![]() |
#841 |
Konto usunięte
|
Dot.: to nie KIT, od dziś jestem FIT cz. IV
no chyba że Tusia będzie miała jakieś rendez-vous
![]() może zdąże schudnąć ze 2kg do tego czasu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#842 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, odbiłam sobie kość ogonowa.. Nie będę siedzieć przez miesiąc
![]() |
![]() |
#843 |
Konto usunięte
|
jak to?
Byłaś u lekarza? Chyba z ćwiczeń też nici? chyba że stojące tylko ---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ---------- znowu wszystkie wywiało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#844 |
Zadomowienie
|
Wiecie jak są takie drążki rozporowe do ćwiczeń do montowania w futrynie? To dzisiaj mi się chyba obluzowal, a parkiet mam twardy :-D
Z ćwiczeń nie rezygnuję, najwyżej pośladki odpuszczę. Do lekarza nie idę, setki razy mi się to stało jak byłam dzieckiem. W sensie odbita kość, nie drążek ![]()
![]() |
![]() |
#845 | |||||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Cytat:
![]() No dobra, to ja przyznam się, że u mnie wpadły dziś trzy piwka ![]() ![]() Nie dziwię się, u mnie @ za 2-3 dni i obawiam się, że będę miała podobnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;49618031]Hej Laski ![]() Czytam w necie o układaniu rozpiski na ćwiczenia ale za cholere tego nie zrobie, macie może jakąś rozpiskę? Czy jakąś stronkę znacie z jakimś nie dla zaawansowanych planem treningów?[/QUOTE] Jeśli ćwiczysz w domu to najlepiej wybierz to, co lubisz, co najbardziej Ci podchodzi - wtedy nie zniechęcisz się tak szybko i ćwiczenia będą przyjemnością. Jak idę na siłkę to ćwiczę partiami, np. jednego dnia plecy i triceps, drugiego nogi, trzeciego biceps i klatkę, w międzyczasie aeroby. W domu można ułożyć sobie podobny plan, opierając się na jakichś filmikach. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Trzymam się w miarę ładnie kolejny dzień. Wczoraj odwiedziłam siłkę, na początek zrobiłam w miarę lekki trening - tylko łapki i brzuch + aeroby. Dziś są zakwasy, ale jutro też idę, przynajmniej na rozruch bieżniowo-rowerowy (więcej pewnie nie zdążę, bo jutro mam mało czasu). Wczoraj dieta ładnie - mało nie zjadłam, ale za to zdrowo w każdym posiłku, dziś wpadło to nieszczęsne piwko, ale reszta ładnie ilościowo i jakościowo ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#846 | ||
Wtajemniczenie
|
[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;49624615]Tusia a może w walentynki pojedziemy do Choco?
![]() romantycznie spędzimy dzień na siłowni?[/QUOTE] No w sumie ![]() Yeaah! ![]() [1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;49624965]no chyba że Tusia będzie miała jakieś rendez-vous ![]() może zdąże schudnąć ze 2kg do tego czasu ![]() Haha w walentynki? Wątpię ![]() Także jestem za! Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A u mnie słabo. Niby jakoś źle nie jadłam. Na obiad miałam takie dobre kotleciki z kaszy jaglanej ![]() ![]() Jutro już sie przemoge do treningu w domu, bo na siłke zamierzam wrócić dopiero po sesji.
![]() |
![]() |
#847 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#848 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
a tak btw, to myślę, że jak następnym razem będziesz zakładać sobie gdzieś konto to najodpowiedniejszym nickiem będzie właśnie piwko, a nie bingos ![]() Cytat:
![]() ![]() kurde no, jak mnie wkurza to, że mam benefita już od kilku miesięcy i prawie z niego nie korzystam ![]() ![]() lecę na uczelnię, że też musieli dać dzisiaj zajęcia wtorkowe, inaczej miałabym wolne
![]() |
![]() |
#849 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak tam u Ciebie? dzieciaczek już chyba całkiem spory,nie? ![]() Też pędzę na uczelnię. Tak się rozleniwiłam, że strasznie boli mnie ten powrót tam. ![]()
![]() |
![]() |
#850 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie tak, kopniaczki czuję ![]() ![]() w grudniu trochę poćwiczyłam na siłce, ale niestety pod koniec zacząl boleć mnie brzuch i już nie wróciłam na siłkę, a bardzo chciałabym ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#851 |
Zadomowienie
|
bigosik brawo.
myboy jeszcze będziesz miała czas na cwiczenia . a ja na tydzień minimum muszę zrezygnowac z aktywnosci . coś mi uciska na nerw przy kregoslupie i boli mnie potwornie. wczoraj musialo coś mi tam skoczyc przy cwiczeniach . póki co mam leżeć i kurowac się |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#852 |
Zadomowienie
|
Wind szybkiego powrotu do zdrowia
![]() Tusia, miałam właśnie bingosika zapytać o to samo :-D Klatka, biceps i brzuch zrobione mimo bólu tyłka ![]()
![]() |
![]() |
#853 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#854 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#855 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#856 | ||||
Zakorzenienie
|
![]() Bo lubię ![]() ![]() Nie ma szans ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Co do nicka to będę miała na uwadze ![]() Ooo! Wreszcie jakaś rozsądna teoria ![]() ![]() A tak nawiasem mówiąc ja zwyczajnie lubię smak piwa i nie przeszkadza mi ono jakoś specjalnie w diecie. Staram się go nie nadużywać, niczym go nie zajadam, poprzednio chodziłam na siłownię, owszem - jakąś tam dietę starałam się trzymać, ale piwo też piłam i efekty widziałam całkiem duże ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ojj to niedobrze ![]() ![]() Melduję kolejny udany dzień. Dieta zgodnie z planem, siłka też zaliczona (na szybko godzinka aerobów). Jutro nogi i tyłek (wreszcie!), jedzonko też przygotowane więc powinno być ok. A dziś już padam spać. Dobranoc ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#857 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#858 |
Konto usunięte
|
![]() Podgladalam Cie,zalozylas swoj klub ![]() ![]() Boze juz czwartek, jutro na uczelnie, dowiem sie czy zaliczylam mikro, jezeli tak to zostanie mi tylko matma w niedziele a od poniedzialku silka ![]() Choco pamiętasz o mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#859 |
Zadomowienie
|
Pamiętam, jak tylko wrócę do domu to to ogarnę, obiecuję
![]()
![]() |
![]() |
#860 |
Zadomowienie
|
widzę że bigosik zabralas się ostro za robotę . brawo myboy
a ja dziś kolejny dzień lezenia. tylko ugotowalam obiad i bylam w przedszkolu . plecy dalej bolą choć smaruje je i biorę leki . do d.... z tym |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#861 |
Konto usunięte
|
Dziękuje
![]() Pamiętacie mówiłam, że namówiłam moją koleżankę żeby ze mną chodziła, bo jej się ostro przytyło przez ostatnie kilka lat, ale ona brzydko mówiąc "lache na to kładzie". Ale że się zaręczyła, to jakoś ją przekonałam. A co mi powiedziała w tym tyg? Że ona idzie na zwolnienie, bo w robocie ją w uja robią więc ona tam chodzić nie będzie a po zwolnieniu się zwalnia. A że teraz będzie na zwolnieniu to nie będzie mogła ze mną chodzić na siłownie. ![]() Dobrze że ostatnio byłam na spotkaniu z kumpelą z gimnazjum i ją przekonałam żeby ze mną chodziła. Pewnie spytacie czemu sama nie mogę, otóż, nigdy nie byłam na siłownie, chciałabym mieć w kimś oparcie? na początku, a jak się wdrążę to sama będę śmigać. Skończyłam monolog ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#862 |
Zadomowienie
|
eh te koleżanki... temat rzeka.
ja cię rozumiem też wolałabym pójść z kimś. w kupie razniej i weselej . bedziesz się dobrze bawić |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#863 |
Zakorzenienie
|
Ja często chodziłam sama, ale nie ma to jak z kimś. .. wiec rozumiem.
Klubu swojego nie mam, kiedyś wątek czerwcowek założyłam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#864 |
Wtajemniczenie
|
[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;49661691]Dziękuje
![]() Pamiętacie mówiłam, że namówiłam moją koleżankę żeby ze mną chodziła, bo jej się ostro przytyło przez ostatnie kilka lat, ale ona brzydko mówiąc "lache na to kładzie". Ale że się zaręczyła, to jakoś ją przekonałam. A co mi powiedziała w tym tyg? Że ona idzie na zwolnienie, bo w robocie ją w uja robią więc ona tam chodzić nie będzie a po zwolnieniu się zwalnia. A że teraz będzie na zwolnieniu to nie będzie mogła ze mną chodzić na siłownie. ![]() Dobrze że ostatnio byłam na spotkaniu z kumpelą z gimnazjum i ją przekonałam żeby ze mną chodziła. Pewnie spytacie czemu sama nie mogę, otóż, nigdy nie byłam na siłownie, chciałabym mieć w kimś oparcie? na początku, a jak się wdrążę to sama będę śmigać. Skończyłam monolog ![]() To przyciśnij koleżankę, żeby się na pewno nie wyłamała ![]() Ja też zaczęłam romans z siłką razem z siostrą i koleżanką. Koleżanka po dwóch miesiącach się wyłamała, a my zostałyśmy. Chociażz teraz tak się wdrożyłyśmy, że często chodzimy na nią oddzielnie o różnych porach. Także potem się wkręcisz i towarzystwo nie będzie potrzebne ![]() A ja się musze ogarnąć bo zaczynam sobie luzować ![]()
![]() |
#865 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#866 |
Wtajemniczenie
|
O i to jest dobra motywacja!
![]() |
#867 |
Konto usunięte
|
Tusia a Ty wiesz jak my tam dojedziemy?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#868 |
Zadomowienie
|
Dorożką.
Zrobiłam dzisiaj nogi i brzuch. Ufff, tyłek bolał.. Zaraz się zapcham kanapkami i byle do 19tej. Później Wam pewnie coś napiszę w klubie i będę potrzebować pocieszenia :/
![]() |
![]() |
#869 | |
Zadomowienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() brawa za cwiczenia. ja wlasnie sobie koktajl wypilam. dzis mandarynka, banan i kaki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#870 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() chodzilo mi z ktorego dworca, jak zamowic i kiedy bilety bo ja się nie znam, nigdzie nie wyjeżdżałam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:04.