![]() |
#62 |
Zadomowienie
|
Dot.: herbaty Bio-Active
Ja z tej firmy pijam Guarande, bo Pu-Erh za mocno działa na mój organizm. W ogóle ja gustuję w zielonych herbatach
![]()
![]() |
#63 |
Zadomowienie
|
Pije Pu Erh czerwona, Iguane, Sunfruits ( marakuja ), Magic Fruit ( malinowa ), kiedys tez Gan lu, Casablance i Nirvane. Uwielbiam te herbatki, nie wyobrazam sobie zycia bez nich.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Wtajemniczenie
|
siemka
Ja kilka lat temu wysawiałam na promocjach herbatki Bio-active ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#65 |
Zadomowienie
|
Ja ostatno zakupiłam kawę z bio-activiu
![]() ![]()
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
Uwielbiam herbatki przeróżne.
Piłam Mandaryne, i na początku byłam nia zachwycona, poźniej mi "znormalniała", ale polecam ![]() ![]() Innych wynalazków z bio aktiv nie piłam(ale spróbuje ![]() ![]() Herbatki rządzą! ![]()
![]() |
![]() |
#67 |
Wtajemniczenie
|
najslabsza z testowanych przeze mnie byla granulowana cynamonowo-jablkowa, bo smakowo cieniutka podobnie z dzialaniem
![]() ![]() pyszna jest iguana waniliowo-truskawkowa ![]() ![]() zgadzam sie ze pyszne sa te z serii 4XJA zwlaszcza odchudzajaca i relaksujaca. a teraz w ofercie bio active jest pu-erh poziomkowa ![]() ![]() chyba kazdy szanujacy sie skosnoki przybysz z azji przekrecilby sie na widok tego co pijamy z takim namaszczeniem =P
![]() |
#68 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wypiłam dzisiaj malinową i w sumie taka sobie. Co do Iguany to zgadzam sie w 100% - przepyszna herbatka ![]()
![]() |
![]() |
#69 |
Raczkowanie
|
A miał ktos z was nowa herbate LA KARNITA z tabletkami ziołowymi? Ja kupilam sobie i od jutra bede pic i brac te tabletki. w sumie to dosc drogo wychodzi. Na pewno jej nie kupie ponownie ze wzgledu na cene ale musiałam sie skusic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, to u was w sklepach nie sprzedają takich małych opakowań Bio-Active? U mnie stoi taki stojaczek, gdzie jest z kilkadziesiąt róznych opakowań po 5 sztuk w pudełku, za niecałą 1 zł
![]() ![]() Jako maniaczka Pu-erh wypiłam litry różnych i wszystkie mi smakowały, ta mailnowa jest bardzo dobra, poza tym waniliowo - cynam. - miętowa, grejpfrutowa, cytrynowa, earl grey wszystkie super, lubię też tę serię magic fruits, ogromne ilości owoców leśnych wypiłam ![]() ![]() ![]() żurawina z dziką różą jest bardzo smaczna ![]() kurczę, nie pamiętam tych wszystkich, które piłam... jedna była taka fajna, pięknie pachniała owocami z taką suchą, ziemistą, pylistą nutą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
Bio -Active mam expresowa pu-erh - mam takze sypana pu-erh innej firmy.
O ile Bio-active zastapil mi wszelakie herbaty - pije ze smakiem i korzyscia wygladowa to ta sypanka dzieki zapachowi dorodnego dorsza sprawia ze nad kubeczkiem niemal mi sie cofa ![]() Wiec tak dla bio-active... Jest jeden tylko maly minusik - jedynym miejscem gdzie znalesc moge te herabty jest 'polski sklep' a wybor w nim mocno ograniczony do pu-erh anasowej i Mandaryny. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A Mandaryna też jest bee, jakaś taka wydelikacona, bez smaku. O wiele lepsza jest La Karnita, tę polecam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Zadomowienie
|
Mi posmakowaly ostatnimi czasu owocowe z sokiem i skrzypem polnym : malinowa, owoce lesne,poziomkowa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Raczkowanie
|
bio active ma fajne herbaty najczęściej kupowane przeze mnie to la karnita i upiększająca
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
odkopuję temat, bo po roku picia prawie wyłącznie yerba mate nagle zachciało mi się wrócić do bio-active, żeby sobie trochę smak zmienić
![]() ![]() ![]() wyczytałam w necie, że ta "la karnita" to mieszanka pu-erh i yerba mate (uwielbiam), musze się koniecznie za nią rozejrzeć, bo to może być coś świetnego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
http://kateart.deviantart.com/ "Bóg rozkazał swoim aniołom żeby Cię strzegły na wszystkich Twoich ścieżkach" Ps 90,11 Edytowane przez kate6o Czas edycji: 2008-05-21 o 13:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
bo tej la karnity jest teraz kilka(naście) rodzajów
![]() ![]() bombilli nie piłam, w sumie można spróbować, mimo, że w szafce mam jeszcze 1,5 kg yerby :P ale bio active są dobre zawsze i wszędzie, więc czemu nie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Cytat:
Napiszcie na co działa yerba ? Słysze ze wiele osób ja popija ale czy ma ona jakis zdrowotne własciwosci ? Widziałam ja dzisiaj w sklepie własnie z Bio active i zastanawiałam sie nad zakupem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
yerba mate działa na wszystko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Zadomowienie
|
Yerba mate pobudza silniej niż kofeina za to bez podnoszenia ciśnienia krwi - dzięki temu jest zdrowsza
![]()
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
więcej - z tego co wiem, yerba reguluje ciśnienie krwi, tzn. u niskociśnieniowców podnosi je, u wysokociśnieniowców - obniża. poprawia samopoczucie, oczyszcza wątrobę, reguluje pracę narządów wewnętrznych, pomaga rzucić palenie, a pita zgodnie z tradycją indian paragwajskich - zacieśnia kręgi i buduje relacje międzyludzkie
![]() ja ja uwielbiam, kupuję w półkilogramowych paczkach różne rodzaje ![]() no ale nie stronię też od innych herbatek. mój mąż nie przepada za yerbą (jeszcze się nie "wgryzł" w ten temat) więc go na razie przyzwyczajam do zielonych i czerwonych herbat aromatyzowanych - zielona z maliną i "mandarynka" bio-activu to jego ulubione, ale la karnitą też nie gardzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
Mam u siebie taki sklep z herbatami, gdzie są one nawet o 1zł tańsze niż w marketach i tam się zaopatruję w herbatki.
Najbardziej uwielbiam La karnitę - są pyszne i mają świetne składniki, pomagające w diecie. Piję te :
![]() |
#87 |
Zadomowienie
|
Ja uwielbiam herbatki zielone z opuncją, maliną, cytryną z BIOAVTIVE ; )
Dzięki nim zrzuciłam 3kg nie stosując żadnej diety ;>
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
Uwielbiam te herbatki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Raczkowanie
|
zy ktoś wie gdzie w Krk mogę kupić tą herbate?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Raczkowanie
|
ja kupiłam na allegro ![]() jest BOSKA!!!!
Bo kozdo rzec mo dwie stróny: dobróm i złóm. (..) Dysc leje - to dobre dlo tych, co im buroki wysychajóm. Słónko świeci - to dobre dlo tych, co akurat siano susóm. Ale, co powiy o słónku tyn, co mu buroki wysychajóm, a o dyscu tyn, co siano susy? Syćko jest względne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:29.