![]() |
#841 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne, młode i szalone, czyli 30+ 40+ c.d.
Eva nie wątpię,ale sama wiesz ile to wysiłku kosztuje-by seblec ciało do góry
![]() No mnie ciężko -174 i pół cm ,w dodatku z lekkim lumbago hi hi.. Przydałby się szofer z pomocna dłonią ![]() Dircik brałas 10 czy 20 izo?Raz dziennie? Anyż no jak zyć bez ramoneski ![]() ![]() Lubię takie ![]() Ilka mam równiez spf 30 P.Ch ![]() Edytowane przez Michell72 Czas edycji: 2016-04-14 o 12:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#842 |
Zakorzenienie
|
Eva mam 2 pary szpilek na platformie i za nimi nie przepadam. Jestem niska, dość drobna i platforma robi ze mnie smerfetkę. Takie mam przynajmniej wrażenie.
Zresztą lubię wszystko klasyczne. I podstawowe kolory, czyli czerń, biel, szarość. Złoto kocham, ale świecące złoto a nie beż. Miszka ot to mi pomogłaś ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#843 |
Konto usunięte
|
Anyż, obcas zabójczy.
Padłabym na nos po włożeniu ![]() Połowę niższe noszę... Mamy nową epokę w historii parlamentaryzmu...Głosowa nie na dwie ręce. A partia rządząca uważa, że nic się nie stało i nawet formalnie nie chcą przeprowadzić nowego głosowania, które, fakt, niczego by zapewne nie zmieniło. Gdyby to było rok temu, zrobiliby już z 17 konferencji prasowych, zawiadomili prokuraturę, jęczeli w Brukseli i Strasbourgu....No,czegoś takiego jeszcze nie było. Aż strach pomyśleć, co będzie dalej... A posłanka przyznaje, że nie wiedziała, że nie można głosować za kolegę... Edytowane przez 201608151053 Czas edycji: 2016-04-14 o 13:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#844 |
Zakorzenienie
|
Plusem takiej wiosennej, a nie letniej od razu pogody jest to, ze mogę wreszcie obnosić ciuchy szafkowe, aktualnie zmieniam bluzki i spodniczki
![]() Wpadłam do domu, marzac o kawie...a tu ekspres kapsułkowy zażadał odkamieniania ![]() ![]() Szpilki klasyka gatunku. i ja bym się klasycznie zabiłą w pierwszych 10 sekundach, a zniszczyła podbicie w kolejnych 10 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#845 |
Zakorzenienie
|
Eve - także zrobiłam test Briggs Myers, kilka razy na przestrzeni lat - zawsze wychodzi mi to samo... aż nie wiem czy się przyznawać, to także jeden z najrzadziej spotykanych typów osobowości.
|
![]() ![]() |
![]() |
#846 |
Zadomowienie
|
Caffe, no w końcu jesteś, już myślałam, że się na nas wypięłaś
![]() Zdrówka życzę kochana ![]() Anyż, fajne szpile, zresztą mnie się mało które szpilki nie podobają ![]() Chyba zaraz zasnę ![]()
![]() |
#847 |
Zakorzenienie
|
Wonder, no co ty - jakżebym mogła?!
![]() Po prostu ból głowy i stos chusteczek mnie zajmuje ostatnio... Strasznie długo to trwa, grypoangina stulecia. No niech mnie ktoś przytuli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#848 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#849 |
Zakorzenienie
|
Nie oglądam polityki,wolę kabarety
![]() Beti serial jakiś nowy?fajny ![]() Anyż łoj tam..Zębiska wymienione czy co tam tworzysz,to trzeba jeszcze narzucić na siebie nowy łaszek..niech zielenieją z zazdości.. ![]() ![]() Przywiozłam kiecki..Mega sexualne.Mam masę rzeczy z Ptaka,ale ta..W tej jak jestem -mój mąż dostaje ślinotoku,a gdziekolwiek w niej pójdę-kobiety mnie nie lubią ![]() Jest boska.Kobieca,nie za elegancka , sexowna,a w dodatku kryje co ma kryć ![]() ---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ---------- Kama paczuszka doszła ![]() Co to -to zielone?Też do wybielenia? ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#850 |
Zakorzenienie
|
Wonder - dzięki dobra kobieto, tego mi było trzeba!!!
Od razu lepiej ![]() Miszka, co to za magiczna kiecka, tak ją smakowicie opisałaś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#851 |
Zakorzenienie
|
Miszka, tak, masz gratisowo night white
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#852 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#853 |
Zakorzenienie
|
Ano nie poka,bo nie mam zdjęcia
![]() ![]() Jak się czujesz Caffe? Kamuś Ty moje radości.Dziękuję ![]() ![]() ![]() Nakładki nie znalazłam ![]() Gdzie szybko zrobię?Nie każdy dentysta robi prawda? U Ciebie?? Wyślesz mi wycisk ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Michell72 Czas edycji: 2016-04-14 o 20:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#854 | |
Gang Iren
|
Cytat:
Tzn. chyba już lata temu robiłam, tylko nie pamiętałam. Wyszło mi ESFP A tobie?
![]() |
#855 |
Zakorzenienie
|
Miszka, nie da się
![]() ![]() oczywiście musiałam poszukać tego testu osobowosci, ale na razie mam same pytania. Musze poszukać odpowiedzi i klucza oznaczenia.może w weekend. zmachałam się...kupując bilety na intercity przez net ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jestem ISTJ, ale pojęcia nie mam, jak by to ująć w procentach populacji czy dominacji ![]() Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2016-04-14 o 20:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#856 |
Zadomowienie
|
Dawaj Miszka fotę tej kiecki bo opis jest bardzo zachęcający
![]() W super-pharm 50% na całą kolorówkę. Do 19.04 bodajże. W naturze chyba 40%. A w Ross zaczynają się promocje 49% od 20.04.
![]() |
#857 |
Zadomowienie
|
Miszka, Kevinek fajny, nawet bardzo, ale teraz moja pielegnacje wlosow zdominowal olejek khadi http://www.khadinatural.com/hair-car...-hair-oil.html U mnie na ten moment (wlosy po zimie) nawet chyba lepszy niz Kevin, a w polaczeniu z Kevinem (Kevin od uszu w dol) to juz bajka
![]() ![]() Z Pauli nie kupilam ostatnio nic i nie kupie, dopoki nie zuzyje tego co mam. Bardzo dla mnie samej niespodziewanie ![]() ![]() ![]() Edytowane przez uklika Czas edycji: 2016-04-15 o 07:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#858 |
Zakorzenienie
|
Kawa!
Uklika olejek zapisałam ![]() Wierna Kevinowi,zakupiłam ostatnio pare kosmetyków.Kusza mnie nowości(niebieskie opakowania),ale fundusze na włosy wyczerpane ![]() Wiecie,że vichy liftactive supreme został kremem anti aging 2015 ![]() http://bestanti-aging.com/best-anti-...ducts-of-2015/ Kupiłam w saszetkach 15 ml. Słoik i best ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#859 |
Rozeznanie
|
dzień dobry
![]() słońce ![]() isnieje kilka podziałów osobowości, m.in. na melancholika, sangwinika, choleryka i flegmatyka, jednak najbardziej ogólny w kontekście komunikacji i kontaktów międzyludzkich, który stanowi podział procentowy, wyróżnia typ D - dminujący - 3% populacji, I- Inicjatywy - chyba 11%, S - Stały jakieś 69%, i ostatni typ C - Sumienny nie wiem co oznacza skrót ISTJ ![]() ![]() Miszka, ja robiłam wyciski kilka miesięcy temu u stomatologa - 300zł, dobra cena jak na Wawę, poprzednie szlag trafił ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#860 |
Zakorzenienie
|
O Uklika ja tak samo!
![]() Stwierdziłam że wiosnę przejde ze ślimakiem. Też mialam próbkę i jakoś dziwnie mnie zachęciła jak zobaczyłam rano swoją skórę po jej użyciu... a miałam juz nic nie kupowac ![]() Caffe ![]() ![]()
#861 |
Zakorzenienie
|
Szlak mnie trafia z ta nakładką.Przeszukałam cały dom
![]() Szkoda mi wydawać kasy,jak ta była całkiem dobra.. |
![]() ![]() |
![]() |
#862 |
ForceIsStrongInThisOne...
|
Kama,
https://www.16personalities.com/istj-personality Sent from my iPhone6+ using crap Tapatalk
![]() |
#863 |
Zakorzenienie
|
Miszka, ale na jakiej podstawie ten krem został the best...? kto to wybiera...? bo serum lancome jest super, bo...ma jedwabista strukture i swietnie sie czuje na skórze
![]() Ilana, z podziału podawanego przez Eve? weszłam w net i sciagnełam http://www.humanmetrics.com/cgi-win/jtypes2.asp Eve, wczoraj zrobiłam, poczytałam ![]() ![]() Miszka, nakładka lezy w miejscu oczywiscie oczywistym. szuflada w sypialni, łązienka, miejsce z lekami...Jak wkładałas uwazałas, ze jest pod ręka i znajdziesz bez trudu... ![]() Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2016-04-15 o 14:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#864 |
Zakorzenienie
|
Miszka czy na all masz już u siebie te nowości?
Kusisz, oj kusisz ![]() Ślicznie dziś u mnie. Wczoraj widziałam się z koleżanką , która wybielała zęby. Znaczący efekt. Tylko ma jeden ząbek ciut ciemniejszy od reszty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#865 |
Zakorzenienie
|
A u mnie leje
![]() Kot załapał kleszcza. Buuu...nie udało mi się całego wyciągnąć. Nie dała, wyrywała się, drapała i piszczała/płakała ![]() Na poprawę nastroju dzisiaj robimy grecki wieczór. Szczególnie, że w lidlu tydzień grecki. Nawet lody greckie nabyłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#866 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#867 |
Zakorzenienie
|
Musze zajrzec do Lidla na ten tydzien grecki
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#868 |
Zakorzenienie
|
Gosia, zgadzasz się z opisem swojego typu osobowości?
Teraz wychodzi mi INTP... |
![]() ![]() |
![]() |
#869 | |
Gang Iren
|
Cytat:
![]() Muszę przysiąść wieczorem na spokojnie. Ale widzę, że na różnych stronach te testy nieco się różnią. Który to jest ten prawidłowy?
![]() |
#870 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze nierozpakowana
![]() Konspiracja - odpowiem na twoje pytanie o ból kolan, temat-rzeka i trudno coś tak pobieżnie napisać... informacje zbierałam na przestrzeni lat, czasem coś zapamiętałam z rozmowy z lekarzem, fizjoterapeutą, nauczycielem jogi, masażystką, innym razem ciekawy artykuł dał mi nieco do przemyślenia - wszystko powoli składa się w logiczną całość. Najważniejsze - przetestować wszystko na sobie, nie płakać że boli, zacisnąć zęby, ćwiczyć, ćwiczyć, ćwiczyć - i uważnie obserwować co się dzieje z ciałem. Ból kolan pojawia się często z powodu zaburzenia body alignment, miednica zmienia kąt nachylenia, różnica może być naprawdę niewielka, ale sprawia że siły przenoszone są zupełnie inaczej i niektóre mięśnie zaczynaja być za bardzo obciążone co skutkuje ich skróceniem. Remedium - porządne rozciąganie przedniej części ud przy jednoczesnym 'otwieraniu' bioder. ...oraz - kluczowa sprawa moim zdaniem - nabycie gruntownej wiedzy na temat mięśni psoas, zrozumienie gdzie dokładnie się znajdują, wyczucie ich w swoim ciele, nauka świczeń wzmacniających i rozciągających. Edytowane przez caffeine Czas edycji: 2016-04-15 o 17:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:25.