|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#841 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowe Żony 2011XI i żona z października też :)
Kuleczka, to i ode mnie: WSZYTSKIEGO NAJLEPSZEGO
Passion, dziękuję za pamięć Ewka, nie ma to jak w domku, co? my wczoraj z dziadkami skręcaliśmy nowe mebelki dla M Maly był tak zaangażowany, że szok! Uśmialiśmy się wszyscy z Niego ![]() m.in. wkładał kołki czy śrubki, a dziadki przybijali czy wkręcali
|
|
|
|
|
#842 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znajac moje szczescie to tak jak piszesz bedzie ciezko znalesc Zaopatrze sie w leginsy Tylko jakos nie mam pewnosci ze to dziewuszka bedzie ![]() W szpitalu robili mi usg moglam zapytac ale wtedy "glowy" nie mialam do myslenia o plci Kuleczka to ladnie ![]() Dell pewnie ze tak ![]() W domku najlepiej ![]() To synek mial zajecie
19.12.2014 Edytowane przez ewka1368 Czas edycji: 2014-12-01 o 12:36 |
|
|
|
|
|
#843 |
|
Zakorzenienie
|
Kuleczko, tupot białych meeeeew o pusty pokład....
![]() Takaya, czekałam na ten grudzień zazwyczaj zaczynam 6-go ale już sie nei mogłam doczekać![]() DELL, foty! Ewka, my pod pajaca zakładaliśmy body, pajac i kombinezon ![]() rajstopki miałam jedne malutkie od Badzi dłuuugo je nosiła ale nie na początku |
|
|
|
|
#844 |
|
Zakorzenienie
|
Ja rajstopki tylko do sukienki/spódnicy zakładam
![]() aaa Driving home for christmas ---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- Ja to w sobotę chcę choinkę ubierać ![]() Kurcze Passion może ja same buciki Ci tylko wyślę co? Cholera nie wiem gdzie wsadzilam te leginsy
|
|
|
|
|
#845 |
|
Zakorzenienie
|
Passion, mam na aparacie w domku... jak mi się uda to je dziś zgram i wrzucę. aczkolwiek nie oddają one wczorajszego klimatu
ale pamiątka jest.jeszcze tekst Małego "mebele i tsi dziadki" ---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- Ewcia, jesli mogę doradzić, to nie kupuj rajstopek na początek, co by było i dzidzi wygodniej (nie uciskało brzuszka), i Tobie w przewijaniu ![]() ja nie miałam ani jednej pary na początku
|
|
|
|
|
#846 |
|
Zakorzenienie
|
ja uwazasz
|
|
|
|
|
#847 |
|
Zakorzenienie
|
W sobotę chcieliśmy odsmoczkować Magdalenę. Cały dzień bez smoka, ale usnęła dopiero u TŻ na kolanach tak łaziła nieprzytomna. Na noc też nie mogła zasnąć dopiero padła na naszym łóżku (już wyjęliśmy jej szczebelki w łóżeczku i sama sobie wchodzi, ale tylko po to aby się pobawić
) No ale w nocy dałam jej smoka bo po przełożeniu do łóżczka budziła się co 5min z płaczem. Na razie nie będziemy odsmokowywac, bo musze odstawić nocne jedzenie. Dziś nie dostała jedzenia, ale spała z nami prawie całą noc. W sumie już się przyzwyczaiłam i nawet mi nie przeszkadza, że śpi z nami ![]() Wczoraj pierwszy raz myłyśmy ząbki pastą TŻ mył i ja myłam M ale ona szybko zabrała szczotkę i sama "myła". Trochę za bardzo sie wierci aby jej tak naprawdę umyć te zębiska, ale mam nadzieję, że przyjdzie to z czasem. Na razie chcemy nawyk wyrobić i pokazac,że to przyjemne więc nie przedłużam na siłę
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#848 |
|
Zakorzenienie
|
my myliśmy od pierwszego ząbka
najpierw tą szczoteczko-nakładką na palec, a potem szczoteczką dla Maluszków. Teraz sam już myje bez problemów.
|
|
|
|
|
#849 |
|
Zakorzenienie
|
myłam od drugiego
![]() do roku wodą, teraz pastą nie jest to długie mycvie ale jest i z reguły daje sobie umyć i tak jak mówisz Takaya, nawyk już jest
|
|
|
|
|
#850 |
|
Zakorzenienie
|
Passion może nie tupot białych mew, ale rano to taka sahara była jakiej nigdy w życiu nie miałam, a tu nic do picia nie ma jedyne co zostało to woda z czajnika
![]() Dell dziękuję Pokaż jak pokoik wyszedł gotowy
Szczęśliwe małżeństwo to takie, w którym mąż rozumie każde słowo, którego żona ... nie wypowiedziała. http://www.suwaczki.com/tickers/fdqg6c7e8qnfz160.png Edytowane przez kuleczka777 Czas edycji: 2014-12-01 o 13:21 |
|
|
|
|
#851 |
|
Zakorzenienie
|
My wcześniej 'szorowaliśmy' takim gryzakiem
Wczoraj kupiłam szczoteczkę i pastę i zaczęłiśmy myć już tak na całego Nerwus z niej jest więc szczoteczka na palec w ogóle nie wchodziła w grę |
|
|
|
|
#852 |
|
Zakorzenienie
|
Jakos nie moge ogarnac tematu co ubierac aby bylo wygodnie
i cieplo przede wszystkimMusze poprzebierac te ciuszki aby zobaczyc co ile mam i uprac te reszte mniejszych rozmiarow Juz sie nie moge doczekac aby poznac to Nasze szczescie!!! Wiem wiem truje ![]() Kuleczko a wybawilas sie??fajnie bylo?
|
|
#853 |
|
Zakorzenienie
|
Ewcia, niecałe 3 tygodnie i można bezpiecznie rodzić, zleci
![]() powiedz, jak TŻ, daje radę? jak ciśnienie? rodzina TŻ pomaga czy mówią, że ciąża to nie choroba?
|
|
|
|
|
#854 |
|
Zakorzenienie
|
Zaraz w klubie wkleję foty pomożecie mi wybrać !
|
|
|
|
|
#855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tz caly czas ma nadcisnienie bierze tabl Tz daje rade tez mega podekscytowany mega sie troszczy Nawet tesc wczoraj jak mnie zobaczyl ze wrocilam to sie ucieszyl Jak bylam w szpitalu to przyszedl do pokoju ogladal wszystko lozeczko szafe i mowi ze super i ze jak mala juz bedzie to bedzie sie caly czas palilo aby bylo cieplej A tesciowa jak tesciowa jak rano w srode zadz ze chyba bedzie cc to chciala jechac juz do sklepu kaftaniki (!) Kupowac ![]() Ogolnie wszyscy szczesliwi az sie boje co bedzie jak urodze ![]() Tz naciska na cc (aby podczas sn nie obciazac serduszka malej) Wiec sie smieje z niego "druga mamusia " ale pogadam o tym z ginem co mysli na ten tematSie rozpisalam troche
|
|
|
#856 |
|
Zakorzenienie
|
a to z serduszkiem coś nie tak? przeoczyłam?
ja nie narzekam na cc. Cięzko było wstać, mąż mi pomagał, ogólnie słaba byłam plus kilka dni chodzenia zgiętym w pół ale do przeżycia ![]() niech mąz na siebie uważa ![]() ---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- dobrze, że się rozpisałaś, takiej odpowiedzi oczekiwałam ![]() IK by odpisała: tak nie trochę ..... |
|
|
|
|
#857 |
|
Zakorzenienie
|
Passion
Ewka ja tez nie doczytałam, coś jest nie tak z serduszkiem? Czy on poprostu taki nadopiekuńczy
|
|
|
|
|
#858 |
|
Zakorzenienie
|
Ewcia pogadasz i na pewno Ci cos doradzi
Ja siedze i czekam na rodzicow.Oni poszli do kardiologa a ja chcialam polazic po hipermarkecie. Nogi mi do d wlaza. Świateczne piosnki leca Kuleczko oj tam czasami trzeba A byliscie gdzies czy domowka? No i Ty rocznik 85?
Edytowane przez Joasiunia:) Czas edycji: 2014-12-01 o 14:14 |
|
|
|
|
#859 |
|
Zakorzenienie
|
Chodzi o to ze z jakiegos powodu puls malej spadl w szpitalu do 60 (myslalam ze raz a gin mowil ze 3 razy) i tz sie martwi aby sn nie nadwyrezyl znowu serduszka malej aby bylo ok
Niby pepowina nie jest okrecona (ale polozna mowila ze nie zawsze widac na usg) Passion masz racje Ik jest mistrzynia ![]()
|
|
#860 |
|
Zakorzenienie
|
Asia, kupujesz coś?
Ewcia, szczerze? w takiej sytuacji bałabym się sn
|
|
|
|
|
#861 |
|
Zakorzenienie
|
Jasne że się wybawiłam
byliśmy w knajpie na tzw. domówce wnosi się swój alko, a wstęp tylko się płaciło 10 zł. Joasia nie ja jeszcze 84 Ewka a co nie ta z serduszkiem ?? ---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ---------- Ewka to podpytaj gina jak żeby dobrze doradził
|
|
#862 |
|
Zakorzenienie
|
Kuleczko
|
|
|
|
|
#863 |
|
Zakorzenienie
|
Witam dziewczynki!!!!
Kuleczko: wszystkiego najlepszego! I uwaga na mieszanki! Passion, gratulacje na wszystkich frontach ![]() ![]() ![]() ![]() Ja się umęczyłam na dziś. Dziecko moje się rozgadało, że ho ho Teraz siłuje się na macie, ja odpoczywam po prasowaniu i gotowaniu
|
|
#864 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze chciałam wziąć Magdalenę, ale jest taaaakie wiatrzysko, że zostanie z babcią. ja wywołam foty polecę do urzedu i może jeszcze pocztę załatwie bo to prawie podrodze :P
|
|
|
|
|
#865 |
|
Zakorzenienie
|
Ewcia, rajstopki Ci się nie sprawdzą. W domu spodenki czy pajac a na dwór na ubranko kombinezon i jest git. Na początku przecież będzie jeszcze kikut i nie będzie można tam uciskać niczym. Zresztą na takie maleństwo cięzko Ci będzie włożyć. No i kaftaników nie polecam, body są o wiele praktyczniejsze.
|
|
#866 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaa Kuleczko to ty jak ja!
Ja musiałam długo wymęczyć aż wreszcie wymęczyłam (telefon chciałam aby załatwił )
|
|
|
|
|
#867 |
|
Zakorzenienie
|
Monita
co tam synek ciekawego mówił? ![]() najgorsze zuo to wódka orzechowa jest pyszna, ale na drugi dzien już tak nie smakuje |
|
|
|
|
#868 |
|
Zakorzenienie
|
Passion to co wysyłać Ci te buciki? Myślisz,że jeszcze będą dobre dla Szoguna?
Ja to się ostatnio winkami trunkuję Piwo jakoś mi nie idzie, a wódka to już w ogóle
|
|
|
|
|
#869 |
|
Zakorzenienie
|
ma stopę 13,5
![]() wg dziewczyny z bartka
|
|
|
|
|
#870 |
|
Zakorzenienie
|
NO co ty!!! To by miała większą niż Madzia! Ostatnio jak jej mierzyłam to miała 12,5. To w takim razie nie ma co wysyłać tych bucików bo one mają wkładkę 12,5cm tak samo i kapcie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:10.

(często zmieniacz pieluchę to lepiej mieć coś co szybko się zdejmuje/zakłada) Mi ledwo ledwo udalo się znaleźć dla M na Wigilię a miała już prawie 2mies. Co prawda leginsy jej już wtedy zakładałam ale je znacznie wygodniej się zaklada

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)