![]() |
#61 |
Wcale nie be, tylko cacy kasieńka
|
![]()
Dzieki Mona Lisa
![]() ![]()
![]() |
#62 |
Zadomowienie
|
Dot.: Pomóżcie mi określić mój typ i coś z sobą zrobić!!
Oj, naprawdę nie wiem, co masz sobie do zarzucenia. Mi się Twoja uroda podoba, na swoje kształty spójrz w ten sposób, że jesteś kobieca, naprawdę wyglądasz atrakcyjnie. Nie widzę też żadnej pucołowatości!
Na Twoim miejscu podkreślałabym usta bezbarwnym błyszczykiem (polecam Palomę nr 1, jak tylko skończę nosić szalik do połowy twarzy, od razu go kupuję ![]() Lato nie wymaga mocnego makijażu, żeby dobrze wyglądać. Wiem, bo sama nim jestem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zadomowienie
|
![]()
Fajne lato, takie intensywne...
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
Dot.: Pomóżcie mi określić mój typ i coś z sobą zrobić!!
Dziewczyny, jesteście kochane
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zadomowienie
|
Dot.: Pomozecie..?? jakim typm kolorystycznym jestem??:)
Ojjjj Madzi!uHa kochana jestes
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Rozeznanie
|
Dot.: Mój typ kolorystyczny...??
Nie będę zakładała nowego tematu na forum, ponieważ zrobiła się ich już masa, a potrzebuje waszej pomocy jeśli chodzi o mój typ, sama nie potrafię go określić
![]() 1. Opalam się szybko, od razu na brązowo, jednak moja opalenizna sprawia wrażenie „brudnej”, nie jest złocista. 2. Oczy niebieskie, wszyscy uważają że kolor jest intensywny, ja tego nie zauważam. Ciemniejsza obwódka. Rzęsy i brwi raczej jasny brąz ![]() 3. Piegów nigdy nie posiadałam ![]() 4. Cera – niestety blada, w zimie to wygląda strasznie ![]() 5. Brązowe z rudymi refleksami w słońcu (w dzieciństwie byłam praktycznie rudzielcem) 6. Nie mam pojęcia jaki jest mój kolor ust, czerwony – ale czy intensywny, nie wiem. 7. Lubię czerwony i czarny. W lecie żółty, pomarańczowy i soczystą zieleń. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Rozeznanie
|
hmm zerknijcie na te stronke ---------> http://www.makijaz.net/t3.html
eluska dla mnie jestes delikatna zima. A druga wizazanka (wybacz nie przeczytalam Twojego nicku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() Pamietajmy, że wiele z nas nie jest wzorcowym przykładem na dany typ urody, nie każda cecha typu występuje u nas ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#72 |
Zadomowienie
|
Nataliocz
![]() Według mnie jesteś jesienią, choć to opalanie się jest conaljmniej zastanawiające ![]() Ale w palety przestawione przez Agę wg. mnie jednoznacznie wskazują na jesień!
![]() |
#73 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny a moze macie jakies pomysly co moglabym w sobie zmienic?? jak podkreslic urode???
![]() Bylabym wdzieczna za jakies sugestie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
okrutnica jakaś... |
wyglądasz jako lato, ale te złociste włosy w dzieciństwie które z czasem ściemniały... a jak z oprawą oczu-brwi i rzęsy? Jest zdecydowana czy raczej delikatniejsza?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zadomowienie
|
Jesli chodzi o oczka to wokol zrenicy mam miodowy kolor, pozniej niebieski ale z ciemniejszymi plamkami<mam nawet 2 czerwone plamki z dziecinstwa nie wiem jakim cudem taki kolor>A obwod wokol teczowki ciemniejszy od niej ale tez nie zdecydowanie... Oprawa nie jakos strasznie jasna,ale tez nie zdecydowana..Brwi takie szarawe, jak na fotce< nic znimi nie robilam>
Rzesy podobne, choc dol mam np prawie caly blond.. Ostatnio troszke mi brwi i rzesy sciemnialy za sparwa olejku rycynowego ![]() ![]() Agabil1-> zamieszczam foteczke mojego oka z bliska, moze cos wymyslisz.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Zadomowienie
|
oczywiscie rzesy mam tu pomalowane na tej focie...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zadomowienie
|
Zamieszcze pare fot
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
okrutnica jakaś... |
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zadomowienie
|
Nie to nie zupelnie moje bo mi ruda farba schodzila^^ a ja rudych nie mam ..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#80 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zadomowienie
|
Ta w pomaranczowej to przy swietle dziennym byla^^ bo przy okienku w kuchni^^..zreszta ja sie lepiej czuje w ognistych kolorkach jak pisalam, a lato ma delikatniejsze takie jak ja nie lubie zabardzo.. juz sie zaczelam zastanawiac, ze chyba musze garderobe zmienic..
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
feVer87 śliczna jestes
![]() ![]() ja się ogólnie na typach nie znam ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Zadomowienie
|
mi.a
![]() ![]() ![]() ![]() jesli chodzi o cere to ja tez sie na tym nie znam.. moja mam mowi wpradzie,ze mam brzoskwiniowa,ale nie chcialam jej zbytnio wierzyc.. A tu widze,ze dziewczyny tez sugeruja ![]() ![]() znajde gdzies fote gdzie mnie cala widac ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
okrutnica jakaś... |
coraz bardziej wychodzi z Ciebie wiosna, choć oczy i oprawa ich jest raczej letnia
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Raczkowanie
|
typ urody
mam prośbę do Was dziewczyny, ktora z Was będzie tak miła o pomorze określić mój typ urody? Juz kilkakrotnie probowalam robić testy na typ urody, ale nigdy nie umiałam jednoznacznie określić "czym jestem". Moze ktoraś z was zada pytania i potem na podtsawie moich odpowiedzi pomorze ustalić co to ze mnie jest? Już długo jestem oglądaczem tego forum. W końcu postanowiłam się ujawnić. Dzięki za pomoc
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
Dot.: typ urody
1. Dołącz swoje zdjęcia, najlepiej bez makijażu, w świetle dziennym i w naturalnym kolorze włosów.
2. Zrób sobie test na stronie: http://www.makijaz.net/tt.html i napisz, co Ci wyszło. 3. Odpowiedz na pytania dot. typu kolorystycznego: 1. Jak się opalasz - szybko czy ciężko(najpierw na czerwono bądź różowo). Odcień opalenizny jest ciepły - złotawo-brązowawy czy raczej taki lekko przykurzony, szaro-beżowy? 2. Kolor oczu - ciemne, jasne... czy tęczówki mają ciemniejszą obwódkę, czy kolor ich jest czysty, a może mają plamki? Jaka jest oprawa oczu (brwi i rzęsy)-jasna czy raczej zdecydowana? 3. Piegi - jesli występują, to są złotawe ciepłe czy raczej szaro-brązowe? 4. Cera - jaki ma odcień Twoja skóra? Ciepły brzoskwiniowy, oliwkowy, złotawy czy jasny, chłodny wpadający w róż lub porcelanowy? Jeżeli się rumienisz, to na jaki kolor-czerwony czy różowy? 5. Naturalny kolor włosów - ciemny, jasny. Jaki odcień? Czy ma złotawo-brązowe przebłyski czy raczej mysie, bardziej popielate? 6. Kolor ust (naturalny oczywiście) jest dość jasny, różowy czy ciepły - nasycona czerwień, brzoskwinia czy koral? 7. W jakich kolorach czujesz się dobrze, a które źle podkreślają Twoją urodę?
![]() |
#88 |
Raczkowanie
|
dzieki za link! zrobiłam okazało się że jestem WIOSNA ??Ale gdyby ktoraś z Was mogła jeszcze to zweryfikowac to bardzo proszę. Odpowiadam na pytania powyżej.
1. opalam się tak: najpierw na czerwonkawo , odcień opalenizny jest ciepły, brązowawy 2. oczy zielone, z ciemną obwódką, rzęsy i brwi ciemne 3 pod wpływem słońca wystepują nieliczne brązowawe piegi 4. cera - i tu jest trochę problem. Odcień raczej ciepły, brzoskwiniowo-oliwkowy, ale kolor raczej jasny 5. naturalny kolor włosów - średni brąz, raczej mysi odcień 6. Usta - różowawy ciepły kolor 7 moje kolory to - brąz, turkus, rudy, niebieski, zielony |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
A może wkleisz swoje zdjęcie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
Ja też skłaniam się teraz bardziej ku wiośnie. Aguś, niebieskie oczy mogą występować u tego typu, widziałam kiedyś wiosnę z takimi tęczówkami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:49.