|
|
#841 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! cz.7 :)
Cytat:
---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- Minky to znow jak z kocykami, że nie wiesz na jakie ocieplenie trafisz
|
|
#842 |
|
Zakorzenienie
|
Khej baby
![]() wybaczcie ale nie dam rady nadrobić. szuuu kochana nie przejmuj się Jesteśmy tyllko ludźmi. Gdybyś Ty mnie słyszała w nocy ![]() A z tż gadacie normalnie? I jak K. dzisiaj? Wpadnijcie później do k. to napiszę co u nas, po wizycie reha.
|
#843 |
|
Zakorzenienie
|
Masijka
|
|
|
|
#844 |
|
Zakorzenienie
|
Selis pieknie przytyl!
Siacha a kto takie skierowanie musi wystawic? Czemu tak z tym czekali to nie wiem, przeciez jak jest za krotkie to sie nie rozciagnie. I tak dobrze ze nie mial klopotow ze ssaniem bo czesto tak jest Groszko lepiej zwykly spiworek. Ale to teraz ja tak bedziesz na siedzaco wozic? |
|
|
|
#845 |
|
Zakorzenienie
|
co tam całuśna dziewucho
![]() Mała od soboty nie chce jeść-ani warzyw,ani owoców,ani kaszki. Nic z łyżeczki. Nawet ulubionych śliwek z jabłkiem nie tknie. Obojętne czy ja jej robię, czy słoiczek. Nie i nie. Nie zmuszam, nic na siłę. Ale jak myślicie? Może mieć taki okres że nie chce jeść?
|
#846 | |
|
celebriti
|
Masija nie mam pojęcia
może przezywa jakiś intensywny okres. A ped co na to ?Mehja tak na pół leżąco - do szkoły jakieś 40 min w dwie strony . Pozycja taka bardziej płaska niż w foteliku
|
|
|
#847 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ogólnie gadamy i jest miedzy nami super poza tym, ze nadal rzadko bywa w domu. Ale jak jest to jest bajka. Nie śpimy razem bo oboje sie wtedy nie wysypiamy. Ale leżymy wieczorami razem... K od rana wył, ale potem zasnął na 40 minut i jak go zabawiałam to było spoko, nagle przed chwila wrzask jakby ktos go oblał wrzątkiem, myślałam ze głodny ale wije mi sie właśnie na kolanach i wrzeszczy, noe wiem o co chodzi. No jak dwa czubki - ten sie drze chuj wie o co, a ja jak po☠☠☠ sie zastanawiam ![]() Ale to 40 minut dużo mi dało, wypiłam kawę. Ubrałam sie. I jestem zadowolona Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- Cytat:
Ale super!!! ![]() Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
O kurczę, teraz faktycznie pomyslałam, ze powinnam byc ostrożna z alergikiem ![]() Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk |
||||
|
|
|
#848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Twinsy w natarciu :PChyba taki okres,bo Blanka przez jakiś czas jadła a teraz znowu nie. A Patyk no to raz je raz nie,ale to wina zębów chyba :P |
|
|
|
|
#849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#850 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() groszko i super, brawo za spacery ![]() ![]() Cytat:
Może to faktycznie po szczepieniu,co? ![]() Cytat:
Nie gadaj,bo cudowne aniołki masz w domu Widziałam na filmiku![]() No może.. Nie martwię się za bardzo bo chudzinka z niej nie jest ![]() No ale i tak zapytam ped. chodźcie do k.
|
|
#851 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś zrobilam wypas jedzonko. Dynia, marchewka, pietruszka, ziemniak. I mala pluja plula i tyle z tego. Wczorajszej marchewki cos tam podziubala bo byla dzis w kupie
---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- Groszko i super ze sie udalo
|
#852 | |
|
Wtajemniczenie
|
Mi kiedyś też będzie dane trafić do K? Nic nie wiem co się dzieje
Cytat:
My zaczynamy 21wszego jak TŻ wróci ![]() Dziecko mi sie zwyło podczas usypiania, godz walczenia, az musiałam zejsc na dół do salonu odetchnąć na chwilę ( a mały ryczał u góry) No i spał 20 min |
|
|
|
|
#853 | |
|
celebriti
|
Ja do klubu wieczorem
![]() Wiecie ze to było nasze od urodzenia 13 wyjście w wozku - z czego 8 było do pediatry bo musiałam
|
|
|
#854 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masija u Dominci podobna sytuacja, ze Misia nie chce jesc. Jak przyjdzie to ci napiszw czy jej przeszlo |
|
|
|
|
#855 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nie nadrobiłam i nie wiem, sorry . Dzięki mehja
|
|
#856 |
|
Zakorzenienie
|
Masijka no wlasnie nie mam nic do gotowania na parze. Udusilam je z mala iloscia wody
---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- Wiecie co, ja sie chyba zarazilam ta infekcja od Laurki
|
#857 |
|
Zakorzenienie
|
groszko super... Może jej się odwidzi. U nas spacery są już normalne
![]() szuu kaja ma rację...jeszcze wiele razy padną różne słowa irmusia dla małej zamawialam klocki FP,pilota FP,hule kule i pianinko. Dla chrzesniaka tż grę mistakos, dla młodszego bratanka tż ślimaka FP,mikrofon dla siostrzenicy, dla Kuby sterowana gwiazdę śmierci że SW i zegarek...i jeszcze dla.koleżanki syna łuk... |
|
|
|
#858 |
|
Zakorzenienie
|
Prince o nie. a jak Laurka sie czuje? Moze przez chorobe nie chce jesc
Gapu a jak idzie usypianie? Nadal w lozeczku zasypia? Szuu u nas tak L. sie po szczepionce na rota zachowywala. Nieprzespana noc, budzenie sie z krzykiem, cofanie sie mleka |
|
|
|
#861 |
|
Konto usunięte
|
Jak k usnie to wejdę bo tez miałam cos napisać
Masijka moze tak, oby to było po szczepieniu bo wtedy znaczy ze to przejściowe Gapulinka Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Alkamor ile prezentow! Co to za pianinko? |
|
|
|
|
#865 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
prince kurde, niedobrze :|
|
|
#867 |
|
Konto usunięte
|
Prince no co Ty...
Alkamor te klocki z zebra?? Mega mi sie podobają Mehja a długo to trwało? ☠☠☠☠a czytam o tych dzieciach hnb i prawie wszystko sie zgadza. No ale cos tam nie pasowało, aha, ze sa problemy z usypianiem nocnym a wczesniej problemów nie było. Ale cała reszta sie zgadza. Ale myśle ze te ciężkie nocki to warunek do określenia hnb Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- Ode mnie ten panel gimnastyczny fb, od rodziców sowa skip hop a o T mamy krzesełko do karmienia. Chciałam klocki z zebra ale kasy nie mam, ciekawe czy jak kupie na zajączka to juz k nie będzie za duzy Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#868 |
|
Zakorzenienie
|
Szuu nie bardzo zle ale glowa mnie boli I gardło i katar mam
No i okres ---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- A jaki ten panel?
|
#869 |
|
Konto usunięte
|
Chociaz na zajączka planowałam to kupic http://www.agito.pl/fisher-price-tyg...IMILAR-0tpbh9g
O tych klockach pisze http://www.agito.pl/fisher-price-ruc...KM8BoCwPnw_wcB Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- Prince ten http://www.ceneo.pl/27242498 Kupiłam w carrefour za 99 Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Prince kurde to się załatwiłyście z Lauri Zdrowiej.A bierzesz coś?
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:31.

Jesteśmy tyllko ludźmi.