Pół żartem pół serio -czyli jak chudniemy na wesoło!!! - Strona 296 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-07-03, 17:07   #8851
agulla
Zakorzenienie

Dot.: Pół żartem pół serio -czyli jak chudniemy na wesoło!!!

Cytat:
Napisane przez mądrala
Przypomniało mi sie ze zawsze jak cwicze i jestem taka mega zmęczona i spocona, to do pokoju wchodzi mama, patrzy na mnie z litością i mówi "masochistka!" i wychodzi
Ale masz racje
Od dzisiaj full mobilizacja

w sumie to jakbyśmy sie postarały to końcem sierpnia można by sie już wybrać na basen

jak ja zacyznam cwiczyc to mój tata zamyka wszystki drzwi bo najpierw trzask hulka o podłoge potem twister a na koncu rowerek tak piszczy ze masakra

dzielna mama to tylko znosi, bo zawsze wtedy ma czas pasjansa układać, ale tata nie ma siły ona zrobi wszystko dla pająka
agulla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-07-03, 17:08   #8852
agulla
Zakorzenienie

naughty prosze batrdzo
Stary 2006-07-03, 17:08   #8853
mądrala
Zakorzenienie

GG do mądrala

Dobra, ja uciekam, do potem

Naughty, to ty może idź sie zdrzemnij na godzinke, co???

mądrala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-07-03, 17:09   #8854
agulla
Zakorzenienie

ja tez zmykam papapa
Stary 2006-07-03, 17:11   #8855
mądrala
Zakorzenienie

GG do mądrala

Cytat:
Napisane przez agulla
jak ja zacyznam cwiczyc to mój tata zamyka wszystki drzwi bo najpierw trzask hulka o podłoge potem twister a na koncu rowerek tak piszczy ze masakra

dzielna mama to tylko znosi, bo zawsze wtedy ma czas pasjansa układać, ale tata nie ma siły ona zrobi wszystko dla pająka
No to i tak jeszcze nie amsz sie źle, bo mnie to wywalili z tym całym sprzęciorem na strych Co prawda on jest na tym samym poziomie co 1wsze piętro, tlyko ze po nim nie ma żadnego pokoju, tlyko garaż, wiec moge skakać ile zechce Ale troche sie wycfaniłam, bo od razu zaniosłam tam telewizor żeby mi sie nie nudziło jak rowerkuje

Stary 2006-07-03, 17:12   #8856
naughty18
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mądrala
Dobra, ja uciekam, do potem

Naughty, to ty może idź sie zdrzemnij na godzinke, co???
ja sie obawiam, ze jak sie teraz połoze to obudze sie znowu koło 4

lepiej poczekam do jakiejs 23 dla bezpieczenstwa
naughty18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-07-03, 17:13   #8857
naughty18
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mądrala
No to i tak jeszcze nie amsz sie źle, bo mnie to wywalili z tym całym sprzęciorem na strych Co prawda on jest na tym samym poziomie co 1wsze piętro, tlyko ze po nim nie ma żadnego pokoju, tlyko garaż, wiec moge skakać ile zechce Ale troche sie wycfaniłam, bo od razu zaniosłam tam telewizor żeby mi sie nie nudziło jak rowerkuje
a ja mieszkam w bloku, wiec jak zaczynam swój rowerkowy maraton to tylko wspólczuć sąsiadom
naughty18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-07-03, 17:50   #8858
kasiakasienka
Wtajemniczenie

czesc
egzamin poszedl dobrze (tak uwazam) dzieki za trzymanie kciukow
kasiakasienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-07-03, 19:40   #8859
agulla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mądrala
jakby mnie na strych wywalili lo matko umarłabym ze strachu tam sama

kasienka nie ma za co byle by piątka była
Stary 2006-07-03, 19:46   #8860
agulla
Zakorzenienie

ok uciekam zmyc farbe z włosów

a cwiczenia koło 21 dopiero bo mi sie rodfzinka na głowe zwaliła ale nie poddam sie chocby o północy to bede cwiczyc ile mam sił !!!!!! ide
Stary 2006-07-03, 20:00   #8861
mądrala
Zakorzenienie

GG do mądrala

Cytat:
Napisane przez agulla
ok uciekam zmyc farbe z włosów

a cwiczenia koło 21 dopiero bo mi sie rodfzinka na głowe zwaliła ale nie poddam sie chocby o północy to bede cwiczyc ile mam sił !!!!!! ide
O amtko JAk sie położyłam na chwilke bo mnie strasnzie głowa bolała tak zasnęłam i wstałam chyba po 3 godzinach

Kasieńka gratuluje Ale bedziemy trzymac kciuki do samych wyników, tak na wszelki wypadek

Aguś widze że masz naprawde zapał do ćwiczeń. I dobrze Tak trzymać Poza tym to fabowanie miałaś mieć w nocy?!?!?! czyżby sie krasnoludki nie sprawdziły??

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-07-03, 20:01   #8862
mądrala
Zakorzenienie

GG do mądrala

Cytat:
Napisane przez naughty18
a ja mieszkam w bloku, wiec jak zaczynam swój rowerkowy maraton to tylko wspólczuć sąsiadom
Oj to niech sie lepiej cieszą że nie masz twistera i stepera Przy nich rowerek jest prawie bezszelestny

Stary 2006-07-03, 20:37   #8863
agulla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mądrala
O amtko JAk sie położyłam na chwilke bo mnie strasnzie głowa bolała tak zasnęłam i wstałam chyba po 3 godzinach

Kasieńka gratuluje Ale bedziemy trzymac kciuki do samych wyników, tak na wszelki wypadek

Aguś widze że masz naprawde zapał do ćwiczeń. I dobrze Tak trzymać Poza tym to fabowanie miałaś mieć w nocy?!?!?! czyżby sie krasnoludki nie sprawdziły??
ale mój zapał powoli gaśnie lepiej pójde zaraz bo jak dalej bede sieociągać to na dobrych chęciach sie skończy

te wstretne krasnoludki zaspały i dopiero tera sie obudziły
Stary 2006-07-03, 20:40   #8864
agulla
Zakorzenienie

ok mądrala poszła chyba juz cwiczy, nie moge byc gorsza no nie wiec ja tez zmykam na cwiczonka

jamajka hej jednoczesnie witam sie i zegnam, wiesz cwiczenia ......
Stary 2006-07-03, 20:40   #8865
*jamajka*
Zakorzenienie

hello

ajj jestem po 2h z Wojtkiem step a potem tbc (total body conditioning), eh padam! kurcze jakbyście mnie zobaczyły po pół godzinie, wyglądam jak z basenu se suszarkę noszę, bo normalnie po 2h to włosy calutkie mokre zresztą ochrzaniłam dziś W. za to, bo oczywiście nie tak do końca byłam tylko 2h bo on sobie do szatni przylazł i gadał gadał gadał.. co za dokuczacz to jest to mówię Wam! no i tak zeszło jeszcze z godzinkę prawie

zresztą ja po aero i tak zawsze nie mam nerwów się zacząć ubierać i sobie tak siedzę, się zawsze ze mnie śmieją wszyscy, że kiedyś zacznę tam nocować ale nie! bo by wizażu nie było

no więc ja już jakieś półtora tygodnia nie grzeszę w diecie i jestem dumna tzn. cały czas ją trzymam, ale no wiecie, czasem się zdarzy jakiś mały grzech i mnie odrazu już krew zalewa za to no ale te 1,5 tyg jest good oby tak zostało!! dziś zjadłam: śniadanko 2 ciemne kromki z szynką i świeżym ogórkiem, obiadek warzywka na patelnię, jajko sadzone i mizeria, a teraz na kolację bułka grahamka z wędlinką i miseczka sałatki no a do tego wiecie, nasz sok z gumijagód czyli L-K no i 2h ćwiczeń.. miałam iść biegać, ale całe szczęście przyjaciółka dziś nie może, więc idziemy jutro za tydzień się zważę, zobaczymy czy dzięki L-K spada coś więcej

bosshhhe, znów big post nie bijcie!!

niu lajf.. va bene?
*jamajka* jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-07-03, 20:47   #8866
*jamajka*
Zakorzenienie

Mądralka nie przesadzaj z tym basenem.. pamiętasz moje fotki w kostiumie co Wam z wakacji wysyłałam wyglądałam wtedy baaardzo źle, 75kg prawie, no dramat ale miałam gdzieś jak wyglądam, naprawdę inni wyglądają gorzej nie można się tak katować, masz wakacje, idź czasem na basen, poza tym wyglądasz duuuuuuużo lepiej niż ja wtedy, a nawet niż ja teraz, absolutnie nie jesteś gruba!! jesteś normalna, a dopracowane ciało ma niewiele osób no ale jeśli nie chcesz iść z tym brzuszkiem co go masz, to weź ze 2 dni nie jedz kolacji, to Ci się spłaszczy i napewno będzie lepiej wyglądać, przynajmniej ja tak mam a na basenie w upale dużo się spala więc przyjemne z pożytecznym

niu lajf.. va bene?
Stary 2006-07-03, 20:49   #8867
mądrala
Zakorzenienie

GG do mądrala

Cytat:
Napisane przez *jamajka*
hello

ajj jestem po 2h z Wojtkiem step a potem tbc (total body conditioning), eh padam! kurcze jakbyście mnie zobaczyły po pół godzinie, wyglądam jak z basenu se suszarkę noszę, bo normalnie po 2h to włosy calutkie mokre zresztą ochrzaniłam dziś W. za to, bo oczywiście nie tak do końca byłam tylko 2h bo on sobie do szatni przylazł i gadał gadał gadał.. co za dokuczacz to jest to mówię Wam! no i tak zeszło jeszcze z godzinkę prawie

zresztą ja po aero i tak zawsze nie mam nerwów się zacząć ubierać i sobie tak siedzę, się zawsze ze mnie śmieją wszyscy, że kiedyś zacznę tam nocować ale nie! bo by wizażu nie było

no więc ja już jakieś półtora tygodnia nie grzeszę w diecie i jestem dumna tzn. cały czas ją trzymam, ale no wiecie, czasem się zdarzy jakiś mały grzech i mnie odrazu już krew zalewa za to no ale te 1,5 tyg jest good oby tak zostało!! dziś zjadłam: śniadanko 2 ciemne kromki z szynką i świeżym ogórkiem, obiadek warzywka na patelnię, jajko sadzone i mizeria, a teraz na kolację bułka grahamka z wędlinką i miseczka sałatki no a do tego wiecie, nasz sok z gumijagód czyli L-K no i 2h ćwiczeń.. miałam iść biegać, ale całe szczęście przyjaciółka dziś nie może, więc idziemy jutro za tydzień się zważę, zobaczymy czy dzięki L-K spada coś więcej

bosshhhe, znów big post nie bijcie!!
A ja sobie własnie zjadłam pyyyszną sałatke z pomidora, ogórka, szynki + jogurt naturalny i przyprawy Uwielbiam takie papu No a za gdozinke, czyli tuż przed myciem poćwicze sobie ejszcze na agrafce i koniec ćwiczenia na dziś. Jutro sobie zrobie to cwiczenie co Aga o nim pisała...

Qrcze nawet nie wieie jak ja bym poszła na basen Uwielbiam pływać a potem sie wystawić na słonko

Stary 2006-07-03, 20:51   #8868
mądrala
Zakorzenienie

GG do mądrala

Cytat:
Napisane przez *jamajka*
Mądralka nie przesadzaj z tym basenem.. pamiętasz moje fotki w kostiumie co Wam z wakacji wysyłałam wyglądałam wtedy baaardzo źle, 75kg prawie, no dramat ale miałam gdzieś jak wyglądam, naprawdę inni wyglądają gorzej nie można się tak katować, masz wakacje, idź czasem na basen, poza tym wyglądasz duuuuuuużo lepiej niż ja wtedy, a nawet niż ja teraz, absolutnie nie jesteś gruba!! jesteś normalna, a dopracowane ciało ma niewiele osób no ale jeśli nie chcesz iść z tym brzuszkiem co go masz, to weź ze 2 dni nie jedz kolacji, to Ci się spłaszczy i napewno będzie lepiej wyglądać, przynajmniej ja tak mam a na basenie w upale dużo się spala więc przyjemne z pożytecznym
Tylko ze mój brzuch naprawde wygląda tragicznie W ubraniu to jeszcze nie jest tak źle, ale w stroju porażka

Stary 2006-07-03, 21:03   #8869
*jamajka*
Zakorzenienie

oj Mądralka, należy Ci się kopniak w pupę!! z tego co pamiętam, to w zeszłym roku też stroniłaś od basenu naprawdę nie warto się tak męczyć w te upały, zwłaszcza jak masz wolne!! pal sześć co inni pomyślą, Ci co Cię lubią napewno Cię nie obgadają, a Ci co będą mieli jakieś wąty to naprawdę nie są warci niczego i kij im w oko idź, spróbuj!! przecież od zeszłego lata schudłaś parę kg, z tego co kojarzę to więcej ode mnie, więc napewno nie jest tak źle! a chude osoby też mają flaki, bo zupełnie nic ze swoim ciałem nie robią, bo sądzą że są cool! idź, zobaczysz, że są też gorzej wyglądające osoby, poza tym tylko Ci się tak wydaje, że wszyscy się będą na Ciebie patrzeć, ale tak naprawdę ludzie tam przychodzą się zrelaksować i nie w głowie im obgadywanie Ciebie, mówię Ci! no a jeśli pójdziesz i stwierdzisz, że jest do bani, to dostaniesz tylko większej mobilizacji do ćwiczeń i diety. Powiem Ci szczerze, że właśnie dlatego dostałam teraz takiego powera (gdzieś od kwietnia, maja) bo też nienawidzę w upały nie móc się fajnie ubrać, albo mieć ciągle taki brzuch :/ dlatego robię ile się da i bardzo mobilizuje mnie fakt kostiumu kąpielowego nie ma się co załamywać, że jest za późno tylko brać do roboty od teraz

niu lajf.. va bene?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-07-03, 21:04   #8870
*jamajka*
Zakorzenienie

poza tym lubisz pływać, pomyśl ile możesz przy tym zgubić kilo!! nie marnuj takiej okazji noo!

niu lajf.. va bene?
Stary 2006-07-03, 21:08   #8871
mądrala
Zakorzenienie

GG do mądrala

Cytat:
Napisane przez *jamajka*
oj Mądralka, należy Ci się kopniak w pupę!! z tego co pamiętam, to w zeszłym roku też stroniłaś od basenu naprawdę nie warto się tak męczyć w te upały, zwłaszcza jak masz wolne!! pal sześć co inni pomyślą, Ci co Cię lubią napewno Cię nie obgadają, a Ci co będą mieli jakieś wąty to naprawdę nie są warci niczego i kij im w oko idź, spróbuj!! przecież od zeszłego lata schudłaś parę kg, z tego co kojarzę to więcej ode mnie, więc napewno nie jest tak źle! a chude osoby też mają flaki, bo zupełnie nic ze swoim ciałem nie robią, bo sądzą że są cool! idź, zobaczysz, że są też gorzej wyglądające osoby, poza tym tylko Ci się tak wydaje, że wszyscy się będą na Ciebie patrzeć, ale tak naprawdę ludzie tam przychodzą się zrelaksować i nie w głowie im obgadywanie Ciebie, mówię Ci! no a jeśli pójdziesz i stwierdzisz, że jest do bani, to dostaniesz tylko większej mobilizacji do ćwiczeń i diety. Powiem Ci szczerze, że właśnie dlatego dostałam teraz takiego powera (gdzieś od kwietnia, maja) bo też nienawidzę w upały nie móc się fajnie ubrać, albo mieć ciągle taki brzuch :/ dlatego robię ile się da i bardzo mobilizuje mnie fakt kostiumu kąpielowego nie ma się co załamywać, że jest za późno tylko brać do roboty od teraz
Może i masz racje...no i wąłśnie mnie koleżanka namawia na basen jutro...ojojoj...co ja mam zrobić...

Stary 2006-07-03, 21:09   #8872
mądrala
Zakorzenienie

GG do mądrala

Cytat:
Napisane przez *jamajka*
poza tym lubisz pływać, pomyśl ile możesz przy tym zgubić kilo!! nie marnuj takiej okazji noo!
Tylko ze wiesz...tam bedzie tyle ludzi że chyba marne są szanse żeby sobie popływać Ewentualnie można postać w wodzie

Stary 2006-07-03, 21:15   #8873
mądrala
Zakorzenienie

GG do mądrala

No dobra, ide na ten basen! Jak sie komuś nie podoba to niech sie na mnie nie patrzy! A jeżeli wszyscy uciekną to lepiej dla mnie, bedzie wiecej mniejsca zeby sobie popływać

P.S.Żeby nie było to na basen pojade na rowerku Zawsze to 4 kilometry przejechane

Stary 2006-07-03, 21:34   #8874
*jamajka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mądrala
No dobra, ide na ten basen! Jak sie komuś nie podoba to niech sie na mnie nie patrzy! A jeżeli wszyscy uciekną to lepiej dla mnie, bedzie wiecej mniejsca zeby sobie popływać

P.S.Żeby nie było to na basen pojade na rowerku Zawsze to 4 kilometry przejechane

taka Mądrala mi się podoba!! cel osiagnięty, idziesz jutro na basen i dobrze się bawisz!!!!

ps. ja nie wiem o co chodzi, ale czasem Twojego nicka mam ochotę robić na kolorowo dziś masz w nagrodę za decyzję

niu lajf.. va bene?
Stary 2006-07-03, 21:34   #8875
agulla
Zakorzenienie

madralka idziesz na basen jak suuuper az ci zazdroszcze
jutro zdaj relacje jak było

jamajka jak ty mówisz nmadrze nawet nie wiesz jak mnie zmobilizowały twoje słowa :eejk: ide cwiczyc dzieki tobie, a juz mi sie nie chciało dzis !!! dzieki ci jamajcia
Stary 2006-07-03, 21:35   #8876
agulla
Zakorzenienie

acha jutro obiecuje sie wyspowiadac solidnie z mojego jadłospisu
Stary 2006-07-03, 21:36   #8877
agulla
Zakorzenienie

ok to ide cwiczyc, chyba kupie ta agrafke sobie a działa ona tez na ręce
Stary 2006-07-03, 21:40   #8878
*jamajka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agulla
madralka idziesz na basen jak suuuper az ci zazdroszcze
jutro zdaj relacje jak było

jamajka jak ty mówisz nmadrze nawet nie wiesz jak mnie zmobilizowały twoje słowa :eejk: ide cwiczyc dzieki tobie, a juz mi sie nie chciało dzis !!! dzieki ci jamajcia

ja po prostu sama czuję się zmobilizowana odkąd się ciepło zrobiło, dlatego muszę Was trochę tym zarazić

dla mnie co roku to było przekleństwo, ciepłe dni, a ja nie miałam się w co ubrać, we wszystkim wyglądałam źle no i ogólnie porażka.. chodziłam na basen i się opalałam, ale w zeszłym roku sobie powiedziałam, że to już ostatni raz kiedy tak wyglądam, zresztą zdjęcia mnie dobiły w zimie jakoś szło, zgubiłam parę kilo i siadłam na laurach wiosna przyjść nie chciała, więc sobie coraz częściej folgowałam z jedzeniem (no może poza aero, ale to już nałóg, więc pomińmy to ) i nagle bach zrobiło się ciepło więc opanowałam się chyba we właściwym momencie i teraz już sama siebie kopie w tyłek i wyobrażam sobie bikini dlatego mam takie zacięcie i polecam taką mobilizację - działa piorunująco odechciewa się jeść, zapewniam

niu lajf.. va bene?
Stary 2006-07-03, 21:47   #8879
*jamajka*
Zakorzenienie

zresztą wiecie co Wam powiem.. każda z nas ma swoją smutną hostorię.. miejsce albo czas kiedy ze swoją grubością czuła się tragicznie i chciała się zapaść pod ziemię.. myślę, że to jest najlepszy kop dla każdej z nas - przypomnieć sobie taką chwilę i powiedzieć, że nigdy więcej!

niu lajf.. va bene?
Stary 2006-07-03, 23:24   #8880
kasiakasienka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez *jamajka*
zresztą wiecie co Wam powiem.. każda z nas ma swoją smutną hostorię.. miejsce albo czas kiedy ze swoją grubością czuła się tragicznie i chciała się zapaść pod ziemię.. myślę, że to jest najlepszy kop dla każdej z nas - przypomnieć sobie taką chwilę i powiedzieć, że nigdy więcej!
tak masz, racje, mowi rto kasia po 3 ;dietetycznych ' piwach
kasiakasienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości