Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 24 - Strona 29 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-11-11, 10:43   #841
panna zet
Rozeznanie

Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 24

Dziewczyny, trzymam kciuki za Was!
panna zet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-11, 10:58   #842
nabery
Raczkowanie

dzieki dziewczyny. Leze juz na sali I czekam na dr. Obok miejsce czeka na Vanesske siostry bardzo mile! Za godzinke konsultacja I wybor implantow
nabery jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-11, 11:05   #843
eelmirka
Zadomowienie

Siwaaa extra masz cycki, oj fajne biusty robi ten L. P. i jeszcze to cięcie też nie masz czucia jak Bianeczka? Ten wysoki profil to nawet bardziej mi się podoba
eelmirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-11, 11:14   #844
Mortycja72
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nabery Pokaż wiadomość
dzieki dziewczyny. Leze juz na sali I czekam na dr. Obok miejsce czeka na Vanesske siostry bardzo mile! Za godzinke konsultacja I wybor implantow
Trzymajcie się obie

JUŻ są - operacja J.S. 19.10.2015, Polytech 235 cc okrągły, profil wysoki, projekcja 4,4 plus plastyka.
Poprawka 09.09.2016
Mortycja72 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-11, 11:32   #845
mano3891
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ismenka Pokaż wiadomość
ooo widzę ze spora większość dziewczyn żałuje że za małe. ..
No i ja też się tego boję. Bo to jednak kasa i ból. Chyba spróbuję z woreczkami z wodą jak Nabery

Byłam wczoraj u koleżanki i mówię, że wyjdą mi pełne C albo małe D, a ona mówi, że to takie jak ona ma. A ona wcale nie ma za dużych i w sumie to nie wiem co mam wybrać
Stary 2015-11-11, 11:47   #846
_Bianeczka_
Rozeznanie

Dziewczyny, trzymam za was kciuki !!!

Chyba jestem jedna z nielicznych ktore nie czuje niedosytu po operacji Czasami zastanawiam sie tylko jakby wygladaly cycki w Sebbinach a nie Eurosiliconach (tam byly wezsze a wyzsza projekcja) ale z drugiej strony dzieki szerszym jest szansa na rowek a na tym mi bardziej zalezy. No wiec wiecie, takie gdybanie

W jednej otoczce juz smaruje blizny serum, w drugiej jeszcze zostal malutki strupek na samej krawedzi ciecia wiec tam jeszcze smaruje mascia witaminowa (wczesniej antybiotykiem).

Jutro mija miesiac po opreracji a wiecie ze ja sie czuje tak, jakbym jej wogole nie miala Jakos tak to szybko poszlo, czas gnal jak szalony a ja ju miesiac po Jakby to byl sen z tym ze po przebudzeniu sa cycki

Roxi, swietny opis dalas
_Bianeczka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-11, 12:35   #847
ladybarque
Raczkowanie

A ja odwrotnie 2 lata czułam ze sa za duze (miałam 415 ml) teraz moje 330 ml tez mi sie wydaje ogromne ;( oby zmalały
ladybarque jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-11-11, 12:52   #848
Biyadhoo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mano3891 Pokaż wiadomość
Vaneska, Nabery ,powodzenia dziewczyny !!!!

Bayadhoo, a dlaczego ta zmiana ??? AK zrobi Ci szybciej czy lepiej ???

Mam coraz wieksze obawy co do operacji w Czechach. Poza tym w razie czego wskakuje w samolot i jestem w Katowicach za 2 godz, do Ostrawy musialabym jeszcze dojechac itp. No i cycuchy od A.K baaaardzo mi sie podobaja, dziewuchy chwala doktorka i opieke operacja powinna byc w tym samym czasie bo tak mam ustawiony urlop, czekam na odpowiedz
Stary 2015-11-11, 12:58   #849
Mortycja72
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ladybarque Pokaż wiadomość
A ja odwrotnie 2 lata czułam ze sa za duze (miałam 415 ml) teraz moje 330 ml tez mi sie wydaje ogromne ;( oby zmalały
Chyba jesteś jedyna, która tutaj wymieniała na mniejsze

Ja mam rozmiar idealny. Niewielki. W biodrach mam tyle co w cyckach, więc wygląda to meganaturalnie. Na tle sylwetki są wręcz małe (jestem wysoka).

