![]() |
#61 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zawroty głowy... :(
Cytat:
Myslę, że nie masz innego wyjścia. Po co sie męczyć? I napisz co Ci powiedział lekarz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
zawroty głowy mogą być od chorych zatok, zaburzeń błędnika, krzywego kręgosłupa, szczególnie odcinka szyjnego. Może to być wywołane przez ucisk na nerwy, osłabienie, anemię itd. Przyczyn jest wiele. Najlepiej pójść do kilku lekarzy, bo jak się idzie do 1, to nie zawsze powie prawdę, raczej to co mu się podoba
![]()
![]() |
#63 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Hmmm ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
Zawroty głowy mogą także występować u osob chorych na nerwice.
![]() |
![]() |
#65 |
Przyczajenie
|
wczoraj pojechalam na dyzur naurologiczny i mam skierowanie na diagnostyke do szpitala na badania eeg,jakis przeplywow w tetnicach, badan naczyniowych i ful innych.Tak jak mnie badal bylo wszystko ok.Teraz czekam na miejsce w szpitalu ehhh 4-5 dni wyjete z zycia,ale moze sie dowiem co mi jest
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Przyczajenie
|
Poza tym od dwoch miesiecy nosze aparat ortodontyczny i zastanawiam się czy moze tutaj nie ma przyczyny...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Wtajemniczenie
|
Odświeżam wątek,bo od kilku tygodni mam dziwne zawroty głowy...pojawiają sie w momencie zmiany pozycji ciała i głowy,np też jak kładę się,i obracam głowę w lewo-(dziwne,bo ja w prawo,to mniej),jak przewracam się z boku na bok przy zasypianiu itd.Ciśnienie mam w porządku,nie są to zawroty głowy z żadnymi mroczkami przed oczami,nie jest mi słabo,nie czuje jakbym miała zemdleć,poprostu czuję takie nieprzyjemne wirowanie,a jak się położe-takie zapadanie...
trochę sie niepokoję czym to może być spowodowane,w piatek ide do lekarza,zobacze co powie.
![]() |
#68 |
Zadomowienie
|
ja wlasnie jestem po tygodniowym pobycie w szpitalu
![]() rozpoznanie to: zawroty glowy z zaburzeniami orientacji... zrobili mi rezonans magnetyczny, morfologie, ekg, przeswietlenie klatki piersiowej , pluc i kregoslupa, zbadali tarczyce, badanie dopplera i .... ...i wszystko ok diagnoza- prawdopodobnie migrena zalecenia- tabsy ta migrene no ja nie wiem, ale jakos watpie w trafnosc tej diagnozy... tydzien wyrwany z zyciorysu a zawroty jak byly , tak sa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
Podbijam watek, bo od wtorku mam zawroty głowy i ledwo funkcojnuje. Pierwsze co mi przyszlo do glowy to -ciaza, ale zrobilam test i wyszedl negatywnie. Wczoraj bylam na pogotowiu, ale nci mi konkretnego nie powiedziano, a poradzono mi jeszcze raz sprawdzic czy to moze nie ciaza. Dobija mnie to, ze teraz sesja i musze sie uczyc a tu takie czary-mary.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Raczkowanie
|
Betaserc bardzo obciąża wątrobę, brałam tydzień tylko i musiałam odstawić z powodu wymiotów. Trudno....coś za coś....mam uszkodzenie nerwu słuchowego, dzwoni, ale można się przyzwyczaić.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:04.