![]() |
#841 |
Zakorzenienie
|
Dot.: "Pierwsza miłość" część V
Jaka ta Anka głupia
![]() ![]()
![]() |
#842 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#843 |
Zakorzenienie
|
Też od razu tak pomyślałam. Przecież, gdyby taki zrobiła, to kto wie, może by dziecko uratowali, a nie czekała aż będą wielkie bóle.
Powiem szczerze Ci co wymyślają scenariusz, to trochę przeginają. Kompletnie nie pasował mi tekst do Roberta w stylu:"Fajna byłaby z niej laska, gdyby nie ta blizna". Robert cały czas taki dojrzały, a tu w usta włożyli mu usta tekst jakiegoś smarkacza. Dla mnie to niewiarygodne strasznie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#844 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny , ja dzisiaj niestety z zajęcia całkowicie zapomniałam o serialiku.
Czy możecie mi napisać co się dzisiaj działo ![]() Będę bardzo wdzięczna , ponieważ wczorajsza zapowiedź była dość interesująca. ![]()
![]() |
#845 |
Dossisława I
|
Mi też się nie podobło to co powiedział Robert o Olce i jej bliźnie. Ten serial zaczyna być coraz bardziej nudny, a bohaterowie zaczynają się zachowywać inaczej niż do tej pory. Szkoda mi Anki, ale sama jest sobie w sumie winna, bo to prawdopodobnie wszystko przez te podejrzane tabletki, chociaż rozumię, zę kobieta w takiej sytuacji jest zdolna do wszystkiego, żeby tylko mieć dziecko.
Bernika nadal prowadzi Galileo z Pawłem Orleańskim, a oprócz tego można było ją zobaczyć w serialu " Kopciuszek" w TVP2, gdzie grała główną bohaterkę. http://www.youtube.com/watch?v=SsO4dpIWwqI |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#846 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A co do "Kopciuszka" to własnie po raz pierwszy tam zobaczyłam Berenikę i bardzo mi się "spodobała". Potem jak zobaczyłam ją w PM to od razu skojarzyłam z tym serialem.
![]() |
![]() |
#847 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Z Robertem przesadzili, taki fajny do tej pory facet, pomocny a tu taki tekst. Ale pasowałby do Oli ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#848 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale z tym tekstem też przesadzili.... kompletnie to do niego nie pasuje... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#849 |
Raczkowanie
|
również to samo pomyślałam
![]() ja uważam, że jeśli Majka i Paweł do siebie wrócą to już w ogóle będzie tandeta ![]()
![]() |
#850 |
Ekspert od Dupy Strony
|
Mam takie same odczucia...
![]() |
#851 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W "Galileo" widziałam tylko Orleańskiego, ale ja w sumie często nie oglądam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#852 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() W koncu po cos Anka poronila, Maryska nie chce zostac zona Hubcia, a Pawel intensywnie mysli o Marysce i Julce... ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- Cytat:
![]() "Matka Krystiana odwiedza go w szpitalu, co wprawia chłopca w świetny nastrój. Wkrótce kobieta zdobywa się na szczerą rozmowę z Olą. W Barbarianie Robert obraża Olę. Zdenerwowany tymi uwagami Mikołaj rzuca się na niego z pięściami. Sąd orzeka, że Berenika i Artur przestali być małżeństwem. Dziewczyna nie rości sobie żadnych praw do majątku męża, zgadza się jedynie na rekompensatę za mieszkanie, które sprzedała, by ratować jego biznes. Marysia i Paweł przypadkowo spotykają się na mieście i idą razem na kawę. Tymczasem Anna ma silne skurcze brzucha. Nie może się dodzwonić do narzeczonego, co jeszcze bardziej pogarsza jej stan. Paweł kontaktuje się z nią dopiero, gdy dziewczyna jest już w szpitalu. Marek nie ma jednak dla niego dobrych wiadomości." dopisek: Robert powiedzial o Olce, ze bylaby z niej niezla laska gdyby nie ta blizna na policzku, a Anka jak wiemy poronila... Edytowane przez Koan Czas edycji: 2011-12-07 o 21:21 Powód: dopisek |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#853 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#854 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Poza tym Paweł przypadkowo spotyka Marysię i idą na kawe! Z tym to już przesadzili..... Widzę ,że na szybko chcą wyjaśniać pewne wątki , typu odejście , śmierć, rozwód w 2 odcinki itp. I oczywiście dziękuje za streszczeni ![]()
![]() |
![]() |
#855 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Same kryzysy, porażki i inne problemy. PM schodzi na psy po prostu...
![]() |
![]() |
#856 |
Zakorzenienie
|
Tekst Roberta o Oli nie był na miejscu, ale prawdą jest, że przeciez miał prawo takie coś powiedziec. To że jest dla wszystkich pomocny i skoczył by w ogień za Kingą nie znaczy, że nie może zobaczyc u kogoś jakiś wad o których mógłby komuś powiedziec. No ale fakt, nie wiedział przeciez przez co przeszła, sama nie zrobiła sobie tej blizny
![]() Mówicie, że nudą wieje, ale ja już wole niby tą taką nudę niż jakieś na wyrost zrobione wątki takie jak kiedys były jakiś porwany Artur, Majka w burdelu itp ![]() Moze mam zwidy, ale wydaje mi się że to Mikser... ![]()
Zdobyć świata szczyt to jest najważniejszy cel.. Edytowane przez Rozzz Czas edycji: 2011-12-08 o 13:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#857 |
Konto usunięte
|
...w wypadku samochodowym zginie na miejscu matka Mirka, a Patryk w szpitalu...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#858 |
Zakorzenienie
|
Możecie mi powiedzieć czy ta Berenika dostała połowę majątku czy nie? bo kurcze akurat wtedy musiałam iść robić kolację dla swojego kochanego tżta ;d
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#859 |
Zakorzenienie
|
Berenika nie chciała żadnych pieniędzy, ale ostatecznie zgodziła się otrzymać rekompensatę za to, że kiedyś sprzedała swoje mieszkanie by mieć kasę dla Artura.
![]() |
#860 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
troche podobny , ale to raczej nie Mikser Edytowane przez Candy_lips Czas edycji: 2011-12-08 o 16:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#861 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#862 |
Rozeznanie
|
Dziwne ,że ten Bartek-lekarz wychodzi z pracy kiedy chce, gdzie chce , na ile chce, jak nie ma ochoty to nie pracuje i nie ma za to konsekwencji
![]() Pozatym po co Majka zadwoniła do Pawła?? Wielka przyjaciółka Anki .... jaka pomocna ![]()
![]() |
#863 |
Zakorzenienie
|
Myślę, że przypomniało jej się jak czuła się kiedy to ona straciła dziecko i chciała pomóc. Traumatyczne przeżycie, myślę ze w takiej sytuacji pomogłoby się nawet wrogowi, bynajmniej ja... gdyby ktoś przeżył coś takiego chciałabym pomóc szczerze i z całego serca
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#864 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Tym bardziej ,że sama przekonała się jak to jest stracić dziecko i co się w tedy czuje. Wiedziała na pewno ,że Ania jest załamana i wiedziała też też ,że pewnie nie chciałaby nic słyszeć o Majce, to jak chciała pomóc????
![]() |
![]() |
#865 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#866 |
Zakorzenienie
|
Czemu ta Julka śpi ciągle w wózku?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#867 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
czyje było ? ta Anka głupia , nie zadziwiła po pogotowie i wielkie pretensje , ze Paweł nie odbierał , jak jej miał pomoc przez telefon ![]() w ogóle Włodarczyk marnie gra rozpacz , kiepska aktorka z niej . a aktor grający Pawła wyrobił się, kiedyś był taki słodko pierdzący i z majka tworzyli parę tak przesłodzona , że się rzygać chciało ![]() ![]() niech się w końcu zejdą z Majka a Anka won ![]() A Majka z czego żyje ?jest na utrzymaniu Hubercika? , ta to się potrafi ustawić..... ![]() Edytowane przez 201607291951 Czas edycji: 2011-12-08 o 17:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#868 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie cierpię Anki, jest brzydka, głupia i wredna ![]()
![]() |
![]() |
#869 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
A co do utrzymania , to u niej zawsze to jest dziwne... tak samo jak z powrotem do Polski.
Magda ![]() Edytowane przez Ciburaszka Czas edycji: 2011-12-08 o 18:07 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#870 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:57.