Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią cz. 5. - Strona 29 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-31, 21:44   #841
IzzieSt
Zakorzenienie

Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią cz.5.

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość

No żadnej. Nie widzę powodu, by np. piersi uznawać za miejsce intymne. Nie ma żadnego racjonalnego powodu, by za takie je uważać (chyba, że o czymś nie wiem ). To kultura każe nam uznawać je za intymne, tak samo, jak każe trzymać widelec w lewej ręce, a nóż w prawej, nawet, jak komuś jest wygodnie na odwrót.
Ale piersi są strefami erogennymi u kobiet.
IzzieSt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 21:46   #842
WhiteCherry
Zakorzenienie

ja nie chciałabym widywać na ulicach facetów ze sterczącymi penisami, bo np. podniecą się widokiem nago pląsającej kobiety, gdyby tak wszyscy wyznawali takie poglądy jak Chatul.

mam nadzieję, że nie dożyję takich czasów
Stary 2012-08-31, 21:46   #843
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

W tym momencie jestem ciekawa takiej plaży nudystów.... chyba bym się nie odważyła. Chociaż... obecnie na zwykłej plaży nie zamierzam pokazywać pooranego rozstępami brzucha... niech sobie mąż ogląda.
MonikaFaustyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 21:48   #844
18d73f41c1c01aef8fdf04b5e3282c14752c25f5_62181c6d1d29a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez IzzieSt Pokaż wiadomość
U mnie nie są. U niektórych facetów klata jest takim miejscem. U kogoś innego szyja, stopy, ucho... To nie znaczy, że te częsci są dla każdego intymne.
18d73f41c1c01aef8fdf04b5e3282c14752c25f5_62181c6d1d29a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 21:49   #845
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MonikaFaustyna Pokaż wiadomość
W tym momencie jestem ciekawa takiej plaży nudystów.... chyba bym się nie odważyła. Chociaż... obecnie na zwykłej plaży nie zamierzam pokazywać pooranego rozstępami brzucha... niech sobie mąż ogląda.
ale na plażę nudystów chodzą ci co chcą pokazać się nago i chcą innych oglądać nago.
to zmienia postać rzeczy ;-)
natomiast nie każdy chce oglądać goły tyłek, biust czy penisa każdego przechodnia, tak więc nie widzę powodów, by innych zmuszać do takich widoków tylko dla własnego widzimisię, bo ja taka nowoczesna i wyzwolona i stref erogennych nie posiadam.
Stary 2012-08-31, 21:50   #846
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
No i?

Cytat:
Napisane przez WhiteCherry Pokaż wiadomość
ja nie chciałabym widywać na ulicach facetów ze sterczącymi penisami, bo np. podniecą się widokiem nago pląsającej kobiety, gdyby tak wszyscy wyznawali takie poglądy jak Chatul.

Myślę, że ludzie bardzo szybko nauczyliby się odróżniać nagość o kontekście seksualnym od nagości bez tego kontekstu.
Przecież już teraz ludzie muszą sobie z tym radzić jak np. idą do lekarza. Nie mówiąc już o lekarzach-ginekologach, którzy na stałe widzą nagie kobiety, czy o fotografach, którzy często robią akty

Cytat:
Plaża nudystów to normalna plaża, ot, ileś osób jest bez ubrań

---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ----------

Cytat:
natomiast nie każdy chce oglądać goły tyłek, biust czy penisa każdego przechodnia, tak więc nie widzę powodów, by innych zmuszać do takich widoków tylko dla własnego widzimisię, bo ja taka nowoczesna i wyzwolona i stref erogennych nie posiadam.
A są tacy, którzy nie chcą stóp oglądać. I co, wszyscy mamy zasłaniać stopy?

A co do stref erogennych… Niektórzy je mają na stopach czy pod kolanami. Rozumiem, że mają te miejsca ukrywać?
Stary 2012-08-31, 21:54   #847
Konto usunięte

Cytat:

Wyznawanie poglądów takich jak Chatul nie implikuje chodzenia nago.
Cytat:
ale na plażę nudystów chodzą ci co chcą pokazać się nago i chcą innych oglądać nago.
to zmienia postać rzeczy ;-)
Tak jak nie każdy chce oglądać kolana, stopy, owłosione łydki czy cokolwiek. Ja nie mam ochoty oglądać włosów farbowanych na blond, nie podobają mi się. To nie znaczy, że farbowanie powinno być zakazane.
A strefą erogenną może być wszystko, co nie oznacza konieczności zakrywania tych miejsc.
18d73f41c1c01aef8fdf04b5e3282c14752c25f5_62181c6d1d29a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 21:54   #848
WhiteCherry
Zakorzenienie

Chatul, a co Cię powstrzymuje przed chodzeniem nago np. po domu pełnym znajomych, rodziny itp?

bo gdybym zapytała o chodzenie nago po mieście, to pewnie wykręciłabyś się mandatem
a znajomym i rodzinie możesz przedstawić te same poglądy co i nam.
Stary 2012-08-31, 22:03   #849
IzzieSt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
No i?
No i nie mam ochoty wychodząc na dwór z dzieckiem oglądać piersi co drugiej kobiety i penisów co trzeciego mężczyzny, bo ma takie widzimisię

Cytat:
Chatul, a co Cię powstrzymuje przed chodzeniem nago np. po domu pełnym znajomych, rodziny itp?

bo gdybym zapytała o chodzenie nago po mieście, to pewnie wykręciłabyś się mandatem
a znajomym i rodzinie możesz przedstawić te same poglądy co i nam.
Też jestem ciekawa. Ale bardziej nie, co ją powstrzymuje, tylko czy praktykuje
Stary 2012-08-31, 22:04   #850
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:
Też jestem ciekawa. Ale bardziej nie, co ją powstrzymuje, tylko czy praktykuje
pewnie na przekór nam powie, że tak chodzi w co nie uwierzę ;-)
Stary 2012-08-31, 22:04   #851
mallary
Rozeznanie

Cytat:
No to Twoja sprawa, więc rób tak, skoro Ci wygodnie .

A co do zachowań irytujących... wkurzali mnie zawsze nachalni kolesie w klubach. Tańczę sobie z mężem albo z koleżankami a tutaj jakiś podchodzi i się przystawia . Najgorsze było to, że zwykłe słowo "odczep się" nie skutkowało, więc musiałam polecieć ostrzejszymi słowami . Ja nie wiem, czemu niektórzy wychodzą z założenia, ze jak się idzie do klubu to, żeby kogoś wyrwać na jedną noc.
Albo kiedy taki podejdzie, bo 'dziewczyny takie biedne same siedzą' (siedziałam w pubie z koleżankami, babskie pogaduchy przy piwie) i już łapskami by operował, gdzie ja sobie nie życzę. I nie, nie obchodzi mnie, że jemu się taaak bardzo chciało. Nie to nie.

Cytat:

Mnie dziwią strasznie mega poważni ludzie, którzy uważają oglądanie np. bajek Disney'a niezależnie od wieku, za infantylizm. Ja uwielbiam bajki Disney'a i właśnie oglądam Herkulesa . Są sytuacje wymagające powagi, ale uważam, że nie można być w życiu poważnym o każdej porze dnia i nocy.
Mam tak samo, zwłaszcza, że Disney ma świetne filmy Nie obchodzi mnie, że wg niektórych posiadanie dowodu osobistego kłóci się z oglądaniem kreskówek. Będę je oglądać nawet do późnej starości ;P
mallary jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-08-31, 22:05   #852
Konto usunięte

Cytat:
No i nie mam ochoty wychodząc na dwór z dzieckiem oglądać piersi co drugiej kobiety i penisów co trzeciego mężczyzny, bo ma takie widzimisię
Nadzy mogliby powiedzieć, że nie mają ochoty się ubierać z powodu twojego widzimisię
Stary 2012-08-31, 22:06   #853
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Ale ginekolog widzi tylko wybrane elementy kobiecego ciała. Poza tym, kiedyś w tv jeden się wypowiadał, że on pacjentki traktuje jako przypadki medyczne, a nie obiekty erotyczne. On myśli o tym, co takiej osobie dolega i o jej anatomii z czysto medycznego punktu widzenia. Swoją drogą, nie zazdroszczę pracy. Przecież nie każda pani dba o swoją higienę albo często łapie niemiłe infekcje.
Stary 2012-08-31, 22:09   #854
IzzieSt
Zakorzenienie

[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;36248420]Nadzy mogliby powiedzieć, że nie mają ochoty się ubierać z powodu twojego widzimisię [/QUOTE]

No to równie dobrze popie.przeni gwałciciele i zboczeńcy mogliby robić co im się żywnie podoba, bo co ich obchodzi, że ktoś nie chce? Wiem, że zeszłam z tematu, ale drażni mnie takie podejście do sprawy. Są jakieś normy społeczne, obyczajowe, kulturowe, których przestrzeganie uważam, że dobrze robi na ludzką psychikę
Stary 2012-08-31, 22:09   #855
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mallary Pokaż wiadomość
Albo kiedy taki podejdzie, bo 'dziewczyny takie biedne same siedzą' (siedziałam w pubie z koleżankami, babskie pogaduchy przy piwie) i już łapskami by operował, gdzie ja sobie nie życzę. I nie, nie obchodzi mnie, że jemu się taaak bardzo chciało. Nie to nie.
o taak
teksty w stylu ''co taka dziewczyna tutaj robi sama?!";
kiedyś z kumpelą siedziałam po imprezie w Macu (czekałyśmy na nocny, a że akurat było za zimno na przystanek, to poszłyśmy do Maca), jakiś koleś się dostawia z tekstem w stylu "dlaczego siedzicie tutaj same? dlaczego nie siedzą z wami wasi faceci?"

tak jakby impreza bez facetów = impreza nieudana.
Stary 2012-08-31, 22:12   #856
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
o taak
kiedyś z kumpelą siedziałam po imprezie w Macu (czekałyśmy na nocny, a że akurat było za zimno na przystanek, to poszłyśmy do Maca), jakiś koleś się dostawia z tekstem w stylu "dlaczego siedzicie tutaj same? dlaczego nie siedzą z wami wasi faceci?"

Mi to się zawsze agresor włączał jak taki gość kulturalnie nie rozumiał, że nie mam ochoty z nim rozmawiać. Wtedy nadużywałam wulgaryzmów .

edit.

Tak samo mnie wnerwiały tesksty: nie rozumiem, czemu jesteś sama. To było za czasów, kiedy mieliśmy z moim M. dłuższą przerwę w związku. Zawsze mówiłam: jestem sama, bo tak mi pasuje. Nie wiem, co tym sposobem gość chciał osiągnąć. Nie lubię nachalnych ludzi.

Edytowane przez MonikaFaustyna
Czas edycji: 2012-08-31 o 22:14
Stary 2012-08-31, 22:15   #857
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
No to równie dobrze popie.przeni gwałciciele i zboczeńcy mogliby robić co im się żywnie podoba, bo co ich obchodzi, że ktoś nie chce? Wiem, że zeszłam z tematu, ale drażni mnie takie podejście do sprawy. Są jakieś normy społeczne, obyczajowe, kulturowe, których przestrzeganie uważam, że dobrze robi na ludzką psychikę
Zgadzam się z tym
Tylko tutaj dziewczyny piszą, że dla nich żadna strefa ciała nie jest intymna i nie mają problemu aby ją pokazać czy aby zobaczyć coś takiego u innych osób, więc jak dla mnie póki one same nie biegają nago po mieście problemu nie ma A nie biegają właśnie ze względu na utarte normy społeczne i kulturowe oraz co się z tym wiąże - kary jakie można dostać za chodzenie nago w miejscach publicznych
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 22:16   #858
Fela Von Helvete
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mother Hedgehog Pokaż wiadomość
Mnie irytują poważne dysputy nad rzekomo poważną muzyką, że np. techno to zło dla debili a rock to taka poezja dla duszy. I człowieki niemal zrywają wieloletnie przyjaźnie przez jakieś obrazy ich ulubionych zespołów
Ja słucham co popadnie i mam gdzieś co słuchają inni, dopóki słuchają tego sami.
O widzisz, też miałam o tym pisać I dziwi mnie robienie sobie bogów z muzyków, coś w stylu "Jak on mógł obrazić moją koffaną Nirvaniusię! " czy takich komiksów co kiedyś na necie widziałam, że koleś z gitką mówi drugiemu, że coś tam mu zaśpiewa np. Queen, a ten drugi jak wyrazi swoją dezaprobatę to dostaje gitarą po głowie. Dla mnie to jest skrajne ograniczenie, strasznie lubię w scenie muzycznej, w której się obracam właśnie podejście typu "żadnych idoli", takie to jakieś zdrowe

A co do tych gołych biustów to w sumie śmiesznie trochę ta nasza kultura wypada jak się bierze pod uwagę po co właściwie nam ten biust wyrasta Pamiętam że mnie kiedyś zdziwiła wypowiedź jakiejś Wizażanki, która nie rozumiała kobiet karmiących piersią i uważała za uwłaczające robienie z seksualnego wabika baru mlecznego
Stary 2012-08-31, 22:17   #859
mallary
Rozeznanie

Cytat:
o taak

Wkurza mnie to niezmiernie. Jeżeli dobrze z kimś się bawię, to nie patrzę, jakiej jest płci. W dodatku taki burak najczęściej nie umie pojąc, że nie życzę sobie jego towarzystwa i nie uszczęśliwi mnie ono, a zwłaszcza jego ręce w nieproszonych miejscach.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-08-31, 22:17   #860
Konto usunięte

Cytat:
Naruszenie nietykalności cielesnej różni się od naruszania 'wrażeń estetycznych' Tu chodzi o to na co patrzysz. Czym się różni niechęć do patrzenia na czyjś tyłek od niechęci do patrzenia na np. owłosioną pachę? Jak bardzo może ucierpieć ludzka psychika po spojrzeniu na częśc ciała, o której wiadomo, że wszyscy ją mają?
Stary 2012-08-31, 22:24   #861
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fela Von Helvete Pokaż wiadomość

A co do tych gołych biustów to w sumie śmiesznie trochę ta nasza kultura wypada jak się bierze pod uwagę po co właściwie nam ten biust wyrasta Pamiętam że mnie kiedyś zdziwiła wypowiedź jakiejś Wizażanki, która nie rozumiała kobiet karmiących piersią i uważała za uwłaczające robienie z seksualnego wabika baru mlecznego
może nie wiedziała, że jest ssakiem

Cytat:
Wkurza mnie to niezmiernie. Jeżeli dobrze z kimś się bawię, to nie patrzę, jakiej jest płci. W dodatku taki burak najczęściej nie umie pojąc, że nie życzę sobie jego towarzystwa i nie uszczęśliwi mnie ono, a zwłaszcza jego ręce w nieproszonych miejscach.

często organizujemy imprezy, że tak powiem - koedukacyjne mam całkiem fajnych kumpli, potrafią rozładować atmosferę i ogółem miło spędzamy czas.
ale czasem mamy ochotę z dziewczynami spotkać się tylko w swoim gronie, wypić winko, poplotkować a później pójść potańczyć gdzieś. I wtedy się zaczyna

chociaż zauważyłyśmy i zgodnie przyznałyśmy, że jesteśmy jedynymi dziewczynami na parkiecie, które nie zgadzają się na macanie i całowanie przez obcych kolesi serio. często był taki obrazek - przystawia się jakiś przychlast do każdej z nas, my go ignorujemy/spławiamy, idzie do innej i za jakieś 20 minut tarło na całego.

to też mnie rozwala ;-) ogółem ostatnio w ogóle nie chodzę do klubów, bo właśnie denerwują mnie takie zagrywki.
wolimy zorganizować domówkę, grilla czy coś w tym stylu.
Stary 2012-08-31, 22:24   #862
IzzieSt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
Zgadzam się z tym
Tylko tutaj dziewczyny piszą, że dla nich żadna strefa ciała nie jest intymna i nie mają problemu aby ją pokazać czy aby zobaczyć coś takiego u innych osób, więc jak dla mnie póki one same nie biegają nago po mieście problemu nie ma A nie biegają właśnie ze względu na utarte normy społeczne i kulturowe oraz co się z tym wiąże - kary jakie można dostać za chodzenie nago w miejscach publicznych
Póki nie biegają, to dla mnie tez problemu nie ma. No bo co mi do tego, co ktoś sobie w duchu uważa? Tylko no dziwi mnie chęć oglądania (dla mnie intymnych) miejsc obcych ludzi

[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;36248649]Naruszenie nietykalności cielesnej różni się od naruszania 'wrażeń estetycznych' Tu chodzi o to na co patrzysz. Czym się różni niechęć do patrzenia na czyjś tyłek od niechęci do patrzenia na np. owłosioną pachę? Jak bardzo może ucierpieć ludzka psychika po spojrzeniu na częśc ciała, o której wiadomo, że wszyscy ją mają?[/QUOTE]

Dla mnie to trochę ekshibicjonizmem zajeżdża. Nie chcę nikogo urazić, mówię tylko jakie mam odczucia. Okej, część ciała wszyscy mają, ale dla większości jest ona zbyt intymna, aby ją pokazywac całemu światu, albo by ją oglądać. To tyle ode mnie. Kończę
Stary 2012-08-31, 22:29   #863
Konto usunięte

Cytat:
Dla mnie to trochę ekshibicjonizmem zajeżdża. Nie chcę nikogo urazić, mówię tylko jakie mam odczucia. Okej, część ciała wszyscy mają, ale dla większości jest ona zbyt intymna, aby ją pokazywac całemu światu, albo by ją oglądać. To tyle ode mnie. Kończę
A ja uważam, że większość nie powinna mieć prawa decydowania o wyglądzie innych ludzi, nawet najbardziej ekscentrycznym.
Stary 2012-08-31, 22:31   #864
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Ja od dłuższego czasu wolę spokojne posiedzenie w domu od łażenia po klubach... i moja sytuacja życiowa ma niewiele z tym wspólnego. Też mnie wkurzały widoki panien obmacujących obcych kolesi itd. A kiedyś z koleżankami ze studiów siedziałyśmy w jednym z wrocławskich klubów i zgadywałyśmy, którzy ludzie są z 1 roku (w sensie licencjat). Często miałyśmy rację, bo się zachowywali, jak spuszczone ze smyczy psy, którym nic nie wolno było w życiu robić prócz uczenia się na 5, bo niżej to tragedia narodowa.
Stary 2012-08-31, 22:35   #865
mallary
Rozeznanie

Cytat:
Ja od dłuższego czasu wolę spokojne posiedzenie w domu od łażenia po klubach... i moja sytuacja życiowa ma niewiele z tym wspólnego. Też mnie wkurzały widoki panien obmacujących obcych kolesi itd. A kiedyś z koleżankami ze studiów siedziałyśmy w jednym z wrocławskich klubów i zgadywałyśmy, którzy ludzie są z 1 roku (w sensie licencjat). Często miałyśmy rację, bo się zachowywali, jak spuszczone ze smyczy psy, którym nic nie wolno było w życiu robić prócz uczenia się na 5, bo niżej to tragedia narodowa.
Ja w ogóle nie chodzę do klubów, a i tak podobne sytuacje zdarzały się, wystarczyło siedzieć z jedną lub dwoma, trzema koleżankami bez towarzystwa mężczyzn. No bo jak dziewczyny same siedzą, to pewnie smutne i samotne. Oj, zdziwiłby się.
Stary 2012-08-31, 22:35   #866
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:
i jeszcze co wynika z moich obserwacji - zazwyczaj te półnagie dziewczyny rzucały się jak zwierzyna na tych napalonych kolesi, jakby swoim strojem krzyczały - mam króciutką mini i wysokie szpilki, podejdź właśnie do mnie!
do nas podchodzili, brak odzewu, podchodzili do nich, tarło ;-)
a swego czasu (na pierwszym roku) bardzo często chodziliśmy po klubach ze znajomymi, więc się napatrzyłam i nie wyssałam tego z palca. Teraz już nie chodzimy ;-)

Edytowane przez WhiteCherry
Czas edycji: 2012-08-31 o 22:36
WhiteCherry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 22:36   #867
Mother Hedgehog
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Fela Von Helvete Pokaż wiadomość
O widzisz, też miałam o tym pisać I dziwi mnie robienie sobie bogów z muzyków, coś w stylu "Jak on mógł obrazić moją koffaną Nirvaniusię! " czy takich komiksów co kiedyś na necie widziałam, że koleś z gitką mówi drugiemu, że coś tam mu zaśpiewa np. Queen, a ten drugi jak wyrazi swoją dezaprobatę to dostaje gitarą po głowie. Dla mnie to jest skrajne ograniczenie, strasznie lubię w scenie muzycznej, w której się obracam właśnie podejście typu "żadnych idoli", takie to jakieś zdrowe

Zmieniłaś awatara i cię nie poznałam...a zawsze miałas takie fajne komiksowe laseczki.

Bar mleczny... ta bo normalnie to klub ze striptizem?
Mother Hedgehog jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 22:40   #868
visionAM
Zakorzenienie

Taaaa krakowskie (i nie tylko) kluby i te stada napalonych kolesi i łatwych dziewczyn to coś strasznego A ile razy byłam ze swoim TŻtem w klubie, rozdzieliliśmy się na maksymalnie 2 metry, bo on podszedł do baru, a ja stałam gdzieś pod ścianą i na niego czekałam - już do mnie "podbijali" amanci wszelkiego typu, zazwyczaj obcokrajowcy - mam jakieś "szczęście" Arabowie, Anglicy, Duńczycy, czasami Niemcy.

Nie zapomnę jak w Cieniu jakiś Arab chciał mi włożyć kostkę lodu w dekolt
Zdążyłam się odsunąć, a od strzelenia mu w mordę powstrzymała mnie koleżanka, z którą byłam (złapała mnie za rękę, w sumie nie wiem czemu, bo chętnie bym kretynowi przywaliła wtedy)

Kiedyś też poszłam ze znajomymi na imprezę i jakiś koleś klepną mnie w tyłek Ale mój dwumetrowy kolega pracujący w Biurze Ochrony Rządu wyjaśnił mu jakże niestosowne było jego zachowanie i przeprosił Wyjaśnienia były słowne oczywiście, tyle wystarczyło. Ale skąd się takie buraki biorą to nie wiem :/
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 22:40   #869
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
Ja w ogóle nie chodzę do klubów, a i tak podobne sytuacje zdarzały się, wystarczyło siedzieć z jedną lub dwoma, trzema koleżankami bez towarzystwa mężczyzn. No bo jak dziewczyny same siedzą, to pewnie smutne i samotne. Oj, zdziwiłby się.
Mnie to dziwi, że nagle takim się włącza opieka nad "biednymi dziewczynami", bo pewnie samotne. A może one wyszły odpocząć od swoich facetów? Chyba, że jest jakiś przymus łazić na każdą imprezę ze swoim partnerem?
Stary 2012-08-31, 22:45   #870
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
Taaaa krakowskie (i nie tylko) kluby i te stada napalonych kolesi i łatwych dziewczyn to coś strasznego A ile razy byłam ze swoim TŻtem w klubie, rozdzieliliśmy się na maksymalnie 2 metry, bo on podszedł do baru, a ja stałam gdzieś pod ścianą i na niego czekałam - już do mnie "podbijali" amanci wszelkiego typu, zazwyczaj obcokrajowcy - mam jakieś "szczęście" Arabowie, Anglicy, Duńczycy, czasami Niemcy.

Nie zapomnę jak w Cieniu jakiś Arab chciał mi włożyć kostkę lodu w dekolt
Zdążyłam się odsunąć, a od strzelenia mu w mordę powstrzymała mnie koleżanka, z którą byłam (złapała mnie za rękę, w sumie nie wiem czemu, bo chętnie bym kretynowi przywaliła wtedy)

Kiedyś też poszłam ze znajomymi na imprezę i jakiś koleś klepną mnie w tyłek Ale mój dwumetrowy kolega pracujący w Biurze Ochrony Rządu wyjaśnił mu jakże niestosowne było jego zachowanie i przeprosił Wyjaśnienia były słowne oczywiście, tyle wystarczyło. Ale skąd się takie buraki biorą to nie wiem :/
o rany, nie lubiłam nigdy Cienia, klub dla lanserów ;-) a ten ich czerwony dywan, LOL ;-)
Sodoma i Gomora była zawsze w śp. Kiczu, chociaż muzykę mieli ok, nie lubiłam nigdy techno i takich klubów zawsze unikałam.
i dziwić się potem, że mam takie a nie inne zdanie o półnagich niewiastach, jeśli zdążyłam w swoim stosunkowo krótkim życiu napatrzeć się na tyle scen z nimi w roli głównej, że głowa mała
kiedyś na Floriańskiej widziałam dziewczynę, która miała ubraną króciutką koszulę nocną jako sukienkę... coś w tym stylu - http://i.st-firmy.net/939vqdl/koszul...-florentin.jpg serio! i do tego wysokie szpilki + była nieźle wstawiona, zataczała się.
nie wiem co takie laski mają w głowach, nie chcę wiedzieć.

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości