|
|
#841 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXVI
Cytat:
Cytat:
Dostałas mms nic więcej pisać nie będę Pewnie ze dasz rade. Ba jestem o tym przekonana! Kto jak kto ale ty na bank wszystko zrobisz na 100procent. Jak ty tyle wytrzymasz?:P Cytat:
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2013-07-18 o 21:09 |
|||
|
|
|
#842 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Marta-jakiś czas temu zapisałam sobie przepis na to ciacho ale że nie było sezonu na maliny to stwierdziłam że poczekam i zapomniałam o nim, dzięki za przypomnienie może zrobie na imieniny ![]() Samba - trzymam kciuki, trzymajcie sie |
|
|
|
#843 |
|
Zakorzenienie
|
Marta jak dla mnie ani jedna strona nie ma dobrze, powinno to byś według mnie wyśrodkowane
---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- Do za tydzień! dzisiaj w nocy wyjeżdżamy ![]() Uciekam, bo jeszcze jesteśmy w proszku
|
|
|
|
#844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ahhhh zazdroszcze troche
|
|
|
|
|
#845 |
|
Zakorzenienie
|
neska to jest najgorsze że Karo zasypia dopiero jak ją do łózka weźmiemy, cofamy się z jej zasypianiem
|
#846 |
|
Zakorzenienie
|
Myszka zrób bo na prawdę jest pyszne
Ana nie mamy nic przeciwko pracowaniu przez wakacje. Ale niech jest możliwość wzięcia urlopu wtedy kiedy się chce a nie wtedy kiedy każą i to z dnia na dzień. Bawcie się dobrze!
|
|
#847 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie wszyscy myśleli, że to sernik ![]() Tylko że ja zrobiłam z wiśniami mrożonymi. Sambuś powodzenia! Cytat:
Edytowane przez ktosia86 Czas edycji: 2013-07-18 o 22:25 |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#848 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
|
|
|
|
#849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzis jeszcze nie jadlam maz przed praca tylko rzucil - dzis jeszcze lepsze ![]() widze ze ostatni beda pierwszymi
|
|
|
#850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no ba
|
|
|
|
|
#851 |
|
Zakorzenienie
|
dziś znów gorąco ma być a do pracy trzeba iść
|
|
#852 |
|
Zakorzenienie
|
wiem
![]() maz jest fajny ![]() ![]() auto tuz tuz ![]() teoretycznie to mamy juz jedno bo nam sie trafilo od znajomego i jesli do niedzieli nic nie znajdziemy to go bierzemy..jestem rozdarta bo to jest duzeeee i nie wiem jak sobie poradze, no i diesel a uderzaliśmy w benzyne zeby na gaz zrobic no ale.. to auto maz zna i nawet z mechanikiem auta gadal bo tez sie znamy wiec wiemy ze auto ok.. wiec wolimy ustapic ale wiedziec ze pewne.. co nie zmienia faktu ze z przyjacielem jezdzimy jeszcze cala sobote.. miedzy innymi do Tarnowskich gor.. mam nadzieje ze namowie chlopakow na Taco ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ---------- śliweńka luz w pracy bedzie chlodniej.. ![]() ja mam na dzis obiad zrobiony wiec tylko mnie mycie podlog czeka bo wczoraj odpuscilam jakos mialam znizke zyciowa ![]() no i prasowanie z 2 pralek.. ale luz prasowanie jak pieczenie koi moje nerwy wiec chetnie;D
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2013-07-19 o 08:33 |
|
|
|
#853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo jak coś wyjdzie nie tak, coś się zepsuje, to robi się kwas Ale z drugiej strony od znajomego wiesz co bierzesz, bo nie ukryje wad.Jakie to auto? Dobry diesel nie jest zły![]() Mnie dziś czeka intensywny dzień przed jutrzejszym weselem. Czekam aż się młoda obudzi i lecimy po zakupy na obiad. Będzie rybka po grecku, potem posprzątać, poprasować z 4 pralek, lecieć po wino i kartkę, do biblioteki, po południu jeszcze jechać na grób dziadka... A że moja forma życiowa ostatnio leży i kwiczy to już to widzę
|
|
|
|
|
#854 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uslyszal i powiedzial ze brat jest teraz za granica ale chce sprzedac.. no wic pojechali pogladac takie jak stalo bez odpicowania nablyszczania etc.. pojezdzili nim troche razem z przyjacielem potem pojechal wu do mechanika ktory jest znajomym bo wszystkie auta z pracy robi i on szczerze powiedzial ze on by bral ze sam serwisuje to auto kto nim jezdzi jak jezdzi co w nim zrobil co trzeba bedzie zrobic etc.. auto mialo byc spzedawane pod koniec sierpnia bo jeszcze nim na wakacje chcieli jechac ale jesli nam zalezy to przynajmniej sprzedadza od reki.. wiec poczekamy do niedzieli i zadecydujemy.a auto to renault scenic
|
|
|
#855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do samego auta, to zupelnie inne niż chcieliście, więc dylemat tez pewnie z tego wynika
|
|
|
|
|
#856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja powiedzialam dla mnie moze byc juz maluch a moze by autobus. byleby kupic. nawet jak nie kupimy to i tak nasze jedzie w poniedzialek na zlom. tak sie z mezem umowilismy. wiec mysle ze jak nie znajdziemy nic to wezmiemy to.
|
|
|
#857 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
a następnym razem dodam jeszcze kurczaka
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Miło mi, że tak o mnie myślicie, serio! Cytat:
![]() ![]() Cytat:
wracam do tego cudnie wysprzątanego domu i co widzę? Kudły. Mnóstwo kudłów... nie wiem co Mera wyprawiała, no ale odkurzanie było konieczne! Cytat:
Cytat:
I grande czy normalny? no i jaki rocznik ![]() ![]() Dzień dobry!!! Mamy piątek. Z listy przedurlopowej pomału znika kilka rzeczy..., mam dobre przeczucie, powinnam się z wszystkim wyrobić.... o ile nie zaczną mi dokładać
|
|
#858 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dzięki, przyda się Dobrze, że lista przedurlopowa się skraca! To od kiedy się byczysz?
|
||
|
|
|
#859 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o ktorej no o 6 wstal zjadl sniadanie wypil kawe znajdl ciasto i poszedl do pracy ![]() ajjj i musialas latac na odkurzaczu ![]() ![]() nie nie nie - nie czerwony a srebrny nie grande (jakby bylo grande to bysmy brali) a rocznik chyba 2004 dzien dobry piatek ![]() ![]() ![]() wyrobisz sie a jak znaczna ci dokladac to grzecznie poinformuj ze mozesz przed urlopem nie zdazyc a wiesz ze po urlopie przez tydzien bedziesz lezec i kwiczec z nadmiaru roboty wiec spokojnie ![]() ![]() Cytat:
i widzisz jak sie potrafil zorganizowac? 2 dni juz jezdzi codziennie ogladac nie zejdno auto a po kilka jeszcze cala sobote.. ![]() no wlasnie Gucia kiedy jedziesz.. bo ja juz 3 razy pytalam i echo
|
|
|
#860 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a później 2 tygodnie laby! ![]() Cytat:
Może jesteś o 2 kroki przede mną, ale nie bój nic! ![]() ![]() Szkoda, że nie czerwony ![]() ![]() ![]() Rocznik mamy ten sam ![]() I jak ja jeżdzę grandem to Ty tym bardziej będziesz tym jeździła. Wygodnie, bo siedzi się wysoko, ma się wrażenie, że więcej się widzi ![]() Adyć pisałam Ci już w 2 mailach kiedy... cały przyszły tydzień jeszcze jestem w pracy. Wyjeżdżamy chyba w sobotę nad ranem. o ile pojadę
"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków! Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły" Edytowane przez Gucia0987 Czas edycji: 2013-07-19 o 09:35 |
||
|
|
|
#861 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
my nasze obecne auto kupiliśmy od znajomych i to jest pierwsze auto od dawna które było ok. nie trzeba było po kupnie pakowac w jego ukryte usterki kasy. wiadomo usterki były jak w kazdym aucie ale tak naprawde dopiero teraz a jezdzimy już 1,5 roku zrobiliśmy "mały remoncik" a w poprzednich autach zaraz po kupnie coś trzasło i trzeba bylo walić sporo kasy. teraz niby nam sprzegło nawala ...mąz chce go sprzedac ale ja mam obawy bo znowu kupimy jakies auto w ciemno i wlozymy w niego jeszcze wiecej niz tu nas by to sprzeglo wyszlo...a szczescie do aut mamy prawie zerowe... my mamy teraz mondeo, a chcielismy kupic wlasnie scenica ![]() :brzyda l: serio nie wiem czemu...tak wogole to cześć
|
|||
|
|
|
#862 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pozwolic czy nie ![]() ![]() widzisz ja bym chciala grande no ale.. jak dajesz rade to sie nie martwie ![]() ![]() ![]() Cytat:
ja czasem jak jestem z tylu tez tak mam ![]() rzadko bo rzadko ale..![]() wrzucialam wam cos do pogaduch
|
|
|
#863 |
|
Zakorzenienie
|
Bry!
Zwariuję zaraz....codziennie kurze ścierane, codziennie odkurzane i codziennie to samo! rozkopali nam drogę pod domem i cały syf leci do domu! lapek rano to jest aż brązowy od tego pyłu :/ i po co ja mam myć okna, prać firany i w ogóle sprzątać :/ Walizki nie rozpakowane ale wysłałam Lilę i Tż na ogród więc biorę się za walizkę Lilki i porządek w szafie jej zrobię (jak co miesiąc tylko że nas teraz nei było a bałagan jakby tam krasnoludki mieszkały i robiły przemeblowanie ). Na obiad zrobię pulpeciki w sosie koperkowym i razowy makaron, bo przez te włochy moja dieta poszła się paść
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#864 |
|
Zakorzenienie
|
czeszko
![]() melduje sie ze szpitala, wykupilam sobie neta w komorce wiec mam kontakt ze swiatem ale wolno chodzi i mnie wkurza ![]() u nas dobrze jesli tak to mozna nazwac ...od srody leze non stop pod kroplowka, ale skurcze sie wyciszyly...dzis pozwolili mi wejsc na 5 min pod chlodny prysznic bo mam podpieta taka aparature ze nie moge sobie sama bluzki zmienic nawet bo nie da sie bez odpinania rurek... Pierwsza noc po podaniu tej kroplowki wcale nie spalam bo kulo mnie miedzy piersiami, jak sie polozylam to wydawalo mi sie ze sie udusze wiec cala noc przesiedzialam wyprostowana...wczoraj bylam nieprzytomna...na szczescie te objawy juz mi przeszly i dzis spalam dobrze...ale wykryli mi jakas infekcje w ciele i mam 2 kroplowke z antybiotykiem...o mamo...nie wiedza co za infekcja...byc moze w pochwie bo cos tam znalezli albo to od tego ze jestem troche przeziebiona...no ale stwierdzili ze te skurcze to moze od tego...W ogole to na watku mamus wrzesniowo-pazdziernikowych wczoraj urodzilo sie 1 dzieciatko...ale dziewczyna miala zatrucie ciazowe i musieli interweniowac przez cc...byla tydzien wyzej ode mnie ale malutka wazy nieco ponad 1200 gram... Moj Bartus wazy juz wg mojego lekarza 2300 a wg szpitala 2 kg no ale niech jeszcze z miesiac przynajmniej poczeka ![]() buziaki i dziekuje za kciuki
|
|
|
|
#865 |
|
Zakorzenienie
|
Sambuś wiem własnie o tym dzieciątku od znajomej, ale całe szczęście silna dziewczynka i daje radę
A za Was trzymam kciuki by Bartuś czekał spokojnie chociażby jeszcze z miesiąc.
|
|
#866 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#867 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
Problem wakacji się rozwiązał, w przyszły poniedziałek lecimy do Grecji na Rodos Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#868 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
a ksiazka doszla o 15.30 wczoraj wiec po niecalych 25 godzinach od zamowienia ![]() no tez mysle ze go wezmiemy ale maz jeszcze chce poogladac wiec ok..
|
|
|
#869 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Trzymajcie się z Bartusiem!A jednak nie jest ze mną tak źle Choć moje morale i tak sięga dna Biblioteka załatwiona, zakupy zrobione, "po grecku" do ryby zrobione, posprzątane, teraz prasowanie i wrzucę coś do pralki. |
||||
|
|
|
#870 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Ty jesteś o wiele lepszym kierowcą ode mnie, więc nie będziesz miała problemu. Tym bardziej, że scenic raczej nie będzie dużo dłuższy od Waszego mondeo ![]() Cytat:
A co do diety we Włoszech - nie wyobrażam sobie! Kochana, po co robić sobie krzywdę kiedy tam jedzie sie przede wszystkim jeść. przynajmniej ja tam mam ![]() Cytat:
I oby jak najdłużej w dwupaku! Cytat:
Super, że wczasy załatwione! ![]() Cytat:
Przypomniałaś mi o książkach. Muszę coś kupić na wakacje, albo wypożyczyć!
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:23.

może zrobie na imieniny 
Bo jak coś wyjdzie nie tak, coś się zepsuje, to robi się kwas