|
|
#841 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Tatuaż część III - wątek zbiorczy
|
|
|
|
#842 |
|
Zadomowienie
|
widziałam ten wzór już z 5 razy, w trochę innych wykonaniach, ale i tak bardzo podobne
![]() różę lubię, ładny kawał ozdobionej skóry, ale wolałabym zrobić coś innego lub inaczej
Życie jest zaskakujące... ponad 2 000 km - a cóż to jest dla Miłości...? przyszła pani psycholog, w zamiarze seksuolog+psychoonkolog. krew barwiona tlenkiem żelaza - tattoomaniak. little nerd - wierny kibic League of Legends. |
|
|
|
#843 |
|
Zakorzenienie
|
Jakiś taki przytłaczający ten tatuaż [nie chodzi o wielkość, a o wzór], osobiście wolałabym coś delikatniejszego.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
#844 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Tatuaż część III - wątek zbiorczy
nie udzielałam się za bardzo ale melduje, ze jestem po swoim pierwszym tatuażu. dopiero kilka godzin minęło i czuje się strasznie dziwnie póki co
przezywam coś pomiędzy " piękny jest" a " co za głupotę zrobiłam" . tez się tak dziwnie czułyście po pierwszej dziarze?
|
|
|
|
#845 | |||
|
Rozeznanie
|
Odp: Dot.: Odp: Tatuaż część III - wątek zbiorczy
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#846 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no i jeszcze "żeby matka nie wylukała", bo trochę - wstyd przyznać - małoletnia wtedy byłam ![]() powiem wam dziewczyny, że ostatnio trochę w te upały posiedziałam na basenie... tak sobie pływam, obserwuję, podziwiam roznegliżowane ciała i ... nie podziwiam tatuaży burak, na buraku, burakiem poganiał. nie ważne, czy to rozrośnięci panowie rodem z MMA , wytatuowani od pasa w górę, czy wiotkie panie z delikatnymi kwiatuszkami, napisikami (cholera, sama chciałam od dawna pewien napis, ale jakoś mi teraz obrzydło) no masakra po prostu. i nie ważne czy mieli lat 20 czy 50... kumpela z którą byłam ( a której dziary jako takie się ogólnie nie podobają) , tylko w pewnym momencie teatralnym szeptem zasugerowała - Hexe - tylko ty i teeeen facet macie na sobie coś fajnego. "Teeeen" facet - miał na sobie cudeńko od Portugala. Wiem, bo nie mogłam sie powstrzymać, żeby nie zagadać ![]() ale cała reszta? no kurde - i jak tu przekonywać ludzkość, że tatuaże mogą być naprawdę piekną ozdobą ciała? siem rozpisałam - wybaczcie
|
|
|
|
|
#847 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() chociaż w sumie w Gdańsku czy Sopocie ostatnio było dość dobrze ale w moim rodzinnym już trochę gorzej :P z drugiej strony coraz więcej też się ich widzi, jakiś plus
Życie jest zaskakujące... ponad 2 000 km - a cóż to jest dla Miłości...? przyszła pani psycholog, w zamiarze seksuolog+psychoonkolog. krew barwiona tlenkiem żelaza - tattoomaniak. little nerd - wierny kibic League of Legends. |
|
|
|
|
#848 |
|
Raczkowanie
|
Variance - ja mówię o Krakowie, tu do cholery nie ma problemów, z dobrymi studiami i dostępem do świetnych tatuatorów, więc pytam po cichu - dlaczego???
się widzi - to fakt - dziesięć lat temu jak mi tatuaże tu i ówdzie wystawały, to patrzono na mnie jak na kosmitkę/kryminał. teraz - brak reakcji. pewnie to i plus, ale czasem, aż trochę żal ))
Edytowane przez hexe22 Czas edycji: 2013-08-13 o 23:15 |
|
|
|
#849 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#850 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a jego pielęgnacja, cię jeszcze prędzej z nim oswoi bo o to się dba, jak przyrównując - o nowe dziecko ---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ---------- ok, a teraz zadam durne pytanie - gdzie w swoim profilu znajdę miejsce, by dodać foto do nicka/avataru? |
|
|
|
|
#851 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
u góry na belce po lewej masz "ustawienia" wejdź w nie i po lewej trzecia zakładka "ustawienia i opcje" i w niej niżej "edytuj avatar"
Wszyscy jesteśmy bardzo dojrzali,dopóki ktoś nie przyniesie folii bąbelkowej ![]() __________________ 2011-01-02, 17:45 #2206 "idę popatrzeć na trolle i pandory TYLKO popatrzeć!" -----> 2013 __________________ -57-61-66-69-95...........efekt jo-jo...........117! Edytowane przez aliena7 Czas edycji: 2013-08-14 o 00:28 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#852 |
|
Raczkowanie
|
dziękuje, jakoś źle tego szukałam
|
|
|
|
#853 | ||
|
bez kija nie podchodz
|
Cytat:
![]() Bylam u Kamyka i terminy ma na maj 2014 o i dooo[a zbita
||
|
|
|
#854 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja chyba trochę jednak obawiałam się reakcji otoczenia, zwłaszcza po drugim, który zrobiłam w bardziej widocznym miejscu, ale było lepiej niż myślałam
|
|
#855 |
|
Zadomowienie
|
chciałabym zapisać się do Toffiego na konwent w wawie...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#856 |
|
Zakorzenienie
|
To i m szybciej tym lepiej-choć przypuszczam,że może już być zabukowany...
|
#857 |
|
Zadomowienie
|
napisałam na fecbooku, zobaczymy czy odpisze
|
|
#858 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#859 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#860 |
|
Konto usunięte
|
Hej hej
Moją pierwszą myślą o tatuażu były jaskółki na biodrach i po wielu miesiącach kombinowania, wymyślania, modzenia powróciłam do pierwszego tatuażu, czyli w końcu robię jaskóły w listopadzie ;D Po urodzinach. Kielczanki, co powiecie o studiu Children of the grave? Tam mnie najbardziej korci.. Najpierw robię jaskółki na biodrach, potem, kiedy będę miała więcej pieniędzy to kokardki na udach. Postanowione
|
|
|
|
#861 |
|
Raczkowanie
|
Toffi ma terminy kosmiczne (ja mam zaklepany kwiecień 2014 a pisałam do niego w styczniu) - ale warto czekać, no kurde - warto
|
|
|
|
#862 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
u mnie jest mega widoczne miejsce- przedramie. wiec do oceny otoczenia cały czas w zasadzie. zaszałam sobie troche![]() ale ze studia, samego wykonania itp jestem mega zadowolona i jakby ktos sie dziarął w Warszawie to DirtyLust i Iwone polecam całym serduszkiem
Edytowane przez 201803300917 Czas edycji: 2013-08-14 o 17:46 |
|
|
|
|
#863 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#864 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
i tak się boję powiedzieć mężowi o moim nowym pomyśle chociaż mam nadzieję, że Toffi odpisze
|
|
|
#865 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a co do tego czucia - ja tym razem miałam mieszane uczucia. ale tez dlatego, że mama przez 2 tyg robiła mi piekło emocjonalne z jego powodu teraz też dogryza, ale ja się jakoś już przywykłam Cytat:
tyle się klika "lubię to", a cholera w realu tego się nie widzi ![]() jaskółki są cudne te co mam koło czaszki nie ugasiły mojego głodu na nie i myślę czy po drugiej stronie na łopatce nie zrobić sobie jaskółek, a w tle niebo i taka jakby ramka z kwiatów wiśni, ale nie wiem czy mi się to wszystko nie zacznie żreć na plecach ![]() i teraz chyba sobie pobiegam po innych tatuażystach ![]() na pewno Kubie się jeszcze oddam
||
|
|
|
#866 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale to w dalszej przyszłości
|
|
|
#867 |
|
Zadomowienie
|
Ja też tak mam!! Jakkolwiek to zabrzmi,już samo umówienie się mnie nawilża
Wszyscy jesteśmy bardzo dojrzali,dopóki ktoś nie przyniesie folii bąbelkowej ![]() __________________ 2011-01-02, 17:45 #2206 "idę popatrzeć na trolle i pandory TYLKO popatrzeć!" -----> 2013 __________________ -57-61-66-69-95...........efekt jo-jo...........117! |
|
|
|
#868 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a jak wychodzę już z nowym tatuażem to z takim bananem i prawie że w podskokach ![]() Cytat:
) to i tak nic już nie mówią, bo raz że stara już jestem, a dwa, że ich gadanie nigdy nie robiło na mnie wrażenia, więc już wiele lat temu dali sobie spokój ![]() ja się wciąż zastanawiam u kogo zrobić róże na udach i jeszcze nie podjęłam decyzji. zastanawiam się nad Kubą właśnie, myślałam też o Adrianie z Tattoo-zone no i o Anabim. A się pochwalę, że po niedzieli kończę mój tatuaż i już chodzę podekscytowana oczywiście ![]()
|
||
|
|
|
#869 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny, a lepiej robić fantastyczne jaskółki, czy realistyczne?
Wrzucam wam zdjęcie przykładowe, bo jednak ta fantastyczna jaskółka to nie jest szczyt moich marzeń.. Tak dla porównana
Edytowane przez 201803111829 Czas edycji: 2013-08-15 o 10:10 |
|
|
|
#870 |
|
Zadomowienie
|
Lepiej robić? Każdy robi to, co mu się podoba. Mi się podoba realistyczna i taką mam
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:19.

przezywam coś pomiędzy " piękny jest" a " co za głupotę zrobiłam" . tez się tak dziwnie czułyście po pierwszej dziarze?