W³ochy -wiza¿anki z W³och cz. III - Strona 29 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Emigrantki

Notka

Emigrantki Emigrantki to forum dla "zagranicznych" Wiza¿anek. Wejd¼, poznaj rodaczki, wymieñ siê opiniami i swoim do¶wiadczeniem.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2012-11-07, 16:06   #841
cuciola
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 9 854
GG do cuciola
Dot.: W³ochy -wiza¿anki z W³och cz. III

marcepanku a no jestem swiadoma ze jak juz to rimborso spese
daja, widze po kolezankach. A na jaki temat pisalas prace? Tez myslalam zeby cos zrobic np z sistemi giuridici comparati, ale nie chce zeby mi praca historyczna z tego wyszla. A o material chyba tez ciezko, nie wiem? Musze poszukac na stronach www z tematami prac, moze cos ciekawego mi sie obije o uszy. Facet z dir ecclesiastico sie zaciekawil moim pochodzeniem kiedys jak na egz wyczytal w indeksie i zaproponowal mi pisac o konkordacie polsko-wloskim ale troche to nudne bylo. Najwyzej jak nic madrego nie wymysle to on mnie zawsze przyjmie.

aa princi nie pomyslalam ze wy przeciez nie w Lombardii jestescie, tyle masz fajnych miejsc, gor wam sie zachcialo

cuciola jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-11-07, 16:09   #842
principessina
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 7 083

cuciola no to mozemy na troche sie zamienic, bo tu u nas juz zjezdzilismy wzdluz i wszerz
Stary 2012-11-07, 16:13   #843
paulinka1128
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 405

W Bolzano jak dobrze pamietam jest ta wystawa. Przechodzilam kiedys przed muzeumm i byla mega kolejka i se odpuscilam a potem nie mialam juz okazji jechac do Bolzano.

Powiem wam, ze juz owoli stoki otwieraja.... Ahhh juz sie nie moge doczekac kiedy bede miala czas pojezdzic.

A i dzisiaj zaczelam pic drozdze ktoras z was pijala? Jakie wrazenia?
Stary 2012-11-07, 16:53   #844
sjoanna
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 082

Cytat:
Napisane przez principessina Poka¿ wiadomo¶æ
Hej Dziewczynki to ja ledwo zipiaca princi, z synkiem nic lepiej, gorzej tylko, w nocy doszedl katar, biedny nie moze oddychac, w ziwiazku z tym plakal cala noc, oka nie zmruzylam, leb mi peka, skad to swinstwo sie do niego przypaletalo, chcialabym mu ulzyc, szkoda mi go, ale tez jestem mega zmeczona jeczeniem ehh no koniec gorzkich zalow, wieczorem zrobilam gulasz, taki gar ze na tydzien bedzie hehe mozna zamrozic sjoanna???

Zapisalam sie na sobote do fryzjera, wielkie wydarzenie, bo po prawie 6 latach zmieniam fryzjerke, ta moja takie ceny juz ma, jak w Milano normlanie alle stelle, 2 lata temu otworzyl taki koles, dobrze o nim mowia, w sensie zadowolone sa kolezanki to i ja sprobuje. mam nadzieje ze jak powiem 3 cm to nie obciacha mi 10, bo go do sadu pozwe
Zamroz - najlepiej w pojemniki poporcjuj to wygodnie sobie rozmrozic na obiadek porcje i tylko dogotowac swieze ziemniaki, ryz albo paste.

Czekam na fotorelacje z podcinania.
A ze cchesz tylko 3 cm to zrob zdjecia porownawcze.

“Your dresses should be tight enough to show you're a woman
and loose enough to show you're
a LADY.”

Edith Head
sjoanna jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-11-07, 18:31   #845
e005a964934c5ccfb93a5ccda41449f79d95ca06
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 4 697

Cytat:

moj maz podsumowal to tak, ze kryzys to chyba wiecznie jest ale na poludniu a nie na polnocy
wiadomo, ze o prace na poludniu gorzej, ale ja zauwazylam, ze na poludniu tak narzekaja a tacy chodza wymodzeni, hogany, d&g , armani to juz na polnocy chodza gorzej ubrani
Cytat:
Napisane przez NoLQa Poka¿ wiadomo¶æ
Hej kochane moje!! Jak Wam dzionek minal? Ja niedawno wrocilam z uczelni i powinnam sie uczyc, ale jestem wykonczona
Dzisiaj byla sliczna pogoda u mnie i az zdjecie pstryknelam u mnie na uczelni - taka piekna polska jesien Szkoda, ze liscie sprzataja na biezaco bo uwielbiam chodzic i "szurac" nogami

a mi sie teraz podobaja takie drzewa w odcieniach purpury ale bym sie teraz chetnie przespacerowala po parku w PL
Cytat:
Napisane przez alcon Poka¿ wiadomo¶æ
A. te¿ potrafi ³y¿kami nutelle wcinaæ i w ogóle uwa¿a ten krem za przysmak. Jak dla mnie to za s³odka jest. A on panino z nutell±, grisini, nale¶niki, owoce...

A tak poza tym to we wtorek mia³am obronê i jestem mgr prawa, najgorsze jest to,¿e nie wiem co teraz ze sob± pocz±æ Broni³a siê ze mn± dziewczyna, która mieszka w Trie¶cie, obie zgarnê³y¶my po pi±tkach.
gratulacje
ja nutelle lubie, ale to jest sam tluszcz, cukier i kakao. wole milke philadelphia. przynajmniej jest w niej troche sera
Cytat:
Napisane przez paulinka1128 Poka¿ wiadomo¶æ
W Bolzano jak dobrze pamietam jest ta wystawa. Przechodzilam kiedys przed muzeumm i byla mega kolejka i se odpuscilam a potem nie mialam juz okazji jechac do Bolzano.

Powiem wam, ze juz owoli stoki otwieraja.... Ahhh juz sie nie moge doczekac kiedy bede miala czas pojezdzic.

ja pije od ok 2 tygodni ale jeszcze za wczesnie zeby bylo widac jakies efekty. ale Ci fajnie w Trento. ja to sie tu musze nudzic
e005a964934c5ccfb93a5ccda41449f79d95ca06 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-11-07, 19:00   #846
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

evelinarav a nie myslalas zeby pojsc na jakis kurs, na studia?
przeciez ty mlodziutka jestes, cale zycie przed toba skoro juz z praca nie wypala..

Stary 2012-11-07, 20:06   #847
principessina
Zakorzenienie

sjoanna wiem wiem mam hopla na punkcie dlugosci wlosow hehe ale mam zamiar troche wycieniowac

evelinarav
wiesz w wiekszych miastach, w ogole gdzie jest wiecej ludzi i wiekszosc jest dobrze ubrana to mniej sie rzuca w oczy (mam na mysli pln) faktycznie ludzie sa u mnie markowo wyszykowani, ale Kochana pozyczki biora na to! oczywiscie nie kazdy, ale to juz glupota...jesli chodzi o to narzekanie, to w 80% taka mentalnosc Poludniowcow, najlepiej jakby rzad dal ooo to by bylo dobrze, ale zeby zauwazyc swoje wady i samemu zaksac rekawy to juz nie, oczywiscie uogolniam, ale ja tu bym najchetniej przyslala jakiegos menadzera z pln co by zagonil do roboty i troche to Pld rozruszal

paulinka ja drozdzy nigdy nie pilam, ale ktoras tu na watku pije, nie pamietam kto...mi ostatnio b.wlosy wypadaja, wlasnie ide je myc, bo mam mega tluszcz
Stary 2012-11-08, 09:54   #848
mmarcepan
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 827

Cytat:
Napisane przez cuciola Poka¿ wiadomo¶æ
marcepanku a no jestem swiadoma ze jak juz to rimborso spese
daja, widze po kolezankach. A na jaki temat pisalas prace? Tez myslalam zeby cos zrobic np z sistemi giuridici comparati, ale nie chce zeby mi praca historyczna z tego wyszla. A o material chyba tez ciezko, nie wiem? Musze poszukac na stronach www z tematami prac, moze cos ciekawego mi sie obije o uszy. Facet z dir ecclesiastico sie zaciekawil moim pochodzeniem kiedys jak na egz wyczytal w indeksie i zaproponowal mi pisac o konkordacie polsko-wloskim ale troche to nudne bylo. Najwyzej jak nic madrego nie wymysle to on mnie zawsze przyjmie.

aa princi nie pomyslalam ze wy przeciez nie w Lombardii jestescie, tyle masz fajnych miejsc, gor wam sie zachcialo
wydaje mi sie ze mozna by bylo cos fajnego napisac z sistemi giuridici comparati i wiesz, pewnie to co napisz bedzie niezbyt popularne, ale tak naprawde to najwazniejsze jest prace napisac (na jaki kolwiek temat do ktorego masz materialy) i miec z glowy

Cytat:
Napisane przez paulinka1128 Poka¿ wiadomo¶æ

Koncze trzecia serie (czyli trzecia trzymiesieczna kuracje). Wrazenia ok, wlosy mi rozna dwa razy szybciej niz zwykle I ogolnie zapraszam na watek dla drozdzopijek

Cytat:
sjoanna wiem wiem mam hopla na punkcie dlugosci wlosow hehe ale mam zamiar troche wycieniowac

evelinarav
wiesz w wiekszych miastach, w ogole gdzie jest wiecej ludzi i wiekszosc jest dobrze ubrana to mniej sie rzuca w oczy (mam na mysli pln) faktycznie ludzie sa u mnie markowo wyszykowani, ale Kochana pozyczki biora na to! oczywiscie nie kazdy, ale to juz glupota...jesli chodzi o to narzekanie, to w 80% taka mentalnosc Poludniowcow, najlepiej jakby rzad dal ooo to by bylo dobrze, ale zeby zauwazyc swoje wady i samemu zaksac rekawy to juz nie, oczywiscie uogolniam, ale ja tu bym najchetniej przyslala jakiegos menadzera z pln co by zagonil do roboty i troche to Pld rozruszal

paulinka ja drozdzy nigdy nie pilam, ale ktoras tu na watku pije, nie pamietam kto...mi ostatnio b.wlosy wypadaja, wlasnie ide je myc, bo mam mega tluszcz
to ja to ja mi tez ostatnio (po odstawieniu tabsow) strasznie wlosy leca i nic nie pomaga

mmarcepan jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-11-08, 10:46   #849
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Cytat:
to najwazniejsze jest prace napisac (na jaki kolwiek temat do ktorego masz materialy) i miec z glowy
wlasnie dlatego na razie badam teren bo nie chcialabym trafic na promotora ktory trzymie 2 lata to juz lepiej miec mniej ciekawszy temat ale szybko skonczyc!
Bo przeciez potem temat pracy nie jest "vincolante" w niczym w przyszlosci.

Ja juz kilka miesiecy nie farbowalam wlosow i zaobserwowalam ze mniej wlosy leca..
teraz zastanawiam sie co z nimi zrobic, chyba je potraktuje znow ale juz nie na taki ciemny kolor, tylko moze jakis przyblizony do mojego ciemnego blondu, ewentualnie jasny braz.

Stary 2012-11-08, 11:12   #850
mmarcepan
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 827

Cytat:
wlasnie dlatego na razie badam teren bo nie chcialabym trafic na promotora ktory trzymie 2 lata to juz lepiej miec mniej ciekawszy temat ale szybko skonczyc!
Bo przeciez potem temat pracy nie jest "vincolante" w niczym w przyszlosci.

Ja juz kilka miesiecy nie farbowalam wlosow i zaobserwowalam ze mniej wlosy leca..
teraz zastanawiam sie co z nimi zrobic, chyba je potraktuje znow ale juz nie na taki ciemny kolor, tylko moze jakis przyblizony do mojego ciemnego blondu, ewentualnie jasny braz.
no wlasnie trzymam kciuki zebys znalazla normalnego promotora i przjmeny temat

co do wloskow to ja po 7 czy 8 latach farbowania wracam do naturalek moj odrost ma juz rok i zdecydowanie forma moich odrostow jest 1000 razy lepsza niz farbowancow takze dopoki moge nie powroce do farbowania

mmarcepan jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-11-08, 11:49   #851
sjoanna
Zakorzenienie

Ja nie moge nie farbowac bo siwe wlosy mam juz od czasow studenckich.

Jesli moge to wybieram te farby bez amoniaku.
Choc na poczatku to Palette farbowalam.

a LADY.”

Edith Head
Stary 2012-11-08, 13:00   #852
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

A mi sie moj naturalny kolor nie podoba bo ani to blond ani braz. Taki nijaki i bez charakteru. Polubilam farbe essential color
tylko szukam teraz jasniejszych odcieni..

Stary 2012-11-08, 13:31   #853
paulinka1128
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 405

A na ciemno nie lepiej farbowac henna?
Stary 2012-11-08, 14:14   #854
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

no pewnie lepiej
ale juz po ptokach teraz juz kilka miesiecy nie farbuje na ciemno wiec powoli mam zamiar schodzic do jakiegos naturalniejszego koloru

Stary 2012-11-08, 15:00   #855
principessina
Zakorzenienie

Czesc Kochane, nasz kawaler konczy dzis 18 m-cy co prawda w ciagu ostatnich dni dobil mnie psychicznie, bo jest strasznymmaruda, ale i tak go kocham

Cytat:
Napisane przez mmarcepan Poka¿ wiadomo¶æ
no wlasnie trzymam kciuki zebys znalazla normalnego promotora i przjmeny temat

co do wloskow to ja po 7 czy 8 latach farbowania wracam do naturalek moj odrost ma juz rok i zdecydowanie forma moich odrostow jest 1000 razy lepsza niz farbowancow takze dopoki moge nie powroce do farbowania
ja wracam do swojego kolorku od czasow ciazy czyli juz ponad 2 lata, farbuje tylko wyplowiale koncowki, na poczatku ne moglam sie przyzwyczaic, bo byly cimne, ale teraz stwierdzam, ze jest mi lepiej w takich ciemniejszych, w koncu natura wie co robi
Stary 2012-11-08, 15:54   #856
Konto usuniête

Cytat:
evelinarav a nie myslalas zeby pojsc na jakis kurs, na studia?
przeciez ty mlodziutka jestes, cale zycie przed toba skoro juz z praca nie wypala..
na jakis kurs myslalam zeby pojsc, ale w tej chwili nic ciekawego nie ma, a jak sa platne to tez niezle, nawet i po 3 tys euro
Cytat:
Napisane przez mmarcepan Poka¿ wiadomo¶æ

Koncze trzecia serie (czyli trzecia trzymiesieczna kuracje). Wrazenia ok, wlosy mi rozna dwa razy szybciej niz zwykle I ogolnie zapraszam na watek dla drozdzopijek

to ja to ja mi tez ostatnio (po odstawieniu tabsow) strasznie wlosy leca i nic nie pomaga
mi tez niezle leca i to juz od lata, a moze mi sie tylko tak wydaje. w kazdym razie nie bede liczyc ile.... a dzisiaj tak wzielam jedno pasmo wlosow i takie poniszczone... niektore wlosy to mialy po 5 koncowek jutro moze pojde troche podciac. co zapuszcze to trzeba scinac
Cytat:
Czesc Kochane, nasz kawaler konczy dzis 18 m-cy co prawda w ciagu ostatnich dni dobil mnie psychicznie, bo jest strasznymmaruda, ale i tak go kocham

ci mancherebbe wszystkiego naj dla Flavcia

niedawno wrocilam z lidla. obkupilam sie w amerykanskie przysmaki i pierniczki tylko ze zapomnialam kupic sol
Stary 2012-11-08, 17:09   #857
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Cytat:
a jak sa platne to tez niezle, nawet i po 3 tys euro
rozumiem, ja jakbym miala worek eurosow to bym poszla na kurs makijazu to by byla zabawa! a potem bym zgarniala po 300 euro za makijaz panny mlodej, bo niezle ceny sobie tu spiewaja!

widzialam ze w lidlu tydzien amerykanski, musze zerknac. A po pierniczki tez wyrusze!

Stary 2012-11-08, 18:41   #858
principessina
Zakorzenienie

a nie pisalam Wam, ze jedno Flavciowi przechodzi to drugie wylazi, dostal aft w buzi, caly spuchniety, znowu musialam isc do apteki, normalnie konto tam chyba otworze zeby tylko pomoglo!

cuciola wysle Ci na fb link do takiej dziewczyny co slicznie robi makijaze, wlasnie zaczela wydawac swoje pismo, naprawde zdolna jest, "poznalam" ja na mamusiach majowych z Twoich okolic jest
Stary 2012-11-08, 19:14   #859
NoLQa
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 738
GG do NoLQa Wy¶lij wiadomo¶æ przez MSN do NoLQa

Cytat:
a nie pisalam Wam, ze jedno Flavciowi przechodzi to drugie wylazi, dostal aft w buzi, caly spuchniety, znowu musialam isc do apteki, normalnie konto tam chyba otworze zeby tylko pomoglo!

cuciola wysle Ci na fb link do takiej dziewczyny co slicznie robi makijaze, wlasnie zaczela wydawac swoje pismo, naprawde zdolna jest, "poznalam" ja na mamusiach majowych z Twoich okolic jest
Ja tez poprosze

Hej kochane Co tam u Was ciekawego? Ja jutro wybieram sie do dermatologa... hmm zobaczymy co ciekawego mi powie a potem planuje podbic centrum, dawno nie wloczylam sie po sklepach

Studentka!

BLOG - zapraszam
NoLQa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-11-08, 21:34   #860
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

biedny Flavcio!!! az musialam wygooglowac:
http://www.ochoroba.pl/artykuly/3753...esniawek-i-aft

a z moich okolic polskich czy wl?

Edytowane przez cuciola
Czas edycji: 2012-11-08 o 21:36
Stary 2012-11-08, 23:38   #861
principessina
Zakorzenienie

Kochane Flavcio ma az 4 takie wrzody afty nie moze buzi otworzyc, az sie poplakalam z tego wszystkiego, zle to wyglada moze jutro do pediatry zadzwonic znowu juz sama nie wiem no napewno na te urodziny w niedz nie pojdziemy, lepiej zeby nie stykal sie z innymi ludzmi, w sensie nie dotykal...

cuciola z okolic Pl

NoLQa a po co do dermatologa?? co Ci?? pochwal sie jak sobie cos kupisz
Stary 2012-11-09, 11:47   #862
sjoanna
Zakorzenienie

Paulinka - henna mozna ale wtedy przejsc na farbe ciezko - musi cala stara henna zejsc ze wlosow bo farba nie zlapie.
Nie wiem jak w druga strone - z farby na henne.

Princi - 18 miesiecy to juz duzy chlopak jest!

Ucaluj go od cioci z Latiny!

A co do plesniawek to moj brat - dorosly facet - ma je czesto.
Pytal sie lekarza na co on mu powiedzial ze nie ma skutecznego lekarstwa na nie. Sa tylko srodki wspomagajace leczenie.
Plucze sobie usta szalwia i co jakis czas testuje co tam w aptece maja.

Ja do Lidla mam kawalek a za piernikami nie tesknie bo zjadam powoli te z Ikei a na swieta i tak upieke.
Juz sie w szkole nauczycielka dopytywala.
No i u nas to tydzien niemiecki chyba wypada - bo ostatnio widzialam gazetke z piwem i wlasnie piernikami w czekoladzie.

a LADY.”

Edith Head
Stary 2012-11-09, 12:49   #863
Konto usuniête

Cytat:
Napisane przez sjoanna Poka¿ wiadomo¶æ
No i u nas to tydzien niemiecki chyba wypada - bo ostatnio widzialam gazetke z piwem i wlasnie piernikami w czekoladzie.
to sa chyba oferty dla calych Wloch, wiec watpie, zeby w lidlu w Latinie byl tydzien niemiecki. chociaz kto wie...

mam dzisiaj fajny dzien. kupilam sobie w koncu moj wymarzony kremik z nuxe na pierwsze zmarszczki. dostalam tez do tego 11 probek kremow tez z nuxe a pozniej bylam u fryzjera podciac troche wlosy. ale sie fryzjerka zachwycala moimi wlosami... pewnie przy kazdej klientce tak robi

czytalam ze czesto sie zdarzaja te plesniawki u malych dzieci. w PL uzywaja na to Aphtin i chyba jest tanie a tutaj to nie wiem co stosuja
Stary 2012-11-09, 14:33   #864
cucciola79
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 998

hej hej
princibo Wy to takie wedrowniczki jestescieja to nie lubie tych wszystkich tobolow dla malej ciagac w domku wygodniej
jak sie czuje niuniek??mam nadzieje,ze juz lepiej

Ktora jest z Milano albo okolic i chce sobie dorobic???Wrzucam linka:

http://www.naszswiat.net/nasze-dziec...odpowiada.html

a i z Treviso??szykuje sie imprezka andrzejkowa!!
http://www.naszswiat.net/y-we-woszec...w-treviso.html

Dzisiaj mam jakis taki dobry dzien normalnie energia mnie rozpiera
Co u Was jak dzionek??

Edytowane przez cucciola79
Czas edycji: 2012-11-09 o 14:35
cucciola79 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-11-09, 14:56   #865
principessina
Zakorzenienie

czesc Misiaki, Flavcio nic lepiej, wszyscy niewyspani i umeczeni, bo niestety jest jeczacy
wlasnie afty czesto sa mylone z plesnawkami, ale to nie do konca to samo...

evelinarav
a moze rzeczywiscie masz ladne niezniszczone wlosy to czemu miala sie nie zachwycac? ja czekam az wykoncze kremy, ktore mam i musze sobie zafundowac cos mocnego pod oczy, jak nie to kurze lapki na cala twarz sie rozejdaja na jutro do fryzjera jestem zapisana, ale jesli w niedz nie pojdziemy na ta impreze to odmowie, bo wole przed swietam sobie zrobic kolor, bo na basenie zaraz plowieje...

cucciola o jakie fajne oferty pracy, moze nasze studentki z Milano sa chetne?
Stary 2012-11-09, 15:35   #866
cucciola79
Wtajemniczenie

Cytat:
czesc Misiaki, Flavcio nic lepiej, wszyscy niewyspani i umeczeni, bo niestety jest jeczacy

biedulki oby szybko przeszlo dla Flavia!!!

dla nas tez cos znalazlam
http://www.naszswiat.net/nasze-dziec...yjna-mama.html
Stary 2012-11-09, 16:29   #867
principessina
Zakorzenienie

cucciola79 ..."Wykszta³cona matka, rezygnuj±ca z pracy na rzecz dziecka i rezygnuj±ca z przedszkola na rzecz wysokojako¶ciowego wychowania domowego swego jedynaka w pewnym momencie mo¿e po prostu nie wytrzymaæ psychicznie takiego ¿ycia, chocia¿by nie wiem jak kocha³a w³asne dziecko"...
ja juz dlugo chyba nie wytrzymam! a ty jak tam?
fajna ta stronka nie znalam jej!
Stary 2012-11-09, 19:27   #868
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

ja tez nie znalam

Stary 2012-11-09, 20:07   #869
Konto usuniête

Cytat:

evelinarav a moze rzeczywiscie masz ladne niezniszczone wlosy to czemu miala sie nie zachwycac? ja czekam az wykoncze kremy, ktore mam i musze sobie zafundowac cos mocnego pod oczy, jak nie to kurze lapki na cala twarz sie rozejdaja na jutro do fryzjera jestem zapisana, ale jesli w niedz nie pojdziemy na ta impreze to odmowie, bo wole przed swietam sobie zrobic kolor, bo na basenie zaraz plowieje...

ale one sa zniszczone. czasem to az trudno je rozczesac !

u mnie pod oczami to w ogole tragedia. skore mam tam jakos rozciagnieta i przez to mam zmarszczki. moze kiedys za bardzo pocieralam oczy przy demakijazu. tam to juz chyba tylko chirurg by pomogl wycinajac nadmiar skory ale nie przejmuje sie za bardzo nimi. wystarczy dolne rzesy umalowac i tak sie nie rzuca w oczy. problemem jest moje czolo bo juz widac delikatne zmarszczki, takze trzeba zaczac dzialac
Stary 2012-11-10, 16:13   #870
cucciola79
Wtajemniczenie

Cytat:
cucciola79 ..."Wykszta³cona matka, rezygnuj±ca z pracy na rzecz dziecka i rezygnuj±ca z przedszkola na rzecz wysokojako¶ciowego wychowania domowego swego jedynaka w pewnym momencie mo¿e po prostu nie wytrzymaæ psychicznie takiego ¿ycia, chocia¿by nie wiem jak kocha³a w³asne dziecko"...
ja juz dlugo chyba nie wytrzymam! a ty jak tam?
fajna ta stronka nie znalam jej!
FORZA mamuska!!!Damy Rade
ale czasem idzie normalnie zwariowac

Dziewczynki jak tam weekend??u nas z rana bylo piekne slonko a teraz cos szaro i buro chyba na jutrzejszy deszcz sie przygotowuje
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Emigrantki

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: Wy³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:46.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.