Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy! cz. II - Strona 29 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-10-14, 19:04   #841
Adrianna_8
Zakorzenienie

Dot.: problem przy 1.razie

Bardzo możliwe, że facet jest zestresowany lub nie jest przyzwyczajony do prezerwatyw. Z moim TŻ mieliśmy na początku podobnie. Nie był to jednak stres, a właśnie brak przyzwyczajenia do prezerwatywy.
Adrianna_8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-14, 20:26   #842
sweetgirl13441
Przyczajenie

Muszę z nim w takim razie o tym porozmawiać, może to jest faktycznie przyczyną. Widzę, że bardzo by chciał, ale po prostu się nie da. Źle za którymś razem zareagowałam, bo zaczełam szlochać myśląc że to jednak mimo wszystko moja wina Więc teraz się mu nie dziwie,że tak to przeżywa. No ale może to jakoś jeszcze będzie
sweetgirl13441 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-15, 08:38   #843
lza_slonca
Zakorzenienie

o rany nie szlochaj bo on się w sobie zamyka weź to na luźno, nie Twoja wina ale faceci tak mają
Mój np wczoraj jak opadł mu delikatnie po założeniu gumki wywalił tekstem "no Maleńki bo Nasze Panie się obrażą" pół godziny śmiechu pełnego seksu.
Gdy jest wzajemne zaufanie i pełna chemia to nic Wam nie stanie na przeszkodzie..

Będzie dobrze. Ew jak mu po założeniu prezerwatywy mięknie to przystąp do prac ręcznych niech nie zdejmuje. Czasem chwila pieszczot, ponowne wczucie się, kilka buziaków i...co ja Ci będę pisać

Dukam po raz 2

start: 97kg
faza I od 16.11. do 24.11
koniec: 91,9kg

start II faza: 92,7 kg
faza II 25.11
lza_slonca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-15, 12:40   #844
MonnieB
Zakorzenienie

Dot.: Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy! cz. II

Cytat:
Napisane przez AnaW77 Pokaż wiadomość
nie wiem co w tym śmiesznego, no chyba że prawda boli ...
Oj tak masz rację. Szczególnie jak facet ma problemy ze zdrowiem
Stary 2014-10-17, 13:24   #845
Nowhere
Rozeznanie

chyba jestem tuż przed pierwszym razem, tzn nastąpi to w przeciągu paru dni.
nie wiem co o tym myśleć trochę, ale dobrze by było mieć to już za sobą zwłaszcza że nie jest to dla mnie jakieś wzniosłe i ważne przeżycie.

w sumie to mam dużo wątpliwości, jeśli któraś z dziewczyn mogłaby mnie wysłuchać i doradzić na pw to byłabym wdzięczna...

Edytowane przez Nowhere
Czas edycji: 2014-10-17 o 13:33
Nowhere jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-17, 20:35   #846
lza_slonca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nowhere Pokaż wiadomość
nie wiem co o tym myśleć trochę, ale dobrze by było mieć to już za sobą zwłaszcza że nie jest to dla mnie jakieś wzniosłe i ważne przeżycie.

w sumie to mam dużo wątpliwości, jeśli któraś z dziewczyn mogłaby mnie wysłuchać i doradzić na pw to byłabym wdzięczna...
mam czas do piątku

Dukam po raz 2

start: 97kg
faza I od 16.11. do 24.11
koniec: 91,9kg

start II faza: 92,7 kg
faza II 25.11
lza_slonca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-18, 16:07   #847
sistermorphine
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Nowhere Pokaż wiadomość

dajesz.

Edytowane przez sistermorphine
Czas edycji: 2014-10-18 o 16:09
sistermorphine jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-10-18, 21:27   #848
niekompatybilna
Przyczajenie

Witam Was dziewczyny
Jak wątek wskazuje jestem przed pierwszym razem.. mam 19 lat i jestem ze swoim chłopakiem co prawda tylko 5 miesięcy, ale chcielibyśmy to zrobić za jakiś czas.. może to wydawać się krótko, ale przy wcześniejszych moich chłopakach nie czułam pożądania, czy chęci do tego aby rozpocząć współżycie- w sensie takim,że nie myślałam o tym..
Chciałabym to zrobić i jestem tego pewna, ja tak i on... tylko boję się,że coś będzie nie tak.. boję się przerwania błony dziewiczej.. boję się,że bardzo będzie mnie to boleć.. no i oczywiście boimy się jeśli chodzi o zabezpieczenie się.. owszem są prezerwatywy.. ale one też są w różnych rozmiarach i nie wiemy jaką wgl. kupić.. Bo dla niego też byłby to pierwszy raz także nawet nie wiedziałby jak poprawnie ją założyć, aby nie pękła, i się też nie ześlizgnęła.. bo w ciążę zajść bym nie chciała..
Chciałabym też dodać,że mam problemy z pęcherzem.. robiłam różne badania i one wykazują,że wszystko w porządku, ale jednak co jakiś czas mam problem z oddaniem moczu.. dlatego zażywam tabletki "urofurafinum" ..
Byłabym wdzięczna gdybyście mi wszystko powiedziały wyjaśniły i co zrobić aby się tak nie bać.. aby jednak ten moment był chwilą przyjemności
niekompatybilna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-18, 23:52   #849
Frezja__
Zakorzenienie

niekompatybilna Co do prezerwatyw, może pierw kupcie i spróbujcie na sucho? W sensie tylko złożyć, zobaczyć jak to się robi i na pieszczotach poprzestać. Chociaż zakładanie prezerwatywy nie jest takie skomplikowane, a w opakowaniu macie 3 szt jakby co.
Frezja__ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-19, 02:26   #850
panterarozyczka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez niekompatybilna Pokaż wiadomość
Witam Was dziewczyny
Jak wątek wskazuje jestem przed pierwszym razem.. mam 19 lat i jestem ze swoim chłopakiem co prawda tylko 5 miesięcy, ale chcielibyśmy to zrobić za jakiś czas.. może to wydawać się krótko, ale przy wcześniejszych moich chłopakach nie czułam pożądania, czy chęci do tego aby rozpocząć współżycie- w sensie takim,że nie myślałam o tym..
Chciałabym to zrobić i jestem tego pewna, ja tak i on... tylko boję się,że coś będzie nie tak.. boję się przerwania błony dziewiczej.. boję się,że bardzo będzie mnie to boleć.. no i oczywiście boimy się jeśli chodzi o zabezpieczenie się.. owszem są prezerwatywy.. ale one też są w różnych rozmiarach i nie wiemy jaką wgl. kupić.. Bo dla niego też byłby to pierwszy raz także nawet nie wiedziałby jak poprawnie ją założyć, aby nie pękła, i się też nie ześlizgnęła.. bo w ciążę zajść bym nie chciała..
Chciałabym też dodać,że mam problemy z pęcherzem.. robiłam różne badania i one wykazują,że wszystko w porządku, ale jednak co jakiś czas mam problem z oddaniem moczu.. dlatego zażywam tabletki "urofurafinum" ..
Byłabym wdzięczna gdybyście mi wszystko powiedziały wyjaśniły i co zrobić aby się tak nie bać.. aby jednak ten moment był chwilą przyjemności

Na prezerwatywach jest instrukcja a z tylu opakowania podany rozmiar. Niech chłopak idzie i kupi różne rozmiary i popróbuje ubieranie gumki, nic bardziej prostszego juz nie można zrobić. Jak juz się nauczy i wybierze ten rozmiar, dobrze ubierze to szansa na ciążę jest bardzo maleńka i oczywiście powodzenia
panterarozyczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-19, 10:49   #851
robiecochce
Przyczajenie

Witam, mam nadzieje ze mi pomozecie. Kieruje tutaj pytanie do dziewczyn.
Ostatnio z chlopakiem zaczelismy gadac o seksie. Czujemy naprawde duze porzadanie. Widze ze mnie bardzo kocha i mowil ze o wszystko by zadbal. Tylko denerwujemy sie, ze moge zajsc w ciaze. Nie boje sie bolu, krwi (jesli jakakolwiek bedzie) ale wlasnie ciazy. Mozecie pomyslec ze to za wczesnie (prawie 16 lat), ale jeszcze nigdy nie czulam czegos takiego do chlopaka :p :sly: i nie wiem czy pozwolic mu skonczyc we mnie... a moj cykl... ostatnio bylo tak (okres 4 dniowy) :
5 lipca, potem 28 lipca (zdziwilo mnie to) w sierpniu nic we wrzesniu 3wrzesnia i 28 wrzesnia, niedlugo powinnam dostac znowu.
Wlasnie dlatego nie wiem kiedy sa dni plodne i nieplodne . Pomozecie, doradzicie? W gory dziekuje:beer:

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-10-19, 12:25   #852
panterarozyczka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez robiecochce Pokaż wiadomość
Witam, mam nadzieje ze mi pomozecie. Kieruje tutaj pytanie do dziewczyn.
Ostatnio z chlopakiem zaczelismy gadac o seksie. Czujemy naprawde duze porzadanie. Widze ze mnie bardzo kocha i mowil ze o wszystko by zadbal. Tylko denerwujemy sie, ze moge zajsc w ciaze. Nie boje sie bolu, krwi (jesli jakakolwiek bedzie) ale wlasnie ciazy. Mozecie pomyslec ze to za wczesnie (prawie 16 lat), ale jeszcze nigdy nie czulam czegos takiego do chlopaka :p :sly: i nie wiem czy pozwolic mu skonczyc we mnie... a moj cykl... ostatnio bylo tak (okres 4 dniowy) :
5 lipca, potem 28 lipca (zdziwilo mnie to) w sierpniu nic we wrzesniu 3wrzesnia i 28 wrzesnia, niedlugo powinnam dostac znowu.
Wlasnie dlatego nie wiem kiedy sa dni plodne i nieplodne . Pomozecie, doradzicie? W gory dziekuje:beer:

Skończyć we mnie.. Hm a bierzesz tabletki czy chodzi o prezerwatywę? Jak tabletki to spokojnie a jesli gumka to kwestia dobrego ubrania jej masz różne cykle wiec trudniej obliczyć dni płodne, mozesz sobie przewidywać tylko kiedy są. Albo obserwacja śluzu i mierzenie temperatury. I proponuje odwiedzić ginekologa przed współżyciem, bo potem będziesz sie bać o ciążę jesli znowu okres nie przyjdzie. Lepiej zapytać co może byc powodem nieregularności no chyba, ze miesiączki masz od niedawna to w takim razie jest normalne.
Stary 2014-10-19, 12:39   #853
robiecochce
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez panterarozyczka Pokaż wiadomość
Skończyć we mnie.. Hm a bierzesz tabletki czy chodzi o prezerwatywę? Jak tabletki to spokojnie a jesli gumka to kwestia dobrego ubrania jej masz różne cykle wiec trudniej obliczyć dni płodne, mozesz sobie przewidywać tylko kiedy są. Albo obserwacja śluzu i mierzenie temperatury. I proponuje odwiedzić ginekologa przed współżyciem, bo potem będziesz sie bać o ciążę jesli znowu okres nie przyjdzie. Lepiej zapytać co może byc powodem nieregularności no chyba, ze miesiączki masz od niedawna to w takim razie jest normalne.
Miesiaczki mam od 2012 roku wiec ponad dwa lata... boje sie pojsc do ginekologa bo nigdy nie bylam a z mama nigdy nie rozmawialam o tym zeby zaczac "to" z moim chlopakiem, myslisz ze powinnam jej powiedziec ze chce to z nim zrobic? Nie wiem jak zareaguje bo ona chyba tak wczesnie wspolzyc nie zaczela...
Stary 2014-10-19, 16:40   #854
ana909
Erudycja

ja bym poczekala na Twoim miejscu. Sama zaczelam majac 16 lat ale nie bylo to cos, o czym marzylam. A o seksie wiedzialam milion rzeczy wiecej niż Ty i nie balam sie ciazy. Zdecydowanie żaluje, ze nie poczekalam troche wiecej czasu, mimo ze mentalnie bylam przygotowana.
Stary 2014-10-19, 23:19   #855
panterarozyczka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez robiecochce Pokaż wiadomość
Miesiaczki mam od 2012 roku wiec ponad dwa lata... boje sie pojsc do ginekologa bo nigdy nie bylam a z mama nigdy nie rozmawialam o tym zeby zaczac "to" z moim chlopakiem, myslisz ze powinnam jej powiedziec ze chce to z nim zrobic? Nie wiem jak zareaguje bo ona chyba tak wczesnie wspolzyc nie zaczela...

Idz do ginekologa (na prawdę nie ma się co bać, tez robiłam panikę a to nic strasznego) i sie przebadaj nie mówiąc mamie o seksie a jesli jednak sie zdecydujeSz na współżycie to jest to tylko Twoja sprawa czy uważasz, ze powinna wiedzieć. Jesli macie dobry kontakt i mówicie sobie wszystko to czemu nie?
Stary 2014-10-20, 14:37   #856
niekompatybilna
Przyczajenie

Że się tak wtrącę nie ładnie w środku innego tematu, ale proszę o wybaczenie, ponieważ nie miałam możliwości wcześniej odpisać na mój problem, a raczej obawę.. Dziękuję Wam wszystkim za rady Sposoby zostały wykorzystane i znamy już rozmiar i wgl. jak to się z tym wszystkim ogarnąć
Tylko mam jeszcze jedno pytanie.. Jaka jest najlepsza, najbezpieczniejsza firma prezerwatyw? Czy aby na pewno durex?

A co do tematu,koleżanki wyżej, też jakoś zwlekam z wizytą u ginekologa :P Nie dlatego,że się boję, ale że się zwyczajnie wstydzę, nie wiem czy lepiej do kobiety czy do mężczyzny, choć mężczyzna ponoć lepiej się zna, ale za to przy kobiecie mniej można się czuć skrępowanym
Więc też wszystko przede mną, ale na pewno przed współżyciem pójdę również zbadać czy aby to,że mam problemy z pęcherzem to nie będzie jakoś powiązane.. a może on mi wykryje powód mojego problemu z pęcherzem kto wie :P
Stary 2014-10-20, 15:16   #857
MonnieB
Zakorzenienie

A ja prezerwatywom nie ufam tyle razy mialam sytuacje rozne ze po prostu jak dla mnie tylko tabletki albo implant. Co nie znaczy ze prezerwatywy u innych sie nie sprawdza
Stary 2014-10-20, 15:18   #858
xKlaudja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MonnieB Pokaż wiadomość
A ja prezerwatywom nie ufam tyle razy mialam sytuacje rozne ze po prostu jak dla mnie tylko tabletki albo implant. Co nie znaczy ze prezerwatywy u innych sie nie sprawdza

Planujesz implant?
Stary 2014-10-21, 03:13   #859
prawiczek
BAN stały

GG do prawiczek

Nie miałem jeszcze swojego pierwsze razu, ale raz byłem blisko. Koleżanka mi opowiadała o pewnej dziewczynie z pracy i tak mnie ona zaintrygowała, że udało mi się od niej zdobyć jej namiary.
Przez siec jakiś czas korespondowaliśmy na gg (to było jakieś 10 lat temu), dobrze się nam pisało i pewnego dnia ona zaproponowała mi "czy nie chciałbym z nią spędzić trochę czasu w jej letniskowym domku gdzieś pod 3miastem?" (wiedziała, ze jestem prawiczkiem), ale pod warunkiem, ze się przedtem spotkamy na mieście. Oczywiście się zgodziłem, bo fajnie się pisało, wymienialiśmy się zdjęciami więc wiedzieliśmy jak wyglądamy. Niestety nie przewidziałem, że nie potrafi rozmawiać bez ciągłego rzucania k*rwami - sam bardzo rzadko przeklinam, praktycznie w ogóle. W sypialni bym to przebolał, ale ona nie krępowała się rzucić k*rwą w miejscach publicznych - czułem się zażenowany. Nawet to dobrze, że za jakąś moją wypowiedz obraziła się na mnie "na zawsze", bo nie widziałem jak to jej powiedzieć, że trudno mi zaakceptować jej patologiczne zachowanie.
prawiczek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-10-21, 08:16   #860
bleuclair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez prawiczek Pokaż wiadomość
Nie miałem jeszcze swojego pierwsze razu, ale raz byłem blisko. Koleżanka mi opowiadała o pewnej dziewczynie z pracy i tak mnie ona zaintrygowała, że udało mi się od niej zdobyć jej namiary.
Przez siec jakiś czas korespondowaliśmy na gg (to było jakieś 10 lat temu), dobrze się nam pisało i pewnego dnia ona zaproponowała mi "czy nie chciałbym z nią spędzić trochę czasu w jej letniskowym domku gdzieś pod 3miastem?" (wiedziała, ze jestem prawiczkiem), ale pod warunkiem, ze się przedtem spotkamy na mieście. Oczywiście się zgodziłem, bo fajnie się pisało, wymienialiśmy się zdjęciami więc wiedzieliśmy jak wyglądamy. Niestety nie przewidziałem, że nie potrafi rozmawiać bez ciągłego rzucania k*rwami - sam bardzo rzadko przeklinam, praktycznie w ogóle. W sypialni bym to przebolał, ale ona nie krępowała się rzucić k*rwą w miejscach publicznych - czułem się zażenowany. Nawet to dobrze, że za jakąś moją wypowiedz obraziła się na mnie "na zawsze", bo nie widziałem jak to jej powiedzieć, że trudno mi zaakceptować jej patologiczne zachowanie.

Wszystko fajnie, tylko co Twoja opowieść ma do owego wątku?
bleuclair jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-21, 10:43   #861
prawiczek
BAN stały

GG do prawiczek

Cytat:
Napisane przez bleuclair Pokaż wiadomość

Wszystko fajnie, tylko co Twoja opowieść ma do owego wątku?
a nie ma?
Stary 2014-10-21, 10:48   #862
lanavera
Zadomowienie

Cytat:
a nie ma?
No nie za bardzo, zważywszy na to że tego pierwszego razu nie było :-D historia o tym że odrzuca cię przeklinanie pasuje tu jak świni siodło :-P
lanavera jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-21, 10:51   #863
niekompatybilna
Przyczajenie

Nie chce być obraźliwa, ale moim zdaniem nie ma nic Twoja wypowiedź do wątku wyżej
Bo Twoja wypowiedź raczej nikomu nie pomoże

Pozdrawiam
Stary 2014-10-21, 11:10   #864
prawiczek
BAN stały

GG do prawiczek

Cytat:
Nie chce być obraźliwa, ale moim zdaniem nie ma nic Twoja wypowiedź do wątku wyżej
Bo Twoja wypowiedź raczej nikomu nie pomoże

Pozdrawiam
Mnie się wydaje, że czasem warto poczekać jak nie jesteśmy pewni partnera/partnerki.
Stary 2014-10-21, 13:11   #865
niekompatybilna
Przyczajenie

Cytat:
Mnie się wydaje, że czasem warto poczekać jak nie jesteśmy pewni partnera/partnerki.

Okej, teraz z tą Twoją wypowiedzią się zgodzę.. ale wcześniejsza Twoja opowieść nie do końca na to wskazywała.. bo też nie doprecyzowałeś swojej wypowiedzi
Stary 2014-10-21, 14:25   #866
MonnieB
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xKlaudja Pokaż wiadomość
Planujesz implant?
Mam juz prawie 3 lata
Peklo mi chyba 10 prezerwatyw albo sie zsuwaly, rozne rozmiary, rozne firmy itd. Nie chciałam kusić losu. Tabletki trzy rodzaje powodowały migreny nie do wytrzymania i libido spadło do minus 100.
Stary 2014-10-21, 14:26   #867
lanavera
Zadomowienie

Cytat:
Aaaa to taka miała być puenta :-D może by tak napisać od razu :-D
lanavera jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-22, 08:03   #868
bleuclair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lanavera Pokaż wiadomość
Aaaa to taka miała być puenta :-D może by tak napisać od razu :-D
Dokładnie
bleuclair jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-22, 09:23   #869
201604130936
Konto usunięte

Cytat:
Że się tak wtrącę nie ładnie w środku innego tematu, ale proszę o wybaczenie, ponieważ nie miałam możliwości wcześniej odpisać na mój problem, a raczej obawę.. Dziękuję Wam wszystkim za rady Sposoby zostały wykorzystane i znamy już rozmiar i wgl. jak to się z tym wszystkim ogarnąć
Tylko mam jeszcze jedno pytanie.. Jaka jest najlepsza, najbezpieczniejsza firma prezerwatyw? Czy aby na pewno durex?

A co do tematu,koleżanki wyżej, też jakoś zwlekam z wizytą u ginekologa :P Nie dlatego,że się boję, ale że się zwyczajnie wstydzę, nie wiem czy lepiej do kobiety czy do mężczyzny, choć mężczyzna ponoć lepiej się zna, ale za to przy kobiecie mniej można się czuć skrępowanym
Więc też wszystko przede mną, ale na pewno przed współżyciem pójdę również zbadać czy aby to,że mam problemy z pęcherzem to nie będzie jakoś powiązane.. a może on mi wykryje powód mojego problemu z pęcherzem kto wie :P
19 lat
Pewnie miesiaczkujez od kilku
Nie wstydzisz się zacząć wspolzycie, a wstydzisz się lekarza?
Marsz do ginekologa. Jezu dziewczyny. Szanujcie swoje zdrowie.
201604130936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-22, 14:40   #870
niekompatybilna
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez harleyka Pokaż wiadomość
19 lat
Pewnie miesiaczkujez od kilku
Nie wstydzisz się zacząć wspolzycie, a wstydzisz się lekarza?
Marsz do ginekologa. Jezu dziewczyny. Szanujcie swoje zdrowie.

Hehe no tak to dziwnie brzmi Obiecuję,że jak tylko pozbędę się anginy to zdam relacje z wizyty u ginekologa :P
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości