![]() |
#61 |
Raczkowanie
|
Dot.: Podróż Waszego życia...??...:)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Seszele (Afryka)
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
La Moderatoiure
|
Ja dopiero taką podróż planuję
![]() ![]() karla no Seszele też piękne ![]() W ogóle jest tyle pięknych miejsc na ziemi że człowiekowi by życia brakło jakby chciał to wszystko zobaczyć. No chyba że .... sprzedamy lodówkę jak Cejrowski i wyruszymy w świat ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Rozeznanie
|
_totally_ widzę, że Ci się podobało w Chinach
![]()
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
La Moderatoiure
|
karla hehe no właśnie, kasa
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
La Moderatoiure
|
No tak, ja też dopiero po studiach
![]() Ale kto nie gra ten nie wygrywa - Lotek ![]() Aaa podpis ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Rozeznanie
|
podroz mojego zycia??? och...chba podroz dookola swiata
![]() ![]() za jakies 40 lat powinna sie uzbierac niezła galeria ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#72 |
Raczkowanie
|
Jak na razie podroza mojego zycia byl wyjazd do Ghany. Zawsze chcialam pojechac do Afryki i zobaczyc jak ludzie tam zyja i lepiej poznac kulture, ktora od bardzo dawna mnie interesowala.
Byla to podroz zycia z dwoch powodow: wzielismy tam z mezem slub (pchodzi on z Ghany) i rozpoczelismy przygotowania do naszego wyjazdu tam na stale. Kocham ten kraj i ludzi, czulam sie tam swietnie - jakbym gdzies nalezala. Dajemy sobie nastepne 6-7 lat w UK i pozniej wyjazd tam. Kupilismy juz ziemie i niedlugo zacznieny budowe domu, takze jak sie wyprowadzimy wszystko bedzie gotowe. Mam tez kilka innych miejsc, ktore bardzo chcialabym odwiedzic: *Bangkok - odkad bylam nastolatka bardzo mnie ten kraj fascynowal. Czytalam ksiazki i przewodniki i chcialabym tam pojechac. *Nowy Jork - moje miasto marzenie. *Honolulu - swietnie byloby przejs po plazy Waikiki. ![]() *dalsza czesc Afryki - szczegolnie Zimbabwe, Sahara (widzialam ja z samolotu i chcialabym postawic tam noge osobiscie ![]() *Oceania. *Indie - znam wielu Hindusow i zafascynowali mnie tym krajem. Oprocz tego uwielbiam ich jedzenie.
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Rozeznanie
|
![]() |
#75 |
Raczkowanie
|
Moja życiowa podróż to Chiny..byłam nawet 2 razy. Tego nie da sie opisać trzeba zobaczyć na własne oczy. Jednak moim prawdziwym marzeniem jest Ameryka Południowa szczególnie Brazylia, Rpa i Kenia oraz Malediwy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Raczkowanie
|
Palestyna, Irak, Chiny, USA i cala Polske- dokladnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Przyczajenie
|
ogromnym sentymentem odnosze sie do podrozy po azji - tajlandia, laos, kambodza i wietnam. niesamowita kultura, zapachy i ludzie. napewno wroce choc nie w takiej konfiguracji np birma+tajlandia poludniowa.
Bardzo podobalo mi sie w Syrii, Libanie i Jordanii. Sympatyczni ludzie, daleko im od przypisywanych stereotypów. Przepiękne zabytki i pyszne jedzenie. A kolejna podroz planujemy do Peru, Boliwii A.POŁ lub Indie. Chcialabym polaczyc rowniez podroz do Japonii i Korei. Pozdrowienia dla podróżniczek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Raczkowanie
|
A ja musze sie pochwalic bo szykuje sie do spelnienia mojego malego marzonka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Rozeznanie
|
Kabira trzymam kciuki
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
Kazda podroz jest dla mnie fascynujaca.Teraz bedac w usa podroze do Polski sa dla mnie rarytasem
![]() Leba-ostatni wyjazd-prawdziwie rodzinne spokojne wakacje ![]() Kazimierz Dolny nad Wisla-to sie nigdy nie powtorzy(podroz z plecakiem z przyjaciolka z liceum-niezapomniane wrazenia i klimat tego miasteczka ![]() Warszawa-do tego miasta mam sentyment i zawsze sie ciesze gdy tam jestem ![]() Chicago-moje ulubione miasto ![]() ![]() Colorado Springs-pierwsze miasto ktore zobaczylam w usa(bylam zachwycona ale teraz mi juz przeszlo ![]() Chcialabym wybrac sie: Nowy York do Dominicany Indie oraz wszystkie male lub wieksze wysepki z klimatem i b ciepla pogoda ![]() Niedlugo wybieram sie na Floryde(ciekawe jak bedzie) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Przyczajenie
|
Chciałabym na Jamajke.. ;P
Ale do tego jeszcze daleka droga. Tymczasem byłam w niemczech, Czechach, Ukrainie, Szwajcarii, Lichtensteinie, Austrii, Litwie, Estonii, Łotwie, Rosji. W styczniu wybieram się do Danii co mnie niezmiernie cieszy ![]()
![]() |
#82 |
Raczkowanie
|
Podróż mojego zycia to bez wątpienia miesięczna wyprawa na Sycylię. Coś wspaniałego! Kocham tak tę wyspę, że wróciłam na nią rok temu jeszcze na 3 tyg. i będę zawsze tam już wracać. W tym roku byłam w Grecji i na Santorini - to też była wspaniała podróż. Uwielbiam podróżować i myślę, że podróże mojego życia jeszcze przede mną. W 2008 roku planuję podróż do Tajlandii i Malezji lub na Sri Lankę. Wbrew pozorom taka podróż na własną rekę nie kosztuje wcale fortuny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Przyczajenie
|
Ja marzę o Maui
![]() http://www.navigeo.net/photo/krzyszt...kola-west-maui Powiedzcie dziewczyny,czy tam nie jest pięknie? ![]() Czy ktoś może tam dotarł? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Raczkowanie
|
Mi się marzy wyprawa koleją Transsyberyjską. Mam nadzieję, że kiedyś to marzenie się spełni a wyprawa dojdzie do skutku (z jakiegoś biura podróży, bo nie mam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie USA, tylko wschodnie wybrzeże, ale czas kiedy mieszkałam w NYC to najcenniejsze doświadczenia w moim życiu. Niespełnione do tej pory marzenie to zachodnie wybrzeże: California, Oregon, marzę także o Teksasie i Alasce, mam nadzieję, że kiedyś..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zadomowienie
|
Mi strasznie ciezko wybrac podroz zycia ( zwlaszcze ,ze czeto jezdzimy na weekendy po Europie co ciezko porownac z prawdziwa podroza wszez i wzdluz kraju). Z dotychczasowych podrozy nastepujace zapamietam do konca zycia:
Indie- za egzotyke i niesamowita atmosfere, piekno gdzie sie czlowiek nie obejrzy Maroko- za arabska atmosfere ( w sumie jedyny arabski kraj w ktorym bylam) takie niesamowite uczucie gdy czlowiek budzi sie o piatej rano i slyszy modlitwy , niesamowite jedzenie, i Sahara- niesamowite dwie noce w oazie. Zacho slonca ogladany z wydmy a wrzedzie tylko piasek.... Australia- road trip z tztem, bawilismy sie swietnie i choc Australia nie zrobila na mnie super wrazenia to i tak zaliczam ja do super podrozy z Europejskich krajow- Italia, kraje skandynawskie Wiecie co? Wszedzie mi sie podobalo A marza mi sie Chiny, Tajlandia, Indonezja, Peru.... ach umieram z niecierpliwosci... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
odpowiadajac na pytanie głowne :
ostatnie wakacje, podroz mojego zycia - przynajmniej do tej pory ale nie za wzgledu na to ze sie juz nie powtorzy, tylko ze wzgledu na emocje, widoki,przezycia, troche adrenaliny i dobre towarzystwo planujac wakacje trafilismy z TŻ na atlas wycieczek, polecali tam 3 tygodniową podroż wzgluz Adriatyku( Słowenia, Chorwacja,Włochy) duzo zwiedzania,troche spontanicznie, troche planowo wszystko wyszło cudnie i moge kazdemu polecic z czystym sumieniem ot i wycieczka życia,choc mam nadzieje ze ten rok przyniesie kolejne piekne wspomniania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 |
Przyczajenie
|
Ciezko stwiedzic czy jest juz za mna czy nie
![]() zwiedzilam peru i kilka innych miejsc w ameryce poludniowej ![]() Teraz mam zamiar pozwiedzac piekne usa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
Podroz mojego zycia - jeszcze przede mna, marze o podrozy koleja transsyberyjska, zatrzymanie sie na jakis, hm, miesiac we Wladywodstoku i spowrotem. W ogole Rosja ro moje wielkie, jeszcze(!) nie spelnione marzenie.
Jeszcze jedna, wysniona podroz - rejs (pod zaglami) dookola swiata, albo chociazby kilka miesiecy bujania sie na falach ktoregos z oceanow. Podroze, ktore odegraly najwieksza role w moim zyciu: - rejsy po Wielkich Jezirach Mazurskich - mam ogromny sentyment do tych rzek i jezior, jako dziecko spedzalam tam niemal kazde wakacje - rejs do Szwecji - moj pierwszy rejs morski ![]() - balkanski trip (w tym pobyt w (juz niepodleglym) Kosowie) - kocham Balkany calym sercem - moj Erasmus w panstwie, ktorego jezyk studiowalam - fantastyczna atmosfera, cudowni ludzie - moze nie do konca wpisuje sie w idee watku, podrozowanie stopem - gdziekolwiek, zawsze jest ciekawie ![]() Ach, kocham podroze, kocham, kocham! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Przyczajenie
|
Ja odbyłam taką podróż
![]() ![]() Podróż zorganizowaliśmy na własną rękę, jeżeli potrzebujecie info to służę pomocą w miarę czasu i możliwości ![]() Polecam wszystkim, to naprawdę była podróż życia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:11.