|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#841 |
|
SPAMER
Nieopłacona reklama Zarejestrowany: 2005-05
|
Dot.: Galeria :)
witam!Od wczoraj postanowiłam coś z sobą zrobić!Mam paskudny brzuch i grube uda!! jak pokazuje zdjęcie w spodniach wcale tej przerwy pomiędzy udami nie widać!! a brzuch jest jak piłka
przerażają mnie te zdjęcia ale je wkleję niech będą dla mnie motywacją do zmian!!Bardzo proszę o porady jak sądzicie w 2 miesiące coś da się zmienić??
|
|
|
|
|
#842 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
w dwa miesiace sumiennego wysilku z pewnoscia beda efekty, tylko nie mozesz z gory przyjmowac jakiegos oczekiwanego efektu, ktory jak sie nie pojawi to sie zalamiesz i zrezygnujesz. Masz troche tluszczyku, ale wiem po sobie, ze wszystko ladnie schodzi jak sie nad soba pracuje. pamietaj, ze kazdy indywidualnie reaguje na cwiczenia, tez musisz wyczuc co jest dla Ciebie najlepsze i jakie cwiczenia najlepiej beda Ci odpowiadaly. Dobrz by bylo gdybys podeszla do sprawy, jako do stalej zmiany swoich nawykow zywieniowych i aktywnosci sportowej, efekty beda przy okazji, a Ty ogromnie na tym skorzystasz i nie bedziesz musiala sie bac ze przytyjesz spowrotem jak juz efekt oczekiwany osiagniesz. Generalnie zycze duzo motywacji i powodzenia - z pewnoscia bada widoczne efekty jezeli odpowiednio podejdziesz do sprawy.
|
|
|
#843 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny postanowilam pokazac wam moje zdjecia i ciekawa jestem co sadzicie o moich minimalnie widocznych zmianach wiec prosze o szczere komentarze. odchudzam sie od ok. 1,5 miesiaca i pierwsze 2 zdjecia sa z 6 lutego, nastepne 2 sa z 14 lutego i ostatnie robilam dzisiaj. najwieksza roznice widze chyba miedzy tymi z 6 lutego a 14. a wy co sadzicie??
|
|
|
|
|
#844 |
|
Zakorzenienie
|
ollla999 widać róznicę!
Pięknie schudłaś. Ale najbardziej jest to widoczne na najstarszych i najnowszych zdjęciach. Gra-tu-lo-waać
|
|
|
#845 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
oby tak dalej i bedzie jeszcze lepiej i lepiej
|
|
|
#846 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Brzuszek taki ładny się zaczyna robić . Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#847 |
|
Raczkowanie
|
Dzieki bardzo za wasze opinie. jeszcze bardziej mnie to motywuje zeby za jakis czas wam pokazac moje nowe fotki
Mam nadzieje ze wytrwam i bedzie jeszcze lepiej bo do idealu to jeszcze daleka droga, zdaje sobie z tego sprawe ale poki co ciesze sie z tego co jest i tego samego zycze wam
|
|
|
|
|
#848 |
|
Przyczajenie
|
Kurcze wiecie co dziewczyny mam w sumie problem. Bo ważyć to niby waże niedużo-58 kg 175 cm(ostatnio mi sie przytylo z jakis kg ale szybko zrzuce:P) tylko że moja figura jest jakaś taka nieproporcjonalna...
tzn tak: mam chude długie nogi, wąskie biodra, płaski tyłek, prawie brak talii i mimo to, że z profilu jestem płaska to to niełądnie wygląda oraz mały biust, aha i jeszcze w miarę szerokie ramiona. jestem dosyć aktywna fizyczne, tzn teraz znowu będe bo na zimę trochę odpuściłam z wiadomych względów aerobik 2 rzy w tyg, basen 1 w tyg, a już niedługo zaczynam biegać jak zwykle no i robię codziennie brzuszki. nic nie daje, nie znacie jakiegoś sposobu żeby nie wiem, jakoś wysmuklić sylwetkę? albo raczej ujędrnić? tylko nie mówcie mi, że mam przytyć bo to wcale nie jest [rawda-wtedy moja nikła talia znika całkowicie i tylko brzuch sie powiększa, reszta pozostaje taka sama. i co tu robić???tak w ogóle to gratuluję Wam waszych sukcesów sama też dużo schudłam, kiedyś moja optymalna waga wynosiła ok 70 kg. zyczę Wam dalszych sukcesów !!
