Meridia - Strona 29 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > W krzywym zwierciadle odchudzania

Notka

W krzywym zwierciadle odchudzania
Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
  • Jest to forum stworzone dla osób, które chcą zwalczać wszystkie choroby powiązane z zaburzeniem łaknienia (anoreksja, bulimia, kompulsywne objadanie się) oraz dla osób, które pragną takim osobom radzić, pomagać i wspierać.
  • Na tym forum nie można namawiać do drastycznych metod zrzucania wagi, lecz można pisać o terapii przy ED.
  • Jedynie na tym forum osoby z zaburzeniami łaknienia mogą tworzyć swoje grupy wsparcia.
  • Forum to nie zastępuje psychologa ani profesjonalnej terapii.
  • Redakcja nie bierze odpowiedzialności za udzielane tutaj porady, natomiast z pełną stanowczością będziemy tępić wszelkie wątki "pro-ana".
  • Na forum obowiązuje dodatek do regulaminu, zapoznaj się z nim zanim weźmiesz udział w dyskusji.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-04-28, 21:25   #841
martines1981
BAN stały

Dot.: Meridia

Cytat:
Napisane przez syiwka Pokaż wiadomość
ZA toTY mnie obrazilas skad wierz rze niemam dy sor to gra fii ale jak jestes takom polonistkom to gratoloje denerwoja mnie takie panienki jak TY ( NAUCZ SIE PISAC ) ohhhhh ale mi pojehalas mam gdzies co o mnie myslisz tak po pierwsze martines zaczela obrarzac tereske i jakos tego niezaowarzylas martines pytala o rade i jom dostala TERESKAA ma 1000% racji co do meridi a pozatym jak jestes tak intelgentna to czytac umierz tagrze przeczytaj sobie olotke meridii tam jest napisane rze to lek na OTYLOSC ale curz dla nie kturyh wyglad warzniejszy nirz zdrowie a takich osub nie jest mi rzal jak sie przekona na wlasnej skuze to zrozomnie POZDRAWIAM

Oj dziewczyno szkoda mi Cie. Powiedz ile juz stosujesz meridiie, rok, dwa ze tak ci sie popier.... w glowie. Glupota ludzka nie zna granic, to powinno byc karane, ty chyba dostalabys dozywocie,hahaha. Nie no naprawde rozwalilas mnie na lopatki. Wiem obrazilam Cie ojojoj, moze to przeczy temu co wczesniej pisalam ale ty nie zaslugujesz na to by cie nie obrazac. DO LEKARZA DZIEWCZYNO ALE NIE PO MERIDIIE PO PORADE PSYCHIATRYCZNA.
martines1981 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-28, 21:28   #842
Tereskaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martines1981 Pokaż wiadomość
Oj dziewczyno szkoda mi Cie. Powiedz ile juz stosujesz meridiie, rok, dwa ze tak ci sie popier.... w glowie. Glupota ludzka nie zna granic, to powinno byc karane, ty chyba dostalabys dozywocie,hahaha. Nie no naprawde rozwalilas mnie na lopatki. Wiem obrazilam Cie ojojoj, moze to przeczy temu co wczesniej pisalam ale ty nie zaslugujesz na to by cie nie obrazac. DO LEKARZA DZIWCZYNO ALE NIE PO MERIDIIE PO PORADE PSYCHIATRYCZNA.
Ty naprawdę masz 27 lat ?? Dlaczego obrażasz dziewczyny?? Nie potrafisz spokojnie obronić swoich racji ?

Jem mniej, bramy raju są wąskie

Tereskaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-28, 23:24   #843
chips20
Przyczajenie

Cytat:
Oj dziewczyno szkoda mi Cie. Powiedz ile juz stosujesz meridiie, rok, dwa ze tak ci sie popier.... w glowie. Glupota ludzka nie zna granic, to powinno byc karane, ty chyba dostalabys dozywocie,hahaha. Nie no naprawde rozwalilas mnie na lopatki. Wiem obrazilam Cie ojojoj, moze to przeczy temu co wczesniej pisalam ale ty nie zaslugujesz na to by cie nie obrazac. DO LEKARZA DZIEWCZYNO ALE NIE PO MERIDIIE PO PORADE PSYCHIATRYCZNA.
a ty bez brania meridii masz niezle naje.... we lbie ty tez idz sie lecz ale na nogi bo w twoim przypadku na glowe to juz za pozno to przez ciebie piepszy sie wszystko na tym forum puki cie nie bylo nikt nie mial problemow jedynym prowokatorem to ty jestes!!!!!!chyba czas najwyzszy juz na ciebie zebys palila wrotki stad bo takiego smiecia jek ty nikt tutaj nie chce!!!!glupota ludzka ma granice- wystarczy przeczytac co ty tutaj wypisujesz i to jest jej dowodemty juz pobilas rekord glupoty!!!a ciebie powinni zamknac na dozywocie w ZOO razem z malpami w klatce, chociaz i one sa zbyt inteligentne jak dla ciebie.ty masz jakis problem ze soba chyba mials trudne dziecinstwo, dzieci ci zabawki w piaskownicy zabieraly czy co? wez kobieto przestan sie osmieszac bo chyba pomylilas strony to nie jest strona cyrku!!wez wpisz sobie w wyszukiwarce w googlach <SZUKAM PRACY W CYRKU JAKO PAJAC> pewnie cos sie znajdzie dla ciebie.
chips20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-29, 06:22   #844
Tereskaa
Zakorzenienie

Chipsiku nie wiem czy warto użerać się z kimś kto zaczyna siać zamęt, ona Cię prowokuje, a Ty na tym cierpisz bo się dajesz sprowokować, za chwilkę mod wlepi Ci trzecie ostrzeżenie i bana na jakiś czas, chyba nie warto Laska jak chce to niech się tu wytrząsa, w końcu uzna, że jej zaczepki nic nie dają i sobie pójdzie a my odzyskamy spokój i wrócimy do tematu No trudno laska zachowuje się jak dzieciak, wiec może zastosujmy metody jakie stosuje się w zaczepkach dzieciaków ? Po prostu puśćmy jej wypowiedzi między uszy to się w końcu odczepi Moim zdaniem nie ma co pakować sobie bana przez kogoś takiego Rób jak chcesz Chipsiku

Stary 2008-04-29, 07:24   #845
martines1981
BAN stały

Cytat:
Napisane przez chips20 Pokaż wiadomość
a ty bez brania meridii masz niezle naje.... we lbie ty tez idz sie lecz ale na nogi bo w twoim przypadku na glowe to juz za pozno to przez ciebie piepszy sie wszystko na tym forum puki cie nie bylo nikt nie mial problemow jedynym prowokatorem to ty jestes!!!!!!chyba czas najwyzszy juz na ciebie zebys palila wrotki stad bo takiego smiecia jek ty nikt tutaj nie chce!!!!glupota ludzka ma granice- wystarczy przeczytac co ty tutaj wypisujesz i to jest jej dowodemty juz pobilas rekord glupoty!!!a ciebie powinni zamknac na dozywocie w ZOO razem z malpami w klatce, chociaz i one sa zbyt inteligentne jak dla ciebie.ty masz jakis problem ze soba chyba mials trudne dziecinstwo, dzieci ci zabawki w piaskownicy zabieraly czy co? wez kobieto przestan sie osmieszac bo chyba pomylilas strony to nie jest strona cyrku!!wez wpisz sobie w wyszukiwarce w googlach <SZUKAM PRACY W CYRKU JAKO PAJAC> pewnie cos sie znajdzie dla ciebie.

Rozumiem ze w koncu ktos po tobie pojechal jak nalezy, ze tak sie wzburzylas tylko szkoda ze jak sie zdenerwujesz to wypisujesz tak smieszne i zalosne rzeczy. To ty pierwsza obrazilas mnie i kludii99 ale widze ze to forum polega na odwracaniu kota ogonem no coz, oszukujcie sie dziewczynki nadal, wchodzcie sobie w dupki i bawcie sie dobrze. Jestescie daremne. p.s. moja glupota ma granice twoja nie i wtym tkwi caly szkopul, boze co za bzdury
Stary 2008-04-29, 07:30   #846
martines1981
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Tereskaa Pokaż wiadomość
Ty naprawdę masz 27 lat ?? Dlaczego obrażasz dziewczyny?? Nie potrafisz spokojnie obronić swoich racji ?

Tereskaa ja rozumiem ze to twoja kolezanka ale nie wiem czy zauwazylas ze ta twoja przyjaciolka od siedmiu bolesci obrazila mnie i kludii99 pierwsza, wiec nierozumiem twoich zarzutow w moim kierunku, widze ze tylko udajesz madra i sprawiedliwa a tak naprawde nie jestes obiektywna i nie mozna ufac temu co mowisz.
Stary 2008-04-29, 07:56   #847
Tereskaa
Zakorzenienie

Cytat:
Tereskaa ja rozumiem ze to twoja kolezanka ale nie wiem czy zauwazylas ze ta twoja przyjaciolka od siedmiu bolesci obrazila mnie i kludii99 pierwsza, wiec nierozumiem twoich zarzutow w moim kierunku, widze ze tylko udajesz madra i sprawiedliwa a tak naprawde nie jestes obiektywna i nie mozna ufac temu co mowisz.

ok

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-04-29, 08:03   #848
kludii99
BAN stały

Cytat:
Wiesz co nie ma co się denerwować to świadczy tylko o niej a nie o nas
kludii99 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-29, 08:13   #849
Tereskaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kludii99 Pokaż wiadomość
Dokładnie

Stary 2008-04-29, 08:59   #850
martines1981
BAN stały

Cytat:
Napisane przez kludii99 Pokaż wiadomość

Tej pani wyżej chyba sie cosik pomylilo, tereskaa to nie do Ciebie bylo. To bylo o tobie.
Stary 2008-04-29, 09:12   #851
Tereskaa
Zakorzenienie

Cytat:
Tej pani wyżej chyba sie cosik pomylilo, tereskaa to nie do Ciebie bylo. To bylo o tobie.

Mimo wszystko się zgadzam, dlatego napisałam "dokładnie", nie mam zamiaru się szarpać z Tobą i to tylko dlatego A kto wie czy klaudii99 i martines1981 to nie ta sama osoba pod dwoma nickami, bo i takie tu już się zdarzały, które same sobie odpowiadały Myślisz specyficznie i masz specyficzny sposób obrażania innych więc to łudzące podobieństwo w wypowiedziach... Więc się zgadzam, bo w myśl przysłowia ... trzeba ustąpić

Stary 2008-04-29, 09:33   #852
martines1981
BAN stały

Cytat:
Mimo wszystko się zgadzam, dlatego napisałam "dokładnie", nie mam zamiaru się szarpać z Tobą i to tylko dlatego A kto wie czy klaudii99 i martines1981 to nie ta sama osoba pod dwoma nickami, bo i takie tu już się zdarzały, które same sobie odpowiadały Myślisz specyficznie i masz specyficzny sposób obrażania innych więc to łudzące podobieństwo w wypowiedziach... Więc się zgadzam, bo w myśl przysłowia ... trzeba ustąpić

No ja tez juz sie znudzilam, dlatego koncze ta farse i daje wam spokoj dziewczynki bo widze ze spac przeze mnie po nocach nie mozecie. Na koniec chcialam Wam zyczyc zebyscie schudly te upragnione 50kg i zeby Wam skory z brzucha do kolan nie wisialy. Acha i nie zryjcie tego swinstwa bo to szkodzi i to widac
Stary 2008-04-29, 09:35   #853
martines1981
BAN stały

Acha a kludii99 to moja osobista kolezanka,gdybys byla choc troche inteligentna i oczytana w tych naszych postach to weszlabys na forum zeli i mialabys jasnosc
Stary 2008-04-29, 09:50   #854
Tereskaa
Zakorzenienie

Cytat:
Acha a kludii99 to moja osobista kolezanka,gdybys byla choc troche inteligentna i oczytana w tych naszych postach to weszlabys na forum zeli i mialabys jasnosc
Co to ma znaczyć??!! Nie pozwalaj sobie za dużo, trochę szacunku chyba wypada okazać??
Dziwnym trafem Ty i klaudii99 macie równie małą ilość napisanych postów i chyba też przypadkiem zarejestrowałyście się na forum w kwietniu, no i dziwnym trafem zgadzacie się ze sobą. Jak dla mnie to sama siebie pocieszasz odpowiadając pod innym nickiem.

Jak masz zamiar się kłócić to lepiej idź sobie stąd bo to nie wątek pod tytułem "kłótnie", a może założysz taki i wtedy będziesz w swoim żywiole

Cytat:
No ja tez juz sie znudzilam, dlatego koncze ta farse i daje wam spokoj dziewczynki bo widze ze spac przeze mnie po nocach nie mozecie. Na koniec chcialam Wam zyczyc zebyscie schudly te upragnione 50kg i zeby Wam skory z brzucha do kolan nie wisialy. Acha i nie zryjcie tego swinstwa bo to szkodzi i to widac
Ach dziękujemy, na pewno nam się uda Ja to wolę być obwisła z dodatkowymi kilogramami niż "piękna", "gładka" i złośliwa

A swoją droga ton prześmiewczy na wątku, który dotyczy grubasów jest chyba nie na miejscu

Edytowane przez Tereskaa
Czas edycji: 2008-04-29 o 10:51 Powód: Dopiska - by nie tworzyć postu pod postem :)
Stary 2008-04-29, 11:32   #855
wiki992
Przyczajenie

Przecież to jest jakiś absurd,jesteście tak zajęte tymi kłótniami że od paru dni niczego na temat nie można tu przeczytać a tym bardziej się dowiedzieć.
Szkoda że takie fajne forum przerodziło się w .....
Więc może dacie już spokój i zaczniemy pisać o rzeczach istotnych.
wiki992 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-29, 11:38   #856
Tereskaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wiki992 Pokaż wiadomość
Przecież to jest jakiś absurd,jesteście tak zajęte tymi kłótniami że od paru dni niczego na temat nie można tu przeczytać a tym bardziej się dowiedzieć.
Szkoda że takie fajne forum przerodziło się w .....
Więc może dacie już spokój i zaczniemy pisać o rzeczach istotnych.
Ja już próbowałam zmienić temat na związany z Meridią ale się nie dało Dopóki nie zniknie prowodyr nie mamy co liczyć na spokój Z tego co napisała to zamierza kończyć tą farsę i ja osobiście się z tym zgadzam Więc do tematu Panie

Stary 2008-04-29, 11:44   #857
AGATEK85
Przyczajenie

Smile Dot.: Meridia

KOCHANI, MAM 174CM I WAŻE 82KG, STOSOWAŁAM JUZ RÓZNE DIETY I SPECYFIKI TYPU THERMO SPEED, THERMO LINE, KWAS CLA ABY SCHYDNĄC PRZYNAJMNIEJ Z 10 KG ALE WAGA CIĄGLE TA SAMA STOI W MIEJSCU. MÓJ TATO BIERZE MERIDE 15 OD TYGODNIA I W CIAGU TYGODNIA SCHUDŁ JUZ 4 KGWAŻYŁ 118KG A DZISIAJ JUZ 114KG,DZISIAJ POSTANOWIŁAM PODCIĄGNĄC MU TABLETKE I ZOBACZYC JAK SIE BEDE PO TYM CZUŁA,JEZELI NAPRAWDE TO DZIAŁA ZE NIE BEDE MIAŁA CIĄGNOTEK DO JEDZENIA A SZCZEGÓLNIE SŁODYCZY KTÓRE UWIELBIAM TEZ ZAKUPIĘ TEN LEK BEZ UWAGI NA TO CZY JEST SILNY CZY MOGE BRAV CZY NIE, JAK MA POMÓC TO WARTO SPRÓBOWAC I NIE WYDAWAC KASY NA INNE MAŁO SKUTECZNE...ALBO CHCEMY SCHUDNĄĆ ALBO BOIMU SIE RYZYKOWAC
AGATEK85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-29, 13:21   #858
chips20
Przyczajenie

Cytat:

Rozumiem ze w koncu ktos po tobie pojechal jak nalezy, ze tak sie wzburzylas tylko szkoda ze jak sie zdenerwujesz to wypisujesz tak smieszne i zalosne rzeczy. To ty pierwsza obrazilas mnie i kludii99 ale widze ze to forum polega na odwracaniu kota ogonem no coz, oszukujcie sie dziewczynki nadal, wchodzcie sobie w dupki i bawcie sie dobrze. Jestescie daremne. p.s. moja glupota ma granice twoja nie i wtym tkwi caly szkopul, boze co za bzdury
po pierwsze nic nie pisalam do twojej kolezaneczki,po drugie daremna to ty jestes z reszta widac to po twoich wypowiedziach, zalosna z reszta tez!! a ty z twoja kolezaneczka nie wlazicie sobie w dupki??bo z tego co tu widac to jak najbardziej!! i po mnie nikt nie pojechal musiaalabys sie bardziej postarac!!!!!:u pa: a tobie zycze zebys w koncu znalazla swoj rozum ktorego szukasz od urodzenia, bo to echo w twojej glowie nie sprzyja ci najlepiej.
Stary 2008-04-29, 13:33   #859
chips20
Przyczajenie

Cytat:
WIDAC ZE NA GLUPOTE LUDZKA NIE MA RADY TUTAJ MAMY NAJLEPSZY PRZYKLAD!!! TY CHYBA JAK SIE URODZILAS TO LEKARZ ZAMIAST W TYLEK TO CI W GLOWE DAL KLAPSA WIDAC JAKIE SA TEGO SKUTKI TERAZ a za zyczenia dzieki. a tobie zyczymy wiecej oleju w glowie!!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-04-29, 13:39   #860
wiki992
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez AGATEK85 Pokaż wiadomość
KOCHANI, MAM 174CM I WAŻE 82KG, STOSOWAŁAM JUZ RÓZNE DIETY I SPECYFIKI TYPU THERMO SPEED, THERMO LINE, KWAS CLA ABY SCHYDNĄC PRZYNAJMNIEJ Z 10 KG ALE WAGA CIĄGLE TA SAMA STOI W MIEJSCU. MÓJ TATO BIERZE MERIDE 15 OD TYGODNIA I W CIAGU TYGODNIA SCHUDŁ JUZ 4 KGWAŻYŁ 118KG A DZISIAJ JUZ 114KG,DZISIAJ POSTANOWIŁAM PODCIĄGNĄC MU TABLETKE I ZOBACZYC JAK SIE BEDE PO TYM CZUŁA,JEZELI NAPRAWDE TO DZIAŁA ZE NIE BEDE MIAŁA CIĄGNOTEK DO JEDZENIA A SZCZEGÓLNIE SŁODYCZY KTÓRE UWIELBIAM TEZ ZAKUPIĘ TEN LEK BEZ UWAGI NA TO CZY JEST SILNY CZY MOGE BRAV CZY NIE, JAK MA POMÓC TO WARTO SPRÓBOWAC I NIE WYDAWAC KASY NA INNE MAŁO SKUTECZNE...ALBO CHCEMY SCHUDNĄĆ ALBO BOIMU SIE RYZYKOWAC
Witaj AGATEK85
Ja dopiero do połtora miesiąca biore Meridie10 i nie mam zbyt duzego doswiadczenia,ale sądze ze chyba z ta Meridią15 to lekka przesada.Nie zrozum mnie zle ale 10 jest juz silna a co dopiero 15.Mowie Ci to na wlasnym przykladzie,a mialam do zgubienia 20kg i z czystym sumieniem moge powiedziec ze M10 jest w 100% wystarczalna.
Oczywiscie nie neguje Cie ale jezeli jestes juz tak zdecydowana i nie dasz sobie przegadac to radze zaczac od 10.Bo podbieranie tacie lekow moze na dobre nie wyjsc.
Zycze Ci abys zgubila swoje kilogramy,ale pamietaj ze zdrowie mamy tylko jedno!
Trzymam kciuki
Stary 2008-04-29, 14:24   #861
kludii99
BAN stały

