Gdzie kupujecie jeansy?? - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-11-23, 22:43   #61
Karo89
Zakorzenienie

Dot.: Gdzie kupujecie jeansy??

Cytat:
Napisane przez besciara Pokaż wiadomość
Wrangler, Lee ... niestety tam jest mój rozmiar przeważnie (26) :/. Czasem się coś trafi jak przeglądam spodnie w przypadkowych sklepach . Mimo wszystko polecam Wranglery bo to spodnie na dobre kilka latek .
Zgadzam się, widzę po moim TŻ-cie. On ma spodnie po 4 lata nie które i nadal się nadają do chodzenia.
Miałam Levisa kiedyś, ale jakoś nie podeszły mi, fakt jakośćb.dobra ale jakoś źle się w nich czułam.

Cytat:
Napisane przez ewa.nea Pokaż wiadomość
Ja właściwie zawsze kupuję jeansy "bezfirmowe". Za ostatnie dałam 55 zł Na droższe może i mnie stać, ale po prostu wolę kupić taniej a więcej. I o dziwo- jeszcze ani razu nie zawiodłam się na jakości. Nawet chciałam, żeby stało się "coś" kilku parom - byłby świetny pretekst do wymiany garderoby , a tu nic! Jedne mam od 6 lat i nie zmieniły ani koloru, fasonu i nie poprzecierały mi się.
Mam podobnie, czasem kupię jakieś takie tanie, kilka par z mojej szafy żyje już ze 3 lata. czarne-ni to jeansy ni to zwykłe spodnie, to jedynie one mi się trochę sprały, ale wzięłam barwnik i jak nowe wyglądają.
Oprócz tego to Bershka, Stradivarius. Szczerze nie do końca jestem zadowolona z Bershki, jedne spodnie co mam to raz ubiorę i do prania muszą iść bo tak się rozciągają, jedne zaś są tak nierozciągliwe, że ciężko na tyłek wcisnąć Co do Stradivarious'a to mam obecnie jedną parę, która niestety rozczarowała mnie tym, że się strasznie rozciągają po pierwszym założeniu po praniu, podobnie jak z Bershki, co mnie bardzo denerwuje :/

Karo89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-24, 17:47   #62
GOcha79
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

A z ciekawości, ile u Was w mieście jest sklepów Big Star? bo nie mogłam uwierzyć, jak kumpela mi mówiła, że w Wawie nie wie gdzie są.
GOcha79 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-05, 23:43   #63
lady_alice

Klasyczne granatowe-Levis
Czasami-Tally Weijl
lady_alice jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-06, 08:17   #64
feelin_soo_me
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lady_alice Pokaż wiadomość
Klasyczne granatowe-Levis
Czasami-Tally Weijl
mam jedne z Tally Wejil i nigdy wiecej. po praniu badz jak byly nowe to swietne, klasyczne rurki, ale teraz sie tak rozciagaja, ze na tylku to mi po prostu wisza i nosze je z paskiem bo inaczej sie nie da... a przy kupnie ledwo sie w nie wbilam.
Moja mama ma podobnie z C&A (kupila na akcji promocyjnej) ale tez zaluje i bez paska nosic nie moze bo wisza.
feelin_soo_me jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-07, 19:57   #65
Vixy
Rozeznanie

No ja ostatnio zakupiłam 2 pary w Zarze... ogólnie źle nie jest, ale też się rozciągają. Spodobały mi się fasony... proste, klasyczne. Cena bez rewelacji, koło 200zł.
Aczkolwiek zajrzę niedługo do Big Star'a... w sumie zawsze mi odpowiadał ich wybór, i wiele wieeeele rozmiarówek... mam na myśli długość
Bo co z tego, że noszę rozmiar 36 skoro jestem niska... tam nie mam z tym problemu.
Vixy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-16, 12:38   #66
GOcha79

Cytat:
Napisane przez Noenowka Pokaż wiadomość
sądzę ze większości dobrych marek jeansów nosi się nawet ładne kilka lat. Dla mnie takim wzorem są wytrzymałości są Big Stary, mam kilka par z dawien dawna, a teraz zakupiłam jeansy z nowej kolekcji Big Star Berlin.
Wdzieliście jeansy z tej kolekcji?? co sądzicie o nich??

widziałam i przeglądałam ostatnio na stronie internetowej sklepu. jest dla zainteresowanych promocja - do końca grudnia wysyłka gratis.
Stary 2010-12-30, 16:20   #67
GOcha79

Słyszałam, że w tym internetowym sklepie mają bardzo dużo towaru, więc nie ma problemu z wyborem rozmiaru.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-12-31, 00:03   #68
zielona porzeczka
Raczkowanie

Kiedyś miałam w szafie porządne wranglery, i naprawdę długo mi służyły. ostatnio brakuje mi takiej solidnej pary i kuszą mnie te nowe Levi's curve id.. bo z takich trochę tańszych to jakoś pasują mi spodnie z pull & bear

Ostatnio chciałam zaoszczędzić i kupiłam spodnie w H&M pierwszy i OSTATNI raz- konkretnie taki prosty model rurek za ok.70 zł. Już po 1 praniu w miejscach gdzie spodnie się zginają podczas chodzenia, materiał tak się rozlazł że jest taki pofałdowany! Pierwszy raz się spotykam z takim zjawiskiem ( już w spodniach z bazarku można dłużej pośmigać) Nie wspominając już o rozciąganiu się o jakieś 2 rozmiary..

Ogólnie strasznie nie lubię w dżinsach tego rozciągania, wiadomo że minimalnie zawsze się rozejdą, ale jakoś nie potrafie sobie dobrze rozmiaru dobrać - w przymierzalni idealnie, po założeniu 2 razy już wiszą, a jak się zdecyduje kupić ciut za małe to się nie chcą rozejść. Ja nie wiem jak ja to robie

zielona porzeczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-31, 09:29   #69
enii
Wtajemniczenie

Moje--House of denim( shimmy), River Island, Zara, Tommy Hilfiger

Wlanglery niestety sie popsuly, Levisow nie lubie i nie polecam Baby Phat ( masakrycznie sie rozciagaja po kilku praniach)

22.08.2012 Seoul, Kr (one way ticket)
enii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-09-05, 17:33   #70
jmzar
Raczkowanie

Dziewczyny, potrzebuje zakupić nowe dzinsy i mam straszny z tym problem. Nosze rozmiar 36/38 czyli niby standardowy ale teraz prawie wszystkie dzinsy sa skinny i maja mega waskie nogawki. O ile moje uda wydaja sie tez byc standardowe to chyba mam dosyc umiesnione lydki bo wszystkie te spodnie strasznie mi sie na nich opinaja i wygladaja jak getry a sa tez takie, ktore nie wchodza mi na lydki w ogole! Czy wiece gdzie mozna kupic spodnie, ktore sa lekko zwęzane? W prostych i typu dzwony czuje sie srednio. Moje stare spodnie juz wymagaja wymiany ale od 2 lat nie udalo mi sie wypatrzec nic konkretnego!
jmzar jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-09-17, 07:41   #71
ZuzannaSusanne
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez jmzar Pokaż wiadomość
Dziewczyny, potrzebuje zakupić nowe dzinsy i mam straszny z tym problem. Nosze rozmiar 36/38 czyli niby standardowy ale teraz prawie wszystkie dzinsy sa skinny i maja mega waskie nogawki. O ile moje uda wydaja sie tez byc standardowe to chyba mam dosyc umiesnione lydki bo wszystkie te spodnie strasznie mi sie na nich opinaja i wygladaja jak getry a sa tez takie, ktore nie wchodza mi na lydki w ogole! Czy wiece gdzie mozna kupic spodnie, ktore sa lekko zwęzane? W prostych i typu dzwony czuje sie srednio. Moje stare spodnie juz wymagaja wymiany ale od 2 lat nie udalo mi sie wypatrzec nic konkretnego!
Tak, fajne dobrej jakości przede wszystkim. Można kupić w butikach stacjonarnych ( takich małych), niektóre sprzedają też przez facebooka. Fajne jest to, że można o wszystko się dopytać, wymiary, dodatkowe zdjęcia i szybka wysyłka.

Edytowane przez mal00nie
Czas edycji: 2015-09-17 o 09:24
ZuzannaSusanne jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości