![]() |
#61 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Gdzie kupujecie jeansy??
Cytat:
Miałam Levisa kiedyś, ale jakoś nie podeszły mi, fakt jakośćb.dobra ale jakoś źle się w nich czułam. Cytat:
Oprócz tego to Bershka, Stradivarius. Szczerze nie do końca jestem zadowolona z Bershki, jedne spodnie co mam to raz ubiorę i do prania muszą iść bo tak się rozciągają, jedne zaś są tak nierozciągliwe, że ciężko na tyłek wcisnąć ![]()
![]() |
![]() |
#62 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
A z ciekawości, ile u Was w mieście jest sklepów Big Star? bo nie mogłam uwierzyć, jak kumpela mi mówiła, że w Wawie nie wie gdzie są.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
|
Klasyczne granatowe-Levis
Czasami-Tally Weijl |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zadomowienie
|
mam jedne z Tally Wejil i nigdy wiecej. po praniu badz jak byly nowe to swietne, klasyczne rurki, ale teraz sie tak rozciagaja, ze na tylku to mi po prostu wisza i nosze je z paskiem bo inaczej sie nie da... a przy kupnie ledwo sie w nie wbilam.
Moja mama ma podobnie z C&A (kupila na akcji promocyjnej) ale tez zaluje i bez paska nosic nie moze bo wisza. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Rozeznanie
|
No ja ostatnio zakupiłam 2 pary w Zarze... ogólnie źle nie jest, ale też się rozciągają. Spodobały mi się fasony... proste, klasyczne. Cena bez rewelacji, koło 200zł.
Aczkolwiek zajrzę niedługo do Big Star'a... w sumie zawsze mi odpowiadał ich wybór, i wiele wieeeele rozmiarówek... mam na myśli długość ![]() Bo co z tego, że noszę rozmiar 36 skoro jestem niska... tam nie mam z tym problemu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
|
Cytat:
widziałam i przeglądałam ostatnio na stronie internetowej sklepu. jest dla zainteresowanych promocja - do końca grudnia wysyłka gratis. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
|
Słyszałam, że w tym internetowym sklepie mają bardzo dużo towaru, więc nie ma problemu z wyborem rozmiaru.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Raczkowanie
|
Kiedyś miałam w szafie porządne wranglery, i naprawdę długo mi służyły. ostatnio brakuje mi takiej solidnej pary i kuszą mnie te nowe Levi's curve id.. bo z takich trochę tańszych to jakoś pasują mi spodnie z pull & bear
![]() Ostatnio chciałam zaoszczędzić i kupiłam spodnie w H&M pierwszy i OSTATNI raz- konkretnie taki prosty model rurek za ok.70 zł. Już po 1 praniu w miejscach gdzie spodnie się zginają podczas chodzenia, materiał tak się rozlazł że jest taki pofałdowany! Pierwszy raz się spotykam z takim zjawiskiem ( już w spodniach z bazarku można dłużej pośmigać) Nie wspominając już o rozciąganiu się o jakieś 2 rozmiary.. ![]() Ogólnie strasznie nie lubię w dżinsach tego rozciągania, wiadomo że minimalnie zawsze się rozejdą, ale jakoś nie potrafie sobie dobrze rozmiaru dobrać - w przymierzalni idealnie, po założeniu 2 razy już wiszą, a jak się zdecyduje kupić ciut za małe to się nie chcą rozejść. Ja nie wiem jak ja to robie ![]()
![]() |
#69 |
Wtajemniczenie
|
Moje--House of denim( shimmy), River Island, Zara, Tommy Hilfiger
Wlanglery niestety sie popsuly, Levisow nie lubie i nie polecam Baby Phat ( masakrycznie sie rozciagaja po kilku praniach ![]()
![]() |
#70 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, potrzebuje zakupić nowe dzinsy i mam straszny z tym problem. Nosze rozmiar 36/38 czyli niby standardowy ale teraz prawie wszystkie dzinsy sa skinny i maja mega waskie nogawki. O ile moje uda wydaja sie tez byc standardowe to chyba mam dosyc umiesnione lydki bo wszystkie te spodnie strasznie mi sie na nich opinaja i wygladaja jak getry a sa tez takie, ktore nie wchodza mi na lydki w ogole! Czy wiece gdzie mozna kupic spodnie, ktore sa lekko zwęzane? W prostych i typu dzwony czuje sie srednio. Moje stare spodnie juz wymagaja wymiany ale od 2 lat nie udalo mi sie wypatrzec nic konkretnego!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez mal00nie Czas edycji: 2015-09-17 o 09:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:42.