|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#841 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kaszki, zupki wprowadzamy, ze stałymi produktami się zmagamy -mamusie styczniow
ja tez juz nie podaje
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#843 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kaszki, zupki wprowadzamy, ze stałymi produktami się zmagamy -mamusie styczniow
Ja właśnie mam ostatnią butelkę i jak skończymy to chyba już nie dam kolejnej, tak się nad tym właśnie zastanawiam.
![]() |
#844 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Kółka są super ![]() Cytat:
![]() Dzięki za kciuki ![]() Już po szczepieniu. Konradek waży 7580 czyli tak w sam raz, nie za dużo nie za mało ![]() ![]() Jestem w szoku bo w drodze z przychodni Konradek mi zasnął sam z siebie i spał ponad 1,5 godziny ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#845 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do prezentów - też jak do kogoś idę to albo kinder niespodzianka, albo jakieś owoce / ciastka. No i jak ktoś mnie odwiedza to coś na stół do kawy postawię - mnie też tak własnie uczono. No ale ich zachowanie świadczy tylko o poziomie jaki prezentują ![]() koktajlowa7 / kasia - dzięki za opinię w sprawie wózka. Koktajlowa - ja wybrałam model podwójny, dla bliźniaków ![]() ![]() uaoo 5 miesięcy to już poważna sprawa ! Gratki ![]() Jak tak Was czytam to stwierdziłam, że muszę sobie cykać foty żeby mieć na pamiątkę :P ja na półmetku ciąży, a poza 3 zdjęciami nie mam nic ![]() ![]()
Żona 27.12.2014 ![]() Adaś 15.10.2015 25tc[*] ![]() Zosia i Marysia 25.08.2016 31tc[*] ![]() Nasz Największy Cud Jasiu 13.07.2018 ![]() Bo jak się czegoś niewiarygodnie mocno pragnie to walczy się do upadłego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#846 |
Zakorzenienie
|
Kruszynka rób, rób
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#847 |
Zakorzenienie
|
Ewusia, mi tak Witek ostatnio po szczepieniu zasnal - w drodze do domu (a mamy tylko 3 minuty autem), wyjelam go z fotelika, a on nadal spal, odlozylam i spal tak ze 2h.
Karen, brawo dla TZta! A kółka koniecznie kup, baaardzo się przydają! Mięta - ja robię duże zakupy z mlodym też ![]() ![]() Jezu, ale spacer mielismy dzsiaj ![]() Poszlam sobie w puszczy dość daleko, skręcam w alejkę, idę idę, a tam że wyrąb lasu i nie wolno wchodzić. Wróciłam się do głównej, weszłam w poprzednią alejkę,idę idę i to samo ![]() Znowu sie wrocilam, wlazlam w trzecia i mysle sobie no juz musi byc ok. Na szczescie bylo, ale zamiast 5-7km jak zazwyczaj, to dzisiaj zrobilismy 10 ![]() W sumie byloby spoko, bo to tylko 2h nam zeszlo, pogoda elegancka, aleee mlody postanowil spac tylko 30 minut. Reszta to wycie, zwiedzanie, wycie, chusta, wycie, az w koncu wracal na brzuchu ![]() A ja ledwo doczłapałam do tego auta, bo pchanie wózka + młody w kółkowej mnie dobiło. I od 9:00 spal tylko 30 minut, teraz odpadl po cycu ale wlasnie sie budzi po 30 minutach, ekstra... No i dzis konczym 6 mcy! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#848 |
Zakorzenienie
|
Ewusia kciuki za brak NOPow!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#849 |
Zakorzenienie
|
Kruszynka rób! Ja mam co 3 tyg od 16 tyg zdjęcia. Ostatnio siedzę, oglądam i mówię do męża, że patrz jaki wieloryb byłam
![]() A tak się prezentuje moje zebranie brzucha z całej ciąży ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#850 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry 😊
Ewcia, ladna waga Konradka 😊 ![]() Ruda, a te zakupy z tesco dostarczane sa pod drzwi czy trzeba do auta isc i odbierac? Dzis przyszly trampki dla malego z ali ![]() ![]() Zarezerwowalam miejscowke nad morzem ![]() ![]() Wyslane z Lumia920. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#851 |
Zakorzenienie
|
Casa super, my 31.07
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#852 |
Zakorzenienie
|
My tez jednak nad morze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#853 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#854 |
Zakorzenienie
|
Casaa, do mieszkania pan przynosi i wyładowuje gdzie sobie zażyczysz.
Ooooo nad morze, super, tylko od nas niestety trochę daleko. Nie wiem czy nam się będzie chciało jechać tak daleko.
![]() |
#855 |
Zakorzenienie
|
Mieta chwal sie kółkami!
![]() Ruda ja czasem daje bobotic jak np nie ma kupy trzy dni Ewusia same dobre wieści od lekarza ![]() ![]() ![]() Dotka spacer konkret! Dobrze zescie sie w tym lesie nie pogubili ![]() Ale takie spacery potrafią umeczyć Jezuu tu wyjec tu wózek tu chusta cycek woda smoczek masakra :/ Buziaki Witus ![]() Casaa aaaale zazdroszczę urlopu ![]() U mnie w mieście kolejna fajna inicjatywna bedzie sesja zdjeciowa w ramach kampanii Kraina mlekiem i miłością płynąca dla mam karmiacych z dzieciakami ![]() ![]() ![]() I potem druga sesja w błękicie ![]() Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#856 |
Zakorzenienie
|
Karen, ale super!
U nas niby pierwszy tydzień chustowy, od 13.06. Muszę popatrzeć jaki program.
![]() |
#857 |
Zakorzenienie
|
Ruda, dziekuje za info
![]() Karen, super akcja! ![]() Wyslane z Lumia920. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#858 |
Raczkowanie
|
Magda! Jaka z Ciebie ładna dziewczyna
![]() ![]() Karen u nas w miescie tez byla taka akcja jakis czas temu ![]() Dotka najlepszego dla Witusia ![]() ---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- A w ogole sluchajcie bo Na lewej piersi pod sutkiem wyczuwam taka jakby kulke? Nie boli ani nic ale czuje ja, a na prawej tez w tym miejscu cis jest tylko jakby mniejsze? Mniej wyczuwalne... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#859 |
Zakorzenienie
|
Keas dziękuję
![]() ![]() ![]() Ewusia ![]() ![]() Karen super! My z.chust umawiamy się już miesiąc na drugie spotkanie i kiepsko nam idzie hahaha |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#860 |
Raczkowanie
|
Masz jakis makijaz na tych fotkach? Bo taka naturalna jestes?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#861 |
Zakorzenienie
|
Ja nie maluje buzi podkladami itp. Jak już to tylko oczy
![]() Laski mam soczewki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#862 |
Zakorzenienie
|
Magda, Bartus da pospac to i worki znikna 😉 mloda jestes to nie ma co niszczyc skory
![]() Wyslane z Lumia920. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#863 |
Zakorzenienie
|
Casaa jak się da wyspać.. A do tej pory przynajmniej rzęsy trzeba maznac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#864 |
Rozeznanie
|
Karen u nas też jest sesja ,ale nie miałam odwagi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#865 |
Raczkowanie
|
Magda jak nie uzywasz podkladu to nie zaczynaj bo i po co
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#866 |
Zakorzenienie
|
Keas a to nie taki mini zastój?
Ewula ja to sie od razu zglaszam nim sie rozmysle ![]() Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#867 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#868 |
Raczkowanie
|
Dotka90 wszystkiego dobrego dla Witka
![]() Ewusia żeby było wszystko dobrze po szczepieniu ![]() magda1706 ale masz super pamiątkę ![]() ![]() mojakaren ale fajna akcja ! W moim cudownym mieście żadnych akcji nie ma ! ![]() Wpadłam w szał Dzieciowych zakupów ![]() ![]()
Żona 27.12.2014 ![]() Adaś 15.10.2015 25tc[*] ![]() Zosia i Marysia 25.08.2016 31tc[*] ![]() Nasz Największy Cud Jasiu 13.07.2018 ![]() Bo jak się czegoś niewiarygodnie mocno pragnie to walczy się do upadłego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#869 |
Wtajemniczenie
|
Magda staruszko
![]() Casaa nakarmie gada i pomierze to ![]() potrzebuje przepis na ciasto do pizzy z mąki razowej ![]() ![]() Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#870 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:47.