|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#841 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Zmieniam swoje życie - czyli wychodzę na prostą po życiowym zakręcie! :-)
Cytat:
![]() I to tyle co napisał? Bo jak sie domyslam o eksa chodzi za Twoją postawe
|
|
|
#842 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#843 |
|
Raczkowanie
|
z nimi nigdy nic niewiadomo,ale chyba nie popsuł Ci tym nastroju?
|
|
#844 |
|
Wtajemniczenie
|
no wlasnie nie wiem... pierw bylam z siebie cholernie dumna bo to ON pierwszy jako tako reke na zgode wyciagnal i poczulam satysfakcje tym bardziej, ze mu odpisalam to co sama widzialas
a z druiej strony rozkleilam sie kompletnie bo znow niepewnie sie poczulam, bo nie wiem czego on chce i cholernie sie boje, ze znow, ze znow zakloci moj spokoj...jak zobaczylam, ze to SMS od Niego to myslalam, ze to mi sie sni albo nie wiem co a jak zobaczylam tresc to az usiasc musialam i pomyslalam, ze nadawcow pomylil a pozniej chcialam mu napisac: 'czego znow chcesz ode mnie?' ale doszlam do wniosku, ze ja sie chociaz kultura wykaze i nie bede sie znizac do jego poziomu.
Edytowane przez Lady Marmalade Czas edycji: 2011-10-01 o 15:28 |
|
|
|
|
#845 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#846 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#847 | |||||
|
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
wow, no to niech naprawiają, bo szkoda zakonczyć tak długi związek (wnioskuję, że byli szczęśliwi przez ten czas, inaczej nie byliby tyle).Dokładnie. Nie masz jakiegoś spa w pobliżu czy coś w ten deseń? Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nie zniżać się nie warto, naprawdę. Pokaż mu, jak jest niedojrzały. Cytat:
Feels like heaven... ciagle tego słucham dziś
|
|||||
|
|
|
|
#848 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Jest spa i w pobliżu hotel gdzie też jest spa,ale pytałam niedawno już po raz nie wiem który i narazie nie ma szansy niestety .. a ja dziś w kółko słucham Connie Talbot-rolling in the deep (podoba mi sie bardziej niż oryginał)
Tyle jesteś warta ile sama sobie wywalczysz... Edytowane przez ssami Czas edycji: 2011-10-01 o 16:39 |
||
|
|
|
|
#849 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a te przeprosiny, coz wydaje mi sie, ze nie ma do kogo mordy otworzyc i myslal sobie, ze sobie pogadamy tonacy brzytwy sie chwyta ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() czuje teraz jakas wyzszosc nad Nim, nie wiem jak to opisac... on do mnie napisal a ja go zlalam czekalam na ten moment ---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ---------- Cytat:
... ale nie dam juz mu sie, mial swoja szanse i zmarnowal zwiazek z najlepsza dziewczyna na swiecie
Edytowane przez Lady Marmalade Czas edycji: 2011-10-01 o 16:42 |
||||
|
|
|
|
#850 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
masz satysfakcje z tego,że on pierwszy sie odezwał a Ty masz to gdzieś ![]() Cytat:
a to nie lepiej byłoby to szybko załatwic,zabrać rzeczy i zakończyć tą sprawe..
|
|
|
#851 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() to jest warte kazdego cierpienia (zartuje) wiecie o co mi chodzi ![]() dziekuje dziewczyny za odpowiedzi jestescie wielkie Edytowane przez Lady Marmalade Czas edycji: 2011-10-01 o 17:04 |
|
|
|
|
|
#852 | |||||
|
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
Chyba, że mix po raz kolejny ![]() a ja mam jeszcze inną wersję: http://www.youtube.com/watch?v=dHtwZ07N1ic&ob=av2e Cytat:
możliwe. Tak to bywa czasami niestety, że byli mają jakieś przebłyski, tylko że zazwyczaj mocno za późno.Cytat:
czasami mam napady niespożytej energii i muszę poruszać się z lekka ![]() Cytat:
Cytat:
Pewnie, że jest warte <demoniczny śmiech> ja wiem, że jestem wielka w koncu jestem ruskim czołgiem xD
|
|||||
|
|
|
|
#853 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tym razem bez mixów ![]() Ta wersja też jest fajna,chociaż mi sie bardzo podoba jak ta mała spiewa i jej głos ![]() Cytat:
|
|
|
#854 | |
|
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
![]() każdy ma swój sposób ![]() ajć... Napiszę plan. 1. Gucio miał zrobić grilla ze znajomymi, a przed tym spotkać się ze mną. Nie umówiliśmy się tak jakoś szczególnie, raczej to było dosć luźne. 2. Koleżanka, z którą miałam isć (w koncu na pierwsze spotkanie raźniej z kims znajomym iść) napisała, że nie może, a mnie mama zawaliła pracami domowymi i ostatecznie nie pojechałam. 3. Gucio spytał, czy będę jeszcze tam, gdzie mieliśmy sie spotkać, ale napisałam że już nie. 4. Spytałam o grilla. 5. Napisał, że nie zrobił. 6. Pytanie "dlaczego?" 7. Powiedział, że spotkanie ze mną było ważniejsze. nie wiem, co myśleć... |
|
|
|
|
|
#855 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Bo jak rozumiem Wy sie jeszcze nie spotkaliscie,tak? więc miło mu sie z Tobą pisze i chce Cie poznać
Tyle jesteś warta ile sama sobie wywalczysz... Edytowane przez ssami Czas edycji: 2011-10-01 o 20:32 |
||
|
|
|
|
#856 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny nie uwierzycie
bylam na winie z kuzynka K. i co ta mi powiedziala , ze on powiedzial takiej jej przyjaciolce, ze ja z Nim nie gadam bo to ona (kuzynka) nastawila mnie przeciwko jemu on w ogole biedny i zastanawiam sie czy nie powinnam do Niego pojsc, przytulic do piersi i przeprosic bo ja taka zla i zle rzeczy o Nim myslalam |
|
|
|
|
#857 | ||
|
Kuźnia inspiracji
|
Ufff... a już myslałam, że trzeba brać jakieś Vita buerlecitin czy coś w ten deseń
![]() Cytat:
Przyjaciółka wysnuła tezę, że "nie jestem mu obojętna". No to cóż, trzeba się spotkać i sprawdzić, jakiż to ten Gucio jest ![]() Cytat:
Oczywiście, że powinnaś, przecież on taki biedny i pokrzywdzony przez los jest, wszyscy działają na jego niekorzyść... Cóż, mamy przykład jak działa desperacja. |
||
|
|
|
|
#858 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
nie jestem pewna ale wydaje mi się,że Ty teraz musisz go błagać o przebaczenie
Tyle jesteś warta ile sama sobie wywalczysz... Edytowane przez ssami Czas edycji: 2011-10-02 o 10:33 |
|||
|
|
|
|
#859 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
) i chce sie po prostu oczyscic z zarzutow i zwalic wine na kuzynke, bo to ona wszystkimi manipuluje i ona nagadala mi glupstw na Jego temat ale to w ogole zastanawia mnie jedno: dlaczego on mnie w SMSie przeprosil za caloksztalt jak on taki niewinny ?jestem psychiczna, bo wczoraj obie mialysmy taki ubaw, ze szok ![]() boli mnie tylko to, ze w jego rodzinie zostalam uznana za psychiczna dziewczyne co mu spokoju nie dawala i zadreczala a on biedny nie umial sie mnie pozbyc bo bym sobie cos zrobila wszystkimi manipuluje...
Edytowane przez Lady Marmalade Czas edycji: 2011-10-02 o 11:40 |
||
|
|
|
|
#860 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a no własnie skoro taki niewinny to po co przeprasza Nie przejmuj się tym co mysla w rodzinie,bo ktoś go go zna takiego jakim jest naprawde,nie da mu sie zmanipulowac i nie wierzy w jego brednie jakobys sie miała zadreczac i sobie krzywde robić
|
|
|
#861 | |||
|
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
i bardzo dobrze, z takiego człowieka wypada się tylko śmiać.Nie on jeden jest manipulatorem, uwierz. Dziękuję Boże za rodziców, którzy nie dają się zmanipulować przeze mnie i siostrę Cytat:
![]() Cytat:
Dokładnie, powinna przed nim paść na kolana i błagać, bo inaczej spotka ją srogie cierpienie i męka wieczna. (Sorki, jakoś mi się sarkazm włączył i objeżdżam gościa, którego nie znam) |
|||
|
|
|
|
#862 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#863 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dzieki za mile slowa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
myslicie, ze mi wybaczy jak zrobie takie oczyska ![]() wybaczam, objezdzaj ile chcesz ![]() |
|||
|
|
|
|
#864 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
na poczatek napewno bedziesz musiała go błagać na kolanach
|
|
|
#865 | |||
|
Kuźnia inspiracji
|
Pewnie, a trochę lepszej pamięci przyda się zawsze.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
możesz jeszcze tłuc głową o ścianę, aż wybijesz dziurę, a wtedy on łaskawie wybaczy, ale każe naprawić dziurę w ścianie xD |
|||
|
|
|
|
#866 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
mam nadzieje, ze ten moj okaz dostarczyl Wam odrobiny radosci tak jak miii ![]() kupie mi ferrari o! powiem, ze jest ogierem to na pewno mi wybaczy ahaaa i jaki to sposob na dresa? nozem dzgnac?
|
||
|
|
|
|
#867 | |||
|
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
)Cytat:
Cytat:
wtedy wszystkie laski będą go brały pałą go! ale chwyt na nóż też da radę ![]() pisałam z byłym. Zapytał mnie, czy hipotetycznie wróciłabym do niego. Nawet nie wiecie, z jaką satysfakcją pisałam NIE... ach, uwielbiam to Edytowane przez Inspire Czas edycji: 2011-10-02 o 21:16 |
|||
|
|
|
|
#868 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
do uslug jak znow cos wymysli dam znac ![]() Cytat:
i... moze teraz ponabijamy sie z Twojego? )\ w ogole teraz doczytalam to o ruskim czolgu... ![]() Edytowane przez Lady Marmalade Czas edycji: 2011-10-02 o 22:01 |
||
|
|
|
|
#869 |
|
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny, mogę się dołączyć?
Przemyślałam sobie parę spraw ostatnio i chcę się zmienić. Znowu w życiu mi nie wyszło i chcę się wziąć za siebie. Tylko potrzebuję motywacji i jakiejś grupy wsparcia, czy dobrze trafiłam?
|
|
#870 | ||
|
Kuźnia inspiracji
|
No co ty, nie jesteś tego godna, zapomniałaś, że powinnaś kornie błagać o wybaczenie?
A tak na serio to najpierw zrób go podnóżkiem, a później pchnij z piedestału, aby się przeturlał trochę... ![]() Cytat:
oj tam oj tam, z mojego ponabijać się też możemy, no problemo. Ciekawe czy ta jego dziunia jest tą, która go docenia... i ciekawe czy będzie go doceniała dalej jak mu się znudzi i ją rzuci. Bo mój były to też taki wiesz sułtan, nie moze być samotny, tylko zawsze jakiś haremik musi być. No co każdy patrzy na siebie jak umie ja tak patrzę jak na ruski czołg ![]() Cytat:
powitać |
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:54.

oto mala wymiana
za Twoją postawe

ale doszlam do wniosku, ze ja sie chociaz kultura wykaze i nie bede sie znizac do jego poziomu.
2,5 roku my sie znamy odkad zaczelismy chodzic do szkoly a u nich teraz to juz 5 lat 

a te przeprosiny, coz wydaje mi sie, ze nie ma do kogo mordy otworzyc i myslal sobie, ze sobie pogadamy
tonacy brzytwy sie chwyta

wszystkimi manipuluje...
myslicie, ze mi wybaczy jak zrobie takie oczyska