|
|
#841 | |||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część V.
Gratuluję skończonego 29!!! ![]() Cytat:
Sen creepy! A z pracą to szkoda, że trzeba będzie trochę wyrzeczeń i nieobecności TŻ, no ale też fajnie się złożyło. ![]() Nie lubię jak obiad przewidziany na 2 dni zostaje pożarty. ;P Ja mam zamiar zrobić indyka duszonego z ryżem brązowym i surówką z kapusty pekińskiej - pierwszy obiad słit mamy. Cytat:
To dobrze, że wszystko w porządku! ![]() Rada z twardnieniem mało konkretna, no ale w sumie to samo wynika z rady mojego gina o oszczędzaniu się. ![]() Pewnie, morfologię i mocz zrób sobie sama, warto obserwować co tam się dzieje. Cytat:
Hihi. :P Cieszę się, że idzie dobrze, kciuki za dalszy przebieg badania i pozostałe wyniki.
|
|||
|
|
|
#842 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do tygodni to nie mamy dzisiaj 29+0? to chyba 30 tydz zaczynamy? czy się mylę? Cytat:
![]() a jeśli chodzi o chleb to przypuszczam, że dlatego, że jest najtańszy... Cytat:
![]() Cytat:
Chyba za dużo jesz na noc i dlatego Ci się takie głupoty śnią A piosenkę pamiętam, ale nie mogę oglądać tego "teledysku"- ten Pan ma taaaakie okropne paznokcie i w ogóle palce ![]() Cytat:
A lekarz faktycznie mocny Zrób sobie te badania dla świętego spokoju ![]() Cytat:
![]() Cytat:
18 lat różnicy? nieźle ![]() Cytat:
ale prawda jest taka, że gdy młodzież chce coś zmajstrować to znajdzie sposób... i zabranianie nocowania w tym nie przeszkodzi ![]() Cytat:
Cytat:
Myślę, że to dość mocno przyczyniło się do szybszego wyłysienia mojego taty
|
|
#843 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#844 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Niestety na NFZ w przychodni przysługują tylko te 3 usg, także nie mma na wizytach, a kolejne mam 30 czerwca :/ Cytat:
"Przelecieć" hihihi
|
||
|
|
|
#845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a miałam Ci napisać,że ja mam wprawdzie czarne mydło,ale ono jest węglowe, a Ty pisałaś o mydle z oliwek,więc to dwa inne produkty ![]() ale wy mamuśki macie skojarzenia |
|
|
|
|
#846 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#847 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#848 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dobrze że zatrzymałaś glukozę. Bo za drugim razem jak już wiesz co cię czeka jest gorzej Focha nie walnęłam bo mnie TŻ ostatnio tak wkurzył że sen mnie nawet zbytnio nie wzruszył. Wiecie co on zrobił? Lubi sobie chłopak trochę szybko jeździć autem no i oczywiście mandat zgarnął ostatnio. A teraz dostał pismo że liczbę punktów przekroczył i że mogą mu zabrać prawko Jak on mógł nas tak załatwić |
|
|
|
|
#849 | |||
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Piernik Torunski;60607061
Tija powinna świecić przykładem jako położna..popieram ten pomysł..[/QUOTE] Ty weź Cytat:
![]() Cytat:
Więc dzisiaj zaczynasz 30 Cytat:
|
|
#850 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niech no mi tylko ta oprycha zejdzie...Cytat:
![]() Cytat:
niech szybko się zapisze na egzamin!
|
|
#851 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#852 |
|
Rozeznanie
|
Ale się ostatnio rozpisujecie.
a ja mam takie leniwe dni że nawet na forum mi się wchodzić nie chce i tylko trochę poczytuje wczoraj dopadł mnie okropny ból brzucha... Nie mogłam się ruszyć, tż trochę panikował, bardzo się martwił kochany... Poleżałam i jakoś przeszło a dziś bolą mnie pachwiny... Uroki 3 trymestru... Dziś miałam robić pranie już w płatkach mydlanych dzidziuś ale pogoda kiepska, szaro, buro a chciałam na słoneczku suszyć Na obiad zapiekanka makaronowa z szynką
|
|
|
|
#853 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#854 | ||||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I jszcze pamiętam na Polsacie chyba "Festiwal piosenki chodnikowej", choc ta nazwa furory nie zrobiła i już zostalo to disco - polo![]() Cytat:
za trzeci trymestr. Z tymi skierowaniami to dziwne, bo ja co miesiąc na NFZ dostaję od gin. krew, mocz plus inne typu żelazo, toxo itd. w miarę potrzeby...Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nie chcę straszyć, ale podobno teraz nie tak łatwo zdać egzamin...ja się cieszę, że dobrych kilka lat temu zrobiłam prawko, choć od prawie 3 lat już za kółkiem nie siedziałam A musi zdać tylko praktyczny czy teoretyczny też![]() Na obiad będzie polędwiczka z młodymi ziemniakami w woreczku bez tłuszczu w piekarniku robiona. Idę ją zamarynować trochę
|
||||||||
|
|
|
#855 |
|
Zakorzenienie
|
ziuta, ale TŻ sobie nagrabił
W sumie dobrze mu tak, może się opamięta i zdejmie nogę z gazu. Do porodu w razie W taksówką pojedziesz
|
#856 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
ja tez dziś na glukozie byłam ale na szczęście już po!stawiłam się punkt 8 - tak otwierali laboratorium taka już byłam głodna,, co prawda nie dostosowałam się do końca bo po 18 tez jadłam - o 21 jadłam serek wiejski z pomidorem i ze szczypiorkiem + 1 kromkę żytniego chleba, bo nie umiem pójść spać taka głodna.rano z włośniczki było 81 więc mam nadzieję, że nie będzie tak źle teraz już wróciłam do domu i jemy owsiankę ![]() ---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- Cytat:
tylko bez polędwiczki a z młodą zasmażaną kapusta
|
|
#857 | |||||
|
Zadomowienie
|
Melduję, że mam dziś mega kalafiora !!
Musiałam 5 polis anulować żeby w końcu wystawić poprawną !! Brawo ja Cytat:
![]() zaraz stuknie 30-stka ![]() Mi w przyszłym tyg ale urodzinowa Cytat:
Cytat:
Przerażajace Cytat:
![]() Jak skończyłam 17 rodzice przestali się nas czepiać chyba się poddali (2 lata juz byliśmy razem) Cytat:
|
|
#858 |
|
Wtajemniczenie
|
ziuta a nie można jakiegoś kursu doszkalającego odbyć, bez egzaminu...? czy to już nie do ruszenia
?---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- dziewczyny, co kupujecie jako akcesoria do wózka? troszkę zgłupiałam, dzidziusia się kładzie bezpośrednio do wózka i otula jakąś pieluszką/kocykiem? czy trzeba jakiś śpiworek? i co na zimę ? ja mam termin na sam koniec sierpnia więc myślę, że w zimie będziemy jeszcze jeździć w gondoli a końcówkę zimy już w spacerówce, to na zimę się kupuje jakiś specjalny śpiworek zimowy? czy po prostu grubiej opatula? i ewentualnie inny spiworek do gondoli a inny do spacerówki?
|
#859 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Gdyby się zdarzyła taka sytuacja że trzebaby Cię wieźć na porodówkę to jakby was policja złapała, a on bez prawka to myślę że mogliby przymknąć na to oko
|
|
|
|
|
#860 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ciężarną za taki czyn na pewno uniewinnią ![]() Cytat:
![]() Cytat:
I jeszcze do psychologa musi iść! Spadam! Jadę po tatę do szpitala. Dostał już wypis Edytowane przez ziuta. Czas edycji: 2016-05-19 o 11:35 |
||||||
|
|
|
#861 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Latem to jak najmniej by nie zgrzać malucha - cienki kocyk wystarczy. Zimą albo gruby kocyk, albo śpiwór do wózka. Wydaje mi się, że są osobne do spacerówki i do gondoli, bo wielkość dziecka się zmienia.
|
|
#862 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiedy ma pierwsze podejście?Cytat:
![]() a dziękuję w imieniu glukozy Cytat:
cienki ch żadnych osobno nie kupuję, będę uzywac te co kupiłam..kasia_ruda dawała znac po wczorajszej wizycie? |
|||
|
|
|
#863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak! ![]() Super, że tata idzie do domu
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#864 | ||
|
Rozeznanie
|
Sierpnióweczki 2016! Część V.
Cytat:
Ja wyposzczona to mam tylko takie skojarzenia :P Cytat:
No to widocznie moj nie dość ze na NFZ, to jeszcZe specyficzna jest....bo ja dostaje średnio co 6 tygodni skierowanie, a tym razem juz minęło 6 i nie dostałam
|
||
|
|
|
#865 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kasia nie pisała po wizycie.
|
|
#866 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#867 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
? Cytat:
a te śpiworki PUFI one są raczej na ciepłe noce czy nadadzą się do łóżeczka na zimę??
|
|
#868 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wydaję mi się, że na zimę te śpiworki do spania w łóżeczku mogą być za lekkie, bo jednak w domu mamy cieplej. A ten poofi to zależy jak masz ciepło w mieszkaniu Ja chyba będę chciała kupić śpiworek do gondoli i dzieciaczka do niego wkładać w jakimś dresiku i nie będę kupować takie w kształcie pajaca. O coś takiego: ![]() Zamiast:
|
|
#869 |
|
Wtajemniczenie
|
okejka rozumiem
też się rozejrzę za tymi typowo wózkowymi ![]() jeszcze tylko muszę wykombinować coś do spania w łóżeczku na zimę, bo zamówiłam śpiworek bawełna + wkład z poliestru i myślę, że nada się tylko na wczesną jesień.
|
#870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:49.

) 

1.09.2012
. Ej a moze zdjęcie zrobisz 

<3