Żony 2015 cz. 5 - Strona 29 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-05-27, 21:22   #841
krolewna_smieszka
Zakorzenienie

Dot.: Żony 2015 cz. 5

Wow, w czasie lunchu moj szef z odleglosci jakichs 3m ode mnie zapytal mnie, czy to moje naturalne rzesy. xD Robia furore. xD
Stary 2016-05-27, 21:28   #842
MagicGirls
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda_mjt Pokaż wiadomość
No zwłaszcza, ze lasce komunikowalam juz w zeszłym tygodniu, ze moze sie tak zdarzyć, bo nie chciałam w ostatniej chwili powiedzieć "sorry, nie dam rady przyjechać".
Ogólnie odpisałam tylko, ze to sytuacja mnie wykruszyła, bo sama bym nie zrezygnowała. I mimo wszystko (albo mimo tej złośliwej panny) życzę im świetnej zabawy.

[/COLOR]Trzasnęłam sobie drinka i planuje skończyć dzisiaj malibu. Należy mi sie.
A jutro idę na zakupy. Należy mi sie.
Maz mi nie kupił dwóch szminek Bobbiego, bo nie było kolorow . Kupił tylko ta, co juz mam, a sie powoli kończy. Jutro koniecznie kupie ta Neon Pink. Należy mi sie.
A co.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Zachowalas się fair i dobrze jej odpisalas
A zakupy i drineczki należą Ci się jak nic!!!
Stary 2016-05-27, 21:39   #843
magda_mjt
Zakorzenienie

Takam hop do przodu, ze nawet moje ulubione malibu mi nie wchodzi . Masakra, ledwo minęła 21, jasno wciaz na zewnątrz, a ja sie zbieram do spania. Na nic juz nie mam ochoty :/. Nawet na zakupy, bo centrum do którego myslalam jechać transportem publicznym wychodzi na blisko 1,5h podroz.....a autem jakies pół h (ale autem sama niekoniecznie chce jechać). M juz wyladował... jeżu, ale mi przykro z całej tej sytuacji .

Stary 2016-05-27, 21:49   #844
krolewna_smieszka
Zakorzenienie

Madzia
Wiem, co czujesz... Jutro wesele moich dobrych znajomych, mialam sie na nim bawic razem z moja najlepsza przyjaciolka, jej mezem i innymi znajomymi... Na to wesele bylam bardzo nastawiona i myslalam, ze nawet jak na pierwsze nie zdaze, to na to sie wyrobie. No i nici.
A moj wyjazd do Polski ciagle sie odsuwa w przyszlosc. I skraca... Chcialam leciec na 3 tyg, ale nie zostawie chyba samego TZa na nasza rocznice slubu czy na nasza 10 rocznice zwiazku, zeby wiecej czasu spedzic z kumpelami... Ech...
Stary 2016-05-27, 21:54   #845
magda_mjt
Zakorzenienie

Na wesele za tydzień i za dwa, choćbym miała w ciężarówce sie chować jako imigrant, co by przekroczyć granice- bede. Nie ma siły, żebym kolejne 2 tygodnie opuściła, NIE MA. Ogólnie to juz współczuje osobie, która bedzie do mnie dzwonić po weekendzie w sprawie dowodu, mimo ze to nie kulturalnie to kazdy tekst który mi sie w głowie kotłuje jest niemiły. I szczerze mam to w dupie. Łącznie wysłałam 4 razy jakies prośby, aplikacje itp. w sprawie zwrotu dokumentu. Cos co sami mnie w kwietniu zapewniali, ze max 10 dni roboczych, trwa juz blisko miesiąc! Jesli jutro nie przyjdzie przesyłka to we wtorek lub w środę mam nadzieje iść do ambasady i próbować załatwiać dowód/ paszport tymczasowy.

Stary 2016-05-27, 22:00   #846
Vivienne
... choć nie Westwood

Cytat:
Takam hop do przodu, ze nawet moje ulubione malibu mi nie wchodzi . Masakra, ledwo minęła 21, jasno wciaz na zewnątrz, a ja sie zbieram do spania. Na nic juz nie mam ochoty :/. Nawet na zakupy, bo centrum do którego myslalam jechać transportem publicznym wychodzi na blisko 1,5h podroz.....a autem jakies pół h (ale autem sama niekoniecznie chce jechać). M juz wyladował... jeżu, ale mi przykro z całej tej sytuacji .

Wcale Ci sie nie dziwie... straszne straszne chamstwo

Stanisław Lem

Vivienne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-27, 22:06   #847
krolewna_smieszka
Zakorzenienie

Absurd. Przeciez zdarzaja sie sytuacje losowe, m.in. dlatego daja "mozliwosc wczesniejszego odebrania dokumentu". Takie opoznienie nie powinno w ogole miec miejsca.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-05-27, 22:13   #848
magda_mjt
Zakorzenienie

Mam pewne podejrzenia, ze jakimś cudem połączyli nasze DWIE osobne aplikacje w aplikacje łączona, i widząc wniosek o zwrot dokumentu zaznaczyli, ze załatwione, wiec ktokolwiek rozpatrywał moja aplikacje mógł myślec, ze juz załatwione i temat olal. Ale ogólnie mało mnie obchodzi, co sie stało, ja wiem, jaki to miało wpływ na moja sytuacje i za to nie odpuszczę i złoże skargę. Jedynie najgorsze w tym wszystkim jest to, ze boje sie zeby nie przesadzić, bo a nuz cos mi wpiszą w moja "kartoteke" i bede mieć przez tych idiotów nadprogramowe problemy z obywatelstwem :/.

Stary 2016-05-27, 22:27   #849
krolewna_smieszka
Zakorzenienie

Cytat:
Mam pewne podejrzenia, ze jakimś cudem połączyli nasze DWIE osobne aplikacje w aplikacje łączona, i widząc wniosek o zwrot dokumentu zaznaczyli, ze załatwione, wiec ktokolwiek rozpatrywał moja aplikacje mógł myślec, ze juz załatwione i temat olal. Ale ogólnie mało mnie obchodzi, co sie stało, ja wiem, jaki to miało wpływ na moja sytuacje i za to nie odpuszczę i złoże skargę. Jedynie najgorsze w tym wszystkim jest to, ze boje sie zeby nie przesadzić, bo a nuz cos mi wpiszą w moja "kartoteke" i bede mieć przez tych idiotów nadprogramowe problemy z obywatelstwem :/.
Ech... No niestety... Moj TZ tez bardzo staral sie byc opanowany, gdy pisal maila do swoich prawnikow, zeby sobie nie narobic siary przed aplikacja na wize i zmiana teamu w firmie...
Stary 2016-05-27, 22:38   #850
MagicGirls
Zakorzenienie

A człowiek myślałam, ze w Polsce załatwiać sprawy urzędowe to masakra
Stary 2016-05-27, 23:54   #851
Justuus
Zakorzenienie

Madzia dasz rade
Zakupy poprawią humor.

Właśnie się okazało że nasza koleżanka ma naszego fotografa (nie spodziewałam się bo to ponad 200 km od Tarnowa)... jeszcze bardziej chcę jechać... a raczej nie damy rady

W ogóle nie wiem czy to tylko ja tak mam, ale mam wrażenie jakbym się z naszym fotografem i kamerzystą zżyła, jakbym im nie płaciła za to że byli a po prostu byli przy nas. I teraz troche mi "smutno", że już ich nie będę widywać... wiem wiem głupie, ale co ja zrobie

---------- Dopisano o 00:54 ---------- Poprzedni post napisano o 00:45 ----------

Lubie maj/czerwiec/lipiec... u nas dopiero szarówka :P
Justuus jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-05-28, 00:34   #852
krolewna_smieszka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Justuus Pokaż wiadomość
Lubie maj/czerwiec/lipiec... u nas dopiero szarówka :P
Ale za to w zimie macie ciemnice. :P Cos za cos.
Stary 2016-05-28, 00:39   #853
Justuus
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez krolewna_smieszka Pokaż wiadomość
Ale za to w zimie macie ciemnice. :P Cos za cos.
Ok tak... dzień w postaci szarości bardzo często. I trwający 3-4 h.
Ale gdy jest słońce jest pięknie nawet w zimie
Stary 2016-05-28, 01:13   #854
krolewna_smieszka
Zakorzenienie

Czy dotarla juz do Polski moda na buty TOMS? Tutaj wszyscy w nich laza - i kobiety, i mezczyzni. Co mnie w sumie dziwi, bo to typowe szmaciaki, a tu co chwila pada.
Stary 2016-05-28, 01:59   #855
sQuaara
Zakorzenienie

Dotarla wg mbie... A dotarla moda na buty wszelakie wiazane sznutkami z fredzlami pomponami i bog wie vzym jeszcze?

Dolecielismy..
Ponarzekalabym jak dlugo itp its ale wiem ze Madzi wystarczajaco smutkowo*
Po prostu...jestesmy... W kolejnce do mcdonalda))
Stary 2016-05-28, 07:48   #856
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
Czy dotarla juz do Polski moda na buty TOMS? Tutaj wszyscy w nich laza - i kobiety, i mezczyzni. Co mnie w sumie dziwi, bo to typowe szmaciaki, a tu co chwila pada.
Nie wiem czy w Polsce, ale tu tez sa super popularne. Ale szczerze- ja rozumiem, bo sa MEGA wygodne i sama chętnie kupie
Jak zasnęłam chwile przed 23, tak sie obudziłam o 7:30 i pospane. Sobota. 7:30. Do pracy ledwo wstaje koło 7:40/7:50...

Stary 2016-05-28, 07:57   #857
dotuniek
Zakorzenienie

Cytat:
espandryle uwielbiam je, jedne z najwygodniejszych butów, jakie pamiętam jeszcze z dzieciństwa
dotuniek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-28, 07:57   #858
kruella_de_mon
Zakorzenienie

Ja sie ciesze z mody łodkowej . Lubie bluzki z takim dekoltem.

Viva jsk Twoj maz to znosi? Moj by mi nie dal spac :p
kruella_de_mon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-28, 08:01   #859
zonamojegomeza
Zakorzenienie

Dzień dobry
Nie śpię od 7 ale wstać też mi ciężko. Zachmurzylo się i ciekawe co z tego wyniknie.
zonamojegomeza jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-05-28, 08:05   #860
krolewna_smieszka
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem czy w Polsce, ale tu tez sa super popularne. Ale szczerze- ja rozumiem, bo sa MEGA wygodne i sama chętnie kupie
Mi się płaskie nie podobają. Widziałam bardzo fajne na koturnie, ale nie było mojego rozmiaru. :/

Tutaj Skechers ma bardzo podobne buty do TOMS i nazywają się BOBS. Część dochodu z TOMS idzie na pomoc biednym, a część dochodu z BOBS na zwierzęta. Jak można aż tak chamsko kopiować?

Co do wiązań, tutaj sklepach prawie wszystkie buty teraz to rzymianki. I płaskie sandały, i eleganckie szpilki. Mierzyłam mnóstwo, ale zawsze albo mi wychodzą bokiem palce, albo mi nie przylegają ładnie do stopy buty. xD No i wszystko z frędzlami. Ubrania, akcesoria, torebki... Ja mam plecak z frędzlami z VS, który dostałam kilka mcy temu w prezencie za duże zakupy. Ale jestem modna.

I jeszcze okulary w takim stylu są tutaj bardzo popularne teraz: link
Im dziwniejsze oprawki, tym lepiej. Cuda już widziałam u ludzi.

Edytowane przez krolewna_smieszka
Czas edycji: 2016-05-28 o 08:07
krolewna_smieszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-28, 08:09   #861
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
Mi się płaskie nie podobają. Widziałam bardzo fajne na koturnie, ale nie było mojego rozmiaru. :/

Tutaj Skechers ma bardzo podobne buty do TOMS i nazywają się BOBS. Część dochodu z TOMS idzie na pomoc biednym, a część dochodu z BOBS na zwierzęta. Jak można aż tak chamsko kopiować?

Co do wiązań, tutaj sklepach prawie wszystkie buty teraz to rzymianki. I płaskie sandały, i eleganckie szpilki. Mierzyłam mnóstwo, ale zawsze albo mi wychodzą bokiem palce, albo mi nie przylegają ładnie do stopy buty. xD No i wszystko z frędzlami. Ubrania, akcesoria, torebki... Ja mam plecak z frędzlami z VS, który dostałam kilka mcy temu w prezencie za duże zakupy. Ale jestem modna.
Na pierwszy rzut oka nie wyglądają fajnie, ale jak sie je ubierze do fajnej "stylizacji" to wg mnie wyglądają całkiem ok plus serio wygoda . Mój M mowi na takie "kapcie alladyna" strasznie mnie to określenie bawi .
Plan na dzisiaj: wstać i zrobic cokolwiek. Chyba pojade na te zakupy, ale po przejściu listonosza... moze tez o Ikee zahacze... cos mi po głowie z niej chodziło, ale nie pamietam co.

Stary 2016-05-28, 08:15   #862
existence
Zakorzenienie

[1=193b1b6e1ddfcb4e7f6608e 02b30ba9b0746877a_6871979 10e488;60981861]Mój Tż nie ściąga obrączki w ogóle, czasem w pracy jak coś robi bardzo drastycznego.

Ale ja po przyjsciu do domu obowiązkowo. Jak poza domem bez pierścionka i obrączki czuję się "łyso", jeszcze nigdy mi się nie zdarzyło zapomnieć, tak po wejściu do domu MUSZĘ zdjąć bo czuję się hmm "ciężko"

To samo ze stanikiem nie umiałabym chodzić bez poza domem (bylam parę razy i bardzo się niekomfortowo czułam :p) ale w domu muszę ściągnąc. No nie wyobrażam sobie jakbym miała leżeć przed tv w tych drutach [/QUOTE]

Ja mam dokładnie identycznie i co do pierścionka + obraczka i co do stanika z resztą juz Wam pisalam kiedys ze ja mam chyba taki guzik który mi sie samoczynnie wciska jak przekraczam próg drzwi Jestem Mart miejski albo Mart domowy zupełnie dwie różne osoby
Stary 2016-05-28, 08:22   #863
Justuus
Zakorzenienie

Dzień dobry
Ja jeszcze w łóżku. TŻ mnie obudził tel bo dzwonił że wraca z ryb (co mu się stało że pojechał tego nie wiem).

Magda idź idź- zakupy zawsze fajne
Mówi ta którą nigdy nie ma na nie czasu... od ponad miesiąca wybieram się aby poszukać 'domku' na klucze
Stary 2016-05-28, 08:28   #864
MagicGirls
Zakorzenienie

Dobry!

Madzia idź na zakupy kto wie może znajdziesz coś fajnego i humor poprawią,

Rety, tracę wiarę w ludzi
Czytam o tym jaki jest szał na naszą reprezentacje i zastanawiam się czego ten naród taki głupi
Stary 2016-05-28, 08:29   #865
existence
Zakorzenienie

Magda kurcze myslalam ze sie jednak uda, szkoda ale plan masz dobry bo wściekaniem sie już nic nie zdziałasz ale kurde bym im nawtykała żeby mi się ulżylo :/

Bazgram z telefonu.
Stary 2016-05-28, 08:38   #866
krolewna_smieszka
Zakorzenienie

Zrobiłam na jutrzejszą imprezkę ciasto. Chciałam bezglutenowe, żebym też mogła sobie pojeść. No i . Wyszedł na maxa zakalec. Całe poszło do kosza. Chyba jutro zrobię od nowa, tyle że ze zwykłej mąki...

---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ----------

Ja chcę kupić buty. Jakieś balerino-sandały, żeby nosić na gołą stopę, ale jednocześnie, żeby nie były zbyt cienkie. Ale chyba ostatnio jeszcze mi się pogłębiła różnica między wielkością stóp, bo zupełnie nie mogę dopasować sobie rozmiaru. :/ Koturny TOMS by były spoko, ale nawet nie mieli rozmiaru, żeby mi dać przymierzyć i to w 2 sklepach.
Stary 2016-05-28, 08:47   #867
misiaa91
Zakorzenienie

Dzień dobry! Ja dzisiaj tez obudziłam sie o 7, wcześniej niż w tygodniu! Ale przynajmniej poczytałam książkę w łóżku (dziękuję Kelpie za polecenie, zaczęłam już drugą część )

Madzia zdecydowanie zakupy! Czas Ci inaczej będzie płynął rzytul:
Stary 2016-05-28, 09:03   #868
zonamojegomeza
Zakorzenienie

Ja potrzebuję sandały ale raczej skonczy sie na sportowych, z regulowanym paskami.
Przede mną chyba leniwa sobota. Zjadłam śniadanie, zmieniłam łóżko i dalej leżę.
zonamojegomeza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-28, 09:13   #869
MartusiaWu
Zakorzenienie

zostałam raczkiem, tak się spiekłam na słońcu
ma ktoś jakiś sposób żeby zatuszować opaleniznę rękawa od koszulki? bo się opaliłam do granicy z rękawem a ramiona blade
12h łażenia po energylandii w pełnym słońcu, a miało padać...

[1=193b1b6e1ddfcb4e7f6608e 02b30ba9b0746877a_6871979 10e488;60953561]Ale mi smutno od wczoraj wieczorem przeglądałam fb z 3 dni i natknęłam się na post znajomej ze środy, że nadszedł czas kiedy musi być mamą w Dzień Matki i tatą w Dzień Ojca.
Wiedziałam że jej mąż chorował na nowotwór.
Nie mogłam zasnąć [/QUOTE]

już niestety kilka miesięcy temu, zmarł w dniu swoich urodzin
MartusiaWu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-28, 09:16   #870
Kelpie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misiaa91 Pokaż wiadomość
Dzień dobry! Ja dzisiaj tez obudziłam sie o 7, wcześniej niż w tygodniu! Ale przynajmniej poczytałam książkę w łóżku (dziękuję Kelpie za polecenie, zaczęłam już drugą część )

Madzia zdecydowanie zakupy! Czas Ci inaczej będzie płynął rzytul:
Dzisiaj jakiś chyba taki dzień, że wszyscy rano się pobudzi

Cieszę się, że Ci się podoba A czytasz ebooki czy tradycyjnie?
Masz może profil na lubimy czytać?

Bry
Ja też obudziłam się wcześnie. Dzięki temu ogarneliśmy zwierzęce towarzystwo, pojechaliśmy do lidla i mam crocsy bez żadnej bitwy, zjedliśmy śniadanie, obiad się gotuje, a ja kawkuje
Kelpie jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości