|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#841 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Cytat:
![]() Ja zabiegana coraz bardziej i zero czasu ale zajrzalam co u Was ![]() Co da staniczkow ,ktory zwezala Amorcio to powiem tak...jest fajny ale na zelki bo one sa twardsze a moje nie mowie ,ze gorsze ale mieksze tzn tak jak naturalne wiec taki tylko sobie staniczek nic nie modelujacy ...a takie mam teraz zalecenie aby wymodelowal do srodka i podnosil do gory. Zakupilam dzis Panche sport i YES! WRESZCIE TO JEST TO! Ma fiszbiny schowane a nie powinnam ale prawie ich nie czuc on wreszcie trzyma mi to co powinien a przy tym super wygodny. Amorcio ja jestem pewna ze schudniesz na tej dietce bo to wlasciwie nauka jak powinnysmy zdrowo jesc ,takze czekam na nowe wyniki ![]() gwen a widzisz to jednak tarczyca i teraz zobaczysz zaczniesz nowe zycie z euthyroxem ![]() Caluje Was wszystkie ![]() ![]()
Dr. E.S. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez celina777 Czas edycji: 2013-02-12 o 12:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#842 |
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Dzień dobry,
no to mamy jedną cycolinkę więcej ![]() Co tam u Was kochane? (przysiąde wieczorkie poczytać a teraz musze jakoś stres rozładować, nie wiem chyba zaraz zrobie przemeblowanie ![]() Miałam niezły orzech do zgryzienia, ale już się z nim uporałam. Cycki cyckami ale guz w piersi jest no i mój Pan doktor, zalecił zastosować się do wskazań onkologa/pisałam Wam ze mam guzka w piersi/. Pan onkolog-byłam wczoraj- zalecił dodatkowe usg po miesiączce... teraz jestem akurat przed... miesiączka w przyszłym tygodniu, więc usg za 2 tygodnie, w związku z czym operacja musi poczekać... do dzisiaj nie wiedziałam czy odłożę, bo ten stres przedoperacyjny chciałabym już mieć za sobą i nie przechodzić tego jeszcze raz (zresztą mój tż też już ma serdecznie dość). No ale zdrowie ważniejsze, a cycki.. nie uciekną. W wersji optymistycznej będą już za miesiąc, wiec nie jest tak źle, a przynajmniej bede spokojna, tak się pocieszam. Myślę, że to rozważna decyzja, chociaż żal mi du..e ściska, ale powatrzam sobie to co pisałyście, że "cierpliwość jest cnotą" (której nie posiadam) i będę nad nią pracować... ...Czyli proszę o wykreślenie mnie z wyliczanki ![]() mam nadzieję że szybko do niej wróce ![]() Krystell, nie martw się, wszystko będzie dobrze! ![]() Amanina, buziole Kochana ![]() ehh miłego dnia Wam życze...
#843 |
Zadomowienie
|
Witaj margo! Przykro mi, że musisz przełożyć operację, ale mam nadzieję, że zmiana okaże się zwykłą torbielą (lub zmianą "cyklową") i za miesiąc będziemy trzymać za Ciebie kciuki
![]() Głowa do góry ![]() czekamy razem z Toba ![]()
#844 |
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczyny!
Widzę,ze temat rozważan o opiece nad dzieckiem po op.ciąg dalszy... I do mnie te obawy przyznam wróciły, w dodatku chyba przepprowadzka mi się przesunie-wlasnie na koniec lata,jak mialam miec op i choc tż mnie pociesza,ze damy radę wszystko pogodzić,to jakos ja tego nie widzę...boję się,ze dziecibędą mieć problem z przystosowaniem się do nowego domu/miejsca,a jeszcze wszystko tam ogarnąć...i co-jednego dnia mam się przeprowadzać,a drugiego operaować?? Mojemu tż to się takie łatwie wydaje,a mi już niekoniecznie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#845 |
Raczkowanie
|
coś we mnie pękło jednak, no i się poryczałam
a na dworze sypie śniegiem...
#846 |
Rozeznanie
|
Margo ja juz bylam w przeciagu 10 lat 3 razy z takimi guzkami i okazywalo sie ze po @ juz ich nie bylo lub byl do obserwacji ale teraz usg ktore robilam przed op mnie zadziwilo...zero gadzetow w piersiach..czyste jak lza ..a to temu ,ze schudlam i te tluszcze zeszly.Nie wiem na ile Ci to pocieszy...
Nic nie idzie gladko a napewno doczekasz sie swoich cycuszkow i napiszesz ze potrzebny jednak byl ten czas oczekiwania.
#847 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Trzeba byc jednak dobrej mysli..hehe i ja to mówię (czyt.post wyżej ![]() Ale ja też uważam,ze zmiana nie będzie dramatyczna i wszystko się unormuje i cycunie będą-jak nie teraz to za miesiąc....ja niestety muszę liczyć niemalże w latach!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#848 |
Raczkowanie
|
fajnie jest jak juz się nie jest ostatnią w wyliczance
![]() ![]()
#849 |
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny
![]() nie nadrobie zaleglosci bo tak na chwile wpadlam ![]() ![]() ![]() ![]()
#850 | |
Zadomowienie
|
[QUOTE=celina777;39187138]Witajcie dziewczynki
![]() Amorcio ja jestem pewna ze schudniesz na tej dietce bo to wlasciwie nauka jak powinnysmy zdrowo jesc ,takze czekam na nowe wyniki ![]() Celinko, tak sobie myslę-może też mi przeslesz te wskazówki żywieniowe ![]() Tyle tu o tym mówicie-mnie czeka za 2 miesiące wyjazd to powinnam też jakoś wyglądać i moze zacznę też coś stosowac oprócz fitnessu... ![]() Wiem,ze gdzies to tu pisałaś,ale nie wiem gdzie tego szukac-mozesz nawet na priv mi wysłać-będę wczięczna ![]() ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- Cytat:
![]() chwilowo ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- [QUOTE=kasikkk87;39178420 czyli co tylko piersi pod 2 miesnie sa wyjatkiem??a nawet po czasie one nie ucierpia??nie mowie o 10 latach ![]() ![]() A z innej beczki ma własnie pytanie bo juz kiedys mi sie nasunęło i to chyba głownie do pacjentek dr ES...na konsultacji u niej zrozumiałam,ze po jej robocie do można smigać do konca życia bez stanika,czyli bez...wymiany implantów również?? Niedawno poruszana była kwestia wymiany implantów,nawet jesli to Mentor z dożywotnią gwarancją,bo nie o to tu chodzi,ale po prostu,ze powinno sę wymieniać implanty po 10-15 latach, no to jak to jest z ta wymianą po robocie dr ES?? Kurcze,mnie to przeraza w sumie-ciąc sie kolejny raz za jakiś czas,o ile nic mi sie nie stanie z implantem,ale jak tu niektore pisaly ta wymiana jest jednak potrzebna za "jakiś" czas...ja juz od tego zgłupiałam, no ale to tak w nawiązaniu do tego tez co Kasikkk napisała,choć tyczyło sie to nieco innej sprawy,ale tak mi się przypomniało... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#851 |
Raczkowanie
|
marguś kochanie będzie dobrze poczekaj cierpliwie i porób wszsytkie badania odnoście cycuszków żeby miec pewnośc 100% i wtedy pójdziesz na op i będziesz się cieszyć pięnymi cycuszkami
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#852 |
Raczkowanie
|
Daj kochana daj z przyjemnością pooglądamy a nie wiecie jaki stanik by mi zebrał ładnie do środka tak ażeby się lekko przytulały
|
![]() ![]() |
![]() |
#853 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#854 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- Cytat:
![]() |
#855 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#856 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ilonko myślę, że wymiana implantów jest konieczna za te np 20 lat niezależnie od metody umiejscowienia ![]() a co do śmigania caly czas do końca życia bez stanika, to jak ktoś napisał, ja też w to jakoś nie wierzę... z grawitacją nikt jeszcze nie wygrał ![]()
M.W. ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Saba08 Czas edycji: 2013-02-12 o 14:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#857 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- Cytat:
mamy ograniczenie w postaci pracy mojego tż-ona pracuje 2/2 miesiące i musimy wszystko jakos pozgrywac. Mielismy remont robic teraz,ale ja sama bym z tym zostala a z trójką dzieci i brakiem czasu no i pomocy nie mogłabym tego remontu przypilnowac-stad musimy to poprzesuwać opdowiednio po 2 miesiące i teraz bedzie remont,a po kolejnych 2 m-cach przeprowadzka, a chce sie wyrobic przed 01.09 bo Młody do nowej szkoły będzie szedł... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#858 |
Wtajemniczenie
|
Być moze to głupie pytanie, ale ilonko skoro i tak przeprowadzka się przesunie, to nie można jej przesunąć jeszcze? Żeby była 3 m-ce po Twojej operacji?[/QUOTE]
O wlasnie, moze to jest jakies rozwiazanie, przesunac przeprowadzke, synek juz do swojej szkoly bedzie jezdzil, Ty odpoczniesz, wydobrzejesz i na spokojnie wszystko ogarniecie. Trzeba szukac rozwiazan, nikt Was nie wygania z waszego mieszkanka Synka mozesz dowozic, 2mce to nie wiecznosc. Ja w HH co dzien dygalam daleko do szkoly i z powrotem razem z miesiecznym dzieckiem w kazda pogode i musialam ja zaprowadzic na 3pietro i odebrac noszac fotelik z bobaskiem Edytowane przez Amorcio Czas edycji: 2013-02-12 o 14:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#859 | |
Zadomowienie
|
[QUOTE=MyaDiva;39159319]
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#860 |
Zadomowienie
|
hej dziewczynki
![]() nie nadrobię... o nie ![]() ![]() ![]() a ja tam mam nadzieję, że implantów nie trzeba wymieniać po 20 latach ![]() ![]() ![]() Amorcio, Celinko, co do gubienia kilogramów... jedząc zdrowo (6 posiłków) + 3 niezdrowe (słodycze i słone przekąski) w sporych ilościach moja waga spada ![]() ![]() ![]() ale malutka za 2 tygodnie kończy pół roczku, więc będzie mniej cycusia, a więcej słoiczków ![]() ![]() ps. goście męczący... ciągle biegam kolo wszystkich ![]()
#861 | |
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=kasikkk87;39190071]
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#862 | ||
Zadomowienie
|
uf nadrobilam
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ---------- [QUOTE=kicia_nh;39163483]Właściwie to chciałam poznać wszystkie możliwe powody takiego stanu rzeczy ![]() ![]() Przedpo ja do pracy wróciłam po miesiącu i pierwsze dni też były ciężkie. Niewiele robiłam do tego czasu w domu dlatego mięśnie nie były przyzwyczajone a tu nagle trzeba było wziąć się za robotę na pełnych obrotach. wlasnie mnie zastanawialo jak Ty kicia dalas rade tak szybko bo sprzatasz wiec jednak lapkami machasz ![]() ---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#863 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#864 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ---------- [QUOTE=celina777;39187138]Witajcie dziewczynki ![]() Ja zabiegana coraz bardziej i zero czasu ale zajrzalam co u Was ![]() Co da staniczkow ,ktory zwezala Amorcio to powiem tak...jest fajny ale na zelki bo one sa twardsze a moje nie mowie ,ze gorsze ale mieksze tzn tak jak naturalne wiec taki tylko sobie staniczek nic nie modelujacy ...a takie mam teraz zalecenie aby wymodelowal do srodka i podnosil do gory. Zakupilam dzis Panche sport i YES! WRESZCIE TO JEST TO! mozna link?? ![]() ---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ---------- zwezalyscie czyli od jakiego obwodu on jest??bo nie moge doczytac ![]() ---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ---------- ja tak czekalam na ta skakanke a teraz jak dr pozwolila to mam obawy czy nic sobie nie zrobie no nienormalna ![]() oj te stanikiii wstawie potem fotencje ![]() i wrzuce ten top do cw ![]() ![]() ![]() ![]() mya pisz tu nam jak to jest z tymi moimi cycami i lataniem bez stanika ![]() ![]() klaudek dalej sie smazy ![]() a ja siedze z olejem lnianym czuje frytki ![]() ![]() ![]() czyli mowicie fiszbina na codzien odpada?nawet jak stanik jest super dobrany nie jest push up itp ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#865 |
Zadomowienie
|
Kasik,
ja normalnie nosiłam fiszbiny codziennie ![]() inaczej teraz przy karmieniu, bo chodzę bez staniczków wogóle ![]() nie wiem, jak u Was, ale mój Dr powiedzial, ze z piersiami mam żyć jak przed operacją... oczywiście, ostrożnie na początku, przy gojeniu, ale po paru miesiacach powrót do normalności ![]() ![]() ![]() nie dajmy się zwariować... nie po to robimy piersi, zeby zapakować je w stanik dla mam karmiących na 24h/dobę ![]()
#866 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
nie chcemy już tego przeciągac w nieskończoność-już rok dom stoi pusty,więc szkoda,a jak bedzie wszystko gotowe to tym bardzeij bez sensu zeby stał pusty ![]() No nic-jak to u mnie bywa,nic planowac nie można bo ciągle coś w czymś przeszkadza i chyba nie pozostaje mi nic innego jak stwierdzić "co będzie to będzie"...ach,mam taki dzisiaj dzień "okresowy" wiec łapie doła prawie z kązdego powodu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#867 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ilonka, dobrze, ze u Dr nie czeka sie dlugo na op. Bedziesz gotowa zadzwonisz i sie umowisz, mokze to bedzie i z tygodnia na tydzien? ![]() Edytowane przez Amorcio Czas edycji: 2013-02-12 o 15:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#868 | |
Zadomowienie
|
[QUOTE=kasikkk87;39190767]
ja tak czekalam na ta skakanke a teraz jak dr pozwolila to mam obawy czy nic sobie nie zrobie no nienormalna ![]() oj te stanikiii wstawie potem fotencje ![]() i wrzuce ten top do cw ![]() ![]() ![]() ![]() mya pisz tu nam jak to jest z tymi moimi cycami i lataniem bez stanika ![]() ![]() Kasikkk, no ja też się zastanawiałam swego czasu nad skakanką... To bardzo fajna rzecz poprawiająca niesamowicie kondycję,więc się zastanawiam,czy nie wrócić do tych czasów z dzieciństwa ![]() I jeszcze o hula-hop myślę ![]() ---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- Cytat:
a byłaś na masażu może?? Jestem ciekawa jak u Ciebie z tym jednak co by nie mówić dużym rozmiarem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#869 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a i tak wolę coś porobić niż siąść i gapić się bezmyślnie w tv... bo to takie typy fotelowe ![]() ---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- [QUOTE=iloona79;39191309] Cytat:
![]() tylko leżałam z rękoma zgiętymi i polożonymi tak przy piersiach ![]() ![]()
![]() |
#870 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:09.