Razem do Sylwestra schudniemy :) - Strona 29 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-11-22, 10:37   #841
Aniaa_89
Zakorzenienie

Dot.: Razem do Sylwestra schudniemy :)

Cytat:
Napisane przez @na Pokaż wiadomość
Dziewczyny polećcie mi jakas alternatywę na śniadanie zamiast owsianki, bo mi sie przejadla omlety owsiankowe i placki też, nie mam już pomysłu
ja od chyba 2lat jem praktycznie codziennie omleta owsianego i mi się nie przejadł

może jajecznica z ciemnym pieczywem? albo jakieś zdrowe kanapeczki?
Aniaa_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-22, 10:38   #842
aza3994
Zakorzenienie

Ania89 znam tem bol - jak czlowiek chce sie wyspac to nie moze, jak trzeba wstac to sie nie chce juteo jedziesz na te szkolenia?

@na ja bardzo lubie jajka na miekko na sniadania

3/2017
aza3994 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-22, 10:41   #843
@na
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aniaa_89 Pokaż wiadomość
ja od chyba 2lat jem praktycznie codziennie omleta owsianego i mi się nie przejadł

może jajecznica z ciemnym pieczywem? albo jakieś zdrowe kanapeczki?

Kanapki mi nie wchodzą rano juz, wole wlasnie cos takiego w stylu omletów i owsianek Ale czasem nie moge na to patrzeć

---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ----------

Cytat:
Napisane przez aza3994 Pokaż wiadomość

@na ja bardzo lubie jajka na miekko na sniadania

Ostatnio ciagle robiłam jajka sadzone , moze faktycznie teraz na miękko

*Ćwiczę*

@na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-22, 10:44   #844
Aniaa_89
Zakorzenienie

Cytat:
Ania89 znam tem bol - jak czlowiek chce sie wyspac to nie moze, jak trzeba wstac to sie nie chce juteo jedziesz na te szkolenia?
tak, jutro rano wyjazd. Powrót w pt jakoś popołudniu

Cytat:
Kanapki mi nie wchodzą rano juz, wole wlasnie cos takiego w stylu omletów i owsianek Ale czasem nie moge na to patrzeć
no a np próbowałaś pieczonych owsianek? ja nigdy tak nie jadłam, ale wiem, że dużo osób się tym zachwyca zawsze trochę inna forma niż owsianka/omlet
Stary 2015-11-22, 10:50   #845
aza3994
Zakorzenienie

Pieczone owsianki?? Oo nigdy nie slyszalam takiego czegos zawsze moznatez sięgnąć po niezawodny serek wiejski, ser bialy

3/2017
Stary 2015-11-22, 10:58   #846
@na
Zakorzenienie

Nie raz na to patrzyłam ale za duzo roboty rano, no chyba ze bym wieczorem to robiła a serki wiejskie to na 2gie śniadanie najcześciej jem. Moze troche mleka zacznę do owsianki dodawać, bo na wodzie mi zbrzydła

*Ćwiczę*

@na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-22, 11:13   #847
Aniaa_89
Zakorzenienie

Cytat:
zawsze moznatez sięgnąć po niezawodny serek wiejski, ser bialy
mi takie rzeczy kompletnie rano nie podchodzą

Cytat:
Nie raz na to patrzyłam ale za duzo roboty rano, no chyba ze bym wieczorem to robiła
pewnie można zrobić wieczorem
ja np omleta zawsze robię sobie wieczorem, żeby rano czasu nie marnować. Zresztą nawet taki bardziej mi smakuje, niż ciepły
Stary 2015-11-22, 11:29   #848
bejata440
Zakorzenienie

Heja!
Za mna 4 km spaceru z M po świeże bułeczki i powrót z coffee to go w ręce i było najmilej....bo... Mamy pierwszy śnieżek !!!!

Bede jadła sernik.
ImageUploadedByWizaz Forum1448191746.470935.jpg
Stary 2015-11-22, 13:41   #849
Butterfly_27
Zakorzenienie

Daguś Dawno paszteciku z profi nie jadłam, ale jak pojadę do Pl to pierwsze co to sobie pasztecik kupię i Michałki aleee ciii A kompletu nie otwieram aż do mikołaja

Ania89 Mi waga spada powoli, cieszy mnie każde 100gram

Ale pojadłam dzisiaj obiadku, roladki wołowe, kluski i kapusta czerwona zasmażana
aż się boję co będę potem jadła u znajomych, jak wrócę to już nic nie dotknę
Butterfly_27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-22, 17:47   #850
Zuza_kg
Zakorzenienie

witajcie w niedzielny wieczór.
Film był taki sobie. Chyba więcej takich smutnych wątków niż komediowych. Jak dla mnie pierwsza cześć bardziej bawiła - ale to oczywiście moje zdanie. Niemniej bardzo fajnie było pójść do kina i pochrupać popcorn.
Dziś już byłam bardzo grzeczna:
- śniadanko - bułka dyniowa z wędliną drobiową i ogórkiem
- przekąska - granat
- obiad - dwa pulpety z indyka z furą buraczków
- kolacja - serek wiejski z jajkiem na twardo i rzodkiewkami
Wiem, że uciekł mi gdzieś jeden posiłek ale weekend trudniej mi trzymać się rytmu dnia i 5 posiłków.
Do tego godzinka z małym haczykiem na kijkach (7,2 km)
A teraz już błogie lenistwo w łóżeczku.

I walczę dalej aby utrzymać wagę

13.10.2017
Zuza_kg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-22, 18:25   #851
_Malbora_
Raczkowanie

Nie no dziewczyny ja mam dość... wczoraj znów się objadłam ciastem i cukierkami ale dziś już ładnie i grzecznie było
Brak mi juz jakiejkolwiek motywacji do odchudzania
Mam jakąś zasraną depresje czy co?? Nic mi się nie chce, w niczym nie widzę sensu....
Mało tego!! Nie wiem w końcu ile ważę!! Staje na wagę 52,4 skacze z radości! Ale UWAGA!!!! moją radość słyszy mama - przestawia wagę w inne miejsce, staje na nią a tam 58!!! No KU**A

Bejata440 Boże jak tam u Ciebie pięknie!!!!! A jakie masz świetne ubranie! Normalnie ZAKOCHAŁAM SIĘ!!!!

Chudniemy!
64,5 - 63,5 - 62- 61 - 60 - 59 - 58 - 57 - 56 - 55 - 54

Edytowane przez _Malbora_
Czas edycji: 2015-11-22 o 18:26
_Malbora_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-11-22, 18:53   #852
brytfannka
Przyczajenie

Zawsze po ćwiczeniach stosuję ten zestaw na łydki:
http://www.treningrozciagania.pl/rozciaganie/lydki
chyba, że w zestawie treningowym jest rozciąganie.

W trakcie dnia, jak tylko mam możliwość to wspinam się na palce albo napinam pośladki - taki nawyk.

Na śniadanie najczęściej piję koktajl z płatkami owsianymi. Moja znajoma wstaje dwie godziny wcześniej i robi omlet, który zabiera do pracy zamiast kanapki - ale ja jestem zbyt leniwa.

Dzisiaj jedzeniowo bardzo źle. Po basenie pojechaliśmy do znajomych i zamówiliśmy pizzę.
Nie zjadłam jej dużo, zdecydowanie więcej zjadłam surówki z białej kapusty z pieprzem, ale i tak jestem na siebie zła.

Aniaa_89 34cm w łydkach to moje marzenie. Gdy ważyłam 48kg to nawet tyle nie miałam.

_Malbora_ też tak miałam z wagą, ale gdy kupiłam nową problem się skończył i teraz w każdym miejscu jest taki sam wynik.
Jeżeli chodzi o motywację do odchudzania to nie pomogę, bo mam taki sam problem, dlatego postawiłam teraz na większą aktywność fizyczną niż na dietę. Chociaż staram się pilnować.

Moim największym problemem były wieczorki, gdy oglądałam film. Zawsze wtedy podjadałam czipsy, chrupki, orzeszki do tego piwko lub cola. Teraz zrezygnowałam z tego całkowicie i zamiast niezdrowych przekąsek wcinam granata lub pomelo.
brytfannka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-22, 19:10   #853
_Malbora_
Raczkowanie

A ja pomyślałam sobie, że mam dość - waga jaką mam jest do zaakceptowania, do reszty dojdę ruchem
Jeszcze 4 dni fazy I później 5 dni fazy naprzemiennej i wprowadzam fazę III + dokładam do tego co dzień ćwiczenia i godzinny spacer

Chudniemy!
64,5 - 63,5 - 62- 61 - 60 - 59 - 58 - 57 - 56 - 55 - 54

_Malbora_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-22, 20:37   #854
agafisia
Zakorzenienie

hej.u mnie do dupy...siedzę i żrę i nie ćwiczę-i jestem ohydnie gruba i nieszczęśliwa już z 67 kg waże do dupy to wszystko...
dziś sie ruszyłam i poćwiczyłam 30 minut na kijach byliśmy i 40 minut na rowerku pedałowałam...ale wrąbałam pocorn i parę krakersów....jestem beznadziejna i coraz ohydniejsza

madzia-to prawda...ciągle kogoś zapraszamy a nas nikt nie zaprasza...nie wiem co jest..ale jak przestałam zapraszać ludzi to też nic sie nie zmieniło i z nikim się nie spotykaliśmy...nawet mamie ostatnio przygadywałam raz jak jechaliśmy do lekarza i wiedziałam ze na pewno wrócimy późno i nie zdążę z obiadem, drugi jak przyjechał do niej mój brat na kawę i ciasto-i też nic...ale prosić sie nie będę...najlepsze...mama se zaprosiła gości na wtorek i nas też ale ja mam przyjść wcześniej i jej ugotować kolacje bo ona nie umie-znam tych ludzi i ich lubię -ale chore to trochę...ale przeciez nie mogę odmówić bo sie obrazi...a w dupe z tym wszystkim....
z dobrych rzeczy-po 2 tabletkach plecy mnie przestały boleć-8 lat się męczyłam...mam nadzieję ze fizjoterapia i leki mnie wyleczą...

Edytowane przez agafisia
Czas edycji: 2015-11-22 o 20:41
agafisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-22, 21:34   #855
aza3994
Zakorzenienie

Aga wlasnie mialam pisac, co z Toba , nie odzywasz sie... Kurcze z ta waga same problemy... A juz widzialas 64 przeciez... Bierz w troki, ja tez waze 67 i mam juz dosc... Super, ze mimo grzechow udalo Ci sie tak ladnie sie ruszac bierzemy sie bejb ostro za siebie!

Malbora i super, bardzo pozytywne nastawienie a za wczirajsze grzechy...

Brytfanka u mnie teznajgorsze jest podjadanie wieczorkiem, z lenistwa

Ja dzisiaj idealnie dietowo, nawet ponizej oczekiwan, teraz czuje lekki glod, ale klade sie juz spac - sniadanko zjem z wieksza przyjemnoscia branoc

3/2017
Stary 2015-11-22, 21:39   #856
bejata440
Zakorzenienie

Zuza, dobra kijkowa godzinka! Ja w kinie od dawna nie byłam.. Kocham popcorn kinowy ) jakjadlas to jajkom serkiem wiejskim ?

Malbora patrz w lustro, na cm , waga sie nie sugeruj ! Ja tez miewam dni pełne beznadziejnych gownianych myśli . Sprzątanie, trening pomaga!
Dziękuje za miłe słowa

Brytfanka skorzystam ze stronki! Ja wieczorami duzo piwa piłam.. Nabrałam kg.. Wiec odradzam!!

Fisia nie łam sie kochana. Nie daj sie wykorzystywać.. Zobacz ze to nie daje Ci szczescia. Skup sie na sobie, swoim życiu, spełnianiu siebie, realizacji swoich celów, założeń planów a w końcu marzeń. Małymi kroczkami, powoli do celu. Masz u mnie wsparcie.

Nie moge cos zasnąć . A wstaje o 5..
Stary 2015-11-22, 21:52   #857
sysa09
Zakorzenienie

Hej
Mialam dzisiaj dobry dzien, czulam sie ladnaa Wystroilam sie dla mojego Tza, tak na mnie patrzyl, mowie wam Cos tam zjadlam, kilka moich ciasteczek owsianych, wypilam cappucino ale ogolnie zle nie bylo I dostalam piekny zegarek, najpiekniejszy na swiecie

bejata, jaki stroj, fajnie wygladasz Chociaz wyszlas jak nie Ty, nie poznalabym Cie nigdy U nas sniegu brak, ale w Zakopanem juz jest dosyc duuuzo

@na, polecam ciemny makaron z jogurtem naturalnym i wkrojonym bananem

malbora, ale wage masz kaprysna, znam ten bol, biedactwo

Daga, o kurde, musisz byc dobra na te imprezke Co zamierzasz zalozyc? Jakie wlosy, makijaz?? Sa juz jakies pomysly??

Madzia, nigdy nie mialam nic o zapachu slodkich jabluszek, ciekawe ale na pewno pieknie pachnie I to w koszyczku? Slodko

Ania89, okropne wlasnie,jak trzeba wstac to ni ciula a jak wolne to oczy jak 5 zlotych o 6 rano

Agafisia, myszko, jestes piekna, co to za dolki?? Juz ale to juz z niego wylaz Nie przejmuj sie laska i nie daj sie mamie, jak sobie zaprasza gosci to niech dla nich cos przygotuje, tym bardziej, ze was tez zaprosila, chyba, ze chodzilo jej o drobna pomoc moze?

---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ----------

Bejata, u mnie pobudka o 4:40, przybijam piatke Zdechniem
30.06.2018
sysa09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-23, 04:48   #858
buldog25
Raczkowanie

Cześć dziewczynki nadrobilam czytanie ale nie odpowiem Wam bo za dużo napisałyscie przez weekend bez grzechów no dobra oprócz garści orzechów arachidowych wieczorem ale przynajmniej były niesolone!
Ps. Po sobotnim prywatnym spa wczoraj do południa nie umielismy wyjść z TZ z łóżka tak więc treningowo tez spoko

Odliczanie do ślubu...
73 - 72 - 71 - 70 - 69 - 68 - 67 - 66 - 65 - 64.2 - 64 - 63 - 62 - 61 - 60 - 59 - 58 - 57 - 56

Edytowane przez buldog25
Czas edycji: 2015-11-23 o 05:11
buldog25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-23, 05:27   #859
Aniaa_89
Zakorzenienie

Dzien dobry

Ja juz w pociagu i jade do Wawy. Mam nadzieje ze tam nie zagine,bo moja orientacja w terenie jest slaba
Pobudka o 5 a i tak prawie nie spalam bo sie stresowalam ze budzik mi nie zadzwoni i zaspie(choc w dwoch tel mialam ustawiony alarm ) ale juz tak mam ze zawsze stresuje sie takimi rzeczami

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-11-23, 05:38   #860
aza3994
Zakorzenienie

Witam przy kawce

Beatka Sysia wspolczuje Wam tej wczesnej godziny wstawania, ja o 6:20 zwlec sie nie moge. Chociaz dzisiaj wstałam jakos bezproblemowo

Sysa uuuu a co tam ladnego zalozylas? Ty to jestes laseczka i tw oczyska Twoje, wiec nie dziwie sie, ze TZ wpatrzony i pokaz koniecznie zegarek
A ja odziwo wiem w co sie ubiore:p mam taka fajna czarna krotka sukienke z zlotym wzorem a wlosy nie wiem, makijaz pewnie na spontanie wlasciwie to ide tam z kolegą i troszke sie stresuje

Buldog ja tez czasem jak znikne na 1-2 dni to sie nie da nadrobic spamu fajnie, ze mialas udany weekend )

Ania89 powodzenia w wielkim miescie ! Dasz sobie na pewno ze wszystkim rade, zuch dziewczyna

Ja jeszcze zapomnialam Wam sie pochwalic- ostatnio w rossmanie zakupilam sobie myjke do masazu w kapieli i wczoraj wyprobowalam pierwszy raz super sprawa - szoruje delikatnie, nie boli, przyjemnie jest a dziś skore mam gladziutka polecam!

3/2017
Stary 2015-11-23, 06:01   #861
bejata440
Zakorzenienie

Dzien dobry
Zaspalam i wlasnie wstaje
Napisze z pracy.
Stary 2015-11-23, 06:18   #862
Butterfly_27
Zakorzenienie

Witam się z rana, melduję zaliczone ćwiczenia: Rowerek 45min (20,3km) i killer

Malbora To są skutki Dukana, nie ma się chęci do jedzenia bo ciągle się je to samo i nic się nie chce. Kochana lepiej zacznij się zdrowo odżywiać i zostaw tą głupią dietę, uwierz że jak będziesz fajnie ćwiczyć to schudniesz lepiej podczas zdrowego odżywiania niż na tej diecie, w dodatku twoje ciało będzie lepiej wyglądało.
Ja na Dukanie byłam tylko 2 miesiące, schudłam w tym czasie 10kg, ważyłam 55kg, teraz ważę 56 i uwierz, że wyglądam lepiej niż wtedy Wtedy też ćwiczyłam dużo, ale ciało nie nadąrza nad spadkiem wagi, a jak przerwałam tą dietę to ponad połowa do mnie wróciła w 2 tygodnie.

Brytfannka A widzę, że to standardowe ćwiczenia, napewno skorzystam, dzięki Ja chodzę na obcasach a to też spina łydki W dodatku już niczym dodatkowym nie chcę obciążać łydek, bo potem wchodzić po schodach nie umiem
ooo ja też wcinam granata od niedawna, bardzo mi posmakował , jeszcze mam pół i zaraz go zjem

Aguś kurcze to tak jak ja, też wczoraj we mnie wcisnęli kolację, jedynie że ciasta nie zjadłam, ale lody były z bitą śmietaną, no kurcze i do tego trochę wina, ale tylko kieliszek. Wszystka woda dzisiaj mi się zatrzymała, że się wkurzyłam na wagę, znowu będzie mi to wszystko ze 3 dni spadać
Ja nie wiem, ale ja bym takich znajomych to miała w Przychodzą ciągle do was na gotowe a was ani razu nie zaproszą, dziwne to takie. Ja bym się nie dała tak wykorzystywać Wagą się nie przejmuj, życie nie polega tylko na odchudzaniu ciesz się wszystkim Masz fajnego kochającego męża, który na pewno nie dostrzega twoich niedoskonałości, hehe tak jak mój Ja go kręcę obojętnie czy ważę 60 czy 55 Mam nadzieję, że dzisiaj wstaniesz w dobrym humoru. Ja postanowiłam codziennie lub przynajmniej raz na 2 dni zrobić coś drobnego dla siebie, co mnie uszczęśliwia, a nie tylko dieta i ćwiczenia, dieta i ćwiczenia

Syska A to z jakiejś okazji ten zegarek, czy tak sobie? Szkoda, że nie pierścionek Taki koszyczek śmieszny metalowy, wygląda jak doniczka Ale ciii schowałam do szafki i nie ruszam aż do mikołaja, bo potem będę narzekać, że nic na mikołaja nie dostałam jak już go teraz otworzę

Buldog hahaha dobre, ćwiczenia nawet w weekend masz zaliczone Ja wczoraj zrobiłam peeling kawowy, potem skora jest taka fajna gładka, że mój też się nie umiał ode mnie odkleić
Stary 2015-11-23, 06:24   #863
Zuza_kg
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bejata440 Pokaż wiadomość
Zuza, dobra kijkowa godzinka! Ja w kinie od dawna nie byłam.. Kocham popcorn kinowy ) jakjadlas to jajkom serkiem wiejskim ?
No taka jakby sałatka z tego wychodzi jajko na twardo pokroiłam i hop do miseczki, jakies rzodkiewy albo ogórek albo pomidorki koktajlowe i tez hop do miseczki i do tego serek wiejski, sól pieprz i taka ala sałatka. Dobre. Jak byłam na Dukanie to wypróbowałam wariacje na temat serka wiejskiego. Dodawałam go nawet do kaszy jęczmiennej żeby takiej suchej nie jeść i to naprawdę jest smaczne.

---------- Dopisano o 07:24 ---------- Poprzedni post napisano o 07:19 ----------

buldog25 u mnie orzechy to norma i codziennie garść idzie...

I walczę dalej aby utrzymać wagę

13.10.2017
Zuza_kg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-23, 08:35   #864
ania8628
Zadomowienie

Cześć dziewczyny! Ale mi dzisiaj zimnooo. Muszę chyba wypić gorącą kawkę.
U mnie przez weekend nie za ciekawie jeśli chodzi o ćwiczenia - tylko hula hop (wczoraj 60 minut i przedwczoraj 95), i jeszcze @ u mnie ( a myślałam że nie przyjdzie - to by się mąż ucieszył).

Malbora moja waga ma tak samo, dlatego staram się jej nie przestawiać i ważyć ciągle w tym samym miejscu.

ania8628 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-23, 09:07   #865
LadyChatterbox
Zakorzenienie

Hej, czy mozna dolaczyc ?
LadyChatterbox jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-23, 10:41   #866
bejata440
Zakorzenienie

Hej Lady
Ale masakra w pracy, przychodzi audit, wszyscy lataja w stresie, pracy duzo a ja jeszcze wpadlam do szefa z wnioskiem o urlop na miesiac
Chcialam dzis poplywac moze jeszcze uda sie (o ile wroce na noc do siebie)/albo zrobie pilates stretching godzine czasu (jesli wroce do M.). Moj M jest chory I prawie martwy. Nie spal cala noc I sie krecil wiercil jeczal plakal stekal zdychal- to sie wynioslam do salonu spac, taka kochana jestem.

Edytowane przez bejata440
Czas edycji: 2015-11-23 o 10:59
bejata440 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-23, 15:01   #867
Butterfly_27
Zakorzenienie

Beatka oj ty nie dobra, nie zaopiekowałaś się nim a gdzieś masz zamiar pojechać, że taki długi urlop chcesz?

---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ----------

Ja pierd... dziecko mi dzisiaj wraca busikiem z przedszkola i co?? całą twarz ma poharataną Co to ma być, żeby w przedszkolu ze zwiększoną opieką było coś takiego, a w zeszycie krótka notatka. Mój syn i jakieś inne dziecko kłóciło się to ten go tam mocno poharatał. Przecież to nawet paznokciami się tak chyba nie da. Jutro pojadę i zrobię porządek w przedszkolu
Stary 2015-11-23, 15:08   #868
sysa09
Zakorzenienie

Czesc dziewczeta, ledwo zywa jestem, w ogole sie nie wyspalam, zimno straaasznie i katar mam. W dodatku zrobilam dziure w moich ulubionych spodniach na udzie, zahaczylam o cos metalowego w pracy. No nie mozna nazwac inaczej tego dnia jak... poniedzialkiem

Daga, eee, to dzaga bedziesz, a co to za kolega? Pisz szybko Zrob sobie jakas ladna kreche, mocniejsze usta, sliczna bedziesz Ja zalozylam obcisla czarna bluzke, do tego brazowa spodniczke, taka troszke rozkloszowana (najlepiej sie w takich czuje), ciemne rajstopy, rozpuscilam wloski Dziekuje kochana, ale Ty jestes duzo, duzo ladniejsza, masz sliczna delikatna urode Zdjecie zegarka wstawie na pewno ale w piatek, jak bede go miala w domu bo dzisiaj zanioslam do jubilera, zeby skrocic bransoletke

Madzia, przeca pierscionek juz mam od ponad roku gluptasie Nie przejmuj sie mala tymi lodami i winkiem, od czasu do czasu mozna Glupio tez tak odmawiac jak ktos sie przygotowal w sumie A jakie winko mieliscie? Slodkie jakies? Dobre?

Bejata, ooo taaak, jak facet choruje to swiat sie konczy Dostalas ochrzan za spoznienie?

Ania89, powodzenia mala Mozesz poczuc sie jak w Seksie w Wielkim Miescie Tylko, ze bez seksu U mnie tez zawsze nastawione dwa budziki, przybijam piatke

Aga, lepiej myszko?
30.06.2018
Stary 2015-11-23, 15:23   #869
Butterfly_27
Zakorzenienie

Syska wino było słodkie, takie własnej roboty Ja kiedyś byłam lepsza, kupiłam nowe spodnie, przymierzyłam w domu i podczas zakładania przejechałam o kant stołu, a że był uszczerbiony to zrobiłam wielką dziure. Szukałam potem jakiejś naszywki ale na taką wielką dziurę w takim miejscu nic się nie dało zrobić
Stary 2015-11-23, 16:07   #870
sysa09
Zakorzenienie

Madzia, o jaaa ! I co, spodnie byly do wyrzucenia??
30.06.2018
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości