|
|
#841 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: mamusie listopad/grudzień 2011 cz.4
Joa powiem ci ze pepek nie zawsze wychodzi
|
#842 |
|
Zadomowienie
|
W sumie to mój już prawie jest na poziomie brzucha tak wyszedł więc może i wyjdzie na wierzch
|
#843 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Mój pepuszek też nie wyszedł ale to dlatego że ja mam brzuszek w serce w tym miejscu co mam pępek mam wgłębienie Joamic super że na wizycie wszystko OK. Ela wszystko będzie dobrze U Nas dzis szła pielgrzymka i o 6;15 miałam pobudke tak śpiewali fajnie, pózniej mały sie rozbrykał, potem przyszedł TZ z pracy i takim cudem usnełam dopiero o 7 a juz o 7.30 kurier dzwonił ![]() noi po spaniu wrrr.
|
|
#844 |
|
Zakorzenienie
|
ja z Oliwia za wizyte placilam 50 zl-60 zl max, ale za badania nic, teraz nie place nic bo ginka nie chce, chodze do jej prywatnego gabinetu , place tylko za zwolnienie czy recepte bo to juz musi odprowadzic.
Sozaaa ale to o to chodzi aby miec pare dni NIC NIE ROBIENIA! Juz niedlugo o takim dniu bedziesz mogla na pare lat zapomniec , ja nie mialam od urodzenia malej dnia nic nie robienia i nie bede miala przed najblizsze jakies 5 lat conajmniej chyba ze je wydam do babci czy cos... ale na tesciowa z zostaniem z dzieckiem liczyc nie moge a nie wiem czy moj tata bedzie chcial zostawac z 2 na bank bedzie sie troche bal, mama w pracy. Oliwia od stycznie moze pojdzie na 2-3 dni w tygodniu na pare godzinek do przedszkola, zobaczymy jak to bedzie... Pepek nie kazdemy wychodzi ale wam zazdroszcze tych ciazowych brzchow bo ja z Oliwia mialam taki jakbym po prostu przytyla maseeee kg , owszem byl okragly ale miekki i taki flakowaty w porownaniu z waszymi i tu jest tak samo.Wczoraj wieczorem lepilismy z ciastoliny dinozaury, dzisiaj bedziemy lepic ludziki:P powiem wam ze uwielbiam te nasze zabawy w 3! a mala jak je uwielbia!
|
|
#845 |
|
Zakorzenienie
|
Darusia nie strasz tymi 5 latami
bo sie dziewczyny przeraza.pare dni- no tak, marzenie scietej glowy ALE powiem tak- jak Sonia miala okolo pol roku i juz calkowicie regularny tryb zycia to chodzila spac kolo 20stej, wstawala 8-9 wiec mialam caly wieczor dla siebie, moglam spokojnie zapraszac przyjacioplki na caly wieczor, obejrzec film itd a znam duzo dziewczyn ktore roczne maluchy podrzucaja dziadkom i wyjezdzaja na tygodniowy urlopik...sama tez nie myslalam ze to kiedykolwiek bedzie mozliwe ale jak moi rodzice zabrali SOnie na wakacje to mialam prawie 2 tygodnie laby i co????tesknilam za mala lobuziara jak szalona i tak mi nieswojo w domu bylo.... a teraz ciesze sie taka chwilka dla siebie np z rana jak mala jeszcze spi- przed praca, siedze sobie i pije kawke, czytam ksiazke i pieknie jest a w ogole tekst z ostatnich dni na spacerze - Mamusiu chcesz mnie poniesc? - nie chce - ale chcesz mnie poniesc? - no nie chce - no to wez mnie na raczki
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=43221823 #post43221823 wymienie Tresor Midnight Rose Edytowane przez glamourous Czas edycji: 2011-08-23 o 09:28 |
|
|
|
#846 |
|
Zakorzenienie
|
hej
do gina u którego byłąm kiedyś prywatnie(nie w ciązy) wizyta ginekologiczna kosztuje od 120 do 250zł,a za usg 2D to koszt 200zł dodoatkowo miłęgo dnia
|
#847 |
|
Zadomowienie
|
a moja lekarka powiedziała że poniżej 12g/dl to już nie za dobrze i trzeba uważać żeby bardziej nie spadło,jeść lepiej, nie dużo ale wartościową żywność. Powiedziała że od 11g/dl już leczą.
|
#848 |
|
Zadomowienie
|
Witam
byłam dzisiaj powtórzyć badanie moczu i przy okazji zrobiłam badanie na przeciwciała anty Rh........... ja za wizyte u gina płace 120 zł w tym mam robione usg a jak robiłam połówkowe w 3D to płaciłam za nie 250 zł...... lece dziewczynki bo bierzemu sie za malowanie zobaczymy co nam to wyjdzie buziaczki![]() aaaaaaaaaaaa dzisiaj mamy małą rocznicę z Tż a mianowicie 10 miesięcy po ślubie jesteśmy
|
#849 |
|
Zadomowienie
|
misiula_88- łożeczko bardzo ładne i cena nawet nie duża
|
#850 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
truskafka u mnie prywatnie 60zł w tym usg, w Szczecinie w mojej przychodni 100zł z usg jak idziesz prywatnie, a wcześniej chodziłam do innej babki to bierze 70zł ale nie wiem czy za samą wizyte czy jak. glam ![]() to ci odpowiedzieli joa pępek już dawno mi wylazł, a teraz to aż do przesady mój kuzynek mówi, ze mam guzik i może mnie wyłączyć![]() dygotka to się facet cieni kto ma ochote na ciacho z malinami? a ja jestem głupek, zostawiłam wczoraj u koleżanki komórke i musze się znowu dzisiaj turlać (chyba, że ja zmolestuje i przywiezie, w końcu ciężarnej się nie odmawia )
|
|
|
|
#851 |
|
Zakorzenienie
|
glam bo tak jest! teskni sie za tymi szkrabami jak nie wiem, ja wiem jak mialam weekendy w szkole i cale weekendy z piatkiem razem mi uciekaly to sie wsciekalam.
|
|
#852 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny
![]() ela3010 Nie ma żadnego problemu, adoptujemy cię Mąż chce tam w najblizszym czasie robić deski na taras, takie z kompozytu jakby plastikowe i saunę Ja za tą sauną nie jestem, ale on się uparł, że chce saunę suchą. W sumie nie duży koszt, więc chyba mu pozwolę Oczywiście wcześniej powstanie domek dla Martynki i inne bardziej pomocne nam rzeczy.Ja dziewczyny za wizytę płacę 150 zł i zawsze mam na niej usg i ogólnie lekarza 24h do dyspozycji. Ostatnio zaczęłam chodzić również do ordynatora szpitala w którym bedę rodzić, on też teraz prowadzi mnie z opryszczką i płacę 150 zł + dodatkowe badania: np. cytologia 50 zł, usg 150 zł . Więc ceny z kosmosu ![]() Lecę dziewczynki do bankomatu, bo przypomniało mi się, ze dziś mam kuriera z nosidełkiem do małej a ja mam tylko 100 zł w porftelu
Edytowane przez kkkasikkk Czas edycji: 2011-08-23 o 09:39 |
|
|
|
#853 |
|
Zakorzenienie
|
nooooo to sie rzecznik nameczyl, skopiowanie tak dlugiego tekstu to taka ciezka praca przeciez
|
|
#854 |
|
Zadomowienie
|
Witam z rana. Co za noc...migrena cos minie dopadla i nici ze spania
![]() Ja za wizyte place 80 zl, wszystkie badania dodatkowo no i usg dodatkowo (po 250 zl). Zapomnialam wam wczoraj napisac, ze przybylo mi kolejne 3 kg w miesiac, wiec obecnie mam 56 kg na wadze. Zanim urodze to dobije do 70 chyba! ![]() ok, mykam pod prysznic i ruszamy z domu. milego dnia
|
#855 | |
|
Zakorzenienie
|
spróbujcie kiedyś napisać do Inspekcji Pracy - dostaniecie jeszcze więcej cytatów (które i tak same dawno odszukałyście) i tez zero konkretów
![]() ---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- Cytat:
ale ,macie stracha z tą wagą, a jak widzę większość to kruszynki
|
|
|
|
|
#856 |
|
Zakorzenienie
|
to juz taka cała przychodnia,że ceny takie mają...
a usg 3D kosztuje 250zł nerwa dziś mam jak cholera
|
#857 |
|
Zakorzenienie
|
wlasnie mialam to napisac!!!! dokladnie to samo co ty!
ze z 70 to ja nie startowalam nawet hehehe ![]() a 50 to juz nie wiem kiedy wazylam:P
|
|
#858 |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc
![]() Jaka tu cisza ostatnio,korzystacie pewnie z pogody .U nas w nocy okropna burza byla i ida nastepne :/.Pociesze was,ze poszla w strone Polski .Ale wam powiem,ze jeszcze tak sie nie balam,nie widzialam tak ogromnych i jasnych blyskawic .Poszlam w wasze slady i zrobilam zdjecie brzuchola przed chwila (29t2d)
|
|
|
|
#860 |
|
Zakorzenienie
|
ja to troche z tych nie normalnych UWIELBIAM TE BLYSKI!
Kocham burze! A moim marzeniem jest zobaczyc tornado conajmniej 3 stopnia - nie rowno pod sufitem prawda? Niestety nie stac mnie na az tak dobry sprzet aby te burze na fotkach sie znalazly, moze kiedys sie aparatu upragnionego dobrego doczekam. ---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- w kazdym badz razie pamietam jak mama od malej dziewczynki sie na mnie pilowala ze w burze sie w oknie nie stoi a ja uciekalam na podworko i tak przewaznie cala mokra stalam i ogladalam, oj miala ta mama ze mna tez przeboje niezle ![]() ale co ja poradze ze uwielbiammmmmmmm
|
|
#861 |
|
Zakorzenienie
|
hej kochane
wróciłam ![]() Przeczytalam wszystko ale nie jestem w stanie odpisac na wszystko ![]() Tincia my tez bedziemy miec białą czekoladę w sypialni, jak dobrze pojdzie to w tym tyg Tz pomaluje ![]() Moj pepek siedzi w srodku ale zrobil sie "plytszy" Na wyjezdzie zrobilismy troche ciuszkowych zakupow dla synka: spiworek z lidla, body i skarpetki. 2 komplety (koszulka,aftanik, spioszki i czapeczka) snieznobiale Mama kupila kombinezon zimowy - sliczny ![]() w sobote po wozek jedziemy bo juz czeka. Dziewczyny prosze o pomoc ktoras ma neostrade? Jak tak to jak smiga? Ktora predkosc macie?? Juz mam dosyc iplusa i chcemy wziac neta kablowego i na neostrade sie czaimy. wiec blagam o rady
|
|
|
|
#863 |
|
Zakorzenienie
|
muffinka juz czas na wrzesnioweczki
![]() ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- u nas upal , wczoraj i dzis tez .
|
|
#864 |
|
Zakorzenienie
|
Darusia ja tez kocham burze
![]() Muffinko a wlasnie chcialam isc zajrzec do nich czy ktoras sie rozsypala
|
|
|
|
#865 |
|
Zakorzenienie
|
goldika moj ojciec ma, predkosc najwyzsza , nie pamietam dokladnie ile , ale wiem ze wyzszej jeszcze nie wprowadzili i jest bardzo fajnie smiga, ja bym chciala miec u siebie ale na razie mam blueconnecta wiec nie ma co 2 netow brac...
dodam ze rodzice mieszkaja na koncu miasta w dolku przy legach i wzgórzu zamkowym ale na prawde fajnie smiga!
|
|
#866 |
|
Zadomowienie
|
OJ ale boli
od rana maluch kopie znowu w pęcherz czy w krocze, sama już nie wiem. Ale muszę ciągle siku latać po parę kropelek tak świruje
|
|
|
|
#867 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam neostradę weź pod uwagę że w niej nie masz limitu pobierania danych itd. w przeciwieństwie to Iplusa. Ja mam 2 mega śmiga spoko jak dla naszych potrzeb.
|
#868 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja ogolnie tez lubie burze,ale ta naprawde mnie przerazila.Tz krzyczal na mnie,ze mam odejsc od okna,bo cos zbroje .Najlepiej mowi dzisiaj rano,ze nie wyspal sie przez burze,a on tylko w jej trakcie wstal,zdjal na balkonie donice z kwiatami z murku,zeby na dol nie spadla,polozyl sie i zaczal chrapac |
||
|
|
|
#869 |
|
Zakorzenienie
|
no to sie chlop faktycznie nie wyspal!
ale nieraz taka glupia przerwa w snie na prawde przeszkadza
|
|
#870 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i ze sa od niej wyjatki - iles tam punktow, oczywiscie ciaza wieloplodowa do tych wyjatkow sie zalicza. wyglada na to ze pani rzecznik nawet nie przeczytala dobrze mojego maila ![]() Cytat:
i bede mogla sie podpiac pod program Greenpeace ochrony wielorybow ![]() Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:21.

)

Ja za tą sauną nie jestem, ale on się uparł, że chce saunę suchą. W sumie nie duży koszt, więc chyba mu pozwolę
.
ktoras ma neostrade? Jak tak to jak smiga? Ktora predkosc macie?? Juz mam dosyc iplusa i chcemy wziac neta kablowego i na neostrade sie czaimy. wiec blagam o rady