|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#841 |
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XI
Ja mam Ficher Price Rain Forest.Domiś bardzo lubi.
Mały zasnął a ja wcinam czekoladki ![]() Tż mnie wkurza bo ostatnio robi mi przytyki że mam szpyre na brzuchu ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2014-06-04 o 18:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#842 |
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XI
Lila, kurcze, mam nadzieje, ze wyklaruje od czego to. Kciuki za Was!
Migotka, i co? Dzwonilas? Bylam na paznokciach. Potem w hebe. Teraz gotuje pomidorowke i popijam Redsa. Tz ostatnio nie wraca przed 20 takze kibluje sama..
#843 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Robisz smaka na redsa ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2014-06-04 o 18:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#844 |
Zakorzenienie
|
Iza, n ow tym tygodniu to jest codziennie po 20. Czasami tak ma. No coz poradzic.
Ja tez bym zjadla czekolade. Taka z bakaliami! ![]()
#845 |
Zakorzenienie
|
Lila mozesz suplementy brac jak najbardziej ja tez bralam na diecie suplementy.
Mate mam z canpolu wesola farma bardzo jestem zadowolona jest to kojec mata z zapinanymi bokami i kupilam przez strone internetowa smyka za 113zl ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#846 |
Zakorzenienie
|
Witam się wieczornie
![]() Mysia,Migocia dostałam @ więc mam nadzieję że to "prezencik" od którejś w Was ![]() Izka mam nadzieję że to chwilowy spadek formy-każda z nas tak ma ![]() ![]() ![]() Kluska jesteś miszczynią klusek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lila kurde przegwizdane ![]() ![]() Coffe J&J są najlepsze ![]() Zophiee oj uwierz mi że dobrze znam tęsknotę za TŻem ![]() Arletko to się mężulek sypnął ![]() ![]() Yss kocyk skończony więc czekamy na focię ![]() Ziajka,Kluska już widzę Wasze małe Pełzacze ![]() ![]() Penelope93 witaj-napisz coś o sobie ![]() Jem jabłko i na dzisiaj koniec-no jeszcze herbatka jakaś ![]()
#847 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Iza Czasem są takie dni. I chyba nie ma cudownej recepty na to żeby odmienić sytuację w 5 minut. Ja to zawsze marzę wtedy aby już była noc i można było iść spać. Pamiętaj, że Dominiś czuje więź z Tobą i nawet jeśli będziesz się do niego uśmiechać a w środku będziesz w kawałkach to on to wyczuje. Ale tak jak mówię, czasem nic nie pomaga... no chyba że pudełko czekoladek ![]() Lila To może spróbuj chociaż przez tydzień się przemęczyć i wypróbować tak jeść jak pisze Ziajka. Ja wiem, że ciężko ale to przecież dla twojego maluszka. Pomyśl sobie, że jeszcze się najesz w życiu truskawek i czekoladek, jajek itp., teraz musisz postępować dobrze dla Natanka. No to są zdjęcia kocyka, a ja znikam do kuchni. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#848 |
Zakorzenienie
|
jstem juz i ja,ale pewnie nie na długo.
iza ha ha a ja wczoraj otworzyłam milke oreo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jak mnie mała przegoniła. uwielbia lezec z goła dupcia na przewijaku wiec przed kapiela ja polozyłam,lezała i zaczeła marudzic wiec chciałam isc po wode a ta jak zaczeła sie drzec,piszczec,wogóle uspokoic nie mogłam,w wanience sie uspokoiła ale potem przy wycieraniu znowu spazmy. cyca wogóle nie chciała,dałam butle to tylko troche zjadła i z trudem usneła a ja wisze na laktatoorze i całe gówno leci tego mleka ![]() ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- yss przepiekne kocyki.
Nasz ślub 28.01.2012 ![]() 27.04.2012-aniołek ![]() ![]() ![]() Lenka 11.03.2014 ![]() ![]() Hania 6.09.2016 ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png |
![]() ![]() |
![]() |
#849 |
Wtajemniczenie
|
Yss boski kocyk! Wspaniała pamiątka
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#850 |
Zakorzenienie
|
Yss olej pipę i daj sobie spokój,nie odpisuj na jej posty,po co się wdawać w jakieś beznadziejne dyskusje :nowiewiem: a kocyk cudo
![]() ![]() Izka za te docinki bym mu chyba w lampę dała ![]() Arletko są takie dni że dziecię się drze a Ty nie wiesz o co chodzi ![]()
#851 | |
Zakorzenienie
|
Śliczny
![]() ![]() Cytat:
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#852 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- jak mnie ta baba co kupowałam mate wkurzyła,normalnie i po ludzku poprosiłam o dane do przelewu i zapytałam co z tym gratisem to mi odpisała ze gratis miał byc jak licytacja pójdzie w góre a jak mi się coś niepodoba to moge zwrócic towar. no jakas szurnieta!
Nasz ślub 28.01.2012 ![]() 27.04.2012-aniołek ![]() ![]() ![]() Lenka 11.03.2014 ![]() ![]() Hania 6.09.2016 ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#853 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
co za pi*da ![]() ![]()
![]() |
#854 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#855 |
Zakorzenienie
|
porozmawiam z tz i zobaczymy.
dobra laski,ja lece do wyrka. tz cos pisał ze jak wróci to bedziemy sie godzic ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#856 |
Zakorzenienie
|
Laski czytałyście wywiad z Justyną Kowalczyk?
![]() http://www.sport.pl/celebrities/1,96...tml#BoxSlotIMT "Wyjaśnisz, o co chodzi? - O uczucia, o poronienie sprzed roku. Napisałaś o nim niedawno na Facebooku. Ale nie wszyscy zrozumieli. - Napisałam najprostszymi słowami na świecie: straciłam Dzieciątko. Tak, żeby nie było żadnych wątpliwości. Nie wiem, jak można było pomyśleć, że chodziło o psa. Ja nawet rybki w akwarium nigdy nie miałam, bo wychowałam się na wsi, gdzie się zwierząt w domu raczej nie trzyma. Piesek, którego niedawno podarował mi brat, żebym miała się kim zająć, jest moim pierwszym. Tak, byłam w ciąży, poroniłam rok temu w maju, na obozie treningowym. Na samym początku obozu. Właśnie wtedy, gdy się szykowałam do wyprostowania swoich ścieżek. Wiadomo, że gdybym donosiła tę ciążę, dość zaawansowaną, nie wystartowałabym w Soczi. Miałam już w planie inne życie, przynajmniej na najbliższy rok. Właśnie na ten obóz zaplanowałam rozmowy z trenerem, z moją drużyną, z Polskim Związkiem Narciarskim. W moje przygotowania związek zainwestował pieniądze, moja drużyna - czas. Chciałam im to wszystko wyjaśnić i zacząć rozwikływać sytuację. Niestety, los zdecydował inaczej. "
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#857 |
Zakorzenienie
|
Jestem wykończona
![]() ![]() Spadam pod prysznic i spać ![]()
#858 |
Zakorzenienie
|
Klusiu czytałam serce pęka na pół
![]() Lila to masz małego Krzykacza ![]()
#859 |
Zakorzenienie
|
Hej
Mysiu dzwoniłam, ale niestety miejsce się nie zwolniło, jeszcze jutro będę dzwonić może na piatek się uda ![]() Ruda trzymam mocno kciuki żebyś Mysi zabrała @ !!! ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- Yss jaki piękny kocyk ![]() ![]()
![]() |
#860 |
Zakorzenienie
|
a Hania od 21 spi u siebie. meczyl brzuszek ale wymasowalam, wypierdziala sie i zmeczona zasnela. wczoraj o 1.30 sie obudzila, tz uspokajal ale szlo kiepsko wiec znow u mnie była. Lila ja rozumiem jak ciezko zrezygnowac z wspolnego spania
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#861 |
Wtajemniczenie
|
Arletka Z tym "odchudzaniem" jest tak, że trzeba to mądrze zrobić. Ja jestem za tym, lub jestem już na takim etapie, że tylko trwała zmiana nawyków żywieniowych wchodzi w grę. I fakt, trzeba na różne diety uważać, bo mogą wyrządzić więcej złego niż dobrego.
Poczekaj, bo po cc trzeba się wstrzymać z ćwiczeniami. Wszystko musi się zagoić, ważne jest twoje zdrowie. Kluska Czytałam, w szoku byłam. Martwię się tylko o reakcję jaką ten wywiad wywoła. Ludzie mogą nie zrozumieć. Nie chciała bym aby się to odbiło negatywnie na jej życiu, skoro i tak już nie jest fajnie. |
![]() ![]() |
![]() |
#862 | |
Zakorzenienie
|
Migociu kurde to
![]() ![]() ![]() Klusiu mój coś się dzisiaj kręci i non stop sterczę nad łóżeczkiem ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- Cytat:
Yss dlatego ja odrzucam lub ograniczam słodycze i jem porządne śniadanie,na drugie zawsze kawa i jakiś owoc,i jakiś normalny obiad,na kolację (po biegu) jogurt i ewentualnie jakieś jabłko czy arbuz i spoko. tylko boję się że znowu się po miesiącu poddam ![]()
![]() |
#863 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja mam taki plan, że po ciąży jak się wszystko po cc wygoi to będę ćwiczyć aż osiągnę wymarzony efekt. I już zawszę będę jeść rozsądnie. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#864 |
Zakorzenienie
|
No widzisz Ewciu najwyraźniej tak na razie ma być pod górkę
![]()
![]() |
#865 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie podejście ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ach przeje*ane to wszystko ![]() ![]() Kurde Laski spadam bo mnie głowa muli ![]() ![]() ![]()
![]() |
#866 |
Zakorzenienie
|
Ja też już uciekam, do jutra
![]()
![]() |
#867 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() co do Justyny to straszne jest to, jak bardzo ona musi być w dołku, że takiego wywiadu udzieliła ![]() pisałąm już, że kocyk jest przecudny, wspaniały ![]() ![]() oj oj bez takich Kochana! a może "samo się zajdzie"? ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny, czy myślicie, że Hania może chcieć być lulana przeze mnie a nie przez tż? dziś chciał ją położyć, starał się naprawdę (widziałam) a ona biedna tak płakała a jak się pojawiłam to tylko rączki do mnie i te załzawione oczka ![]() ja mam dziś spokojny wieczór, nie robię mu obiadu tylko sam się męczy - robi ryż ze śmietaną ![]() ---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:24 ---------- Zophiee, jaką książkę o rodzicielstwie bliskości masz? zastanawiałam sie i w końcu wybrałam tą polską napisaną przez Minge. nie wiem czy dobrze, ale amerykańskie jakoś ![]() jeszcze planuję kupić "jak mówić, żeby dziedzi nas słuchały, jak słuchać żeby dzieci do nas mówiły" bardzo dobre opinie ma. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ---------- aha! już drugi dzień miałam fajny wieczór ![]() ![]() ![]() i może w końcu wezmę się za angielski ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
||
![]() ![]() |
![]() |
#868 |
Zakorzenienie
|
Hej
Dziewczyny mam nerwa od rana Natka wstaje co dzien o 5 lub przed i nie chce juz spac jestem zmeczona przez to dzis mi sie juz ulalo poryczlamam sobie od rana Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 07:38 ---------- Poprzedni post napisano o 07:28 ---------- Yss piekny kocyk ![]() Arletko ale glupia baba!ja bym chyba rzeczy zostawila bo jednak bylo warto. Kluska ale fajnie ze masz jak odpoczac wieczorem ze masz sile i checi na angielski ja wieczorem to tylko prysznic i szybko spac ![]() Migotko super ze doktorek zadzw sam i kciuki zeby sie zwolnil termin. Iza ,Arletka ja tam mam jedna diete nazywa sie Natalka ![]() Wlasnie dziewczyny czy podczas calego kp nie wolno jesc smazonych rzeczy? Ilez to moze trwac? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 07:50 ---------- Poprzedni post napisano o 07:38 ---------- Ewciu dzis podczas rannego kryzysu pomyslalam o Tobie ze jestes mega silna babka ze od poczatku siedzisz z Kostusiem caly czas sama , podziwiam Cie i domyslam sie ze tez pewno nie raz bylo Ci ciezko a dalas rade. Mysti kolejny przyklad power mamy ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 07:52 ---------- Poprzedni post napisano o 07:50 ---------- Juz mi lepiej kryzys minal , Natka jest taka cudowna ze nie moge sie na nia gniewac. Kocham ja szalenie mimo tych rannych zrywow; ) Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#869 | |||
Zakorzenienie
|
Witam
Cytat:
czytałam ![]() Cytat:
Ciesze sie że udało sie zaplanować wieczory ![]() Cytat:
U nas nocka super,teraz Domiś leży z tatą.
|||
![]() ![]() |
![]() |
#870 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() Gianka super, że kryzys minął ![]() ![]() Iza super, że Domiś już spokojniejszy nocą ![]() my na 10 na szczepienie a jak na złość Hania pięknie śpi. normalnie to od godziny by dawała czadu a teraz pączuś wtulony sobie słodko kima. no nic, muszę obudzić Pyzulkę.. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:22.