![]() |
#841 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Razem do Sylwestra schudniemy :)
Cytat:
![]() może jajecznica z ciemnym pieczywem? albo jakieś zdrowe kanapeczki? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#842 |
Zakorzenienie
|
Ania89 znam tem bol - jak czlowiek chce sie wyspac to nie moze, jak trzeba wstac to sie nie chce
![]() @na ja bardzo lubie jajka na miekko na sniadania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#843 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kanapki mi nie wchodzą rano juz, wole wlasnie cos takiego w stylu omletów i owsianek ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Ostatnio ciagle robiłam jajka sadzone , moze faktycznie teraz na miękko ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#844 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#845 |
Zakorzenienie
|
Pieczone owsianki?? Oo nigdy nie slyszalam takiego czegos
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#846 |
Zakorzenienie
|
Nie raz na to patrzyłam ale za duzo roboty rano, no chyba ze bym wieczorem to robiła
![]() ![]()
![]() |
#847 | |
Zakorzenienie
|
mi takie rzeczy kompletnie rano nie podchodzą
![]() Cytat:
![]() ja np omleta zawsze robię sobie wieczorem, żeby rano czasu nie marnować. Zresztą nawet taki bardziej mi smakuje, niż ciepły ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#848 |
Zakorzenienie
|
Heja!
Za mna 4 km spaceru z M po świeże bułeczki i powrót z coffee to go w ręce i było najmilej....bo... Mamy pierwszy śnieżek !!!! ![]() Bede jadła sernik. ![]() ImageUploadedByWizaz Forum1448191746.470935.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
#849 |
Zakorzenienie
|
Daguś Dawno paszteciku z profi nie jadłam, ale jak pojadę do Pl to pierwsze co to sobie pasztecik kupię i Michałki aleee ciii
![]() ![]() Ania89 Mi waga spada powoli, cieszy mnie każde 100gram ![]() Ale pojadłam dzisiaj obiadku, roladki wołowe, kluski i kapusta czerwona zasmażana ![]() aż się boję co będę potem jadła u znajomych, jak wrócę to już nic nie dotknę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#850 |
Zakorzenienie
|
witajcie w niedzielny wieczór.
Film był taki sobie. Chyba więcej takich smutnych wątków niż komediowych. Jak dla mnie pierwsza cześć bardziej bawiła - ale to oczywiście moje zdanie. Niemniej bardzo fajnie było pójść do kina i pochrupać popcorn. Dziś już byłam bardzo grzeczna: - śniadanko - bułka dyniowa z wędliną drobiową i ogórkiem - przekąska - granat - obiad - dwa pulpety z indyka z furą buraczków - kolacja - serek wiejski z jajkiem na twardo i rzodkiewkami Wiem, że uciekł mi gdzieś jeden posiłek ale weekend trudniej mi trzymać się rytmu dnia i 5 posiłków. Do tego godzinka z małym haczykiem na kijkach (7,2 km) A teraz już błogie lenistwo w łóżeczku.
#851 |
Raczkowanie
|
Nie no dziewczyny ja mam dość... wczoraj znów się objadłam ciastem i cukierkami
![]() ![]() Brak mi juz jakiejkolwiek motywacji do odchudzania ![]() Mam jakąś zasraną depresje czy co?? Nic mi się nie chce, w niczym nie widzę sensu.... Mało tego!! Nie wiem w końcu ile ważę!! Staje na wagę 52,4 skacze z radości! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bejata440 Boże jak tam u Ciebie pięknie!!!!! A jakie masz świetne ubranie! Normalnie ZAKOCHAŁAM SIĘ!!!!
CHANGES!!! ![]() Chudniemy! 64,5 - 63,5 - 62- 61 - 60 - 59 - 58 - 57 - 56 - 55 - 54 ![]() ![]() Edytowane przez _Malbora_ Czas edycji: 2015-11-22 o 18:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#852 |
Przyczajenie
|
Zawsze po ćwiczeniach stosuję ten zestaw na łydki:
http://www.treningrozciagania.pl/rozciaganie/lydki chyba, że w zestawie treningowym jest rozciąganie. W trakcie dnia, jak tylko mam możliwość to wspinam się na palce albo napinam pośladki - taki nawyk. ![]() Na śniadanie najczęściej piję koktajl z płatkami owsianymi. Moja znajoma wstaje dwie godziny wcześniej i robi omlet, który zabiera do pracy zamiast kanapki - ale ja jestem zbyt leniwa. Dzisiaj jedzeniowo bardzo źle. Po basenie pojechaliśmy do znajomych i zamówiliśmy pizzę. ![]() Nie zjadłam jej dużo, zdecydowanie więcej zjadłam surówki z białej kapusty z pieprzem, ale i tak jestem na siebie zła. ![]() Aniaa_89 34cm w łydkach to moje marzenie. Gdy ważyłam 48kg to nawet tyle nie miałam. _Malbora_ też tak miałam z wagą, ale gdy kupiłam nową problem się skończył i teraz w każdym miejscu jest taki sam wynik. Jeżeli chodzi o motywację do odchudzania to nie pomogę, bo mam taki sam problem, dlatego postawiłam teraz na większą aktywność fizyczną niż na dietę. Chociaż staram się pilnować. Moim największym problemem były wieczorki, gdy oglądałam film. Zawsze wtedy podjadałam czipsy, chrupki, orzeszki do tego piwko lub cola. Teraz zrezygnowałam z tego całkowicie i zamiast niezdrowych przekąsek wcinam granata lub pomelo. |
![]() ![]() |
![]() |
#853 |
Raczkowanie
|
A ja pomyślałam sobie, że mam dość - waga jaką mam jest do zaakceptowania, do reszty dojdę ruchem
![]() Jeszcze 4 dni fazy I później 5 dni fazy naprzemiennej i wprowadzam fazę III + dokładam do tego co dzień ćwiczenia i godzinny spacer ![]()
#854 |
Zakorzenienie
|
hej.u mnie do dupy...siedzę i żrę i nie ćwiczę-i jestem ohydnie gruba
![]() ![]() ![]() dziś sie ruszyłam i poćwiczyłam 30 minut na kijach byliśmy i 40 minut na rowerku pedałowałam...ale wrąbałam pocorn i parę krakersów....jestem beznadziejna i coraz ohydniejsza ![]() madzia-to prawda...ciągle kogoś zapraszamy a nas nikt nie zaprasza...nie wiem co jest..ale jak przestałam zapraszać ludzi to też nic sie nie zmieniło i z nikim się nie spotykaliśmy...nawet mamie ostatnio przygadywałam raz jak jechaliśmy do lekarza i wiedziałam ze na pewno wrócimy późno i nie zdążę z obiadem, drugi jak przyjechał do niej mój brat na kawę i ciasto-i też nic...ale prosić sie nie będę...najlepsze...mama se zaprosiła gości na wtorek i nas też ale ja mam przyjść wcześniej i jej ugotować kolacje bo ona nie umie-znam tych ludzi i ich lubię -ale chore to trochę...ale przeciez nie mogę odmówić bo sie obrazi...a w dupe z tym wszystkim.... z dobrych rzeczy-po 2 tabletkach plecy mnie przestały boleć-8 lat się męczyłam...mam nadzieję ze fizjoterapia i leki mnie wyleczą...
![]() Edytowane przez agafisia Czas edycji: 2015-11-22 o 20:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#855 |
Zakorzenienie
|
Aga wlasnie mialam pisac, co z Toba , nie odzywasz sie... Kurcze z ta waga same problemy... A juz widzialas 64 przeciez... Bierz
![]() ![]() Malbora i super, bardzo pozytywne nastawienie ![]() ![]() ![]() Brytfanka u mnie teznajgorsze jest podjadanie wieczorkiem, z lenistwa ![]() Ja dzisiaj idealnie dietowo, nawet ponizej oczekiwan, teraz czuje lekki glod, ale klade sie juz spac - sniadanko zjem z wieksza przyjemnoscia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#856 |
Zakorzenienie
|
Zuza, dobra kijkowa godzinka! Ja w kinie od dawna nie byłam.. Kocham popcorn kinowy
![]() Malbora patrz w lustro, na cm , waga sie nie sugeruj ! Ja tez miewam dni pełne beznadziejnych gownianych myśli . Sprzątanie, trening pomaga! Dziękuje za miłe słowa ![]() Brytfanka skorzystam ze stronki! Ja wieczorami duzo piwa piłam.. Nabrałam kg.. Wiec odradzam!! Fisia nie łam sie kochana. Nie daj sie wykorzystywać.. Zobacz ze to nie daje Ci szczescia. Skup sie na sobie, swoim życiu, spełnianiu siebie, realizacji swoich celów, założeń planów a w końcu marzeń. Małymi kroczkami, powoli do celu. Masz u mnie wsparcie. ![]() Nie moge cos zasnąć . A wstaje o 5.. |
![]() ![]() |
![]() |
#857 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Mialam dzisiaj dobry dzien, czulam sie ladnaa ![]() ![]() ![]() ![]() bejata, jaki stroj, fajnie wygladasz ![]() ![]() ![]() @na, polecam ciemny makaron z jogurtem naturalnym i wkrojonym bananem ![]() malbora, ale wage masz kaprysna, znam ten bol, biedactwo ![]() Daga, o kurde, musisz byc dobra ![]() ![]() ![]() Madzia, nigdy nie mialam nic o zapachu slodkich jabluszek, ciekawe ale na pewno pieknie pachnie ![]() ![]() Ania89, okropne wlasnie,jak trzeba wstac to ni ciula a jak wolne to oczy jak 5 zlotych o 6 rano ![]() Agafisia, myszko, jestes piekna, co to za dolki?? Juz ale to juz z niego wylaz ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- Bejata, u mnie pobudka o 4:40, przybijam piatke ![]() ![]()
#858 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczynki
![]() ![]() Ps. Po sobotnim prywatnym spa wczoraj do południa nie umielismy wyjść z TZ z łóżka ![]() ![]()
Życie nie tylko po to jest, by brać, Życie nie po to, by bezczynnie trwać, I aby żyć siebie samego trzeba dać. Odliczanie do ślubu... 73 - 72 - 71 - 70 - 69 - 68 - 67 - 66 - 65 - 64.2 - 64 - 63 - 62 - 61 - 60 - 59 - 58 - 57 - 56
Edytowane przez buldog25 Czas edycji: 2015-11-23 o 05:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#859 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Ja juz w pociagu i jade do Wawy. Mam nadzieje ze tam nie zagine,bo moja orientacja w terenie jest slaba ![]() Pobudka o 5 a i tak prawie nie spalam bo sie stresowalam ze budzik mi nie zadzwoni i zaspie(choc w dwoch tel mialam ustawiony alarm ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#860 |
Zakorzenienie
|
Witam przy kawce
![]() Beatka Sysia wspolczuje Wam tej wczesnej godziny wstawania, ja o 6:20 zwlec sie nie moge. Chociaz dzisiaj wstałam jakos bezproblemowo ![]() Sysa uuuu a co tam ladnego zalozylas? Ty to jestes laseczka i tw oczyska Twoje, wiec nie dziwie sie, ze TZ wpatrzony ![]() ![]() A ja odziwo wiem w co sie ubiore:p mam taka fajna czarna krotka sukienke z zlotym wzorem ![]() ![]() ![]() Buldog ja tez czasem jak znikne na 1-2 dni to sie nie da nadrobic spamu ![]() ![]() ![]() Ania89 powodzenia w wielkim miescie ! Dasz sobie na pewno ze wszystkim rade, zuch dziewczyna ![]() Ja jeszcze zapomnialam Wam sie pochwalic- ostatnio w rossmanie zakupilam sobie myjke do masazu w kapieli i wczoraj wyprobowalam pierwszy raz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#862 |
Zakorzenienie
|
Witam się z rana, melduję zaliczone ćwiczenia: Rowerek 45min (20,3km) i killer
![]() Malbora To są skutki Dukana, nie ma się chęci do jedzenia bo ciągle się je to samo i nic się nie chce. Kochana lepiej zacznij się zdrowo odżywiać i zostaw tą głupią dietę, uwierz że jak będziesz fajnie ćwiczyć to schudniesz lepiej podczas zdrowego odżywiania niż na tej diecie, w dodatku twoje ciało będzie lepiej wyglądało. Ja na Dukanie byłam tylko 2 miesiące, schudłam w tym czasie 10kg, ważyłam 55kg, teraz ważę 56 i uwierz, że wyglądam lepiej niż wtedy ![]() Brytfannka A widzę, że to standardowe ćwiczenia, napewno skorzystam, dzięki ![]() ![]() ![]() ooo ja też wcinam granata od niedawna, bardzo mi posmakował , jeszcze mam pół i zaraz go zjem ![]() Aguś kurcze to tak jak ja, też wczoraj we mnie wcisnęli kolację, jedynie że ciasta nie zjadłam, ale lody były z bitą śmietaną, no kurcze i do tego trochę wina, ale tylko kieliszek. Wszystka woda dzisiaj mi się zatrzymała, że się wkurzyłam na wagę, znowu będzie mi to wszystko ze 3 dni spadać ![]() Ja nie wiem, ale ja bym takich znajomych to miała w ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Syska A to z jakiejś okazji ten zegarek, czy tak sobie? Szkoda, że nie pierścionek ![]() ![]() ![]() Buldog hahaha dobre, ćwiczenia nawet w weekend masz zaliczone ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#863 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 07:24 ---------- Poprzedni post napisano o 07:19 ---------- buldog25 u mnie orzechy to norma i codziennie garść idzie... ![]()
![]() |
#864 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny! Ale mi dzisiaj zimnooo. Muszę chyba wypić gorącą kawkę.
U mnie przez weekend nie za ciekawie jeśli chodzi o ćwiczenia - tylko hula hop (wczoraj 60 minut i przedwczoraj 95), i jeszcze @ u mnie ( a myślałam że nie przyjdzie - to by się mąż ucieszył ![]() Malbora moja waga ma tak samo, dlatego staram się jej nie przestawiać i ważyć ciągle w tym samym miejscu.
#865 |
Zakorzenienie
|
Hej, czy mozna dolaczyc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#866 |
Zakorzenienie
|
Hej Lady
Ale masakra w pracy, przychodzi audit, wszyscy lataja w stresie, pracy duzo a ja jeszcze wpadlam do szefa z wnioskiem o urlop na miesiac ![]() Chcialam dzis poplywac moze jeszcze uda sie (o ile wroce na noc do siebie)/albo zrobie pilates stretching godzine czasu (jesli wroce do M.). Moj M jest chory I prawie martwy. Nie spal cala noc I sie krecil wiercil jeczal plakal stekal zdychal- to sie wynioslam do salonu spac, taka kochana jestem. Edytowane przez bejata440 Czas edycji: 2015-11-23 o 10:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#867 |
Zakorzenienie
|
Beatka oj ty nie dobra, nie zaopiekowałaś się nim
![]() ---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- Ja pierd... dziecko mi dzisiaj wraca busikiem z przedszkola i co?? całą twarz ma poharataną ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#868 |
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczeta, ledwo zywa jestem, w ogole sie nie wyspalam, zimno straaasznie i katar mam. W dodatku zrobilam dziure w moich ulubionych spodniach na udzie, zahaczylam o cos metalowego w pracy. No nie mozna nazwac inaczej tego dnia jak... poniedzialkiem
![]() Daga, eee, to dzaga bedziesz, a co to za kolega? Pisz szybko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Madzia, przeca pierscionek juz mam od ponad roku gluptasie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bejata, ooo taaak, jak facet choruje to swiat sie konczy ![]() Ania89, powodzenia mala ![]() ![]() ![]() ![]() Aga, lepiej myszko? ![]() ![]()
#869 |
Zakorzenienie
|
Syska wino było słodkie, takie własnej roboty
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#870 |
Zakorzenienie
|
Madzia, o jaaa ! I co, spodnie byly do wyrzucenia??
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:13.