|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#841 |
Przyczajenie
|
Dot.: Orbitrek cz. II
witam
czy mogę sie przyłaczyć??? ![]() zaczelam ćwiczyć na moim łapaczu kurzu ![]() mam nadzieje że w niedługm czasie moje obtłuszczone ciało zacznie nabieac mieśni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#842 |
Raczkowanie
|
hello
![]() ![]() ja się staram, żeby mój orbi łapaczem kurzu nie został (choć jak znam swój słomiany zapał do wszystkiego, to ma spore szanse ![]() nie wiem w sumie jak u mnie z wagą, bo postanowiłam, że się zważę po 2 miesiącach ćwiczeń i zrobię to mniej więcej w sobotę ![]() ![]() ![]()
![]() |
#843 |
Przyczajenie
|
ja tez mam słomiany zapał. orbitreka mam już troche czasu a nigdy nie wytrwałam na nim przez 2 tygodnie. mam nadzieje że tym razem dam rade i wejdą mi ćwiczenia w nawyk.
coś tzreba w końcu dla siebie zrobic i dobrze czuć sie we własnym ciele ![]() też uwielbiam słodycze i ciasta ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#844 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Witaj ![]() ![]() Ech, ciągnie mnie do słodkości jesienią i zimą, nie ma lekko..ale oprócz orbiego chodzę teraz na basen więc mam nadzieję, że źle nie będzie. Mój orbi już trzeci rok nie łapie kurzu, właściwie już drugi orbi bo jeden trafil na złom po tym jak go zajeździłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#845 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja wypiję herbatkę i idę cwiczyc. A w ogóle to ostatnio tak sie obiadem najadłam, że powinno sie mnie spalic żywcem ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#846 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() wczoraj spalone 400 kcal, dziś 500. jutro ważenie ![]()
![]() |
![]() |
#847 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sincarne ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#848 |
Raczkowanie
|
heh, 2 m-ce ćwiczeń, ograniczania słodyczy i lekkiej poprawy niezdrowej diety - efekt? taki se: na wadze - 4 kg, - 8 cm w cyckach (bu!), - 5 cm w talii, - 3 cm w biodrach.
marnie jakoś ![]() no niby leci, w necie jest kupa wpisów lasek, którym waga stała mimo ćwiczeń, więc powinnam się cieszyć, że coś spadło. ale liczyłam na więcej.. trzeba będzie te leniwe kluski jednak wyprosić z jadłospisu.. a bierzecie coś na podkręcenie spalania tłuszczu? jakieś herbatki czy tabletki? na pociechę upitoliłam sobie grzywkę ![]()
Jeśli czegoś mocno pragniesz, to cały świat potajemnie... robi ci na złość... Edytowane przez sincarne Czas edycji: 2013-11-16 o 18:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#849 |
Zakorzenienie
|
Sincarne marudo, wynik rewelacyjny
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#850 |
Raczkowanie
|
mama też mi to mówi, ale człowiek to by chciał wszystko już, teraz, szybko
![]() przez weekend dałam sobie spokój z ćwiczeniami, bo coś mnie stopa boli, ale od jutra do roboty ![]()
![]() |
#851 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#852 |
Raczkowanie
|
Dziękuję
![]() Po weekendowej przerwie jakoś się ogarnąć z ćwiczeniami nie mogę. Wczoraj pobiegałam, ale jak mnie później kolano zabolało - myślałam że mi zaraz się jakoś przemieści:/ Co za farmazony sadzą w opisach, że orbitrek to taki fajny dla kolan i w ogóle wow.. Więc dziś przerwa znów, ale zaraz mnie wyrzuty sumienia zeżrą ![]()
![]() |
#853 |
Zakorzenienie
|
Szczerze mówiąc, to ja przy swoim codziennym dystansie boję się właśnie o kolana
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#854 |
Raczkowanie
|
hihi żeby się nie okazało, że to tłuszcz trzyma nas w kupie, a po schudnięciu od razu się rozsypiemy
![]() godzinka odbębniona, kolano żyje, za to stopa boli ![]()
![]() |
#855 |
Rozeznanie
|
Nie chce mi sie cwiczyc... Chciałam, ale mi sie nie chce
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- 25 minut - zawsze cos ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#856 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() u mnie najciężej jest się zwlec z wyra i włożyć trampki ![]() ![]() skusiłam się dziś na zważenie po tygodniu - przytyłam 20 dkg ![]() ![]()
![]() |
#857 |
Raczkowanie
|
Na wagę nie ma co patrzeć, wiem coś o tym
![]() najważniejsze to jest mierzenie się zwykłym cm krawieckim, co miesiąc i zapisywanie wyników, wtedy jest największa motywacja by było więcej i więcej.
![]() |
#858 |
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny!
Można dołączyć? Mój orbitrek stoi i czeka na mnie już od dobrych 3 miesięcy ale jestem po porodzie i dopiero teraz powoli mogę zaczynać ćwiczenia. Potrzebuje jakiś porad bo nigdy na czymś takim nie ćwiczyłam, a muszę zrzucić po ciąży parę kilogramów.
![]() |
#859 |
Przyczajenie
|
Mnie strasznie palce bolą jak ćwiczę, czasem ból jest nie do zniesienia. W najbliższym czasie zmienię buty i zobaczymy. Czasem też potrafią mi drętwieć całe stopy...
![]() |
#860 |
Raczkowanie
|
Blobby - no właśnie zauważyłam, ćwiczę, ćwiczę i przytyłam kilogram
![]() ![]() Fikusek - pełno porad w necie, wujek google zaprasza ![]() ![]() Danka - mi też. gdzieś wyczytałam, że to taka uroda i bywa. ja po prostu na chwilę przerywam bieg i sobie macham stopami, albo schodzę i kilka kroków po pokoju robię. czasem nie muszę, a czasem co 10-15 minut, przywykłam ![]() ![]()
![]() |
#861 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
#862 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny pisały w tym wątku kilkakrotnie o podobnych objawach, tak więc nie jesteś wyjątkiem. Może spróbuj ćwiczyć w jakichś mięciutkich kapciach zamiast sportowego obuwia?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#863 |
Zakorzenienie
|
Witam
jestem Gosia Orbiterka mam od tygodnia, na razie ćwiczę po 20-30 min dziennie. można dołączyć ? ---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- no i przede wszystkim powiedzcie mi po jakim czasie zauważyłyście jakieś efekty? bo ja mam sporo do zrzucenia :/ Mam 164 cm i 71 kg :/
![]() |
#864 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- Cytat:
![]() |
![]() |
#865 |
Raczkowanie
|
Fikusek - przy dwóch dzieciach to ja bym w ogóle się nie ruszyła
![]() nie zarzynaj się od początku, ćwicz tak żeby się nie zmachać za bardzo i pilnuj tętna, a niedługo będziesz spokojnie godzinkę pykać ![]() gochaa - dołączaj ![]() ![]() ![]()
![]() |
#866 |
Zakorzenienie
|
SIMCARE - ok :P
a Ty po ile teraz ćwiczysz dziennie ??? ja wczoraj 35 min ale z dwoma chwilowymi zejściami ( przy dzieciaich tak włąśnie jest :/) Jakąś dietę do tego stosujesz? bo ja sie nie nadaje do diet - kocham jesć, po prostu ograniczam słodycze do minimum i nie jem po 18
![]() |
#867 |
Zakorzenienie
|
35 min to u mnie jednak max :/ nie wiem, możę po roku dojde do godziny :/
![]() |
#868 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
generalnie jak ćwiczę to ok. 60-75 minut i robię wtedy od 400 do 600 kcal - to zależy na jakim obciążeniu (choć miały my tu małą dyskusję o licznikach co to żyją swoim życiem i pokazują co chcą). a ćwiczyć staram się tak z 5x na tydzień, jakoś więcej nie wychodzi ![]() też się do diet nie nadaję:/ u mnie problemem jest niechęć do gotowania.. a mamunia to mi podrzuca np. górę klusek leniwych - jak można się oprzeć leniwym kluskom? ![]() ![]() dziś i wczoraj nie ćwiczyłam - mam mały remont i po wyjściu pana remontowego i ogarnięciu chaty już mi się nic nie chce ![]() ![]() ps. a na jakim obciążeniu i w jakim tempie ćwiczysz, że taki problem z wyciągnięciem godzinki? bo ja mam zerową kondycję tak ogólnie, a praktycznie od początku godzinkę dawałam radę (2-3 razy po pół godziny na ogarnięcie się, a potem bez problemu godzina). złażę mokra, ale żywa ![]()
Jeśli czegoś mocno pragniesz, to cały świat potajemnie... robi ci na złość... Edytowane przez sincarne Czas edycji: 2013-12-03 o 21:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#869 |
Zakorzenienie
|
wiesz podejrzewam że jakbym sie fes zaparła to bym godz wyciągneła, ale jak już sie po 20 min spoce i śmierdzę, do tego ćwicze wieczora=em po całym dniu z dwójką rozrabiaków, to jakoś nie mogę się na dłuzej zmobilizoać :/
mnie przeraża teraz wizja Świąt :/ ---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:19 ---------- orbiter mam ustawiony na 6, tempo nie wiem jakie bo wieczorem tylko przy tv to nie widze licznika :P wogóle mam ten orbiter stary TAKI i coś mi zaczyna skrzypieć :/ musze go chyba wd psiknąć :P
![]() |
#870 |
Zakorzenienie
|
Nie ma co się przerażać świętami tylko góry założyć, że będzie przynajmniej kg na plusie i tyle
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:49.