Ale w przeciwieństwie do Bianeczki, mnie czas się ciągnie strasznie. Wciąż czuję różne niedogodności, ale przeszło mi to wściekłe pieczenie nerwów. No i wywalenie tego pooperacyjnego gówna przyniosło niesamowitą ulgę, ten stanik był po prostu do niczego.
Ale wciąż mają dziwny kształt (pionowe, one są pionowe w dolnej połowie) i blizny - ja się przyzwyczaiłam i nie wydają mi się już przerażające, ale jak zrobiłam im zdjęcie, to jednak nie - nie nadają się jeszcze do pokazania. Poza tym miałam na innych wysokościach fałdy podpiersiowe, jeden jest teraz na piersi i musi sie trochę wygładzić (to jest zamierzone - myślałam, że mam asymetrię wielkości, ale miałam bardziej asymetrię położenia).
Nigdy nie sądziłam, że to powiem, ale marzę, żeby trochę opadły

JUŻ są - operacja J.S. 19.10.2015, Polytech 235 cc okrągły, profil wysoki, projekcja 4,4 plus plastyka.
Poprawka 09.09.2016
Mortycja72 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-11, 13:27   #850
_Bianeczka_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Mortycja72 Pokaż wiadomość
Chyba jesteś jedyna, która tutaj wymieniała na mniejsze

Ja mam rozmiar idealny. Niewielki. W biodrach mam tyle co w cyckach, więc wygląda to meganaturalnie. Na tle sylwetki są wręcz małe (jestem wysoka).

Ale w przeciwieństwie do Bianeczki, mnie czas się ciągnie strasznie. Wciąż czuję różne niedogodności, ale przeszło mi to wściekłe pieczenie nerwów. No i wywalenie tego pooperacyjnego gówna przyniosło niesamowitą ulgę, ten stanik był po prostu do niczego.
Ale wciąż mają dziwny kształt (pionowe, one są pionowe w dolnej połowie) i blizny - ja się przyzwyczaiłam i nie wydają mi się już przerażające, ale jak zrobiłam im zdjęcie, to jednak nie - nie nadają się jeszcze do pokazania. Poza tym miałam na innych wysokościach fałdy podpiersiowe, jeden jest teraz na piersi i musi sie trochę wygładzić (to jest zamierzone - myślałam, że mam asymetrię wielkości, ale miałam bardziej asymetrię położenia).
Nigdy nie sądziłam, że to powiem, ale marzę, żeby trochę opadły
Powiem Ci ze u mnie, pomimo jak na mnie duzego rozmiaru, piersi w obwodzie maja 91-92cm, biodra 92 a talia 62. Wiec w sumie jest idealnie
_Bianeczka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-11, 14:00   #851
mon87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Biyadhoo Pokaż wiadomość
Mam coraz wieksze obawy co do operacji w Czechach. Poza tym w razie czego wskakuje w samolot i jestem w Katowicach za 2 godz, do Ostrawy musialabym jeszcze dojechac itp. No i cycuchy od A.K baaaardzo mi sie podobaja, dziewuchy chwala doktorka i opieke operacja powinna byc w tym samym czasie bo tak mam ustawiony urlop, czekam na odpowiedz
Przemysl sobie gdzie chcesz robić, z mojej perspektywy moge Ci doradzić jedno, bierz lekarza który po jakis powikłaniach czy nieudanej operacji nie zostawi Cie samej! Poczytaj o wybranym lekarzu, a przede wszystkim o tym jak zachowuje sie gdy sa jakies problemy. Ja niestety wybrałam lekarza który nie odpowiedział mi na maila, nie wiem czy nie miał czasu czy mnie olał, ale naczytałam sie na forum o jego postępowaniu w przypadku komplikacji i nie jest to zachowanie godne lekarza. Dziewczyny piszą ze maja super piersi i sa zadowolone ale juz nie piszą o powikłaniach a te ktore to spotkało juz nie siedzą na forum ja sama na jakis czas opuściłam forum bo miałam dola z powodu wyglądu mojej prawej piersi, cycki to nie buty! Musisz wybrać lekarza który zachowuje sie w porządku i szanuje zdanie swoich pacjentek.
20.08 makijaz permanentny brwi i oczy, Janovia usta i bruzdy, botox
mon87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-11-11, 14:33   #852
mano3891
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez _Bianeczka_ Pokaż wiadomość
Chyba jestem jedna z nielicznych ktore nie czuje niedosytu po operacji Czasami zastanawiam sie tylko jakby wygladaly cycki w Sebbinach a nie Eurosiliconach (tam byly wezsze a wyzsza projekcja) ale z drugiej strony dzieki szerszym jest szansa na rowek a na tym mi bardziej zalezy. No wiec wiecie, takie gdybanie
No bo połowa sukcesu to jak wiesz czego chcesz a reszta w rękach chirurga.
U mnie największym problemem jest brak zdecydowania. Nie chcę żałować, że zrobiłam za małe ale też takie jak Twoje są dla mnie za duże. Nie chcę efektu mega push up ale też nie chcę placków I bądź tu człowieku mądry.
Wstępnie zdecydowałam się na wysoki profil ale piszecie, że projekcja 4.9 lub 5.0 to jest marna Czy któraś ma taki profil ???
Stary 2015-11-11, 14:38   #853
Biyadhoo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mon87 Pokaż wiadomość
Przemysl sobie gdzie chcesz robić, z mojej perspektywy moge Ci doradzić jedno, bierz lekarza który po jakis powikłaniach czy nieudanej operacji nie zostawi Cie samej! Poczytaj o wybranym lekarzu, a przede wszystkim o tym jak zachowuje sie gdy sa jakies problemy. Ja niestety wybrałam lekarza który nie odpowiedział mi na maila, nie wiem czy nie miał czasu czy mnie olał, ale naczytałam sie na forum o jego postępowaniu w przypadku komplikacji i nie jest to zachowanie godne lekarza. Dziewczyny piszą ze maja super piersi i sa zadowolone ale juz nie piszą o powikłaniach a te ktore to spotkało juz nie siedzą na forum ja sama na jakis czas opuściłam forum bo miałam dola z powodu wyglądu mojej prawej piersi, cycki to nie buty! Musisz wybrać lekarza który zachowuje sie w porządku i szanuje zdanie swoich pacjentek.

Wiem kochana stad moje watpliwosci co do Czech...naczytalam sie niefajnych rzeczy na temat LP, kilka dni temu przykra sytuacja z brakiem implantow u DF, na temat "mojego" lekarza uslyszalam kilka negatywow niedawno (wlasnie po operacji) i dlatego sie waham. Niestety jedyna kolezanka jaka znam ktora miala robione piersi operowala sie u M.Sz a ja nie bede czekac 3 lata. No wiec zdaje sie na opinie naszego forum. Tutaj jednak (na szczescie) zadna nie miala wiekszych problemow wiec ciezko stwierdzic jak lekarz zachowa sie w przypadku komplikacji
Stary 2015-11-11, 15:12   #854
mano3891
Rozeznanie

Cytat:
Moja koleżanka miała u niego op i była bardzo zadowolona. Po 2 latach wymieniała na większe i nie wyobrażała sobie robić u kogoś innego. Ale to jest dokładnie tak jak piszesz, do momentu kiedy wszystko jest ok każdy chwali swojego lekarza. Ja niestety o DF czytałam podobnie, że jak jest jakiś problem to umywa ręce. Myślę, że każdy lekarz ma jakąś niezadowoloną pacjentkę, kwestia tego jak podejdzie do problemu.
A co u Ciebie było nie tak ? Jak zareagował lekarz ?
Stary 2015-11-11, 15:22   #855
palmitis
tralalinka

Cytat:
Wiem kochana stad moje watpliwosci co do Czech...naczytalam sie niefajnych rzeczy na temat LP, kilka dni temu przykra sytuacja z brakiem implantow u DF, na temat "mojego" lekarza uslyszalam kilka negatywow niedawno (wlasnie po operacji) i dlatego sie waham. Niestety jedyna kolezanka jaka znam ktora miala robione piersi operowala sie u M.Sz a ja nie bede czekac 3 lata. No wiec zdaje sie na opinie naszego forum. Tutaj jednak (na szczescie) zadna nie miala wiekszych problemow wiec ciezko stwierdzic jak lekarz zachowa sie w przypadku komplikacji
Cytat:
Moja koleżanka miała u niego op i była bardzo zadowolona. Po 2 latach wymieniała na większe i nie wyobrażała sobie robić u kogoś innego. Ale to jest dokładnie tak jak piszesz, do momentu kiedy wszystko jest ok każdy chwali swojego lekarza. Ja niestety o DF czytałam podobnie, że jak jest jakiś problem to umywa ręce. Myślę, że każdy lekarz ma jakąś niezadowoloną pacjentkę, kwestia tego jak podejdzie do problemu.
Ja tu jestem dopiero od sierpnia i pamiętam historię dziewczyny operowanej w Czechach u LP - tu macie link:
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...98&page=12#332

Dziewczyny uzupełniajcie stopkę
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8&page=59#1762
(ustawienia/ustawienia&opcje/edytuj swój podpis)
palmitis jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-11-11, 15:34   #856
mon87
Rozeznanie

Cytat:
Generalnie mam krzywa prawa piers z wgłębieniem od strony mostka...nie było by zle gdyby nie fakt ze ta piers mi dokucza, czasami czuje ze jest odrętwiała od sutka do pachy, implant czuje tuż nad pacha, jak spinam miesnie to czuje opór w tej prawej piersi, czuje ja taka twarda koło pachy...krzywa to ona jest odkąd mi opuchlizna zeszła czyli jakies dwa miesiące po operacji, pisałam wtedy do doktorka kazał czekać, minął rok nie ma poprawy a wygląd piersi znacznie sie pogorszył. Na beauty jest cały wątek dziewczyny która opisuje swoją batalie z doktorkiem o poprawkę, doktor bagatelizował chyba cała sytuacje ale ostatecznie skończyło sie na poprawce z tym ze dziewczyna musiała iść do innego lekarza po opinii dopiero wtedy nasz lekarz jej poprawił. Ogólnie duzo jest dziewczyn na forum beauty ktore maja od niego krzywego cycka i on ńie widzi w tym problemu twierdzi ze piersi sa ok. Pisałam do niego w piątek i nie odpowiedział. Mam zamiar jeszcze raz napisać ale czuje sie jak żebraczka dopraszając sie o odpowiedz

---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ----------

Cytat:
No bo połowa sukcesu to jak wiesz czego chcesz a reszta w rękach chirurga.
U mnie największym problemem jest brak zdecydowania. Nie chcę żałować, że zrobiłam za małe ale też takie jak Twoje są dla mnie za duże. Nie chcę efektu mega push up ale też nie chcę placków I bądź tu człowieku mądry.
Wstępnie zdecydowałam się na wysoki profil ale piszecie, że projekcja 4.9 lub 5.0 to jest marna Czy któraś ma taki profil ???
Ja mam, projekcje 4,9
Stary 2015-11-11, 16:01   #857
Noemi_27
Raczkowanie

Mano napisałam wiadomość na priv.

Mon87 masz projekcje taka jak mi lekarz proponuje ja chyba decyduje się na 400cc pokazałam lekarzowi zdjęcie biustu jaki chce osiągnąć i powiedział ze 400 starczy ze płatki się robi i pan którym biust wisi na pępka a na pewno bardziej niż u mnie. Musze tez my zaufać.

---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ----------

Aha mon 87 twoje piersi mi się bardzo podobają jak mam mieć takie jak ty to jestem spokojna
Noemi_27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-11, 16:10   #858
xDOMINIKAx
Zadomowienie

Cytat:
Generalnie mam krzywa prawa piers z wgłębieniem od strony mostka...nie było by zle gdyby nie fakt ze ta piers mi dokucza, czasami czuje ze jest odrętwiała od sutka do pachy, implant czuje tuż nad pacha, jak spinam miesnie to czuje opór w tej prawej piersi, czuje ja taka twarda koło pachy...krzywa to ona jest odkąd mi opuchlizna zeszła czyli jakies dwa miesiące po operacji, pisałam wtedy do doktorka kazał czekać, minął rok nie ma poprawy a wygląd piersi znacznie sie pogorszył. Na beauty jest cały wątek dziewczyny która opisuje swoją batalie z doktorkiem o poprawkę, doktor bagatelizował chyba cała sytuacje ale ostatecznie skończyło sie na poprawce z tym ze dziewczyna musiała iść do innego lekarza po opinii dopiero wtedy nasz lekarz jej poprawił. Ogólnie duzo jest dziewczyn na forum beauty ktore maja od niego krzywego cycka i on ńie widzi w tym problemu twierdzi ze piersi sa ok. Pisałam do niego w piątek i nie odpowiedział. Mam zamiar jeszcze raz napisać ale czuje sie jak żebraczka dopraszając sie o odpowiedz

---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ----------

Ja mam, projekcje 4,9
Walcz o swoje, widać od razu, że z tą jedną piersią jest coś nie tak. Nie daj się olać, najlepiej idź osobiście i narób krzyku..
Stary 2015-11-11, 16:16   #859
Biyadhoo
Zadomowienie

Wlasnie dlatego rozwazalam operacje w Birmingham bo wolalabym miec doktora "pod reka". Zaplacilabym nawet ta kolosalna kwote gdyby tylko wykazali sie choc odrobina profesjonalizmu... Niestety nie zdobyla (asystentka, bo lekarza na oczy nie widzialam)mojego zaufania i nie wyobrazam sobie oddac swego ciala w ich rece
Do operki mam jeszcze kawal czasu, bede czytac i obserwowac.

A propos laski od AK . Wplacalyscie zaliczke przed operacja?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-11-11, 16:18   #860
myszola21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Roxi69 Pokaż wiadomość
Hej hej
Właśnie wrzucilam 3 dniowe Brand New piersi do albumu wiec zapraszam
Nie przestraszcie się bo jestem nieźle zgrabiona a i brzunio mega napompowany
Roxi super opisałaś to wszystko, czytałam z uśmiechem na buzi wracam z albumu, są piękne

Cytat:
Napisane przez dianka133 Pokaż wiadomość
Wkurza mnie rodzinka... mowie im o moich obawach, a oni, że wymyślam i nie chcą słyszeć nawet o kolejnej operacji... na co ja, że kutwa nawet nie mam na co zamienić moich implantów skoro mam max włożony grrrr! W ubraniu ich wcale nie widać czuje się bez piersi, co z tego ze nago są, jak w ubraniu jest dziwnie, chciałam nabrać kobiecej sylwetki, a w ubraniu nic się nie zmieniło...
Znowu marudzę wiem i przepraszam
Dianka zajrzałam też do Ciebie do galerii i rozumiem niedosyt rozmiatowy ale piersi masz boskie!

Cytat:
Napisane przez Mortycja72 Pokaż wiadomość
Nie wiem Szann jak ty to robisz, ale sportowce zwykle mam w takim samym rozmiarze co zwykle staniki. Przed i po operacja. Ale pani w Intimissimi właśnie usiłowała mnie ubrac w 80 B, wiec wszystko możliwe, a fajne maja sportowce. Tylko w absurdalnych rozmiarach.
Mam nowe rozstępy wiedziałam, ze tak będzie, dobrze, ze zrobiłam małe cycki, bo by była kompletna katastrofa.
kurcze nowe rozstępy? uprzedzał Cię o tym lekarz? za duży implant czy o co cho? może jakby Ci mniej skóry usunął byłoby lepiej?

Cytat:
Napisane przez 1985SiWA Pokaż wiadomość
Witammmm Wpadłam zostawić słow kilka o moich cycach a więc po 2 miesiacach z kawałkiem, moje cyce wyładniały (wg mnie) na tye, że przestałam myslec o ponownej operacji juz na gwałt Z płaskich duzych krowich placków, posiniaczonych, pobijanych, twardych i nie wiem co jeszcze zrobiły sie dwa kształtne jedrne grejpfruty. Zaokrągliły się co najwazniejsze
FOTY dla ciekawych babeczek w albumie.
A teraz o wadach ...
Prawa pierś, ktora przed operacja była mniejsza i mocniej bolała dalej mocniej doskwiera opadła nieco nizej (ale to chyba miesien puscił) i przy pochylaniu i wyciagnieciu reki w przód (musiałam sie niezle nakombinowac zeby to wyczuć) implant w srodku sie lekko marszczy, na szczescie nie widac tego na skorze i oby tak pozostało ever Mam jeszcze 2 malutkie strupki na sutkach, blizn juz prawie podobno nie widac (opinia koleżanki). Próbowałam niedawno przydziać się w ten malutki push up co kupiłam (z 8 mm gąbeczki na dnie) ale cyce są juz w nim hardcorowe, więc sobie daruje gąbki wszelakie I tu własnie doszłam do tego, ze upragnione 90 cm w biuscie, ktorego nawet tym stanikiem nie osiagnełam to dla mnie krasnala już za duzo szczescia w obwodzie ; ale kto wieee ... Dalej nosze pooperacyjny bo raz, że mój półsportowy top szybko naciaga sie w obwodzie i biust lata, a dwa że w pancerniku cyce jeszcze sa najbezpieczniejsze No to tyle
o STara wracam z albumu i powiem tak: o k****!!!!!!!

Cytat:
Napisane przez Zainteresowana2 Pokaż wiadomość
Nabery, Vanesska1994 powodzenia jutro

---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ----------

A tak w ogóle to doktorek nawet w święto operuje?
girls powodzenia!!

Cytat:
Jestem załamana moj lekarz mi jeszcze nie odpisał na maila chyba mnie olał
Kochana trzymam kciuki oby sie jednak skurczybyk odezwał...wiesz jakby sie jednak nie chciał odezwać to pogadaj z nim w inny sposób np. poproś o nr polisy zaraz odpisze.

Cytat:
Napisane przez paulazkrakowa Pokaż wiadomość
Witajcie...chwile mnie nie bylo....minelo dokladnie 4 miesiace od operacji....dla przypomnienia mam Mentorki 350/400 ml z tego wzgledu,ze mialam duza dysproporcje.....kurcze co ja bym dala teraz zeby zrobic je na nowo....ale tylko ze wzgledu na wielkosc....sa wyrownane idealnie....jak nigdy, nawet ne przypuszczalam,ze doktorek (M.Sz) wyrowna je tak pieknie, ale zaluje szczerze,ze nie zdecydowalam sie na wieksze......ach! moze kiedys jeszcze zdecyduje sie na kolejny krok....operacje i najblizsze dni przeszlam fantastycznie wiec sie juz tego nie boje....tylko nastapi to jak wygramw lotto...nie wczesniej....a teraz mam pytanie do weteranek..... szann itp kochane czym mam teraz smarowac blizny? smarowalam cepane, contratubexem i co teraz? a moze odpuscic juz? nie mam jeszcze czucia tak jakby na zebrach pod pachami, dosyc ciekawe uczucie ))) aha i mam takie cos pod piersiami dziwne....jakby takie grudki z powietrzem przy implancie...tez tak mialyscie? mam nadzieje,ze to zniknie poza tym od dwoch miesiecy cwicze juz kickboxing i zadne noszenie mi nie straszne, wszystko zaczelam robic juz po mieisacu od operacji, znioslam wszystko wzorowo teraz mam tylko troche watpliwosci co do tych dziwnych zgrubien....
daj koniecznie nowe foty! też mam asymetrie i jestem ciekawa jak to sie u Ciebie wyrównało!

uff nadrobiłam, ja mam konsultacje w L.C w poniedziałek po niej zadecyduje co jak i u kogo...w planach mam operacje w przyszłym toku jakoś wrzesień/październik...
16.11.2015 KONSULTACJA S.Ł.
23.08.2016 KONSULTACJA G.N.J.

OXY
64->62->58.5->58.3->58.2->57.8->57.3->56.4->56.2->54.9->54.8

56,6->56,3->55,9->55,2

https://www.instagram.com/lukrecjaass/
myszola21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-11, 16:22   #861
Biyadhoo
Zadomowienie

Cytat:

Ja mam, projekcje 4,9

Mon rzeczywiscie cos nie tak z tym prawym... Wyslalas zdjecie doktorowi? Ciekawe dlaczego tak sie stalo
Stary 2015-11-11, 16:30   #862
dianka133
Raczkowanie

Dzięki myszola, tak jest niedosyt, ale tego się nie zmieni, bo mam maxa, także muszę się z nimi pogodzić. Zaczęłam terapię i myślę, że po jakimś czasie wrócę do normy, jestem zmaltretowana psychicznie przez ból i tą chorą sytuację z pracą, lekarka kazała pozostać u rodziny i nie wracać jeszcze do Wwa, także zostaję i powinno być dobrze. Nie zważajcie na moje nastroje i nie złośćcie się proszę na te wahania, działam w kierunku, aby było lepiej

12.10.2015 - Allergan anatomy 255 g, (11, 10.1, 5.3) / Wwa K.S.
dianka133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-11, 16:36   #863
mon87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez xDOMINIKAx Pokaż wiadomość
Walcz o swoje, widać od razu, że z tą jedną piersią jest coś nie tak. Nie daj się olać, najlepiej idź osobiście i narób krzyku..
Bede w posce w grudniu pójdę na rezonans i na konsultacje do jakiegoś innego lekarza, i pójdę do niego z tym wszystkim...ja nawet ńie moge myć podłogi czy odkurzać bo czuje ten implant...czuje jak sie spina i tak jakby miał za mało miejsca...jak bede miała podstawy do tego ze zrobił błąd to narobie krzyku

---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ----------

Cytat:
Napisane przez myszola21 Pokaż wiadomość
Roxi super opisałaś to wszystko, czytałam z uśmiechem na buzi wracam z albumu, są piękne

Dianka zajrzałam też do Ciebie do galerii i rozumiem niedosyt rozmiatowy ale piersi masz boskie!

kurcze nowe rozstępy? uprzedzał Cię o tym lekarz? za duży implant czy o co cho? może jakby Ci mniej skóry usunął byłoby lepiej?

girls powodzenia!!

Kochana trzymam kciuki oby sie jednak skurczybyk odezwał...wiesz jakby sie jednak nie chciał odezwać to pogadaj z nim w inny sposób np. poproś o nr polisy zaraz odpisze.

daj koniecznie nowe foty! też mam asymetrie i jestem ciekawa jak to sie u Ciebie wyrównało!

uff nadrobiłam, ja mam konsultacje w L.C w poniedziałek po niej zadecyduje co jak i u kogo...w planach mam operacje w przyszłym toku jakoś wrzesień/październik...
On generalnie zbywa laski z takim problem co ja mam ale nie mam zamiaru mu odpuścić jak sie okaże ze zle mi wyciął kieszeń albo cos innego...

---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ----------

Cytat:
Mon rzeczywiscie cos nie tak z tym prawym... Wyslalas zdjecie doktorowi? Ciekawe dlaczego tak sie stalo
Wysłałam mu zdjecia ale brak odpowiedzi... Ta piers od samego początku miała wgłębienie i była inna od lewej a teraz jeszcze sie zrobiła jakaś taka podwójna czy cos w tym stylu...i krzywa
Stary 2015-11-11, 16:46   #864
1985SiWA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eelmirka Pokaż wiadomość
Siwaaa extra masz cycki, oj fajne biusty robi ten L. P. i jeszcze to cięcie też nie masz czucia jak Bianeczka? Ten wysoki profil to nawet bardziej mi się podoba

Tez nie mam czucia

Cytat:
Ja Ci moge dr L.P polecić bo jego prace bronią się same, cycki robi miodzio

Cytat:

girls powodzenia!!

Dziękuje jak mnie to cieszy i w życiu bym nie powiedziała, że one się tak zmienią
Stary 2015-11-11, 16:47   #865
cygaro13
Raczkowanie

cała jestem nerwowa...ani Nabery ani jej mąż nie odpisują na smsa umrę w niewiedzy...może Vanesska, która przyjechala tam z mężem ok. 13 cos juz napisze???

u AK nie wpłaca sie zaliczki, byłam na konsultacji za 100zł,
potem płacisz albo gotówką w dniu zabiegu albo przelewem wczesniej, mozesz tez na raty. To zbyt powazny dr, nie wierze ze mógłby olac pacjentkę! On w ogóle to jest z Cieszyna i zna LP osobiście, chyba nawet pracowali razem... ja go w ciemno mogę polecić, na jego stronce jest filmik od pacjentki, mozesz tez tam zobaczyc jego twarz

ogólnie Roxi - wyjełaś mi opowiesc z ust hihi

u mnie dzis juz dużo dużo lepiej, mąż ciegle szaleje, z tego macania to na swetrach mi powyciera dziury na cyckach

Morti dzieki za info o staniku, wychodzi na to ze musze jechac po prostu i mierzyc, a nie cierpie tego robic ogólnie ubieranie nie jest fajne, no może inaczej...jest niewygodne, ale od kilku nocy śpię juz na boku, ale ciągle na 4 poduszkach
Stary 2015-11-11, 16:50   #866
myszola21
Zakorzenienie

Mon nie daj sie zbyć postrasz go weź nr polisy całą dokumentacje niech za przeproszeniem srania dostanie że coś sie święci, chirurdzy to nie bogowie niech nie srają żarem.

OXY

56,6->56,3->55,9->55,2

Stary 2015-11-11, 16:54   #867
eelmirka
Zadomowienie

Mon a jaki masz profil? Chodzi mi o to UHP/HP itd masz pod mięsień? Teraz chyba nikt nie robi pod gruczoł czy mi się wydaje?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-11-11, 16:57   #868
mon87
Rozeznanie

Cytat:
Mon nie daj sie zbyć postrasz go weź nr polisy całą dokumentacje niech za przeproszeniem srania dostanie że coś sie święci, chirurdzy to nie bogowie niech nie srają żarem.
Napisze do niego jeszcze jednego maila, napisze tez do jakiegoś innego lekarza.

Laski macie moze maile do swoich lekarzy? Bardzo proszę o przesłanie mi na priv

Jak bede w Polsce to zrobie rezonans i pójdę na konsultacje do innego lekarza i do niego, jak sie okaże ze cos nie tak to mu nie odpuszcze...
A co mi da numer jego polisy i pewnie nie ma zwrotu pieniędzy jak sie okaże ze zle zrobił mi cycki

---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ----------

Cytat:
Napisane przez eelmirka Pokaż wiadomość
Mon a jaki masz profil? Chodzi mi o to UHP/HP itd masz pod mięsień? Teraz chyba nikt nie robi pod gruczoł czy mi się wydaje?
Mam HP i żałuje ze nie wzięłam UHP ale moja konsultacja wygladała tak ze zdałam sie całkowicie na lekarza mam pod miesien
Stary 2015-11-11, 17:02   #869
myszola21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisze do niego jeszcze jednego maila, napisze tez do jakiegoś innego lekarza.

Laski macie moze maile do swoich lekarzy? Bardzo proszę o przesłanie mi na priv

Jak bede w Polsce to zrobie rezonans i pójdę na konsultacje do innego lekarza i do niego, jak sie okaże ze cos nie tak to mu nie odpuszcze...
A co mi da numer jego polisy i pewnie nie ma zwrotu pieniędzy jak sie okaże ze zle zrobił mi cycki

---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ----------

Mam HP i żałuje ze nie wzięłam UHP ale moja konsultacja wygladała tak ze zdałam sie całkowicie na lekarza mam pod miesien
Da Ci oj da Ci jak spieprzył zgłaszasz szkode do ubezpieczyciela wszczynają postępowanie, wypowiada się inny lekarz dostajesz opinie jak coś spartaczył i to nie jest normale następstwo wykonywanego zabiegu ani typowe poiwkłanie wpisane w ryzyko zabiegu to będzie bulił. Jak będzie odmowa to sie odwołasz przedstawisz opinie innych lekarzy (jak spartaczył) a jak sie nie uda to pozostaje droga sądowa a uwierz mi warto 99% spraw o ile babka nie jest psycholem chcącym piersi od linijeczki i robiąca problem tam gdzie go nie ma sąd zasądza i to nie małe kwoty. Warto walczyć o swoje. Ja mam np. w grudniu rozprawę z byłym pracodawcą i jestem dobrej myśli. Ludzi zniechęca droga sądowa bo to proces długotrwały ale trzeba walczyć o swoje po prostu dla zasady. Nie im sie nie wydaje.

OXY

56,6->56,3->55,9->55,2

Stary 2015-11-11, 17:02   #870
eelmirka
Zadomowienie

to forum to kopalnia wiedzy wiem niejedna tak mówiła. Chyba wiem mniej więcej czego oczekuję ale muszę jeszcze trochę tu posiedzieć żeby nabrać pewności. Pooglądać galerie, to naprawdę dużo daje! I robi coraz większą ochotę na nowy krągły biust!

Mon masz cięcie pod pachą, dobrze widzę? To w ogóle możliwe?? trzymam kciuki za sprawę z prawym cyckiem
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości