w pracy, nudzę się jak cholera!
gram w jakieś głupie gierki w internecie, bo nie mam co robić
co to za praca? też tak chce i jeszcze dostawać co miesiąc kase gdzie tak dają?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości