|
|||||||
| Notka |
|
| Służby mundurowe Służby mundurowe to forum, na którym dyskutujemy o pracy, szkołach i możliwości zatrudnienia w policji, straży granicznej, wojsku. Podziel się wiedzą. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#8851 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: STRAŻ GRANICZNA-przykładowe testy-poszukuje!!
Z okazji Walentynek życzę wszystkim Forumowiczom wiele miłości i cierpliwości do SG, jak również owocnych relacji, długiego stosunku i szybkiego happy endu
, buziaczki---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- Kajdankowanie/tchniki interwencji mają się nijak do jujitsu i kickboxingu, po co te ostatnie funkcjonariuszowi to nie wiem, lepszy byłby trening walki psychologicznej. |
|
|
|
#8852 |
|
Raczkowanie
|
dzieki tiggi
)) no 2 etap zdany aby ter4az przejsc pomyslnie komisje lekarska i oby szkolenie bylo w koszalinie!!!!bo ten ketrzyn--jejku straszny jest
|
|
|
|
#8853 | |
|
Raczkowanie
|
Dla mnie nieważne gdzie by było szkolenie, aby tylko jak najszybciej nas przyjęli
---------- Dopisano o 07:04 ---------- Poprzedni post napisano o 06:56 ---------- Strangergirl pisała, że w Koszalinie miejsca zajęte, to ciekawe jak jest w Kętrzynie? Może tam są jeszcze miejsca dla kursantów i może coś w tym jest, że słyszymy o najbliższym kursie właśnie w Kętrzynie i to już niedługo... ![]() ---------- Dopisano o 07:07 ---------- Poprzedni post napisano o 07:04 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 07:12 ---------- Poprzedni post napisano o 07:07 ---------- Lecę zaraz na kadry |
|
|
|
|
#8854 |
|
Raczkowanie
|
Ale wam fajnie...
|
|
|
|
#8855 |
|
Raczkowanie
|
Miłego tygodnia dla wszystkich
Pozdrowienia dla Stranger i reszty weteranów ![]() Jeśli mogę wyrazić swoje skrmne zdanie to chyba coś musi być z tą szkółką w niedługim czasie skoro tak ludzi przygotowują - przykład Mackeey który niebawem będzie miał komisję zaraz po II etapie ![]() ---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- Kasia i Ty się doczekasz
|
|
#8856 |
|
Raczkowanie
|
No patrzac na to wszystko to chyba sie nie doczekam
|
|
|
|
#8857 |
|
Raczkowanie
|
Powinnaś naprawdę interweniować w kadrach, bo to co z Tobą robią to już przesada.
---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- Jeśli mogę wyrazić swoje skrmne zdanie to chyba coś musi być z tą szkółką w niedługim czasie skoro tak ludzi przygotowują - przykład Mackeey który niebawem będzie miał komisję zaraz po II etapie ![]() ---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- Patrz na Olcię i Zamera
|
#8858 |
|
Raczkowanie
|
No wlasnie interweniowalam w kadrach. Hahahaha to jest smiech k.... na sali. Pytam pana kiedy planowany jest 2 etap bo juz rok czekam, a on ze prosze czekac dalej-nie posiadam takich informacji. Uwazacie ze to jest powazne? Ja mam dosc. Zebym chociaz miala ten 2 etap i wiedziala czy do cholery zdalam czy nie. Bo za pol roku zrobia mi 2 etap i sie okaze, ze nie zdam...Jestem mega wku...
|
|
|
|
#8859 |
|
Raczkowanie
|
Się nie dziwię, czy wiesz może, że w Twoim oddziale są osoby, które później zaczęły rekrutację i są po II etapie? Jeśli tak to coś jest nie OK może gdzieś zapodziali Twoje papiery, powinnaś stanowczo domagać się wyjaśnień.
|
#8860 |
|
Raczkowanie
|
Nie wiem tego, czy sa takie osoby. Ale mam juz naprawde dosc, dosc, dosc. Uwazam, ze to jest lekcewazace. PROSZE CZEKAC. No k....
---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- Papiery sa, bo dzwonilam tam podawac nowy numer telefonu. I szybko odnalazl. |
|
|
|
#8861 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziwi mnie fakt, że o ile dobrze pamiętam próbny WF miałaś w październiku i nie zaprosili Cię na II etap w listopadzie
Lepiej to już było. Edytowane przez dziadzia Czas edycji: 2010-02-15 o 10:21 |
|
|
|
|
#8862 |
|
Raczkowanie
|
Moze i sa. Ale jestem wkur...Juz dawno sie tak nie wkurzylam. Zeby chociaz powiedzial: rozumiem, ze pani dlugo czeka, wyjasnil jak to bedzie. Czy najpierw powtorze psycho. Czy moze 2 etap. Zeby sie do cholery na cos nastawic. Ale nie... Po co? Prosze czekac.
---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- Mnie tez to dziwi, ale co ja moge. Prosze osoby, ktore byly teraz na 2 etapie, czy mozecie powiedziec czy byl tam ktos z warmonsko-mazurskiego oddzialu????? |
|
|
|
#8863 |
|
Przyczajenie
|
smiech na sali
jestem z WARM-MAZ. dzisiaj dostalem telefon ze wariograf mam na poczatku maja (mialem miec w listopadzie ). I powtarzanie psychologa |
|
|
|
#8864 |
|
Raczkowanie
|
STRAŻ GRANICZNA-przykładowe testy-poszukuje!!
OOO Marcin widze, ze ty masz jeszcze ciekawsza sytuacje. Psycho ci minie zanim na wario pojesziesz?
MASAKRA! Nasz oddzial jest naprawde okropny...
|
|
|
|
#8865 |
|
Przyczajenie
|
ja jestem z WMOSG i bylam teraz tz 10.02 na 2 etapie
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8866 |
|
Raczkowanie
|
Napisz jak u Ciebie przebiegała rekrutacja do tej pory
|
#8867 |
|
Raczkowanie
|
k_sia a kiedy skladalas papiery i kiedy mialas wario?
|
|
|
|
#8868 |
|
Przyczajenie
|
papiery skladalam w grudniu 2008, nie pamietam dokladnie kiedy mialam psychotesty ale jakos kwiecien-maj 2009, a waliograf w sierpniu, no i po ponad pol roku czekania zaprosili mnie na 2 etap
---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- a moze mi ktos powiedziec jak wyglada sytuacja jak minie waznosc psychotestów? co pozniej? |
|
|
|
#8869 |
|
Moderator
|
powtórka
|
|
#8870 |
|
Raczkowanie
|
Na rozmowie pytaja o zadania strazy granicznej... czyli trzeba powiedziec kilka najwazniejszych czy wszystkie ?
|
|
|
|
#8871 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Lepiej to już było. Edytowane przez dziadzia Czas edycji: 2010-02-15 o 13:30 |
|
|
|
|
#8872 |
|
Moderator
|
http://www.morski.strazgraniczna.pl/ulotka.pdf tutaj masz to ładnie ujęte
|
#8873 |
|
Raczkowanie
|
dziekuje Wam
a mam jeszcze jedno pytania to jak w koncu sie ubrac.. garniak? a Ty Dzieciol jak byles ubrany ? co przewaza?
|
|
|
|
#8874 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pilnujemy wszystkiego a to zaprawdę jest męczące.
Lepiej to już było. Edytowane przez dziadzia Czas edycji: 2010-02-15 o 14:08 |
|
|
|
|
#8875 |
|
Moderator
|
Ja byłem ubrany w jeansy, sweter i kurtke
Tyle, że ja byłem prosto z 500 km podróży pociągiem Ważne, żeby być ubranym schludnie, osobiście nie ubrałbym garnitururu na tę wstępną rozmowę, jednak myślę, że wskazana byłaby koszula. Na rozmowę na drugim etapie obowiązkowo garniak! Kto się wyłamał bądź olał temat potem latał jak kot z pęcherzem i szukał kogoś na podmiankę Lengol coś o tym wie
|
#8876 |
|
Przyczajenie
|
kasia09092 nie przed wariografem ale psychologa mialem w czerwcu wiec raczej nie ma opcji zebym sie wyrobil
![]()
|
|
|
|
#8877 |
|
Raczkowanie
|
Znowu słyszałem ploteczkę o naborze w marcu
|
|
#8878 |
|
Przyczajenie
|
Hejka!!!jakie żeście wpisali bazy danych w kwestionariuszu???czy tu chodzi o word, excel, power point???
|
|
|
|
#8879 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#8880 |
|
Raczkowanie
|
A więc: dalej nie ma poświadczeń ( u mnie minęło 26 stycznia 6 miesięcy od złożenia ankiety
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Służby mundurowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:05.

, buziaczki

który niebawem będzie miał komisję zaraz po II etapie

Dziwi mnie fakt, że o ile dobrze pamiętam próbny WF miałaś w październiku i nie zaprosili Cię na II etap w listopadzie