|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#841 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Cytat:
Ja zabiegana coraz bardziej i zero czasu ale zajrzalam co u Was ![]() Co da staniczkow ,ktory zwezala Amorcio to powiem tak...jest fajny ale na zelki bo one sa twardsze a moje nie mowie ,ze gorsze ale mieksze tzn tak jak naturalne wiec taki tylko sobie staniczek nic nie modelujacy ...a takie mam teraz zalecenie aby wymodelowal do srodka i podnosil do gory. Zakupilam dzis Panche sport i YES! WRESZCIE TO JEST TO! Ma fiszbiny schowane a nie powinnam ale prawie ich nie czuc on wreszcie trzyma mi to co powinien a przy tym super wygodny. Amorcio ja jestem pewna ze schudniesz na tej dietce bo to wlasciwie nauka jak powinnysmy zdrowo jesc ,takze czekam na nowe wyniki gwen a widzisz to jednak tarczyca i teraz zobaczysz zaczniesz nowe zycie z euthyroxem Caluje Was wszystkie
Dr. E.S. Edytowane przez celina777 Czas edycji: 2013-02-12 o 13:33 |
|
|
|
|
#842 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Dzień dobry,
no to mamy jedną cycolinkę więcej Unsafe, jak się czujesz? czekamy na niusy od Ciebie!!!Co tam u Was kochane? (przysiąde wieczorkie poczytać a teraz musze jakoś stres rozładować, nie wiem chyba zaraz zrobie przemeblowanie )Miałam niezły orzech do zgryzienia, ale już się z nim uporałam. Cycki cyckami ale guz w piersi jest no i mój Pan doktor, zalecił zastosować się do wskazań onkologa/pisałam Wam ze mam guzka w piersi/. Pan onkolog-byłam wczoraj- zalecił dodatkowe usg po miesiączce... teraz jestem akurat przed... miesiączka w przyszłym tygodniu, więc usg za 2 tygodnie, w związku z czym operacja musi poczekać... do dzisiaj nie wiedziałam czy odłożę, bo ten stres przedoperacyjny chciałabym już mieć za sobą i nie przechodzić tego jeszcze raz (zresztą mój tż też już ma serdecznie dość). No ale zdrowie ważniejsze, a cycki.. nie uciekną. W wersji optymistycznej będą już za miesiąc, wiec nie jest tak źle, a przynajmniej bede spokojna, tak się pocieszam. Myślę, że to rozważna decyzja, chociaż żal mi du..e ściska, ale powatrzam sobie to co pisałyście, że "cierpliwość jest cnotą" (której nie posiadam) i będę nad nią pracować... ...Czyli proszę o wykreślenie mnie z wyliczanki ,mam nadzieję że szybko do niej wróce ![]() Krystell, nie martw się, wszystko będzie dobrze! Amanina, buziole Kochana ehh miłego dnia Wam życze...
|
#843 |
|
Zadomowienie
|
Witaj margo! Przykro mi, że musisz przełożyć operację, ale mam nadzieję, że zmiana okaże się zwykłą torbielą (lub zmianą "cyklową") i za miesiąc będziemy trzymać za Ciebie kciuki
![]() Głowa do góry czekamy razem z Toba
|
#844 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczyny!
Widzę,ze temat rozważan o opiece nad dzieckiem po op.ciąg dalszy... I do mnie te obawy przyznam wróciły, w dodatku chyba przepprowadzka mi się przesunie-wlasnie na koniec lata,jak mialam miec op i choc tż mnie pociesza,ze damy radę wszystko pogodzić,to jakos ja tego nie widzę...boję się,ze dziecibędą mieć problem z przystosowaniem się do nowego domu/miejsca,a jeszcze wszystko tam ogarnąć...i co-jednego dnia mam się przeprowadzać,a drugiego operaować?? Mojemu tż to się takie łatwie wydaje,a mi już niekoniecznie |
|
|
|
#845 |
|
Raczkowanie
|
coś we mnie pękło jednak, no i się poryczałam
a na dworze sypie śniegiem...
|
#846 |
|
Rozeznanie
|
Margo ja juz bylam w przeciagu 10 lat 3 razy z takimi guzkami i okazywalo sie ze po @ juz ich nie bylo lub byl do obserwacji ale teraz usg ktore robilam przed op mnie zadziwilo...zero gadzetow w piersiach..czyste jak lza ..a to temu ,ze schudlam i te tluszcze zeszly.Nie wiem na ile Ci to pocieszy...
Nic nie idzie gladko a napewno doczekasz sie swoich cycuszkow i napiszesz ze potrzebny jednak byl ten czas oczekiwania.
|
#847 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Trzeba byc jednak dobrej mysli..hehe i ja to mówię (czyt.post wyżej )Ale ja też uważam,ze zmiana nie będzie dramatyczna i wszystko się unormuje i cycunie będą-jak nie teraz to za miesiąc....ja niestety muszę liczyć niemalże w latach!! |
|
|
|
|
#848 |
|
Raczkowanie
|
fajnie jest jak juz się nie jest ostatnią w wyliczance
ja tam raczej o wyniki sie nie boję zawsze miałam dobre wyniki ja rowie w następny wtorek
|
#849 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny
![]() nie nadrobie zaleglosci bo tak na chwile wpadlam dzis 7 miesiecy moich cycuszkow wieczorkiem lub jutro cos pocykam )) Kasik staniczek tez wstawie![]()
|
#850 | |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=celina777;39187138]Witajcie dziewczynki
Amorcio ja jestem pewna ze schudniesz na tej dietce bo to wlasciwie nauka jak powinnysmy zdrowo jesc ,takze czekam na nowe wyniki Celinko, tak sobie myslę-może też mi przeslesz te wskazówki żywieniowe ![]() Tyle tu o tym mówicie-mnie czeka za 2 miesiące wyjazd to powinnam też jakoś wyglądać i moze zacznę też coś stosowac oprócz fitnessu... ![]() Wiem,ze gdzies to tu pisałaś,ale nie wiem gdzie tego szukac-mozesz nawet na priv mi wysłać-będę wczięczna ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- Cytat:
odwołac operację-więc trzeba ją chwilowo usunąc-tak podkreślam chwilowo,bo ona sama jeszcze w to nie wierzy,ze to jest chwila---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- [QUOTE=kasikkk87;39178420 czyli co tylko piersi pod 2 miesnie sa wyjatkiem??a nawet po czasie one nie ucierpia??nie mowie o 10 latach mi dr kazala wlasnei chodzic bez po to zeby miesnie puscily,,,ma to zasadnosc??jak puszcza to juz powinnam wtedy nosic normalnie???.bu nie dopytalam...mykam juz dzisA z innej beczki ma własnie pytanie bo juz kiedys mi sie nasunęło i to chyba głownie do pacjentek dr ES...na konsultacji u niej zrozumiałam,ze po jej robocie do można smigać do konca życia bez stanika,czyli bez...wymiany implantów również?? Niedawno poruszana była kwestia wymiany implantów,nawet jesli to Mentor z dożywotnią gwarancją,bo nie o to tu chodzi,ale po prostu,ze powinno sę wymieniać implanty po 10-15 latach, no to jak to jest z ta wymianą po robocie dr ES?? Kurcze,mnie to przeraza w sumie-ciąc sie kolejny raz za jakiś czas,o ile nic mi sie nie stanie z implantem,ale jak tu niektore pisaly ta wymiana jest jednak potrzebna za "jakiś" czas...ja juz od tego zgłupiałam, no ale to tak w nawiązaniu do tego tez co Kasikkk napisała,choć tyczyło sie to nieco innej sprawy,ale tak mi się przypomniało... |
|
|
|
|
#851 |
|
Raczkowanie
|
marguś kochanie będzie dobrze poczekaj cierpliwie i porób wszsytkie badania odnoście cycuszków żeby miec pewnośc 100% i wtedy pójdziesz na op i będziesz się cieszyć pięnymi cycuszkami
---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
#852 |
|
Raczkowanie
|
Daj kochana daj z przyjemnością pooglądamy a nie wiecie jaki stanik by mi zebrał ładnie do środka tak ażeby się lekko przytulały
|
|
|
|
#853 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale serio juz tak bez stanika moge??jakos w to nei wierze![]() wiadomo ze i tak bym tak nie chodzilo bo sie nie da heheh ale kolezanki to juz by mnie nie lubily )heheh---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- Cytat:
z tym ze po kontroli jechalismy na zakupy nie bylam sama wiec stwierdzilam ze nie ma sensu-ale jeszcze moze sie udac rzadko ale w pl bywam![]() ---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- Cytat:
tez sie boje ale w pl chodzilam chyba ze 4 dni -testowalam wygodnosc hm a do pracy jeszcze sie boje ...poki nie jest cieplo chodze znowu w tym trophy..w domu bez jak dr kazala trzeba kolowac cos do pracy
|
|||
|
|
|
#854 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Więc też się tym nie przejęłam zbytnio. Nie płacz kochana, Twoje marzenie już niedługo się spełni! Tak jak Celinka mówi, możliwe, że po @ nie będzie po tym śladu! Głowa do góry. Wiem, że Ci przykro, pamiętam, jak ja płakałam jak było ryzyko przełożenia operacji, ale to pewnie tylko o miesiąc! U mnie byłoby to przesunięcie prawie roczne (odległość i praca). Trzymaj się mocno!!!---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- Cytat:
|
|
#855 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- Cytat:
dr powiedziala nie to nie dopytywalam heheh
|
||
|
|
|
#856 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ilonko myślę, że wymiana implantów jest konieczna za te np 20 lat niezależnie od metody umiejscowienia ![]() a co do śmigania caly czas do końca życia bez stanika, to jak ktoś napisał, ja też w to jakoś nie wierzę... z grawitacją nikt jeszcze nie wygrał
M.W. Edytowane przez Saba08 Czas edycji: 2013-02-12 o 15:07 |
|
|
|
|
#857 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- Cytat:
mamy ograniczenie w postaci pracy mojego tż-ona pracuje 2/2 miesiące i musimy wszystko jakos pozgrywac. Mielismy remont robic teraz,ale ja sama bym z tym zostala a z trójką dzieci i brakiem czasu no i pomocy nie mogłabym tego remontu przypilnowac-stad musimy to poprzesuwać opdowiednio po 2 miesiące i teraz bedzie remont,a po kolejnych 2 m-cach przeprowadzka, a chce sie wyrobic przed 01.09 bo Młody do nowej szkoły będzie szedł... |
||
|
|
|
#858 |
|
Wtajemniczenie
|
Być moze to głupie pytanie, ale ilonko skoro i tak przeprowadzka się przesunie, to nie można jej przesunąć jeszcze? Żeby była 3 m-ce po Twojej operacji?[/QUOTE]
O wlasnie, moze to jest jakies rozwiazanie, przesunac przeprowadzke, synek juz do swojej szkoly bedzie jezdzil, Ty odpoczniesz, wydobrzejesz i na spokojnie wszystko ogarniecie. Trzeba szukac rozwiazan, nikt Was nie wygania z waszego mieszkanka Synka mozesz dowozic, 2mce to nie wiecznosc. Ja w HH co dzien dygalam daleko do szkoly i z powrotem razem z miesiecznym dzieckiem w kazda pogode i musialam ja zaprowadzic na 3pietro i odebrac noszac fotelik z bobaskiem Edytowane przez Amorcio Czas edycji: 2013-02-12 o 15:41 |
|
|
|
#859 | |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=MyaDiva;39159319]
ja tylko tak myślę- nie dam za to głowy![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#860 |
|
Zadomowienie
|
hej dziewczynki
nie nadrobię... o nie a ja tam mam nadzieję, że implantów nie trzeba wymieniać po 20 latach ... dziwnie wyglądałoby jakbym przed 60-tką wpadla do kliniki i kladła się na stół celem wymiany implantów Amorcio, Celinko, co do gubienia kilogramów... jedząc zdrowo (6 posiłków) + 3 niezdrowe (słodycze i słone przekąski) w sporych ilościach moja waga spada ... nie wiem czy to przez karmienie, czy przez masę obowiązków, ale jednak... przy moim 165 cm mam teraz na wadze 52,8 kg (z tego 1,3 kg to implanty), wiec bilans - 51, 5 kg ./.. i chyba wiem, dlaczego gorzej wyglądam (skóra nadal "wisząca" ale malutka za 2 tygodnie kończy pół roczku, więc będzie mniej cycusia, a więcej słoiczków ps. goście męczący... ciągle biegam kolo wszystkich
|
|
#861 | |
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=kasikkk87;39190071]
Cytat:
|
|
|
|
|
#862 | ||
|
Zadomowienie
|
uf nadrobilam
)wiecej do pl nie jade---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ---------- [QUOTE=kicia_nh;39163483]Właściwie to chciałam poznać wszystkie możliwe powody takiego stanu rzeczy ![]() Przedpo ja do pracy wróciłam po miesiącu i pierwsze dni też były ciężkie. Niewiele robiłam do tego czasu w domu dlatego mięśnie nie były przyzwyczajone a tu nagle trzeba było wziąć się za robotę na pełnych obrotach. wlasnie mnie zastanawialo jak Ty kicia dalas rade tak szybko bo sprzatasz wiec jednak lapkami machasz ![]() ---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#863 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#864 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ---------- [QUOTE=celina777;39187138]Witajcie dziewczynki Ja zabiegana coraz bardziej i zero czasu ale zajrzalam co u Was ![]() Co da staniczkow ,ktory zwezala Amorcio to powiem tak...jest fajny ale na zelki bo one sa twardsze a moje nie mowie ,ze gorsze ale mieksze tzn tak jak naturalne wiec taki tylko sobie staniczek nic nie modelujacy ...a takie mam teraz zalecenie aby wymodelowal do srodka i podnosil do gory. Zakupilam dzis Panche sport i YES! WRESZCIE TO JEST TO! mozna link?? ![]() ---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ---------- zwezalyscie czyli od jakiego obwodu on jest??bo nie moge doczytac celinka gdzie kupilas??---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ---------- ja tak czekalam na ta skakanke a teraz jak dr pozwolila to mam obawy czy nic sobie nie zrobie no nienormalna oj te stanikiii wstawie potem fotencje ![]() i wrzuce ten top do cw od pon zaczynam jakikolwiek ruch hehhe bo wiosn idzie a poki co to lepiej zakryc niz odkryc![]() ![]() mya pisz tu nam jak to jest z tymi moimi cycami i lataniem bez stanika ![]() klaudek dalej sie smazy ![]() a ja siedze z olejem lnianym czuje frytki ![]() ![]() ![]() czyli mowicie fiszbina na codzien odpada?nawet jak stanik jest super dobrany nie jest push up itp ![]()
|
|
|
|
|
#865 |
|
Zadomowienie
|
Kasik,
ja normalnie nosiłam fiszbiny codziennie inaczej teraz przy karmieniu, bo chodzę bez staniczków wogóle nie wiem, jak u Was, ale mój Dr powiedzial, ze z piersiami mam żyć jak przed operacją... oczywiście, ostrożnie na początku, przy gojeniu, ale po paru miesiacach powrót do normalności ![]() nie dajmy się zwariować... nie po to robimy piersi, zeby zapakować je w stanik dla mam karmiących na 24h/dobę
|
|
#866 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie chcemy już tego przeciągac w nieskończoność-już rok dom stoi pusty,więc szkoda,a jak bedzie wszystko gotowe to tym bardzeij bez sensu zeby stał pusty No nic-jak to u mnie bywa,nic planowac nie można bo ciągle coś w czymś przeszkadza i chyba nie pozostaje mi nic innego jak stwierdzić "co będzie to będzie"...ach,mam taki dzisiaj dzień "okresowy" wiec łapie doła prawie z kązdego powodu |
|
|
|
|
#867 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ilonka, dobrze, ze u Dr nie czeka sie dlugo na op. Bedziesz gotowa zadzwonisz i sie umowisz, mokze to bedzie i z tygodnia na tydzien?
Edytowane przez Amorcio Czas edycji: 2013-02-12 o 16:50 |
|
|
|
|
#868 | |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=kasikkk87;39190767]
ja tak czekalam na ta skakanke a teraz jak dr pozwolila to mam obawy czy nic sobie nie zrobie no nienormalna oj te stanikiii wstawie potem fotencje ![]() i wrzuce ten top do cw od pon zaczynam jakikolwiek ruch hehhe bo wiosn idzie a poki co to lepiej zakryc niz odkryc![]() ![]() mya pisz tu nam jak to jest z tymi moimi cycami i lataniem bez stanika ![]() Kasikkk, no ja też się zastanawiałam swego czasu nad skakanką... To bardzo fajna rzecz poprawiająca niesamowicie kondycję,więc się zastanawiam,czy nie wrócić do tych czasów z dzieciństwa ![]() I jeszcze o hula-hop myślę ![]() ---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- Cytat:
a byłaś na masażu może?? Jestem ciekawa jak u Ciebie z tym jednak co by nie mówić dużym rozmiarem leży się na brzuszku??
|
|
|
|
|
#869 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a i tak wolę coś porobić niż siąść i gapić się bezmyślnie w tv... bo to takie typy fotelowe ![]() ---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- [QUOTE=iloona79;39191309] Cytat:
tylko leżałam z rękoma zgiętymi i polożonymi tak przy piersiach ... i dałam radę wytrzymać 30 min, ale gość mówił, ze niestety nie do końca się rozluźniłam przez taką pozycję
|
|
|
#870 |
|
Zadomowienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:00.

Czyli 70dkg mniej i znowu wierze, ze moge
)
,

tez sie boje ale w pl chodzilam chyba ze 4 dni -testowalam wygodnosc hm a do pracy jeszcze sie boje ...poki nie jest cieplo chodze znowu w tym trophy..w domu bez jak dr kazala
oj ten to ma dopiero brzydki