|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#8851 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
dzięki Asia z, muszę się zastanowić nad nią
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8852 |
Raczkowanie
|
a koordynatorka pod ktora od samego poczatku podlegalam zadzwonila bo to bylo w koncu w jej interesie... mnie tez sie nikt o zgode nie pytal ona sie spytala czy chcemy sie przeniesc... ja nie widzialam zadnego problemu no i prezenty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8853 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() mi na początku maja minie 5 lat ![]() [1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;4123923]Dzięki ![]() ![]() ![]() U mnie Avon jest na tatę bo jak się zapisywałam nie miałam 18 lat....ale myslę żeby przepisać się na siebie..dobry pomysł Reeva ![]() ![]() patrzcie jakie cudo ![]() http://www.allegro.pl/item185198365_...pan.html#photo
Edytowane przez paulinkosia Czas edycji: 2007-04-12 o 19:01 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#8854 |
Konto usunięte
|
Obecny TPS ma tak, że pierwsze zamówienie na 150zł (z obydwóch terminów, jak się chce ale nie trzeba) i potem co miesiąc o 100zł więcej aż się dojdzie do 650zł...Dlatego chcę wziąć od wakacji
|
![]() ![]() |
![]() |
#8855 |
Rozeznanie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;4124421]Obecny TPS ma tak, że pierwsze zamówienie na 150zł (z obydwóch terminów, jak się chce ale nie trzeba) i potem co miesiąc o 100zł więcej aż się dojdzie do 650zł...Dlatego chcę wziąć od wakacji[/quote]
Ja teraz staram sie o trzeci poziom TPS. Ale coś watpie że zaliczę wszystkie ![]() Chociaz klientek wciąż przybywa ![]() Ale mam pytanie jak to jest. Teraz przy trzecim poziomie musze miec zamowienie na 350 zł. Ale jak np w I terminie zamowie na 150 i w drugim tez to mi to zsmumują?Wiecie o co mi chodzi. |
![]() ![]() |
![]() |
#8856 |
Zadomowienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;4124421]Obecny TPS ma tak, że pierwsze zamówienie na 150zł (z obydwóch terminów, jak się chce ale nie trzeba) i potem co miesiąc o 100zł więcej aż się dojdzie do 650zł...Dlatego chcę wziąć od wakacji[/quote]
czyli tak ze w pierwszym 150, w drugim 150 + 100 = 250 itd? ale liczy sie na katalog czy kampanie? ja nie moge, jak ja zaczynalam to wystaryczlo byc aktywnym przez pierwsze 6 kampanii czyli 3 katalogi. hmm w ogole pamietam jak kiedys zamowienia skladalo sie co 3 tygodnie a nie co 2 ... musze sie przejsc do mojego biura i dopytac jak to teraz wyglada
#8857 |
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;4124421]Obecny TPS ma tak, że pierwsze zamówienie na 150zł (z obydwóch terminów, jak się chce ale nie trzeba) i potem co miesiąc o 100zł więcej aż się dojdzie do 650zł...Dlatego chcę wziąć od wakacji[/QUOTE]
o matko no to trudniej tak uzbierać... czyli np. z jednego katalogu w pierwszym terminie trzeba mieć np 350 a w drugim terminei z tego samego katalogu 450 ?? Ja bym szans nie miała - nie ma mowy. A jak sie jakiegoś zamówienia nie złoży to sie przerywa program i niedostaje sie dalszych prezentów?
![]() |
#8858 |
Rozeznanie
|
Być moze ja jestem taka niekumata ale mi sie wydaje ze na kampanie przyada złozenie zamowienia w I i II terminie z tego samego katalogu? Chyba. A jesli sie nie osognie wymaganej kwoty to TPS sie przerywa i nie ma prezentu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8859 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Kiedyś miałam tak że 6 kampanii..czyli na 2 regularne terminy musiałam skladać zamówienia.. a teraz ostatni próg to 650 zł..kurde też wymyślili..kiedyś było lepiej..cały czas po 150 zł ..ale fakt nagrody były gorsze... Konsultantka uczestnicząca w programie, osiągając wymaganą sprzedaż w każdej z 6 kampanii, otrzymuje atrakcyjny produkt za smboliczne 50 groszy: Do programu kwalifikuje się zamówienie złożone i zrealizowane zgodnie z obowiązującym dniem wysyłkowym dla danego okręgu w pierwszym lub drugim regularnym terminie składania zamówień. Zamówienie musi być zrealizowane na stały adres dostawy. Kampania to 4 tygodniowy okres obowiązywania danego katalogu w twoim okręgu. Czas trwania kampanii liczony jest od momentu zakończenia realizacji II regularnego zamówienia z poprzedniej kampanii do momentu zakończenia realizacji II regularnego zamówienia w Kampanii aktualnej. ![]()
![]() |
#8860 |
Wtajemniczenie
|
Jutro dostanę moj cien Lśniące Piaski i krem do stóp z kofeinką hihih
![]() A w ogóle na reklama w TV reklamują katalogi z okładkami z promowanymi produktami ale tak naprawdę jest jedna okładka prawda? Nurtuje mnie to ![]()
#8861 |
Wtajemniczenie
|
Tak własciwie to jest tak:
1 etap: musisz mieć w jednym zamówieniu 150 zł. (minimum oczywiście) 2 etap: w jednym zamówieniu 250 zł... 3 etap: 350 zł na cały katalog (czyli sumuje się zamówienie na I termin, II termin i zakupy w COKu) 4 etap 450 zł (też na cały katalog) i tak do 6 etapu ![]()
![]() |
#8862 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Widze jednak że avon nadal tego terminu uzywa - a pamietam ze gdy zmieniali numeracje katalogów to sami pisali że "avon to nie wojsko żeby kampanie były" (serio, tak było napisane) nutka85: aaa czyli tylko w 1 i 2 etapie trzeba zamówić na kazdy termin a reszta to już cały katalog - noo to nie tak źle jak myślałam ![]() ![]()
![]() |
#8863 |
Wtajemniczenie
|
To znaczy: w pierwszym i w drugim etapie, na któryś z terminów musisz zamówić na 150(250) zł
![]() ![]() tylko jest tak, że w pierwszych dwóch etapach zamówinia z I i II terminu się nie sumują do tej kwoty wymaganej w PS... Dopiero od trzeciego etapu się sumują.... Chyba namieszałam, mam nadzieję, że zrozumiałaś ![]() Nie jest źle, jednak ja nie doszłam do końca :| Ale teraz pomagam koleżance która jest na 5 etapie, i wspólnie nam się udało ![]() u mnie niestety 5 też się nie cieszy powodzeniem... Tak, zależy od katalogu, zależy od stanu portfela naszych klientek ![]()
![]() |
#8864 |
Zadomowienie
|
ja chce trzy, to w sumie też nie dużo
![]() jutro dostanę od mojej konsultantki zamówienie z 5, mianowicie: - pilnik wielostronny - intenstywnie nawilżający krem do twarzy - intensywnie nawilżający krem do rąk z gliceryną Mało, bo mało, choć na początku to lista była TAAAAAAKA długa ;D Za to w 6 i 7 szykują się spore zamówienia, o ile starczy funduszy ![]() Póki co myślę o Island Vibes z demo, bo koleżanka nie będzie jej brać, - krem do pielęgnacji skórek jako zapasik, bo Avon ma tendencję do wycofywania dobrych rzeczy i wole sobie powoli chomikować ![]() - tusz Pełnia rzęs czarny - długopisy z netto 3 sztuki - i może.. Torebka Elana, jeśli uda mi się ją wcześniej zobaczyć na żywo lub jakieś zdjęcie jak wygląda niż takie z katalogu, bo wiadomo, że często przekłamane jest ;/ Chciałam też te korektory z netto, ale któraś z dziewczyn (przepraszam, nie pamiętam która) pisała, że są takie sobie.. |
![]() ![]() |
![]() |
#8865 |
Czekam na Ragnarok
|
Hmm.. W wojsku są kompanie, a nie kampanie, więc jeśli Avon tak napisał, to zrobił straszny błąd.
Brakuje mi z katalogu 05 30zł do opustu 25%. Co polecacie? ![]() Z katalogu 06 biorę 5 długopisów i 3 tusze Pełnia Rzęs - zapowiadają się braki z tego co widzę. PS. Nastała piękna pogoda, a ja się rozchorowałam :/ Gardło+oskrzela. Piękna wiosna... |
![]() ![]() |
![]() |
#8866 |
Wtajemniczenie
|
Ja polecam maskę śródziemnomorską do włosów
![]() Albo galaretki ![]() Albo....hm...tę szminkę, supertrwałą czy jakoś tak, tę z błyszczykiem ![]() Szybkiego powrotu do zdrowia życze!!!
![]() |
#8867 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#8868 | |
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
Galaretkę już mam i więcej nie chcę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#8869 |
Wtajemniczenie
|
Nad brakami to ja się nigdy nie zastanawiałam, wolę nie ryzykowac:d
gdyby się okazało, że coś jednak przyjdzie, to mam zbyt mało klientek, żeby to sprzedać ![]() Ja chyba sobie wezmę jeszcze jedną galaretkę i tę maskę... a co do szminek to rzeczywiście - ciemne są:| a szkoda, bo naprawdę są fajne ![]() Ostatnio u mnie w COKu jedna z pań tak ledwo mówiła, że nie było jej słychać ![]() na wszystkie chrypki i inne takie jest taki sposób: zagrzej sobie mleczko,dodaj łyżeczkę cukru i łyżkę margaryny... Może smaczne to to nie jest,ale jak ja nie mogę mówić i coś takiego na noc wypiję, to rano jest lepiej ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#8870 |
Zakorzenienie
|
Z 07 jestem ciekawa nowej kolorówki avonu. Z jednej strony bardzo mnie kusi..., ale z drugiej boję się kolejnego bubla...
|
![]() ![]() |
![]() |
#8871 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#8872 |
Czekam na Ragnarok
|
Nutka85 dzięki za radę, ale nienawidzę ciepłego mleka, więc niestety moje gardło pozostanie dalej w opłakanym stanie...
Ja nie mogę się doczekać szminek nabłyszczających ![]() Myślę dalej i wymyśliłam. Chyba wezmę EDT Essence, bo tato ma niedługo urodziny, a zapach z dnia na dzień staje się dla mnie bardziej przyjazny. |
![]() ![]() |
![]() |
#8873 |
Wtajemniczenie
|
HeHeHe....to tak jak ja, z tym, że ja w ogóle nie piję mleka....(bleeee).
Ale jak moje gardziołko choruje, to zatykam nos i piję ![]() mi też się ten zapach podoba... Szkoda, że nie mam TŻeta, bo nie mam na kim tego wąchać (tatusiowi się nie podoba ![]()
![]() |
#8874 |
Raczkowanie
|
Może ktos podac li9nk na forum oriflame bo w wyszukiwarce mi nie chodzi
|
![]() ![]() |
![]() |
#8875 |
Konto usunięte
|
Jak pierwszy raz składałam to tylko na pierwszy termin 150zł i dostałam tusz, drugiego mi sie nie udało
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8876 |
Raczkowanie
|
Ciesze się że z 3,4,5,6 sumują 1 i 2 to bez problemu
![]() ![]()
#8877 | |
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
![]() A co do mężczyzny, to ja szprycuję swojego pewnym specyfikiem Adidasa z nutką wanilii - i przy tym zapachu się rozpływam dosłownie... Już wszystko się wyjaśniło! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8878 |
Zadomowienie
|
![]()
Paczkę dostałam po 17, ale dopiero teraz dopchałam się do neta.
Pro - Wild nawet ładny, trochę mocniejszy od Pro sport niebieskiego, ale na mojej ręce po dłuższej chwili pachnie jak mydło mydlane ![]() Mój Tż mówi, ![]() ![]() Ja również chciałam się dowiedzieć jak jest z gwarancją na suszarkę, wiecie coś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8879 |
Raczkowanie
|
*lotte*, agusiia69, Anka
![]() tyle osób na forum a o suszarce nikt nic nie wie,a zastanawiam się nad nią! ![]() ![]() ![]()
#8880 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:11.