|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#841 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pracujemy, gotujemy, kochamy i czatu (non-stop) nie uskuteczniamy :]
Dzień dobry
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aaby poprawy samopoczucia życzę i powodzenia z tym dyskiem. ![]() ![]() Ja też powinnam pogarnąć - bajzel nam się niezły zarządził, ale.. że jestem obrażona na psa, ![]() ![]() ![]() Nie no, tak na serio powinnam posprzątać i MUSZĘ pranie zrobić (inaczej będe jutro po Poznaniu nago pomykać).. bo w związku z wczorajszymi drinkami z kumpelą nie wyszło mi wieczorem to co sobie założyłam. ![]() Wróciłam po 21 tylko szybki prysznic, butelka wody (sposób niezawodny ![]() ![]() Aaa jaka jestem dzisiaj wyspana. ![]() ![]() Chętnie urwałabym się stąd wcześniej, ale obawiam się, że dzisiaj mi to nie przejdzie. Trudno! Na obiad nie mam pomysłu ani produktów - też trudno! Będziemy improwizować. Ogólnie mam wywalone na wszystko i dobrze mi z tym. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#842 |
Konto usunięte
|
Aaby ale to imię męża dodajesz sobie tylko w MYŚLACH żeby Ci było łatwiej pokonać barierę, ze rodziców masz jednych i ze to nie są rodzice Twoi tylko jego
![]() ---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ---------- no to się cieszę, ja Ciebie też! ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#843 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Aaby stopery to ja już mam ![]() ![]() Piekny dziś dzień. Ja juz po śniadanku, maluje pazurki i wybywam na siłownie pod chmurką z bratową tż i dzieciakami. Oczywiście my coś tam poćwiczymy, ale bardziej plotkowanie będziemy uskuteczniać ![]() Na obiad u nas mintaj z kapustą kiszoną, dla tż jeszcze pyrki. Teraz to musi duuużo kalorii pochłaniać ![]() Prosze nie mówcie o spotkaniu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#844 |
Zakorzenienie
|
hej kochane
![]() Ja już po śniadanku i siedzę sobie z olejem kokosowym na włosach ![]() ![]() Aaby- nie dziwię Ci się, że masz problem ze zwracaniem się do teściów. Wiele moich koleżanek mi o tym mówiło ![]() Dodaja- ja też ubolewam, że nie mogę pojawić się na spotkaniu ![]() ![]()
#845 |
Zadomowienie
|
Hej kochane
![]() lato oficjalnie dotarło do częstochowy! nawet wiatrak z tej okazji odpaliłam ![]() wczorajsze popołudnie spędziłam na oglądaniu seriali i zajadaniu się zrobionymi przez tż tortillami ![]() a dzisiaj już jestem w biurze i dowiedziałam się że czeka nas cięzki okres... dużo firm zrezygnowalo i będziemy musieli strać sie by przybyło jak najwięcej nowych... ehh.. nie lubię takiej presji;/ aaby- nie dziwię się że nie możesz przełamać bariery mamo/tato... strasznie to nienaturalne;/ i powodzenia dyskiem życzę ![]() dodaja- współczuję sąsiadów;/;/
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
![]() ![]() |
![]() |
#846 |
Zakorzenienie
|
Aaby- ja też sobie nie wyobrażam żebym do mamy Tż mówiła "mamo"
![]() ![]() Dodaja-co za sąsiedzi ![]() ![]() gdzie Wy macie lato? ![]() ![]() a od rana zachmurzenie pełne i zbiera się na deszcz ![]() witam ![]() ja od rana u rodziców, byłam w Biedronce i wydałam 75 zł ![]() ![]() dzisiaj na obiad robię spaghetti bo nie mam pomysłu, a zrobię tyle że będzie na dwa dni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#847 |
Konto usunięte
|
Dodaja wybacz
![]() ![]() ja dziś serwuje mój ukochany piątkowy obiad: śledzie w śmietanie i ziemniaki w mundurkach ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jeszcze 2h i do domuuuuu! ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#848 |
Zakorzenienie
|
Tylko grzecznie tam!
![]() Żeby jutro nie było: ja nie pije - kaca mam. ![]() ![]()
![]() |
#849 |
Zakorzenienie
|
U mnie chyba koniec lata
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teraz odpoczywam ze szklanką zimnej wody ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#850 |
Zakorzenienie
|
U mnie też po lecie chyba.
![]() W ogóle idzie przepaskudna burza (chyba kilka nawet) grzmi bardzo, wiatr hula szaleńczo, czarno jest, aż wzięłam w wątpliwość mój bezpieczny powrót do domu. TŻ ma po mnie przyjechać. ![]() Włożyłam dzisiaj nowe soczewki i coś jest nie tak. ![]() ![]() ![]() Mam ochotę na coś dobrego na obiad. Tylko co? ![]()
![]() Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2011-08-19 o 14:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#851 |
Zakorzenienie
|
Ijaa właśnie mi się przypomniało
![]() Ja już po obiadku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#852 |
Konto usunięte
|
I się u mnie burza zrobiła i grzmi... A ja siedzę sama w ciemnym mieszkaniu
![]() ![]() Co do teściów - NIGDY bym nie powiedziała mamo / tato - no bez przesady. Rodzicami moimi nie są i nie będą. Ja im mówię po imieniu (też mi to proponował pół roku przed ślubem, teściowa na weselu), mój mąż do moich rodziców też. I tyle... Zmęczona jestem i mega szczęśliwa, że to już weekend. I mega zła, że nie będzie mnie jutro w Poznaniu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#853 |
Zakorzenienie
|
Z kolei mój tż czasami powie do moich rodziców mamo, tato
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#854 |
Zakorzenienie
|
Cześć laseczki. Pozdrawiamy serdecznie z Poznania. Siedzimy w Starbucksie i popijamy kawusie.
![]()
#855 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#856 |
Zakorzenienie
|
Dołączam się :P
Tak w ogóle dodaja to chyba zostałyśmy same :P Panie na włościach ![]()
#857 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#858 |
Zakorzenienie
|
Wybacz kochana
![]() Ja też czekam ![]() A laski to raczej nie będą miały dużo nadrabiania ![]()
#859 |
Zadomowienie
|
no i ja oczywiście
![]() wieczorem ogladalismy "walentyki" polecam! miłe i lekka komedia, ale bardzo życiowa- nie taka cukierkowa i hollyłódzka jak wszystkie ![]() a jutro jeszcze jeden wolny dzień ![]() dziewczyny jaki serial-czasopożeracz polecacie? house i desperatki maja przerwe, trawka tylko 1 odcinek na tydzień;/ zastanawiałam się na plotkarą ale obejrzalam pare odcinkow na tvn i jakos mnie nie wciagnelo, podobnie jak pamiętniki wampirów;/ macie jakiś ulubiony?
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy Edytowane przez ssnowdrop Czas edycji: 2011-08-20 o 21:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#860 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzień dobry ![]()
![]() |
#861 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() witam ![]() ja od rana u rodziców bo musiałam mamę wykąpać bo dzisiaj żadnej z pań do pomocy rano nie ma bo jedna pracuje a druga na chrzcinach ![]() teraz zasiadłam z kawką i zastanawiam się co na obiad zrobić i chyba padnie na kotlety mielone ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#862 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
2. 24 3. Lost 4. That '70s Show ![]() Ja wczoraj też byłam, ale umierałam w łóżeczku, bo mnie tradycyjnie w weekend głow rozbolała ![]() ![]() Ale kuchnia i łazienka już wysprzątane ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#863 |
Zakorzenienie
|
Pierwsza
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#864 |
Zakorzenienie
|
Druga
![]() My dopiero niedawno dojechaliśmy. Bylismy jeszcze w Bydzi na zakupach. Tż kupił sobie kurtke, kupiliśmy 2 walizki na wyjazd, a ja dla siebie kupiłam rękawiczki w TK maxxie.
#865 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dobry wieczór ![]() Dziś z tż spędziłam bardzo miły dzień w Ustroniu ![]() ![]() No i czekam na relację dziewczyn ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#866 |
Zakorzenienie
|
Trzecia!
![]() My wróciliśmy dopiero jakieś 40 minut temu, bo trochę nam się zasiedziało (wyjechaliśmy z Poznania o 19.40) ![]() I chyba wszyscy spędziliśmy dzisiejszy dzień podobnie, bo i my byliśmy na Malcie ![]() Prysznic i spać. Jutro się odezwę i zdamy jakąś relację tym niecierpliwym ![]() dodaja, zdrówko oczywiście wypite za wszystkie! ![]()
#867 |
Zakorzenienie
|
Ja nie wiem jak to działa, ale tej która najbliżej miała NADAL nie ma.
![]() ![]() ![]() Tak! Relacja zdecydowanie jutro! Na horyzoncie łóżko - na nic innego mnie nie stać. ![]()
![]() Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2011-08-21 o 21:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#868 |
Konto usunięte
|
Melduje się i ja!
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#869 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny.
Ja siedze już w pracy i wspominam bardzo udany weekend. Więc teraz relacja - przyjechaliśmy w sobotę około 11.30, a że umówiliśmy się z dziewczynami o 13.00 to pochodziliśmy sobie po Starym Browarze. O 13 spotkaliśmy się Kash i M. pod Starbucksem. O około 13.15 przybyła Ijaa z A. Zalegliśmy w SB i wypiliśmy przepyszne kawy. Aaby z Ł. mieli lekki poślizg z wyjazdem i spotkaliśmy się z Nimi dopiero w hostelu. Około 14.30 zawitaliśmy do hostelu. Kash i M. wybrali bardzo fajne miejsce. Piętrowe łóżka, których góry zajęli nasi TŻ co stało się później przyczyną naszych obaw o przeżycie śpiąc na dole. Wieczorem można było z naszych ust usłyszeć "nie wierć się" i " Misiu te deski się uginają" ![]() Po krótkim odpoczynku poszliśmy na obiad do włoskiej restauracji. Jedzenie pyszne. Na przystawke dostaliśmy świeżo wypiekane bułeczki z masłem czosnkowo-ziołowym. Tak dobrych bułeczek dawno nie jadłam. Po obiedzie zakupiliśmy w Żabce "napoje" ![]() ![]() ![]() Około 19.30 pojechaliśmy do hostelu troche się ogarnąć i na 21.00 poszliśmy do klubu. Stoliki były zarezerwowane dla jak się później okazało wieczorów panieńskich ![]() DJ się nie popisał, Miał dziwną definicje przebojów lat 1960-2010. Ale i tak było miło. Po imprezie oczywiście musieliśmy coś zjeść i z pomocą przyszedł nam kebab ![]() Wróciliśmy do hostelu około 01.00. Chcieliśmy kupić jeszcze coś do picia na rano ( ach ten słony kebab ![]() ![]() Noc przebiegła bez większych zakłóceń. Rano wstalismy około 9.00 i juz na 11.00 dotarliśmy na śniadanie. Później wymeldowaliśmy się z hostelu, a bardzo miły Pan pozwolił nam zostawić jeszcze samochody na parkingu. Po śniadaniu pożegnaliśmy się z Aaby, która pojechała do znajomych, a reszta poszła na rynek spotkać się z Kash i M. oraz zobaczyć trykające się koziołki. Ijaa stwierdziła, że to oszukaństwo bo one się prawie nie dotykają. ![]() Oczywiście następnie zawitaliśy do Starbucksa. Z mrożonymi kawami w dłoniach pojechaliśmy na Malte. To miejsce zrobiło na mnie ogromne wrażenie. Tyle ciekawych rozwiązań i pomysłów na spędzenie czasu. My skorzystaliśmy z kręgli na świeżym powietrzu. Wygrał A. przekraczając 100. Po spacerze pojechaliśy do Da grasso na pizze. Po obiedzie wróciliśy do hostelu, pożegnaliśmy się i wyruszyliśy w droge powrotną do domów. Jeszcze raz dziękujemy Kash i M. za świetny weekend. TŻ - ci Kash, Ijii i Aaby to bardzo sympatyczne osoby, prawie tak samo jak ich SPD ![]() P.S. To chyba najdłuższy mój post na wątku ![]()
#870 |
Zakorzenienie
|
hej kochane
![]() Z relacji wynika, że weekend bardzo udany ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:06.