Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kcal cz.4 - Strona 29 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-24, 18:01   #841
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

monika01011986 no bardzo sie ciesze z tego karnetu, bo kupiłam go na Gruponie na 109 zł a normalnie kosztuje ponad 200 zł i trzeba w tym klubie wykupic członkostwo i jakas umowa sie zwiazac a tutaj na miesiac i nieograniczony wstep na siłownie saune fitness zajecia zumby itp Chce wykorzystac ten karnet jak najbardziej sie da

meeedzik uwielbiam serek wiejski z owocami i masz racje lepiej codziennie sobie pozwolic na cos malutkiego słodkiego niz pozniej sie rzucic na słodycze

Dzisiaj w biedronce znalazłam pyszny jogurt chyba Fruvita z marakuja i zbozami normalnie przepyszny strasznie mi posmakował i ma malutko kalorii w całym pudełeczku 88 kcal

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-24, 18:36   #842
alexis77
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

Hej Chudzinki Ja zaglądnęłam tylko na chwilke bo dziś strasznie zabiegana jestem. Praca, nauka, ćwiczenia itd Już powoli zaczynam mieć dość od 1,5 tygodnia ciągle na wadze 57 , bez zmian jak do soboty nic się nie zmieni to rzucam to wszystko.
alexis77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-24, 18:43   #843
meeedzik
Zakorzenienie

Agunia masz rację, pyszny jest ten serek wiejski z owocami, a ja kiedyś nie wyobrażałam sobie jak można jeść go z owocami
Alexis kochana nie możesz się poddawać. Musisz być silna pamiętaj Zobaczysz, że waga w końcu zacznie spadać, teraz pewnie Twój organizm przyzwyczaił się do mniejszych porcji jedzenia, ale na pewno już nie długo waga ruszy
Stary 2011-11-24, 19:00   #844
monika01011986
Zakorzenienie

No ja już w domku!
Byłam obejrzeć mojego kociaka jest BOSKI już go kocham! A jaką ma piękną mamusie!!! Normalnie w szoku byłam jak ją na żywo ujrzałam - taka puszysta i mega wielki puchaty ogon i te błękitne oczy! Bo0że co za kot!!!!! Cudowne są te kociaki, już nie mogę się doczekać aż będe go miała Dopłaciłam właścicielce jeszcze 150 zł także 750 zł mam już z głowy.... jeszcze tylko 350..... ale to już przy odbiorze kotka. Strasznie dużo ale jak go dziś ujrzałam to warty jest swojej ceny!

---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ----------

Cytat:
Napisane przez polny mak Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny

na początek gratuluję pięknych spadków Wam wszystkim! oby tak dalej!

Teraz coś o mnie- mam problem z jedzenie z nudów i doprowadziłam się do największej wagi jaką miałam w życiu- przy wzroście 173 ważę obecnie 64 kg co wygląda u mnie fatalnie- tłuszcz wylewa mi się zza paska, w połowę swoich ciuchów się nie miejszczę.. dlatego postanowiłam do Was dołączyć! mój I cel to 60 kg, II 57, III 55 - oby się udało!

proszę o życzliwe przyjęcie, pozdrawiam
Witamy No to 9 kilo do zrzucenia przed Tobą Od kiedy zaczynasz ? I co teraz zamierzasz robić aby Ci się nie nudziło? Może jakaś siłownia? Basen? co wymysliłaś?

---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ----------

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Monia gratuluję spadku

Ja już jestem po pierwszej jeździe i baaardzo mi się podobało no i nawet dobrze mi szło Następna jazda w poniedziałek o 17:30 już nie mogę się doczekać.
Dziękuję Madziu

Noo widzę, że z Ciebie to urodzony kierowca Pewnie egzamin za pierwszym razem zdasz jak tak dobrze Ci idzie

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-24, 19:03   #845
alexis77
Zadomowienie

Monia dopiero zauważyłam teraz jaką magiczną liczbę na wadze dziś ujrzałaś suuuper
alexis77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-24, 19:13   #846
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Monia ja mam tak samo jak patrzę na Was, to wydaje mi się, ze Wy macie takie szczuplutkie uda a ja mam grube a co do mierzenia, to mierzyłam się z samego rana, ja po prostu mam taką budowę, że w brzuchu jestem szeroka, no i mam boczki, to pewnie przez nie jest więcej cm

Ja miałam całkowicie rezygnować ze słodyczy, ale nie wiem czy mi się to uda. wytrzymałam 2 dni dziś jest trzeci, jak na razie mnie nie ciągnie, ale wczoraj wieczorem myślałam, że zwariuję, taką miałam ochotę na słodkie
Gdzie Ty masz boczki? po prostu masz szerzej kości miednicowe i tyle nie masz żadnych boczków!!
Co do słodyczy to stwierdzam IŻ w czasie antykoncepcji chciało mi się bardziej słodkiego niz teraz!! Odkąd przestałam używać Nuvaring i wszystko mi się normuje to w ogóle przestaje mieć chęć na słodkie - nawet podczas okresu. No i nie chce mi się jeść ciągle Praktycznie nie chce mi się jeść wcale....

---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ----------

Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość
Monia dopiero zauważyłam teraz jaką magiczną liczbę na wadze dziś ujrzałaś suuuper
ojj bardzo magiczną Mam nadzieję, że jutro już jej nie ujrzę hehe tylko zobaczę 56....

