|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#8851 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
dzięki Asia z, muszę się zastanowić nad nią
|
|
|
|
#8852 |
|
Raczkowanie
|
a koordynatorka pod ktora od samego poczatku podlegalam zadzwonila bo to bylo w koncu w jej interesie... mnie tez sie nikt o zgode nie pytal ona sie spytala czy chcemy sie przeniesc... ja nie widzialam zadnego problemu no i prezenty
a tamto konto poprostu wygaslo
|
|
|
|
#8853 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() mi na początku maja minie 5 lat ![]() [1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;4123923]Dzięki Po roku polepszyła się o wiele sytuacja. Nadal mam na siostrę ale w wakację chcę wziąć na siebie, teraz nie Od wakacji zamówienia powinny rosnąć i na święta - kiedy przypadał najwyższy etep TPS, powinnam mieć większe zamówienia i zaliczyć Mam nadzieję [/quote]U mnie Avon jest na tatę bo jak się zapisywałam nie miałam 18 lat....ale myslę żeby przepisać się na siebie..dobry pomysł Reeva ![]() patrzcie jakie cudo ![]() http://www.allegro.pl/item185198365_...pan.html#photo
Edytowane przez paulinkosia Czas edycji: 2007-04-12 o 20:01 |
||
|
|
|
#8854 |
|
Konto usunięte
|
Obecny TPS ma tak, że pierwsze zamówienie na 150zł (z obydwóch terminów, jak się chce ale nie trzeba) i potem co miesiąc o 100zł więcej aż się dojdzie do 650zł...Dlatego chcę wziąć od wakacji
|
|
|
|
#8855 |
|
Rozeznanie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;4124421]Obecny TPS ma tak, że pierwsze zamówienie na 150zł (z obydwóch terminów, jak się chce ale nie trzeba) i potem co miesiąc o 100zł więcej aż się dojdzie do 650zł...Dlatego chcę wziąć od wakacji[/quote]
Ja teraz staram sie o trzeci poziom TPS. Ale coś watpie że zaliczę wszystkie Chociaz klientek wciąż przybywa ![]() Ale mam pytanie jak to jest. Teraz przy trzecim poziomie musze miec zamowienie na 350 zł. Ale jak np w I terminie zamowie na 150 i w drugim tez to mi to zsmumują?Wiecie o co mi chodzi. |
|
|
|
#8856 |
|
Zadomowienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;4124421]Obecny TPS ma tak, że pierwsze zamówienie na 150zł (z obydwóch terminów, jak się chce ale nie trzeba) i potem co miesiąc o 100zł więcej aż się dojdzie do 650zł...Dlatego chcę wziąć od wakacji[/quote]
czyli tak ze w pierwszym 150, w drugim 150 + 100 = 250 itd? ale liczy sie na katalog czy kampanie? ja nie moge, jak ja zaczynalam to wystaryczlo byc aktywnym przez pierwsze 6 kampanii czyli 3 katalogi. hmm w ogole pamietam jak kiedys zamowienia skladalo sie co 3 tygodnie a nie co 2 ... musze sie przejsc do mojego biura i dopytac jak to teraz wyglada
|
|
#8857 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;4124421]Obecny TPS ma tak, że pierwsze zamówienie na 150zł (z obydwóch terminów, jak się chce ale nie trzeba) i potem co miesiąc o 100zł więcej aż się dojdzie do 650zł...Dlatego chcę wziąć od wakacji[/QUOTE]
o matko no to trudniej tak uzbierać... czyli np. z jednego katalogu w pierwszym terminie trzeba mieć np 350 a w drugim terminei z tego samego katalogu 450 ?? Ja bym szans nie miała - nie ma mowy. A jak sie jakiegoś zamówienia nie złoży to sie przerywa program i niedostaje sie dalszych prezentów?
|
#8858 |
|
Rozeznanie
|
Być moze ja jestem taka niekumata ale mi sie wydaje ze na kampanie przyada złozenie zamowienia w I i II terminie z tego samego katalogu? Chyba. A jesli sie nie osognie wymaganej kwoty to TPS sie przerywa i nie ma prezentu
|
|
|
|
#8859 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kiedyś miałam tak że 6 kampanii..czyli na 2 regularne terminy musiałam skladać zamówienia.. a teraz ostatni próg to 650 zł..kurde też wymyślili..kiedyś było lepiej..cały czas po 150 zł ..ale fakt nagrody były gorsze... Konsultantka uczestnicząca w programie, osiągając wymaganą sprzedaż w każdej z 6 kampanii, otrzymuje atrakcyjny produkt za smboliczne 50 groszy: Do programu kwalifikuje się zamówienie złożone i zrealizowane zgodnie z obowiązującym dniem wysyłkowym dla danego okręgu w pierwszym lub drugim regularnym terminie składania zamówień. Zamówienie musi być zrealizowane na stały adres dostawy. Kampania to 4 tygodniowy okres obowiązywania danego katalogu w twoim okręgu. Czas trwania kampanii liczony jest od momentu zakończenia realizacji II regularnego zamówienia z poprzedniej kampanii do momentu zakończenia realizacji II regularnego zamówienia w Kampanii aktualnej.
|
|
#8860 |
|
Wtajemniczenie
|
Jutro dostanę moj cien Lśniące Piaski i krem do stóp z kofeinką hihih
A w ogóle na reklama w TV reklamują katalogi z okładkami z promowanymi produktami ale tak naprawdę jest jedna okładka prawda? Nurtuje mnie to
|
#8861 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak własciwie to jest tak:
1 etap: musisz mieć w jednym zamówieniu 150 zł. (minimum oczywiście) 2 etap: w jednym zamówieniu 250 zł... 3 etap: 350 zł na cały katalog (czyli sumuje się zamówienie na I termin, II termin i zakupy w COKu) 4 etap 450 zł (też na cały katalog) i tak do 6 etapu
|
|
#8862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widze jednak że avon nadal tego terminu uzywa - a pamietam ze gdy zmieniali numeracje katalogów to sami pisali że "avon to nie wojsko żeby kampanie były" (serio, tak było napisane) nutka85: aaa czyli tylko w 1 i 2 etapie trzeba zamówić na kazdy termin a reszta to już cały katalog - noo to nie tak źle jak myślałam chociaż drugi etap byłoby cięzko żeby mieć 250 na jeden ale to tez tak naprawde zalezy od katalogu (przeważnie mam za ok 500 zł zamówień, katalog 5 okazał sie jednak za mało atrkacyjny dla moich klientek)
|
|
#8863 |
|
Wtajemniczenie
|
To znaczy: w pierwszym i w drugim etapie, na któryś z terminów musisz zamówić na 150(250) zł
nie na każdy ![]() tylko jest tak, że w pierwszych dwóch etapach zamówinia z I i II terminu się nie sumują do tej kwoty wymaganej w PS... Dopiero od trzeciego etapu się sumują.... Chyba namieszałam, mam nadzieję, że zrozumiałaś ![]() Nie jest źle, jednak ja nie doszłam do końca :| Ale teraz pomagam koleżance która jest na 5 etapie, i wspólnie nam się udało ![]() u mnie niestety 5 też się nie cieszy powodzeniem... Tak, zależy od katalogu, zależy od stanu portfela naszych klientek
|
|
#8864 |
|
Zadomowienie
|
ja chce trzy, to w sumie też nie dużo
![]() jutro dostanę od mojej konsultantki zamówienie z 5, mianowicie: - pilnik wielostronny - intenstywnie nawilżający krem do twarzy - intensywnie nawilżający krem do rąk z gliceryną Mało, bo mało, choć na początku to lista była TAAAAAAKA długa ;D Za to w 6 i 7 szykują się spore zamówienia, o ile starczy funduszy ![]() Póki co myślę o Island Vibes z demo, bo koleżanka nie będzie jej brać, - krem do pielęgnacji skórek jako zapasik, bo Avon ma tendencję do wycofywania dobrych rzeczy i wole sobie powoli chomikować ![]() - tusz Pełnia rzęs czarny - długopisy z netto 3 sztuki - i może.. Torebka Elana, jeśli uda mi się ją wcześniej zobaczyć na żywo lub jakieś zdjęcie jak wygląda niż takie z katalogu, bo wiadomo, że często przekłamane jest ;/ Chciałam też te korektory z netto, ale któraś z dziewczyn (przepraszam, nie pamiętam która) pisała, że są takie sobie.. |
|
|
|
#8865 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Hmm.. W wojsku są kompanie, a nie kampanie, więc jeśli Avon tak napisał, to zrobił straszny błąd.
Brakuje mi z katalogu 05 30zł do opustu 25%. Co polecacie? Promienne błyszczyki mam już dwa i więcej mi nie potrzeba.. Nie wiem co dobrać.Z katalogu 06 biorę 5 długopisów i 3 tusze Pełnia Rzęs - zapowiadają się braki z tego co widzę. PS. Nastała piękna pogoda, a ja się rozchorowałam :/ Gardło+oskrzela. Piękna wiosna... |
|
|
|
#8866 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja polecam maskę śródziemnomorską do włosów
![]() Albo galaretki ![]() Albo....hm...tę szminkę, supertrwałą czy jakoś tak, tę z błyszczykiem ![]() Szybkiego powrotu do zdrowia życze!!!
|
|
#8867 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#8868 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
Galaretkę już mam i więcej nie chcę Supertrwałe szminki mają zbyt mocne kolory. Myślę nad śródziemnomorską maseczką do włosów, bo to mój ulubiony zapach... A może coś z braków? Ale jeszcze się okaże, że się pojawią i będę musiała płacić.
|
|
|
|
|
#8869 |
|
Wtajemniczenie
|
Nad brakami to ja się nigdy nie zastanawiałam, wolę nie ryzykowac:d
gdyby się okazało, że coś jednak przyjdzie, to mam zbyt mało klientek, żeby to sprzedać ![]() Ja chyba sobie wezmę jeszcze jedną galaretkę i tę maskę... a co do szminek to rzeczywiście - ciemne są:| a szkoda, bo naprawdę są fajne ![]() Ostatnio u mnie w COKu jedna z pań tak ledwo mówiła, że nie było jej słychać jakieś choróbsko krąży chyba...na wszystkie chrypki i inne takie jest taki sposób: zagrzej sobie mleczko,dodaj łyżeczkę cukru i łyżkę margaryny... Może smaczne to to nie jest,ale jak ja nie mogę mówić i coś takiego na noc wypiję, to rano jest lepiej
|
|
#8870 |
|
Zakorzenienie
|
Z 07 jestem ciekawa nowej kolorówki avonu. Z jednej strony bardzo mnie kusi..., ale z drugiej boję się kolejnego bubla...
|
|
|
|
#8871 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(jak już pisałam wcześniej widziałam katalog z Anglii i tam mają już w nowych opakownaiach i te kuleczki są )
|
|
#8872 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Nutka85 dzięki za radę, ale nienawidzę ciepłego mleka, więc niestety moje gardło pozostanie dalej w opłakanym stanie...
Ja nie mogę się doczekać szminek nabłyszczających A szczególnie Coco Rum - a niech spróbują mnie rozczarować!!! :P Myślę dalej i wymyśliłam. Chyba wezmę EDT Essence, bo tato ma niedługo urodziny, a zapach z dnia na dzień staje się dla mnie bardziej przyjazny. |
|
|
|
#8873 |
|
Wtajemniczenie
|
HeHeHe....to tak jak ja, z tym, że ja w ogóle nie piję mleka....(bleeee).
Ale jak moje gardziołko choruje, to zatykam nos i piję ![]() mi też się ten zapach podoba... Szkoda, że nie mam TŻeta, bo nie mam na kim tego wąchać (tatusiowi się nie podoba )
|
|
#8874 |
|
Raczkowanie
|
Może ktos podac li9nk na forum oriflame bo w wyszukiwarce mi nie chodzi
|
|
|
|
#8875 |
|
Konto usunięte
|
Jak pierwszy raz składałam to tylko na pierwszy termin 150zł i dostałam tusz, drugiego mi sie nie udało
No ale początki Wystarczy jeden termin w każdej kampanii
|
|
|
|
#8876 |
|
Raczkowanie
|
Ciesze się że z 3,4,5,6 sumują 1 i 2 to bez problemu
3 dam rade ale 4 to na jeden termin bym rady nie dała ale na dwa razy to ok
|
|
#8877 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
![]() A co do mężczyzny, to ja szprycuję swojego pewnym specyfikiem Adidasa z nutką wanilii - i przy tym zapachu się rozpływam dosłownie... Już wszystko się wyjaśniło! Nie biorę Essence. W ostatniej chwili kuzynka złożyła zamówienie na 35zł, więc jestem uratowana
|
|
|
|
|
#8878 |
|
Zadomowienie
|
Paczkę dostałam po 17, ale dopiero teraz dopchałam się do neta.
Pro - Wild nawet ładny, trochę mocniejszy od Pro sport niebieskiego, ale na mojej ręce po dłuższej chwili pachnie jak mydło mydlane Mój Tż mówi, że może być. Ja również chciałam się dowiedzieć jak jest z gwarancją na suszarkę, wiecie coś
|
|
|
|
#8879 |
|
Raczkowanie
|
*lotte*, agusiia69, Anka
, elffee, elsik, Fenris, kasia0702, kittyyy1, MagdaP, Maricken, monik78gda, niqsia13, pAtiŚ, patryk1305, paulinkosia, rozana33, Selina, sunik1, taka jedna, Ulaczek tyle osób na forum a o suszarce nikt nic nie wie,a zastanawiam się nad nią! ![]() ![]()
|
|
#8880 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:18.

a tamto konto poprostu wygaslo

jakieś choróbsko krąży chyba...
)