Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 3 - Strona 29 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-20, 20:42   #841
_Shiloh_
Wtajemniczenie

Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 3

a możecie jakieś kulki polecić, bo nie bardzo wiem, które i z jakiego tworzywa są najlepsze
_Shiloh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 20:43   #842
kefii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez _Kluska_ Pokaż wiadomość
dziękuję, że pytasz
Batman już w domu, dostał śmieszny kubraczek w którym chodzi tyłem znieczulenie schodzi, powoli zaczyna mieć normalne źrenice i 'być trzeźwym', ale co najtrudniejsze to nie wolno mu skakać najlepiej ok 2 dni. i siedzę i się głowię jak mu to uniemożliwić w kwestii skuteczności operacji - okaże się po badaniu moczu za dwa tygodnie. oby wyniki się wyprostowały jeśli nadal wyniki będą złe to będzie oznaczało, że to nie nieczynna nerka bruździła a najpewniej psychika, która u kotów jest często wiązana z problemami urologicznymi. oby nie, bo leczenie tego to dramat
oby było dobrze z kotkiem.
Moja kotka dziś skakała po mnie a teraz oczywiście śpi padnieta

dziewczyna wrzesień 2005
zaręczona 27 lipca 2009
żona 6 sierpnia 2011

II kreseczki 14 maja 2013
mój mały kochany synuś Mikołaj 17 stycznia 2014
II kreseczki 4 września 2014
kefii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 20:57   #843
Negrid
Rozeznanie

Gratuluje poznanych płci

To fajnie, że z kociakiem wszystko dobrze. Ja też kocham zwierzęta.

A to znalazłam jak szukaliśmy z mężem projektu domu
Uwielbiałam tę bajkę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg stylowi_pl_architektura_503600.jpg (52,7 KB, 18 załadowań)

Edytowane przez Negrid
Czas edycji: 2013-08-20 o 21:03
Negrid jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 21:00   #844
PawMaj13
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez upadly_aniol00 Pokaż wiadomość
Po co mam się denerwować jeszcze za własne pieniądze ..po wizycie brzuch mnie bolał aż do 14 a wizyte miałam na 10. do tego kto się zapytał o wizytę to ja w ryk dopiero teraz w miarę się uspokoiłam
no, to oby nowy lekarz się spisał na medal! a temu staremu, tak jak dziewczyny pisały, opisz obiektywnie sytuacje na forach i serwisach z opiniami o lekarzach i niech odczuje w swojej kieszeni co oznacza być patafianem dla ciężarnej.

Cytat:
Napisane przez marieee Pokaż wiadomość
jest córeczka ))))))))))
Gratulacje Witamy kolejną młodą Venusjankę

Cytat:
Napisane przez Sheperdess Pokaż wiadomość
będzie chłop.
Gratulacje, witamy nowego Marsjanina ;D

Cytat:
Napisane przez perfuzja Pokaż wiadomość
Ja zzo boje sie bardziej niz porodu
mam tak samo...
Cytat:
Napisane przez _Shiloh_ Pokaż wiadomość
a możecie jakieś kulki polecić, bo nie bardzo wiem, które i z jakiego tworzywa są najlepsze
podpisuję się pod pytaniem. Może faktycznie czas zacząć ćwiczyć, chociaż... odczuwam niechcemisizm.

byłam dziś u rodziny TZa, 6 letni chłopak i 14 latek.
Koszmar, po 2óch godzinach bolała mnie dynia od wrzasków i kwików... pół domu zniósł do salonu, żeby siępochwalić wszystkim co ma...
ja ledwo żyłam, a TZ byl zachwycony, z młodym miał wspólny temat - gry

2013-04-30
II kreski

Co komu przeznaczone, stoi na drodze rozkraczone

Edytowane przez PawMaj13
Czas edycji: 2013-08-20 o 21:02
PawMaj13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 21:03   #845
selena85
Wtajemniczenie

O jakich kulkach mowa??? Bo chyba nie o tych Gejszy :P ?
http://suwaczki.slub-wesele.pl/20140129744753.html
selena85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 21:04   #846
isia4891
Zadomowienie

Cytat:
isia my chyba z jednego miasta jesteśmy, o ile kojarzę...u jakiego ginka się prowadzisz?
Tak z ck dr Rogula
isia4891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 21:10   #847
perfuzja
Zakorzenienie

Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 3

Cytat:
Ja mam takie i sa całkiem fajne: http://www.jollymolly.pl/akcesoria/k...miar_mini.html

Zrobiłam wlasnie listę ubrań, ktore juz ma mój syn i Moja mama poszalala, tylu par dżinsow to ja nie mam
Muszę kupić jeszcze troche body z długim rękawkiem, spiochy/polspioszki, skarpetki, czapeczki i bedzie ubrany Na razie mam 38 sztuk ubranek w rozmiarze 0-3

---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ----------

Cytat:
Napisane przez selena85 Pokaż wiadomość
O tych wlasnie

---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ----------

A propos porodu: moja babcia opowiadała mi, ze mojego wujka rodziła 6 rodzin (od momentu: "chyba rodze, ale nie jestem pewna" do urodzenia), a moją mamę 3 godziny od pierwszego skurczu!
Do tego mówi, ze ja zupełnie prawie nie bolało i nie rozumiala dlaczego kobiety wokół niej tak krzyczą
Tez tak chce

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-08-20, 21:12   #848
kukurydzianaa
Rozeznanie

Cytat:
jeśli nadal wyniki będą złe to będzie oznaczało, że to nie nieczynna nerka bruździła a najpewniej psychika, która u kotów jest często wiązana z problemami urologicznymi. oby nie, bo leczenie tego to dramat
Nie strasz Dziewczyno, bo ja mieszkam teraz z takim jednym niekastrowanym śmierdzielem i boję się, że po zabiegu może się niewiele zmienić... Zrobił sobie z domu jedną wielką kuwetę

Idzie burza, papa internety
Stary 2013-08-20, 21:19   #849
_Shiloh_
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Negrid Pokaż wiadomość

Uwielbiałam tę bajkę
Muminki

Cytat:
Napisane przez PawMaj13 Pokaż wiadomość

podpisuję się pod pytaniem. Może faktycznie czas zacząć ćwiczyć, chociaż... odczuwam niechcemisizm.
ale to nie jest męczące, ja się kładę na plecach jak oglądam TV i napinam mięśnie, albo jak stoję i coś robię w kuchni. Co dziennie po troszku

Cytat:
tak o tych :P

Cytat:
Napisane przez isia4891 Pokaż wiadomość
Tak z ck dr Rogula
oj to nie słyszałam o tej Pani, ja chodziłam do dr Wydrzyńskiego.
Stary 2013-08-20, 21:22   #850
isia4891
Zadomowienie

Cytat:
dziękuję, że pytasz
Batman już w domu, dostał śmieszny kubraczek w którym chodzi tyłem znieczulenie schodzi, powoli zaczyna mieć normalne źrenice i 'być trzeźwym', ale co najtrudniejsze to nie wolno mu skakać najlepiej ok 2 dni. i siedzę i się głowię jak mu to uniemożliwić w kwestii skuteczności operacji - okaże się po badaniu moczu za dwa tygodnie. oby wyniki się wyprostowały jeśli nadal wyniki będą złe to będzie oznaczało, że to nie nieczynna nerka bruździła a najpewniej psychika, która u kotów jest często wiązana z problemami urologicznymi. oby nie, bo leczenie tego to dramat
Będzie dobrze mój kotek kiedyś rozdarł sobie brzuch , ale dopiero wieczorem to zauważyłam, myślałam, że ma zły dzień i nie dał się dotknąć, ale jak położył się na kanapie zauważyłam coś mokrego, do flaczków aż mial rozdarty , wsiadłam w autko pojechałam do weterynarza, zaszyli mu brzuszek mniej więcej 7 cm, też chodził w kaftanie ,szybciutko wrócił do formy. To jest dachowiec , który jest troszkę więcej zimą w domu, a latem tylko na jedzenie przychodzi. Taki czarany charakter.
Jak w moim avatarze
Ja jak do tej pory to jestem kocią matką ...ale jescze 4,5 miesiąca i będę prawdziwą Matką Polką

Shiloh to mężczyzna też z Kościuszki. Do Wydrz. chodzi moja przyjaciółka. Tylko najpierw musiała jeździć do Suchedniowa bo nie miał terminów. Obaj maja dobre opinię.

Edytowane przez isia4891
Czas edycji: 2013-08-20 o 21:26
Stary 2013-08-20, 21:27   #851
_Shiloh_
Wtajemniczenie

Cytat:

Shilouh to mężczyzna też z Kościuszki. Do Wydrz. chodzi moja przyjaciółka. Tylko najpierw musiała jeździć do Suchedniowa bo nie miał terminów. Obaj maja dobre opinię.
Aha to tez Pan jest
No do Wydrzyńskiego zawsze było ciężko, albo poślizgi po godzinie były. Rodzisz rozumiem na Kościuszki, Prosta odpada? U mnie Prosta odpadła na 1 szym miejscu po złych doświadczenia z dr Wojnerem :/

Jeszcze ponoć dr Misiek jest w porzadku , nie wiem czy o nim słyszałaś.

Edytowane przez _Shiloh_
Czas edycji: 2013-08-20 o 21:30

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-20, 21:34   #852
nattalli
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez yummi_mummy Pokaż wiadomość
Ja też niestety jeszcze nie czuję kopniaczków a to już 19t5d ... Mam nadzieję, że niebawem mój Syneczek da znać, że tam jest i ma się dobrze
Prawdopodobnie mam łożysko z przodu, nie orientujecie kiedy można czuć kopy przy takim ułożeniu?
Połówkowe 04.09
A.... i zaczynam Szkołę Rodzenia od 02.09 uuu...dzieje się

Pozdrawiam Mamuśki

też mam łożysko z przodu a delikatne ruchy czułam już w 14 tygodniu, teraz 16 i są już całkiem mocne, ale ja to szczupła jestem 48kg ciągle no i bobas ruchliwy bardzo i podobno dosyć spory jak na 16 tydzień

26.05.2013 II kreseczki

http://www.suwaczki.com/tickers/c55fs65gkig2xlf5.png
nattalli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 21:36   #853
isia4891
Zadomowienie

Cytat:
Aha to tez Pan jest
No do Wydrzyńskiego zawsze było ciężko, albo poślizgi po godzinie były. Rodzisz rozumiem na Kościuszki, Prosta odpada? U mnie Prosta odpadła na 1 szym miejscu po złych doświadczenia z dr Wojnerem :/

Jeszcze ponoć dr Misiek jest w porzadku , nie wiem czy o nim słyszałaś.
Słyszałam opinię o dwóch do Miska tez chodziła koleżanka i polecala go. A wojner to chyba dobry od badań hormonów jest, regulacji i cery . U mojego góra pół godzinki opóźnienia, ale sporadycznie. Raz ja byłam bez kolejki na spr serduszka po badaniu...także czasem się może zdarzyć...ale ponad godz czy 2 opóźnienia przesada.
Stary 2013-08-20, 21:40   #854
cherubinka
Zadomowienie

Upadły_anioł, nie zastanawiaj się ani chwili wcale nad zmianą lekarza, bo szkoda nerwów. Masz czuć komfort i wizyta powinna Cię uspokajać, a nie doprowadzać do takiego stanu

kefii, Lusso wspaniale brzuszki Ja też chyba zrobić fotkę brzucha, bo póki co nie mam ani jednej

Cytat:
Napisane przez Lusso Pokaż wiadomość
magnusia to zdjecie tego body dla maleństwa
Mój Tż byłby wniebowzięty. Jak będzie córa, to muszę takie kupić

Cytat:
Na USG wszystko w porządku i..........
jest córeczka ))))))))))
Gratuluję córeczki

Cytat:
Napisane przez lolita25 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja chyba czuje ruchy mojego maleństwa...dziś dość wyraźnie....to już nie są baloniki

Niesamowite uczucie [COLOR="Silver"]
Ale super Ja też chcę

Cytat:
Napisane przez agacia_cz Pokaż wiadomość
jutro idę prywatnie na usg więc poznam płeć (trzymać kciuki za dziewuszkę)
Zatem za dziewuszkę

Cytat:
Dziewczyny Wam też się skraca przy kolejnych wizytach termin porodu?

Mi wyszło niedawno 29 stycznia
a ostatnio już 26

hmmmm
Mi też się skraca, ale lekarz mówi, że trzymamy się tej pierwszej daty

Cytat:
Napisane przez Sheperdess Pokaż wiadomość
Mój dzieć ma wszystko, co mieć powinien. Strasznie szalał na USG, lekarka stwierdziła, że pewnie będzie akrobatą - zakładał nogi za głowę i robił fikołki. I dołączam do większości wątkowej, będzie chłop.
Em ma, możesz wpisywać.
Już to widzę Naprawdę akrobata. A ja dzisiaj się "podniecałam", że moje zakładało kolanko na kolanko i machało stópką

Cytat:
Dziewczyny umówiłam się już na wizytę do nowego lekarza
No i super

Kluska, za Batmana, aby doszedł jak najszybciej do siebie.

Witam nową mamusię

Ja też po wizycie. Wyniki morfologii w miarę ok, bakterii w moczu nie ma.
Moje dziecię niestety pięknie wypięło się tyłkiem i złączyło nóżki. Czekaliśmy aż się pokaże, ale gdzie tam ...co tam ciekawość matki czy ojca Jak zakładało nogę na nogę, lekarz próbował podejrzeć, ale to trwało chwilkę. Powiedział, że może być dziewczynka , ale póki co nie założyłby się z nikim, więc czekamy do połówkowego

Edytowane przez cherubinka
Czas edycji: 2013-08-20 o 21:44
cherubinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 21:43   #855
_Shiloh_
Wtajemniczenie

Cytat:
Słyszałam opinię o dwóch do Miska tez chodziła koleżanka i polecala go. A wojner to chyba dobry od badań hormonów jest, regulacji i cery . U mojego góra pół godzinki opóźnienia, ale sporadycznie. Raz ja byłam bez kolejki na spr serduszka po badaniu...także czasem się może zdarzyć...ale ponad godz czy 2 opóźnienia przesada.
Wojner zdiagnozowału mnie PCO, ale że chodziłam do niego na NFZ a nie prywatnie to po za przepisaniem mi tabletek anty nie zrobił nic. Tabletki, które powinnam brać krótko (bo były bardzo mocne, na poprawę cery itp.) to brałam o wiele za długo, bo dr nie powiadomil mnie o tym jak dalej postepowac, mimo ze chodzilam co jakis czas na wizyty. Po za tym bardzo opryskliwy jak dla mnie.
Stary 2013-08-20, 22:11   #856
nattalli
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez senira666 Pokaż wiadomość
to moze ja sie pokaze 16t3d

u mnie też 16tydz 3dzień i brzuszek porównywalny no może wieczorem dwa razy większy po kolacji;p

---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ----------

Cytat:
Napisane przez mala098 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny,
ależ ludzie uwielbiają pchać ręce do brzucha! Jeszcze jak jest to ktoś bliski, z rodziny, przyjaciół- nie mam absolutnie nic przeciwko, ale jak kolega spotkany na ulicy, którego nie widziałam 2 lata- to już trochę niekoniecznie.

A jaki Wy macie do tego stosunek?

---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ----------

Żadna zbrodnia się nie stanie, baw się cudnie.
ja podobno zabijam wzrokiem jak widzę zbliżające się do mnie łapy... i nie ma znaczenia czy obcy czy rodzina, mogę tylko ja mąż i lekarz!

---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ----------

[QUOTE=lolita25;42357117]Aaaaaa właśnie się zorientowałam że nie ma mnie na liście na pierwszej stronie....o matko czy ja coś przeoczyłam
Em ma proszę dopisz i mnie OM 24 kwiecień TP 29.01 2014[/QUOTE

rodzić będziemy pewnie podobnie;p

26.05.2013 II kreseczki

http://www.suwaczki.com/tickers/c55fs65gkig2xlf5.png
nattalli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 22:15   #857
marieee
Zadomowienie

GG do marieee

Ja swojego kocurka wysterylizowałam w marcu - akcja sterylizacji. Teraz mam dwie kotki po sterylizacji i jednego kota, nie przychodzą pogryzione, nie walczą, i są grzeczniejsze. Najstarsza na początku była tylko w domu... teraz zaczęła na dwór wychodzić, i jeszcze nie wie, że na dworze można tez siku czy kupę robić. Masakra...
A TŻ nie chce najstarszej wziąć ze sobą jak będę się wyprowadzała. A ja bez kota... jak bez ręki.

Trzymam kciuki za Batmana pewnie ta noc będzie bardzo ciężka, bo dochodząc do siebie po narkozie będzie myślał że może wszystko, a trzeba go bardzo pilnować.
Dostałaś jakąś maść do smarowania ranki?

________
9.01.14 Zuzanka
1.03.18 Igusia

marieee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 22:18   #858
Amberella
Wtajemniczenie

GG do Amberella

Cytat:
Dziewczyny przepraszam , że nie nadrobię ale jestem wściekła i rozgoryczona i czuję się poniżona .
jednak miałam dobre obawy co do wizyty . Znów nic się nie dowiedziałam zbadał mnie lekarz na samolocie (niezbyt przyjemne dziś to było )i ogolnie jestem bardzo niezadowolona z wizyty . Mój lekarz chyba jest uprzedzony do otyłych osób (więc po co w ogóle takie przyjmuje ? chhyba , żeby tylko sobie humor poprawić )
Usłyszałam , że nie zrobi mi usg bo i tak nic nie zobaczy inna sprawa by była jakbym ważyła 50 kg ! wtedy by mi zrobił usg a tak sory memory jestem za gruba (mimo, że przez brzuch już miałam 2 razy usg i było bardzo dobrze widać ..... ) ogólnie całą wizytę nadawał o mojej tuszy i przy tym głupio się uśmiechał będąc tam sądziłam , że wrócę do niego . Ale po wyjściu z gabinetu i w drodzę do domu tak się rozpłakałam panicznie , że nie ma opcji żebym do takiego gbura wróciła niech poprawia sobie humor na innych nie na mnie .
Nie wiem czy to mądrze jest zmieniać lekarza w 18 tc ale cóż nic się nie dzieje złego więc zaryzykuję bo nie płacę pieniędzy po to by czuć się jak śmieć , gorsza od innych a tak właśnie dziś się poczułam po tej wizycie . Jestem głupia bo mogłam się coś odezwać ale myślałam , że do niego wrócę lecz nie potrafię . Po co mam się denerwować jeszcze za własne pieniądze ..po wizycie brzuch mnie bolał aż do 14 a wizyte miałam na 10. do tego kto się zapytał o wizytę to ja w ryk dopiero teraz w miarę się uspokoiłam
ja pierdzielę, jaki cham i ordynus , dobrze, że umówiłaś się do innego lekarza
Cytat:
A już każda z Was wie/zastanawiała się nad tym jak chce/może rodzić? - Czy naturalnie czy CC?
ja się wyłamię, będę miała cc

marieee, sheperdess gratuluję poznania płci Waszych pociech

isia, trzymam kciuki i mocno wierzę, że wyniki Cię uspokoją

kluska, Batman da radę; kot moich rodziców po kastracji też zasuwał w takim kubraczku, zabawnie w nim wyglądał

dziewczyny, oglądam Wasze brzuszki i wszystkie są piękne i niepowtarzalne, a jak tak patrzę to wydaje mi się, że mój jest jakoś nisko , no oczywiście też jest piękny, tylko nisko

I witam nową mamusię
Amberella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 05:59   #859
senira666
Zakorzenienie

DZień dobry
NAdrobiłam i .... zapomniałam co chciałam napisać

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-21, 07:06   #860
AgatkaL
Wtajemniczenie

Hej Witam z bólem głowy niestety U nas leje i pogoda pod psem.

Co do lekarzy, to ja przerobiłam ich baaaardzo dużo ze względu na swoje kłopoty z nadżerką, wymrażaniem i różne takie tam...
Chodziłam i do kobitek i do facetów...w sumie raz trafiłam na mega gbura, ordynusa w LuxMedzie...brrrr.
Teraz ciążę prowadzi dr.n.med. Rafał Kuźlik (ten z kliniki dr. Szczyta - jeśli oglądacie ten program, to na pewno kojarzycie. W sumie spoko, luzak, bardzo pomocny. Ale zawsze jest jakieś "ale". Chyba ciężko znaleźć lekarza idealnego.

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 07:07   #861
sadlaczyca
Raczkowanie

Witam z rana

Mam wrażenie, że ten remont nigdy się nie skończy Remont jest u rodziców na dole, od czerwca dzień w dzień wyją, ryją, kują i hałasują. Mam już dość.

Macie piękne brzusie dziewczęta
Gratuluję chłopców i dziewczynek
Stary 2013-08-21, 07:11   #862
perfuzja
Zakorzenienie

Wczoraj chyba troche przesadzilam z bieganiem po schodach i boli mnie dzisiaj kręgosłup i stawy... Chyba jednak organizm żąda chociaż lekkiego przystopowania

Edytowane przez perfuzja
Czas edycji: 2013-08-21 o 07:18
perfuzja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 07:27   #863
isia4891
Zadomowienie

Cytat:
Ja swojego kocurka wysterylizowałam w marcu - akcja sterylizacji. Teraz mam dwie kotki po sterylizacji i jednego kota, nie przychodzą pogryzione, nie walczą, i są grzeczniejsze. Najstarsza na początku była tylko w domu... teraz zaczęła na dwór wychodzić, i jeszcze nie wie, że na dworze można tez siku czy kupę robić. Masakra...
A TŻ nie chce najstarszej wziąć ze sobą jak będę się wyprowadzała. A ja bez kota... jak bez ręki.

Trzymam kciuki za Batmana pewnie ta noc będzie bardzo ciężka, bo dochodząc do siebie po narkozie będzie myślał że może wszystko, a trzeba go bardzo pilnować.
Dostałaś jakąś maść do smarowania ranki?
Mój kot te jest wykastrowany, nie dostałam nic do smarowania. Później byłam na zdjęciu szwów, ale mój kocur jest charakterny i musiał dostać głupiego jasia bo zaczął jak pies warczeć i nie dał się dotknąć. Ładnie się wszystko zagoilo samo. Ale co dzień musiałam mu ten kaftan wiazac bo skubaniec zdejmować to sobie.

---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ----------

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Hej Witam z bólem głowy niestety U nas leje i pogoda pod psem.

Co do lekarzy, to ja przerobiłam ich baaaardzo dużo ze względu na swoje kłopoty z nadżerką, wymrażaniem i różne takie tam...
Chodziłam i do kobitek i do facetów...w sumie raz trafiłam na mega gbura, ordynusa w LuxMedzie...brrrr.
Teraz ciążę prowadzi dr.n.med. Rafał Kuźlik (ten z kliniki dr. Szczyta - jeśli oglądacie ten program, to na pewno kojarzycie. W sumie spoko, luzak, bardzo pomocny. Ale zawsze jest jakieś "ale. Chyba ciężko znaleźć lekarza idealnego.
AgatkaL TTen z brada i dłuższym włosami? A ile bierze za wizytę tak z ciekawości??

Edytowane przez isia4891
Czas edycji: 2013-08-21 o 07:28
Stary 2013-08-21, 07:55   #864
AgatkaL
Wtajemniczenie

Cytat:

[/COLOR]
AgatkaL TTen z brada i dłuższym włosami? A ile bierze za wizytę tak z ciekawości??
Tak, tak...właśnie ten.
Ja chodzę do niego do szpitala do Piaseczna, gdzie jest ordynatorem ginekologii. Sama wizyta kosztuje 150zł, a wizyta+USG 200zł.

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 08:01   #865
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Agatka to wcale nie tak dużo nawet za wizytę .
Stary 2013-08-21, 08:02   #866
senira666
Zakorzenienie

kurcze robiąc sobie herbatę jakimś sposobem oblałam się wrzątkiem ... na szczęście nic poważnego mi się nie stało ale strachu się najadłam... :/
Stary 2013-08-21, 08:15   #867
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Negrid Pokaż wiadomość
Gratuluje poznanych płci

To fajnie, że z kociakiem wszystko dobrze. Ja też kocham zwierzęta.

Uwielbiałam tę bajkę
Muminki!!!!! Nie lubię tej bajki- muminki cię widzą, muminki cię śledzą, muminki cię znajdą zabiją i zjedzą

U mnie pogoda paskudna i zimno jak cholera najchętniej zostałabym w domu pod kołdrą

---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ----------

Cytat:
Napisane przez senira666 Pokaż wiadomość
kurcze robiąc sobie herbatę jakimś sposobem oblałam się wrzątkiem ... na szczęście nic poważnego mi się nie stało ale strachu się najadłam... :/
O matko... Uważaj dobrze że nic się nie stało
Stary 2013-08-21, 08:16   #868
lejdi_aga13
Rozeznanie

dzien doby

ja zaraz z mom 4latkiem jade do lekarza na bilans 4latka a pozniej pierogii

wczoraj moj TZ z maluchem ogladali fotki z USG wszystkich(4) i...agle cos tam sie poruszylo to 2 ciaza a jestem w polowie 16tyg wiec chyba mozliwe ze to juz to???

dzis rano lezałam i boki brzuszka mialam miekkie a na srodku troche pod pępkiem mialam malutką twardą dosć kólke- gdy wstalam do wc i polozylam sie nie bylo juz jej..ciekawe co to bylo... na pewno lekko sie to miejsce "odznaczało" na brzuszku
Julia Renata 28.01.2014 11:30

Nataniel 16.06.2009r.

Marzec 2015-

29 tydz
lejdi_aga13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 08:19   #869
vacuity
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez em ma Pokaż wiadomość
Mi się też wydaje że mała słyszy. Jak w niedzielę byłam w kościele to jak tylko grały organy to miałam w brzuchu niezłą akcję
Gdzieś czytałam, że już od 14 tygodnia zaczyna słyszeć a w innym miejscu że dopiero od 18, więc nie wiem jak to jest... No ale już mówię mężowi żeby uważał co przy nim mówi

Cytat:
Napisane przez JustiLbn Pokaż wiadomość
Witajcie kochane mamusie. Poczytuję wasz wątek od około miesiąca, więc postanowiłam się przywitać Chciałabym dołączyć do waszego grona, jako przyszła mama . Obecnie jestem w 13 tygodniu, więc to dobry moment by nawiązać nowe kontakty z mamami z mojej okolicy. Pozdrawiam
Witamy Ja co prawda nie Lublin, a Świdnik od niedawna, ale to już prawie prawie

A ja się cieszę, że taka pogoda, bo mamy z bratem małą plantację malin na wsi i potrzebny nam deszcz. Halo, deszczu, gdzie jesteś?

Przypomniałyście mi o tych mięśniach Kegla - trzeba się zabrać do ćwiczeń. A tymczasem szukam inspiracji na obiad... O ile wczoraj myślałam że umrę jeśli nie zjem zupy pieczarkowej tak dzisiaj brak mi inwencji

Edytowane przez vacuity
Czas edycji: 2013-08-21 o 08:21
vacuity jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 08:21   #870
perfuzja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lejdi_aga13 Pokaż wiadomość
dzien doby

ja zaraz z mom 4latkiem jade do lekarza na bilans 4latka a pozniej pierogii

wczoraj moj TZ z maluchem ogladali fotki z USG wszystkich(4) i...agle cos tam sie poruszylo to 2 ciaza a jestem w polowie 16tyg wiec chyba mozliwe ze to juz to???

dzis rano lezałam i boki brzuszka mialam miekkie a na srodku troche pod pępkiem mialam malutką twardą dosć kólke- gdy wstalam do wc i polozylam sie nie bylo juz jej..ciekawe co to bylo... na pewno lekko sie to miejsce "odznaczało" na brzuszku
Możliwe, możliwe Ja mimo, ze to pierwsza ciaza czułam wlasnie od 16 tygodnia

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości