|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#841 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XI
Ja mam Ficher Price Rain Forest.Domiś bardzo lubi.
Mały zasnął a ja wcinam czekoladki Tyle z mojego dbania o linie...Tż mnie wkurza bo ostatnio robi mi przytyki że mam szpyre na brzuchu Ja to wiem,niemusi mi tego mówić..Ale jakoś motywacji do odchudzania brak.
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2014-06-04 o 19:27 |
|
|
|
#842 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XI
Lila, kurcze, mam nadzieje, ze wyklaruje od czego to. Kciuki za Was!
Migotka, i co? Dzwonilas? Bylam na paznokciach. Potem w hebe. Teraz gotuje pomidorowke i popijam Redsa. Tz ostatnio nie wraca przed 20 takze kibluje sama..
|
#843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Robisz smaka na redsa
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2014-06-04 o 19:42 |
|
|
|
|
#844 |
|
Zakorzenienie
|
Iza, n ow tym tygodniu to jest codziennie po 20. Czasami tak ma. No coz poradzic.
Ja tez bym zjadla czekolade. Taka z bakaliami!
|
#845 |
|
Zakorzenienie
|
Lila mozesz suplementy brac jak najbardziej ja tez bralam na diecie suplementy.
Mate mam z canpolu wesola farma bardzo jestem zadowolona jest to kojec mata z zapinanymi bokami i kupilam przez strone internetowa smyka za 113zl ma super lusterko Natka je uwielbia i ma 3 piszczace zabawki , grzechotke z kulkami, klucze i na macie marchewke grzechotke i pszczolke piszczke zreszta znajdz sobie na stronie smyka jest na pierwszej stronie Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#846 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się wieczornie
Młody śpi,dzisiaj pokonaliśmy króciutką trasę 2,1km w 13minut więc nie jest źle.Kostello śpi,ja obejrzę "Barwy" i lecę się wymoczyć.Mysia,Migocia dostałam @ więc mam nadzieję że to "prezencik" od którejś w Was ![]() Izka mam nadzieję że to chwilowy spadek formy-każda z nas tak ma ciekawe na jak długo?Kluska jesteś miszczynią klusek tylko bazylia,oregano i czosnek z saszetki bo inaczej nie mam ale mimo to pycha A najadłam się fest Lila kurde przegwizdane Coffe J&J są najlepsze ![]() Zophiee oj uwierz mi że dobrze znam tęsknotę za TŻem ![]() Arletko to się mężulek sypnął pomęcz go jeszcze troszkę Yss kocyk skończony więc czekamy na focię Ziajka,Kluska już widzę Wasze małe Pełzacze ![]() Penelope93 witaj-napisz coś o sobie Jem jabłko i na dzisiaj koniec-no jeszcze herbatka jakaś
|
#847 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Iza Czasem są takie dni. I chyba nie ma cudownej recepty na to żeby odmienić sytuację w 5 minut. Ja to zawsze marzę wtedy aby już była noc i można było iść spać. Pamiętaj, że Dominiś czuje więź z Tobą i nawet jeśli będziesz się do niego uśmiechać a w środku będziesz w kawałkach to on to wyczuje. Ale tak jak mówię, czasem nic nie pomaga... no chyba że pudełko czekoladek .Lila To może spróbuj chociaż przez tydzień się przemęczyć i wypróbować tak jeść jak pisze Ziajka. Ja wiem, że ciężko ale to przecież dla twojego maluszka. Pomyśl sobie, że jeszcze się najesz w życiu truskawek i czekoladek, jajek itp., teraz musisz postępować dobrze dla Natanka. No to są zdjęcia kocyka, a ja znikam do kuchni. |
|
|
|
|
#848 |
|
Zakorzenienie
|
jstem juz i ja,ale pewnie nie na długo.
iza ha ha a ja wczoraj otworzyłam milke oreo ![]() i dzis tez zjadłam pare kostek, jak ja za czekolada nie przepadam tak ta mi podeszła sie nalezy!!!niechby mój mi powiedzial cos o brzuchu tylko.moze i mamy skóry wiszace na brzuchach ale mamy tez najwieksze skarby nasze kruszynki i dla nich warto je miec!kiedys sie ich pozbedziemyjak mnie mała przegoniła. uwielbia lezec z goła dupcia na przewijaku wiec przed kapiela ja polozyłam,lezała i zaczeła marudzic wiec chciałam isc po wode a ta jak zaczeła sie drzec,piszczec,wogóle uspokoic nie mogłam,w wanience sie uspokoiła ale potem przy wycieraniu znowu spazmy. cyca wogóle nie chciała,dałam butle to tylko troche zjadła i z trudem usneła a ja wisze na laktatoorze i całe gówno leci tego mleka ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- yss przepiekne kocyki.
|
#849 |
|
Wtajemniczenie
|
Yss boski kocyk! Wspaniała pamiątka
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#850 |
|
Zakorzenienie
|
Yss olej pipę i daj sobie spokój,nie odpisuj na jej posty,po co się wdawać w jakieś beznadziejne dyskusje :nowiewiem: a kocyk cudo
Izka za te docinki bym mu chyba w lampę dała niech on sobie przytyje ponad 10kg i później sam urodzi i zobaczy co to znaczy-palant.Arletko są takie dni że dziecię się drze a Ty nie wiesz o co chodzi
|
#851 | |
|
Zakorzenienie
|
Śliczny
Cytat:
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
|
#852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a po drugie lekarz mi jeszcze nie pozwolił.i to tez jest wymówka "nie dziś,zaczne jutro" a jutro jest znowu to samo. mi tz nic nie mówi a nawet mówi ze kocha mnie bardziej z tymi rozstepami,z brzucholem,ciekawe ile w tym prawdy---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- jak mnie ta baba co kupowałam mate wkurzyła,normalnie i po ludzku poprosiłam o dane do przelewu i zapytałam co z tym gratisem to mi odpisała ze gratis miał byc jak licytacja pójdzie w góre a jak mi się coś niepodoba to moge zwrócic towar. no jakas szurnieta!
|
|
#853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co za pi*da
|
|
#854 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co zrobisz?
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
|
#855 |
|
Zakorzenienie
|
porozmawiam z tz i zobaczymy.
dobra laski,ja lece do wyrka. tz cos pisał ze jak wróci to bedziemy sie godzic a wraca ok 3 w nocy,terz mam ochote ale co bedzie za te kilka godz pewnie bede zaspana i nie bedzie mi sie chciało
|
#856 |
|
Zakorzenienie
|
Laski czytałyście wywiad z Justyną Kowalczyk?
http://www.sport.pl/celebrities/1,96...tml#BoxSlotIMT "Wyjaśnisz, o co chodzi? - O uczucia, o poronienie sprzed roku. Napisałaś o nim niedawno na Facebooku. Ale nie wszyscy zrozumieli. - Napisałam najprostszymi słowami na świecie: straciłam Dzieciątko. Tak, żeby nie było żadnych wątpliwości. Nie wiem, jak można było pomyśleć, że chodziło o psa. Ja nawet rybki w akwarium nigdy nie miałam, bo wychowałam się na wsi, gdzie się zwierząt w domu raczej nie trzyma. Piesek, którego niedawno podarował mi brat, żebym miała się kim zająć, jest moim pierwszym. Tak, byłam w ciąży, poroniłam rok temu w maju, na obozie treningowym. Na samym początku obozu. Właśnie wtedy, gdy się szykowałam do wyprostowania swoich ścieżek. Wiadomo, że gdybym donosiła tę ciążę, dość zaawansowaną, nie wystartowałabym w Soczi. Miałam już w planie inne życie, przynajmniej na najbliższy rok. Właśnie na ten obóz zaplanowałam rozmowy z trenerem, z moją drużyną, z Polskim Związkiem Narciarskim. W moje przygotowania związek zainwestował pieniądze, moja drużyna - czas. Chciałam im to wszystko wyjaśnić i zacząć rozwikływać sytuację. Niestety, los zdecydował inaczej. "
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta |
|
|
|
#857 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem wykończona
![]() Spadam pod prysznic i spać
|
#858 |
|
Zakorzenienie
|
Klusiu czytałam serce pęka na pół
Lila to masz małego Krzykacza
|
#859 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Mysiu dzwoniłam, ale niestety miejsce się nie zwolniło, jeszcze jutro będę dzwonić może na piatek się uda ![]() Ruda trzymam mocno kciuki żebyś Mysi zabrała @ !!! ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- Yss jaki piękny kocyk
|
|
#860 |
|
Zakorzenienie
|
a Hania od 21 spi u siebie. meczyl brzuszek ale wymasowalam, wypierdziala sie i zmeczona zasnela. wczoraj o 1.30 sie obudzila, tz uspokajal ale szlo kiepsko wiec znow u mnie była. Lila ja rozumiem jak ciezko zrezygnowac z wspolnego spania
zeby w tym samym pokoju to ok ale tak to....Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta |
|
|
|
#861 |
|
Wtajemniczenie
|
Arletka Z tym "odchudzaniem" jest tak, że trzeba to mądrze zrobić. Ja jestem za tym, lub jestem już na takim etapie, że tylko trwała zmiana nawyków żywieniowych wchodzi w grę. I fakt, trzeba na różne diety uważać, bo mogą wyrządzić więcej złego niż dobrego.
Poczekaj, bo po cc trzeba się wstrzymać z ćwiczeniami. Wszystko musi się zagoić, ważne jest twoje zdrowie. Kluska Czytałam, w szoku byłam. Martwię się tylko o reakcję jaką ten wywiad wywoła. Ludzie mogą nie zrozumieć. Nie chciała bym aby się to odbiło negatywnie na jej życiu, skoro i tak już nie jest fajnie. |
|
|
|
#862 | |
|
Zakorzenienie
|
Migociu kurde to
![]() Klusiu mój coś się dzisiaj kręci i non stop sterczę nad łóżeczkiem ![]() ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- Cytat:
Yss dlatego ja odrzucam lub ograniczam słodycze i jem porządne śniadanie,na drugie zawsze kawa i jakiś owoc,i jakiś normalny obiad,na kolację (po biegu) jogurt i ewentualnie jakieś jabłko czy arbuz i spoko. tylko boję się że znowu się po miesiącu poddam
|
|
#863 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja mam taki plan, że po ciąży jak się wszystko po cc wygoi to będę ćwiczyć aż osiągnę wymarzony efekt. I już zawszę będę jeść rozsądnie. |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#864 |
|
Zakorzenienie
|
No widzisz Ewciu najwyraźniej tak na razie ma być pod górkę
|
|
#865 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie podejście najważniejsze to nie dać się zwariować![]() Ach przeje*ane to wszystko Kurde Laski spadam bo mnie głowa muli Dobranoc Do jutra
|
|
#866 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też już uciekam, do jutra
|
|
#867 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli kijowa bo jakieś 2-3 lata PO wracam "do siebie" ![]() co do Justyny to straszne jest to, jak bardzo ona musi być w dołku, że takiego wywiadu udzieliła ![]() pisałąm już, że kocyk jest przecudny, wspaniały ![]() oj oj bez takich Kochana! a może "samo się zajdzie"? ![]() Cytat:
gratuluję!!!!Dziewczyny, czy myślicie, że Hania może chcieć być lulana przeze mnie a nie przez tż? dziś chciał ją położyć, starał się naprawdę (widziałam) a ona biedna tak płakała a jak się pojawiłam to tylko rączki do mnie i te załzawione oczka brzuszek ją bolał, owszem, ale to wyglądało jakby go wyrzucała z pokoju normalnieja mam dziś spokojny wieczór, nie robię mu obiadu tylko sam się męczy - robi ryż ze śmietaną ![]() ---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:24 ---------- Zophiee, jaką książkę o rodzicielstwie bliskości masz? zastanawiałam sie i w końcu wybrałam tą polską napisaną przez Minge. nie wiem czy dobrze, ale amerykańskie jakoś jeszcze planuję kupić "jak mówić, żeby dziedzi nas słuchały, jak słuchać żeby dzieci do nas mówiły" bardzo dobre opinie ma. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ---------- aha! już drugi dzień miałam fajny wieczór większość robię wcześniej, Hania ładnie zasypia i naprawdę odpoczywam i zajmuję się sobą. a dzięki komu? dzieki Wam bo jak tak czytałam jak piszecie o Waszych wieczorach to zaświtało, że się da i może w końcu wezmę się za angielski ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#868 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Dziewczyny mam nerwa od rana Natka wstaje co dzien o 5 lub przed i nie chce juz spac jestem zmeczona przez to dzis mi sie juz ulalo poryczlamam sobie od rana Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 07:38 ---------- Poprzedni post napisano o 07:28 ---------- Yss piekny kocyk ![]() Arletko ale glupia baba!ja bym chyba rzeczy zostawila bo jednak bylo warto. Kluska ale fajnie ze masz jak odpoczac wieczorem ze masz sile i checi na angielski ja wieczorem to tylko prysznic i szybko spac len jestem!Migotko super ze doktorek zadzw sam i kciuki zeby sie zwolnil termin. Iza ,Arletka ja tam mam jedna diete nazywa sie Natalka nie dojem nie jem slodyczy, zadnej czekolady ani nic na bazie czekolady itp i te beznadziejne obiady ktore mi wychodza bokiem juz i tak chudne bo dziwne jakbym na tym tyla;/ ja bym chciala nawet chociaz utrzymac wage bo potem jestem slaba tylko. A za kotleta normalnego to bym sie dala pokroic!Wlasnie dziewczyny czy podczas calego kp nie wolno jesc smazonych rzeczy? Ilez to moze trwac? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 07:50 ---------- Poprzedni post napisano o 07:38 ---------- Ewciu dzis podczas rannego kryzysu pomyslalam o Tobie ze jestes mega silna babka ze od poczatku siedzisz z Kostusiem caly czas sama , podziwiam Cie i domyslam sie ze tez pewno nie raz bylo Ci ciezko a dalas rade. Mysti kolejny przyklad power mamy ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 07:52 ---------- Poprzedni post napisano o 07:50 ---------- Juz mi lepiej kryzys minal , Natka jest taka cudowna ze nie moge sie na nia gniewac. Kocham ja szalenie mimo tych rannych zrywow; ) Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#869 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witam
Cytat:
czytałam ![]() Cytat:
Ciesze sie że udało sie zaplanować wieczory ![]() Cytat:
U nas nocka super,teraz Domiś leży z tatą.
|||
|
|
|
#870 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Gianka super, że kryzys minął tak to jest że noce trzeba rekompensować drzemkami jakoś ![]() Iza super, że Domiś już spokojniejszy nocą może to pogoda tak wpływała.my na 10 na szczepienie a jak na złość Hania pięknie śpi. normalnie to od godziny by dawała czadu a teraz pączuś wtulony sobie słodko kima. no nic, muszę obudzić Pyzulkę.. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:41.

Tyle z mojego dbania o linie...
Ja to wiem,niemusi mi tego mówić..Ale jakoś motywacji do odchudzania brak.

ma super lusterko Natka je uwielbia i ma 3 piszczace zabawki , grzechotke z kulkami, klucze i na macie marchewke grzechotke i pszczolke piszczke zreszta znajdz sobie na stronie smyka jest na pierwszej stronie
Młody śpi,dzisiaj pokonaliśmy króciutką trasę 2,1km w 13minut więc nie jest źle.Kostello śpi,ja obejrzę "Barwy" i lecę się wymoczyć.
ciekawe na jak długo?
A najadłam się fest 

sie nalezy!!!niechby mój mi powiedzial cos o brzuchu tylko.moze i mamy skóry wiszace na brzuchach ale mamy tez najwieksze skarby nasze kruszynki i dla nich warto je miec!kiedys sie ich pozbedziemy

a po drugie lekarz mi jeszcze nie pozwolił.i to tez jest wymówka "nie dziś,zaczne jutro" a jutro jest znowu to samo. mi tz nic nie mówi a nawet mówi ze kocha mnie bardziej z tymi rozstepami,z brzucholem,ciekawe ile w tym prawdy
a wraca ok 3 w nocy,terz mam ochote ale co bedzie za te kilka godz

Dobranoc
czyli kijowa bo jakieś 2-3 lata PO wracam "do siebie"