|
|
#841 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: W³ochy -wiza¿anki z W³och cz. III
marcepanku a no jestem swiadoma ze jak juz to rimborso spese
daja, widze po kolezankach. A na jaki temat pisalas prace? Tez myslalam zeby cos zrobic np z sistemi giuridici comparati, ale nie chce zeby mi praca historyczna z tego wyszla. A o material chyba tez ciezko, nie wiem? Musze poszukac na stronach www z tematami prac, moze cos ciekawego mi sie obije o uszy. Facet z dir ecclesiastico sie zaciekawil moim pochodzeniem kiedys jak na egz wyczytal w indeksie i zaproponowal mi pisac o konkordacie polsko-wloskim ale troche to nudne bylo. Najwyzej jak nic madrego nie wymysle to on mnie zawsze przyjmie. aa princi nie pomyslalam ze wy przeciez nie w Lombardii jestescie, tyle masz fajnych miejsc, gor wam sie zachcialo
|
|
|
|
#842 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 083
|
cuciola no to mozemy na troche sie zamienic, bo tu u nas juz zjezdzilismy wzdluz i wszerz
|
#843 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 405
|
W Bolzano jak dobrze pamietam jest ta wystawa. Przechodzilam kiedys przed muzeumm i byla mega kolejka i se odpuscilam a potem nie mialam juz okazji jechac do Bolzano.
Powiem wam, ze juz owoli stoki otwieraja.... Ahhh juz sie nie moge doczekac kiedy bede miala czas pojezdzic. A i dzisiaj zaczelam pic drozdze ktoras z was pijala? Jakie wrazenia?
|
|
|
|
#844 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 082
|
Cytat:
Czekam na fotorelacje z podcinania. A ze cchesz tylko 3 cm to zrob zdjecia porownawcze.
|
|
#845 | ||||
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 4 697
|
Cytat:
to juz na polnocy chodza gorzej ubraniCytat:
ale bym sie teraz chetnie przespacerowala po parku w PL Cytat:
![]() ja nutelle lubie, ale to jest sam tluszcz, cukier i kakao. wole milke philadelphia. przynajmniej jest w niej troche sera Cytat:
|
||||
|
|
|
#846 |
|
Zakorzenienie
|
evelinarav a nie myslalas zeby pojsc na jakis kurs, na studia?
przeciez ty mlodziutka jestes, cale zycie przed toba skoro juz z praca nie wypala..
|
|
|
|
#847 |
|
Zakorzenienie
|
sjoanna wiem wiem mam hopla na punkcie dlugosci wlosow hehe ale mam zamiar troche wycieniowac
![]() evelinarav wiesz w wiekszych miastach, w ogole gdzie jest wiecej ludzi i wiekszosc jest dobrze ubrana to mniej sie rzuca w oczy (mam na mysli pln) faktycznie ludzie sa u mnie markowo wyszykowani, ale Kochana pozyczki biora na to! oczywiscie nie kazdy, ale to juz glupota...jesli chodzi o to narzekanie, to w 80% taka mentalnosc Poludniowcow, najlepiej jakby rzad dal ooo to by bylo dobrze, ale zeby zauwazyc swoje wady i samemu zaksac rekawy to juz nie, oczywiscie uogolniam, ale ja tu bym najchetniej przyslala jakiegos menadzera z pln co by zagonil do roboty i troche to Pld rozruszal ![]() paulinka ja drozdzy nigdy nie pilam, ale ktoras tu na watku pije, nie pamietam kto...mi ostatnio b.wlosy wypadaja, wlasnie ide je myc, bo mam mega tluszcz
|
#848 | |||
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 827
|
Cytat:
![]() Cytat:
I ogolnie zapraszam na watek dla drozdzopijek Cytat:
![]() mi tez ostatnio (po odstawieniu tabsow) strasznie wlosy leca i nic nie pomaga
|
|
#849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to juz lepiej miec mniej ciekawszy temat ale szybko skonczyc!Bo przeciez potem temat pracy nie jest "vincolante" w niczym w przyszlosci. Ja juz kilka miesiecy nie farbowalam wlosow i zaobserwowalam ze mniej wlosy leca.. teraz zastanawiam sie co z nimi zrobic, chyba je potraktuje znow ale juz nie na taki ciemny kolor, tylko moze jakis przyblizony do mojego ciemnego blondu, ewentualnie jasny braz. |
|
|
|
|
#850 | |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 827
|
Cytat:
![]() co do wloskow to ja po 7 czy 8 latach farbowania wracam do naturalek moj odrost ma juz rok i zdecydowanie forma moich odrostow jest 1000 razy lepsza niz farbowancow takze dopoki moge nie powroce do farbowania
|
|
#851 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie moge nie farbowac bo siwe wlosy mam juz od czasow studenckich.
Jesli moge to wybieram te farby bez amoniaku. Choc na poczatku to Palette farbowalam.
|
#852 |
|
Zakorzenienie
|
A mi sie moj naturalny kolor nie podoba bo ani to blond ani braz. Taki nijaki i bez charakteru. Polubilam farbe essential color
tylko szukam teraz jasniejszych odcieni.. |
|
|
|
#853 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 405
|
A na ciemno nie lepiej farbowac henna?
|
|
|
|
#854 |
|
Zakorzenienie
|
no pewnie lepiej
![]() ale juz po ptokach teraz juz kilka miesiecy nie farbuje na ciemno wiec powoli mam zamiar schodzic do jakiegos naturalniejszego koloru
|
|
|
|
#855 | |
|
Zakorzenienie
|
Czesc Kochane, nasz kawaler konczy dzis 18 m-cy
![]() Cytat:
|
|
#856 | |||
|
Konto usuniête
|
Cytat:
Cytat:
jutro moze pojde troche podciac. co zapuszcze to trzeba scinac Cytat:
wszystkiego naj dla Flavcia niedawno wrocilam z lidla. obkupilam sie w amerykanskie przysmaki i pierniczki
|
|||
|
|
|
#857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to by byla zabawa! a potem bym zgarniala po 300 euro za makijaz panny mlodej, bo niezle ceny sobie tu spiewaja! widzialam ze w lidlu tydzien amerykanski, musze zerknac. A po pierniczki tez wyrusze! |
|
|
|
|
#858 |
|
Zakorzenienie
|
a nie pisalam Wam, ze jedno Flavciowi przechodzi to drugie wylazi, dostal aft w buzi, caly spuchniety, znowu musialam isc do apteki, normalnie konto tam chyba otworze
zeby tylko pomoglo!cuciola wysle Ci na fb link do takiej dziewczyny co slicznie robi makijaze, wlasnie zaczela wydawac swoje pismo, naprawde zdolna jest, "poznalam" ja na mamusiach majowych z Twoich okolic jest
|
#859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hej kochane Co tam u Was ciekawego? Ja jutro wybieram sie do dermatologa... hmm zobaczymy co ciekawego mi powie a potem planuje podbic centrum, dawno nie wloczylam sie po sklepach
|
|
#860 |
|
Zakorzenienie
|
biedny Flavcio!!! az musialam wygooglowac:
http://www.ochoroba.pl/artykuly/3753...esniawek-i-aft a z moich okolic polskich czy wl?
Edytowane przez cuciola Czas edycji: 2012-11-08 o 21:36 |
|
|
|
#861 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane Flavcio ma az 4 takie wrzody afty nie moze buzi otworzyc, az sie poplakalam z tego wszystkiego, zle to wyglada moze jutro do pediatry zadzwonic znowu juz sama nie wiem
no napewno na te urodziny w niedz nie pojdziemy, lepiej zeby nie stykal sie z innymi ludzmi, w sensie nie dotykal...cuciola z okolic Pl ![]() NoLQa a po co do dermatologa?? co Ci?? pochwal sie jak sobie cos kupisz
|
#862 |
|
Zakorzenienie
|
Paulinka - henna mozna ale wtedy przejsc na farbe ciezko - musi cala stara henna zejsc ze wlosow bo farba nie zlapie.
Nie wiem jak w druga strone - z farby na henne. Princi - 18 miesiecy to juz duzy chlopak jest! Ucaluj go od cioci z Latiny! A co do plesniawek to moj brat - dorosly facet - ma je czesto. Pytal sie lekarza na co on mu powiedzial ze nie ma skutecznego lekarstwa na nie. Sa tylko srodki wspomagajace leczenie. Plucze sobie usta szalwia i co jakis czas testuje co tam w aptece maja. Ja do Lidla mam kawalek a za piernikami nie tesknie bo zjadam powoli te z Ikei a na swieta i tak upieke. Juz sie w szkole nauczycielka dopytywala. No i u nas to tydzien niemiecki chyba wypada - bo ostatnio widzialam gazetke z piwem i wlasnie piernikami w czekoladzie.
|
#863 | |
|
Konto usuniête
|
Cytat:
mam dzisiaj fajny dzien. kupilam sobie w koncu moj wymarzony kremik z nuxe na pierwsze zmarszczki. dostalam tez do tego 11 probek kremow tez z nuxe a pozniej bylam u fryzjera podciac troche wlosy. ale sie fryzjerka zachwycala moimi wlosami... pewnie przy kazdej klientce tak robi ![]() czytalam ze czesto sie zdarzaja te plesniawki u malych dzieci. w PL uzywaja na to Aphtin i chyba jest tanie a tutaj to nie wiem co stosuja |
|
|
|
|
#864 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 998
|
hej hej
princibo Wy to takie wedrowniczki jestescie ja to nie lubie tych wszystkich tobolow dla malej ciagac w domku wygodniej![]() jak sie czuje niuniek??mam nadzieje,ze juz lepiej ![]() Ktora jest z Milano albo okolic i chce sobie dorobic???Wrzucam linka: http://www.naszswiat.net/nasze-dziec...odpowiada.html a i z Treviso??szykuje sie imprezka andrzejkowa!! http://www.naszswiat.net/y-we-woszec...w-treviso.html Dzisiaj mam jakis taki dobry dzien normalnie energia mnie rozpiera ![]() Co u Was jak dzionek??
http://www.mammole.it/forum-gravidan...j9i7165deq.png http://www.suwaczki.com/tickers/kjmnzbmh304hq4xy.png http://www.suwaczki.com/tickers/j36regz290z72g9q.png Edytowane przez cucciola79 Czas edycji: 2012-11-09 o 14:35 |
|
|
|
#865 |
|
Zakorzenienie
|
czesc Misiaki, Flavcio nic lepiej, wszyscy niewyspani i umeczeni, bo niestety jest jeczacy
![]() wlasnie afty czesto sa mylone z plesnawkami, ale to nie do konca to samo... evelinarav a moze rzeczywiscie masz ladne niezniszczone wlosy to czemu miala sie nie zachwycac? ja czekam az wykoncze kremy, ktore mam i musze sobie zafundowac cos mocnego pod oczy, jak nie to kurze lapki na cala twarz sie rozejdacucciola o jakie fajne oferty pracy, moze nasze studentki z Milano sa chetne?
|
#866 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dla nas tez cos znalazlam ![]() http://www.naszswiat.net/nasze-dziec...yjna-mama.html |
|
|
|
|
#867 |
|
Zakorzenienie
|
cucciola79 ..."Wykszta³cona matka, rezygnuj±ca z pracy na rzecz dziecka i rezygnuj±ca z przedszkola na rzecz wysokojako¶ciowego wychowania domowego swego jedynaka w pewnym momencie mo¿e po prostu nie wytrzymaæ psychicznie takiego ¿ycia, chocia¿by nie wiem jak kocha³a w³asne dziecko"...
ja juz dlugo chyba nie wytrzymam! a ty jak tam?fajna ta stronka nie znalam jej!
|
#868 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez nie znalam
|
|
|
|
#869 | |
|
Konto usuniête
|
Cytat:
u mnie pod oczami to w ogole tragedia. skore mam tam jakos rozciagnieta i przez to mam zmarszczki. moze kiedys za bardzo pocieralam oczy przy demakijazu. tam to juz chyba tylko chirurg by pomogl wycinajac nadmiar skory
|
|
|
|
|
#870 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ale czasem idzie normalnie zwariowac ![]() Dziewczynki jak tam weekend??u nas z rana bylo piekne slonko a teraz cos szaro i buro chyba na jutrzejszy deszcz sie przygotowuje
|
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Emigrantki
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:46.

to juz na polnocy chodza gorzej ubrani

no napewno na te urodziny w niedz nie pojdziemy, lepiej zeby nie stykal sie z innymi ludzmi, w sensie nie dotykal...