Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październik IV - Strona 29 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-23, 08:49   #841
elena_100
Wtajemniczenie

Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ

Cytat:
Napisane przez I_K Pokaż wiadomość
Myślałam że właśnie tak będzie ale jest zupełnie inaczej posprzątałam sobie wszystkie zakamarki w mieszkanku, czytam książki, zajęcie mam zawsze (i nie mam tu na myśli sprzątania bo jakoś bardzo nie przywiązuje do tego wagi), nawet mogę powiedzieć ze nie mam czasu czasem
przed kompem siedzę mało (nawet widać że mało się udzielam) bo zjęć mam aż nadto i na prawdę czuję się jakaś taka szczęśliwą bez pracy taka wolna

nie mówię żeby siedzieć od 6tc na zwolnieniu ale myślę że tak od 6 miesiąca to jest taki termin optymalny jeszcze sie można załapać na czasy z trochę mniejszym brzuszkiem

jak byłam w szpitalu leżała ze mną dziewczyna która z powodu skurczów wylądowała w 33tc w szpitalu, powiedzieli jej od razu że zostaje w szpitalu do porodu (przynajmniej do 36 tc) nawet wyprawki biedna całej nie miała zrobionej, pisała wszytko mężowi na kartkach i jeździł i kupował bo dziecko mogło urodzić się w każdej chwili...
Ja zaryzykuję Lekarz nie widzi przeciwskazań - co innego gdyby były, to jestem w stanie leżeć plackem. Ale sam mi wczoraj poweidział, że promienieję, czuję się dobrze więc póki co mam się realizować
a ja się tu na wizażu realizuję

elena_100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-23, 08:50   #842
weronika_91
Zakorzenienie

Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ

A jakie kobietki macie ułożenie dziecka???
Stary 2012-05-23, 08:56   #843
I_K
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elena_100 Pokaż wiadomość
Ja zaryzykuję Lekarz nie widzi przeciwskazań - co innego gdyby były, to jestem w stanie leżeć plackem. Ale sam mi wczoraj poweidział, że promienieję, czuję się dobrze więc póki co mam się realizować
a ja się tu na wizażu realizuję
ja absolutnie nikogo nie namawiam tylko swoje skromne doświadczenie wyrazam
Stary 2012-05-23, 08:56   #844
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

Dziękuję dziewczyny.

Lucia gratuluje wizyty

ja nie pracuje,ale wydaje mi się,że powinnyście zrobić sobie kilka miesięcy odpoczynku przed porodem,potem jak się dzidzia urodzi,nie będziecie mialy czasu odpoczywać

Gracjanek

Fabianek
Anusia479 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-23, 08:59   #845
0213a3d44dd2424e2974ecf75dc2f45f89ba9c75_684767793eb51
Konto usunięte

anusia trzymam kciuki za wizyte
0213a3d44dd2424e2974ecf75dc2f45f89ba9c75_684767793eb51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-23, 09:01   #846
elena_100
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez weronika_91 Pokaż wiadomość
na razie głową do góry

Cytat:
Napisane przez I_K Pokaż wiadomość
ja absolutnie nikogo nie namawiam tylko swoje skromne doświadczenie wyrazam
A nie no, nawet nie pomyślałam, że namawiasz. Gdybym czuła, że tam gdzie mieszkam jest moje miejsce na ziemi to bym może została w domu i się cieszyła. Ale mieszkam tam gdzie mój mąż i tyle. Nie czuję się emocjonalnie związana z tym miejscem i nawet chyba nie chcę być.
A najlepeiej na świecie czuję się w domu babci i jak mi się poszczęści to może kiedyś będzie mój.

Stary 2012-05-23, 09:01   #847
Iwoncia81
Zakorzenienie

Cytat:
Główką w dół jak byłam w poniedziałek na wizycie, ale ma jeszcze miejsce wiec nie raz bedzie fikołki robił
Iwoncia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-23, 09:06   #848
zielona1911
Zakorzenienie

Jakie ja mam sny,normalnie koszmary!!!
Ostatnio goryl gonil mnie z nozem,a dzis snilo mi sie ze mafia cyganska z holandii szukala mnie zeby mnie zabic,ja oczywiscie chowalam sie wszedzie i nie zabili mnie w koncu,ale balam sie strasznie. Pamietam,ze jednemu wbilam strzykawke z trucizna i umarl. Oprocz tego jak mnie szukali wyzabijali cala moja rodzine niewiem skad mi sie takie sny biora cholera,ja wogole nawet takich filmow nie ogladam i bynajmniej nie mysle o czyms takim
U mnie wizyta 4 czerwca i jak sie nie dowiem plci to mnie szlak trafi
zielona1911 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-23, 09:11   #849
weronika_91
Zakorzenienie

Jejku zielona co za sny ...mi jakoś ostatnio kompletnie nic się nie śni.

Mój mały ma położenie miednicowe, ale tak jak mówicie jeszcze nasze skarby mają tyle miejsca, że nie raz i nie dwa zmienią położenie
Stary 2012-05-23, 09:11   #850
angel166
Zakorzenienie

Dzień dobry kochane
u nas 30 stopni dzisiaj ma byc, byłam rano z pieskiem to już jest upał dlatego tylko na chwilę się przywitac i zmykam na dwór, bo szkoda w domku siedziec
Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość
Przyszłam się tylko zameldować że obroniłam się na 5 I koniec ze studiami dopóki dzieci na nie nie pójdą. Dzięki za kciuki
gratulacje trzeba to opic u mnie powrót na studia za rok, teraz w czerwcu zaliczenie I roku mgr, a II i obrona po dziekance

co do pedicure to tylko maluje i troche niezgrabnie, bo mi brzuch przeszkadza, więc palce czasem umaluje z frencza musiałam zrezygnowac, bo to by dopiero była droga przez mękę mężuś mi niestety nie pomoże, bo mdli go jak czuje zapach lakieru

Anusia najserdeczniejsze życzenia z okazji 3 rocznicy ślubu
Kalpana nie martw się ja już 24 tydzien i tez nadal płci nie znam:/ a Ty który tydzien?
Elena to super, że wszystko w porządku
Lukrecja to kawał chłopa z Twojego Natanka moje bobo już pewnie ponad500gram waży, bo 9 było też koło 450,a był to 21 tydzień

kochane była może któraś z Was w Lidlu? Bo chciałabym się dowiedziec jakie kolorki są leginsów? bo mam troche daleko i jak tylko czarne i granatowe to nie chce mi się jechac

Jagódka
angel166 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-23, 09:12   #851
Iwoncia81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zielona1911 Pokaż wiadomość
Jakie ja mam sny,normalnie koszmary!!!
Ostatnio goryl gonil mnie z nozem,a dzis snilo mi sie ze mafia cyganska z holandii szukala mnie zeby mnie zabic,ja oczywiscie chowalam sie wszedzie i nie zabili mnie w koncu,ale balam sie strasznie. Pamietam,ze jednemu wbilam strzykawke z trucizna i umarl. Oprocz tego jak mnie szukali wyzabijali cala moja rodzine niewiem skad mi sie takie sny biora cholera,ja wogole nawet takich filmow nie ogladam i bynajmniej nie mysle o czyms takim
U mnie wizyta 4 czerwca i jak sie nie dowiem plci to mnie szlak trafi
O Boziu, masz bardziej pokichane te sny niż ja :p

Coś patrzałki mi sie zamykają, a mały mnie ciągle szturcha w brzuchu.
Teraz ma czkawke bo coś mi rytmicznie brzuch skacze

O luuuudzie jak mi sie obiadu robić nie chce
Tak mi sie marzy pojechać nad wode i posmażyć na słonku w którym teraz nie daje rady wysiedzieć...
Już drugi rok z rzędu mam z głowy baseny i jeziorka
Stary 2012-05-23, 09:15   #852
lukrecja_25
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Nisia4 Pokaż wiadomość
Pozwolę sobie też odpowiedzieć Moja Dzidzia miała 151, więc może prawdą jest, że dziewczynki mają wyższe tętno.

