|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#841 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Waga do zrzucenia w dziesiątkach! Część III
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ---------- A tak wogule to wczoraj rozerwał mi się zamek w kurtce i myslalam ze sie zabecze bo ostatnio nie moglam znalezc w sieciowkach takiej co bym weszla, ale jednak sie udalo i to w pierwszym sklepie do ktorego poszłam i to w textil markecie, no szok ;D
![]() |
#842 |
Zadomowienie
|
sysiajaw a ty cwiczysz i masz diete? no nic ja od pon nie moge powiedziec bo staram sie jesc regularnie i w miare zdrowo przynajmniej tak mi sie wydaje zwaze sie w piatek i zobaczymy czy cos spadlo ...
|
![]() ![]() |
![]() |
#843 |
Rozeznanie
|
Powiedzmy przed świętami miałam dietę, i powiedzmy ćwiczyłam, teraz nie mogę się ogarnąć, muszę wrócić na dobre tory bo już miałam 69,4 a mam już 70,4 niby nic takiego ale ciężko mi wrócić zwłaszcza do ćwiczeń, codzienne sobie obiecuję i lipa ale wiem że jak już zacznę to poleci.... ale zacząć ciężko
|
![]() ![]() |
![]() |
#844 |
Zadomowienie
|
no ciezko ciezko i bral czasu i zmeczenie tez temu nie pomagaja
|
![]() ![]() |
![]() |
#845 |
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() trzymam się ![]() milion pytań czemu tortu nie ? czemu kawy nie ? alkoholu ?? ehhh jeszcze 2 imprezy w styczniu muszę przeżyć a ta moja dieta strasznie droga... nie wiem co robić ?? |
![]() ![]() |
![]() |
#846 |
Zadomowienie
|
A ja absolutnie się wcale nie zjeżyłam
![]()
96.4... ![]() ![]() ![]() Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dla tego,że osiągnięcie go wymaga czasu.Czas i tak upłynie... Edytowane przez czarnaDama2394 Czas edycji: 2016-01-07 o 09:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#847 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry u mnie -6 ale niestety stopni a nie kg hehe i pada śnieg
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#848 |
Zadomowienie
|
Oj ja dziś też nie mogłam z łóżka wstać. Dobrze że do poniedziałku mam wolne
![]()
![]() ![]() ![]() "Na wspólna radość, na chleb powszedni, na poranne otarcie oczu w blasku słonecznym, na nieustanne sobą zdziwienie, na gniew, krzywdę i przebaczenie wybieram Ciebie." K.I.Gałczyński |
![]() ![]() |
![]() |
#850 |
Zadomowienie
|
Nadalka, ile jest u was stopni??? Myślalam, ze ten mróz już sobie poszedł, u mnie marne -4. Tak wogóle to dzień dobry Dziewczynki, witam się z pracy znad miski z mrchewką. Tak sobie chrupię od rana, chyba z kilogram juz pochłonęłam. wczoraj wieczorem niestety wpadło kilka czipsów i winko, no ale cały dzień jadłam w miarę ok. tak mi się nie chce, że
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#851 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam wszystkie kobietki
![]() Hmmm chyba moge powiedzieć śmiało ,ze mam do zrzucenia dziesiątki kg . ![]() A wiec tak dokładnie mija rok od momentu kiedy podjełam próbę schudnięcia i w około 6 miesiecy schudłam 12 kg ... a w rok przytyłam około 14 albo i wiecej ... Pomocy ![]() brak mi motywacji... niestety ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#852 |
Zadomowienie
|
bettina a co to za dieta
---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- u mnie na sniadanie dwie parowki z szynki i krompka pumpernika drugie sniadanie jigurt z bananem i kiwi objad piers z kurczka zawijana ze szpinakiem i pieczinymi pomidorami do tego ryz pazony i sorowka z kapusty z jablkiem i marchewka i na kolacje kromka pumpernika z twarozkiem ... |
![]() ![]() |
![]() |
#853 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kinia Może zamiast tych paróweczek kup Sobie jakąś chudą wędlinkę i zjedz dwie kanapeczki z warzywkiem ![]() ![]()
96.4... ![]() ![]() ![]() Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dla tego,że osiągnięcie go wymaga czasu.Czas i tak upłynie... Edytowane przez czarnaDama2394 Czas edycji: 2016-01-07 o 11:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#854 |
Zadomowienie
|
czarnadama dzieki za podpowiedz ... uwielbiam to forum bo kazdy cos podpowie poradzi razem raznien
|
![]() ![]() |
![]() |
#855 |
Zadomowienie
|
Kobitki, a propos tego, ile zostało do wakacji. Wejdźcie sobie na fb Ewki Chodakowskiej i zobaczcie ostatnią metamorfozę, którą wrzuciła- jedna z fanek w pół roku zrobiła się taką mega laską,że aż szok. Wogóle ta dieta co ewka wrzuca na FB jest bardzo fajna, wrzuca też listy zakupów na cały tydzień. Wiadomo, że nie każdemu wszytsko podpasuje, ale można zcerpać inspirację.
Ja dzisiaj póki co ta marchewka surowa, zaraz mam koktajl z maślanki i truskawek, na obiad polędwiczkę z ziemniakami i fasolkę. Kolacja to może jajeczko? I planuję jechać na zakupy, dostałąm na gwiazdkę kartę podarunkową do ulubionego sklepu i mam parę $$$ do wydania. A i opowiem wam o moim ostatnim odkryciu, które znalazłam na jakimś blogu-MEGA PYCHOTA- placek tortilla ( ja kupuję takie pełnoziarniste z dobrym składem), do środka jajecznica bez tłuszczu i dodatków z dwóch jajek i trochę tuńczyka w puszce w sosie własnym plus kilka oliwek, można posmarowac jakimś sosem( ja jem z czosnkowym na jogurcie). No mega, po jednej takiej na śniadanie nie jem pół dnia. |
![]() ![]() |
![]() |
#856 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() W sumie podam od razu swój plan na dziś ![]() Sniadanie: 2 kanapki z wedlinką sałatą i ogóreczkiem 2 sniadanie: Jabłko + marchewka Obiad: 1/3 paczki ryżu + warzywa na patelnię + 200gr piersi Podwieczorek: 250gr kalafiora Kolacja: Pasta z 2 jajek (2 białka i 1 żółtko) ze szczypiorkiem + 2 wafle ryżowe Raficzyca Narobiłaś wielkiego smaka na ten placek tortilla...Aż ślinka leci ![]()
96.4... ![]() ![]() ![]() Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dla tego,że osiągnięcie go wymaga czasu.Czas i tak upłynie... Edytowane przez czarnaDama2394 Czas edycji: 2016-01-07 o 11:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#857 |
Zadomowienie
|
hej
![]() wracam z podkulonym ogonem, niby w święta nie było tak źle, ale potem tylko leżałam i jadłam. dzisiaj na wadze 94,2. pomijam fakt, że jestem już napuchnięta przed @, ale to nie zmienia faktu, że wróciłam na start. już jestem tym zmęczona. jutro wracam na stancję, a w sobote wykupuję karnet na siłownię, od razu na 3 miesiące. już się będę odzywać regularnie ![]()
#858 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hej Laski ![]() No to zaczynamy... jutro ważenie, plan na dziś to dużo wody i nie przekroczyć 1700kcal ![]()
![]() |
#859 |
Zakorzenienie
|
wiecie co mnie przeraża w tych dietach? że są takie drogie
![]()
#860 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#861 | ||
Zakorzenienie
|
Tili,
Cytat:
Cytat:
KINIA SW Więc się słuchaj. Grenka, co to za lizaki?! SUPER! ![]() Czarna fajny ten Twój jadłospis ![]() Nicole, masz małe dziecko? Ja na chrzcinach małego wyglądałam tragicznie,zreszta teraz nie lepiej. Nadia171, kurti współczuje.. ja jeszcze zimowej nie mam bo albo na promo są małe albo ja bez kasy. ---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- Wczoraj trochę pofolgowałam, dziś nadrobię ![]() ---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- Wybrałam się dziś na zakupy bo syn marzyl o pościeli z zygzakiem mcquennem więc ruszyłam w poszukiwnia ![]()
![]() |
#862 |
Pyskatka
|
Witam ja was dziś
![]() Dziś zupka grzybowa na obiadek z borowików Masa netto: 2897 g Skład: Marchew: 200 g Ziemniaki: 300 g Zupa grzybowa Winiary 1/2 op. Grzyby suszone borowiki 10 deko Woda: 2000 g Przyprawa kucharek - Podravka: 7 g Włoszczyzna słupki 1/2 smietany 12% 1 porcja - 400 g Wartość energetyczna w 100 gw porcji -18,44 kcal w 400 g -73,76 kcal
Najważniejsza na świecie jest rodzina. Najpierw ta, w której się urodziłeś. Później ta, którą sam stworzyłeś. Edytowane przez dorris23 Czas edycji: 2016-01-07 o 13:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#863 |
Zadomowienie
|
#864 |
Zadomowienie
|
A ja dziś rano bułka z szynka drobiowa pomidorem rukola i jogurtem
Obiad jak wczoraj zapiekanka z mięsa mielonego i słodkich ziemniaków Teraz na podwieczorek kaktajl z szpinaku miodu i lodu ImageUploadedByWizaz Forum1452181635.471052.jpg Na kolacje chyba serek wiejski zjem ![]() Z mała byłam u lekarza ma zapalenie ucha i ma antybiotyk ![]() Pocwiczylam 30 minut na stepperze bo dziś już niemam szans wyjsć biegać
#865 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
grenka-a jak w smaku ten koktajl? ja podczytuję różne blogi i mają mnóstwo przepisów na warzywne albo owocowe smoothies, ale jakoś nie jestem przekonana ale dzisiaj jestem na siebie zła cały dzień, ta poranna waga mnie totalnie podłamała ![]()
![]() |
#866 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Z miodem spoko ale ja takie lubię ![]()
![]() |
#867 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Na razie nie, ale jak będę zawalać to wezmę znów ![]() ---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ---------- Dziś w ramach ćwiczeń 1,5h spacer z młodą na mrozie ![]() Dziś trzymam się całkiem nieźle, jakoś do niczego mnie nie ciągnie, ale ciągle za mało piję wody..
![]() |
#868 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry moje kochane
![]() Wracam do was !! Witam wszystkie nowe dziewczynki 😘😚 |
![]() ![]() |
![]() |
#869 |
Zakorzenienie
|
Fajnie, że jesteś Iza
![]() Dołączasz do naszego piątkowego ważenia?
#870 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:39.