|
|
|
|
|
#849 |
|
Zakorzenienie
|
Olla999 sa zmiany i nawet nie trzeba powiekszac fotek by je widziec
![]() Gratuluje
|
|
#850 |
|
żona
|
ollla widac skutki
tak wiec gratulacje |
|
|
|
|
#851 |
|
Raczkowanie
Lokalizacja: z wielkopolski...ale jestem wysiedleńcem z WROCŁAWIAl:)
|
to teraz ja kiedys stronke wczesniej były moje zdjecia , a teraz dam nowe..bo chyba zmiany są i to na lepsze
![]() teraz tylko zeby nie przytyc ![]()
|
|
#852 |
|
Zakorzenienie
|
Po powiększeniu widać pikselki na zdjęciach
Ale nogi masz szczupłe i seksowne - tak trzymaj
|
|
|
#853 |
|
Raczkowanie
|
dzieki
|
|
#854 |
|
Raczkowanie
|
teraz zdjecia beda w lepszej rozdzielczosci..i powinny byc dokłądniejsze
![]() czuje ze basen mi służy, a także swiadomosc tego co jem tzn staram sie jesc zdrowo![]() no i staram sie pic wode...duzo wody dodam ze wczesniej miałąm cellulitis...tak starszny ze w zyciu bym zdjeci na forum i to jeszcze w kolorze nei POKAZAłA, a dzisiaj po prostu widze efekty pracy...cellulitis..oczyw iscie jest...ale nie tyle jak kiedys...jego ilosc sie zmniejsza.. acha i staram sie pod prysznicem masowac nogi gąbką ![]() daje chyba efekty...\
|
|
#855 |
|
Raczkowanie
|
nie wiem co ejst z tymi zdjeciami u mnie na kompie wygladały lepiej...chyba forum automatycznie jes kompresuje
|
|
#856 |
|
Raczkowanie
|
PRZEPRASZAmzwracam honor, to nie wina forum , że na zdjeciach tak rastry widać!!!Tylko moja i mojej nieuwagi ..w Corelu cos wdusiłam nie tak i mi kompresowało"
![]() a wiec ostatni raz zamieszcam zdjecia...w super jakosc !!! tym razem hehe obiecuje ze ostatni raz
|
|
#857 |
|
żona
|
noo teraz to ładnie widac
![]() masz sexi nóżki i pupe i ja tu nie widze żadnego celulitu |
|
|
|
|
#858 |
|
Rozeznanie
|
Hollybackgirl! jestes swietna laseczka
serio serio i masz taka sliczna buzke a nozki seksowne sa bardzo...sama bym takie chciala miec zamiast takich badyli jak mam haha buziaki
|
|
#859 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny, wybaczcie ale czy Wy naprawde nie macie jakis oporow, zeby pokazywac sie na tak czesto odwiedzaniej stronie w stringach? i pokazywac jeszcze swoja buzie? gdy pokazuje sie prawie gola pupe? Byly przeciez jakies "jaja" na forum makijaze, ze ludzie brali zdjecia dziewczyn i wykorzystywali gdzies.. a takie to latwo moga trafic na jakies strony erotyczne
|
|
|
|
|
#860 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() OCzywiscie bez urazy dla nikogo |
|
|
|
|
|
#861 |
|
Raczkowanie
|
łe tam , kto bym mnie tam chciał skopiowac na strony erotyczne
![]()
|
|
#862 |
|
Rozeznanie
|
hahaha! no w sumie istnieje takie niebezpieczenstwo, ale bez przesady - przeciez dziewczyny tutaj nie pokazuja calych nagich cial na sesje, juz chyba prosciej byloby skopiowac obrazek ze strony erotycznej wlasnie na inna bo to przynajmniej byloby profesjonalne, a nie takie domowe zdjecia, czesto robione aparatem w komorce hihihi
|
|
#863 |
|
Wtajemniczenie
|
oczywiscie, to jest Wasz wybor.. ja tylko chcialam zwrocic uwage, ze tak moze sie stac.. a czesto zboczency wlasnie wola takie domowe zdjecia. Po prostu dziwie sie, ze nie macie oporow, zeby az tyle pokazywac tak wielu osobom.
|
|
|
|
|
#864 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale oczywiście to moje zdanie, którym niechciałabym nikogo obrazić.
|
|
|
#865 |
|
Raczkowanie
|
nie chodzi o opory chciałąm pokazac dokłądnie jakie sa efekty diety/.//fakt widac mi twarz...ale nie wstydze sie
nie mam czego.. pokazuje zdjecia w zaufaniu wam a jak ktos jest do tego stopnia chamski ze skopiuje te zdjecia..to jego problem Zreszta dyskuska zeszła na inny temat niz trzeba,,,!!!
|
|
#866 |
|
Raczkowanie
|
a zreszta niech kopiuja ja ******le laski o co wam chodzi..miałabyc galeria !!!1
|
|
#867 |
|
Zakorzenienie
|
Spokojnie
Galeria jak była tak jest, dziewczyny wyraziły tylko swoją opinię..
|
|
|
#868 |
|
Zakorzenienie
|
HollybackGirl kolokwializm był chyba zbędny prawda?
|
|
|
#869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#870 |
|
Raczkowanie
|
użyłam go w momencie..emocjonalnego rozdrażnienia...wiec uwazam ze nie by zbedny..bo sie autentycznie wkurzyłam i chciałam byc autentyczna na forum...
natomiast i tak jest cenzura...wiec brzmienia słow nikt nie usłyszał ![]() na codzien nie uzywam kolokwializmow musi mie cos bardzo wkurzyc.... tym razem tak było
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:13.

przerażają mnie te zdjęcia ale je wkleję niech będą dla mnie motywacją do zmian!!Bardzo proszę o porady jak sądzicie w 2 miesiące coś da się zmienić??

w dwa miesiace sumiennego wysilku z pewnoscia beda efekty, tylko nie mozesz z gory przyjmowac jakiegos oczekiwanego efektu, ktory jak sie nie pojawi to sie zalamiesz i zrezygnujesz. Masz troche tluszczyku, ale wiem po sobie, ze wszystko ladnie schodzi jak sie nad soba pracuje. pamietaj, ze kazdy indywidualnie reaguje na cwiczenia, tez musisz wyczuc co jest dla Ciebie najlepsze i jakie cwiczenia najlepiej beda Ci odpowiadaly. Dobrz by bylo gdybys podeszla do sprawy, jako do stalej zmiany swoich nawykow zywieniowych i aktywnosci sportowej, efekty beda przy okazji, a Ty ogromnie na tym skorzystasz
Mam nadzieje ze wytrwam i bedzie jeszcze lepiej bo do idealu to jeszcze daleka droga, zdaje sobie z tego sprawe ale poki co ciesze sie z tego co jest i tego samego zycze wam