|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#841 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowe mamy 2016: Pierdołowaty wątek vol. VIII uważam za otwarty
Ja bym chciała dostać zegarek, obojętnie czy złoty czy srebrny, ale taki elegancki.. Tż dostał zegarek jeszcze chyba przed ślubem w prezencie ślubnym, ja może kiedyś dostanę...
Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
#842 |
Zadomowienie
|
Hej kobitki, chwilę mnie nie było, ale niedługo wracam do Was
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#843 |
Zakorzenienie
|
Właśnie konsumuje drugie śniadanie. Oczywiście nie obyło się bez uwalenia bluzki musztarda
![]() Ja zaraz do sklepu po butelki i smoczki . ![]()
#844 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() no i złoto to też dobra inwestycja ![]() Umówiłam się do tego neurologa na dziś. Jakoś nie dają mi spokoju te zawroty i wysokie ciśnienie. Będę spokojniejsza. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#845 | ||||||
Zakorzenienie
|
dzien doberek!
udalo mi sie jednak dzis skoczyc do labow, takze jutro mam wolne ![]() ![]() w labach jak to w labach... bez zmian. ludzie patrzyli na mnie jak na kiwajacego sie ufoluda ale nikt w kolejce mnie nie przepuscil ![]() ![]() ciekawe jak ta tarczyca wyjdzie, brrrrrrr ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() kciuki!!! wow! powodzenia! Cytat:
![]() wrocil juz? Cytat:
jejku, skad Ty masz tyle tych malin? u nas kilka krzaczkow, mialam w planach cos porobic ale Kubson codziennie je czysci do cna ![]() ---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez pstryczek84 Czas edycji: 2016-09-23 o 10:21 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#846 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- Ja tez tylko cisowianke. Inna mi nie smakuje. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#847 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Dzięki ale już się nie przydadzą bo jednak lasera nie będzie. I dobrze w sumie, zwyrodnienia się nie zmieniły, szroniaste i ślimakowate bez przedarć i innych cudów, mam zaświadczenie do cc, i termin na kolejną kontrolę w lutym. I jestem zadowolona, laser nie jest przyjemny , zwłaszcza z dużym brzuchem i katarem 😉 Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka
![]() |
#848 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#849 |
Zakorzenienie
|
Matko jak ten czas dziś zapitala a ja w czarnej
![]() Do tego Młody się jakoś dziwnie chyba ułożył i dretwieje mi prawa noga! Chodzę jak kaczka ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#850 |
Zakorzenienie
|
Gratuluje udanych wizyt !
![]() ---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- A co do zegarków to mam dwa, jakieś sieciowkowe i wyobrazcie sobie, zw wczoraj oba mi stanęły. Ktoś je chyba zaczarowal. |
![]() ![]() |
![]() |
#851 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#852 |
Zakorzenienie
|
przyszly mi z allegro butki i legginsy
![]() ![]() jak dostane wyplate w pazdzierniku to sobie kubie jeszcze ze dwie pary tych legginsow. bralam troche w ciemno bo nie bylo rozmiaru "od kroku" a ja dlugonogowiec jestem ale sa idealne ![]() ---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- dobra, to co by bylo dalej tak cudnie, pieknie i w ogole to stawiam kazdej bezalkoholowe ![]() mam juz wyniki: wszystko idealne ![]() ![]() ![]() ale sie ciesze ![]() mocz super, ta tarczyca super i nawet hemoglobinka mi pieknie podskoczyla i jest w normie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#853 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#854 |
Zakorzenienie
|
To Przyszłam ja pomarudzic... Jak mnie dzisiaj wszystko wkurza, niech ten dzień się po prostu skończy już...
|
![]() ![]() |
![]() |
#855 |
Zadomowienie
|
dziękuję za kciukasy. Niestety nie udało się zdać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#856 |
Zakorzenienie
|
A ginekologowi o tym mówiłaś? Wysokie ciśnienie może być początkiem gestozy.
#857 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Zazwyczaj mam 130/80pare więc teoretycznie w normie ale skoro zawsze miałam niskie to nie wiem.. ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- czytam o tej gestozie ale tylko to ciśnienie mam wysokie. Innych objawów jak białko w moczu czy bóle głowy nie mam. Będę mierzyć codziennie i jak będzie powyżej 140/90 ze 2-3 razy to pojadę najwyżej na ip albo zadzwonię do mojej ginekolożki |
|
![]() ![]() |
![]() |
#858 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Na czas weekendu żegnam się z Wami ![]() ![]() A póki co zostawiam świeżutkie zdjęcie brzuszka z dzisiaj (32t 1d) (basiczek wczoraj pisała żebyśmy tutaj powrzucały bo chciałaby zobaczyć więc spełniam prośbę i wrzucam swój ![]() Trzymajcie się ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#859 |
Zakorzenienie
|
Jest postęp. Ale się sfrajerowalam. Były taniej w innym sklepie
![]() Jednak wróciłam do domu bo okropnie się czuję.
#860 |
Zadomowienie
|
przeglądam gazetkę carrefour i jest pasztet 180g za 49,99 zł. Lećcie do sklepu póki jeszcze jest!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#861 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#862 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Sory za niedyskretne pytanie, ale też macie dużo wydzieliny z bozenki? Ja mam wrażenie że czasami nie nadążam z wkladkami, bo zwyczajnie mnie zalewa. Ginekologicznie wszystko ok, nie ma żadnej infekcji a lekarz rozkłada ręce i mówi że taka uroda. A ja prawie po każdej nocy mam mokre gatki od piżamy i gorę od mleka ![]() Dziś chyba na golaska będę spała bo wszystko w praniu Anulka - jak zwykle lachon ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#863 |
Zakorzenienie
|
Juz kiedys pisalysmy o tej wydzielinie. Normalna sprawa w ciazy. Ja tez mam duzo. Z tego co pamietam, inne dziewczyny tez. Spokojna twoja poczochrana :-D
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#864 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- Cytat:
Ja za pakę 88 szt. w Polsce płaciłam 38 zł a tutaj paczka 22 sztuki kosztuje 10 eurasów ![]() ---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ---------- [1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;65630271]Szkoda ![]() ![]() Na czas weekendu żegnam się z Wami ![]() ![]() A póki co zostawiam świeżutkie zdjęcie brzuszka z dzisiaj (32t 1d) (basiczek wczoraj pisała żebyśmy tutaj powrzucały bo chciałaby zobaczyć więc spełniam prośbę i wrzucam swój ![]() Trzymajcie się ![]() Zgrabniusi ![]() ---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#865 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chyba kupimy dzisiaj wozek. Ogladalam go juz w sklepie. Uzywany, w dobrym stanie. Szary. Mamas and papas. Ma wszystko zaczynajac od fotelika,podstawki do samochodu na fotelik,gondola,spacerowk a,parasolka itp. Niech tylko Emilio przyjedzie z pracy i go obejrzy.
![]() |
#866 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#867 | |
Wtajemniczenie
|
To ja się moje drogie melduję po usg wzrostowym.
No i tak - Zosia rośnie w porządeczku, wszystko gra. Waży 2,240 kg w 34t0d. Serduszka nie udało się sprawdzić, bo się złośliwiec plecami odwróciła i nie chciała się przekręcić. Szyjka 41 mm, podobno idealna. No ale, żeby nie było wszystko idealnie, to ilość płynu/wód mi się zwiększyła, mam je w górnej granicy - afi 22. No i mam to kontrolować. Babeczki super wcisnęły mnie na kontrolę 7 października do szpitala, w którym mam rodzić. "Z ulicy" bym się tam na kontrolę nie dostała ![]() No i teoretycznie potem do końca powinni mnie tam prowadzić. A na obiad mężu zabrał mnie do chinolków na spring rolls i spaghetti sojowe z warzywami ![]() Ahhh i kupilismy u producenta naszego wózka materacyk taki memory foam i stelaż pod gondolę ![]() ---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#868 |
Zakorzenienie
|
Poprosze nalesniki :-D
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- Aleksandra - kciuki za te wody! I wow, ale szyjka dluuuuuga! A ja nawet nie wiem czy mialam te wody w ogole badane. Nigdy mi ginka nic na ten temat nie mowila. Mozna to gdzies sprawdzic, np. W tym raporcie z polowkowego? Ma to jakis symbol, oznaczenie? Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#869 | ||
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#870 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Indeks płynu owodniowego (indeks Phalena, ang. amniotic fluid index, AFI) - mi powiedzieli 22 afi, więc może szukaj tego oznaczenia ilości w papierach ![]() Bo ja wszystko po włoszczyznie mam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:08.