![]() |
#841 |
Raczkowanie
|
Dot.: Zmarzluchy łączmy sie :)
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;12395924]Dokładnie! Ja mam licencjata 3,5 roku z czego kończę 2. rok i nie ma bata, uciekam stąd
![]() ![]() Reeva to mamy podobnie ![]() Jeśli chodzi o pracę to postaram się zakręcić już w wakacje. Może trafi się coś ciekawego. Jak nie to poleniuchuje ![]() A zamieszkanie z Tż'em to już szczyt marzeń. Niestety jakby przyszło co do czego -wyprowadzki - oj to by z pewnych względów nie było kolorowo na początku, ehh. Można wiedzieć co studiujesz?
![]() |
#842 |
Zakorzenienie
|
Ja studiuję pedagogikę, specjalizacja zintegrowana edukacja wczesnoszkolna i przedszkolna, rok drugi (niestety dopiero). Studiuję zaocznie więc pracuję sobie
![]() Z TŻtem nie chciałabym zamieszkać póki co, on mieszka sam więc jest to jakby ułatwione ale jeszcze nie jestem na to gotowa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#843 |
Raczkowanie
|
Ja też studiuję pedagogikę, specjalizacje mam identyczna jak Ty
![]() Dodatkowo jestem już po praktykach w klasach I-III, w przyszłym roku praktyki w przedszkolu. Mój Tż też mieszka właściwie sam , no czasem mama do niego wpadnie, niekiedy nawet nocuje. U mnie to od marzeń do ich spełnienia dłuuuga droga. Z jednej strony wielka ochota by w końcu z nim zamieszkać i się usamodzielnić, a z drugiej strach jak ja się odnajdę w wielkim mieście, czy będziemy potrafili się dogadać itd. No a z trzeciej strony moi rodzice i ich wielkie NIE na zamieszkanie razem przed ślubem. Nie mam siły się z nimi użerać na chwile obecną. Przez dwa lata wystarczająco mnie umęczyli i wpędzili w poczucie winy...
![]() |
#844 |
Konto usunięte
|
ja z Tż zamieszkac nie moge
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#845 |
Zakorzenienie
|
A czemu?
ChokoGirl, witaj w klubie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#846 |
Raczkowanie
|
I jak podobało się na praktykach?
Bo mi bardzo. Nie ukrywam czasem było naprawdę ciężko, ale ogólnie to milo wspominam. Teraz jak zobaczą mnie pierwszaki, np w markecie, to od razu przybiegają do mnie i ściskają z całej siły ![]() ![]() Właśnie Kachaaa czemuż to z Tż'em nie możesz zamieszkać?
![]() |
#847 |
Zakorzenienie
|
Mi też się bardzo podobało
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#848 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Studiuję ekonomię, specjalność: przedsiębiorczość gospodarcza ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#849 |
Raczkowanie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;12431027]Na wakacje uciekam z domu, nie chce mi się z nimi użerać. Wolę do Tż
![]() Studiuję ekonomię, specjalność: przedsiębiorczość gospodarcza ![]() U mnie to nie ma szans żebym na całe wakacje mogła do Tż'a jechać ![]() Teraz na weekend miałam jechać, ale wczoraj mi powiedział, że będzie pomagał kuzynce w przeprowadzce, grrrr. Pewnie całą sobotę będę siedziała sama w mieszkaniu. Mam teraz dylemat czy w ogóle jechać ![]() Ciekawy masz kierunek. Ja to pewnie po pierwszym semestrze bym odpadła, z matematyka od zawsze na bakier ![]() Alexandraa a w przedszkolu już miałaś praktyki?
![]() |
#850 |
Konto usunięte
|
Tż rodzice to niesmowicie mili ludzie
![]() Ekonomia nie jest aż tak strasznie ścisła jakby mogło się wydawać, są u nas ludzie, którzy w LO chodzili na humana i świetnie dają sobie radę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#851 |
Raczkowanie
|
Rodzice mojego Tż'a też są wspaniali, tacy życiowi. Jego mama już nie raz mi mówiła, że chciałaby żebyśmy się jak najszybciej pobrali i abym w możliwie krótkim czasie się przeprowadziła
![]() Masz racje, moja koleżanka tez po humanie i poszła na chemie na UL. Radzi sobie świetnie, żadnej poprawki, zawsze wszystko w pierwszym terminie zalicza. Ale ja i np ekonomia? Eeee nieee ![]()
![]() |
#852 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Koniec maja mamy a tutaj taka pogoda, a przynajmniej w Łodzi, zimno w listopadzie, 7 stopni dzisiaj jest. ![]() ![]() A jeszcze dzisiaj umówiłam się z przyjaciółką i idziemy do "baru". |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#853 |
Zakorzenienie
|
eh ta podogoda ja już marzne,musiałam sweterek wyciagnąć,ah staszny zmarzluch ze mnie
![]() |
#855 |
Raczkowanie
|
Alexandraa oj szkoda ze nie miałaś w przedszkolu praktyk, bo bym sie trochę podpytała co i jak.
Ja tez bym wolała w szkole zalapac sie do pracy, ale przedszkolem nie pogardze ![]() Dzis w Lodzi nie bylo tak zle. Nawet w krótki rękawek wskoczylam. Gdyby nie wiatr to bylo by jeszcze cieplej i przyjemniej. No ale wczoraj to masakra. Do Arturówka na spacer pojechaliśmy to deszcz się rozpadal, wszędzie mokro, buty cale w blocie.. w skrócie do pupy. Potem reszte dnia w mieszkaniu siedzieliśmy ![]()
![]() |
#857 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja od września dopiero mogę na praktyki pójść. Teraz dostałam tylko jakieś zaświadczenie i muszę do przedszkola z nim iść i wstępie wybrać placówkę.
![]() |
![]() |
#858 |
Konto usunięte
|
Ale dziś gorąco było! Fantastyczna pogoda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#859 |
Konto usunięte
|
zmarzluchom chyba cieplo bo nic nie pisza
![]() a u mnie burza, leje i wieje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#860 |
Raczkowanie
|
Mi dziś gorąco
![]() Troszkę wieje, ale za to słoneczko co raz mocniej zaczyna świecić. Nareszcie ciepło!! Co najważniejsze weekend ma być gorący ![]() Wymarzona pogoda dla zmarzluchów, więc dziewczynki korzystać ze słoneczka i lata ![]()
![]() |
#861 |
Konto usunięte
|
a u mnie zimno
![]() ![]() skad jestes? dawaj mi slonca troche:P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#862 |
Raczkowanie
|
Jestem z centrum Polski
![]() Nie będę już taka i podzielę się z Tobą słonkiem. Nie martw się , może po południu i u Ciebie zaświeci. W końcu wiecznie zimno nie będzie ![]()
![]() |
#863 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj było troszkę za duszno, tak mi się pić chciało, że potem siusiałam co chwila. :/
Ale później była taka burza, że aż strach. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#864 |
Raczkowanie
|
dołączam się tutaj do Was, jestem zmarźlakiem niesamowitym
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#865 |
Zakorzenienie
|
Mam na sobie dzisiaj dwie pary rajstop.
![]() ![]() Jedne zwykłe a drugie troszkę grubsze i na to dżinsy. ![]() Niby jest ok 5 stopni ale cholera wiatr wieje jak nie wiem. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#866 |
Konto usunięte
|
ja sie tak grubo ubieram na dwore ok ale jak na uczelnie wchodze poce sie i wez sie tu ubierz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#867 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No jak wchodzisz na uczelnie to do kibelka i ściągasz rajty a potem zakładasz znowu. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#868 |
Konto usunięte
|
no nie mam na takie przebieranki czasu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#870 |
Konto usunięte
|
no
![]() eh niestetyu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:13.