|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "Narzeczony dla mamony"
Ciekawe, czy płacą uczciwie..
...Bo taki nasz polsat, to z tego co ja słyszałam - to się nie garnął np. do wyskakiwania z kasiorki .
|
|
|
#62 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale jakby to powiedział moj tata: "wszystkie te reality to pic na wode, fotomontaz." i jeszcze, ze "rezyser im tak kaze". moze na poczatku ( w erze 1-go Big Brothera) mu zaprzeczalam,ale teraz to swieta prawda...
|
|
|
#63 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurde... przekupna jestem... No ale w sumie... byłąm w koncu urzędasem przez 2 lata, to moze na mnie urzędnicze klimaty podziałały jak promieniowanie.
|
|
|
#64 |
|
Wtajemniczenie
|
nie wiem czy ktos juz to napisal (nie czytalam watku- przepraszam) ale u nas lecial ten reality.. Facet- strasznie oblesny. ..strasznie!! Na koncu okazalo sie, ze on byl aktorem.. ale o tym panienka nie wiedziala i dlatego robil wszystko aby wypasc jak najgorzej- to bylo jego zadanie. A panienka miala przekonac rodzinke, ze jej nie przeszkadza np to, ze beka czy pryka przy stole w obecnosci calej rodziny itp. Jezeli udalo jej sie przekonac rodzinke, to wygrywala kase, czesc dla siebie a czesc wlasnie dla rodziny.Slub oczywiscie fikcyjny tzn bez prawdziwego ksiedza czy tez urzednika.
|
|
|
|
|
#65 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#66 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Zaraz wyjdzie na to, że się przed kimś ukrywam i stąd brak avatarka Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
Monyczkaaa, a czy to nie Ty przypadkiem grałaś z nami w durnia 3 tygodnie temu..
..?np: http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...9&postcount=42 Razem z L. i Sh., ofkors..? Moja Droga, jak się raz Kłamsierem zostanęło - to na tym - się stanęło Więc proszę mnie tu nie obligować, abym poszła do toalety napisać sobie: głupi kaowiec
|
|
|
#68 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#69 |
|
BAN stały
|
Ten program jest świetny.Mam niezły ubaw jak Randy stroi głupie miny,reagując tak na jego obleśne kawały
|
|
|
|
|
#70 |
|
Raczkowanie
|
Kiedy i na którym progrmie ten proram leci?
|
|
|
|
|
#71 |
|
BAN stały
|
Już zaraz sprawdze i Ci napisze.
Ten program "Mój wstrętny,tłusty narzeczony" napewno leci na Polsacie we czwartki o godzinie 10:35.
|
|
|
|
|
#72 |
|
Rozeznanie
|
Oglądałyscie odcinek w którym ona była ładniutko ubrana jak na ślub (z tego co pamiętam) hehe i stało z 20 przystojniaków i ona niby miała wybrać za którego niby chce wyjść a tu zza kotary wychodzi nasz tłusty maślaczek
ale miała minę...
|
|
|
|
|
#73 |
|
Wtajemniczenie
|
ja oglądałam, niezły był ten pierwszy odcinek
![]() mogliby to powtórzyć, było się z czego pośmiać.
|
|
#74 |
|
Raczkowanie
|
Widziałam kilka odcinków, ale nie wiem jak się to skończyło
. Może któs napisze jak to nie tajemnica??
|
|
#75 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
poprawiacie mi humor ![]() Program ogladalam juz dosyc dawno, ale pamiętam, ze głownego bohatera bardzo polubilam, za to blondynka mi nie przypadła do gustu. Pokazali, jak duzo mozna zrobic dla pieniedzy- placz, kłamanie w oczy wlasnym rodzicom... ,,,och ta Ameryka..
|
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
Oglądałam ostatni odcinek, ale dokładnie nie pamiętam jak to się skończyło. Było bardzo dużo zamieszania i płaczu. Wiem, że nagrodę wygrała, ale czy doszło do ślubu naprawdę nie pamiętam.
|
|
|
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
Do ślubu nie doszło. Ona wypowiedziala słowa przysięgi ale on powiedział, że to wszystko było dla kasy
Później powiedział tez jej, że jest aktorem i w rzeczywistości ma też żone i wszystko bylo dokjładnie wyreżyserowane Ona dostała całą pule nagród, a nie tak jak myślała ze z nim po połowie. Generalnie jej rodzinka wpadła w szał, ale potem sie uspokoili, wysłuchali jej i jego i siedzieli razem i ogladali reportaż z całego programu. Niezły ubaw mieli
|
|
|
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, bo powiedziała, że ta kasiorka to dla nich, żeby chyba brat się mógł wyprowadzić do własnego mieszkania, żeby podróżowali itd... na takie argumenty każda kochana rodzinka by zareagowała szczęśliwym ufffff
No co... chciała wyjść za dupka...no ale dla naszego dobra, jest ok Oni chyba dla tej kasy to by się nawet zgodzili przyjąć Maślaczka do rodzinki
|
|
|
|
|
#79 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
PS.Impersona świetny av,właśnie dzisiaj oglądałam tą bajke na tv4.
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:31.

...
.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Zaraz wyjdzie na to, że się przed kimś ukrywam i stąd brak avatarka 
..?

. Może któs napisze jak to nie tajemnica??