I pochwalę się, dostałam spodnie ciążowe od szwagierki, zwykłe dżinsy ale proste, z H&M, jutro je założę i może w końcu zrobię jakieś zdjęcie mojego brzucha

I pokażę Wam co mnie dzisiaj urzekło
http://allegro.pl/ozdoby-do-wlosow-o...348140058.html
http://allegro.pl/czapka-czapeczka-b...362208073.html
Mój ma 156 /min tętno
Cytat:
Napisane przez Agnes!84!! Pokaż wiadomość
Teraz już wszystko w porządku. Ból trwał do ok. minuty, ciężko określić bo wydawał się wiecznością Na początku ukłucie, potem na dokładkę silny ból, którego nie umiem opisać. Nie mogłam się poruszyć bo wtedy się nasilał. Odrobinę przypominał menstruacyjny - może bardziej chodzi o natężenie - miałam bardzo silne bóle. Oby to były tylko wiązadła.
Dzisiaj nigdzie nie wychodzę.
ja miałam taki ból kochana i mam nadal czasami taki dziwny łapie jakby skurcz taki kłujący i uciskający przypominający bóle miesiączkowe. Mam to od jelit, jezeli sie nie wysram ( ale jezdem wulgarna) to mnie łapią takie bóle bardzo mocne one są....

bloguję
http://mamsmaczek.blogspot.com/
lukrecja_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-23, 09:16   #853
karolluki
Raczkowanie

Cześć babeczki
Tamlin gratulacje piąteczki Zdolniacha z ciebie
Anusia wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu, dużo miłości, szczęścia i wielu kolejnych lat spędzonych razem
Któraś pisała o skurczach łydek, mi gin poleciła zamiast zwykłego magnezu Aspargin i pomogło
Dziewczyny gratuluje wam wczorajszych udanych wizyt
Weronika ja mam w planach napad na Lidla Angel te leginsy dopiero od jutra są, więc jak będę i obejrzę to dam znać co i jak

Lecę na śniadanie
karolluki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-23, 09:17   #854
angel166
Zakorzenienie

w ogóle znalazłam na tablicy takie oto ciekawe oferty co myslicie opłaca się? leżaczek http://tablica.pl/oferta/lezaczek-bu...769c;r:3;s:285 i mata http://tablica.pl/oferta/sprzedam-ma...54cd;r:3;s:285

Jagódka
Stary 2012-05-23, 09:17   #855
elena_100
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez angel166 Pokaż wiadomość
Dzień dobry kochane
u nas 30 stopni dzisiaj ma byc, byłam rano z pieskiem to już jest upał dlatego tylko na chwilę się przywitac i zmykam na dwór, bo szkoda w domku siedziec

gratulacje trzeba to opic u mnie powrót na studia za rok, teraz w czerwcu zaliczenie I roku mgr, a II i obrona po dziekance

co do pedicure to tylko maluje i troche niezgrabnie, bo mi brzuch przeszkadza, więc palce czasem umaluje z frencza musiałam zrezygnowac, bo to by dopiero była droga przez mękę mężuś mi niestety nie pomoże, bo mdli go jak czuje zapach lakieru

Anusia najserdeczniejsze życzenia z okazji 3 rocznicy ślubu
Kalpana nie martw się ja już 24 tydzien i tez nadal płci nie znam:/ a Ty który tydzien?
Elena to super, że wszystko w porządku
Lukrecja to kawał chłopa z Twojego Natanka moje bobo już pewnie ponad500gram waży, bo 9 było też koło 450,a był to 21 tydzień

kochane była może któraś z Was w Lidlu? Bo chciałabym się dowiedziec jakie kolorki są leginsów? bo mam troche daleko i jak tylko czarne i granatowe to nie chce mi się jechac
właśnie mi teraz koleżanka o lidlu mówi, ale to podobno od czwartku - poszukałam na stronie i babka ma też szare ubrane. Tuniki też spoko i body dla dzieciaczków 14,99 za 2 sztuki.

Stary 2012-05-23, 09:20   #856
angel166
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Iwoncia81 Pokaż wiadomość
O Boziu, masz bardziej pokichane te sny niż ja :p

Coś patrzałki mi sie zamykają, a mały mnie ciągle szturcha w brzuchu.
Teraz ma czkawke bo coś mi rytmicznie brzuch skacze

Tak mi sie marzy pojechać nad wode i posmażyć na słonku w którym teraz nie daje rady wysiedzieć...
a czemu z główy? ja już nad wodą byłam 3 razy mężuś zabrał parasol i tylko nogi wystawiłam na słonko, a chwilami cała siedziałam. Tylko kąpiele z głowy, bo w jeziorze to strach, żeby nic nie złapac. A wiecie może jak z basenem? Bo podobno jeżeli nie ma ryzyka wczesnego porodu/ poronienia to można tylko trzeba się po dokładnie wykąpac? Pływała może któraś? Bo się zastanawiam czy w tankini nie zainwestowac

---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ----------

Angel te leginsy dopiero od jutra są, więc jak będę i obejrzę to dam znać co i jak

Lecę na śniadanie [/QUOTE]
aaaha dzięki, bo myślałam, że już są,bo widziałam reklamę w TV smacznego

Jagódka
Stary 2012-05-23, 09:21   #857
weronika_91
Zakorzenienie

No właśnie ja chcę te niebieskie body na długi rękaw rozmiar 62 i ta tuniczka też mnie ciekawi.
Stary 2012-05-23, 09:27   #858
katarzinka
Wtajemniczenie

Cytat:
D

ale to od jutra

Elena, Iwoncia - dzięki
Zanim czas pokona nas"
katarzinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-23, 09:28   #859
Iwoncia81
Zakorzenienie

Cytat:
a czemu z główy? ja już nad wodą byłam 3 razy mężuś zabrał parasol i tylko nogi wystawiłam na słonko, a chwilami cała siedziałam. Tylko kąpiele z głowy, bo w jeziorze to strach, żeby nic nie złapac. A wiecie może jak z basenem? Bo podobno jeżeli nie ma ryzyka wczesnego porodu/ poronienia to można tylko trzeba się po dokładnie wykąpac? Pływała może któraś? Bo się zastanawiam czy w tankini nie zainwestowac[COLOR="Silver"]
Ja sie nawet w wannie nie mocze bo coś tam mi gin mówił żeby lepiej prysznice bo jak z tyłkiem w wannie to sie flora wypłukuje i łatwiej o infekcje - no to basen i jezioro dopiero odpada.
Na słońcu mi za gorąco, ale pod parasolem wytrzymuje i jest oki, ale ja co godzine mam pęcherz pełny a do kibla albo cholernie daleko albo wcale nie ma, a w krzaki nie pójde bo jak kucne to glebne i zostane leżeć
W niedziele chcemy w góry jechać i mam nadzieje że chociaż te "toj toje" gdzieś bedą
Stary 2012-05-23, 09:31   #860
Iwoncia81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katarzinka Pokaż wiadomość
ale to od jutra

Elena, Iwoncia - dzięki
Nie ma za co
Stary 2012-05-23, 09:34   #861
katarzinka
Wtajemniczenie

Cytat:
a czemu z główy? ja już nad wodą byłam 3 razy mężuś zabrał parasol i tylko nogi wystawiłam na słonko, a chwilami cała siedziałam. Tylko kąpiele z głowy, bo w jeziorze to strach, żeby nic nie złapac. A wiecie może jak z basenem? Bo podobno jeżeli nie ma ryzyka wczesnego porodu/ poronienia to można tylko trzeba się po dokładnie wykąpac? Pływała może któraś? Bo się zastanawiam czy w tankini nie zainwestowac
ja chodziłam na basen i w pierwszej ciąży i teraz chodzę
dla mnie to przede wszystkim był wysiłek, który odciąża plecy , a poza tym ja lubię na basen chodzić
a do pływania mam strój kąpielowy jednoczęściowy dla ciężarówek z go sporta za 40 zł
Zanim czas pokona nas"
Stary 2012-05-23, 09:36   #862
marta1986222
Zakorzenienie

Dzień Doberek

U mnie zapowiada się kolejny dzień upałów,już wczoraj ledwo dawałam radę w nocy a dzisiaj powtórka z rozrywki ale na szczęście od jutra ma być chłodniej,cieszę się.

Mi też całą noc śniły się koszmary że ktoś chce mnie zabić,często tak mam w ciąży,aż strach się bać.
Jestem tak zmęczona po tej nocy jak bym pracowała conajmniej 2 dni.

Zjadłam śniadanko a dziś na obiad krupnik bo nie chcę mi się więcej gotować,może jeszcze wyskoczę z rana na ryneczek po truskawki

Kalpana ja na Twoim miejscu zapisałabym się do innego lekarza na samo usg jeśli chcesz poznać płeć.

Anusia wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy i miłości do końca życia i jeszcze dłużej

Lucia super że Nataniel pokazał sikawkę

Elena cieszę się ze wizyta udana,szkoda tylko że znów musisz śmigać po receptę.

A ja stawiam Wszystkim soczek bo dzisiaj zaczynamy 6 miesiąc.

Ale ten czas leci.

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

marta1986222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-23, 09:37   #863
elena_100
Wtajemniczenie

Cytat:
ale to od jutra

Elena, Iwoncia - dzięki
nie ma za co

Stary 2012-05-23, 09:40   #864
anusiaaniaanusia
Rozeznanie

Cytat:
Dopiero jutro będą. Też zastanawiam się w jakich kolorkach będą. Jutro z rana podjadę to zalukam i dam znać W sumie te leginsy się opłaca, bo normalnie z gatty ciążówki kosztują coś koło 25zł. Ja ostanio kupiłam zwykłe 3/4 rozmiar większe i są w sam raz. Ale te też bym chciała mieć.

Cytat:
Napisane przez Iwoncia81 Pokaż wiadomość
Ja robię grochóweczkę sobie, co prawda pewnie przed wizytą nie zjem, bo raz że mi się pewnie nie będzie chciało, a dwa, że byłoby to niebezpieczne dla doktora. Nie chce chłopa otruć. A nad jęziorko też bym skoczyła.

Cytat:
Napisane przez karolluki Pokaż wiadomość
Któraś pisała o skurczach łydek, mi gin poleciła zamiast zwykłego magnezu Aspargin i pomogło
Zapytam dziś, może zaleci brać teraz ten, albo zwiększy mi dawkę tego mojego.

Cytat:
a czemu z główy? ja już nad wodą byłam 3 razy mężuś zabrał parasol i tylko nogi wystawiłam na słonko, a chwilami cała siedziałam. Tylko kąpiele z głowy, bo w jeziorze to strach, żeby nic nie złapac. A wiecie może jak z basenem? Bo podobno jeżeli nie ma ryzyka wczesnego porodu/ poronienia to można tylko trzeba się po dokładnie wykąpac? Pływała może któraś? Bo się zastanawiam czy w tankini nie zainwestowac[COLOR="Silver"]
Ja pytałam gina, czy można na basen chodzić. Nie miał żadnych przeciwskazń. Więc zaczęłam przeglądać stroje jednoczęściowe. Ale przypomniało mi się, że jakieś 10 lat temu chodziłam regularnie na basen i złapałam jakieś świństwo w stopach, jakieś bolące krosty. Chodzić wtedy nie mogłam. Bardzo długo z tym walczyłam, więc stwierdziłam, że daruje sobie w ciąży. Chociaż ciągnie mnie żeby sobie popływać

Trzymajcie laseczki kciuki, żeby mnie nie chciał szyć
Obejrze sobie Housa...
Stary 2012-05-23, 09:42   #865
Iwoncia81
Zakorzenienie

Cytat:
ja chodziłam na basen i w pierwszej ciąży i teraz chodzę
dla mnie to przede wszystkim był wysiłek, który odciąża plecy , a poza tym ja lubię na basen chodzić
a do pływania mam strój kąpielowy jednoczęściowy dla ciężarówek z go sporta za 40 zł
Ja też uwielbiam baseny itd. , ale że ja na początku miałam ciąże zagrożoną to ja sie też wysilać nie chce jakoś przeboleje to lato oby końca świata nie było bo sie nie załapie już na basen czy morze - bo mojemu mężulowi sie Bułgaria marzy i mnie też zresztą
Stary 2012-05-23, 09:44   #866
nynka87
Zakorzenienie

GG do nynka87 Send a message via Skype™ to nynka87

Cytat:
Napisane przez kasiam187 Pokaż wiadomość
najlepiej jak wpiszesz sobie w google tommee tipee opinie i poczytasz ale nie wiem czy avent nie lepszy
nom zanim kupię to pewnie poczytam opinie, chciałam na razie Was zapytać
Cytat:
Napisane przez aaliyah Pokaż wiadomość
My uzywalismy Tommee Tippee i były bardzo dobre. Teraz chyba kupie szklane butelki Born Free.
w stosunku cena jakość chyba wypadają nawet bardzo dobrze prawda?
Cytat:
Napisane przez Dearlie Pokaż wiadomość
Kochane, ja wpadłam tylko zameldować, że żyjemy. Nie mam sił nadrabiać Was. Jestem po prostu nieżywa. Praca mnie niesamowicie męczy. Zaczął się sezon na dbanie o stopy, a mnie pedicure ostatnio wykańcza. Co raz częściej myślę o tym, aby od lipca iść na L4, choć wstępnie planowałam przepracować jeszcze całe wakacje. Jednak chyba nie podołam temu Wieczorami kręgosłup mi dokucza nie do wytrzymania.
mi też tak dokucza kręgosłup że głowa mała a w nocy nie wiem jak się położyć żeby spać wciąż się tylko kręcę ale zamówiłam sobie to, ciekawe czy coś pomoże...
http://allegro.pl/motherhood-kojec-p...345563734.html
Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość
Przyszłam się tylko zameldować że obroniłam się na 5 I koniec ze studiami dopóki dzieci na nie nie pójdą. Dzięki za kciuki
Poza tym kupiłam sobie w Housie fajną sukienkę. Foty jutro bo padam na twarz.
gratuluję 5 i zazdroszczę

Cytat:
Lukrecja no ja też właśnie na prenatalnych nie dowiedziałam się jaką mały ma długość, a z tego wszystkiego zapomniałam nawet spytać

Robi któraś jutro tak jak ja nalot na Lidla?
ja się wybieram zobzacvzyć jak te legginsy
Cytat:
ja jeszcze nie wiem, nic lekarz nie mówił w którym tygodniu to już jest wiadome?
Stary 2012-05-23, 09:45   #867
Iwoncia81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anusiaaniaanusia Pokaż wiadomość
Dopiero jutro będą. Też zastanawiam się w jakich kolorkach będą. Jutro z rana podjadę to zalukam i dam znać W sumie te leginsy się opłaca, bo normalnie z gatty ciążówki kosztują coś koło 25zł. Ja ostanio kupiłam zwykłe 3/4 rozmiar większe i są w sam raz. Ale te też bym chciała mieć.

Ja robię grochóweczkę sobie, co prawda pewnie przed wizytą nie zjem, bo raz że mi się pewnie nie będzie chciało, a dwa, że byłoby to niebezpieczne dla doktora. Nie chce chłopa otruć. A nad jęziorko też bym skoczyła.

Zapytam dziś, może zaleci brać teraz ten, albo zwiększy mi dawkę tego mojego.

Ja pytałam gina, czy można na basen chodzić. Nie miał żadnych przeciwskazń. Więc zaczęłam przeglądać stroje jednoczęściowe. Ale przypomniało mi się, że jakieś 10 lat temu chodziłam regularnie na basen i złapałam jakieś świństwo w stopach, jakieś bolące krosty. Chodzić wtedy nie mogłam. Bardzo długo z tym walczyłam, więc stwierdziłam, że daruje sobie w ciąży. Chociaż ciągnie mnie żeby sobie popływać

Trzymajcie laseczki kciuki, żeby mnie nie chciał szyć
Obejrze sobie Housa...
Kochana ja Cie prosze nie denerwować mi sie tu, wszystko tam gra i trąbi i nikt nie będzie nic szył i kropka !!!! Pooglądaj tego Housa i sie odpręż troche.
Oby tam nic z ciążami nie pokazywali :p
Stary 2012-05-23, 09:47   #868
sandra23s
Zadomowienie

hej mamuski!!!
pamietacie mnie jeszcze???
wkoncu mam internet wiec bede z wami na bierzaco
w przyszlym tyg mam wizyte wiec sie moze wkoncu dowiem czy to chlopczyk czy dziewczynka...

Wiktor 1.09.2007,g.9:10,3600g 54cm

Pola 5.09.2012, g.0:03,4090g 53cm
sandra23s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-23, 09:48   #869
lukrecja_25
Wtajemniczenie

Nataniel jest głową w dół znaczy ze to dobrze tak lekarz gadał nie mówił ze sie moze odwrócić jeszcze a ja nie pytałam

bloguję
http://mamsmaczek.blogspot.com/
lukrecja_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-23, 09:52   #870
katarzinka
Wtajemniczenie

Elena -a Ty skąd jesteś, bo województwo to samo, co ja??
Zanim czas pokona nas"
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości