![]() |
#841 |
Zakorzenienie
|
Dot.: problem przy 1.razie
Bardzo możliwe, że facet jest zestresowany lub nie jest przyzwyczajony do prezerwatyw. Z moim TŻ mieliśmy na początku podobnie. Nie był to jednak stres, a właśnie brak przyzwyczajenia do prezerwatywy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#842 |
Przyczajenie
|
Muszę z nim w takim razie o tym porozmawiać, może to jest faktycznie przyczyną. Widzę, że bardzo by chciał, ale po prostu się nie da. Źle za którymś razem zareagowałam, bo zaczełam szlochać myśląc że to jednak mimo wszystko moja wina
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#843 |
Zakorzenienie
|
o rany nie szlochaj bo on się w sobie zamyka
![]() ![]() Mój np wczoraj jak opadł mu delikatnie po założeniu gumki wywalił tekstem "no Maleńki bo Nasze Panie się obrażą" ![]() ![]() ![]() ![]() Gdy jest wzajemne zaufanie i pełna chemia to nic Wam nie stanie na przeszkodzie.. ![]() Będzie dobrze. Ew jak mu po założeniu prezerwatywy mięknie to przystąp do prac ręcznych ![]() ![]()
![]() |
#844 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy! cz. II
Oj tak masz rację. Szczególnie jak facet ma problemy ze zdrowiem
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#845 |
Rozeznanie
|
chyba jestem tuż przed pierwszym razem, tzn nastąpi to w przeciągu paru dni.
nie wiem co o tym myśleć trochę, ale dobrze by było mieć to już za sobą ![]() w sumie to mam dużo wątpliwości, jeśli któraś z dziewczyn mogłaby mnie wysłuchać i doradzić na pw to byłabym wdzięczna... Edytowane przez Nowhere Czas edycji: 2014-10-17 o 13:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#846 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#847 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
pójdę tam, gdzie zechcę. ![]() Edytowane przez sistermorphine Czas edycji: 2014-10-18 o 16:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#848 |
Przyczajenie
|
Witam Was dziewczyny
![]() Jak wątek wskazuje jestem przed pierwszym razem.. mam 19 lat i jestem ze swoim chłopakiem co prawda tylko 5 miesięcy, ale chcielibyśmy to zrobić za jakiś czas.. może to wydawać się krótko, ale przy wcześniejszych moich chłopakach nie czułam pożądania, czy chęci do tego aby rozpocząć współżycie- w sensie takim,że nie myślałam o tym.. Chciałabym to zrobić i jestem tego pewna, ja tak i on... tylko boję się,że coś będzie nie tak.. boję się przerwania błony dziewiczej.. boję się,że bardzo będzie mnie to boleć.. no i oczywiście boimy się jeśli chodzi o zabezpieczenie się.. owszem są prezerwatywy.. ale one też są w różnych rozmiarach i nie wiemy jaką wgl. kupić.. Bo dla niego też byłby to pierwszy raz także nawet nie wiedziałby jak poprawnie ją założyć, aby nie pękła, i się też nie ześlizgnęła.. bo w ciążę zajść bym nie chciała.. Chciałabym też dodać,że mam problemy z pęcherzem.. robiłam różne badania i one wykazują,że wszystko w porządku, ale jednak co jakiś czas mam problem z oddaniem moczu.. dlatego zażywam tabletki "urofurafinum" .. Byłabym wdzięczna gdybyście mi wszystko powiedziały wyjaśniły i co zrobić aby się tak nie bać.. aby jednak ten moment był chwilą przyjemności ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#849 |
Zakorzenienie
|
niekompatybilna Co do prezerwatyw, może pierw kupcie i spróbujcie na sucho? W sensie tylko złożyć, zobaczyć jak to się robi i na pieszczotach poprzestać. Chociaż zakładanie prezerwatywy nie jest takie skomplikowane, a w opakowaniu macie 3 szt jakby co.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#850 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Na prezerwatywach jest instrukcja a z tylu opakowania podany rozmiar. Niech chłopak idzie i kupi różne rozmiary i popróbuje ubieranie gumki, nic bardziej prostszego juz nie można zrobić. Jak juz się nauczy i wybierze ten rozmiar, dobrze ubierze to szansa na ciążę jest bardzo maleńka i oczywiście powodzenia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#851 |
Przyczajenie
|
Witam, mam nadzieje ze mi pomozecie. Kieruje tutaj pytanie do dziewczyn.
Ostatnio z chlopakiem zaczelismy gadac o seksie. Czujemy naprawde duze porzadanie. Widze ze mnie bardzo kocha i mowil ze o wszystko by zadbal. Tylko denerwujemy sie, ze moge zajsc w ciaze. Nie boje sie bolu, krwi (jesli jakakolwiek bedzie) ale wlasnie ciazy. Mozecie pomyslec ze to za wczesnie (prawie 16 lat), ale jeszcze nigdy nie czulam czegos takiego do chlopaka :p :sly: i nie wiem czy pozwolic mu skonczyc we mnie... a moj cykl... ostatnio bylo tak (okres 4 dniowy) : 5 lipca, potem 28 lipca (zdziwilo mnie to) w sierpniu nic we wrzesniu 3wrzesnia i 28 wrzesnia, niedlugo powinnam dostac znowu. Wlasnie dlatego nie wiem kiedy sa dni plodne i nieplodne ![]() ![]()
![]() |
#852 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Skończyć we mnie.. Hm a bierzesz tabletki czy chodzi o prezerwatywę? Jak tabletki to spokojnie a jesli gumka to kwestia dobrego ubrania jej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#853 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#854 |
Erudycja
|
ja bym poczekala na Twoim miejscu. Sama zaczelam majac 16 lat ale nie bylo to cos, o czym marzylam. A o seksie wiedzialam milion rzeczy wiecej niż Ty i nie balam sie ciazy. Zdecydowanie żaluje, ze nie poczekalam troche wiecej czasu, mimo ze mentalnie bylam przygotowana.
![]() |
#855 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Idz do ginekologa (na prawdę nie ma się co bać, tez robiłam panikę a to nic strasznego) i sie przebadaj nie mówiąc mamie o seksie a jesli jednak sie zdecydujeSz na współżycie to jest to tylko Twoja sprawa czy uważasz, ze powinna wiedzieć. Jesli macie dobry kontakt i mówicie sobie wszystko to czemu nie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#856 |
Przyczajenie
|
Że się tak wtrącę nie ładnie w środku innego tematu, ale proszę o wybaczenie, ponieważ nie miałam możliwości wcześniej odpisać na mój problem, a raczej obawę.. Dziękuję Wam wszystkim za rady
![]() ![]() Tylko mam jeszcze jedno pytanie.. Jaka jest najlepsza, najbezpieczniejsza firma prezerwatyw? Czy aby na pewno durex? ![]() A co do tematu,koleżanki wyżej, też jakoś zwlekam z wizytą u ginekologa :P Nie dlatego,że się boję, ale że się zwyczajnie wstydzę, nie wiem czy lepiej do kobiety czy do mężczyzny, choć mężczyzna ponoć lepiej się zna, ale za to przy kobiecie mniej można się czuć skrępowanym ![]() Więc też wszystko przede mną, ale na pewno przed współżyciem pójdę również zbadać czy aby to,że mam problemy z pęcherzem to nie będzie jakoś powiązane.. a może on mi wykryje powód mojego problemu z pęcherzem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#857 | |
Zakorzenienie
|
A ja prezerwatywom nie ufam
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#858 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Planujesz implant? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#859 |
BAN stały
|
Nie miałem jeszcze swojego pierwsze razu, ale raz byłem blisko. Koleżanka mi opowiadała o pewnej dziewczynie z pracy i tak mnie ona zaintrygowała, że udało mi się od niej zdobyć jej namiary.
Przez siec jakiś czas korespondowaliśmy na gg (to było jakieś 10 lat temu), dobrze się nam pisało i pewnego dnia ona zaproponowała mi "czy nie chciałbym z nią spędzić trochę czasu w jej letniskowym domku gdzieś pod 3miastem?" (wiedziała, ze jestem prawiczkiem), ale pod warunkiem, ze się przedtem spotkamy na mieście. Oczywiście się zgodziłem, bo fajnie się pisało, wymienialiśmy się zdjęciami więc wiedzieliśmy jak wyglądamy. Niestety nie przewidziałem, że nie potrafi rozmawiać bez ciągłego rzucania k*rwami - sam bardzo rzadko przeklinam, praktycznie w ogóle. W sypialni bym to przebolał, ale ona nie krępowała się rzucić k*rwą w miejscach publicznych - czułem się zażenowany. Nawet to dobrze, że za jakąś moją wypowiedz obraziła się na mnie "na zawsze", bo nie widziałem jak to jej powiedzieć, że trudno mi zaakceptować jej patologiczne zachowanie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#860 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wszystko fajnie, tylko co Twoja opowieść ma do owego wątku? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#861 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#862 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#863 |
Przyczajenie
|
Nie chce być obraźliwa, ale moim zdaniem nie ma nic Twoja wypowiedź do wątku wyżej
![]() Bo Twoja wypowiedź raczej nikomu nie pomoże ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#864 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#865 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#866 | |
Zakorzenienie
|
Mam juz prawie 3 lata
![]() Peklo mi chyba 10 prezerwatyw albo sie zsuwaly, rozne rozmiary, rozne firmy itd. Nie chciałam kusić losu. Tabletki trzy rodzaje powodowały migreny nie do wytrzymania i libido spadło do minus 100.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#867 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#868 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#869 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Pewnie miesiaczkujez od kilku Nie wstydzisz się zacząć wspolzycie, a wstydzisz się lekarza? Marsz do ginekologa. Jezu dziewczyny. Szanujcie swoje zdrowie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#870 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Hehe no tak to dziwnie brzmi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:08.