|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#841 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
monika01011986 no bardzo sie ciesze z tego karnetu, bo kupiłam go na Gruponie na 109 zł a normalnie kosztuje ponad 200 zł i trzeba w tym klubie wykupic członkostwo i jakas umowa sie zwiazac a tutaj na miesiac i nieograniczony wstep na siłownie saune fitness zajecia zumby itp
![]() ![]() meeedzik uwielbiam serek wiejski z owocami ![]() ![]() Dzisiaj w biedronce znalazłam pyszny jogurt chyba Fruvita z marakuja i zbozami normalnie przepyszny ![]() ![]() ![]()
#842 |
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
Hej Chudzinki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#843 |
Zakorzenienie
|
Agunia masz rację, pyszny jest ten serek wiejski z owocami, a ja kiedyś nie wyobrażałam sobie jak można jeść go z owocami
![]() Alexis kochana nie możesz się poddawać. Musisz być silna pamiętaj ![]() ![]()
#844 | ||
Zakorzenienie
|
No ja już w domku!
Byłam obejrzeć mojego kociaka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- Cytat:
![]() Noo widzę, że z Ciebie to urodzony kierowca ![]() ![]()
![]() |
#845 |
Zadomowienie
|
Monia dopiero zauważyłam teraz jaką magiczną liczbę na wadze dziś ujrzałaś
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#846 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do słodyczy to stwierdzam IŻ w czasie antykoncepcji chciało mi się bardziej słodkiego niz teraz!! Odkąd przestałam używać Nuvaring i wszystko mi się normuje to w ogóle przestaje mieć chęć na słodkie - nawet podczas okresu. No i nie chce mi się jeść ciągle ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- Cytat:
OOO to super!!! taka okazja to faktycznie trzeba było wykorzystać ![]() Super, że go kupiłaś! To teraz korzystaj na całego ![]() ![]()
![]() |
#847 |
Zadomowienie
|
Nooo witajcie jestem nareszcie po całym dniu pracy
![]() Monia gratuluje spadku wagi !!!!!! i zazdorszczę Ci tego kociaka u mnie brat się nie zgadza a znalazłam takiego ślicznego malutkiego, ale powiedział że jak urośnie to już nie bedzie taki ładny i zebym dała sobie spokój, może pomecze go jeszcze troche i sie zgodzi ![]() Meeedzik ja tez bardzo lubie jezdzic samochodem, wtedy czuje sie taka pewna siebie ![]() ![]() ![]() I co do słodyczy to chyba masz racje tez mialam poscic, ale to nie ma sensu wole zjesc czasem tego batonika nesquik czy fitness niz potem sie rzucic na paczke chipsów czy tabliczke czekolady, bo przeciez nigdy nie wykluczałysmy slodyczy np na 2 śniadanie ![]() Wkleje Wam swoje zdjęcie które ostatnio TŻ mi pstryknął, co prawda nie widac tam strasznie mojej figury pod zimowym płaszczykiem, ale ostatnio mowilyscie cos o zdjeciach zeby wklejac jak mamy jakies nowe wiec proszę ![]()
#848 |
amor vincit omnia
|
tinek masz taką oryginalną urodę( na plus oczywiście!)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#849 |
Zakorzenienie
|
Tinek ja tez już dawno nie jadłam tego serka
![]() ![]() A co do zdjęcia to super wyglądasz ![]() ![]() Monia naprawdę mam boczki ![]() ![]() ![]() Zaraz usunę to zdjęcie, bo spalę się ze wstydu ![]()
Edytowane przez meeedzik Czas edycji: 2011-11-24 o 22:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#850 |
Zadomowienie
|
Eldorado dziękuje za komplement
![]() Meeedzik Tobie również dziękuje ![]() ![]()
#851 | |
Rozeznanie
|
dziękuję
![]() ![]() Cytat:
dzięki ![]() ![]() w planach mam codziennie rano biegać 30-40 min na czczo ( ew na kawce) plus 3x w tyg boks-trenuje niestety nieregularnie od lutego i mam postanowienie się ogarnąć z tym ![]() dziś jest pierwszy dzień mojej dietki: śniadanie- duza kromka razowca z masłem, serem, szynką + warzywa w pracy serek wiejski z orzechami kolacja - 2 gotowane dzwoni łososia z warzywami na patelnie duszonymi na łyżce oliwy, sałatą i pomidorem trochę jestem głodna, ale nic już dziś nie zjem- będę twarda! ![]() edit. Meeedzik, Tinekkk, Monia - super sylwetki ![]() ![]()
ćwiczę ![]() zdrowo się odżywiam ![]() dbam o siebie i swoich bliskich ![]() ZJEDZ TĘ ŻABĘ ! ![]() Edytowane przez polny mak Czas edycji: 2011-11-24 o 20:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#852 |
Raczkowanie
|
Cześć
![]() Tyle napisałyście, że nie będę cytować ![]() ![]() Monika- bardzo się cieszę, że kotek Ci się podoba ![]() ![]() Medzik, super, że pierwsza jazda się udała ![]() Tinek- bardzo sympatycznie wyglądasz ![]() Polny mak- witaj ![]() A Wy dziewczyny, czytacie mi chyba w myślach, bo miałam w planach napisać Wam o słodyczach. Osobiście będę co jakiś czas pozwalać sobie na słodycze, bo boję się, że później po prostu bym się na nie rzuciła. Wliczę w bilans, więc będzie ok. ![]() No i byłam dzisiaj na tych zakupach, nachodziłam się. A ile już świątecznych dekoracji... ![]() ![]() ![]() Mówiłyście o serku wiejskim z owocami... Czytałam o takim połączeniu, ale jakoś mi on do nich nie pasuje... Kojarzy mi się tylko z pomidorami, ogórkiem, coś takiego. Został miesiąc do Gwiazdki. ![]() Edytowane przez Mariposa3 Czas edycji: 2011-11-24 o 21:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#853 |
Zakorzenienie
|
Tinek dokładnie, przez te boki ( których nie cierpię
![]() ![]() Polny mak, Mariposa dziękuję ![]() ![]() ![]() ![]() Dziś 30 min hh i 30 przysiadów ![]()
#854 |
Raczkowanie
|
Witam dziewczyneczki
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#855 | |||
Zakorzenienie
|
Posprzątałam mieszkanko
![]() ![]() Dzieci już śpią więc mam luzik !! Wskoczę zaraz do wanny, umyje podłogi i posiedzę jeszcze przed kompem troszkę. Ale najpierw Wam po odpisuje ![]() ---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- Cytat:
![]() ![]() Powiedz Twojemu bratu że one właśnie jak urosną to są mega piękne! Małe kotki to wszystkie sa podobne do siebie a jak wyrosną to dopiero widać że o rasowy kot. Te syberyjskie naprawdę są przesliczne już jako dorosłe koty!! Dziś widziałam mamusie mojego kociaka to szczękę zbierałam z podłogi bo jest taka piękna na żywo!!! Co do Twojego zdjęcia to widziałam je na fejsie ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- Cytat:
![]() ![]() Naprawdę nie masz się czego wstydzić!!!! ---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- Cytat:
Dziękuję ślicznie ![]() Z tymi słodyczami to jest tak, że chyba każdy musi po prostu się przekonać czy lepiej jest jeść np raz dziennie coś słodkiego czy nie ruszać w ogóle słodyczy. Trzeba jedno i drugie przetestować na sobie najlepiej ![]() Ja jeszcze dekoracji Świątecznych w żadnym sklepie nie widziałam ![]() ![]() Serka wiejskiego z owocami nie łączyłam nigdy oprócz Dżemu truskawkowego ![]() ![]() ![]() No dokładnie miesiąc został do Gwiazdki ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#856 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i nie polecam biegać na czczo - rano pierwsze co robimy to jemy śniadanko - jakieś lekkie jeśli potem idziesz biegać. No i napisałaś nam 3 posiłki tylko a miało być 5 ![]() Naprawdę to jest bardzo ważne jeśli chcesz zdrowo schudnąć. Spać głodna tez nie możesz chodzić. Jedz kolację tak 2,5 godziny przed snem ![]() Ja mieśnie zaczynam na wiosnę budować ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#857 |
Zadomowienie
|
Monia dziękuję za komentarz
![]() ![]() W udzie na prawdę mam 51cm i na prawdę mi one przeszkadzają, niby to tylko 2cm a tak wieleeeeee, ja nie wiem jak to jest ale jak widzimy kogoś innego kto ma właśnie tyle to mówimy że ale szczupłe nóżki gdzie przy tym my posiadamy tyle samo ![]() ![]() A co do kotka to dostałam zdjęcia rodziców, z resztą wkleję Ci tutaj zdjęcia małego oraz rodziców i powiedz co sądzisz ![]() Kurde tak bym go chciała bo jest takim słodziakiem:P A te nasze miarki to one chyba wszystkie oszukują ![]() Meeedzik no kurde każdy z nas ma jakieś ale do siebie, najważniejsze żebyś Ty sie czuła dobrze w swoim ciele, wiec hula hop trzeba zarzucić i kręcić a na pewno pomoże ! ![]() Mariposa dziękuję za miłe słowa ![]() Babciam 6 dzień bez słodyczy gratuluje oby tak dalej ![]() Polny mak faktycznie bardzo mało jesz, musisz zwiekszyc ilość posiłków bo inaczej metabolizm zatrzymasz i nie bedziesz latac do wc jak i chudnąć, bo pozniej cokolwiek zjesz organizm będzie magazynował myśląc, ze kolejny posiłek znowu dostanie za 5/6h, wiemy z własnego doświadczenia ![]() A co do biegania to podziwiam i trzymam kciuki za Ciebie ![]() A teraz co u mnie ![]() Waga dziś wskazała 49,2 także wszystko idzie ku dobremu, już nie mogę się doczekać 8 ( po środku ![]() ![]() na 15:30 ide do kosmetyczki ( byłam juz 2 razy, miałam niedawno przez długi okres problem z trądzikiem i pozostały mi blizny i chodze na zabiegi z kwasami ) a jutro na 9 mam fryzjera, podcięcie końcówek i moze zrobie sobie grzywke jeszcze sie zastanawiam ![]()
#858 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
ćwiczę ![]() zdrowo się odżywiam ![]() dbam o siebie i swoich bliskich ![]() ZJEDZ TĘ ŻABĘ ! ![]() Edytowane przez polny mak Czas edycji: 2011-11-25 o 07:56 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#859 |
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
![]() ![]() ![]() Monia ale widzisz, że naprawdę mam boczki i wcale sobie ich nie wymyślam ![]() A Ty na pewno nie masz aż takich jak ja, a nawet mi się wydaje, że wcale nie masz z tego co pamiętam po Twoich zdjęciach ![]() Tinek kotek rzeczywiście słodki ![]() ![]() ![]() ![]() No i zgadzam się z Tobą, chyba każda kobieta zawsze będzie miała jakieś "ale" do swojego wyglądu.
#860 |
Raczkowanie
|
Cześć
![]() Ale dzisiaj sobie pospałam, prawie do 9... ![]() Monika- wiejski z dżemem, to dopiero połączenie ![]() ![]() ![]() Tinekk- to dobrze, że Ci ciepło ![]() ![]() Medzik- nie żartuj, talia osy to coś pięknego! Dziewczyny, macie rację, jesteśmy chyba zbyt samokrytyczne. A ja pomaluję paznokcie i pewnie dokądś wyskoczę. Napiszę Wam wieczorkiem. ![]() Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#861 |
Zadomowienie
|
Tinekk ten Kotek 1 jest poprostu boooski !! tamte tez sa niezłe ale ten 1 jest cudownyy !!
![]() A co myślicie o kotkach perskich ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#862 |
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() U mnie dzisiaj na wadze 54,3. Powoli cos tam spada. Tinekk, sliczna z Ciebie kobietka ![]() Zmierzylam sie w udach i melduje poslusznie, ze mam 52 cm, a wiec wiecej ni Ty Monia i Meeedzik. Ale uda mi tak nie przeszkadzaja co ta talia i brzuch... Milego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#863 | |
Zakorzenienie
|
hej laseczki
![]() U mnie na wadze dziś 57,8 !!!!!!! Skąd??? Dlaczego???? Nie rozumiem!! Wczoraj idealnie się diety trzymałam. O 20 zjadłam kolację - 2 małe kromki chleba z almette i ogórkiem a spać poszłam po 1 !!! Jestem załamana! Wczoraj było 57,0 a dziś 57,8 !! Albo mi waga źle waży albo nie wiem... ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#864 |
amor vincit omnia
|
monia ważąc się codziennie tylko się denerwujesz
|
![]() ![]() |
![]() |
#865 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
wprowadzisz się tylko w jakieś zaburzenia ważąc się codziennie... daj spokój i ustal sobie jeden dzień w tyg- wtedy to ma sens - i nei patrz na wage ( z racji fluktuacji przy takiej wadze jak Twoja to nei jest dobry wymiernik) tylko na obwody strategicznych części ciała ( tych, które "spędzają" Ci sen z powiek) pozdrawiam cieplutko ![]()
![]() |
#866 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A kociak świetny! I jaki kolorowy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- Cytat:
![]() To napisz koniecznie gdzie tam wyskoczyłaś jak wrócisz do domku ![]() ---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- Cytat:
Co do biegania na czczo znam kilka przypadków zasłabnięcia na ulicy - ludzie naczytają się takich rzeczy w internecie i idą biegać bo myślą , że szybciej schudną. Może i faktycznie szybciej się spala tłuszcz ale moim zdaniem to już nie zalicza się do zdrowego odchudzania. Czasami zdarzyło mi się w życiu nie zjeść śniadania bo musiałam lecieć do pracy czy gdzie indziej i przy większym wysiłku fizycznym naprawdę robiło mi się słabo, ręce się trzęsły jak galarety. Dlatego właśnie nie polecam biegania na czczo. ![]() Co do mojej wagi to ja wszystko rozumiem, że może być większa ale aż o prawie kilogram!! To jest dziwne dla mnie... Nie odchudzam się od dziś i zawsze ważyłam się codziennie ale takiego podskoku nigdy nie miałam trzymając się wzorowo diety. Nie wyobrażam sobie nie ważyć się codziennie gdy jestem na diecie. Dzięki temu kontroluję wagę i wiem na co sobie mogę pozwolić. Pierwszy raz mi się takie coś zdarzyło.... ---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- Jak się nie zważę to na to samo wyjdzie bo będe myślała cały dzień o tym. ![]() ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- Cytat:
Fajne są bo tez takie puchate ale ich pyszczek mi się nie podoba... dziwną mają mine ![]()
![]() |
#867 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
a tak a propo- by wielocytować posty wystarczy przy postach, które się chce zacytować kliknąć tą środkową ikonkę a przy ostatnim cytowanym kliknąć już normalnie cytuj - wtedy nie będziesz musiała za kązdym razem edytować ![]() -----------> ostatnio mnie jedna wizażanka uświadomiła ![]() acha i zdarzają się wahania nawet i o 3 kg - ale rób jak uważasz - Ty wiesz najlepiej co dla Ciebie dobre ![]()
ćwiczę ![]() zdrowo się odżywiam ![]() dbam o siebie i swoich bliskich ![]() ZJEDZ TĘ ŻABĘ ! ![]() Edytowane przez polny mak Czas edycji: 2011-11-25 o 13:08 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#868 |
Zakorzenienie
|
Monia nie przejmuj się tą wagą, bo to wcale nie oznacza, że przytyłaś. Zobaczysz, że jutro na pewno będzie mniej. A skoro wzorowo trzymasz się diety, to nie masz sobie nic do zarzucenia
![]() U mnie dziś piękna pogoda, ciepło jak by to do wiosny szło a nie do zimy ![]() Tż zrobił mi dziś parę zdjęć więc dodaję jakieś ![]()
#869 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Meeedzik jaka Ty ładna jestes ![]() ![]() monika01011986 własniee mi tez sie troche ich twarz nie podoba ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#870 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny jestem załamana
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:41.