---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ----------

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
monika01011986 no bardzo sie ciesze z tego karnetu, bo kupiłam go na Gruponie na 109 zł a normalnie kosztuje ponad 200 zł i trzeba w tym klubie wykupic członkostwo i jakas umowa sie zwiazac a tutaj na miesiac i nieograniczony wstep na siłownie saune fitness zajecia zumby itp Chce wykorzystac ten karnet jak najbardziej sie da

OOO to super!!! taka okazja to faktycznie trzeba było wykorzystać
Super, że go kupiłaś! To teraz korzystaj na całego

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2011-11-24, 19:45   #847
tinekk
Zadomowienie

Nooo witajcie jestem nareszcie po całym dniu pracy

Monia
gratuluje spadku wagi !!!!!! i zazdorszczę Ci tego kociaka u mnie brat się nie zgadza a znalazłam takiego ślicznego malutkiego, ale powiedział że jak urośnie to już nie bedzie taki ładny i zebym dała sobie spokój, może pomecze go jeszcze troche i sie zgodzi

Meeedzik
ja tez bardzo lubie jezdzic samochodem, wtedy czuje sie taka pewna siebie a co do serka tego z lidla ananasowego to też go uwielbiam i również się zgodze ze z ananasem 100 razy lepszy mniam smaka mi zrobilas tez musze sobie go kupić bo o nim zapomnialam
I co do słodyczy to chyba masz racje tez mialam poscic, ale to nie ma sensu wole zjesc czasem tego batonika nesquik czy fitness niz potem sie rzucic na paczke chipsów czy tabliczke czekolady, bo przeciez nigdy nie wykluczałysmy slodyczy np na 2 śniadanie

Wkleje Wam swoje zdjęcie które ostatnio TŻ mi pstryknął, co prawda nie widac tam strasznie mojej figury pod zimowym płaszczykiem, ale ostatnio mowilyscie cos o zdjeciach zeby wklejac jak mamy jakies nowe wiec proszę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN1467.jpg (92,5 KB, 104 załadowań)

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

tinekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-24, 19:46   #848
Eldo_rado
amor vincit omnia

tinek masz taką oryginalną urodę( na plus oczywiście!) i jakie zgrabne nóżki, zazdroszczę Ci, Chudzino!
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-24, 20:04   #849
meeedzik
Zakorzenienie

Tinek ja tez już dawno nie jadłam tego serka zostawiłam go sobie na jutro na II śniadanie
A co do zdjęcia to super wyglądasz ślicznotka

Monia naprawdę mam boczki specjalnie zrobiłam teraz zdjęcie, żebyście zobaczyły że naprawdę ONE SĄ i wcale sobie tego nie wymyśliłam Nie chciałąm wcześniej wklejać takiego zdjęcia, bo nie ma się czym chwalić, zawsze staram się je maskować jak tylko mogę
Zaraz usunę to zdjęcie, bo spalę się ze wstydu

Edytowane przez meeedzik
Czas edycji: 2011-11-24 o 22:00
meeedzik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-24, 20:35   #850
tinekk
Zadomowienie

Eldorado dziękuje za komplement

Meeedzik
Tobie również dziękuje a jeśli chodzi o boczki to ja tez je mam mimo ze jestem szczupła na górze, ale jakie majtki nie ubiore to zawsze sie wylewa, ale za to Ty masz świetną talię i to własnie dzieki boczkom których wcale nie widac jak stoisz prodzem zawsze w bluzeczkach itp tyle zdjec nam wklejałas i nigdy tego nie widac, a za to uwidacznia się Twoj talia ! bo ja jestem prosta jak deska tragedia zero wcięcia w talii a to daje tyle kobiecości !!!

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

Stary 2011-11-24, 20:52   #851
polny mak
Rozeznanie

Cytat:
Polny mak witamy życzę powodzenia i wytrwałości w dążeniu do celu
dziękuję na pewno się uda- przecież nie ma innej możliwości

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
No ja już w domku!
Byłam obejrzeć mojego kociaka jest BOSKI już go kocham! A jaką ma piękną mamusie!!! Normalnie w szoku byłam jak ją na żywo ujrzałam - taka puszysta i mega wielki puchaty ogon i te błękitne oczy! Bo0że co za kot!!!!! Cudowne są te kociaki, już nie mogę się doczekać aż będe go miała Dopłaciłam właścicielce jeszcze 150 zł także 750 zł mam już z głowy.... jeszcze tylko 350..... ale to już przy odbiorze kotka. Strasznie dużo ale jak go dziś ujrzałam to warty jest swojej ceny!

jaka to rasa? ja od niespełna 3 tygodni jestem posiadaczką 5 msc koteczki-dachowca przygarnęłam ją z lecznicy weterynaryjnej pod którą jacyś podli ludzie ją podrzucili
normalnie za takie coś powinni wieszać skur....

---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ----------

Witamy No to 9 kilo do zrzucenia przed Tobą Od kiedy zaczynasz ? I co teraz zamierzasz robić aby Ci się nie nudziło? Może jakaś siłownia? Basen? co wymysliłaś? [COLOR="Silver"]

dzięki daję sobie jakieś 3 msc na osiągnięcie celu- do lutego będę dżaga
w planach mam codziennie rano biegać 30-40 min na czczo ( ew na kawce) plus 3x w tyg boks-trenuje niestety nieregularnie od lutego i mam postanowienie się ogarnąć z tym

dziś jest pierwszy dzień mojej dietki:

śniadanie- duza kromka razowca z masłem, serem, szynką + warzywa

w pracy serek wiejski z orzechami

kolacja - 2 gotowane dzwoni łososia z warzywami na patelnie duszonymi na łyżce oliwy, sałatą i pomidorem

trochę jestem głodna, ale nic już dziś nie zjem- będę twarda!

edit. Meeedzik, Tinekkk, Monia - super sylwetki teraz tylko odpowiednia dieta, siłownia i można budować mięsnie

zdrowo się odżywiam

dbam o siebie i swoich bliskich

ZJEDZ TĘ ŻABĘ !

Edytowane przez polny mak
Czas edycji: 2011-11-24 o 20:54
polny mak jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-24, 21:01   #852
Mariposa3
Raczkowanie

Cześć
Tyle napisałyście, że nie będę cytować
Monika- bardzo się cieszę, że kotek Ci się podoba i gratuluję kolejnego spadku!
Medzik, super, że pierwsza jazda się udała a co do zdjęcia, to tak jak dziewczyny mówiły, Twoim atutem jest ładne wcięcie w talii!
Tinek- bardzo sympatycznie wyglądasz i to jest Twój zimowy płaszczyk? Nie będzie Ci w nim zimno jak przyjdzie mróz?
Polny mak- witaj
A Wy dziewczyny, czytacie mi chyba w myślach, bo miałam w planach napisać Wam o słodyczach. Osobiście będę co jakiś czas pozwalać sobie na słodycze, bo boję się, że później po prostu bym się na nie rzuciła. Wliczę w bilans, więc będzie ok.
No i byłam dzisiaj na tych zakupach, nachodziłam się. A ile już świątecznych dekoracji... Kupiłam dwa lakiery do paznokci, kolory nude. I z dietą dobrze.
Mówiłyście o serku wiejskim z owocami... Czytałam o takim połączeniu, ale jakoś mi on do nich nie pasuje... Kojarzy mi się tylko z pomidorami, ogórkiem, coś takiego.
Został miesiąc do Gwiazdki.

Edytowane przez Mariposa3
Czas edycji: 2011-11-24 o 21:09
Mariposa3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-24, 21:32   #853
meeedzik
Zakorzenienie

Tinek dokładnie, przez te boki ( których nie cierpię ) moja talia wydaje się być węższa. No i masz rację, pod bluzkami tego nie widać, ale w stroju tak
Polny mak, Mariposa dziękuję jedynie wcięcie w talii choć gdybym miała wybierać to wolałabym nie mieć boczków i wcięcia jak je mieć bo nawet gdy ważyłam 47kg to one i tak były. Mam nadzieję, że dzięki kręceniu hula hop uda mi się je troszkę zmniejszyć

Dziś 30 min hh i 30 przysiadów
Stary 2011-11-24, 21:46   #854
babciam
Raczkowanie

Witam dziewczyneczkiale macie super figurki,ja za moich młodych lat też wyglądałam nie żle,ale było minęło ,ja narazie trzymam się nie żle,6 dzień bez słodyczy i dietka ok ,w sobotę się zważę to napiszę czy coś ubyło .Pozdrawiam
babciam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-24, 22:13   #855
monika01011986
Zakorzenienie

Posprzątałam mieszkanko jeszcze tylko podłogi musze umyć
Dzieci już śpią więc mam luzik !! Wskoczę zaraz do wanny, umyje podłogi i posiedzę jeszcze przed kompem troszkę. Ale najpierw Wam po odpisuje

---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ----------

Cytat:
Napisane przez tinekk Pokaż wiadomość
Nooo witajcie jestem nareszcie po całym dniu pracy

Monia
gratuluje spadku wagi !!!!!! i zazdorszczę Ci tego kociaka u mnie brat się nie zgadza a znalazłam takiego ślicznego malutkiego, ale powiedział że jak urośnie to już nie bedzie taki ładny i zebym dała sobie spokój, może pomecze go jeszcze troche i sie zgodzi

Wkleje Wam swoje zdjęcie które ostatnio TŻ mi pstryknął, co prawda nie widac tam strasznie mojej figury pod zimowym płaszczykiem, ale ostatnio mowilyscie cos o zdjeciach zeby wklejac jak mamy jakies nowe wiec proszę
Dziękuję A co dziś tak długo w pracy?
Powiedz Twojemu bratu że one właśnie jak urosną to są mega piękne! Małe kotki to wszystkie sa podobne do siebie a jak wyrosną to dopiero widać że o rasowy kot. Te syberyjskie naprawdę są przesliczne już jako dorosłe koty!! Dziś widziałam mamusie mojego kociaka to szczękę zbierałam z podłogi bo jest taka piękna na żywo!!!

Co do Twojego zdjęcia to widziałam je na fejsie Miałam napisać komentarz ale mi jakoś to umknęło tak więc teraz napiszę! Przepięknie wyglądasz! Masz takie chude nóżki że nie wierzę że masz w udzie 51 cm!! Zmierz jeszcze raz i inną miarką Płaszczyk jest boski! Przypominasz mi Pocahontas tą z bajki

---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ----------

Cytat:

Monia naprawdę mam boczki specjalnie zrobiłam teraz zdjęcie, żebyście zobaczyły że naprawdę ONE SĄ i wcale sobie tego nie wymyśliłam Nie chciałąm wcześniej wklejać takiego zdjęcia, bo nie ma się czym chwalić, zawsze staram się je maskować jak tylko mogę
Zaraz usunę to zdjęcie, bo spalę się ze wstydu
EEEee takie boczki to nie boczki! Masz normalne kobiece boczki Ja tez takie chyba mam choć przyznam że nigdy się im nie przyglądałam i nie zwracałam na nie uwagi. Jutro zrobię fotkę to się okażę
Naprawdę nie masz się czego wstydzić!!!!

---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ----------

Cytat:
Napisane przez Mariposa3 Pokaż wiadomość
Monika- bardzo się cieszę, że kotek Ci się podoba i gratuluję kolejnego spadku!

A Wy dziewczyny, czytacie mi chyba w myślach, bo miałam w planach napisać Wam o słodyczach. Osobiście będę co jakiś czas pozwalać sobie na słodycze, bo boję się, że później po prostu bym się na nie rzuciła. Wliczę w bilans, więc będzie ok.
No i byłam dzisiaj na tych zakupach, nachodziłam się. A ile już świątecznych dekoracji... Kupiłam dwa lakiery do paznokci, kolory nude. I z dietą dobrze.
Mówiłyście o serku wiejskim z owocami... Czytałam o takim połączeniu, ale jakoś mi on do nich nie pasuje... Kojarzy mi się tylko z pomidorami, ogórkiem, coś takiego.
Został miesiąc do Gwiazdki.

Dziękuję ślicznie

Z tymi słodyczami to jest tak, że chyba każdy musi po prostu się przekonać czy lepiej jest jeść np raz dziennie coś słodkiego czy nie ruszać w ogóle słodyczy. Trzeba jedno i drugie przetestować na sobie najlepiej
Ja jeszcze dekoracji Świątecznych w żadnym sklepie nie widziałam a uwielbiam na nie patrzeć! Taka piękna atmosfera wtedy panuje na mieście
Serka wiejskiego z owocami nie łączyłam nigdy oprócz Dżemu truskawkowego Z dżemem na kanapce serek smakuje super Ale tylko od czasu do czasu tak jem
No dokładnie miesiąc został do Gwiazdki nawet nie zauważyłam Aleeee fajnie!!!! Wróci mąż będzie z nami juz kotek

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2011-11-24, 22:24   #856
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
dzięki daję sobie jakieś 3 msc na osiągnięcie celu- do lutego będę dżaga
w planach mam codziennie rano biegać 30-40 min na czczo ( ew na kawce) plus 3x w tyg boks-trenuje niestety nieregularnie od lutego i mam postanowienie się ogarnąć z tym

dziś jest pierwszy dzień mojej dietki:

śniadanie- duza kromka razowca z masłem, serem, szynką + warzywa

w pracy serek wiejski z orzechami

kolacja - 2 gotowane dzwoni łososia z warzywami na patelnie duszonymi na łyżce oliwy, sałatą i pomidorem

trochę jestem głodna, ale nic już dziś nie zjem- będę twarda!

edit. Meeedzik, Tinekkk, Monia - super sylwetki teraz tylko odpowiednia dieta, siłownia i można budować mięsnie
Dżaga będziesz ale musisz zmienić menu
No i nie polecam biegać na czczo - rano pierwsze co robimy to jemy śniadanko - jakieś lekkie jeśli potem idziesz biegać.
No i napisałaś nam 3 posiłki tylko a miało być 5 A gdzie obiad?
Naprawdę to jest bardzo ważne jeśli chcesz zdrowo schudnąć. Spać głodna tez nie możesz chodzić. Jedz kolację tak 2,5 godziny przed snem

Ja mieśnie zaczynam na wiosnę budować na razie muszę jeszcze 2 kilo schudnąć!

---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ----------

Cytat:
Napisane przez babciam Pokaż wiadomość
Witam dziewczyneczkiale macie super figurki,ja za moich młodych lat też wyglądałam nie żle,ale było minęło ,ja narazie trzymam się nie żle,6 dzień bez słodyczy i dietka ok ,w sobotę się zważę to napiszę czy coś ubyło .Pozdrawiam
Oby tak dalej!!! Trzymamy kciuki aby coś ubyło

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2011-11-25, 03:47   #857
tinekk
Zadomowienie

Monia dziękuję za komentarz i czekamy na Twoje zdjęcia
W udzie na prawdę mam 51cm i na prawdę mi one przeszkadzają, niby to tylko 2cm a tak wieleeeeee, ja nie wiem jak to jest ale jak widzimy kogoś innego kto ma właśnie tyle to mówimy że ale szczupłe nóżki gdzie przy tym my posiadamy tyle samo chyba wszystkie musimy bardziej polubić siebie
A co do kotka to dostałam zdjęcia rodziców, z resztą wkleję Ci tutaj zdjęcia małego oraz rodziców i powiedz co sądzisz
Kurde tak bym go chciała bo jest takim słodziakiem:P
A te nasze miarki to one chyba wszystkie oszukują

Meeedzik no kurde każdy z nas ma jakieś ale do siebie, najważniejsze żebyś Ty sie czuła dobrze w swoim ciele, wiec hula hop trzeba zarzucić i kręcić a na pewno pomoże !

Mariposa dziękuję za miłe słowa ten płaszczyk ma na prawdę ciepły kożuszek w środku do tego buty emu również z kożuchem i fru w te śniegi:P

Babciam 6 dzień bez słodyczy gratuluje oby tak dalej

Polny mak faktycznie bardzo mało jesz, musisz zwiekszyc ilość posiłków bo inaczej metabolizm zatrzymasz i nie bedziesz latac do wc jak i chudnąć, bo pozniej cokolwiek zjesz organizm będzie magazynował myśląc, ze kolejny posiłek znowu dostanie za 5/6h, wiemy z własnego doświadczenia
A co do biegania to podziwiam i trzymam kciuki za Ciebie

A teraz co u mnie
Waga dziś wskazała 49,2 także wszystko idzie ku dobremu, już nie mogę się doczekać 8 ( po środku ) dziś mam wolne nareszcie bo w tamtym tygodniu na week miałam szkołę od 8:30-20:30 szło się wykonczyc wiec teraz mam dłuzszy week i czas dla siebie
na 15:30 ide do kosmetyczki ( byłam juz 2 razy, miałam niedawno przez długi okres problem z trądzikiem i pozostały mi blizny i chodze na zabiegi z kwasami ) a jutro na 9 mam fryzjera, podcięcie końcówek i moze zrobie sobie grzywke jeszcze sie zastanawiam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kotek mały.jpg (25,2 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_5572zm.jpg (67,3 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tatuś.jpg (70,8 KB, 25 załadowań)

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

Stary 2011-11-25, 07:53   #858
polny mak
Rozeznanie

Cytat:
Dżaga będziesz ale musisz zmienić menu

tak jest

No i nie polecam biegać na czczo - rano pierwsze co robimy to jemy śniadanko - jakieś lekkie jeśli potem idziesz biegać.

[B]hmm nie do końca:

Argumenty za rannym joggingiem na czczo:

Przed śniadaniem stężenie glikogenu w mięśniach i wątrobie jest niskie. Po nocy zapas cukru w organizmie jest niski, a to optymalne warunki do spalania tłuszczu. Niektóre badania sugerują, że nawet do 300% więcej tłuszczu jest spalane podczas treningu cardio odbywającego się po śnie i przed jedzeniem.

Powstaję korzystny „Efekt po” - bieganie w godzinach porannych, nie tylko powoduję skuteczne spalanie tłuszczu w czasie treningu, lecz także wpływa na spalania tłuszczu w przyspieszonym tempie po treningu. Właśnie to nosi nazwę „Efekt po”. Związane jest to z naturalnym z metabolizmem, który im bliżej nocy, tym wolniejszy.

Ranne bieganie orzeźwia i poprawia nastrój na cały dzień. Trening biegowy wykonany i zaliczony z rana pozwala skupić się na innych rzeczach w ciągu dnia (praca, rodzina, przyjemności). Nie wisi nad nad nami widmo (aha, muszę jeszcze pobiegać) i mamy przez to więcej czasu i lepsze samopoczucie. Lepsze samopoczucie przez wykonanie czegoś wcześniej powoduję wzrost w organizmie endorfin, czyli hormonu, który zmniejsza stres, poprawia nastrój i działa przeciwbólowo.

zachęcam do lektury całości :
[/B]

http://www.trener.pl/index.php/mid/3.../127/offsetk/0

No i napisałaś nam 3 posiłki tylko a miało być 5 A gdzie obiad?
Naprawdę to jest bardzo ważne jeśli chcesz zdrowo schudnąć. Spać głodna tez nie możesz chodzić. Jedz kolację tak 2,5 godziny przed snem

masz całkowitą rację - tak mi po prostu wczoraj wyszło- dzień wcześniej się przejadłam i organizm więcej nie potrzebował dziś już jak Wizaż przykazał 5 małych, ale za to zdrowych i pełnowartościowych posiłków

Ja mieśnie zaczynam na wiosnę budować na razie muszę jeszcze 2 kilo schudnąć!

na pewno tych 2 kg w ogóle nie widać- ale doskonale Cię rozumiem- masz swój cel i do niego dążysz- podziwiam

---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ----------

Oby tak dalej!!! Trzymamy kciuki aby coś ubyło
Cytat:
W udzie na prawdę mam 51cm i na prawdę mi one przeszkadzają, niby to tylko 2cm a tak wieleeeeee, ja nie wiem jak to jest ale jak widzimy kogoś innego kto ma właśnie tyle to mówimy że ale szczupłe nóżki gdzie przy tym my posiadamy tyle samo chyba wszystkie musimy bardziej polubić siebie
A co do kotka to dostałam zdjęcia rodziców, z resztą wkleję Ci tutaj zdjęcia małego oraz rodziców i powiedz co sądzisz

Meeedzik no kurde każdy z nas ma jakieś ale do siebie, najważniejsze żebyś Ty sie czuła dobrze w swoim ciele, wiec hula hop trzeba zarzucić i kręcić a na pewno pomoże !

Mariposa dziękuję za miłe słowa ten płaszczyk ma na prawdę ciepły kożuszek w środku do tego buty emu również z kożuchem i fru w te śniegi:P

Babciam 6 dzień bez słodyczy gratuluje oby tak dalej

Polny mak faktycznie bardzo mało jesz, musisz zwiekszyc ilość posiłków bo inaczej metabolizm zatrzymasz i nie bedziesz latac do wc jak i chudnąć, bo pozniej cokolwiek zjesz organizm będzie magazynował myśląc, ze kolejny posiłek znowu dostanie za 5/6h, wiemy z własnego doświadczenia

tak mi wyszło, to jednorazowe

A co do biegania to podziwiam i trzymam kciuki za Ciebie dziękuję

A teraz co u mnie
Waga dziś wskazała 49,2 także wszystko idzie ku dobremu, już nie mogę się doczekać 8 ( po środku ) dziś mam wolne nareszcie bo w tamtym tygodniu na week miałam szkołę od 8:30-20:30 szło się wykonczyc wiec teraz mam dłuzszy week i czas dla siebie
na 15:30 ide do kosmetyczki ( byłam juz 2 razy, miałam niedawno przez długi okres problem z trądzikiem i pozostały mi blizny i chodze na zabiegi z kwasami ) a jutro na 9 mam fryzjera, podcięcie końcówek i moze zrobie sobie grzywke jeszcze sie zastanawiam
koniecznie zrób sobie grzywkę- w ukośnej będzie Ci pasować

zdrowo się odżywiam

ZJEDZ TĘ ŻABĘ !

Czas edycji: 2011-11-25 o 07:56
Stary 2011-11-25, 07:53   #859
meeedzik
Zakorzenienie

Hej laseczki u mnie dziś na wadze bez żadnego spadku chociaż tak się pilnuję i jem regularnie. Kiedyś to mi waga tak szybko spadała jak nie wiem, a teraz ciężko jest mi zgubić głupi kilogram
Monia ale widzisz, że naprawdę mam boczki i wcale sobie ich nie wymyślam
A Ty na pewno nie masz aż takich jak ja, a nawet mi się wydaje, że wcale nie masz z tego co pamiętam po Twoich zdjęciach
Tinek kotek rzeczywiście słodki ja bym na twoim miejscu go brała a jak brat go zobaczy to tez na pewno się w nim zakocha bo nie da się nie kochac takiego słodkiego stworzonka
No i zgadzam się z Tobą, chyba każda kobieta zawsze będzie miała jakieś "ale" do swojego wyglądu.
Stary 2011-11-25, 08:32   #860
Mariposa3
Raczkowanie

Cześć
Ale dzisiaj sobie pospałam, prawie do 9...
Monika- wiejski z dżemem, to dopiero połączenie a co do świątecznych dekoracji też je uwielbiam kocham Święta.
Tinekk- to dobrze, że Ci ciepło ja właśnie rozglądam się za jakąś kurtką na zimę, bo one są najcieplejsze. ale ich nie lubię byłoby świetnie gdybym znalazła ciepły płaszczyk.
Medzik- nie żartuj, talia osy to coś pięknego!

Dziewczyny, macie rację, jesteśmy chyba zbyt samokrytyczne.
A ja pomaluję paznokcie i pewnie dokądś wyskoczę. Napiszę Wam wieczorkiem.
Miłego dnia
Mariposa3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-25, 09:30   #861
zelka9o
Zadomowienie

Tinekk ten Kotek 1 jest poprostu boooski !! tamte tez sa niezłe ale ten 1 jest cudownyy !!

A co myślicie o kotkach perskich ? miała je moze któas z Was ? bo mi sie kurcze taki marzyyyyyyyy !!
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-25, 10:01   #862
Quedate
Raczkowanie

Witajcie
U mnie dzisiaj na wadze 54,3. Powoli cos tam spada.
Tinekk, sliczna z Ciebie kobietka i szczupla!
Zmierzylam sie w udach i melduje poslusznie, ze mam 52 cm, a wiec wiecej ni Ty Monia i Meeedzik. Ale uda mi tak nie przeszkadzaja co ta talia i brzuch...
Milego dnia
Quedate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-25, 12:18   #863
monika01011986
Zakorzenienie

hej laseczki
U mnie na wadze dziś 57,8 !!!!!!! Skąd??? Dlaczego???? Nie rozumiem!! Wczoraj idealnie się diety trzymałam. O 20 zjadłam kolację - 2 małe kromki chleba z almette i ogórkiem a spać poszłam po 1 !!! Jestem załamana! Wczoraj było 57,0 a dziś 57,8 !! Albo mi waga źle waży albo nie wiem... To chore! Przed snem zrobiłam wczoraj 40 przysiadów i pomyłam wszystkie podłogi w domu... dziś mnie nogi trochę bolą ale tylko trochę. Ja nigdy nie ujrzę 56.. a co dopiero 55!

---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ----------

Cytat:
Hej laseczki u mnie dziś na wadze bez żadnego spadku chociaż tak się pilnuję i jem regularnie. Kiedyś to mi waga tak szybko spadała jak nie wiem, a teraz ciężko jest mi zgubić głupi kilogram
Monia ale widzisz, że naprawdę mam boczki i wcale sobie ich nie wymyślam
A Ty na pewno nie masz aż takich jak ja, a nawet mi się wydaje, że wcale nie masz z tego co pamiętam po Twoich zdjęciach
Madziu nie przejmuj się.... A co ja mam powiedzieć? mi tak szybko zleciały te 27 kilo a z tymi trzema nie mogę dać sobie rady! To jest dopiero porażka Pocieszmy się tym, że jest zima i nikt naszych boczków i innych fałdek nie widzi Ja się wczoraj przyjrzałam w lustrze i tez mam takie małe boczki postaram się zdjęcie później zrobić to wstawię

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2011-11-25, 12:20   #864
Eldo_rado
amor vincit omnia

monia ważąc się codziennie tylko się denerwujesz
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-25, 12:34   #865
polny mak
Rozeznanie

Cytat:
hej laseczki
U mnie na wadze dziś 57,8 !!!!!!! Skąd??? Dlaczego???? Nie rozumiem!! Wczoraj idealnie się diety trzymałam. O 20 zjadłam kolację - 2 małe kromki chleba z almette i ogórkiem a spać poszłam po 1 !!! Jestem załamana! Wczoraj było 57,0 a dziś 57,8 !! Albo mi waga źle waży albo nie wiem... To chore! Przed snem zrobiłam wczoraj 40 przysiadów i pomyłam wszystkie podłogi w domu... dziś mnie nogi trochę bolą ale tylko trochę. Ja nigdy nie ujrzę 56.. a co dopiero 55!

---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ----------

chore jest ważyć się codziennie... fluktuacja w organiźmie to normalne ( zmiana masy ciała w ciągu doby ) ma na to wpływ np to, ze wczoraj wypiłaś 4 herbaty i litr wody zamiast jak dotychczas 1 litru wody...

wprowadzisz się tylko w jakieś zaburzenia ważąc się codziennie... daj spokój i ustal sobie jeden dzień w tyg- wtedy to ma sens - i nei patrz na wage ( z racji fluktuacji przy takiej wadze jak Twoja to nei jest dobry wymiernik) tylko na obwody strategicznych części ciała ( tych, które "spędzają" Ci sen z powiek)

pozdrawiam cieplutko

zdrowo się odżywiam

ZJEDZ TĘ ŻABĘ !
Stary 2011-11-25, 13:04   #866
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
No w życiu bym nie powiedziała, że masz 51! Jakieś chińskie miarki mamy! Trzeba kupić nowe!
A kociak świetny! I jaki kolorowy Bierz go i nawet się nie pytaj brata! On jak go zobaczy to od razu się w nim zakocha

---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ----------

Cytat:
Napisane przez Mariposa3 Pokaż wiadomość
Monika- wiejski z dżemem, to dopiero połączenie a co do świątecznych dekoracji też je uwielbiam kocham Święta.

Dziewczyny, macie rację, jesteśmy chyba zbyt samokrytyczne.
A ja pomaluję paznokcie i pewnie dokądś wyskoczę. Napiszę Wam wieczorkiem.
Miłego dnia
Ja odkąd mam własne dzieci to bardziej polubiłam Święta Wcześniej to tylko była męczarnia dla mnie. Jeszcze gdyby alkohol na Święta był zakazany to w ogóle bym chyba pokochała Święta.
To napisz koniecznie gdzie tam wyskoczyłaś jak wrócisz do domku

---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ----------

Cytat:
chore jest ważyć się codziennie... fluktuacja w organiźmie to normalne ( zmiana masy ciała w ciągu doby ) ma na to wpływ np to, ze wczoraj wypiłaś 4 herbaty i litr wody zamiast jak dotychczas 1 litru wody...

wprowadzisz się tylko w jakieś zaburzenia ważąc się codziennie... daj spokój i ustal sobie jeden dzień w tyg- wtedy to ma sens - i nei patrz na wage ( z racji fluktuacji przy takiej wadze jak Twoja to nei jest dobry wymiernik) tylko na obwody strategicznych części ciała ( tych, które "spędzają" Ci sen z powiek)

pozdrawiam cieplutko

Co do biegania na czczo znam kilka przypadków zasłabnięcia na ulicy - ludzie naczytają się takich rzeczy w internecie i idą biegać bo myślą , że szybciej schudną. Może i faktycznie szybciej się spala tłuszcz ale moim zdaniem to już nie zalicza się do zdrowego odchudzania. Czasami zdarzyło mi się w życiu nie zjeść śniadania bo musiałam lecieć do pracy czy gdzie indziej i przy większym wysiłku fizycznym naprawdę robiło mi się słabo, ręce się trzęsły jak galarety. Dlatego właśnie nie polecam biegania na czczo.

Co do mojej wagi to ja wszystko rozumiem, że może być większa ale aż o prawie kilogram!! To jest dziwne dla mnie... Nie odchudzam się od dziś i zawsze ważyłam się codziennie ale takiego podskoku nigdy nie miałam trzymając się wzorowo diety. Nie wyobrażam sobie nie ważyć się codziennie gdy jestem na diecie. Dzięki temu kontroluję wagę i wiem na co sobie mogę pozwolić. Pierwszy raz mi się takie coś zdarzyło....

---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ----------

Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
monia ważąc się codziennie tylko się denerwujesz
Jak się nie zważę to na to samo wyjdzie bo będe myślała cały dzień o tym.

---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ----------

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość

A co myślicie o kotkach perskich ? miała je moze któas z Was ? bo mi sie kurcze taki marzyyyyyyyy !!

Fajne są bo tez takie puchate ale ich pyszczek mi się nie podoba... dziwną mają mine

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2011-11-25, 13:06   #867
polny mak
Rozeznanie

Cytat:
No w życiu bym nie powiedziała, że masz 51! Jakieś chińskie miarki mamy! Trzeba kupić nowe!
A kociak świetny! I jaki kolorowy Bierz go i nawet się nie pytaj brata! On jak go zobaczy to od razu się w nim zakocha

---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ----------

Ja odkąd mam własne dzieci to bardziej polubiłam Święta Wcześniej to tylko była męczarnia dla mnie. Jeszcze gdyby alkohol na Święta był zakazany to w ogóle bym chyba pokochała Święta.
To napisz koniecznie gdzie tam wyskoczyłaś jak wrócisz do domku

---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ----------

Co do biegania na czczo znam kilka przypadków zasłabnięcia na ulicy - ludzie naczytają się takich rzeczy w internecie i idą biegać bo myślą , że szybciej schudną. Może i faktycznie szybciej się spala tłuszcz ale moim zdaniem to już nie zalicza się do zdrowego odchudzania. Czasami zdarzyło mi się w życiu nie zjeść śniadania bo musiałam lecieć do pracy czy gdzie indziej i przy większym wysiłku fizycznym naprawdę robiło mi się słabo, ręce się trzęsły jak galarety. Dlatego właśnie nie polecam biegania na czczo.

Co do mojej wagi to ja wszystko rozumiem, że może być większa ale aż o prawie kilogram!! To jest dziwne dla mnie... Nie odchudzam się od dziś i zawsze ważyłam się codziennie ale takiego podskoku nigdy nie miałam trzymając się wzorowo diety. Nie wyobrażam sobie nie ważyć się codziennie gdy jestem na diecie. Dzięki temu kontroluję wagę i wiem na co sobie mogę pozwolić. Pierwszy raz mi się takie coś zdarzyło....

---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ----------

Jak się nie zważę to na to samo wyjdzie bo będe myślała cały dzień o tym.
co do pogrubionego, to jest też to opinia mojego trenera a więc ufam- oczywiście jśli Tobie nie służy to tego nie rób, bo każdy organizm jest inny- najważnejsze to obserwować siebie i swoje reakcje- ale jest to nizaprzeczalny fakt, bo na logike- organizm wykorzystuje wtedy rezerwy tłuszczu do czerpania energii a nie bieżące czyli w tym wypadku "śniadanko"

a tak a propo- by wielocytować posty wystarczy przy postach, które się chce zacytować kliknąć tą środkową ikonkę a przy ostatnim cytowanym kliknąć już normalnie cytuj - wtedy nie będziesz musiała za kązdym razem edytować

-----------> ostatnio mnie jedna wizażanka uświadomiła

acha i zdarzają się wahania nawet i o 3 kg - ale rób jak uważasz - Ty wiesz najlepiej co dla Ciebie dobre

zdrowo się odżywiam

ZJEDZ TĘ ŻABĘ !

Czas edycji: 2011-11-25 o 13:08

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-11-25, 13:26   #868
meeedzik
Zakorzenienie

Monia nie przejmuj się tą wagą, bo to wcale nie oznacza, że przytyłaś. Zobaczysz, że jutro na pewno będzie mniej. A skoro wzorowo trzymasz się diety, to nie masz sobie nic do zarzucenia

U mnie dziś piękna pogoda, ciepło jak by to do wiosny szło a nie do zimy
Tż zrobił mi dziś parę zdjęć więc dodaję jakieś
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 100_5028a.jpg (93,8 KB, 92 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_5031a.jpg (100,6 KB, 69 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_5052a.jpg (48,7 KB, 59 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg my.jpg (47,7 KB, 69 załadowań)
Stary 2011-11-25, 14:46   #869
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Monia nie przejmuj się tą wagą, bo to wcale nie oznacza, że przytyłaś. Zobaczysz, że jutro na pewno będzie mniej. A skoro wzorowo trzymasz się diety, to nie masz sobie nic do zarzucenia

U mnie dziś piękna pogoda, ciepło jak by to do wiosny szło a nie do zimy
Tż zrobił mi dziś parę zdjęć więc dodaję jakieś

Meeedzik jaka Ty ładna jestes i naprawde masz fajna figureee )

monika01011986 własniee mi tez sie troche ich twarz nie podoba ale słyszałam tez ze Koty perskie sa strasznie leniwe ..;/ a ja bym wolała bardziej takiego ruchliwego ;D
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-25, 15:00   #870
Kamikadze1706
Raczkowanie

Dziewczyny jestem załamana dziś rano się ważyłam po wizycie WC i było równo 56!!!!!!!!!!!!!!!1.5 kg więcej niż ostatnio.Nie mam już siły do tego odchudzania Tak bardzo bym chciała schudnąć.Staram się dietetycznie jeść,a tu nie dość ,że nic mi nie zeszło to jeszcze przybyło.Okropnie sie czuje. W pracy zjadłam 2 kawałki ciasta.Najlepsze jest to ,że po powrocie z pracy znów się zwazyłam i było55.1.Wazyłam sie w ubraniu i po posiłkach także cholera jasna juz nic z tego ie rozumiem
Kamikadze1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości