|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: >>>>>wymień Się Z Opolanka, Bądź Kolejną Zadowoloną Wizażanką ;) <<<<<
hej! interesowałyby mnie smakersy (nie wszystkie) i pare jeszcze rzeczy od Ciebie - zaraz założe nowy watek
|
#64 |
|
Zadomowienie
|
Bardzo, bardzo, bardzo by mnie to zainteresowało.
54.woda toaletowa AVON Love Blush trochę więcej jak 1/3 Pewnie nic nie mam z tego co szukasz... ale wątek w podpisie
|
#65 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
22.Sypki cień do oczu APC nr.13, szmaragdowo zielony, raz użyty 42. Smackers - płynny, z aplikatorem, z serii Liqiud Shine,nieużywany, koloru jasnoróżowego Melon Moon, smakuje arbuzkiem, pachnący 44.Smackers- S'whirly sugar shake, o smaku i zapachu cukrowym, użyty dwa razy (w opakowaniu kolorki perłowy i przezroczysty są ze sobą "skręcone") 45.SMACKERS Bonne Bell- nieużywany smakowy klasyczny smakers w sztyfcie- Watermelon, seria Originals 48. SMACKERS Wild Berry Wonder Starfruit w kulce, transparentny, bardzo delikatny, o zapachu i smaku dzikich jagód i karamboli(starfruit!!) AVON balsam z miodem i mlekiem na wypróbowanie AVON footworks złuszczająy krem do stóp 75ml jak co to moge okroić tą liste
|
|
#66 |
|
Zadomowienie
|
A może znajdziesz coś u mnie w zamian za :
5.MAX FACTOR puder prasowany 2 barely fair (prawie nowy) i Smacersy: 43. Smackers - płynny z aplikatorem Celestial Strawberry, nieużywany, truskaweczka 44.Smackers- S'whirly sugar shake, o smaku i zapachu cukrowym, użyty dwa razy (w opakowaniu kolorki perłowy i przezroczysty są ze sobą "skręcone") 45.SMACKERS Bonne Bell- nieużywany smakowy klasyczny smakers w sztyfcie- Watermelon, seria Originals
|
#67 | |
|
Zakorzenienie
|
Za którykolwiek z tych:
Cytat:
|
|
#68 |
|
Gość
|
hej jestem wstapnie zainteresowana Podkład GIVENCHY Teint Mirror Mat, co prawda widze ze jest zarezerwowany ale jakbys go jednak nie wymienila dezwij sie u mnie) pozdrawiam https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...=1#post2666030
|
|
|
|
#69 |
|
Gość
|
hej jakby wizaznka z ktor masz sie wymienic sie rozmyslila to ja bylabym chetnia na Podkład GIVENCHY Teint Mirror Mat, odpisz u mnie
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...=1#post2666030 |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:38.

)

ale wątek w podpisie