![]() |
#841 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Razem schudniemy 20kg! - część VII
podsumowanie: 6 stycznia 2014 bilans tygodnia: +1kg ![]() ogromne brawa dla Martuszki i jmz, Pendulka też śliczny spadek ![]() ![]() szanowne panie z wzrostami,widzę u was w przyszłym tygodniu zielone pola! panie, które mają czerwone pola za brak podanej wagi też mają mieć spadek w przyszłym tygodniu ![]() 2014 będzie lepszy!
FORCE yourself to do things. FORCE yourself to get out of bed and practice. FORCE YOURSELF TO WORK. Edytowane przez thenerdqueen Czas edycji: 2014-01-06 o 19:31 Powód: huehue 2013 mi się wkradł |
![]() ![]() |
![]() |
#842 |
Wtajemniczenie
|
Anula uff bo już myślałam że nic. No trudno, wciśnij coś jeszcze w siebie i koniecznie od jutra poprawa. Chodzi o to że jedzenie za mało baaardzo spowalnia metabolizm. Teraz będziesz szybko chudła, a później zastój, zniechęcenie i jojo.
#843 |
Raczkowanie
|
Kurcze cały czas się staram :-( a mi nie chce wychodzić... Zaraz chyba pójdę zjeść parę wafli sonko z resztki tuńczyka z jajkiem i nie powinno być źle :-P. Powinno mi wyjść dobrze. Robie na jutro sobie sałatkę marchew z pomarańcza :-P bo musze przeżyć parę h w szkole.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#844 |
Raczkowanie
|
aaaa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wiecie co ???? bardziej jestem zajarana chyba tym ,że jestem w tabeli w koncu hahaha ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#845 |
Wtajemniczenie
|
Anula nikt nie mówi, że się nie starasz
![]()
#846 |
Wtajemniczenie
|
jmz: i to wejście smoka, bo jaki spadeczek od razu!
![]()
![]() |
#847 |
Wtajemniczenie
|
JMZ przybij pione za wynik i obyśmy za tydzień miały tak samo
![]()
#848 |
Zakorzenienie
|
no ładnie dowaliłam
![]() może ktoś mi dowalić porządnie zj...ć gratuluję spadków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#849 |
Wtajemniczenie
|
eliza: dlatego grzecznie potuptasz do pani dietetyk i jeszcze nas przegonisz w miesięcznym spadku!
![]()
![]() |
#850 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#851 |
Zadomowienie
|
Hahaha
![]() ![]() ![]() ![]() Zyrafko - U mnie w tyg. To sprawdza się rewelacyjnie, gorzej w weekendy bo po obiedzie te 4h cieżko czasami wytrzymać. Więc nie wiem jak Ty dasz radę z dwoma posiłkami ![]() Szczurku - wszystko jest bardziej interesujące niż nauka! Haha Bottega - no mi też się zaliczenia zaczęły dlatego siedzę na wizazu hah ![]() Jmz - Trzymam kciuki, żeby znajomość przerodziła się w coś większego ![]() ![]() Atramo - laska to Ty ładnie zaszalałaś haha ![]() Daria - helloł! ![]() Miss - w klubie pisałyśmy ciągle o tej diecie. W sume to bardziej nowy styl odżywiania niż dieta. I ma za zadanie redukcję tkanki tłiszczowej. Efekty są porsżające, ludzie gubią tłuszcz, a mięśnie pięknie rosną. W skrócie jesz przez 8 lub 6h 3 posiłki dziennie, w ciągu tych godzin dostarczasz wszystkie kcal. Musisz się trzymać jednego okienka żywieniowego czyli np. U mnie, jem 12 do 20 i tak codziennie. Nie jest to żadna bzdura. Jest masa artykułów z badaniami. Najważniejsze, że nie wróci Ci jojo jakbyś chciała wrócić ma 5 posiłków Anuluu - to planuj sobie posiłki wieczorem razem z kalorycznością, albo chociaż wyznacz sobie, że na śniadanie masz 400, 2 200 itp. I jedz, zeby w tych kcal sie zmieścić. Wrzucę Wam moje dzisiejsze jadło i trzymałam się w 100% ![]() I 2 kromki chleba ciemnego z szynką i ogorkiem Serek tutti banan straciatella Jabłko II Ziemniaki z koperkiem, pierś z kirczaka, sałatka z ogórków, papryki i marchewki III Banan, 2 wafle ryżowo zbożowe IV Serek wiejski 1 szkalnka mleka 3.2%
Jest -> 76,5 kg Cel: 65 kg Edytowane przez Silvia09 Czas edycji: 2014-01-06 o 20:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#852 |
Raczkowanie
|
szczurku hehe a no zobaczymy jak będzie później hehehe
![]() ![]() Martuszka bo my jesteśmy za☠☠☠ste haha ![]() ![]() ![]() Silvia uuu to nie dobrze, ale mam nadzieje ,że będzie dobrze ![]() Edytowane przez jmz Czas edycji: 2014-01-06 o 20:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#853 |
Zadomowienie
|
Jmz Powiem Ci, że u Nas wyszło tak spontanicznie. Spotkaliśmy się w dniu, w którym napisał po 3 latach
![]() ![]() ![]()
#854 |
Zakorzenienie
|
Gratuluje spadkow- ja nadal w gorach ale czytwm was- masa rosjan- dzis ich swieta
Kutro jedziemy na termy W srode powrot i biore sie ostro za siebie bo tutaj to wiadomka Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#855 |
Konto usunięte
|
Szczurku- Przepraszam za opóźnienie. U mnie urwanie głowy w pracy. Zapierdziel taki, że nie wiem jak się nazywam. Jem prawie tylko pizze. Na wadze 75kg. Porażka. Umieram ze wstydu :-(
|
![]() ![]() |
![]() |
#856 |
Wtajemniczenie
|
Soldus: bierz się w garść!!!!! poprawiłam wagę, ale czerwone pole zostaje za opóźnienie
![]()
![]() |
#857 |
Raczkowanie
|
No dziś mi musi wyjść więcej.
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#858 |
Konto usunięte
|
Szczurku- Ten cholerny czas wolnego i szalonych ludzi na szczęście dobiegł końca. Od dziś wprowadzam plan naprawczy. Nie tylko diety i ćwiczeń, ale całego życia mego. Jeszcze trochę chora jestem, ale już prawie finish, więc lecę na siłownię dziś. Tęskniłam za nią. W czwartek zdam Ci wagową relację jak tam idzie mi zbijanie nadwyżki.
|
![]() ![]() |
![]() |
#859 |
Raczkowanie
|
Silvia oczywiscie ,że zdam relacje hehe
![]() ![]() ![]() ![]() Kurde dalej jestem chora i trudno stwierdzić czy jest gorzej czy lepiej :/ Gardło już nie boli , gorączki nie mam , węzły chłonne w porządku za to zatoki zapchane i kaszel okrutny :/ . Nie wiem czy iść do lekarza bo mam wziewy i inhalatory w domu . Nic innego mi nie przepisze chyba bo kaszlę od kataru a katar mam alergiczny . Ogólnie mam astme alergiczną hyh dawno nie miałam wiec myślałam ,że już nie wroci tym bardziej ,że jesien mineła więc grzyby ,pleśnie itp to już po nich . Może poczekam kika dni jak nie przejdzie to pójdę do lekarza .... |
![]() ![]() |
![]() |
#860 |
Zakorzenienie
|
jak ciężko wrócić do pracy po tak długim leniuchowaniu
![]() i do diety też ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#861 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry!
![]() Cholerna nadwyżka zniknęła, więc jestem na zero ![]() Dzisiaj na śniadanko: -Bułka pełnoziarnista z szynką i serek białym chudym -Serek tutti -1 cały grejpfrut anuluu - Śniadanko bardzo ładne. Same węglowodany, więc w kolejnych posiłkach powinnaś trochę białka dostarczyć ![]() jmz - Zobaczysz szybko zleci! ![]() miss - Właśnie mi się przypomniało! Miałam zapytać się Ciebie. Masz może jakieś sposoby na czyszczenie butów biegowych? Chodzi mi bardziej o siateczkę. Błotem się ubrudziła i zostały ciemne plamki i za cholerę nie chcą zejść ;/ To są bardzo jaskrawe buty, więc jednak to widać, a mnie to drażni. Ciężko po tak długim wolnym się przestawić na normalny tryb. Po nocach nie śpię, bo ostatnio ciągle chodziło się późno spać, a wstawało o 11 w wzwyż ![]() ![]()
Jest -> 76,5 kg Cel: 65 kg Edytowane przez Silvia09 Czas edycji: 2014-01-07 o 10:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#862 |
Raczkowanie
|
Dziś jestem skazana na węglowodany :-(. Niestety tryb szkolny się zaczął. I nie mam pomysłu na inny porządny posiłek niż kanapki.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#863 |
Zadomowienie
|
anuluu - Do szkoły możesz zabrać zawsze kefir naturalny, ma bardzo dużo białka. Kanapki mogą być zawsze z serem białym chudym. Serek wiejski. Jogurty, ale naturalne. Do jogurty słonecznik, orzechy, migdały.
Jest -> 76,5 kg Cel: 65 kg Edytowane przez Silvia09 Czas edycji: 2014-01-07 o 10:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#864 |
Wtajemniczenie
|
anulu, ale ty też musisz się wykazać chęcią wyszukiwania sobie potraw, jest od cholery blogów, gdzie babeczki pokazują żarło i do pracy i do szkoły, więc to jest kwestia ruszenia się też samemu do tego
![]() http://blog.polskiesouthbeach.pl/sea...bel/do%20pracy (pomiń fakt, że to southbeach, dużo pysznych przepisów jest)
![]() |
#865 |
Raczkowanie
|
Haha
. Wiem Musze w końcu czegoś poszukać ale narazie mam za dużo innych rzeczy na które brakuje mi czasu.. Dlatego chwilowo staram się na wyczucie jeść i stosować się do zaleceń diety Anny Levitt |
![]() ![]() |
![]() |
#866 |
Wtajemniczenie
|
piszesz, że masz mało czasu, a na forum siedzisz
![]()
![]() |
#867 |
Raczkowanie
|
Siedzę na nudnych zajęciach bez porządnego dostępu do neta
![]() BTW. Jak ja kocham matematykę.... Sent from my C6903 using Wizaz Forum mobile app |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#868 |
Zakorzenienie
|
Soldus: ooo cześć
![]() Silvia: rozważam tę Twoją dietę. Powiedz mi, dobrze rozumiem, że to jest tak: jesz przez 12/10/8h dziennie, np. 12-20, a w innych godzinach nic, tak? I są jeszcze jakieś zasady? Co ile zmieniać te godziny? W ogóle jak się na tym czujesz? Idzie coś? Dziewczyny, wku*wiłam się. Weszłam na wagę a tak +1kg od 31.10, a NIE JEM ANI GRAMA SŁODKIEGO. Ja pie*dole! Już jam żarłam wolniej tyłam. :/ Po wczorajszym pisaniu ze Szczurkową pilnuję się z wodą. Wczoraj poszło ok.2l, dziś do tej pory 250ml herbaty +750ml wody +jakieś 150ml coli light. Mało jak na mnie, ale jeszcze wydudnię 750ml wody + postaram się kolejne 2 herbaty. W ogóle to jeden portal (strona) sobie za dużo pozwala. Kopiują zdjęcia z mojego starego bloga! Tu oryginał:http://smacznienadiecie.blox.pl/2012...na-diecie.html A tu kopia: http://www.fotoszok.pl/show.php/1847...ziona.jpg.html JUŻ JA IM DAM!!
Keep calm and stay legendary Edytowane przez Bottega Czas edycji: 2014-01-07 o 13:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#869 |
Wtajemniczenie
|
ahahahaa rozszarp ich!
![]()
![]() |
#870 |
Zakorzenienie
|
pffhahahaha przy okazji wydało się ile mam zawsze kart pootwieranych
![]() ![]() idę gotować zupę. PS na Uczelni nic nie załatwiłam. Nie da się. ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:43.