Cytat:

Nie, nie, nie ... Ja już tego słuchać nie umie hehe dobre jedna osoba pod dwoma nickami
Niewiem jak chcecie to się kłóćcie jak nie to nie ;p

Ja Wam życzę dojścia do upragnionej wagi i ciągłej mobilizacji.

Może bedę tu czasem zaglądać, ale nie jestem pewna czy mam juz na to ochotę

Pozrawiam!
kludii99 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-29, 15:03   #862
syiwka
BAN stały

Wink Dot.: Meridia

OK kazdy ma swoje zdanie i nikt tego nie zmieni. Ja tylko uwazam ,ze jest nierozwaznie brac tak silny lek , jezeli ma sie 15 kg nadwagi. Wiem ,ze 15 kg to nie malo ale naprawde sa inne sposoby zeby one spadly. Ja na poczatku odchudzalam sie bez M i zgubilam 17 kg , potem mi zabraklo motywacji i zaczelam brac M bo caly czas mam do zgubienia 30 kg ( no sorki teraz juz 21 bo schudlam przez miesiac 9 kg)JA gdybym nie musiala to bym nie brala tego leku.TERESKO gratuluje podjetej decyzji . Ja to sie panicznie boje igel.za odwage.POZDRAWIAM
syiwka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-29, 15:14   #863
Tereskaa
Zakorzenienie

Cytat:
OK kazdy ma swoje zdanie i nikt tego nie zmieni. Ja tylko uwazam ,ze jest nierozwaznie brac tak silny lek , jezeli ma sie 15 kg nadwagi. Wiem ,ze 15 kg to nie malo ale naprawde sa inne sposoby zeby one spadly. Ja na poczatku odchudzalam sie bez M i zgubilam 17 kg , potem mi zabraklo motywacji i zaczelam brac M bo caly czas mam do zgubienia 30 kg ( no sorki teraz juz 21 bo schudlam przez miesiac 9 kg)JA gdybym nie musiala to bym nie brala tego leku.TERESKO gratuluje podjetej decyzji . Ja to sie panicznie boje igel.za odwage.POZDRAWIAM
Zgadzam się w 100% z tym co napisałaś Dziękuję za docenienie mojej "odwagi", po prostu jak mogę pomóc to pomagam Buziale

Stary 2008-04-29, 15:26   #864
syiwka
BAN stały

Cytat:
Napisane przez chips20 Pokaż wiadomość
CHIPS20 TY jestes bezbledna pojechalas po niej jak szmata po podlodze ale wiesz co szkoda nerwow bo ona i tak nie rozumie Wiem ,ze trudno utrzymac opanowanie jak sie czyta takie posty ale co zrobisz .Sama sie myli w swoich wypowiedziach. Najpierw nam pisze ,ze chce zaczac brac merdie ,a za chwile wypisuje (nie zryjcie tego swinstwa bo to szkodzi i to widac) Dobra jest co nie. I jak bys nie zauwarzyla to WCHODZE CI WLASNIE W TYLEKPOZDROWIONKA
syiwka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-29, 15:29   #865
Tereskaa
Zakorzenienie

Cytat:
CHIPS20 TY jestes bezbledna pojechalas po niej jak szmata po podlodze ale wiesz co szkoda nerwow bo ona i tak nie rozumie Wiem ,ze trudno utrzymac opanowanie jak sie czyta takie posty ale co zrobisz .Sama sie myli w swoich wypowiedziach. Najpierw nam pisze ,ze chce zaczac brac merdie ,a za chwile wypisuje (nie zryjcie tego swinstwa bo to szkodzi i to widac) Dobra jest co nie. I jak bys nie zauwarzyla to WCHODZE CI WLASNIE W TYLEKPOZDROWIONKA
: D

Stary 2008-04-29, 15:30   #866
zlosliwiec
Przyjaciel Wizaz.pl

Cytat:
4-ty punkt karny = 14 dni bana.
Jeśli założysz drugie konto, dostaniesz bana stałego na wszystkie konta dożywotnio.
zlosliwiec jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-29, 16:35   #867
nati16
Raczkowanie

Witam wszystkich!!!Pisałam parę dni temu po raz pierwszy ale ciągle pilnie śledzę forum i widzę że ładne rzeczy tu się dzieją!!! Mam jedno pytanie? Skąd się wzięły te dwie mądre???I jakie mają prawo obrażac NORMALNYCH ludzi???Aż mi się włosy na głowie postawiły!!!Powiem Wam jedno!!Trzeba je totalnie ignorowac i pójdą w diabły.A z mojej strony to uważam że są to jakieś dwie małoletnie wykałaczki(tak mój mąż określa przeraźliwie chude dziewczyny).Wiec idąc za tym co powiedziałam wracajmy do tematu.
Dzisiaj jest 7 dzień jak biorę M10 i jest narazie ok. Ile schudłam? Nie wiem bo wagę omijam z daleka. Obiecałam sobie że wejde na nią po skończonym opakowaniu. Nie mam żadnych ubocznych objawów oprócz ogromnego pragnienia.
Trzymam za Was kciuki i chudnijcie dalej. Co jakiś czas się odezwę , jak tylko będzie chwilka wolnego bo póki co przy dwóch psiakach, córce, mężu i tej mojej kochanej pracy to jakoś mi to nie wychodzi ale obiecuję poprawę.
Pozdrowionka
nati16 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-29, 16:41   #868
AgaZ
Przyjaciółka Wizaz.pl

Właśnie Takiego chamskiego zachowania i odzywek już dawno nie czytałam w serwisie. Ostrzegam lojalnie ZERO TOLERANCJI DLA TAKIEGO ZACHOWANIA!!! Przy następnych takich odzywkach od razu ban stały.
bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby
AgaZ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-30, 09:41   #869
Tereskaa
Zakorzenienie

Jak miło, nareszcie spokój Teraz to aż za cicho

Ja dziś po miesięcznej przerwie startuję dalej. Pierwsza kapsułka M10 już za mną, no i serek wiejski Wzięłam tabletkę 3 godziny temu i na samą myśl o jedzeniu dostaję wstrętu Ostatnio lekarz przepisał mi już M15 ale zostało mi jeszcze opakowanie 10 przez przerwę i zamierzam brać na zmianę, tzn jednego dnia 10 a drugiego 15. Albo najlepiej jednego dnia 10 a za dwa dni 15 i znowu za dwa dni 10 itd tak żeby brać co 2 dzień, no chyba, że zacznie mi głód doskwierać to wtedy codziennie

A jak efekty pozostałych kobitek ??

Stary 2008-04-30, 10:50   #870
wiki992
Przyczajenie

Witam!!
Ja dziś wskoczyłam na wagę i 11kg mniej
Korzystając z tego spokoju na forum zadam jeszcze raz pytanie ktore juz wczesniej zadawałam ale chyba kłótnie troszkę to rozproszyły a więc:
czy któraś z Was przy stosowaniu Meridii miała problemy z "humorkami"??Bo u mnie jest tak z euforii w łzy ,z łez w euforię!I nie wiem czy jest to skutek tego leku czy powinnam zgłosić sie do jakiegoś specialisty od główki
No i miałam taki przypadek że nie wziełam 2dni tabletek i normalnie bez kija to do mnie nie podchodz,wiec zastanawiam się czy to tylko ja tak mam.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości