![]() |
#841 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXV
Cytat:
Co za pajac :/ Nie spelniasz jego kryteri - no masakra. Tez to nieraz slyszalam, a ze mu zalezy, a ze jestem piekna, sliczna, ale jestem troche za gruba dla niego, dlatego on nie umie sie w pelni zaangazowac ![]() ![]() Taki rzeczy sie mowi wczesniej, gdy sie ma juz od poczatku watpliwosci, bo takie cos nie wychodzi z czasem a jak ktos sie wiazal i byl z toba bo myslal, ze to sie zmieni, no to to sorrry! Porazka kolesia. Tez mam jakies "kryteria" kazdy ma jakis tam model chlopaka, ale jak mi zalezy to na to nie patrze, a przynajmniej zawsze sie spotykalam z chlopakami, ktorzy mi sie w pelni podobali, no wiec tutaj radze to samo niektorym idiotom, zeby nie pakowali sie w zwiazek w ktorym im nie zalezy, a nie, ze trwaja w nim bo jestesmy fajne i sa z wygody ale potem sie okaze, ze aaaa jednak mi sie nie spodobalas do koncu wiec kopne cie w dupe. Po prostu zalosne
![]() |
#842 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#843 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie mowilam nic, czesto uwazalam na slowa, same widzialyscie jak slodzilam, chociaz kazdy mowil, ze idiota, ze nie zasluguje, ze mam go kopnac. Ale to nie bylo wystarczajace, bo nie zrobil przeciez nic takiego co mnie zranilo, to dopiero mnie zabolalo, a potem wlaczylo we mnie zemste - niestety. Caly czaas kazdemu sie zazeka , ze sie zmienil, przyjacielowi, nawet tej laske z ktora sie podszywalam (gdy powiedzialam, ze sobie jaja robilam z niego) Zaczal sie wykrecac, ze wcale nie chcial seksu uprawiac, ze 100 zl chcial, bo chcial mi ukrasc te pieniadze, ze nie uprawial by seksu z kur*a - taaa jasne :P Chycil by sie kazdej suki, tylko dlatego, ze dawno mnie nie widzial i mu sie chce ![]()
![]() |
#844 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#845 | |
Zadomowienie
|
[QUOTE=Tindomerel_;3783486 8]
Cytat:
Nooo ja nie uslyszalam, ze przerwy chce ![]() ![]() No mnie wkurzaja propozycje pieniezne ![]()
![]() |
#846 |
Zadomowienie
|
Jak słodko.. Widze ze wiekszość facetów już tak ma, że kryje swoje podejście do związku, małżeństwa tylko po to by nie zniechęcić kandydatki. To jest oszustwo bo później nagle się coś rozwala i kobieta zazwyczaj jest zdezorientowana.. A chłopak tkwił w tym nie wiadomo dlaczego. Bo mu wygodnie było? Bo miał same bonusy z tego? U mnie było podobnie. Na samym początku mówił wszystko by się przypodobać. Związek dla niego miał być partnerski, w razie kłótni bądź innego podejścia do życia miały być kompromisy. Co się później okazało po roku? Że według niego to kobieta powinna się zajmować domem w 60% a facet tylko w 40. Co najśmieszniejsze nie tylko w tej sferze te procenty tak u niego wyglądały..
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#847 |
Rozeznanie
|
Bladego pojęcia nie mam. Nie wydaje mi się,żeby zatęsknił. Hm. Dzisiaj sobie uświadomiłam,że tak na prawdę jedyną rzeczą,która mi przeszkadza w tym,żeby mieć z nim jakieś normlane relacje, której nie umiem przeskoczyć,jest to,że mi powiedział przy zerwaniu,że przez ten miesiąc przerwy za mną nie tęsknił i mu mnie nie brakowało. To jak on się teraz chce ze mną kumplować,skoro mu mnie nie brakuje? Przecież jak się z kimś przyjaźnicie, to wam tego kogoś mimo wszystko jakoś musi brakować,skoro chcecie mieć z nim kontakt i się spotykać, prawda? Czy ja źle rozumuję?[COLOR="Silver"] Ja myślę,ze tutaj jest pewien błąd. Chyba Malla, napisała kiedyś,że przyjaźnić się można z byłym jak wygasną wszystkie uczucia. Wydaje mi sie tez jednak,że do takiej przyjaźni trzeba dorosnąć. Ja ze 1 byłym nie potrafiłabym sie przyjaźnić, z teraźniejszym byłym tak, bo podchodzimy do tego inaczej. Behemotkot, popieram twój wywód w całości xd Ja to akurat wam zazdroszczę rozmiaru 40, bo ja mam 36 przy wzroście 173.... więc w ogóle nie mam bioder ani tyłka, czyli dwóch najbardziej pociągających dla facetów rzeczy ![]() Kochana, a czego tutaj zazdrościć? rozstępów i cellulitu i wiecznych diet ![]()
"...bo ona ona różne ma imiona jedni wołają ją miłość inni zgaga pieprzona bo ona ona imiona różne ma jedni wołają ją szczęście niepojęte inni pani na K." Początki bloga http://okiembehemotkota.blogspot.com Moje amatorskie fotki: http://kasita.flog.pl/ |
![]() ![]() |
![]() |
#848 |
Raczkowanie
|
Ciezko to nazwac zerwaniem,poprostu przestal sie odzywac w czwratek i odbierac moje telefony.
Własnie przed chwila zadzwonil do mnie jego ojciec zapytac kjak sie czuje,itd. Powiedzial,ze z nim nie rozmawial o nas ale widzi co sie dzieje i zebym sie nie przejmowala,bo on musi jeszcze dorosnac,mimo swoich 27 lat. Rozkleil mnie ten telefon. Edytowane przez asiantia Czas edycji: 2012-11-27 o 10:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#849 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dlatego ja lubię na początku związku, jeśli wydaje się on poważny, i jeśli obydwie strony chcą żeby był poważny pogadać o tym, czego by się chciało za kilka lat. Wtedy pojawia się pewien zarys...
"...bo ona ona różne ma imiona jedni wołają ją miłość inni zgaga pieprzona bo ona ona imiona różne ma jedni wołają ją szczęście niepojęte inni pani na K." Początki bloga http://okiembehemotkota.blogspot.com Moje amatorskie fotki: http://kasita.flog.pl/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#850 |
Raczkowanie
|
A ja to już nie wiem czy płakać czy się śmiać...
Moja "przyjaciółka" odblokowała mnie na fb, chyba tylko po to, żebym mogła zobaczyć, że kilka minut później doda u siebie post na tablicy: "o maj gad.... z użytkownikami....." tu wymieniła mojego eks chłopaka i jakiegoś kolesia no i tym samym wpis pokazał się u mojego eks na tablicy Nie spodziewałam się takiego zachowania po moim chłopaku. Zrobiłam źle, kajałam się i przepraszałam, ale czemu on mi to robi, że mści się teraz na siłę pokazując mi, że ma teraz taką fajną przyjaciółkę (w postaci mojej byłej przyjaciółki)? ![]() Nie umiem nie płakać... A oni mnie będą tak teraz katować? |
![]() ![]() |
![]() |
#851 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
No jedynie czasem mysle,ze moze jest jakies wytlumaczenie, ze skoro mnie nie ma to moze moze xD Ale nie nie. Nie jestesmy razem, mamy hm przerwe czy jak to nazwac, ale skoro mowi mi, ze chce sprobowac gdy wroce, to to znaczy, ze na ten czas to normalne, ze bedzie sie z innymi spotykal? No bo moze ja zle mysle. Jak mialabym potem sie z nim spotykac? I potem w glowie, ze pewnie dalej pisze do innych :/ Takie cos juz zostanie
![]() |
#852 |
Zadomowienie
|
Odezwał sie wczoraj, ale w wiadomym celu
![]()
#853 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Na samym początku związku przez 3 miesiące jak przyjeżdzał do mnie na kilka dni robiłam mu wszystko bo traktowałam go jako gościa u mnie. Po tych 3 miesiącach odpuściłam bo nie chciałam go uczyć, że będzie mieć wszystko gotowe bez skinięcia palca. Wtedy zaczęły się jego uwagi, że jestem leniwa.. Że mnie się nic nie chce, że nie jestem uporządkowana itp itd.. Nie mogę powiedzieć, że nic nie robił bo nawet ten kompromis i partnerstwo w obowiązkach nam się udawało ale po pewnym czasie mi zaczął marudzić, że kobieta to 60% a męzczyzna 40... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#854 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pytam, bo to dziecinada - bądź ponad to, i nie dawaj się wkurzać, prowokować, wciągać w to wszystko. Traktuj ich jak dzieci, na ich poziomie. Zobaczysz, że jeszcze jakiś czas i się ze sobą spikną, bo kto wie, może o to jej chodziło? Swój do swego ciągnie.
CZERWCOWE NOWOŚCI KOSMETYCZNE KSIĄŻKOWE NOWOŚCI W WĄTKU - KLIK! Biżu i ciuchy M, L, XL "Bo gdy Bóg zamyka drzwi, otwiera okno..." Edytowane przez ulicznica Czas edycji: 2012-11-27 o 11:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#855 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#856 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#857 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#858 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I tak te 60% wydaje mi się lekkim nagięciem na Twoją korzyść wobec tego, co ten jegomość myśli naprawdę. Po co się w to ładował - myślę, że trochę na siłę, trochę za bardzo chciał kogoś mieć, kogokolwiek. I wyszedł z założenia, że dasz się nagiąć do jego wyobrażeń na temat związku, że da się Ciebie urobić na jego wyobrażenie. Hohoho, szybko jaśnie pan zaczął wymagać. ![]()
CZERWCOWE NOWOŚCI KOSMETYCZNE KSIĄŻKOWE NOWOŚCI W WĄTKU - KLIK! Biżu i ciuchy M, L, XL "Bo gdy Bóg zamyka drzwi, otwiera okno..." Edytowane przez ulicznica Czas edycji: 2012-11-27 o 11:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#859 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jesteś fajny ten tato ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#860 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Podobno najgorzej jest na samym początku pokazać, że się umie wszystko robić. To sie odnosi nie tylko do facetów, ale it do swoich przyszłych teściowych (nie podaje tutaj swojego przykładu). Znam takie z własnej, rodziny, ale tej dalszej.
|
![]() ![]() |
![]() |
#861 |
Zakorzenienie
|
Popieram - odetnij się i żyj jakby ich nie było.
#862 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#863 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To też jest wyjście. Blokując pokażesz, że się na nich złościsz, a powinnaś mieć wyebane na takich przyjaciół i chłopców. Nie psuć sobie nerwów przez jakieś dzieci.
![]() |
#864 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Chyba ująć by wypadało "dojrzały emocjonalnie" nie to co syn ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#865 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#866 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
No właśnie nie chce ich usuwać ani blokować, bo dam im satysfakcję. Z drugiej strony podejrzewam, że to nie jest ostatni wpis tego typu i ja z ciekawości będę zaglądać i sprawdzać a tym samym cierpiała... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#867 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Rzadko śmieję się na głos przed kompem, ale to Ci się udało ![]() Staraj się staraj głupia babo za dwoje, a zostanie Ci docenione. Chłop Ci w zdradach wynagrodzi ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#868 | ||
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Przecież to oczywiste, że zrobiła Ci koło tyłka, by dostać się do niego. Jeśli on tego nie widzi, to sorry, inteligencją nie grzeszy. Cytat:
No tak, lepiej się męczyć, czytać pierdołowate opisy i oglądać zdjęcia, jak się liżą ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#869 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak jego tato jest w porzadku,widzi prawde jaka jest mimo,ze to jego sun,czego niemozna powiedziec o mamie,ktora jest zakochana w dziecku i kazda dziewczyna jest ta nieodpowiednia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#870 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:18.